Godkväll kära bloggläsare! - skolan tar mycket av min tid:(

Godkväll alla! Jag skäms verkligen över mitt uppdaterande som är så dåligt just nu. Det är inte så konstigt då jag går i skolan, ellerhur? Men jag har en liten lösning som jag tänkte presentera för er imorgon eller senare i veckan, haha! Idag har vi haft samhällskunskap och jag älskar verkligen att diskutera och jobba med massmedia och källkritik! Mycket spännande, och just jag som tycker journalistik är roligt! Hade sedan engelska vilket jag också gillar skarpt! Matten var vår sista lektion idag, men det gick bra! Jag är inte så duktig på matte, vilket jag kan erkänna, men det är mycket roligt då man väl kan det och det kunde jag idag.
Blev väldigt chockad själv så ni får skratta till ifall ni nu vill!

Och det är tur att man har facebook måste jag bara säga! Hur skulle man annars få reda på när och vad man har i läxa ifall man nu inte orkar ta upp anteckningsblocket där man suttit och antecknat som en galning under alla lektioner? Haha! Och ja, jag antecknar sjukt mycket i varje ämne! Annars kommer man kanske ihåg det ju, ifall man nu skall ha prov eller uppsats! :P
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi imorgon! God natt kära bloggläsare!
Lägger mig väl om en liten stund antar jag!:)

Tumblr_lqrc5s5r7j1qda273o1_400_large

Bilden är tagen från weheartit! Och fortsätt gärna läsa och kommentera!:) Loove ya always!


Svar på tal - haha! =)

Anonym om David hissar och dissar!:
hahah, så du kallar dig själv storbloggare?!

Svar: Haha, nej, det gör jag såklart inte! Var kanske inte så tydlig då jag skrev det men jag gillar inte småbloggare som tror att de är någonting och som tror att deras blogg är bäst och allt det där! Själv klassar jag mig som en ”småbloggare” men jag har inget direkt syfte med det. Jag vill bli känd som alla andra, men jag driver bloggen endast för att jag gillar att skriva och vill skriva av mig lite!;)
Så det är så! Hoppas du nu fick svar på din fråga, men bra fråga annars tyckte jag!


David hissar och dissar!

Tänkte att inlägget med hissandet och dissandet skulle komma upp nu!

Hiss:

- Trevliga personaler på Åhléns City i Malmö! Tack för all hjälp, hehe!

- Till mina fina vänner i skolan, och även till de andra!

Diss:

- Till den otrevliga personalen på Subway på Hansa i Malmö… Skärp er allvarligt talat!

- Småbloggare som tror det är någonting, har träffat ett par stycken nu, haha! ^^


282138_2279030017813_1310664122_2750488_3697022_n_large

Tyckte bilden passade in på inlägget, haha! Också tagen från weheartit (en bra fotosida som rekommenderas!) Men bara så att ni vet så skall jag ta egna bilder med, för det måste jag. När jag har tid dock...!
Kommentera gärna och fortsätt läs:)


Skola och repetion på scen igår... Trött?! :)

Börjar uppdatera dagen efter på morgonen då det är sent på kvällen dagen innan, haha! Igår var jag först i skolan som vanligt, och slutade inte förrän vid fem. Fick stressa till bussen för att komma hem igen då jag skulle vara på scen och repetera inför föreställningar i november! Håller på och fixar en massa saker till skolan och till bloggen, så vi hörs senare ikväll!:) Kramar på er alla!
Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte kan uppdatera lika ofta men ni får helt enkelt ha överseende med det! Gör i alla fall mitt bästa;)

Tumblr_lqrihz9td41qb2fmwo1_500_large

Bilden är tagen från weheartit* Och skulle även passa på att säga ett stort Grattis till mina fina vän Katia Wagner! Hoppas att du har en Toppen Dag!=) Om ni inte vet vem hon är, så e det ju to bad for you..
Haha! Orkar inte förklara!


Godmorgon - en uppdatering äntligen från igår!:)

God morgon alla! Hur är det? Här är det bra i alla fall! Gud vad det är tidigt opå morgonen och jag skall snart äta frukost.
Var i stan länge igår då jag skulle byta en present och sedan hittade jag ett par snygga jeans på rean! Nice!
Gick i skolan från klockan ett till fem, tyckte det var lite sent, men mycket skönare och gå då än klockan åtta på morgonen till två… Haha! Orkade sedan inte uppdatera igår då jag var mycket trött! Skall fixa lite musik nu tror jag! Ha det bra så länge så lovar jag att uppdatera mycket mer ikväll!
Har några inlägg på gång tills ikväll! Men det blir senare! Det blir alltså en premiär för en ny kategori och dessutom så kommer ett hiss och diss inlägg upp då jag har lite saker att ta upp kring det! Kolla in då!
Men kolla in innan dess med!
Kommentera gärna och fortsätt läsa:) Loove ya massor!!



Härlig bild tagen av mig*


Härlig dag - Kakor och grillning (kan ju inte klaga)!

I eftermiddags så åkte vi iväg till min kusin för att fira kusinbarnet som fyllt fyra år! Hon fick fina kläder med Pippi Långstrump på (hennes idol, hehe) och blev mycket glad för dem! En klänning skall jag dock lämna tillbaka eller rättare sagt byta till en större storlek då hon växer mycket som barn såklart! Hade ju varit lite konstigt annars... Det blev att grilla, äta tårtor och kakor. Fick även med mig lite hem!
Kolla in bilderna och säg ifall ni blev lite sugna då ni såg dem! Skyll inte på mig ifall ni nu bakar klockan tolv på natten för att ni såg dessa bilderna, haha, lite skämt och sido! Skriver mer imorgon!
En skön söndag kan man ju säga. Vad har ni själva gjort då?
Roligt att veta vad läsarna också hittar på om dagarna!^^ Loove ya!



Det ser gott ut va??!



Detta var en annan tårta som vi åt! Avundsjuka eller? hehe, men sedan blev det grillning med!



Chokladbollar!! Vi fick med oss en påse fylld så ifall ni vill ha så får ni ju komma..! :P


Frukost ute idag - på café!

Dagen började med att vännerna stack hem! Jag hade vaknat lite innan för att duscha och tvätta håret.
Mitt hår tar lite lång tid att tvätta, inte för att det är långt för det är det ju verkligen inte (utan det är kort)… Men det är för att jag har tonat håret mörkade så jag måste tvätta håret med ett annat medel efter jag använt schampo!
What to do about it? Haha! Sedan bar det av till Billings Café med Emma och Isabella för att äta god frukost! Svindyrt måste jag bara säga, men antar att det var värt det! ;)
Det var mycket gott, som ni kan se på bilderna nedan!
Gick sedan i lite i en affär och kollade kläder innan de skulle hem och jag skulle åka iväg!
Härlig dag helt enkelt* Har ni med haft det? :P



Min goda bulle! =)



Lite smålyxig frukost kanske? ;)



Prövade även dagens latte! Det var en Latte med chokladsmak - sjukt gott! Kaffe är en bra start på dagen!:D


Heading down to the café:)

od morgon bloggen och läsarna! Vaknade för en liten stund sedan men är fortfarande trött. Har dock redan duschat vilket bara är bra och tagit på mig kläderna som jag tänkte ha idag! Blir snart att äta frukost med vännerna nere i staden på ett mysigt café!
Precis som rubriken lyder;) Vad gör ni själva då? Festivalerna är slut och hösten börjar närma sig, skolorna har börjat… Det är väl bara att inse fakta helt enkelt! Skriver mer ikväll då jag kommer på mer att skriva!:)
Kramar på er alla!



