Vinnaren som gissade rätt person - Taylor Momsen!

Den person som hade rätt om vem det var på bilden som jag lade upp i ett inlägg gissade på antingen Avril Lavigne eller på Taylor Momsen! Det var Taylor Momsen såklart ( känd från Gossip Girl)!
Länken till bloggen som gissade rätt är; http://anjus.blogg.se/

259885_2116334831596_1342471086_2464387_7252603_n_large

Skulle vilja ha en sådan till kaffet! Haha! Hade inte ni det? :P


På spaning med Bridget Jones!

Efter lite betänketid så blev det tillslut att se på Bridget Jones!=) Filmen går på trean just nu! Väldigt bra tycker jag och dessutom utspelar sig det mestadels i London, vilket alltid är ett plus, haha!
Har ätit lite kärleksmums och druckit några glas mjölk.
Sitter i morgonrocken eller kvällsrocken kanske man borde säga nu… Har duschat och är väldigt pigg och inte trött ett enda dugg, vilket är lite konstigt för att vara mig. Vad gör ni själva denna söndagskväll då?
Haft en bra dag annars? Det har jag haft (tror jag)! :)

Brittisk komedi från 2004. Trots att Bridget är lyckligt förälskad i sin Mark Darcy, hotar svartsjukan att ta överhanden och förstöra deras förhållande. Hon misstänker att Marks unga, långbenta praktikant, som inte bara är snygg utan även intelligent, är intresserad av honom. Förhållandet sätts ytterligare på prov när Bridgets gamla flirt och före detta chef Daniel Cleaver, dyker upp och ställer till problem.
I rollerna: Renée Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth, Jim Broadbent, Gemma Jones, James Faulkner. Regi: Beeban Kidron. Källa: http://tv.nu


Hemma från en timmes joggingrunda =)

Tumblr_lo57ul97vf1qevanto1_500_large

Kände att jag behövde röra på mig så jag tog på mig joggingkläderna och stack ut! En timmes joggingrunda och nu är jag äntligen hemma precis som rubriken lyder. Med musik i öronen, bra joggingkläder så går det bra! Givetvis måste man ha en runda att jogga också, och idag joggade jag lite här och var.
Joggade först ner till havet och under en tunnel som ledde till några villakvarter, sedan så blev det igenom parker och till slut på den vägen där min kompis bor. Hon såg mig dock inte och jag orkade inte kalla på henne, haha!
Träffade en av mina gamla lärare utanför hennes hus så vi stod och pratade lite! Väldigt roligt faktiskt!
Sedan blev det att jogga hem igen och nu sitter jag och kollar på den bästa C/O Segemyhr! Härligt!
Duscha senare och kolla film! Skriver mer då!
Puss och Kram på er alla! Fortsätt gärna läs och kommentera gärna med!


Naaw - Britney spears got to watch out! ;)

Haha! Nog det gulligaste jag sett! Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears dotter Maddie Briann Alridge gjorde en cover på hennes mosters hit Up N Down från det nya Femme Fetale albumet! Stolt moster tweetade  ett trettio sekunders långt videoinlägg av sin systerdotters version!
Se nu upp Britney – för nu är Maddie dig i hälarna! Man hör även Britney skrika och heja i slutet, precis som ett fan till sin systerdotter (som hon också säkert är!)


Ett seriöst inlägg - Etiketter, folk, samhälle, vad mer måste jag säga?!

Kände för att jag skulle skriva lite seriösa saker. Inte för att jag inte skriver seriösa saker annars i bloggen, men jag menar att jag skulle ta upp någonting allvarligt i bloggen precis som ni velat och som ni gillar!
Jag har fått ett antal kommentarer om att det är roligt och bra att läsa bloggar där de tar upp olika seriösa saker.
Jag tänkte därför ta upp en sak som jag tycker är ganska viktig i vårt samhälle! Valde detta ämne av så många som man kan välja på. Orkade exempel inte skriva om Oslo dådet just nu..

Det är nämligen om etiketter och människor. Varför sätter vi etiketter på allting? Ifall du är kille så skall du gilla fotboll, spela tv-spel, och du skall definitivt inte gilla kläder och mode… Vad är det för fel?
Det finns många killar som gillar mode och kläder, och som inte är homosexuella. Alla killar gillar inte att spela fotboll, bli svettig efter några timmars fotbollsmatcher o.s.v. Detsamma gäller tjejer!
Alla tjejer gillar inte att dansa och sjunga som man tror att alla tjejer gillar. Många gillar att killar bloggar för att de tycker att killar också kan blogga, och det tycker jag är bra! Men jag tycker att alla de personer som tycker det är fel av killar att blogga är helt ute på vägen.
Eller vad tycker ni? Håller ni med mig av vad jag skriver om?

Jag tycker inte att det spelar någon roll, utan man skall lära känna personen från insidan. Ifall du inte är tillräckligt snygg, men väldigt snäll och äkta – vad gör det då? Jag har hellre en kompis som är äkta och snäll än en kompis som är snygg och falsk. Visst har jag också satt etiketter på folk i mitt liv, men som jag tänkt efter att jag inte borde gjort. Så tycker jag också att ni måste tänka!
Låt killar blogga, sjunga och dansa ifall de nu känner för det och så låt även tjejerna göra vad de tycker är roligt och vad de vill. Etiketterna skall bort från samhället! Döm inte hunden efter håret…
Skulle gärna vilja höra och se vad ni tycker kring detta? :)

356722933_large

Väldigt bra bild som jag hittade på weheartit - Equal
Vad tyckte ni egentligen om inlägget? Hiss eller diss, haha?!


Ett bloggtips! :)

En bra blogg som förtjänar uppmärksamhet! Hon är en tjej som älskar musik, precis som jag. Hon skriver egna låtar och publicerar sin musik på bloggen och frågar ifall den är bra eller inte! Man ger henne feedback och hon blir bättre… Vill man nå toppen så måste man jobba rumpan av sig, fick jag i en kommentar av henne!
Väldigt bra där! Hehe!
Så kolla gärna in den och släng in en kommentar till henne så blir hon säkert glad!

Tumblr_lp0a2cq0ll1qdi0z1o1_500_large

Underbara Britney som är min stora idol! En stor känd artist sedan 17års åldern..!
Länken till bloggen; http://mandybeem.blogg.se/


The Edge of Glory

Hej alla! Har inte gjort så mycket idag så att ni vet. Orkar inte skriva om allting om mitt själva privatliv utan bara om det som jag vill dela med mig av förstås, haha! Har varit och handlat lite och om en stund blir det middag. Soligt och härligt väder ute faktiskt!
Har ni varit ute idag? Känner faktiskt för att vara ute lite senare, men man får se.
Kanske får fråga någon kompis eller något… Vill ni hänga med ut? Haha!
En bra låt för dagen är i alla fall Lady Gagas The Edge of Glory! Tycker den är väldigt bra, och blir nästan lite chockad att det är en låt av Lady Gaga då man tänker sig att hon sällan sjunger sådana låtar, då jag menar lugna låtar! Fast det är ju ändå lite pop i den såklart, annars hade den inte varit så bra! Har ni hört den?
Skriver mer senare! I promise!
Kramar på er alla och hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera! =)


Gissa vem - få en länkning! ;)

Tumblr_lp4bxp9vlq1qhqya5o1_500_large

Kollade lite på den danska tv-serien innan som jag sade att jag skulle göra, vilket blev två avsnitt. Sedan började filmen Mrs Doubtfire som jag tycker är riktigt bra och som jag fortfarande sitter och tittar på. 
Är väldigt trött faktiskt. Vaknade tidigt i morse och jobbat hela veckan…
Skriver mer imorgon ni! Loove ya all! Och förresten? Den som först kommenterar och gissar rätt på vem det är på bilden ovan får en länkning imorgon kväll på min blogg, då jag länkar er blogg i ett inlägg! Härligt va?
Så gissa på! :) Men kommentera annat också!


Grattis till dem..!

Ni kommer säkert ihåg Anna Anka? Hennes exman Paul Anka fyller nämligen år idag, haha! Bara så att ni vet! Även Lisa Kudrow (känd från tv-serien friends) gör det och många fler! Kommentera ett grattis ifall ni vill! Haha! Kram! Hade inget annat att skriva, så.. :P


En finfin lördag! =)

Hej alla! Har inte haft tid att uppdatera på hela dagen, haha! Var på reptilmässan i Malmö, så man kanske skall kalla sig lite kulturistisk eller? Nu när det väl var en sådan mässa så gick man dit och kollade på en massa saker, även om man inte gillar det.
Åkte sedan iväg och kollade lite i olika affärer. Handlade faktiskt en snygg skarfs idag som passar till min skinnjacka och till den nya t-shirten som jag köpte i förrigår! Måste verkligen spara pengar, så nu får jag inte handla mer, haha! Vad har ni själva gjort då?

Väntar tills klockan åtta då jag skall kolla lite på en dansk tv-serie som jag följer, och efter det blir det nog att kolla film, en film som jag sett innan som heter Mrs Doubtfire! Men som är väldigt bra, så då kan man ju se den igen! Bild på det jag köpte kommer kanske i morgon ifall ni vill se den?
Ha en trevlig och en fin lördag, här regnar det… Take Care! Skriver mer senare!
Puss och Kram på er alla och hoppas att ni fortsätter med läsandet och kommenterandet, även om jag är upptagen! Men nu blir det i alla fall att svara på lite kommentarer och att kolla favoritbloggarna, då jag väntar på att tv-serien skall börja ;)





Två bilder som jag bland annat tog i skogen för några dagar sedan då jag var där och motionerade!
Visst är det fint där? Funderar faktiskt på att gå ut och röra på mig någon dag, dock då det blir fint väder igen!


En riktig kakdag idag - Me like på hög nivå!!

 Gud vad jag är mätt! Orkar inte äta mer! Efter denna långa dag tyckte jag att jag gjorde mig välbekänt av att sitta ner och ta det lugnt, samt få kakor serverade! Nybakta kanelbullar, kärleksmums, hemgjord glass med mera! Dock ej jag som bakade detta, haha! Frestade nu eller? Antar att ni har godis då det är fredag!
Själv kör jag då med detta, som ni kanske också ser!:) En kommentar hade också suttit fin, eller flera;)

 

Det blev väldigt suddiga bilder, men det får faktiskt duga! Bland annat det jag åt ju! Vad har ni själva gjort? :)

 


Jobbat, diskat, städat - hemmafru? Nä tack!:)

Godkväll alla! Sockerkakan blev väldigt god och vi fikade gott på jobbet idag. Har varit tråkigt väder, men vem kunde inte ana det? Haha! Sedan kom jag hem och började diska det som jag inte hann göra i morse, och sedan har jag städat sen dess! Nu sitter jag i soffan nöjd och belåten, pustar ut och är allmänt nöjd med vad jag åstadkommit idag!
Tänker bara på min kompis Lina som antagligen har suttit hela dagen och kollat på tv med sin systers kompis som de brukar göra, enligt vad man läser i hennes blogg så gör de det, haha!
Länken till den hittar du bland mina länkar såklart. Vet inte riktigt vad som händer i helgen, men det får vi se!
Vad skall ni själva göra? Fortsätt gärna läsa och kommentera ni! Puss på er:)
Och om du nu läser detta Lina så kommentera gärna vad du gjort idag, för lika duktig som mig har du dock inte varit! Haha!


Tumblr_lp3v46dd0a1qmntfzo1_500_large

Varför lägger jag egentligen in så många kärleksbiler från weheartit? Because I love it, hehe!


Bilderna sedan stranden förra veckan - lite sent!

Här kommer de efterlängtade bilderna sedan jag var på stranden med Emelie Niemi! Det är vi båda som har tagit bilderna och ni får då inte ta bilderna utan tillstånd av oss! Badade dock inte, ifall ni skulle fråga det, haha ;) Det var för kallt!! Någon gång i förra veckan var det, och jag kommer faktiskt inte ihåg när det var, utan bara att jag längtade från jobbet till att vara på stranden i det sköna vädret. Nu är det skillnad om dagarna då det regnar och är kallt... Vart tar sommaren och solen vägen? Ring mig ifall ni vet!=) Hehe!



Vad fan är det här för en min?? :P Kallt i vattnet? Ehm, ja! Doppa fötterna lite!



Snyggingen Emelie!



Hmm... Det är kallt!



Men jag klarade lite i alla fall. Inte jätte kallt, eller? Haha!



Och min originella pose på stranden! =) Skönt väder i alla fall!


En tävling hos Ida!

Jag är med och tävlar om att vinna antingen 100, 300 eller 600 kronor i valfri butik på en blogg! Anledningen till att jag är med och tävlar är för att jag behöver lite extra pengar till kläder och annat som man vill ha, haha, då jag sparar till Stockholm! Hade varit roligt att vinna i alla fall! Tävla ni med och länken hittar ni nedan!
http://idas.myshowroom.se/vinn-presentkort-fran-valfri-butik/#comment


Kakan är i ugnen och snart klar - tidigt på morgonen!:)

God morgon alla! Just nu så är kakan i ugnen! Jag steg upp vid sju och började baka. Är jag sjuk eller? Haha! Som jag sade innan i ett inlägg så har vi bestämt oss för lite bakdagar på jobbet, haha! Så nu har jag en sockerkaka i ugnen! Hade inte ingredienser till någonting annat så hoppas på att denna blir god! Snart skall jag äta lite frukost, nyköpta bullar som familjen handlat hem! Städning på schemat då man slutar ikväll så jag har dagen uppbokad!=) Skriver mera senare så att ni vet! Puss och Kram på er!
Fortsätt gärna läsa och kommentera!
Försöker uppdatera så mycket som jag kan som ni säkert förstår, haha! Ha en fin fredag! Party ikväll? :)

Tumblr_ln2n8sfg7a1qb3quho1_500_large

Händer detta på biblioteken? Man kanske skall gå dit och pröva då?
Haha, sådan dålig humor jag har denna morgon!;)


Dagens inköp :D

Dagens inköp blev denna jättesnygga T-shirten från JC! Hade lite ångest igår att jag inte köpte den så jag lade undan den idag tills jag slutade jobba, haha! Tyckte i alla fall att den var fin och att den passade till jeans och till mörka byxor eller till mörka shorts! Vad tycker ni om den då? =)



Har äntligen fått lite färg nu då jag jobbat ute också! Haha! Så det är ju underbart! Love ya!


En snäll karaktär på riktigt än i tv-serien!

Många känner till den elaka karaktären Blair Waldorf i den populära tv-serien Gossip Girl?
På riktigt heter hon Leighton Meester och är en väldigt snäll person! Man kan tro att hon är väldigt divig av sig då hon är en känd skådespelerska, vilket hon säkert också är, men hon har även ett stort hjärta! Hon skickar $7500 till sin mamma varje månad för att betala för sin brors medicinska kostnader. Istället har hennes mamma använt pengarna till plastikoperationer, botox med mera vilket inte är okey. Leighton har då frågat sin bror Lex ifall han vill komma och bo med henne i New York och lämna mamman i Kalifornien!
Det menas även med att han kommer att bli känd för att bo hos henne.
Är hon inte väldigt snäll och ansvarsfull? Tummen upp där tycker jag i alla fall! =)



Snygg och rik, hehe! ;)


En Dagens outfit! Finally, hehe!

Godkväll alla! Hur har ni det ikväll? Här är det bra i alla fall! Är väldigt ledsen eftersom jag inte hunnit uppdatera så mycket idag, men inte mer man kan göra då man jobbar ju, eller?! Haha! Var hos Lina innan och kollade lite saker så det blir nog att boka tågbiljetter till Stockholm i helgen, och sedan är man superglad för att min svenska idol Veronica kommer till Malmöfestivalen så då skall man in och se henne och tusen andra artister nästan hela veckan i augusti! Har inget intressant att berätta om mitt jobb idag då jag har jobbat och det har regnat väldigt mycket. Lägger i alla fall in en dagens outfit på mig så att ni kan se hur jag såg ut idag, haha!
Kommentera gärna vad ni tycker! En enkel outfit, en regning dag!

 

Jeansen kommer från JC och tröjan kommer från Malmö arena då jag var och såg Lady Gaga i höstas förra året! Men vet att liknande t-shirts finns ute i affärer..

 


Sitter och kollar på Gossip - en svensk film!:)

Sitter just nu och kollar på den svenska filmen Gossip! Den verkar faktiskt bra och många av de skådespelerskor som jag tycker om är med i den! Kollar ni också på den eller vad gör ni /kollar ni på?

Det är en Svensk dramakomedi från 2000. Nio svenska skådespelare provfilmar för Drottning Christina, en nyinspelning av filmen som Greta Garbo spelade huvudrollen i på 30-talet. De nio skådespelarna tillhör eliten i Sverige och har på olika vis kopplingar till varandra och filmens regissör och producent. Svartsjuka, avundsjuka och kaotiska relationer mellan de konkurrerande skådespelarna gör väntan på beskedet om vem som kommer få rollen till en utdragen plåga för de inblandade.
När de får reda på vem som valts ut blir det en chock för samtliga.

I rollerna: Pernilla August, Helena Bergström, Lena Endre, Stina Ekblad, Ewa Fröling, Margaretha Krook, Marika Lagercrantz, Suzanne Reuter, Marie Richardson, Brasse Brännström, Peter Haber, Mikael Persbrandt. Regi: Colin Nutley. Källa: http://tv.nu



Bland annat är Lena Endre med i filmen! Yeah! ;) Hehe!


Överlycklig - Veronica Maggio till Malmöfestivalen!=)

Hej alla älskade läsare!:) Har inte hunnit uppdatera idag då jag jobbat en massa, haha!
Det blir fler inlägg ikväll vill jag lova! Just nu sitter man hos Lina och har kollat lite saker, som biljetter till tåg då vi skall upp till Stockholm och så vidare, haha. Är superglad som rubriken lyder då jag fått reda på att Veronica Maggio kommer till Malmöfestivalen! Hur lycklig är jag då på en skala? Haha!
Sedan kommer Eric Saade, Miss Li som jag sett en gång och som jag såklart skall se en gång till, sedan Mohombi, Sunrise Avenue, Chris Medina, Tove Styrke med många FLER!!!
Det blir den bästa festivalen ever tror jag! Hoppas det i alla fall!
Skriver mer då jag kommer hem till familjen!
Puss och kram på er alla så länge så hörs vi senare! Fortsätt gärna läsa och kommentera :)

Jobbet kallar! Vad skall ni själva göra idag? =)

Om en stund blir det att cykla iväg till jobbet och det skall bli lika roligt som alla andra gånger faktiskt, haha!
Igår åt vi hallonmuffins med blandning av bland annat blåbär och andra bär i! Mycket goda var de!
Idag blir det någon annan kaka!
Vi har bestämt att vi skulle baka lite, så imorgon är det min tur att bjuda på något gott! Vad gott! Fast problemet är att jag fortfarande inte vet vad jag skall baka för någonting. Har ni någont förslag? Tänkte baka imorgon bitti , något som inte tar så lång tid så att kakan kan stå i ugnen då jag gör mig i ordning och äter frukost!
Gott med nybakat ju, eller vad säger ni?
! Vi får se! Men kom gärna med goda förslag så blir det mer att välja på, haha!
Jag får se ifall jag uppdaterar under lunchen, antagligen blir det ett litet inlägg även då. Försöker uppdatera så mycket som jag kan även om jag jobbar om dagarna.
Senare idag blir det att vara lite med Lina då man skall kolla lite biljetter och lite annat! Skriver mer senare!:) Loove you all!

Tumblr_lp15zdvqki1qk41ono1_500_large


En joggingtur någon dag? :)

Sugen på att röra mig mera! Innan så var jag ute och joggade men har inte orkat det nu under sommaren och sedan har jag jobbet att tänka på också ju. Någon som skulle ha lust att jogga lite med mig nu i veckan? =) Kommentera gärna då! Love!
Hehe, även kändisarna tänker på att leva hälsosamt!

Bästisarna Lauren Conrad och Lauren Bosworth älskar att ta långa promenader tillsammans!

Hehe, även kändisarna tänker på att leva hälsosamt! Och deras hälsotips är att man skall träna tillsammans! Läste det på Posh24 igår och även bilden är därifrån. Bästa vännerna Lauren Conrad och Lauren Bosworth som är på bilden förresten ifall ni nu undrade, haha!


Kollar på den brittiska Wallander!:)



Just nu sitter man och kollar på Wallander! Jag måste bara säga att den brittiska Wallander inte är lika bra som den svenska är!
Vi klassar faktiskt ut dem totalt, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att Wallander är svenskt.
Så roligt att höra britterna uttala svenska namn med brittisk dialekt, som Nyberg till exempel som han sade innan i filmen! Lite chockad att jag säger detta eftersom jag annars älskar allting med London och England! ;)
Tittar ni också på den förresten?

Det blev aldrig läsning idag, men skall försöka göra det en annan dag. Har inte tid nu då jag jobbar ju.
Är inte så trött men det blir jag nog om en stund. Åt glass med chokladsås precis, vilket var väldigt gott.
Funderar på att ta en skål till? Skriver mer imorgon!
Säger godnatt med detta inlägg också så att ni vet det! Kommentera gärna och fortsätt läs!
Där ändrade jag hur jag brukade skriva det, haha! :) Ha en fin kväll!


En fråga till er! =)

Tänkte fråga mina kära läsare ifall ni har något bra tips på något jobb som man kan ha då man går på gymnasiet? Börjar första ring nu i augusti och är väldigt taggad på att börja jobba lite extra bara för att få extra pengar! Haha! Gärna någonting i Malmö eller i närheten! Kommentera gärna vad ni tycker och ifall ni har något förslag så blir jag väldigt glad! Kramar!

Tumblr_lozgoqu3lx1qfvagso1_500_large

Här hade inte varit fel att bo, eller vad säger ni? Någon som kan tänka sig att flytta dit med mig och dela huset? :) Tror faktiskt de har en stor pool och en bar i trädgården där bak, för då är det precis som jag kan tänka mig ha det!! Har många krav - nu saknas bara pengarna, hehe!


Sounds like a good day, huh?! ;)

Har inte hunnit uppdatera förrän nu! Haha! Jobbade ju till halv fem och träffade på Felica i stan då jag gick runt och jobbade.
Vad roligt, då vi inte träffats på jätte länge! Sedan slutade man och då träffade jag Thea och Emma på köpcentrumet som vi hade bestämt. Hittade en snygg t-shirt men hade ångest att jag behövde spara pengar till Stockholm så jag köpte aldrig den!
Det roliga är att jag nu har ångest för att jag inte köpte den, så imorgon blir det att lägga undan den tills man har slutat! Blev lite kär i den! Någon som känner igen sig? Var ärliga nu!;)

Gick upp till mormor och hjälpte henne med några saker, alltså vi körde en runda ut i bygderna på landet!
Kom hem för en kvart sedan ungefär och provade en massa kläder för att se vad som var för litet och så vidare, blev att lägga undan en hög med kläder som jag inte kunde ha mer!
Skall bara lugna ner mig och ta det lugnt efter denna varma dag, och sedan skall jag nog läsa lite!
Vad har ni själva gjort idag då och vad händer ikväll? Skriver mer senare så att ni får något mer att läsa! Kramar!

Tumblr_lp06bfv5q11qkdoxmo1_500_large

Förlåt förresten att jag inte hinner uppdatera så mycket just nu, men det är inte konstigt då jag jobbar.
Blir ändå stolt att ni läser och att jag hinner uppdatera omkring tre gånger om dagen!
Släng in en kommentar med så blir jag extra glad än vad jag är, haha! = )


Snart jobbet ja! :)

God morgon alla! Har precis ätit frukost och sitter här med morgonrock då jag duschat för en liten stund sedan. Om en liten stund blir det jobbet som vanligt! Är lite roligt att säga så faktiskt, känner sig som en vuxen då man jobbar och sedan hjälper till med maten och disken här hemma, haha! Vad skall ni själva hitta på idag då? Hoppas på att det blir fint väder! Och hoppas också att vi får hjälpa några stycken idag med. Vi skall antagligen ut till stranden med jobbet och kolla saker där ute, och ifall det är riktigt varmt tänkte vi ta ett snabbt dopp i havet, haha! Låter inte det underbart i så fall? Har faktiskt inte badad i det ”svenska havet” än.
Fortsätt gärna läsa och kommentera så är ni supersnälla för nu måste jag göra mig i ordning! Loove ya! :)

283896_10150235984363199_570848198_7605415_6618304_n_large

Glöm förresten inte att gilla min facebook sida som jag startat, och tipsa gärna dina vänner att gilla den också! Skulle vara hur snällt som helst!:) Kramar! Sedan får ni gärna följa mig på bloglovin, vilket finns en ikon på högra sidan av bloggen ifall ni vill det! http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Piieceofmebloggse/174049605987575


Inside out - Hon har blivit bättre!

Som jag läst på många bloggar så har Britney Spears blivit mycket bättre! Jag har alltid gillat henne såklart, men även har jag låtar som jag inte gillar och låtar som jag gillar! Detta är den låten som många lagt upp på sin blogg, och jag förstår såklart varför! Jag lade upp låten med lyrics så att ni kan läsa texten också, så att ni förstår handlingen! Ibland hör man inte riktigt vad de sjunger i vissa sånger! =)



Längtar tills oktober! ;)


Så självklart, haha!

Läste detta på facebook och har faktiskt läst det på flera ställen. Jag tycker att det är så självklart, då man faktiskt har växt upp med allt detta, eller vad tycker ni?! Haha!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på mitt F*CKING uppförande!!!!


Godnatt kära läsare:)

Tumblr_loylmyeusx1qktedr_large

God natt på er läsare! Skall snart gå och lägga mig tror jag, eftersom jag skall jobba som vanligt imorgon! Sedan skall jag även träffa en kompis då jag slutat! Har inte träffat henne på ett bra tag då jag har varit på semester och sedan har hon också varit iväg!
Skriver mer imorgon! Puss o Kram på er så länge i alla fall ;)


Grattis till Gossip Girl stjärnan!

Till alla trogna Gossip Girl fans så säger vi idag Grattis till Taylor Momsen som är känd från den berömda tv-serien, där hon spelade karaktären Jenny! Hon är även sångerska i det kända bandet The pretty reckless!
Så ett grattis till henne? =)

Taylor-momsen-style_large


Motion i skogen nu på kvällen och cykeltävling med familjen!

Godkväll alla! Just nu sker det lite uppdatering på gång, då jag inte haft tid de andra dagarna! Har i och för sig jobbat idag med, men det hindrar inte mig ifrån att publicera inlägg på kvällen, eller? Haha!
Jobbade som vanligt innan idag. Vi har det ganska bra på jobbet, för vi går i stan och hjälper turister!
Idag var det soligt och härligt, och vi åt mjukglass, haha! Sedan så mötte vi på tyskar med värsta dialekter men det blev att prata på som vanligt ju då jag pratar fyra språk, och sedan slutade jag halv fem vilket var skönt!
Det blev att laga middag med familjen och hjälpa till med diskningen med! Känner mig faktiskt duktig nu!
Tog en cykelrunda ut till hamnen och sedan vidare till skogen!

Gick en skön runda och så underbart vackert där var nu på kvällen! Solen lyste fortfarande och skönt väder helt enkelt. Tog också några bilder med mobilen då jag var där, men just nu vill inte de föras över till datorn så jag får fixa det lite imorgon!Träffade på bästa Gabbi och vet ni hur överlycklig jag blev då?
Gud vad jag saknat henne! Vad har ni själva gjort idag då? =)
Fortsätt gärna läs så skall jag fortsätta att publicera! ;) Några kommentarer är ju aldrig fel det heller?!

2707744538_6e03d99022_z_large

Någon som skulle vilja åka hit? Jag skulle! Gissar på att det är Los Angeles eller Californien! :P


Lunchar just nu! :)

Har precis ätit lunch och en liten chokladbit som efterrätt, haha! Idag blev det kyckling med potatis, sås och grönsaker! Mycket gott! Värmde det bara i mikron så var det klart. Man får äta massor av frysta saker som man sedan värmer upp, eftersom man inte har så lång lunch. Äter även middag ikväll ju, så det är mest för att man inte skall vara hungrig hela dagen! Känner att här behövs städas hemma, så får se ifall jag orkar det ikväll med. Vad gör ni själva denna sköna dag då? Det är soligt väder och helt underbart!
Skall ut och jobba om en liten stund, så hoppas att ni fortsätter läsa bloggen nu då jag publicerat ett inlägg för att hålla den uppdaterad. Hatar ju när bloggare inte uppdaterar sina bloggar, vilket ni säkert också gör! Loove ya! Lägg in en kommentar också, så blir jag glad ;)



Detta åt jag förresten igår! Jag är väl bra på att fresta er, eller? Gott var det! :) Cocktail frukt med vaniljglass och för att vara lite mer onyttig så blandade jag i lite kaffegrädde, haha! Äter inte sådant varje dag så ni vet! ;)


En tisdagsmorgon - wake up!

5964235495_8d99266b08_z_large

Tjenare alla! Eller god morgon rättare sagt! Idag blir det jobbet som vanligt, och sedan vet jag faktiskt inte vad jag skall hitta på.
Hoppas i alla fall på att det skall bli finare väder nu än vad det varit innan, men det är väldigt skönt då det varit fint väder då jag haft semester och nu då jag fick jobbet har det inte varit det. Jobbar ju mest ute så vill ha fint väder såklart, men ingenting man kan göra åt det tyvärr. Haha! Det kommer inlägg under dagen så att ni vet, för nu måste jag göra mig i ordning och sedan cykla till jobbet efter ett ärende i stan som jag först skall göra!
Ha det bra alla!=) Kramar på er och fortsätt gärna läsa och kommentera!


Jag vill ha en sådan skylt! hehe;)

Tumblr_loi0zj8hxl1qe0v9zo1_500_large

Hittade denna bilden på weheartit och den är så självklar! Jag tror att många behöver en sådan och där inkluderar även jag! Ibland är man så trött eller vet inte vad man skall göra, man är helt enkelt inte bara sig själv. Som personlighet är jag väldigt snäll men folk kan säga att jag kan vara en bitch med ibland!
Tycker att alla skall vara självsäkra men att man även skall ha någon blyg sida och någonting som man är rädd för.
Känner någon igen sig? Stop and start!


Snart blir det Johan Falk!

Godkväll alla! Har jobbat idag och lyckades att publicera ett inlägg då jag hade lunch! Hoppas att ni blev glada för det, haha! Sitter just nu vid datorn och kollar runt på olika saker. Vid halv tio blir det att kolla på Johan Falk såklart, så missa inte det ni! Någon som kanske skall se det? Älskar faktiskt kriminalare!
Skall försöka lägga upp bilderna sedan stranden förra veckan senare ikväll eller imorgon bitti!
Jag skall bli bättre med bloggandet, men det är lite svårt då jag jobbat som jag gjort! Imorgon bitti har jag i alla fall några inlägg på gång som skall publiceras, bland annat om kändisar och sådant! Ha det bra alla! =) Hoppas att ni klarar er utan bloggen ändå, hehe <3
Kramar på er! Fortsätt gärna läs och kommentera!

1272443288_5_mwv4_large


Lunchen snart slut och jobbet igen!