Bilden är tagen från google* Fan vad sugen jag blev på detta!=)


Vad vill ni läsa? :)

Vill passa på att tacka mina underbara läsare för deras fina kommentarer! Undrar faktiskt vad ni vill läsa i bloggen! Det gör det enklare för mig att uppdatera och fler inlägg till er helt enkelt, haha! Låter det lockande?!=) Kommentera bara vad ni vill se och läsa i bloggen så kanske det händer… ;) Loove ya!

Tumblr_lqm1fn0fby1qmztl3_large

Härlig bild från weheartit*


Happy this night - how about you?!

Tumblr_lqleoqwshw1r1q4o3o1_500_large

Godkväll alla! Har ni det bra där ni nu befinner er? Jag har i alla fall! Har haft det roligt och två vänner är hemma hos mig och skall sova här ikväll! Väldigt roligt! Varit på Hemmakväll och hyrt en film som vi sett och sedan ätit massor av godis. Ont i magen måste jag bara säga! Åkte även virvelvinden innan i staden, och det skall man ju inte göra om! Värre här än det var i Malmö! Haha! Stökigt i rummet och jag som städade i morse... Men vad skall man göra? Vad hittar ni själva på då?:)
Skriver mer imorgon för jag orkar verkligen inte nu! =) Kramar!

Bilden är också tagen från weheartit! Skall nog göra ett konto där! Någon som har det redan? Har några inlägg på gång tills imorgon och även några bilder*


Hej, kände faktiskt för att det var tid för en... ;)

Tumblr_lqhwyeoibl1qi4du7o1_500_large

Jag tror att jag också skall fixa ett konto på weheartit och lägga in coola bilder, hehe. Kände bara för att denna passade in i min "lilla uppdatering" haha! Och den är som sagt tagen från sidan jag pratade om, så att ni vet! * 

Hej alla! Kände faktiskt för att det var lite tid för en uppdatering eller? En liten en i alla fall!Har städat hela dagen som jag sade innan och sedan stack jag ner till Palmfestivalen för att gå där! Mycket roligt faktiskt!
Skall antagligen ner dit senare… Men vet inte ifall jag skall kolla på Swingfly eller inte! Vad tycker ni egentligen? :P
Har hittat några saker som jag vill ha så måste handla lite senare tror jag! Som sagt så var detta en liten uppdatering så vi hörs senare! Loove ;) Och jag skriver såklart mer senare!! Kommentera och läs tills dess..

 


Har städat hela morgonen - love my new facewash! :D

Tjenare alla fina läsare! Har ni det bra? Det har i alla fall jag här hemma, haha! Usch vad tiden går… Vaknade i morse och började kolla lite bloggar som jag följer. Kollade sedan lite på Gilmore Girls, då det inte finns någonting annat att se på tv, på morgonen ^^
Åt en god frukost och sedan dess har jag städat. Jag började med att dammsuga lite och sedan tvättade jag hela badrummet!
Fortsatte att dammsuga klart allting och diskade undan det som jag hade använt till frukosten.
Jag har inte diskmaskin, så det är ju bra att man kan göra det för hand, för det är en stor fördel ifall man skall flytta hemifrån sen! Haha! Inte skall man tänka på det nu inte..

Blev att duscha och använda min nya facewash som jag köpte igår! Gud! Den fungerar! Jag känner mig genast renare i ansiktet! Fan vad bra!
Skall snart ut i staden tror jag, på festivalen, för jag behöver handla några saker!=)
Hoppas att vi hörs sen då!
Kom gärna fram och hälsa ifall ni ser mig ;) Loove ya! //David



Bilden är tagen från google, då jag inte hunnit fotografera någon själv, hehe! Den är väldigt bra! Jag köpte den på Kicks i Malmö för 44 kronor! Billig och mycket bra! Märker som sagt skillnad redan och första gången jag använder den! Någon som har denna eller någon annan?!


Palmfestivalen började idag! :)

Palmfestivalen började idag och visst var det väldigt roligt! Det är någonting speciellt med den, mycket marknad ändå, ifall man jämför med Malmöfestivalen! Men sedan har Malmöfestivalen sjukt fler artister som man vill se, och en massa annat, haha! Det är ju inte så konstigt då man tänker efter, då det är en storstad och allt det förväntas! Gick igenom Palmfestivalen idag och träffade många som jag kände.
Det blir väl att gå där imorgon med, både på förmiddagen och på kvällen såklart! Men måste även ta det lugnt och fixa bloggen som jag lovat er;) Bättre uppdatering skall ske ju! Någon som skall dit imorgon?! Eller som var där idag?! Loove ya!

http://www.palmfestivalen.se/

Hkan_155631069_large

Hittade ingen bra bild så det blev en bild från weheartit, så ni kan ju alltid försöka fantisera att detta är Palmfestivalen, haha! Näe, det går ju inte... Men drömma kan man ju alltid göra! ;)


Det blir inte The Ark ikväll - hemmakväll (yeah)!

Förresten så skall jag och min kompis inte in till Malmöfestivalen ikväll, men hoppas att ni som skall in för att se The Ark kommer att få det fintfint!^^ Jag gillar inte dem så mycket, trots att det är deras sista spelning.
Jag har ändå sett Ola Salu innan, haha! Då han var med i någon föreställning i Malmö. Jag har gått i skolan hela veckan, så ni förstår kanske att jag vill vara hemma och ta det lugnt?
Det var även fest idag, men tackade nej till den på nattklubben! Ikväll har det bara blivit att ta det lugnt och imorgon blir det Palmfestivalen och antagligen att se artisten Swingfly! :)
Fortsätt gärna läsa och kommentera era söton!



Bilden är tagen från google*


Skolan, Malmöfestivalen och presentinköp stod på dagens lista!=)

Godkväll på er alla! Nu till helgen blir det bättre uppdatering då jag är hemma och har tid! Idag försov jag mig faktiskt, så fick skynda mig med att göra mig i ordning och slänga i mig frukosten för att sedan springa till bussen, men som tur var så var pappa väldigt snäll och körde mig till busshållplatsen en bit ifrån där jag bor!
En tretimmars historielektion, vilket inte var så roligt. Hade sedan några andra lektioner, och det blev China Box idag igen till lunch med kompisarna! Gott! Tog en islatte på David halls torg och gick sedan till Åhlens där jag handlade presenter till mitt gulliga kusinbarn! Handlade även en annan sak till mig själv med! Nice!