Tjenare alla! Hann aldrig uppdatera i morse då jag skulle till jobbet. Snart är min lunch slut… Tyvärr, haha!
Åkte hem för att laga pasta vilket var väldigt gott. Smör till det så blir det ännu godare, eller vad säger ni? Tråkigt väder idag med, så det är inte jätte roligt att gå ute i stan precis, men jobbar man så gör man.
Tur att jag fick ett jobb i alla fall, haha! Hoppas på att vi får jobba inne senare!
Ha det jättebra, så skriver jag mer ikväll! Puss och Kram på er alla!:)



Såg detta klippet på Linas blogg, och jag älskar Tifanny Persson, haha! Så bra!
Kanske ska göra så här någon gång? ;)


Snart midnatt, härlig dag idag, jobbet imorgon igen =)

Tjenare alla denna kväll! Är faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara efter kalas och allt annat idag och ändå är klockan snart över midnatt! Sitter just nu och snackar på två olika språk på datorn så ni vet!
Älskar mina vänner såklart, även om inte alla kan svenska! Imorgon är det jobbet som kallar som vanligt! Roligt!
Vi kommer så bra överens där jag sommarjobbar som tur är, så man gillar att gå till jobbet haha. Blir lite sovmorgon också eftersom jag börjar tio, men det är ingen skillnad för mig som har börjat tio förra veckan också, haha!
Håller på att hämta bilderna från min hotmail eftersom jag fick dem mailade av min söta kompis Emelie!
Bilder som vi tog då vi var på stranden! ;)
Hoppas på finare väder imorgon och inte detta kalla höstvädret som vi haft idag.
Fortfarande sommar! Kanske borde ringa vädergubbarna och säga det? Skriver mer imorgon!
Loove ya all as always! Fortsätt gärna läsa och kommentera söta ni!

Tumblr_louxz04owh1r044m7o1_500_large

Vad jag blev sugen på detta nu! Love Starbucks Coffee och Espresso House, hehe, men vem gör inte det?!?! Men efter allt det goda som jag åt idag så tror jag det får räcka! Kanske någonting gott nästa vecka, fast inte på ett litet tag i alla fall! ;)


Veckans blogg vinnaren! :)

Förlåt att det dröjde längre än vad jag trodde med Veckans blogg, men här är vinnaren äntligen utsedd! =)
Det blev så klart Dan med sin underbara blogg http://animalcity.blogg.se
Ett Stort Grattis till dig! :) :)


God mat och efterrätt sitter aldrig fel på ett kalas!:)

Godkväll! Vädret blev inte bättre idag… Trodde det var juli nu och inte augusti eller september, men vad skall man göra?! Det finns ingenting att göra ju! Bara gilla läget, hehe.
Kom precis hem från kalaset! Sedan fick man träffa den nya tillkomningen (ett nytt barn) i släkten som var så söt! Kände nästan för att ha ett eget barn nu, haha! Det blir nog filmkväll med familjen sen och sedan blir det antagligen att lägga sig! Jobbet kallar som vanligt imorgon!=) Härligt! Skriver mer senare! Kram på er alla! Fortsätt gärna läsa och kommentera! Vinnaren av dagens blogg utses runt tiotiden ikväll tror jag!:)

180701_182655465100166_100000671410330_475358_7942416_n_large

Bilden är från weheartit såklart, hehe!

Inte för att fresta er men min senaste facebook uppdatering blev förresten; 
God mat, en kopp kaffe och en väldigt god efterrätt som bland annat kladdkaka med grädde och vaniljglass sitter ju aldrig fel på ett kalas! Borde fara på fler sådana, haha! =)


Gör smygreklam!

Nu tänkte jag göra lite smygreklam för min blogg, för jag vet att David har runt 40-50 bloggläsare om dagen så jag tänkte att ni skulle vara schyssta att gå in på min blogg och släng gärna in någon kommentar. Det skulle göra mig glad :). Min blogg är: LINA

Veckans babe var längesedan! Åter igen Cameron:)

Tänkte lägga upp en dagens snygging och det blir Cameron Diaz! Ifall ni läst min blogg från början så har hon redan varit det, haha! Men jag tycker faktiskt hon är riktigt snygg och igår var hon väldigt het då jag såg filmen Bad Teacher där hon bland annat spelar huvudrollen mot sitt ex Justin Timberlake! Go Cameron! :)







Do I have to say more??? :P Haha! Den sista bilden är från filmen Bad teacher då de skall tvätta bilar för att få in pengar, vilket hon tar nytta av och tjänar extra på då hon vill förstora brösten...!


Men herregud jag kan få bättre än så! ;)

Detta är en väldigt bra låt tycker jag, eller vad tycker ni? Älskar Veronicas Maggios nya album, men egentligen kan man ju inte säga att det är nytt mer då det funnits ett tag, haha! Aldrig nöjd… ;)



Ett litet musiktips till er denna söndagen! Bra? :) Puss o Kram på er!


Höstväder under sommaren är inte okey!

1905771715_7deb4be533_z_large

Detta tycker jag är en superfin bild från weheartit, eller vad tycker ni? Undrar faktiskt vilken stad det är i, antagligen en storstad! Hehe! Känns som sådant väder idag, höst... 

Hej på er alla! Ett typiskt höstväder idag tycker jag, och ändå sägs det vara sommar, haha! Inte riktigt säker på det. Har precis duschat och senare blir det lite kalas då en i släkten fyller år eller fyllt år! Haha!
Hoppas att ni frågar på nu i frågestunden och att ni anmäler er till dagens blogg alla! Ett roligare inlägg blir inte detta känner jag så jag skriver ett senare ikväll! Uppdaterade ju en hel del igår!=)
Kramar på er alla! Ha en underbar söndag! :)


Två skämt jag hittade - lite gamla men.. =)

Haha! Jag läste dessa på facebook så jag kände mig lite tvungen att lägga upp dem på bloggen så att ni alla kan läsa dem! De är ju inte jätteroliga, men finns ju skämt i dem!
Snusk då alltså… Så ifall ni inte tycker om det så behöver ni inte läsa skämten ju.
Vad tycker ni om dem? Båda två är bra tycker jag! ;) Bloggare och bloggläsare behöver lite humor eller vad säger ni?! Snart blir det väl att lägga sig så.. därför jag publicerade det nu så att jag inte skulle glömma det :P

Första skämtet:

Kalle va småsur, fel på jobbet, fel på arbetskamraterna, fel på kaffet, fel på chefen. Chefen sa:
-Gör mig en tjänst! Ta ledigt resten av dagen, åk hem & dra över frugan.
Nästa dag kom Kalle skinande som en sol & va på ett underbart humör.
-Hur gick det? Det var kanon! Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen.
-Jag sa ju att du skulle må bättre!
-Ja, tack! Å vilket trevligt hus ni bor i förresten..

Andra skämtet:

En liten pojk frågar sin pappa:
"Vad är det mellan mammas ben?"
Pappa'n svarar:"Paradis"
Pojken frågar igen:"Vad är det mellan dina ben?"
Gubben svarar:"Nyckeln till Paradis".
Sonen säger:"Ett litet råd pappa; Jag skulle bytt lås, för grannen har en extra nyckel"! ;o

 


Anders är häktad för massakern - 92 stycken på dödslistan

Som ni alla kanske ha märkt så står det om Oslos såkallade terrordåd på alla framsidor i tidningarna, i alla fall på de flesta! Anders Behring Breivik som är 32 år gammal har häktats i Norge eftersom det var han som sköt, enligt vad de säger. Han har två vapen registrerade på sitt namn och i natt så genomförde polisen i Oslo en husrannsakan i hans lägenhet.
Just nu är dödslistan 92 stycken på massakern, vilket är helt sjukt och jag vill bara fråga mig själv varför man skjuter så många människor? Alla kan ju inte ha gjort honom någonting. Det måste bara vara en sjukdom precis som det som hände på NK då en man bara gick fram och knivhögg Sveriges förra utrikesminister Anna Lindh…
Det sägs att Anders skall ha koppling till bomben också vilket jag tror, då båda sakerna hände på samma dag. Det har ju varit planerat. Men varför? Det är då frågan som många ställer sig! Som alla andra så lider jag med Norge, även om det inte hjälper dem ett dugg då sörjer sina nära och kära som omkommit.
Tänk bara hur många föräldrar som har förlorat sina barn, syskon som förlorat syskon på den ön… Gud vad hemskt!
Eller vad tycker ni? Har ni också några åsikter?



Bilden är tagen från sydsvenskan!


Amy Winehouse död...

Idag klockan 17.05 svensk tid så kallade ambulanspersonalen på polis, då de funnit Amy Winehouse död i hennes lägenhet i Camden, norra London! Hon blev 27 år. Som många vet så tog hon mycket droger och alkohol, vilket hon varit på ett rehabiliteringshem för.
Så det var egentligen inte konstigt att hon dog, men hoppas ändå att hon vilar i frid! Sångerskan kanske äntligen får ro nu efter alla skandaler och förföljelser av både droger och av paparazzi eller vad man nu skall säga.


En trevlig lördagskväll - Bad teacher! ;)

Godkväll alla! Var och åt god mat på restaurangen innan ikväll, vilket ledde till att man var väldigt mätt, haha! Kom även hem för en liten stund sedan efter att jag hade varit på bio med min bästa kompis. Filmen var väldigt bra och jag bara älskar Cameron Diaz! Har börjat göra det så ni vet, haha! Men det var treligt, så man får göra det någon annan gång med tycker jag. Filmen hette Bad teacher och handlar då om en sexig lärare som bara strular till det kan man säga, men hon har ändå väldigt bra koll på läget! En film som ni alla måste se!
Jag garanterar;) Läser bara lite på datorn och lyssnar på musik just nu, så jag skriver mer imorgon! 
En bra lördagskväll i alla fall! har ni också haft en bra kväll eller dag?
Ha det så bra så länge! Loove! =) Nedan kan ni se trailorn på filmen som jag såg!



Ellerhur verkar den jättebra?! :) Haha!


Bio ikväll med BFF! We are best! =)

3cac27070001bf064d208211_large

Tjenare alla! Nu har jag varit i stan och sedan var jag hos mormor då jag såg en gammal inspelad revy från Göta Lejon sedan åttiotalet eller någonting liknande… Haha! Gösta Ekman och Lena Nyman, och vem älskar inte dem? Klassiska gamla svenska skådespelare ju! Snart blir det att gå ut och äta tror jag! Lite lyxigt med restaurang idag eller? Träffa bästa kompisen och det var en evighet sedan vi gjorde det! Det blir då efter middagen, och ikväll blir det bio! Då vi skall kolla på Bad Teacher! Cameron Diaz – So Hot! Haha!
Har ni sett filmen? Eller är det en film som ni skulle vilja se? Skriver mer senare! Puss och Kram på er alla!


Städning och frukost står på schemat!

Tumblr_lopg2f5o9c1qlqn4vo1_500_large

Skulle vilja ha en god frukost nu! :) Haha! Men bullar är heller inte fel;) 

God morgon alla! Skrev en lista på inlägg som jag skall skriva idag och imorgon! Det är faktiskt ett tips till er bloggare, för det blir enklare att publicera inlägg dagligen då utan att få den jobbiga bloggtorkan.
Har precis stigit upp och är fortfarande trött. Brukar aldrig sova till halv tio om dagarna, men vad skall man göra?
Hade det varit vardag nu så hade jag haft panik för då skulle jag ha börjat jobba om en halvtimme ju. Idag blir det att städa och plocka undan, för tro mig! Det behövs! Sedan så får man se vad dagen har att erbjuda!
Vad skall ni själva hitta på denna lördag då? Fortsätt gärna läs och kommentera så svarar jag på era kommentarer senare! Skriver något till inlägg senare så ni har mer att läsa:) Loove ya!


Something you wanna ask me? Gör det i frågestunden! ;)

En ny frågestund drar igång! Det är bara till att ställa frågor för den stänger imorgon bitti då jag svarar på frågorna! =) Hoppas att ni nu frågar på för jag skall svara så ärligt som jag kan! Kramar på er alla!


Magnus Betnér - Tal till nationen (knulla)!

Har ni hört Magnus Betnér? Han skulle jag vilja höra live men har dock inte gjort det, haha! Har lyssnat på olika klipp på youtube av honom! Han är riktigt bra! Hör bara på denna! Sedan finns det då han driver med staten och gud! Så sjukt bra ändå! Vad tycker ni? Haha!Tal till nationen! Så sjukt bäst, haha! :P


Vill du bli veckans blogg?

Tänkte att jag skulle ha veckans blogg! Vill ni vara med? Kommentera då detta inlägget med ”Jag är med” och vill ni ha ett plus så skall ni även skriva vad er blogg handlar om! Inga andra kommentarer i detta inlägget tack! En vinnare utses imorgon bitti!=) Lycka till!




(Denna bilden tog jag från google, då den tillhör en annan blogg, eftersom jag inte gjort en själv än!)


Monte Carlo - en film jag vill se! =)

Har ni hört talas om filmen Monte Carlo? Det har jag i alla fall! Det är en film som jag verkligen vill se! I filmen så är bland annat Selena Gomez med i den och sedan Leighton Meester (Blair från Gossip Girl)!
Det verkar vara en väldigt bra komedi med många intressanta saker som händer i den, så den skall jag ju se måste jag bara säga!



Visst verkar den bra?!! Skulle ni vilja se den eller?


Harry Potter stjärnan fyller år!

Skulle bara vilja säga Grattis till Harry Potter stjärnan Daniel Radcliff som fyller år idag! Ett Grattis till honom, haha! Inga fler inspelningar av Harry Potter för han inte, så man undrar ju vad han kommer hitta på nu!

Radcliffe-tokyo-phoenix_large


Ätit gott hos kompis denna fredagskväll:)

Tumblr_lodqm1rsq11qch80ro1_500_large

Hej igen alla! Nu tänkte jag faktiskt läsa lite bloggar, innan jag skall lägga mig. Finns inget annat intressant att göra på datorn just nu tycker jag, haha! Kom hem för en liten stund sedan från min kära kompis (då jag inte nämner några namn!). Hon är dock väldigt het! Haha!


Vet inte ifall hon vill döda mig eller inte men jag åt både choklad och vit chokladkladdkaka, så det var ju väldigt gott! Älskar att vara med mina vänner och speciellt de som jag tycker om och som står på min VIP-lista!
Inte alla som gör det ju… haha! Vill ni stå där egentligen? Annars så har det inte hänt så mycket nu på kvällen!
Imorgon blir det att städa och vara med bästa kompis!
Det skall bli väldigt roligt faktiskt, fast det är runt kvällstiden! Skriver mer imorgon, så ha det jättebra så länge! Puss och kram på er! =) Fortsätt gärna läsa och kommentera!:) Har ni förresten läst inlägget om Oslo? ;)


Har ni hört? Skratta eller gråta? - Pinsamt! =)

Har ni hört CathyMay15? Haha! Jag har hört henne en gång innan men fick en länk till videon där hon sjunger Pocerface. Vad skall man göra? Skall man gråta eller skratta för det är ju inte så bra precis…
Men bra att hon vågar lägga ut det på youtube i alla fall!
Vad tycker ni om videorna? Det finns många fler, bara så att ni vet! =) Ifall ni nu skulle få för er att lyssna på härlig musik, haha!
Så elak jag är, men se bara vad personer kommenterar till henne!





Men den sista videon tycker jag ändå är cool! Haha! Vad tycker ni då? :P Inte så bra va?! Förstår inte ens varför jag sätter det under kategorin musik, men man behöver ju inte vada hur elak som helst;)


Bombattentat i Oslo - En man gripen!

Som ni alla kanske hört så har det varit en ganska stor bombexplosion i Norges huvudstad Oslo!
Det hände omkring 15:20 tiden i eftermiddags (fredag). Bomberna var antagligen riktade mot regeringsbyggnaderna som ligger i centrala Oslo.
Sedan var det även katastrof på ön Utöya som ligger väster om Oslo. Det var unga socialdemokrater som höll ett sommarläger där men det gick inte riktigt som de tänkt sig. Det var en man som sköt vilt omkring sig. Massakern tog död på omkring ett tiotal liv och två timmar senare greps en norrman på ön då han också tros vara inblandad i bombdådet som hänt i Oslo samma dag.
Vittnen hävdade till polisen att det borde vara fler som varit dödade då de såg många liggandes döda på Utöyas strand. Just nu misstänks inte en internationell terrorism, men man vet aldrig vad det har för anknytning inom just detta. Se bara på det som hände i vår huvudstad Stockholm?!

Jag tycker själv att det är hemskt med sådana saker! Jag gillar inte världsproblem, då det oftast handlar om krig och terrorism.
I vilket samhälle lever egentligen vi i? Jag vet faktiskt inte ifall jag skall vara helt ärlig. Inte riktigt säker i alla fall.
Det är hemskt då det händer terroristattacker och man vet aldrig då det kommer hända nästa gång.

I år är det ändå tio år sedan terrorattentaten emot World Trade Center i New York hände den 11 september år 2001 så man börjar undra ifall Oslos bombattentat har någonting med det att göra? Jag tror faktiskt att det kommer ske fler, med tanke på det som hände i Stockholm. Jag hoppas verkligen att det inte gör det men jag tror bara det, vilket är en helt annan sak.
Frågorna som är stora hos oss Världsmedborgare är då ifall det kommer ske några nya attentat?
Och vart i så fall? Och om det kommer hända någonting den 11 september i år, 2011?
Det är då frågan som Shakespeare sade!
Kommentera gärna vad ni tror och vad ni tycker kring detta?! Det är en viktig sak som skakar oss alla i världen! Det kom på många nyheter omkring i världen och extra nyhetssändningar sattes in, vilket bara visar på hur allvarligt det är! Vad tycker ni kring detta? Rädda?


Denna fredagen!

Tjenare alla! I morse fick jag snabba mig iväg så det blev aldrig att skriva ett inlägg er, så jag ber om ursäkt för det! Det har gått bra på jobbet idag och man har fått prata en hel del tyska om vart busstationen låg och allt det vanliga, som hur man handlar biljetter och sådant dit! Nu blir det att ta det lite lugnt, och sedan att kolla lite på film tror jag! Har för mig att det kommer några filmer på tv:n ikväll, så det blir säkert att kolla in det då!
Orkade inte sticka iväg och festa ikväll! Tyvärr, haha! Fredagskväll och ingenting annat på schemat!
Har gjort mycket annat idag, så det blir skönt att ta det lite lugnt! Vad har ni själva gjort idag då? Och vad har ni för planer till ikväll då? Jag hoppas att ni alla har det bra! Kramar på er alla så skriver jag mer senare ikväll!
Jag lovar! Fortsätt gärna läs och kommentera massor =)

Tumblr_loqxud3gmr1qehj79o1_500_large


Om mitt sommarjobb!:)

Jag lovade en läsare att skriva ett inlägg om vad jag jobbar med! Just nu under sommaren jobbar jag som turistvärd. Jag började i tisdags och kommer att jobba i tre veckor! Jag arbetar med två andra personer och som tur är kommer vi väldigt bra överens, skrattar och allt möjligt tillsammans… Som turistvärd så hjälper man turister ifall de behöver hjälp. Jag pratar då fyra olika språk med dem, beroende på vilket språk de själva pratar, alltså vart de kommer ifrån! Vi delar ut kartor och Cityguider så att de vet vad de kan hitta på i staden och hur de kommer till de olika ställena!
Brukar stå vid färjorna två gånger om dagen och fånga upp turister då de anländer i hamnen!
Många vill då ha hjälp! Det var bland annat det som vi gör! Sedan cyklar jag mycket också ut till olika platser och fyller på kartor med mera! Men det är ett väldigt lärorikt jobb och väldigt roligt ett då man både övar språken mera och får prata med nya människor på olika språk! Låter det intressant? =)


Vad det regnar! Helt blöt efter jobbet...

Godkväll på er alla! Idag har man jobbat som vanligt och jag måste bara säga att vi inte haft tur med vädret.
Gick ute i stan innan och försökte hjälpa turister! Vi fann några och de fann oss som tur var. Mycket tyska har man pratat idag! Sedan satt vi och väntade i en kvart på att färjorna skulle komma med turister och då regnade det väldigt mycket. Tillslut kom bussen med turisterna från båten. Det värsta var att det fanns två stycken som bodde i staden och som hade varit i Tyskland på besök… Vad störigt! Men man skall ju inte klaga, haha!

Vi åkte till turistbyrån och skrattade ihjäl oss av olika saker där. Satt och tittade på ett bra tv-program medan vi jobbade med lite papper. Lyxigt jobb eller? Lunchade med syrran på hennes jobb också.
Hunnit med ganska mycket, och nu sitter jag helt blöt av regnet som bara öser ner och funderar på om jag skall bytta om till den sköna morgonrocken! Tror jag skall det och göra en kopp varm choklad!
Har ni kanske haft det bättre än vad jag haft det? Regnat hos er också? Skriver mer senare ikväll! Jag lovar!
Så kommentera och fortsätt läs gulliga ni!=)

282440_213605745353088_147808915266105_606300_7579972_n_large

Looove ya all readers! ;)


Godmorgon =)

Tumblr_loam326thv1qf48pjo1_500_large

God morgon alla kära läsare! Hur har ni det idag? Än så länge så har jag det ganska bra tycker jag, haha.
Men dagen kan ju ändras väldigt fort den med. Skall äta lite frukost om en stund innan jag sticker till jobbet.
Han som ringde mig angående jobbet sade att jag skulle börja klockan nio, men det stämde inte.
Jag jobbar från tio till halv fem så det är ganska bra tycker jag! Det är lite sovmorgon på det! Haha! Har ni några planer för dagen? =) Fortsätt gärna läsa och kommentera i alla fall, för då blir jag ännu mer glad som ni vet;)


Vad tycker ni angående? :)

Skulle bara vilja veta vad ni tycker angående att jag skaffat en e—mail till bloggen? Jag tycker själv att det är ganska bra att jag skiljer på den och på min privata mail. Men ifall ni vill mig någonting så maila mig gärna på [email protected] och ifall ni vill mig någonting personligen eller liknande så går det bra på [email protected] så svarar jag så fort jag kan på båda! Kramar på er!

Tumblr_loa1ygba2s1qj69hdo1_500_large

Tyckte detta var en cool bild från weheartit, men bara så att ni vet så menar jag det inte till er!;)


Svar på några kära kommentarer!

Innan jag tänkte gå och lägga mig så tänkte jag svara på några kommentarer som jag fått både idag och lite för någon dag sedan!
Vissa kommentarer svarar jag ju på era bloggar men vissa kommentarer brukar jag svara på i olika inlägg som jag gör då och då, precis som jag kände för att göra just nu!

Anonym om Jobbet och stranden på samma dag = Härlig dag!:):
Så niiice!:) Hoppas du har det bra med jobbet?! Kan du inte förklara i ett inlägg vad du gör?

Svar: Jag har det riktigt bra med jobbet tycker jag, och visst kan jag förklara allt det i ett inlägg! Lovar att skriva ett inlägg imorgon under dagen till er!:)

Anonym om Lunchrasten slut och snart jobbet igen!:
Bra budskap och hoppas du har det roligt på jobbet!:)

Svar: Det tyckte jag med! Jadå! Tackar som frågar, och ja det har jag!

Lina om Ifall ni inte har någonting att göra och vill...!!:
Jag har nominerat dig till bloggstar :D

Svar: Tack kära du!=)

Smsa Låna  ([email protected]) om Härlig dag i Malmö idag igen!:):
Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Svar: Tack så mycket! Jag brukar uppdatera den mellan två till sex gånger per dag. Nu då jag jobbar blir det max två inlägg per dag, ibland tre, men annars kan det hända att jag bloggar upp till sex inlägg!

Junitjej om Fick sommarjobb idag - Happy!:) Lucky day?!:
Grattis till sommarjobbet!!!!

Svar: Tack så jätte mycket!

Tackar alla för era fina kommentarer och till er övriga som gratulerat mig för att jag hade turen att få jobbet!
Fortsätt att kommentera så svarar jag så fort jag kan, antingen här eller på era bloggar! Kramar!



Gammal bild ju:(


Ett tråkigt inlägg som jag ber om ursäkt för!

Hej alla! Idag har dagen gått ganska bra på jobbet! Har gjort det gamla vanliga, och fått enormt mycket motion då vi cyklat en massa rundor runt i staden. Var väldigt trött efter det! Var hemma hos min mormor en stund då jag pratade med henne och nu tittar jag på den brittiska tolkningen av den svenska Wallander som snart är slut. Känner på mig att detta inlägget inte lär bli mer intressantare så jag hoppas på att ni fortsätter läsa de äldre inläggen och helt enkelt väntar tills ett nytt kommer imorgon bitti!
Blir ändå glad ifall ni kommenterar någonting roligt i detta tråkiga korta inlägg! Puss!:)

Tumblr_lonftzcaq11qcd09to1_500_large

Läste förresten ett bra budskap på facebook idag som min kompis hade skrivit! Det löd så här:

"The first ten years of a girl's life are spent by playing with barbies. The following ten are spent by trying to look like one"

Någon som kanske känner igen sig eller? Jag tycker i alla fall att det är mycket sanning i det hela, dock inte om mig själv då;)


Lunchrasten slut och snart jobbet igen!

Hej på er alla! Skulle egentligen skriva ett inlägg men jag hann aldrig då, haha! Diskade och plockade undan då och sedan hade tiden gått så snabbt så jag var tvungen att cykla till jobbet! Nu har jag lunch fast den är slut om tio minuter eller någonting. Har en halvtimmes lunch och jobbar i sex och en halv timme från måndag-fredag! Härligt! Idag har vi haft mycket att göra.
Vi är tre stycken turistvärdar så vi har delat ut information och än så länge har man pratat tyska och engelska med dem! Klockan två anländer nästa färja så då blir det att hjälpa dem då! Oftast får vi frågorna vad man skall göra i staden, vart busstationen ligger och vart man kan växla pengar! Kommer att svara på era kommentarer ikväll och då uppdaterar jag även mer!
Hoppas ni fortsätter läsa fast jag jobbar, och kommentera gärna! Kramar!:)

Tumblr_lomqc5udlz1qiga09o1_500_large

Vilket bra budskap ifall man tänker efter! Se bara hur jag fick mitt sommarjobb, gav aldrig upp och de ringde då jag minst anade det! Tycker ni också skall göra så! Ibland måste man bara ha tur, och man kan inte själv bestämma när den inträffar!


Ifall ni inte har någonting att göra och vill...!!

Ifall ni vill göra mig en tjänst så kolla mina länkar och klicka in er på den länken där det står bloggriket!
Då ni trycker på den knappen så kommer ni att rösta på min blogg där! Skulle vara väldigt glad och tacksam ifall mina kära fina läsare gjorde det och sedan också nominerade mig till årets blogstar på veckorrevyn, vilket jag vet att några redan gjort! That is why I love you and you know that (I hope)! Nu blir det sängen tror jag.
Skall ju jobba imorgon också;)

Valeria+picerno9_large


Jobbet och stranden på samma dag = Härlig dag!:)

Godkväll alla! Har inte kunnat uppdatera innan idag då jag jobbat, men första dagen idag gick väldigt bra!
Hon som skulle utbilda mig var försenad i två timmar, vilket var lite drygt, men det gick ändå bra. Satt och läste igenom papper under tiden! Sedan fick jag en kort utbildning innan jag fick ta på mig den tröjan som jag skulle ha på mig, med namnskylt och sedan packades väskan med broschyrer för att dela ut till turister!
Pratade tyska och danska idag med olika turister, men sedan kommer det även bli mycket engelska!
Tur man kan olika språk ju!

Efter att jag jobbat klart så åkte jag till stranden med min kompis då vi låg och solade lite och pratade en massa. Jag badade dock inte.
Åt sedan glass och sådant så det har varit en väldigt härligt dag! Imorgon är det jobbet igen! Stolt att kunna säga det faktiskt, men enligt vissa som jag känner så tycker de att jag har ett lyxjobb. Jag får gå i stan och njuta av solen samtidigt som jag jagar turister, haha, och hjälper dem och får betalt för det!
Jag är i alla fall glad att jag fick chansen!:) Man får aldrig tappa hoppet! Vad har ni själva gjort idag?
Har kollat lite på Allsång på Skansen, men inga bra artister idag… Kommer inget annat bra på tv:n vad jag vet! Några tips?
Får väl ändå lägga mig tidigt! Fortsätt gärna läsa och kommentera så är ni jätte gulliga! Kramar på er! =)
Bilder från idag kommer föresten senare i veckan då Emmelie lagt in dem på datorn!

Tumblr_lojz8evtur1qjtuzgo1_500_large


Getting ready!

Tumblr_loc5qrfry11qdvgv3o1_400_large

God morgon! Snart är det väl dags att sticka till första dagen på jobbet. Det skall bli väldigt roligt, men nervös det är man ju alltid, haha! Skall jag säga som brukar stå på scen rätt så ofta inför publik… Men man kan bli nervös på olika saker såklart. Sedan så skall jag städa lite ifall jag har tid ikväll. Men vi får se. Har ätit frukost nu och duschat så anser mig själv som nästan klar. Men jag kommer hem vid lunchen så det blir kanske ett snabbt inlägg då, men vi får se ju!
Någon som vill önska mig lycka till? Haha! Vad skall ni själva hitta på idag då?
Hoppas att ni får en toppen dag i alla fall! Det ser ut att bli soligt väder i alla fall! Loove ya =)  


Jag är ett måndagsbarn

Hej alla söta! Hur har ni det nu då? Haha! Frågar alltid det, men det är väl bra att vara lite snäll då och då tycker jag. Det kommer nog inte bli lika mycket bloggning i veckan, men jag skall göra mitt bästa, då jag börjar jobba imorgon och semestern är slut i några veckor innan den börjar igen. Kollat på den svenska tv-serien Cleo och nu sitter jag och tar det lite lugnt. Skall nog äta upp sockerkakan tror jag! Klockan halv tio blir det att kolla på Johan Falk på tv:n! Älskar de filmerna! Någon mer som gör det? Ha det bra så länge så hörs vi!
Skall försöka att skriva ett godnattinlägg senare och ett inlägg imorgon bitti! =)
Fick även två kort idag! Ett var från min kompis som är på semester i Spanien och som kommer hem imorgon. Det andra var från (min stad) London där min brevkompis bor! Love it=)

Tumblr_lojm5pddb31qiqurlo1_500_large

true true... ;)


Mina Sommartips!

Jag lovade er ett inlägg innan om lite sommartips så här tänkte jag dela med mig av några! Förutom att åka utomlands så finns det alltid sol och bad såklart. Har faktiskt inte solat eller badad i havet i år!
Eller i havet fast det var i Turkiet och mycket varmare!
Solat har jag också fast inte på stranden (än)!

Äta glass är någonting som är ett måste under sommaren! Ifall ni har turerna till Karlskrona så skall ni gå till glaciären! Den godaste glassen, haha! Annars finns det andra goda glasställen! 

Vara med vänner, familjen är alltid roligt! Gå ut och ta en fika i stan och varför inte skämma bort dig själv med lite restaurangmat en kväll eller som lunch? Det är alltid gott! Ha på dig så mycket kort som möjligt, menar då t-shirts och shorts! Någonting som ni inte får glömma är solglasögonen! De är ett måste för mig!  

Och varför inte gå sköna långa promenader eller joggingturer längs parkerna eller någonting liknande?
Musik i öronen är då ett bra tips som jag brukar ha! Cykla en runda vilket är bra för motionen med.
En dag inne i Malmö eller i någon annan stad är inte heller helt fel! Hoppas att ni fick nytta av mina små tips och kommentera gärna vad ni tyckte om dem och om ni har några egna!
Glöm inte iskaffen från Espresso House! An important thing! Kramar!

Tumblr_loglkdzyhb1qg7gqho1_500_large


Fick sommarjobb idag - Happy!:) Lucky day?!

Godkväll alla! Har ni haft en bra dag? Det har jag haft i alla fall! Fulla planer idag ju. Diskade undan innan, men hann inte städa så det får bli imorgon kväll tror jag. Sedan så bakade jag en kaka som jag tog med upp till min mormor för att hon fyllde år. Där fikade vi och hade det trevligt, då hon fick presenterna som jag köpte innan idag! Det blev några böcker som hon ville ha!
De skall jag låna och läsa sen då jag är klar med den boken som jag läser nu. 
Hon blev glad så det var ju tur det!
Råkade dessutom ta fel bok men det cyklade jag bort och ändrade så nu är allting rätt.