Kom hem lite sent med bussen, för det var ambulanser och polisbilar med blåljus på i vägen, haha!
Men vad skall man göra?
Det handlar ändå om en storstad ju! Kom hem runt sjutiden, men sedan blev det att gå hem och då fick jag gå igenom festivalen i min stad! Men som vanligt så känner många mig och jag känner oftast dem med så kom inte hem förrän en timme efter, då det egentligen hade tagit mellan fem till tio minuter att gå hem!
Träffade på min kusin och hennes familj, så vi handlade munkar och åt det senare på kvällen!
Mycket gott det med! Hoppas att ni också har det bra? Kramar på er alla! :)

Tumblr_lqk14ugtb01qmqfvwo1_400_large

Se upp för storstaden och trafiken! Bild från weheartit*


China Box, Waynes Coffee, Rix fm festivalen - lovely day I think!:)

Tumblr_lpmjjdmmeh1qivq7co1_500_large
Bild tagen från weheartit*

Hej alla glada! Hoppas att ni har det bra? Som vanligt… Idag har jag varit i skolan som vanligt.
Jag åkte hem ganska sent även om jag slutade på eftermiddagen, men åkte till Jägersro center för att gå där lite med syrran! Det blev China Box till lunch i skolan idag, supergott! Älskar att man har ett lunchkort och att man kan gå ut och äta dagligen, men är säker på att jag kommer tröttna på det rätt så fort ändå, haha.
Tog även en god fika med kladdkaka och grädde, och en liten kopp varm choklad med grädde till där med på Waynes Coffee med syrran! Nice! Tog bussen hem för att äta lite, men det bar av till staden igen för att koll på Rix Fm festivalen! Loved it!
Kollade på bland annat Chris Medina, Mohombi, Danny och Sunrise Avenue! Imorgon börjar dock festivalen i min hemstad med så fullt upp tycker jag. Skriver mer imorgon bitti!:)
Fortsätt gärna läsa och kommentera era söton!

 


Skola och September igår! :)

Godmorgon alla glada läsare! Igår var jag I Malmö och studerade som vanligt. Det var ju inga jätte roliga lektioner ifall man säger så.
Steg upp vid sextiden så var sjukt trött. Mådde inte bra då jag satte mig på bussen och då jag kom hem så fick jag lägga mig ned och vila vilket jag även tänker göra efter skolan idag. Jag kände att jag inte mådde bra… Tråkigt då det blir så, men nu går man i en ny skola och allt det där! Åkte i alla fall in för att kolla på September då hon kom till Malmöfestivalen! Hon var väldigt duktig och det blev att hoppa ”festa loss” med både Emmelie, Mathilda och Lina! Men så är det att leva mitt liv, man lider av stress och oro, sedan skall man ändå in och kolla på en massa artister och dansa loss och skrika under festivalen, do I have to say more?!
Skriver mer senare i eftermiddag – jag lovar!
Blir bättre i helgen och då har jag även några olika bloggprojekt på gång ;) Loove ya! Läs och kommentera ni!



Bild på den duktiga och snygga September från google*


Min tisdag - my life!

Hej på er alla! Har inte kunnat blogga idag då jag haft fullt upp med mitt schema, både i skolan och privat, haha. Började skolan klockan nio idag och sedan så var jag där till klockan tolv ungefär. Åt sedan mat inne på en restaurang på ett varuhus i Malmö med klassen så jag kom vem hem runt halv tre tiden eller någonting liknande. Fick gå några ärenden då i min hemstad och sedan stack man iväg.
Det blev att äta igen då man var hemma, och det blev god fullkornspasta med köttfärsröra! Gott!

Teatern kallade vid halv sju, då jag var sen för jag behövde äta, men det gick bra ändå. Har haft en bra dag helt enkelt! Imorgon börjar jag skolan tidigt vilket jag får panik över… Vill inte börja tidigt, inte för tidigt i alla fall och absolut inte då man pendlar dagligen! Känner på mig att detta inlägget inte blir intressantare än så här, men nu vet ni i alla fall hur min dag har varit! Hur har er varit egentligen?
Jag vill ju också veta det, även om jag läser vissa av läsarnas bloggar ;) Skall äta chokladpudding nu, och jag vet att vissa blir avundsjuka, hehe, men det är gott så kan inte hjälpa det! Dessutom så förtjänar man det ibland, speciellt ifall man har burit hem en massa tunga böcker från skolan!! Kram på er alla! Skriver mer imorgon!
Ni vet vart ni hittar mig - twitter

Christmas-cute-dream-light-white-favim.com-128923_large

Tänkte förresten skriva ett inlägg om hur min skola är! Vad tycker ni om det? Någonting som ni vill läsa eller?! :)


Svenska Hollywoodfruar - började idag!



Svenska Hollywoodfruar började idag på tv3 klockan 21.00! Men jag har inte sett det idag… för jag följer nämligen en annan serie som är en dansk, och därför vill jag se den med! Så skall faktiskt kolla på tv3play tänkte jag, då jag får tid för dummare personer i tv får man ju leta efter, haha! Men hissar samtidigt programmet då de är för roliga, men man skall bara inte tro på vad de säger!
Man måste leva i verkligheten (och nu kan jag helt ärligt säga att jag inte gör det alltid, så även jag måste bli bättre)!
Någon av läsarna som såg det ikväll? Förresten så är bilden lånad från google..


Svar på tal!!

Maja om Ett tack i slutet av videoinlägget till Emmelie så hon inte dödar mig;):
älskar din WANNABE- stockholmska, hahaha..

Svar: Haha! Tack så mycket kära du! 

Emelie om Ett tack i slutet av videoinlägget till Emmelie så hon inte dödar mig;):
Vad försöker du göra? Prata stockholmska eller? Hahaha! Du låter bara konstig som fan. Var dig själv annars slutar jag läsa.

Svar: Jag tycker faktiskt det är roligt att blanda olika dialekter faktiskt. Och vadå? Jag är mig själv annars men gillar bara att ta reda på exempel olika dialekter, det är som om jag pratar engelska med brittisk dialekt. Skall du då komma och säga att jag inte är mig själv, bara för att jag inte pratar amerikansk engelska eller? Haha!
Tycker man skall prata det man vill, men oftast så pratar jag faktiskt skånska då jag bor där…

Anonym om Har inte bloggat så mycket - andra videoinlägget!:
Hahahahaha! Vad fan pratar du så för? prata med din egen RÖST och din egen DIALEKT! pinsamt!

Svar: Samma svar till dig som ovan! Och dessutom så ser jag att det är samma ip-adress som på Emelie…
Man är aldrig anonym på nätet!!

Tumblr_lq5bkstabw1qg78g8o1_500_large

Säger precis som Britney Spears i hennes låt I wanna go, haha! Fast jag säger inte det till några paparazzi ;)
Och ta det nu inte för personligt! We are all born this way!


Första skoldagen är över!:)

Godkväll alla fina läsare! Blir så glad då ni kommenterar och läser fortfarande, även om jag inte uppdaterar lika mycket längre, haha. Första dagen i skolan är över! Skönt! Det var väldigt roligt, men ändå så är det mycket pinsamt… Dagen började med en latte från Espresso House med Gabbi! I skolan så har jag lärt mig en hel saker om vilka regler det finns på skolan, vilket alltid är bra!