Efter det så handlade man mat till syrran som jobbade och lunchade med henne så jag kan ju inte klaga på min dag precis, haha! Fick ett telefonsamtal innan och gissa vad? Jag fick ett sommarjobb och skall börja arbeta imorgon som turistvärd i stan! De behövde någon som kan både engelska och bra tyska! Väldigt glad för det, så nu är tre veckor upptagna för mig! Lyckodagen idag eller?
Måste kolla horoskopet bara för skojs skull =) Skriver mer senare så ni får gärna fortsätta läsa och kommentera! Puss o Kram!

Denna sången gillade jag inte innan men nu när jag börjat lyssna lite på den igen så är den ändå ganska bra.. eller vad säger ni? :)
Blir också sugen på att spela in någon låt som bloggare, blir inte ni det?!


Japan vann igår - Glömde säga det, haha!

Glömde att säga igår att Japan vann finalen av damerna i fotbolls VM! Jag tyckte att USA skulle vinna men det är ändå bra att Japan vann, då man får ha lite medlidande eftersom det hänt mycket i deras land just nu!
De vann på straffarna!


How I roll!

Har ätit god frukost, som blev bland annat varm choklad med vispgrädde! Som man kan lyxa till det lite, haha! Men det är gott?
Har kollat på 7th heaven och nu är det dags för att städa och plocka undan här hemma. Orkar inte ett dugg men det måste göras.
Sedan skall här diskas och ut i stan för att handla present till mormor som fyller år idag! Hon är verkligen snäll och vi har verkligen tur som har henne som ifall ni vill skulle ni gärna få säga ett grattis till henne i kommentaren så skulle hon bli väldigt glad! Hur ser er dag ut då?, dagens planer? =) Skriver mer senare ikväll!
Bjuder morgonen på den sexiga Britney som jag skall se igen i höst, längtar med stort L!!
Hennes dirty song How I roll - Kolla in the lyric!


Nate Archibald (Chace) fyller år idag!

Till alla trogna Gossip Girl fan! Nu bjuder jag på en bild på en kille som många av er älskar! Chace Crawford fyller nämligen år idag så säg ett stort Grattis till honom! =)  



Godmorgon bloggen!

God morgon alla! Brukar alltid ha läsare på morgonen så nu när jag loggar in så har jag redan haft ett antal läsare och inte skrivit ett nytt inlägg för dagen… Haha! Men jag har sovit så det är ju inte så konstigt, eller vad säger ni? Skrev ändå mycket igår tycker jag!
Tänkte ringa mormor om en liten stund för hon fyller år idag! Sedan blir det väl att handla present till henne och fira henne på något sätt kanske. Vet inte faktiskt, men något sådant blir det säkert! Frukost först och duschen sedan! Även några bra tv-program som man kan kolla på tv:n tror jag! Vad skall ni själva göra idag?
Hoppas på fint väder men får se vad det leder till under dagen. Det är inte bra att hoppas för mycket!  
Hoppas nu ni fortsätter läsa och kommentera massor så jag blir glad ;) Ifall ni vill så gå in på veckorrevyn och nominera min blogg! Skicka mig en kommentar eller ett mail så tackar jag er!  Kramar =)

Tumblr_loimq6uoh41qiu6k8o1_500_large

Ni har väl inte glömt min mail ifall ni vill ha kontakt? [email protected]


Kollar på fotboll och äter nygräddade kakan:)

Nu sitter jag med kakan i handen! Haha! Eller med kakan bredvid mig! Inte för att jag skall göra er lite avundsjuka och fresta er men det skall bli väldigt gott tycker jag! Konstigt va? Ikväll är det ingenting bra på tv kom jag på. Det kommer en film som heter Systrar och Jeans klockan nio ikväll, men tror inte jag vill se den. Men det får jag ju givetvis se, haha! Börjar snart! Men har nog sett den innan...
 Så nu sitter jag och kollar på finalen i fotboll istället, haha! Ska nog kolla klart och se vem som vinner!
Vem tror ni vinner? Jag hoppas i alla fall USA!
Annars blir det väl att kommentera tillbaka på era fina kommentarer och sedan läsa lite bloggar nu ikväll tror jag!
Något annat tips på vad man kan göra? =)



Inte för att fresta er nä... Men visst ser det gott ut? Smakar supergott också! Saftig sockerkaka till max:)


Fotbollsfinalen just nu på fyran!

Fotbollsfinalen har börjat nu! Som ni alla kanske vet så är det finalen i VM hos damerna som spelas i Tyskland! Japan och USA möter varandra! Vem hejar ni egentligen på? USA har redan varit nära på att göra två mål, men målvakten hindrade det så den kom utanför planen och den andra gången sparkade de själva ut den, men den andra gången såg det ut att bli mål på riktigt. Egentligen följer jag inte fotbollen i huvudtaget, men ändå roligt att se på! Go America! =) Men nu tycker jag Japan också får kämpa lite! :P


Några tips på jobb? :)

Tänkte söka ett jobb inför hösten! Jag skall börja på gymnasiet samtidigt som jag har en del föreställningar att vara med på då jag är skådespelare på fritiden! Därför undrar jag ifall ni har något tips på vart man kan söka jobb eller något jobb som ni tror jag skulle tycka var roligt! Man kanske kan fråga sig varför jag vill ha ett jobb då. Visst har jag mycket att göra, men tror det är nyttigt att lära mig att tjäna mina egna pengar, samt att ta hand om dem själv! Behöver även extra cash som alla andra behöver?! Haha!
Kommentera gärna tips och sådant så blir jag jätteglad! Behöver verkligen det nu då jag inte vet någonting själv! Tack så mycket=) Skriver mer senare! Snart kaka får jag hoppas!



Försökte att förminska bilden lite, haha! Bjuder på denna egobilden i Stockholm! :P Och som ni ser i mina solglasögon så är det min bror som fotograferar, haha! Såg det precis nu...


Lagat mat och nu bakar jag! Hemmafru? :P

Tjenare alla! Hur har ni det idag då? Själv så har jag det ganska bra tror jag, haha! Var med Lina innan idag och det var väldigt trevligt. Sedan stack jag hem och det blev att handla mat. Lagade faktiskt middag till min familj idag så det känns trevligt att hjälpa till lite och nu står jag i köket med kastrullen i handen och skall smälta smör. Här skall bakas sockerkaka! Pappa önskade en saftig en så jag tänkte att jag kunde baka tills ikväll! Gott va? Lite god fika en söndagskväll skadar ju ingen, och sen lite bra tv-program med!
Har tvättat händerna så nu är jag redo! Skriver mer senare! Kommentera och fortsätt läs kära läsare!:)
Puss o Kram!

PS: Musiken är igång och bild kommer sen! ;)

Tumblr_lmkt8yk4ok1qdefhxo1_500_large

Detta hade inte heller varit fel eller vad säger ni? Men sockerkaka är supergott det med!


David Svarar!

Fick en liten kommentar! Kan ni inte skriva era namn så att man vet vem ni är? Haha!
Är i alla fall snäll nu på morgonen så jag valde att svara på denna direkt! Älskar kommentarer som jag får, men nämn en bloggare som inte gör det?!?! :P Vet att det är många som gör det och få som inte gör det.. Fortsätt så!

Anonym om Tycker ni jag skall ändra min design och header under sommaren? :):
allt bra? :)

Svar: Jadå! Allting är bra! Själv då?

Och glöm inte att ifall ni har frågor eller tips om olika saker på bloggen, eller om ni bara vill skriva någonting till mig, kanske ett tips om en bara blogg eller någonting annat så är det bara att maila det till mig på [email protected] Gör det så är ni snälla! :)


A rainy Sunday morning!

God morgon alla! Nu har jag ätit god frukost, något rågbröd av ett slag, mycket gott! Så man känner sig lite nyttig nu dagen efter man åt massa onyttigheter ifall ni kommer ihåg att jag skrev det i ett inlägg igår, haha.
Snart skall jag göra mig i ordning för att jag skall träffa min kära kompis Lina! Vi skall kolla upp olika saker inför hösten och sedan skall vi bara ha det roligt hoppas jag.
Får se vad vi mer hittar på! Hur mår ni idag då? Idag är det söndag och det är väldigt tråkigt väder ute.
Jag tycker att man blir så arg och sur då det är dåligt väder ute, eller vad säger ni om det?
Är det kanske bara jag som blir det? Haha!
Hoppas bara på att det slutar regna då jag skall cykla iväg;) Skriver mer senare!
Fortsätt gärna läs ni och kommentera också så är ni bäst, fast det är ni ju redan! Loove =)

Tumblr_loh088mleg1qggss1o1_500_large


Tycker ni jag skall ändra min design och header under sommaren? :)

Jag har bara en liten fråga till er som jag hoppas att ni alla svarar på genom att kommentera vad ni tycker!
Skall jag ändra min header och min design nu under sommaren? Eller vad tycker ni?
Har ju haft denna ett tag nu! Har ni några tips i så fall? Tack så jätte mycket! 
Hoppas nu att ni kommenterar så jag vet:)







Bland annat mina gamla headers - Dags för en ny??! =)


Tack Lina!:)

Skulle vilja Tacka Lina Sandell för det hon gjort! Hon hjälpte mig med bloggen medan jag var borta i Stockolm! Nu tänkte jag i alla fall kolla lite på film! Så jag skriver mer senare eller imorgon!
Ha det så bra så länge och tack en gång min kära vän! =) Hehe!


Gud vad jag är onyttig denna lördag... ;)

Godkväll alla! Hur har ni det? Idag har det varit väldigt fint väder så man har varit ute en del! Träffade Emmelie en liten stund på kvällen och sedan stack jag hem och åt chokladpuddingen som jag gjorde i eftermiddags.
Gud vad god den var! Sedan tog jag lite mjölk i skålen och blandade i oboy! Gott att dricka det ur en skål, haha!
Jag vet att det är väldigt onyttigt, men det är lördag idag och kände för att skämma bort mig med en massa gott. Funderar på att ta lite vaniljglass nu, men det tror jag inte att jag gör.
Det är nog väldigt dumt gjort, haha!
Så onyttig behöver jag ju inte vara, men borsta tänderna noga måste jag definitivt göra.

Har kollat klart på Livet på Laerkevej! En bra dansk serie, älskar danska serier och shower, haha!
De är väldigt bra enligt mig, men inte många som håller med mig om det. Tur vi tycker olika i alla fall!
Har äntligen lagt in bilderna i alla fall från Stockholm, några av dem!
Hoppas ni gillar dem och att ni kommenterar nu! Och har även svarat på några kommentarer som jag fått av er kära läsare!
Känn er duktiga för jag blir väldigt glad av det! Haha, eller vad man nu skall säga.
Ha nu en fin lördagskväll så skriver jag mer senare! Loove ya all! =)

Tumblr_loaagyojdc1qc2qk9o1_500_large

Underbar bild från weheartit! Dit skulle jag vilja åka, för jag ÄLSKAR storstäder, haha!
Någon som vill följa med? ;) Kommentera då! Bra ifall ni betalar med :)


Svarade på några kommentarer!

Tänkte att jag skulle svara på några kommentarer nu när jag ändå lagt in bilder och bloggar lite haha!
Hoppas nu att ni läser och svarar tillbaka då jag tar mig lite tid till detta!

Anonym om Min fina present!:
snyggt glas! Var fick du den ifrån? fanns där fler städer?

Svar: Tack så mycket! Vet faktiskt inte vart den kommer ifrån, men jag kan kolla upp det till dig!
Är det någon särskild stad du vill ha? =)

Anonym om Lite kort om min weekendresa! :) Bilder kommer, promise!:
Fiin bild! Häftigt att du stått där ändå ju... Haha! Vill också det! Förresten så såg jag dig i tidningen! När kommer Stockholmsbilderna in? Resten menar jag då! Förrutom denna och den andra;)

Svar: Tack så mycket! Kul att du såg mig i tidningen, haha! Nu har jag äntligen lagt in Stockholmsbilderna!
Det tog lite tid bara! :P Varit trött och idag fint väder! Sådana ursäkter..

Anonym om Min fina present!:
Väldigt fint och coolt glas!

Svar: Tack så mycket! Gillar det jag med! :)

Anonym om En solig lördag!:
SkitSNYGG och COOL bild!!!!

Svar: Tack!:D


Bilderna från Stockholm, Del2! :)

Lika bra att lägga in de andra bilderna nu också så att ni har någonting att kolla på tänkte jag, haha!
Smart tänkt där va? Hoppas att ni tycker om dem och kommentera gärna! Blir väldigt glad då, men det vet ni säkert om att jag blir! :P Enjoy!



Besökte Skansen och dessa lemurerna gick lösa i inhägnaden där vi gick! Ungar hade dem också, så söta!





Råttgränden! Jag som inte gillar råttor...Haha! Deras bur var cool!



Den åt på köksbordet ;)



Den och en annan krokodil låg stilla hela tiden och jag trodde de var fejk då de inte rörde sig...



Och gud vad jag blev rädd då den ena rörde på sig! Vad folk skrattade! :P



Detta var då på Skansen! :) Min bror gillar djur så vi fotograferade en hel del! Så sööta!



Jag på kanonen på Skansen!



Happy! På Skansens Café!



Pannkakor med grädde och sylt till lunch! Loove!



Hotellet på Södermalm som vi bodde på!



Man ser inte så bra men det är minnesstatyn av Anna Lindh där hon höll sitt sista tal den 9 September år 2003 innan hon blev mördad på NK... Hon höll talet på Medborgarplatsen. Vårt hotell låg nära den!



En sista fin bild från Björnön (tror jag det hette, haha)! Där vi stannade till en halvtimme med skärgårdsbåten. Åkte skärgårdsbåt i några timmar med räkafton ombord och sedan ost och kex till dessert.
Mycket trevligt och lyx på hög nivå! :)
Dansade även loss till partylåtarna som bandet spelade, och dansade med flertal personer som kollade in mig och dansade loss med mig! Ägde på det dansgolvet, och tur ingen kände mig, haha! ;)
Hoppas ni gillar bilderna!

Det blev inte shopping i Stockholm, men det fixar sig i Oktober då jag skall dit igen! Längtar redan, haha! Ellerhur Lina??! Jag gör i alla fall!


Bilderna från Stockholm, Del1 ! :)

Här kommer de efterlängtade bilderna som jag lovat att lägga in! Det kommer att komma en del till med bilder så att ni vet, haha! Får se hur mycket jag orkar lägga in just nu. Totalt så togs över trehundra bilder och mer än så, men jag lägger inte in alla såklart!
Bara ett par!=) Hoppas nu att ni gillar dem och att ni kommenterar! Kramar på er alla!



Fantastiska vyn från Fjällgatan på Gröna Lund!



Fråga mig inte vart bilden är tagen! :P



Kungliga Dramatiska Teatern (Dramaten) - Me looove! =)



Vaktombyte på slottet!





Många folk som tittade på vaktombytet på Kungliga Slottet i Gamla Stan!



Åt god kanelsnäcka på det kända caféet Sundsbergs Konditori i Gamla Stan! 

 



Svenska Akademin!









Drottningholms slott där kungen och drottningen bor! Fick en guidad tur inne i slottet med, dock ej i den delen där de bor, fast vi var inne i en sal där bland annat kronprinsessan Viktoria åt middag med sina gäster som anlände innan bröllopet!













Visst är deras trädgård underbar? Nu är det bara poolen som saknas ju! Blir kanske den nya investeringen på Drottningholm, eller vad säger ni kungen och drottningen? Just det, ni äger inte slottet, det gör staten, haha! =)



Såg även China Slott som det hette som ligger en bit bort från Drottningholms slott!


En solig lördag!