Sedan blev det att ta en promenad med klassen, vilket vi kommer göra några gånger varje vecka! Skönt att börja i en lugn klass (än så länge) på en skola med strikta regler, mycket studerande och med en hälsoprofil.
Verkar även ha en bra coach (handledare för er som inte vet vad det betyder)! Malmöfestivalen sedan och sitter nu hemma igen. Blev att äta lite chokladpudding med mjölk i en stor skål som vanligt, och Lina tycker att jag alltid äter det, haha, men det kanske verkar som det just nu ju…
Har kollat på tv-serien som jag följer ”Lykke” och nu blir det väl att läsa bloggar, efter bloggandet!
Ny skoldag imorgon ju, tyvärr eller inte?  
Skriver mer senare! Puss och Kram på er alla:) Fortsätt gärna med läsandet och ni vet vad ;)

6070834134_bd2c0308e4_z_large

Och är det någon av läsarna som började skolan idag? Kanske gymnasiet? Hur gick det för er då?? :)
Vill gärna veta, hehe!!


Twitter!! Nu kan ni följa mig=)

Haha, vet ni vad?? Jag har skaffat twitter så att ni läsare kan följa mig! Det skaffade jag igår, och det är idag som jag har gett ut den så att ni kan det ifall ni vill! Skall såklart ändra inställningar och design på den då jag har tid, som ikväll men har faktiskt redan skrivit några inlägg sedan igår! Kommentera gärna ifall ni följer mig och vem ni är, och ifall ni har twitter så kan jag kanske följa er med? ;)

317480_238600859511800_219759631395923_642363_5484834_n_large

Autumn is coming - bild från weheartit!

http://twitter.com/?lang=en&logged_out=1#!/search/realtime/DavidZaar


Kan inte beskriva min kärlek till Veronica Maggio.. ;)

God morgon på er alla! Kan inte förstå att jag är uppe så här tidigt idag, haha, en måndag… Igår var jag på Malmöfestivalen med min kompis Lina och vi hade det väldigt roligt. Var först i Kirseberg där vi lyssnade på Gospel Glow (Malmös bästa kör och kanske Skånes med) då de övade – backstage! Sedan blev det att ta plats i det trånga Swingtältet för att lyssna på deras uppträdande.
Träffade en del av mina kompisar så det var sjukt roligt det med, så man hängde med lite allt och alla! Haha.
Lyssnade på två låtar av Daniel Adams Ray, men sedan uppträdde han en gång med Veronica, så man hörde han lite till och jag kan verkligen inte beskriva min kärlek till Veronica Maggio!!!! Loove her!
Hon var där igår och det var såklart en av anledningarna varför jag åkte in.
Såklart avslutade hon in med Jag kommer! The place was crowded like you can understand ;)
Skriver mer senare! Kramar på er alla! Hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera med er!



Här kan ni alla sjunga med till den underbara Veronica, haha! Precis som alla andra gjorde…
Någon läsare som var på Malmöfestivalen igår egentligen?! ;)


Veronica Maggio ikväll!:) Can´t wait!!

Tjenare! Hur mår ni idag då? Jag mår ganska bra. Skall snart duscha tänkte jag och sedan blir det väl att äta god frukost tror jag. Blir Malmöfestivalen idag! Vad roligt! Veronica Maggio kommer ju ikväll så vem skall inte se henne? Haha! JAG SKA! I love Veronica Maggio så att ni vet, haha. Men innan hon kommer så blir det att kolla på Daniel Adams Ray och Gospel Glow i swingtältet (där Linas mamma är med och sjunger)! Daniel och Veronica är såklart på den stora scenen på stortorget! Kolla in Malmöfestivalens hemsida så får ni veta mer! Skolan börjar som sagt imorgon och nervös är man såklart, haha. Men det går säkert bra, får vi i alla  fall hoppas!
Skriver mer senare! Kramar på er alla och fortsätt gärna läsa och kommentera my love ones!


Ett tack i slutet av videoinlägget till Emmelie så hon inte dödar mig;)

Här kommer en liten video också, som grädde på moset, haha! Lite skämt och sido där! Ingen vits med detta, men när jag väl hade gjort det så orkade jag inte ta bort det (och nä, jag är inte lat) så jag behöll det och tänkte att ni läsare kunde glädjas av det? Haha;)
Fortsätt gärna läsa och kommentera så är ni ännu mer sötare än vad ni redan är! Enjoy*



Haha, det bästa är att jag inte säger chacha ju, utan visar att jag e trött o sådant.. :P Eller vad tycker ni?
Bara jag som hatar mina videoinlägg? Lite roligt att göra sånt ibland i alla fall och för er som önskat det! Loove!


Like a white wedding!

Idag har jag varit på Bröllop! Det var mycket trevligt och fint var det med! =) God mat och fint brudpar, haha! Vad mer skall man säga?
Är väldigt trött just nu och med tanke på att jag skall upp imorgon med så tänkte jag faktiskt gå och lägga mig! Men jag skulle vilja tacka brudparet och de andra som var där för en trevlig dag och även kväll då det höll på ganska länge! Man höll i alla fall tårarna, haha!
Och för er som undrar så är jag kusin med brudgummen, hennes numera make;)
Skål för er två! Och med detta fina korta inlägg säger jag god natt till er läsare! Kramar!

Floral%2cwedding%2cbouquet%2ccolor%2ccombination%2cflowers%2ccolors-8a48fef5f9e37eebab937e0607e60baa_h_large

Bild från weheartit - med tanke på att jag lämnade kameran hemma för många andra fotograferade!


Tonade (färgade) håret och premiären av Malmöfestivalen igår!:)

Godkväll alla! Eftersom jag inte hann blogga igår kväll så tänkte jag göra det nu istället, haha! Ber om ursäkt att det varit lite dåligt nu fast jag lovat men har haft fullt upp, vilket jag också kommer att använda som en ursäkt, haha. Igår höll jag på med överraskningen som jag inte berättade… Haha! Jag färgade nämligen håret, eller tonade det (bara för att se hur det blev)! Jag blev väldigt nöjd faktiskt.
Det är ju lite brunt och rött vilket är lite coolt tycker jag. Kul med förändringar! Kör lite Lady Gaga stil fast hon är mycket värre, fast vågar saker det gör hon, hehe. Lite inspiration där!

Det blev att dra in till Malmö igår då Malmöfestivalen hade börjat, vilket var roligt! Man fick hålla i sina saker hårt då det var mycket folk. Som vanligt då det var premiär av Malmöfestivalen så satt många med sina kräftor och hade kräftskiva på stortorget, vilket alltid var en trevlig syn! Träffade även min och Linas vän Gurkan (en vakt som vi lärde känna förra året) haha! Det blev ju toppingen på kvällen såklart… Åt god mat och såklart kom det från det brittiska ståndet, vart annars?! Haha, och sedan en god munk med bland annat chokladdopping. Gott!
Blir ju Malmöfestivalen nästa vecka med:) Var där med bästa Maja i alla fall!



Man ser inte så bra här, men detta är min nya hårfärg, med tanke på att jag var väldigt blond innan!
Vad tycker ni om det lilla som ni ser då? haha! Lite svårt att fotografera själv och det blev inte bra då min lillebror gjorde det, to bad! ;)


My friend Lina och hennes redigerande! ;)

Min kompis Lina brukar ändra om sina bilder och redigera dem för att göra dem bättre och för att bli bättre på det hon gör eftersom hon går en fotolinje! Hon brukar använda vissa bilder som hon tagit på mig och några ligger nu uppe på mig igen! Haha!
Men det är ju helt okey och det vet hon om att det är, annars hade hon ju inte gjort det! Så sött ändå!
Tack så mycket, denna bilden gillade jag i alla fall! Mycket cool, haha!



Eller vad tycker ni? Haha!


Vem är er favoritbloggare? :)

Jag kollade in på Blogawards! Tyvärr så skall jag inte till Kista galleria, men jag hade verkligen velat, haha. Det är bara så tråkigt att det är alla kända bloggare som är nominerade precis som vanligt. Tycker ärligt talat att de kan släppa fram andra nya så det inte blir uttjatat och tråkigt, ifall ni nu förstår vad jag menar. Jag tänker då mest på Kisse och Kenza, men vad jag hört så har Kissie tackat nej till det, så vi får se vem som vinner i vilken kategori i alla fall! Kolla in sidan och rösta vet jag! Vem är er favoritbloggare?? :)



Bild tagen från veckorrevyn/google!


En fredagsmorgon!

God morgon alla söta glada läsare! Jag fjäskar ju inte för er, utan jag menar det, haha. Sitter och kollar lite 7th heaven och har precis ätit frukost. Har några ärenden att göra och jag njuter verkligen av att veta att min gamla skola börjar redan idag! Haha! Så elak jag är…
Har i alla fall fixat alla kläder som jag skall ha till bröllopet och min mormor är mycket snäll och tvättar skjortan som jag tänker ha, så det är ju alltid bra. Har sedan pratat en del med min underbara Gabbi som jag saknat mycket, så det blir att åka till skolan med henne på måndag! Yeah! Även om jag lär känna många på bussen så är det roligt att redan veta vem man skall åka med, så det inte blir något pinsamt läge eller någonting liknande, haha. Hoppas bara att hon saknat mig med ;)
Skriver i alla fall mer senare så läs då och kommentera med så blir jag superglad! Kramar på er alla!

 Tumblr_lq54aoxe801qzmpxco1_500_large

Sjukt fin bild från weheartit! Tänk bara att surfa och sedan under vattnet, coolt, vill också kunna göra så, haha. Men hade varit mycket rädd för att jag hela tiden hade tänkt att en haj hade kommit och ätit upp mig! Haha!
Den bjuder jag på ;)

Förresten så börjar Malmöfestivalen idag som jag skrev i det förra inlägget… Nedan hittar ni i alla fall länk så att ni kan ta och kolla in programmet, boka in vilka dagar ni tänker gå och vilka artister ni skall se precis som jag har gjort! http://www.malmofestivalen.se/19-26-augusti-2011/


Malmöfestivalen börjar idag!=)

Idag börjar Malmöfestivalen! Gud vad glad jag blir, haha! Har verkligen väntat på att den skall börja, men idag händer inget speciellt där inne. På söndag blir det att se Veronica Maggio med Lina och även Daniel Adams Ray! Nice! Sedan skall jag se massor av andra artister men orkar inte skriva alla just nu, utan det får ni reda på de dagarna som jag skall in!
Dagens fråga är:
Skall ni på Malmöfestivalen och vilka artister skall ni se? (ifall ni nu tänker se några såklart, för det är inte självklart att ni tänker det!)



Bild från google!


Godkväll på er!

Godkväll alla! Njöt av en god frukost på Espresso House imorse och måste verkligen säga att deras frukosterbjudande är mycket bra och god, så en hiss till den från mig!:) Sedan blev det att vara lite i staden med syster innan jag gick hem och började ta itu med själva sanningen, vilket menas med att jag började diska, haha! Sedan fick man ju hämta lillebror som var hos kompis och åka till min kompis för att hämta Gossip Girl (alla tre säsonger) som hon lånat av mig! Imorgon skall min andra kompis få låna en av säsongerna som hon längtat efter, nämligen trean, haha! Säsong fyra kommer ut nästa vecka och gissa vems om skall köpa den?! Ifall lönen kommit…

Blev i alla fall att städa överallt, vilket tog tid men när man var klar så var det såklart värt allt jobb. Gjorde en hel skål fylld med chokladpudding med mjölk, sjönk ner i soffan och bara unnade mig en liten stund! Gött va? Skriver mer imorgon för då händer det saker ;) Loove ya all! By the way så får ni kommentera mer!
Hoppas inte mina läsare är på semester, för jag saknar era kommentarer nu faktiskt!



I´m starting to miss the summer - picture of me taken by Emmelie ;)


Några låttips!

Några bra låtar som jag har börjat lyssna på nu! Inte hela tiden för då är det såklart andra artister men dessa låtarna tycker jag är bra. Vad tycker ni? Några andra förslag? Jag kan ju inte fylla bloggen med alla låtar, haha! Mer kommer i helgen;)








Godmorgon - frukost väntas på Espresso House:D

Tumblr_lo4f52sjet1qgkhzgo1_500_large

God morgon alla glada läsare! Hur är det? Själv är det bra här! Som jag sagt innan så har jag varit lite deprimerad och så, haha, men vem är inte det ibland? Idag måste jag få klart mitt rum med städningen!
Trivs med det just nu då det är rent, så nu måste jag bara hålla det rent med vilket lär bli svårare.
Det blir en av sakerna inför löftena som jag tänker svära på under nyår! ;)
Någon mer som brukar ha nyårslöften? Ah, långt dit ju! Skall även städa resten av rummen idag, men det går säkert bra. Medan lillebror äter frukost så tittar jag på 7th heaven. Blir frukost vid lunchtid på Espresso House och gissa vem som är glad då??
Nöjd rättare sagt! Älskar deras scones… Lyx att skämma bort sig lite då och då eller tycker ni inte det? :)
Skriver mer senare! Kramar på er och ha en fin dag! Fortsätt gärna läsa och kommentera!!!


Daniel och Victoria har knullat - som de sade på radion! =)

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel väntar barn! Eller rättare sagt, Victoria väntar barn, haha. Läste det igår på posh24, och på alla andra tidningssajter. Först trodde jag faktiskt inte på det om jag skall vara ärlig, då jag hade läst en massa saker om det innan.
Men när jag läste vidare och det hade gått ut genom pressmeddelanden av det svenska kungahuset så förstod jag att det var sant. Men tänk er själva hur lurade man blir av skvallertidningar, ellerhur?!
I alla fall så är det kul för både dem och för det svenska folket. Victoria är ju inte ung precis så det var på tiden att hon väntar barn nu… Barnet räkas komma i mars år 2012 så jag tänkte att det kunde komma i slutet av månaden då jag fyller år och bli en envis vädur precis som mig, haha! ;) Visst lät det bra??!  

Kronprinsessan Victoria är gravid!!!

Bild lånad från posh24.se (källan) där jag även fick reda på nyheten!