Tjenare alla glada läsare! Idag är det fint väder ute. Min kompis Lina är i Malmö och spelar minigolf så är lite avundsjuk på henne just nu, haha! Nä, för jag gillar inte minigolf men hoppas på att hon och Malin har det riktigt roligt! Tänkte snart duscha och sedan skall jag klä på mig något somrigt, som shorts eller någonting tror jag! Vet faktiskt inte vad jag skall göra idag, men funderar på att ta en liten cykeltur till affären tror jag.
Skall även lägga in bilderna på Stockholm idag, så jag får se när det blir, tror jag kommer till att lägga in några bilder nu faktiskt och då hoppas jag att ni kommenterar bilderna och fortsätter läsa inläggen som jag skriver!
Ha en trevlig lördag ni så hörs vi senare =) Kramar!



Detta tänkte jag ha på mig idag! Fint va? Cool bild också eller?! Tog den på Skansen, i djurparken, då jag skulle fotografera björnas inhägnad och vattenfallet! Också kom jag själv med på bild... Snyggt faktiskt! ;)


Dagens låt - Pyromania!

Även om denna låten är lite gammal så är den väldigt bra tycker jag! Cascada äger! Eller vad tycker ni? :)


Harry Potter och Dödsrelikerna del2 - Premiären!

Alla vet säkert vem Harry Potter är och vilka filmer jag då pratar om! Eller skriver om för att vara exakt, haha.
Nu har premiären varit för den sista filmen Harry Potter och Dödsrelikerna, del2!
Jag har själv inte sett den och tror inte jag skall göra det heller.
För att vara ärlig så gillar jag inte de filmerna. Man kan ju inte gilla allt här i världen precis. De tre skådespelarna som spelat huvudrollerna stod såklart tillsammans på röda mattan i London där de bor.
Frågan är nu ifall de kommer att gå vidare med andra filmer eller tv-serier, eftersom de spelat i Harry Potter sedan deras barndom och därför vuxit upp med de karaktärerna, kan man säga!
Frågan som jag tänkte ställa till er är ifall ni gillar Harry Potter och om ni har sett den sista filmen eller om ni tänker se den sista filmen?


Min fina present!

Hej alla! Ikväll blir det att kolla på filmen Eva och Adam då det inte finns någonting annat bra att titta på tv:n.
Skall försöka orka lägga in bilder på bloggen från Stockholm, men har lagt in dem på datorn i alla fall så har gjort lite idag, haha! Har även packat upp mina saker ur resväskan och nu sitter jag och tar det lugnt. Sov en liten stund innan då jag var väldigt trött efter maten.
Det blev pizza från pizzerian så vi slapp laga mat själva. Berättade ju att jag fick en present då jag kom hem som låg på sängen. Gud vad fin! Det skriker ju David om den, haha! Ställde den på bordet så matchar den kudden som ni sett innan. Vad tycker ni om den? Ganska cool, ellerhur?! =) Det tycker jag i alla fall!
Prydnad än så länge... hehe! Skriver mer senare ikväll!







Jägarna två premiär i augusti!

Kolla in trailorn på Jägarna 2! Denna filmen vill jag se!=) Den verkar spännande, men det var ettan också och den kommer såklart förbli bäst tycker jag. Älskade jägarna ett så nu vill jag kolla på denna!
Någon som vill gå på premiären med mig kanske? Släng in en kommentar då tycker jag!:) Ha det bra alla!


Svaren på frågestunden och på kommentarer!:)

Nu var det äntligen dags att svara lite på frågestunden och sedan på några övriga kommentarer som jag fått under veckan då jag varit borta!:) Även några tips och så då jag bad er läsare att tipsa mig om saker!
Vissa läsare skriver fina saker, så jag blir väldigt glad!
Älskar det verkligen! Hoppas ni fortsätter, haha! Ha det jättebra! Uppdatering ikväll igen eller tidigare!

Livia
 om Klockan är över tio och är redan lite trött..:
Kul sida! Hur länge har du haft din sida?

Svar: Tack så mycket! Jag kommer faktiskt inte ihåg, men inte ens ett år än, i höst har jag för mig att den fyller ett år, men skall kolla senare i säkerhets skull!

Kalle  om Frågestund tills imorgon kväll, så utnyttja det!:
Hur kommer det sig att du gillar Britney Spears så mkt? :) Vad var det som gjorde att du började lyssna på henne? :)
Vore kul och intressant att veta hur intresset vaknade hos din sida :)

Svar: Min syster älskar Britney hon med, så hon lärde mig att gilla Britney tror jag då jag lyssnade på hennes musik! Älskar verkligen henne! Dudå? =)

Anonym om News of the World läggs ned idag...
Har du själv läst tidningen? :P

Svar: Ja, jag har läst tidningen på nätet några gånger! Läste deras senaste artikel då de skulle lägga ner tidningen, som ett exempel!  

<3 Felicia <3 om News of the World läggs ned idag...
Bra den läggs ner! Sjuka grejer den tidningen har gjort. det är väl klart de ska bli arbetslösa!! att de inte skäms över att jobba på ett sånt ställe! såra mänsikor med flit bara för pengar. heeelt sjuuukt!

Men tumme upp för ditt inlägg. bra att nån skriver om viktiga saker istället för bara vad hände i dagen avsitt av tex OC
Mer sånt är David!!!

Svar: Tack så jätte mycket för den FINA kommentaren!! Det skall jag verkligen göra! Ifall du vill läsa om någonting annat som jag skrivit om så kan du kolla in detta inlägget som jag skrev om för ett litet tag sedan, ifall du inte läste det då! Den handlar om barbiedrogen då jag skriver om vad jag tycker om den och de som använder den och så vidare… ;) Något annat du vill jag skall skriva om då?
Alltid bra och kul med tips om sådana saker som ni vill läsa ju!

Anonym om Ingen rubrik, hehe...:
Hmm... Vet inte! Tycker du skriver bra som du gör! Men skulle du kunna skriva tips om vad man kan hitta på under sommaren?
Och kanske skriva om någon bra blogg eller bloggar som du följer dagligen och varför du gör det?!=)

Svar: Tack så mycket! Försöker mitt bästa såklart!:) Kan skriva om sommartips och om bloggar, så kolla in nu i helgen så skall det säkert vara publicerat du! =)
_________________________________________________________________________________________
Ifall ni nu har några fler frågor eller sådant så är det bara att göra det här under kommentarer eller på min frågesida som ni hittar längst upp till höger på bloggen! Ha det bra och fortsätt gärna läs och kommentera!:)

Boy-cinderella-girl-love-prince-princess-favim.com-100965_large


Lite kort om min weekendresa! :) Bilder kommer, promise!

Som ni kanske vet så har jag varit i Stockholm! Det var väldigt trevligt och en helt underbar resa till den fantastiska staden, men tro nu inte att jag sviker London för det, haha! Nädå! Men jag har haft roligt.
Åkte buss upp till Stockholm, då vi stannade till och fikade och åt på ett gott ställe. Sedan anlände vi till huvudstaden.
Det var väldigt vackert. Bodde på Södermalm, precis vid Medborgarplatsen där Anna Lindh höll sitt sista tal år 2003! Sedan gick vi ner till slussen och tog färjan till Djurgården där vi gick runt på Skansen och kollade på alla djuren! Gick lite i Gamla Stan, i Storkyrkan där kronprinsessan Viktoria gifte sig i förra sommaren, sedan på Kungliga slottet och åkte även ut till Drottningholms slott där kungafamiljen bor just nu.
Där fick vi en guidad tur runt i olika rum där de berättade historian och det.
Gick lite på NK och på Sergels torg också och åkte spårvagn! Roligt! Har haft det helt underbart i storstaden precis som jag skrev innan! Längtar redan till oktober då jag åker dit igen.
Det skall bli superroligt måste jag bara säga, haha! Bilder kommer senare! =)



Jag nedanför Allsång på Skansen, dock dagen efter, men coolt ändå! Eller? =)

 


Gränna - Polkagrisarnas stad! :)

Äntligen fredag, haha! Whiho! Och jag vet inte vad jag skall göra, men det får vi se. Hoppas det är någon bra film på tv:n, så att man kan titta på det! Annars får man se vad kvällen har att erbjuda. Skall nog äta godis ifrån Gränna! Vi var också där en liten stund och åt god lax på hamnkrogen innan vi begav oss till en av de alla polkagrisaffärerna i den småländska staden Gränna där jag handlade (lite)! Haha!
Men det är gott! Polkagrisar med päronsmak och de vanliga rödvita, sedan några andra karameller.
Gud vad gott och man får ont i magen av dem då man ätit för många, vilket inte är lika roligt, men det kan ju inte hjälpas! Har ni själva varit i Gränna?
Dessutom kollade jag på då de gjorde polkagrisarna, vilket jobb att göra dem!
Tur man inte står där inne med allt det de höll på med. Hur har ni själva haft det då? Loove! ;)



Ser det inte gott ut eller? Haha! =)


Tidningar som skriver fel... ;)

Haha! Tidningar är för roliga… Jag intervjuades i söndags och bilder togs på mig då jag hamnade i tidningen inför vår show i höst!
De skrev att jag skulle medverka i en annan föreställning också vilket jag skall göra, fast inte i julspelet som de skrev. Det vet jag ju inte än. De bara skriver sådant som man inte säger, haha! Och allt det andra som de frågade skrev de dock inte. What is going on?!!
Det löser sig i alla fall, haha! Hoppas jag i alla fall! Hoppas bara nu att inte kyrkan ringer och frågar varför det står som det gör, men då förklarar jag ju bara. Lite roligt att de skriver fel, för då vet man hur kändisar har det i skvallerpressen! Fast oftast hittar de journalister bara på ju. Haha! Väckte förresten min granne för att låna tidningen eller få den av dem, då jag kom hem, var ju ganska spänd på att se vad det stod där.
Men det förstår man väl?!



En av bilderna som är tagna från Trelleborgs Allehandas hemsida! David Zaar funderar över livets stora fråga, att vara eller att inte vara? Så stod det! Musikalmaraton - kultur och nöjen!


God eftermiddag?!

Hej alla! Idag har jag varit i stan och fixat några saker med familjen! Vaknade lite senare idag vilket var väldigt skönt. Sedan har jag läst igenom brev som jag fått och lämnat lite tvätt till mormor som hon skulle tvätta efter resan! Tänkte även skriva ett inlägg om Stockholm senare så att ni kan få läsa hur jag haft det och så att ni kan se lite bilder! Fullt upp eller vad säger ni? Haha! Hoppas att ni också har det bra. Helt slut egentligen.
Måste faktiskt packa upp resväskan och göra lite sådant. Skriver mer senare! Kramar på er alla! =)

Tumblr_loca3afrwd1qlk5ifo1_500_large

Haha, så gulligt, ellerhur? Bilden är tagen från weheartit!


I am back home and back on track!:)

Godkväll alla och snart blir det god natt för mig, haha! Kom hem för en liten stund sedan från den underbara huvudstaden Stockholm! Det var min första gång som jag var i min egen huvudstad faktiskt, haha! Riktigt fint var det och nu vill jag flytta dit!
Fast jag vill ju flytta till London med, som också är min stad, nummer ett, så jag undrar hur detta skall gå, haha! Har varit med om väldigt mycket som jag kommer att berätta imorgon!:) Nu orkar jag verkligen inte eftersom jag kom hem för en stund sedan och är mycket trött!
En hög med brev och en present ligger på sängen! Reportage om teatern i tidningen med bilder och intervju med mig i! Och det sägs vara en bild i en annan tidning på mig också, så det får jag nog ta och kolla upp, haha! Känd eller? Noo, not yet:P
Nu börjar livet igen… Haha! Skriver mer imorgon! Ha det så bra så länge och kommentera hur mycket som ni vill så är ni jätte gulliga. Svarar även på frågorna imorgon bitti!=)

 

Idag fyller vår kronprinsessa år så jag skulle vilja passa på att säga ett stort Grattis till henne på hennes 34 års dag, för ännu är det hennes födelsedag, haha! Någon som sett födelsedagsfirandet från Solliden på Öland ikväll? Det sändes även på tv, men jag har dock inte sett det då jag satt på en buss på väg hem, så får väl se det i repris!:) Hade ändå varit roligt att se, haha! Kramar!  


Frågestund avslutas ikväll!

David ville att jag skulle påminna er igen om att frågestunden avslutas klockan 21:00 ikväll. Så ni har hela dagen och en stund på kvällen på er att ställa frågor. Så va inte blyga nu, fråga på nu!!. Kram på er & våga fråga ;)

Känd gästbloggare!? ;)

Tjeeena! ;)

 

Nu så är jag här igen, men för er som inte känner till mig så heter jag Lina och är en utav Davids närmsta vänner och vi har känt varandra i cirka 2 år, så för mig är han min bästa killkompis och han är så himla rolig och lite smått crazy. Hehe, men sådan är ju han och det kan man ju inte klandra han för. Hehe :P.

 

Men nu så är David ute och reser igen, han var bara hemma i lite mer än en vecka och nu är han ute och far o flyr igen hehe. Men han kommer hem imorgon kväll igen och han har haft det så roligt på sin weekend på fyra dagar, han åkte i Måndags och han har rest med sin mormor och lillebror. Så imorgon kväll eller på Fredag kommer uppdateringen att bli normal igen från Davids sida. Så då kanske han berättar lite om sin lilla tripp och samt visa bilder från den. Så det blir säkert kul :P

 

Själv så ska jag snart åka till vår sommarstuga och vi ska vara där i 1-2 veckor, vi har inte bestämt än hur vi ska göra. Men det blir nog bra med det, men jag vill inte vara borta för länge. Men det blir säkert kul ändå. Vill inflicka att min mamma vill vara där i 2 veckor, men jag tycker att 1 vecka passar bra. Men jag får se hur det blir. Hehe.

 

Men nu så bablar jag på om allt eller inget och det kanske blir för jobbigt för er att läsa. Men det blir nog roligare när David kommer tillbaka. Så jag skriver snart igen, kanske när David är ute och reser igen eller när jag får lust helt enkelt och ni kan hitta mig på PinkLiina. Kram på er så hörs vi någon annan dag puss :*


Lina svar!

Gabriella om Påminnelse!:
Vad e Davids sexuella läggning ?
IP: 213.67.41.222
12 Juli, 23:39
Jag som en av Davids närmsta vänner så kan jag försäkrar er om att David är straight, om inget har förändrats men det tror jag inte. Så hans sexuella läggning är då straight eller heterosexuell som man också kan kalla det. Så nu hoppas jag att du har fått svar på din fråga :P

Påminnelse!

David ville bara att jag skulle påminna er om att frågestunden är tills på
Torsdag kväll när han kommer hem igen. Kram på er! :)

Korea´s Got Talent - Blev tårögd! Ni då?!?!


Godkväll kära läsare!:)

Godkväll alla! Hur har er dag varit idag? Först var min dag väldigt bra då jag hade teater och tidningen var där. Blev fotograferad ett antal gånger, och på några bilder var det med bar överkropp så nu hoppas jag att den inte kommer i tidningen, haha! Sedan ville du intervjua mig så det ställde jag givetvis upp på!
Så är det att vara skådespelare ibland, och jag hoppas bara på att jag blir det då jag är vuxen också, så att jag skulle kunna jobba med det på något vis! Sedan på kvällen hade jag lite mer otur då saker och ting inte funkade för mig. Haha! Men man kan ju inte ha tur alltid! Fortsätt gärna läsa och kommentera så skall jag titta lite på en film eller läsa lite tror jag. Skriver mer senare! Kramar på er alla!:)

Tumblr_l1ec6ghphi1qava3so1_500_large


News of the World läggs ned idag...

Idag läggs tidningen ned…  Den brittiska tidningen News of the World släpper sitt sista nummer idag och sedan läggs tidningen ned på grund av att de avlyssnat telefoner och en massa annat som man inte får göra för att få information till sina artiklar. I många intervjuer så verkar britterna glada att den läggs ned då de har mörklagt en hel del och att det skakat Storbritannien väldigt mycket kring just det här! Nu undrar man ju givetvis bara vad man gör med alla de som jobbade på tidningen. Blir de arbetslösa eller vad?!



Bilden är tagen från The Sun!


This morning!

God morgon alla! Nu gör jag mig redo inför att sticka iväg till teatern. Fortfarande förstår jag inte varför de sätter reptiden klockan tio på morgonen. Inte för att man sover men man är ju fortfarande nyvaken och trött, haha!
Ser det positivt som många andra där, man slipper nämligen på kvällen! Skönt det i alla fall. Har blandat en flaska med oboy! Gott! Bullarna har jag med mig, så det blir frukost på teatern mellan pauserna precis som igår… Härligt! Sedan blir det middag hemma hos mormor då vi skall äta falsk anka med den goda såsen som hon gör. Love it! Det var längesedan, så det var därför jag önskade den maten. Sedan så blir det fika hos gammelmormor och hos gammelmorfar tror jag. Tackar även för de låttips som jag fått!
Det är bara att fortsätta med det och glöm inte frågestunden!
Ha det nu så bra! Skriver mer senare:) Puss o Kram på er alla!

5921016176_6d5a12a19d_z_large

Bilden är tagen från weheartit! =)


Någon bra låt eller blogg? Önskar tips:)

Känner att jag behöver lite fler och nya låtar att lyssna på! Ingen bra låt eller artist som ni känner är värd min uppmärksamhet eller vad man nu skall säga? Lyssnar på alla möjliga. Är dock inte så mycket för opera och rock men allt annat är ganska bra!
Tycker det är roligt att upptäcka nya låtar och artister varje dag! Så snälla kommentera så jag kan lyssna!:)
Och ifall ni har bra bloggar om musik eller liknande, kanske mode, så skriv det också!=)
Vissa kvällar har man ju ingenting att göra så då kan man ta nytta av det här! Ha det superbra denna kväll!



Veronica Maggio som är en bra svensk artist! Har sett henne för något år sedan fast det var innan hennes nya album kom ut, så jag vill gärna se henne igen! Det nya albumet äger ju! =)


Frågestund tills imorgon kväll, så utnyttja det!

Frågade ju om lite tips vad jag skulle skriva om på bloggen och så, men fick inte så många. Tycker att ni skall fortsätta att skriva och kommentera så jag vet, haha! Men nu tänkte jag ha lite frågestund på bloggen!
Det var som en läsare tipsade om så tackar för det! 
Svarar som vanligt på alla frågor, förrutom de som jag uppfattar som privata! Så det är bara till att fråga på! =) Kramar!



Och sedan svarar jag på frågorna! Skrev detta i Marmaris, haha! ;)


Jag älskar det danska språket och deras tv-program!

Har precis sett på den danska tv-serien Livet på Laerkevej, som jag verkligen älskar! Går varje lördag nu, vilket jag inte visste att det gjorde. Har ätit två skålar glass och ätit massor av kakor så jag känner mig väldigt onyttig, haha! Men nu blir det en film som heter Den store dag vilken är en dansk film, men idén är tagen från USA ifall du frågar mig, då det handlar om en bröllopsplanerare och lite sådant. Skall bli roligt att se på den nu tycker jag! Lite lördagsmys, haha. Vad har ni själva gjort denna kväll då?
Teatern imorgon med, så det blir väl att stiga upp tidigt för att repetera klockan tio som vanligt.
Frukosten med mig under pauserna och akterna, väldigt bra! Skriver mer senare!
Loove ya och glöm nu inte att läsa och kommentera kära ni! =)


Ingen rubrik, hehe...

Behöver er hjälp läsare! Inget allvarligt, haha, men jag vill jätte gärna ha tips på vad ni vill läsa.
Jag försöker komma på vad jag skall skriva om och vad jag tror ni vill läsa om och se i bloggen. Hade varit väldigt tacksam ifall ni skrev vad ni ville se och läsa så jag har lite att planera och tänka på! Tack så mycket!:)
Ha det jätte bra allihopa! Xoxo / David

4535603804_9748e968ca_z_large

I miss London! Haha! Men någon gång åker jag dit igen! Tills dess är det bara att leva livet här med vännerna och börja studierna i höst på gymnasiet i en helt ny stad!:) Love it!


En solig lördag:)

Tjenare alla! Gud vad vackert väder det är idag! Eller vad tycker ni? I morse så stack jag till skolan där vi håller till då vi repeterar inför showen. Det varade inte så länge och en tidning var också där.
Hoppas att man inte hamnar på en konstig bild, haha!
Lite pinsamt i så fall, men det har jag ju varit med om förr! Snart blir det att laga mat och hjälpa till lite, och fixa några andra saker…
Vad gör ni själva denna soliga lördag? Har handlat glass och kakor tills ikväll så jag tror att jag skall ha det riktigt mysigt, fast det är bara filmen som saknas.
Får väl komma på någon bra film att se. Har inte tid att hyra idag och mina tv-serier har min kompis Emmelie. Vad störigt, haha!
Skriver i alla fall mer sen så ni kan läsa mer då men kommentera först detta så lovar jag fler inlägg! =) Kramar!



Haha, denna bilden hamnade i tidningen förra året då vi spelade i kyrkan. Tänkte skämta lite och gjorde detta då jag skulle spela chockad, och det ledde givetvis till att den hamnade i tidningen, haha! Ignorera bilden bara! :P


Det blir en åttonde säsong - Desperate Housewives inspelning!:)

Till alla er som älskar Desperate Housewives lika mycket som jag så kan jag säga att nästa vecka börjar skådespelarna att jobba igen för då spelas den åttonde säsongen in av den populära tv-serien på Wisteria Lane! Snacka om att vi är taggade, eller?! =)
Gå annars in och kolla på http://fairview.blogg.se/ eller så kan ni läsa allt i min egen kategori om Desperate Housewives där jag skrivit massor skvaller, skriver fortfarande givetvis, haha, och där jag skrivit om avsnittet som gått för varje vecka innan det slutade för säsongen! Det är bara till att läsa och kommentera!:)



Så gulliga, haha! Eva och Teri är såklart mina favoriter, även Marcia!=) Vilka är era?!


Klockan är över tio och är redan lite trött..

Godkväll alla! Nu har jag skrivit ett inlägg på Linas blogg då hon är i Åkersberg på återträff för en dag med de hon konfirmerades med, eller vad man nu skall säga, haha! Lillebror leker där ute med kompisar och jag sitter i soffan framför datorn och insåg att jag hade över trehundra inlägg som jag inte kryssat för att jag läst på bloglovin, så snacka om hur roligt jag har det nu, eller inte rättare sagt…!!
Imorgon är det teater igen vilket skall bli roligt hoppas jag. Annars så tar jag det väldigt lugnt för tillfälligt!
Tänkte tipsa er om denna länken till en sida där ni kan tävla om att vinna två biobiljetter till filmen Hanna!
Följ bara anvisningarna så skall det säkert gå, haha!
Har gjort jag också! Sällan jag tävlar om sådant, men denna var ändå ganska enkel tyckte jag.
Skriver mer senare! Men fortsätt gärna läsa och kommentera!;) http://www.bloglovin.com/hanna

Tumblr_lmqnsw96jp1qez3n3o1_500_large

Underbar bild från weheartit!


Godis från hemmakväll - min fredagskväll! ;)

Tjenare! Hur har ni det? Nu har det äntligen blivit lite varmare på kvällen, men innan så bara det regnade och var kallt hela tiden, haha!
Har varit på teatern idag igen, vilket gick sådär. De verkade väldigt sura och arga idag, men vi skådespelare blev inte förvånade, haha. Lite elakt att säga kanske, men ändå. Nu har jag i alla fall satt mig till ro i fåtöljen för att kolla lite på Full frys. Vem gillar inte Stefan och Krister?! Har varit på Hemmakväll med min lillebror så nu skall vi äta en massa godis! Onyttigt men gott… Skriver mer senare! Loove ya=)



Gott eller? Det finns mer! ;)


Grattis till Sophia Bush!

Ni kommer väl ihåg den populära tv-serien One Tree Hill? Idag fyller aktrisen Sophia Bush som spelade en karaktär i serien!
Grattis till henne i alla fall!=) Gratta henne ni också, hehe! Brukar skriva om kändisar som fyller år ifall jag gillar dem eller någonting liknanade! Och ja, jag har koll på Britneys födelsedag också;)

Sophia Bush ser hur chic ut som helst!


Inspelning av fjärde säsongen - Blair Waldorf is back on Manhattan!

Till alla era trogna Gossip Girl fans precis som jag är så är skådespelarna tillbaka på inspelningsplatsen i New York då de spelar in den fjärde säsongen av den populära tv-serien! Leighton Meester sågs vandra på gatorna i Manhattan och jag måste bara säga att det var en snygg outfit som karaktären Blair Waldorf skulle ha! Ögongodis eller vad säger ni? =)




Väldigt trött = Lägg dig tidigare!

God morgon alla! Nu är jag vaken! Är inte pigg men vaken är jag, haha! Då jag loggade in fick jag tre kommentarer som jag blev glad för, så det är bra att ni kommenterar! Hjälpte mig nu på morgonen, haha, så fortsätt så! Snart måste jag äta frukost och göra mig i ordning för att sedan skall jag till teatern klockan 10.00 och repetera inför showen tills klockan 13.00 drygt. Efter det blir det några ärenden i staden tror jag.
Tur att man är ledig ikväll och har teatern nu på förmiddagen, men fy fan ändå! Haha! Som jag klagar, men just för tillfälligt är jag väldigt trött så det är det! Skriver alltså mer senare!:) Loove ya!

Tumblr_lny5rx8oty1qh7oj6o1_500_large

Hoppas bara på fint väder idag! Fin rubrik dessutom va? Haha!=)


Min fina present! Love it:)

 

Ni anar inte hur glad jag är för min present som jag fick idag då vi fikade! Fick den av mina två kära kompisar Maja och Isabella som jag var i Malmö med! De har varit i Spanien så hittade de denna till mig!
Gud vad snällt måste jag börja. Trodde knappt mina ögon, haha.
De vet att jag gillar London och England, och hittade då en cool plånbok! Vad tycker ni om denna? Sjukt cool, eller?! =) Kommentera gärna vad ni tycker!


Mysigt!:) Or what do you think?

Tycker det är skönt då man kommer hem från teatern och är lite trött, att bara sätta sig ner i sängen med täcker ovanför sig med en kopp varm choklad och en bra bok att läsa, haha!:) Eller vad säger ni om det?!
Tycker i alla fall det! Imorgon skall jag upp tidigt då jag skall vara där på förmiddagen. Hur skall detta gå? Haha!
Men det går säkert bra (får vi hoppas i alla fall, åtminstone jag)! Vad har ni gjort dessa dagarna då? =)


Härlig dag i Malmö idag igen!:)

Godkväll eller snart god natt! Haha! Dagen har varit lång idag. Känns som inte jag uppdatera så mycket mer, i alla fall inte i dessa dagarna! Synd faktiskt! Men det blir bättre till helgen, med start imorgon!
För då har jag lite mer tid som tur är…
Åkte in till Malmö idag då jag var där med Isabella och Maja! Väldigt roligt, så det får vi ju göra om!
Vi fikade och Maja shoppade, blev ändå lite chockerad att hon inte köpte mer, men hon hann ju inte det då jag hade en tid att passa. Ändå kom jag försent till teatern, men det var lugnt då de inte hade börjat repetera än, så jag kände turen på min lilla sida idag, haha!
Gick lite på tivolit i staden med några kompisar, och jag tror inte jag skall uttala mig om det faktiskt! Inget roligt alls, så jag taggar såklart inför Malmöfestivalen, men vem gör inte det?! Skriver mer senare!:)
Fortsätt gärna läs och kommentera!

Förresten så åt jag på Burger King idag med så att ni vet! Tror jag snart blir trött på den maten, haha, och sedan en islatte vilket hjälpte mot tröttheten som jag och Bella hade! ;) Dessutom skall ni inte göra som vi!
Jag följde Maja för jag trodde hon skulle gå till någon butik, och då visade sig att både hon och Bella följde efter mig...
Då vi skulle till centralen så jag kunde lämna en present till Lina!
Vad pinsamt och jobbigt, då vi fick gå en extra runda, så vi blev arga på varandra! Men roligt att skratta åt nu ju, haha!;) Kramar på er alla!

Tumblr_lnz5vs1lcy1qkpejbo1_500_large



Jag älskar islatte och milkshake! - Äntligen uppdatering =)

Godkväll alla! Idag har det varit dåligt uppdatering, men det är bara för att jag har haft fullt upp hela dagen, haha! Det blev att stiga upp tidigt för att äta frukost och göra sig i ordning innan man skulle åka iväg och prova kläder inför föreställningen med teatern.
Det gick ganska bra och vissa kläder måste sys in, dock inte av mig, pust* Haha!

Sedan stack jag in till Malmö och träffade Lina! Fast det var inte lika fint väder först som det var hemma, men som tur vad blev det varmare där inne så jag fick ta en milkshake! Och sedan en islatte då jag kom hem igen, fast det visade sig att jag fick ont i magen efter det, haha! Men gott var det, inte att klaga på! ;)
Vi skulle köpa present till hennes pappa som fyller år imorgon, men hittade inte någonting speciellt, svårt då hon inte visste vad han ville ha, så vi åt och åkte sedan tillbaka hem och handlade på bokhandeln!
Nu hoppas jag att han inte läser denna bloggen, haha!
Det gör han inte som tur är, men man vet ju aldrig, eller?! Har varit och repeterat med teatern och snart måste ju danserna bara sitta. Gillar inte att dansa så mycket som ni redan vet antagligen, då jag dragit upp det varje kväll, haha! Men annars går det helt okey!
Skriver mer senare! Hoppas i alla fall att ni har haft en lika bra dag som jag haft! =)
Fortsätt gärna läs och kommentera! Kramar på er läsare!

12919822108090_large

Gullig bild från weheartit!


En latdag och snart sängen.. ;)

Godkväll alla! Eller kanske rättare sagt god natt? Haha! Dagen har varit ganska bra, men måste erkänna att jag varit väldigt lat idag. Bara suttit och tagit det lugnt, kollat på tv, ätit och läst min bok som jag började med i eftermiddags.
Sedan var jag iväg på teatern och repeterade en show som jag skall ha i höst. Det skall bli väldigt roligt!
Roligare nu när man börjar lära sig danserna, haha! Såklart det blir det då! :P
Imorgon skall jag vakna tidigt, så alarmet är påsatt redan. Skall iväg och prova kläder inför showen då jag skall ha olika kläder beroende på vilken scen det är. Helt okey att stå på scen, men skulle vilja bli filmskådespelare med! Måste bara testa det någon gång, haha! Eller?! Skall i alla fall lägga mig snart, så jag skriver mer imorgon! Kramar på er alla! Kommentera och läs som ni brukar!:)



Jewards är tillbaka med sin nya låt Bad behavior! Så gulliga, men gillar verkligen deras hår, haha! De gästade ju sommarlovsprogrammet i Malmö vilket var väldigt coolt och uppträdde med låten Lipstick som de tävlade med i Eurovision Song Contest i år! ;)
Vad tycker ni då om denna låten? Kommentera vad ni tycker, tycker jag! Hehe!!


Gamla Stan morden!=)

Tjenare alla! Det har varit ett väldigt fint väder idag, men jag har faktiskt inte varit ute alls. Det låter för hemskt tycker jag, men så är det. Skall ut om en stund då jag skall sticka till teatern. Annars har jag bara suttit och tagit det lugnt framför tv:n och datorn. Man kan ju inte hålla igång alltid. Det är det som är meningen med sommarlov, att kunna slappna av utan att ha några tider att passa.
Ikväll blir det teatern då vi skall reptera. Både roligt och tråkigt, haha! Kommer att skriva ett eller två inlägg ikväll så var inte rädda att jag kommer sluta blogga för dagen nu! Lovade ju ett inlägg innan jag skulle sticka!

Har också börjat läsa en bok nu, Gamla Stan morden heter den. Läste ju Östermalmsmorden innan men den har mormor just nu och jag har hennes. De böckerna är bra! Tänkte ta med den och läsa den medan jag väntar mellan de olika scenerna då vi tränar idag.
Har också musiken i öronen så det blir inte så jobbigt tror jag att sitta och vänta. Imorgon blir det nog till att vara med en kompis då det är fint väder! Det skall bli roligt. Åt middag innan och nu är jag sugen på glass… Haha! Som ni nu ser så har jag inget annat vettigt att skriva om så skriver mer då jag kommer hem igen!
Puss o Kram:) Fortsätt läs och kommentera massor era söton!