Har inte bloggat så mycket - andra videoinlägget!

Mitt andra videoinlägg! Haha, precis som ni ville! Har faktiskt städat idag så har inte orkat göra mig i ordning så mycket idag som ni säkert ser, men så farligt såg det ändå inte ut väl? Det prasslar lite i mitten och i slutet men det får ni stå ut med tycker jag!
Fortsätt att läsa och kommentera gärna videoinlägget! Puss och Kram, Enjoy*


Snälla kära läsare...

Snälla kära läsare! Tills nästa vecka kommer jag såklart bli bättre på bloggen då jag även börjar skolan. Men skulle ni kunna skriva till mig vad ni vill läsa på bloggen? För det blir då mycket enklare för mig att skriva och uppdatera ofta som jag gjorde innan, och dessutom får ni nya inlägg att läsa! Skulle bli så glad ifall ni gjorde det annars får jag lägga ner bloggen, hehe! Kramar!

Så Dagens fråga är då: Vad vill ni läsa i bloggen?


Godmorgon på er:)

God morgon på er alla, haha! Igår blev det inte så mycket bloggande, och för att vara ärlig så blev det inget bloggande alls.
Jag hade inte tid då jag var tvungen att plocka undan vissa saker i mitt rum och sedan åka iväg med syster och hennes kompis till Center Syd där jag handlade lite saker som jag behövde! Visar er även dem senare. Nu blir det att städa både rummet och resten av rummen, så jag kommer inte att ha tid att uppdatera förrän senare! Ha en hel To do list att följa! Stackars mig…
Hoppas i alla fall att ni har det bra! Puss och kram på er:)

Tumblr_lq26r0wlv61qeo2tk_large

Naaw, så gullig! Haha! ;)


Varför vaknar jag så här tidigt? Gossip Girl!

Tumblr_lpoof3kerv1qedhpao1_500_large

Varför vaknar jag så här tidigt? Jag vet faktiskt inte, men just nu kollar jag i alla fall på According to Jim!
Kollade på Gossip Girl innan och älskar verkligen den tv-serien och har de tre säsonger som är ute! Någon mer som gillar den?
Sedan blir det väl att kolla något annat program, eller kanske sova?
Jag lade mig tidigt igår, så det är därför jag vaknade runt sjutiden, men det är ju bara bra för då börjar jag vänja mig inför skolan som börjar om drygt en vecka! Kan fortfarande inte förstå det!
Är det någon annan som kan det? =) Längtar i alla fall, men ett inlägg om det kommer! XoXo // David


Svar på tal!

Maja om Har gjort ett videoinlägg bara för er - so don´t laugh!;):
vill ha fler videoinlägg David! hade dock lite svårt att höra ibland, men det kanske var något med kameran?

Svar: Okey då! Tack för att du gillade det (vilket jag antar då du skriver att du vill ha fler, haha)! Svarade ju på din blogg med, men jag tror faktiskt att det var någonting med kameran, men det kan ju också ha varit jag så jag skall ju inte säga att det inte var jag heller… :)

muhammed om Har gjort ett videoinlägg bara för er - so don´t laugh!;):
fler videoinlägg åt folket!! kan du inte skriva om vad du stör dig på?? :)

Svar: Klart att jag kan! Jag skall försöka att skriva om någonting som jag stör mig på, eller kanske i ett videoinlägg? Jag får se! Kommer antagligen ett videoinlägg lite senare idag! Tack för era kommentarer!
Tackar också alla er som kommenterat att videoinlägget var bra för första gången och som också önskar att se fler i framtiden. Ni är guld värda:)


Bättre bloggande från och med idag - I promise ;)

Hej alla! Idag skall det bli bättre uppdatering och bättre bloggande, vilket skall försökas hållas nu ett tag, haha. Igår var det tråkigt väder och då det regnar är det ingenting roligt att skriva någonting att läsa, tyvärr är det så. Min lillebror var i alla fall och kollade på filmen Bilar 2 och jag var ute och gick en promenad i skogen.
Ganska mysigt faktiskt. Som tur vad hann jag hem innan det började ösregna!
Idag vet jag faktiskt inte vad jag skall göra. Just nu har jag stigit upp tidigt på morgonen så det blir väl att kolla lite tv under förmiddagen som 7th heaven och äta frukost, antagligen städa och ta en dusch.
Ni vill bara inte se mitt rum!
Har inte städat det på länge, utan städar allt det andra! Hur kommer det sig egentligen? Vet inte, men det bara blir så. Bra svar va? ;) Skriver i alla fall mer senare! Kramar på er alla!

 6043284748_b2b48ec0dc_z_large

Och ja Lina, har inte haft tid då jag inte sitter och spenderar mina dagar framför datorn och tv:n dygnet runt, så jag mailar dig sen så vi kan boka biljetterna! Du borde få ett mail efter lunchtid. Går det bra?!


Dålig uppdatering :(

Godkväll alla! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat tidigare idag, men jag har inte haft ork. Det har hänt lite saker och sedan har det inte varit väder till det. Visst borde man blogga mycket då det regnar men nä… Då har man ju inget att berätta, haha! Har gjort i ordning några inlägg för imorgon så då blir bloggandet åter på topp och även ett videoinlägg kommer att komma då! Excited eller? Haha!
Hoppas i alla fall att ni har haft en fin dag och önskar er en fortsatt trevlig kväll.
Sitter själv och tittar på Stefan och Kristers Snålvatten och Jäkelskap även om jag sett den tusen gånger redan. Den går just nu på tv4! Äter även min skål med chokladpudding, alledes för mig själv med mjölk till.
Gud vad gott! Kramar på er alla! Hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera!:)

Tumblr_lpxmu4wetb1qh4swxo1_500_large

Cool bild från weheartit! =)


Lite mer än ett dygn sen!

Hej alla Davids läsare! :)

 

Jag känner bara att jag behöver skriva lite här för det är lite mer än ett dygn sen David skrev här på sin blogg och det är inte likt honom och då undrar jag vad som har hänt, men han har säkert haft fullt upp idag. Men då tänkte jag att jag ställer upp och skriver ett inlägg och jag hoppas att en del av hans läsare kommer ihåg mig :)

 

Annars så börjar Malmöfestivalen på Fredag och för er som inte vet vad det är så är det en stor musik och matfestival i Malmö som är i en vecka från Fredag till Fredag och då kommer det en del kända artister och det kommer trots allt många bra som ska komma i år, så jag och David tänkte gå tillsammans 4-5 dagar och det ska bli kul :P

 

Men nu hoppas jag att David skriver något annars undrar man vart han har tagit vägen, det känns inte likt av honom att inte blogga något på en hel dag. Men så länge kan ni kolla in min blogg -----> LINA! Puss & Kram på er så länge tills David skriver igen, kram :)



Veronica Maggio konsert på tv och chokladpudding - love Saturdays;)

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket sedan i morse men har helt enkelt inte orkat. Jag har faktiskt lite bloggtorka nu, vilket inte är bra alls! Har handlat lite skor i dag i staden, dock inte till mig utan det var familjen som handlade. Handlar mina på tisdag då jag skall handla lite annat tänkte jag. Har precis sett en konsert med Veronica Maggio på svt2! Love it! Nu sitter jag och äter en helt skål fyllt med chokladpudding och mjölk bara för mig själv! Kan en lördagskväll bli mer relaxing? Måste bara hitta en bra film att se också så är den på topp, haha! Men efter att ha städat idag så är jag värd detta, tycker ni inte det? ;)

Vm-cover_large

Bild från weheartit! Loooove her <3 Skall se henne nästa söndag (längtar jag?!) :D<33
Puss på er läsare, hehe:) Fortsätt gärna att läsa och kommentera! Skriver just nu ett inlägg som kommer senare ikväll då jag får lite mer tid att publicera det...! Kanske ett videoinlägg till?