Den boken som jag började läsa för tio minuter sedan, haha! Nu skall jag fortsätta med det! En riktigt bra seriebok faktiskt, finns ett par olika böcker med nya mord i Stockholms stadsdelar! Funderar faktiskt på att försöka skriva en egen fast om en annan stads stadsdelar eller någonting liknande. Vad skulle ni tycka om det? :)


4th of July yesterday - USA:s Nationaldag!

Igår var det USA:s nationaldag! Hade helt glömt bort det igår, haha! Hoppas att de hade en fin en i alla fall med fint väder. Vi har ju också haft vår redan för någon månad sedan! Snart så skall jag äta frukost och kanske göra mig i ordning ifall man skall iväg sen eller inte.
Vad vet jag? Haha! Läsa lite och kolla på tv skall jag i alla fall göra idag. Ska iväg ikväll då jag skall till teatern och repetera inför en show i höst. Jag hatar verkligen att dansa och såklart skall jag vara med i ett par dansnummer.
Kan inte ens dem än så vi får hålla tummarna, haha! Vi hörs senare i eftermiddag eller ikväll! Skall försöka skriva ett inlägg tills jag sticker! Men ni läser väl ändå inte bloggar dygnet runt eller? Jag läser ett par om dagen men endast en gång om dagen, eller två bloggar kollar jag in flera gånger per dag då de är mina favoriter! Så jag hoppas att ni gör detsamma!:)
Ha det superbra så länge! Ät en god frukost ifall ni inte gjort det än!

 Tumblr_lns6v6ifw41qh3rjlo1_500_large


Tisdag morgon!

God morgon på er! Varför vaknar jag så här tidigt egentligen? Haha, var ju van vid det innan då jag gick i skolan. Men nu har jag lov så jag tycker det borde ändras. Sedan så är det för att tiden var annorlunda i Turkiet!
Idag vet jag inte vad jag skall göra. Har inte ens kollat ut ur fönstret så jag vet inte riktigt hur vädret blir idag, haha! Hoppas på lite finare väder än det varit på sistone. Igår lånade jag en bok av mormor som tillhör den samlingen av deckarna som jag läser! Skall börja läsa den idag tänkte jag. Det är inte ofta som jag läser men nu under sommaren så blir det för då har jag tid. Har nästan aldrig tid att göra det då det är skola…
Lite tråkigt faktiskt. Skriver mer senare!:) Loove! Kommentera och läs, you know what to do!

Girl-thing-192_large


Godnatt bloggen!

God natt alla! Haha! Skall vara uppe lite till, men ändå trevligt att säga god natt till er nu! Egentligen borde jag ju säga god morgon eftersom klockan är över ett på morgonen och inte natt längre, fast det är mörkt ute.
Var på teatern innan, och det gick över tiden, så man cyklade hem då det regnade lite. Precis då jag kommit innan för dörren så regnade det mycket mer än vad det gjorde innan, och det blixtrade även lite. Snacka om att man hade tur, haha! Bäddade ner mig i fåtöljen under täcket med en varm kopp choklad och kollade på Johan Falk!
Mysigt ellerhur? Vad gjorde ni själva? Skriver i alla fall mer senare!:) Ny dag nu ju! Tisdag!
Tänk vad tiden går fort, haha! Kramar på er! Fortsätt gärna läs och kommentera som ni brukar!:)  

Untitled_large


Tack så mycket för de fina kommentarerna!:)

Postat av: Britt-Louise
Jag gillar din nya frisyr. Klippningen riktigt fin.
Mönstret kanon!!!

Postat av: Britt-Louise
Och, håller med flygvärdinnan att det är ett konstverk. Mönster-rakningen i ditt hår alltså :)
Så vad händer när det växer ut? 

Svar: Tack så jätte mycket! =) Gillar också mönstret. När det växer ut så växer det ut, haha! Eller vad man nu skall säga. Mönstret kommer såklart att försvinna, men jag har redan en ny idé inför hösten!
Den tänker jag inte avslöja i bloggen, men om du vill veta hur mitt hår skall se ut senare så är det bara att säga till!:) Och visst är min sångkollega snäll som skriver en sådan fin kommentar eller? ;)



Här är den andra bilden som vi tog då vi var stressiga, min "egen" fotograf Lina som tagit den också, haha!
Det viktigaste är att det står David svarar på bilden och inte själva bilden, måste ta nya!!


Godmorgon bloggen!

God morgon bloggen och läsarna! Hur har in det idag? Ligger i sängen med datorn i knäet för att uppdatera för er. Det blev lite sent igår då jag lade mig och då var klockan över tolv, alltså på morgonen ifall man nu skall vara exakt och då passade sig inte det med ett god natt inlägg tänkte jag, haha! Idag har jag inte så mycket planer. Ikväll så skall jag repetera inför en show som vi skall ha i höst, så det blir att göra det idag i alla fall!
Skriver mer senare då jag har någonting intressant att skriva om! Haha!
Hoppas i alla fall att ni fortsätter läsa och kommentera!:) Loove ya!

 

Längtar tillbaka till Marmaris där jag bodde på Candan Apart ifall ni nu vill bo på samma hotell som jag bodde på, haha!;) Det är egentligen inget hotell, men lite svårt att förklara! Typ som lägenheter eller vad man nu skall säga! Fint i alla fall! Min syster skrev detta i sanden! Love it!

 


Läst ut boken och firar med toblerone?!

Tjenare alla! Har läst ut min bok nu! Det tog lite tid med över trehundra sidor. Hade aldrig tid att läsa då jag gick i skolan och pluggade massor av steg och uppsatser. Nu under semestern i Turkiet har jag kunnat ligga på kvällarna och läsa och sedan läste jag ut den idag! En riktigt bra bok som ni borde läsa ifall ni gillar deckare precis som jag gör! Lars Bill Lundholm som skrivit boken har även skrivit Skärgårdsdoktorn som var en av Sveriges mest älskade tv-serier som någonsin visats i svensk tv, då han även skrev boken om den!

Denna boken som jag läste nu heter Östermalmsmorden och sedan skall jag börja på en annan bok av honom. Det är en deckarserie kan man säga!
Mord i olika stadsdelar i huvudstaden Stockholm! Ännu några fall för Axel Hake! Haha!
Äter även Toblerone nu, vilket är gott! Gillar ni också det? Skriver kanske mer senare annars imorgon, men vi ser! Tror ni vill ha ett god natt inlägg också! Haha! Loove ya all!
Fortsätt läsa och kommentera så är ni jättesnälla! ;)





Detta lever jag på ikväll, haha! Men har ätit mat innan idag också! ;)


Jag klippte mig i Turkiet ju! Am I going wild? ;)

Då jag var på semester i Turkiet så klippte jag mig även. Jag rakade båda mina sidor, höger och vänstra sidan av huvudet.
Sedan så gjorde jag ett mönster på den vänstra sidan och klippte och kortade håret där uppe som luggen och det! Blev riktigt nöjd med det och är stolt att jag vågade klippa mig i ett annat land där de inte kunde så mycket engelska och att prova på någonting nytt i håret! David is going wild eller? Haha! Så vad tycker ni om det då? :) En flygvärdinna älskade också det och sade att det var som ett konstverk!



Ursäkta hållningen och allting! Visste inte hur jag skulle stå, haha!:) Kolla bara på håret!



Fortsätt gärna läs och kommentera! Kramar på er alla! =)


Bilder sedan det sköna Marmaris, Turkiet - Del två! :)



En glad bloggare David som äter god Banana Split!



Mäktigt men GOTT till MAX!!! =)



Städerskan var snäll och pyntade sängarna med svanar, hjärtan och blomblad så hon fick dricks;)



Haha, fan vad coolt! Vi bodde grannar med kossan och tjuren, bredvid hotellet! Men innan vi åkte så var tjuren borta... Undrar faktiskt vart han hade tagit vägen?! :P



Fina poolen i nattskrud!



På båttur i havet! Ser ni hur klart vattnet är? =)



David med sina "brittiska" skor!=) Yeeah! hade England handduken också, vad annars?!





Goda planksteken! Plankstek Café de Paris!



Gick och tog samtidigt en egobild för skojs skull, vilket blev lyckat vadfan, hehe!



En dagens outfit ifrån den sista dagen i Marmaris!:):)



Älskar att skriva i sanden!=)



Var bara tvungen! London! :P

Hmm...Avundsjuk någon? Haha! :) Det var roligt och skönt där! Men nu är man ju hemma igen och skall fira svensk sommar väl. Sola och bada på stranden, äta glass och vara med kompisar och familj!:) Härligt det med ju!


Bilder sedan semestern i Turkiet - Del ett! :)

Äntligen så kommer bilderna in som jag sagt att jag skall lägga in till er! Jag lägger in bilderna i två delar för att få med så många som möjligt. Det blir dock inte så många som på facebook, men en del blir det nog, haha! Sedan så kommer jag ju lägga in vissa bilder i mina inlägg också, så ni får vara tålmodiga tycker jag!
Hoppas annars att ni har det bra där ni nu befinner er, för det har jag det i alla fall, ganska bra tycker jag nog. Kommentera gärna bilderna!







En Caffe Lattè någon?



Haha, förrutom vatten så levde jag på iste!



Visst ser det gott ut? Eller vad tycker ni?! :P



Superfin utsikt från där vi åt på terassen på en restaurang!



Haha, fråga mig inte vad jag höll på med där!! Full eller? Haha!=)



Utsikt över Marmaris då jag stod och fotograferade på ett par trappsteg på en stor Ampha Teater!



Den söta delfinen Splash!:)



Jag och min bror klappade också den, fast de bilderna har jag inte just nu!:) Fin ellerhur?!
Jag fick dansa med delfinen då jag höll i hans fenar, sedan klappa den och pussa den ett flertal gånger!!!


Vad tycker ni om Barbiedrogen? :P

Någon som har hört talas om Barbiedrogen? Antar i alla fall det då det skrivs så mycket om den, och många av våra bloggare använder den dagligen. Läkarna har varnat för drogen och den lär göra en brun, kåt och smal. Varför vill man egentligen ta den drogen då?
Jo, för att man skall bli smal, kåt och brun då det är sommar! Men drogen har visat sig vara farlig ifall man skall säga så. Man får fläckar på huden!
Det är ju inte så roligt att gå på stranden med vita och bruna fläckar i ansiktet och på den övriga kroppen, eller? Dessutom är drogen förbjuden i Sverige, och tror den är det i övriga Europa också! Den är däremot bland annat tillåten i Australien, och ändå skriver våra bloggare att de använder just Barbiedrogen som är otillåten och olaglig att använda i vårt land!
Hur dumma får man egentligen bli? Haha! Vad tycker egentligen ni om detta? =) Alltid kul att veta andras åsikter!
Själv tycker jag att man inte skall testa så mycket kring sådant man inte vet så mycket om.

Tänkte att det var lite roligt att skriva lite mer om sådant här, och sedan skall jag nog börja mer med hiss och diss tänkte jag, eller vad tycker ni om det? Det blir säkert bra!=) Kom gärna med tips annars!
Men vill också veta vad ni tycker om drogen?! Finns ju annars brun utan sol då man kan bli brun, och sedan piller för att bli kåt! Ifall man vill bli smal är det väl bara att äta rätt och motionera, gå i diet så blir man det! Bättre det än droger ju, eller har jag kanske fel?!


Ingen rubrik på detta inlägg, haha!

Dagens frisyr: Rakade sidor, med mönster på den ena och både stående hår med vax och lite liggandes där framme. Lite svårt att förklara som ni kanske förstår, haha!
  
Dagens klädsel: Morgonrock just nu, men sedan blir det jeans och skjorta tror jag!
Vädret ser ju inte ut att vara det bästa... 
                           
Dagens köp: Ingenting just nu, men i Turkiet köpte jag bland annat armband som ni skall få se!  

Dagens artist: Jag har många artister! Kan ju inte välja en, haha, eller?!  

Dagens väder: Lite molnigt just nu, tror det skall bli regn men vet ju dock ingenting om det.
Hoppas ändå på lite sol…  

Dagens planer: Har inga speciella planer under dagen, äta och så! Lägga in bilderna på datorn som jag gör nu, och kanske skall träffa min kompis Lina en stund senare.

Dagens dricka:  Har inte druckit någonting än, men drinken i Turkiet var ändå den bästa;)


Dagens kaka:
Ingen än så länge!


Dagens film:
Har inte sett en film just nu, så jag får se ifall jag gör det senare.


Dagens tv-serie:
Just nu kollar jag på Nanny (named Fran), jättebra program ju!  


Dagens webbsida:
Oj! Är inne på så många! Idag måste det bli bloggar och min egen blogg då jag skall uppdatera massor, eftersom jag inte gjort det på länge ju!


Dagens godis:
En chokladbit Toblerone, haha!

Tumblr_lnqsm9td1f1qdu5jao1_500_large


David svarar! Back on track!

Hade fått ett par kommentarer vilket jag älskar, och det hoppas jag att ni vet, haha! Därför tänkte jag nu svara på vissa av dem så att ni vet! Vissa av kommentarerna har jag svarat på era bloggar precis som jag brukar göra ibland, men det är olika beroende på hur jag vill! Här är i alla fall två kommentarer! Mina läsare är söta! Haha!:)

Lotta Bolund om Fredag morgon!:
Hej! vad kul din blogg är. lär definitivt läsa dina inlägg igen. :p Ha en kul dag :)

Svar: Tack så jätte mycket! Hoppas att du fortsätter läsa den då! Har du några tips så är det bara att kommentera dem då?!

Freja Lindsjö om Lagar mat!:
Bjuder du på resan? (a) Isåfall hänger jag med :D

Svar: Haha, det skulle du bra allt vilja eller? Men jag tror inte det! Kul att resa men tråkigt att betala eller vad säger ni läsare? Känner ni också likadant? =)



Haha! Hade bråttom då vi tog bilden, men vad tycker ni? :P Lina är stolt fotograf* (hoppas jag i alla fall!)


Godmorgon på er!:)

God morgon alla! Hur mår ni? Det känns lite konstigt att komma hem nu. Har inte haft tid att uppdatera igår då jag var tvungen att packa upp resväskan och ringa till många och säga att jag fortfarande levde, haha!
Sedan gick jag upp till mormor så att jag kunde ge henne en liten present och nu sitter jag i sängen och är trött.
Har läst igenom lite bloggar för att se vad jag har missat, haha!
Vissa hade uppdaterat mycket och vissa endast några inlägg. Lite roligt att se skillnaden på dem, haha! Bilderna kommer in idag, både på facebook och på bloggen! Inte alla, men några av dem i alla fall!
Nu då jag sitter och tänker efter så hade klockan varit 09.10 i Turkiet, haha!
Vaknar lite tidigt på grund av det i alla fall! Lite strörigt ju!
Får väl ta och vänja sig igen med vår tid… Hur har ni själva haft det förra veckan? Loove ya!

Tumblr_lmg9rgmeun1qis6mmo1_500_large

Just another dreamer...


Hemma igen från semestern:)

Hej alla! Har kommit hem efter min sköna semester i Turkiet! Nu avslöjade jag vart jag åkte, haha!
Inte för att ni skulle kunna leta upp mig utan bara för att jag ville hålla min semesterort lite hemlig antar jag.
Planet var försenat i två timmar, men jag kom hem till det ”kalla” Sverige ändå! Haha! Kommer att berätta mer om resan ikväll och imorgon och bilder kommer även då! Skriver mer senare, först skall jag bara ta det lite lugnt och packa upp allting!:) Kramar på er alla!
Och ett Stort tack till Lina som hjälpt mig med bloggen under tiden!
Har verkligen saknat er och den! Kommentera gärna nu!:)

Tumblr_ln0jvrvkgu1qhx5swo1_500_large


RSS 2.0