Godmorgon, sovit gott? :)

God morgon alla! Hoppas att ni sovit gott? ;) Det har jag i alla fall. Kunde faktiskt inte sova längre, men det är ingen skillnad då jag inte brukar kunna göra det, haha. Idag blir det att städa då jag inte gjort det på några dagar (vilket inte är bra), sedan blir det antagligen att kolla skor och sådant, då jag behöver det. Mina ena par skor har gått sönder och snacka inte om hur blöt jag var igår efter att ha gått i några timmar i regnet… inte roligt alls vill jag då påpeka!

Men jag skall in till Malmö nästa vecka, så antagligen så blir det att handla lite andra saker där med.
Hoppas bara på att lönen kommer snart ju. Behöver nått nytt klädesplagg som jag vill ha, sedan en facewash tänkte jag, även om min hy är mycket slät enligt mina vänner. Hoppas att ni får en fin dag och att vädret är med oss idag! Inga bra tv-program på morgonen, så det blir att kolla på Gilmore Girls som börjar 09:25, fast det programmet är ju ändå väldigt bra jämfört med många andra.
Skriver mer senare! Kramar på er och hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera! :)

Tumblr_lpnx97p5jh1qb2g1po1_500_large


Justin Bieber?!

Gud vad bra! Precis som min kompis Lina skrivit i sin blogg, så är det nästan som den nya Justin Bieber, haha. Eller vad tycker ni?
Älskar när andra personer gör covers på kändisars låtar, då det oftast blir bra precis som den här! Kommentera gärna vad ni tycker!


En familjefilm ikväll - 102 dalmatiner! Someone who´s seen it?!

Ikväll blir det att titta på en amerikansk familjefilm från 2000 som heter 102 dalmatiner. Jag trodde bara att det fanns 101 dalmatiner, men tydligen så finns det 102 dalmatiner med, haha! Cruella De Vil har, på grund av gott uppförande, och efter att ha lovat att hon aldrig mer ska ha något att göra med pälsar, släppts ut ur fängelset. Men så börjar någon stjäla dalmatinervalpar, frågan är vem.
Kan det vara Cruella, som trots sitt löfte, ligger bakom hundarnas försvinnande?
I rollerna: Glenn Close, Gérard Depardieu, Ion Gruffudd, Alice Evans, Eric Idle, Ben Crompton. Regi: Kevin Lima.
Källa: http://tv.nu


Duktiga jag som gjort ärenden i regnet idag!

Godkväll alla! Det har varit lite dålig uppdatering under dagen, men var tvungen att göra några ärenden. Först fick jag fixa så att min lillebror kom till sin kompis och sedan blev det att gå ut i regnet…
Tur att jag hade med mig ett parably i alla fall haha!
Köpte faktiskt ett paraply idag som var supersnyggt och billigt! 20 kronor för ett paraply är ju ingenting eller vad säger ni? Handlade det i en ny affär som öppnat i staden.
Tur att man skall in till Malmö nästa vecka! Där affärerna finns… Haha!
Då jag hade gjort mina ärenden i stan, postat ifyllda papper och sådant så gick jag hem och sedan blev det att åka med familjen och handla. Stod sedan och lagade mat! Det blev god pepparbiff, klyftpotatis med pepparsås! Blir lite filmkväll ikväll tänkte jag, men mer uppdatering senare ikväll såklart!
Ha det superbra och fortsätt gärna läsa och kommentera!:) Puss och Kram på er ;)

180654_179171712128041_104820192896527_465050_2982863_n_large

Bild från weheartit - I love music!


Har huvudvärk - Usch (ogilla läget)!!

Truth be told… Har hittat två saker som jag skulle vilja köpa idag, klädesplagg faktiskt. Vad skulle det annars vara som David skulle vilja ha? Haha! I alla fall så bestämde jag mig för att jag måste spara pengar, men jag har ett klädesplagg som jag vill hitta och ifall jag gör det så tänker jag nog köpa det! Säger dock inte vad det är, haha! En överraskning kommer att ske nästa vecka, så kommer inte att berätta det än. Vet inte ifall det blir en överraskning eller om det kommer att hända, men man kan ju alltid hoppas på det!
Ni får i så fall reda på det då!;) Kramar på er så länge! Snart sova tror jag... Huvudvärk, usch:(

Tumblr_lpro8pug9m1qf7ikto1_500_large

Vill komma till Paris en vacker dag, hehe! Lite avundsjuk att min kompis mamma och syster är där, men vadå? Det får man ju lov att vara! Vet även att min kompis är det, men jag vet att jag skall åka dit någon vacker dag i mitt liv (hoppas jag i alla fall)!


Malmö City with Espresso House and Cosmopolitan Café:)

Godkväll alla! Hoppas att ni har det bra och att ni gillade det första inlägget med video som jag gjort, haha! Tror inte jag kommer till att göra det igen, men gjorde det bara för att ni önskat er! Och jag vill såklart göra det bästa utav saken då! Har haft en mysig dag inne i Malmö och där träffade jag på min syster, hennes kompis och en kompis till henne! Först blev det Espresso House på mobilia men såklart orkade inte jag en dricka, så delade lite med syrran då det blev en latte med hasselnötsmak! Rekommenderas ifall ni inte smakat den.
Smakar dock mycket nötter, men ändå. Vi delade sedan på en god kladdig mudcake med grädde till. Gott!

Ett gott café där man kan äta allt på är såklart Cosmopolitan Café där vi satte oss ned och lunchade!
Det ligger ungefär vid Hansa och vid bra avstånd till både Gustav och Stortorget! Mysig byggnad, ser så hemtrevligt ut där inne ändå tycker jag, och då menar jag atmosfären och stämningen. Någon som varit där?
Blev en liten runda på Ikea och sedan hem! Sitter just nu i sängen och har lite tråkigt, haha! Är faktiskt lite trött, men har redan planerat in lite saker inför morgondagen så det e ju någonting bra.
Ni får ha det så bra så länge så uppdaterar jag imorgon igen!:) Puss och Kram på er alla!

Tumblr_lj1hu5k7yn1qhl5rgo1_500_large

Detta hade inte suttit helt fel nu heller, hehe! Eller? Denna bilden är från weheartit, men tog faktiskt en bild från Espresso House. Lat som jag är ikväll så orkar jag inte lägga in den, så det gör jag imorgon! Haha..


Har gjort ett videoinlägg bara för er - so don´t laugh!;)



Haha, varför gör jag ens detta för mina läsare? Jo, för att vara snäll! :) Bara så att ni vet är jag mycket trött och bara pratar på, kommer dock inte bli så sen ifall jag gör fler videoinlägg ni! Hahaha! Kommentera gärna!


Regnar ute - who is chocked?!

God morgon alla! Regnet öser ner som vanligt, så jag är inte chockad precis, haha! Har kollat lite på According to Jim och äter just nu frukost och snart blir det att duscha. Lika bra att ta med tvål och schampoo ut och ställa sig i regnet, haha! Blir ju blöt ändå då man går ut.... En kompis till mig gjorde det en gång fast utanför ett fönster... Tvättade håret! Sjukt men roligt!
Måste även städa, får se ifall jag hinner det idag eller inte. Har lite att göra idag, så det blir att blogga mer ikväll och att fixa mer på designen då tror jag! Har fått fina kommentarer om att det ser fint ut och att designen är snyggare och att den ser proffsigare ut!
Tack så jätte mycket för det:) Jag gör rättare sagt mitt bästa då det gäller det med bloggandet. Jag skriver mer senare för nu har jag inget annat att skriva om, haha! Hoppas att ni får en trevlig dag, och eftersom det regnar så har ni mer tid att sitta och läsa bloggen! =) Loove ya like always!

 Tumblr_lpquecovht1qkxlf8o1_500_large

Förresten så har jag ändrat några saker till på bloggen, som jag hunnit med under morgonkvisten! Vissa saker gick inte än, så det fixas istället ikväll tror jag! Ha det fint!


Låtar som sätter sig i huvudet - Sluta blogga!

Två sånger som jag tycker att ni borde lyssna på! Skrattade i början, men de är ändå ganska bra tycker jag! Det stämmer egentligen in på många människor, exempel med sluta blogga!
Jag tänker dock inte sluta blogga, även om jag funderat på det ett antal gånger!
Och Vad tycker ni om låtarna då? De sätter sig i huvudet fort! Tro mig!
Kan snart alla utantill… Vilket inte är så positivt*
 



Någon kommer besöka din adress.... Sluta blogga, ner lägg för fan! :P



Stor stark och en jäger.... Förstår ni nu vad jag menar? De sätter sig på huvudet, haha.. Varning! ;)


I am cooking!

Gud vad dagarna går fort! Jag kan knappt tro det, haha! Sitter just nu och väntar på att maten skall bli klar. Lat som jag varit idag blev det till att sätta in fiskgratängen i ugnen så ringer äggklockan då maten är färdig. Man måste bara diska undan och plocka undan efter sig, haha. Men känner att jag måste städa också, så får väl göra det sen! Skall även ner ett ärende till stan då jag måste kolla en sak!
Hoppas att ni har en trevlig dag i alla fall! Kallt väder tycker jag. Känns som att hösten är på väg. Tyvärr!
Funderar även på att ta en joggingtur ikväll, men skall man vara så duktig?!  Hehe.. Loove ya!

3144775617_45dc1d0fbf_z_large

Bild från weheartit, då jag inte visar hur det är där jag bor, haha! :P My private life*


Sex and the city style!

Ifall jag skulle vara en tjej så är detta stilen som jag skulle ha tror jag! Älskar verkligen Sex and the citys style! Det är fashion till max! :D

37414_409461623719_214313598719_4472001_3520038_n_large

En annan tv-serie som också är mycket till inspiration är såklart Gossip Girl!



Eller vad tycker ni? =)


7th heaven med frukost!

Det finns tydligen folk som gillar min nya design, och när jag tänker efter så gör jag faktiskt det med, haha!
Nu har man ätit frukost och sitter och kollar på 7th heaven som alla andra morgonar, då man är ledig, haha! Blir faktiskt att ta en runda till stan senare och kolla lite saker tänkte jag. Det är ju fint väder trots allt ifall jag inte har fel nu! Hoppas att ni alla har det bra!
Fortsätt gärna läsa och kommentera! Puss! Förresten så tycker jag att läsarna har blivit lite sega på att kommentera och även på att läsa!
Förstår dock att det är semester/lov och att man är upptagen med annat, men hoppas i alla fall på att det blir bättre! =)

White,gown,grey,woman,b,w,dress-1e60f016623c39e675b90b7b7b6f79cb_h_large


Mina olika outfits/klädesstilar :)

Eftersom jag har gjort några nya kategorier och tagit bort vissa som jag inte ville ha kvar, så tänkte jag skriva lite mer i dessa!
Har varit mycket dålig att lägga in outfits och många läsare har efterfrågat om detta. Förlåt, haha! Detta är en outfit för några dagar sedan i alla fall! Tycker att ni skall veta mer om min klädstil då jag har en personlig klädstil där jag samtidigt klär mig snyggt, och sedan har jag en då jag är ute på fest eller borta! Skriv gärna vad ni tycker om dem! =)



Har en skinnjacka och en snygg skarfs på mig då jag är ute och går! Mina favoritaffärer är dock Jack and Jones, New Yorker och JC!



En mycket snygg och ledig stil! Ett par mörkblåa jeans och en snygg t-shirt från JC! Föll för mönstret på tröjan, hehe!



Jag älskar skjortor och truth be told, så har jag en hel garderob med skjortor... Haha! Love it! =)



En sommarstil som jag hade då jag var i Stockholm!



En annan sommarstil som jag har! Har även en gul skjorta till de svarta shortsen!



Sen kommer så småningom höststilen! Affären Zara var min räddare, hehe! Partystilen kommer dock en annan gång, hehe! Typ nästa vecka då jag skall iväg på bröllop så kommer ni få en klassisk partystil tänkte jag, med kavaj och allt ;)


Godmorgon alla!

God morgon på er alla! Mår ni bra idag? Det gör i alla fall jag! Trött är man såklart, men man får ju faktiskt skylla sig själv då man stiger upp tidigt på morgonen, haha. Har ju suttit och kämpat med bloggen men gav därefter upp med det faktiskt. Det blev ju ändå bra tycker jag! Idag vet jag inte vad jag skall göra. Jag måste fixa saker och skriva inlägg till bloggen, men sedan måste jag även plocka undan i mitt rum och städa här hemma. Kanske blir det en runda i stan eftersom jag behöver lite olika saker.
Frukosten kallar snart så jag skriver mer sen! Loove ya like I always do!

Tumblr_ln7bukekga1qd4q01o1_500_large

Sjukt cool bild från weheartit! =)


Designen är ändrad! Vad tycker ni? :)

Hej på er alla! Igår så var jag med Lina och prata inte om hur mycket vi hade att göra, haha! Vi kollade tågbiljetter och lite annat, och greps av panik på bloggen… Hon har ju gjort min fina header, men jag är fortfarande inte nöjd med hela min design!
Vad tycker ni om den egentligen? Kommentera gärna det så blir jag glad! Vill ju veta vad mina läsare tycker, haha. Men två glassar hjälpte oss lite på vägen igår! Sitter fortfarande och försöker med lite annat på bloggen, men tålamodet är ju inte det bästa. Nu får det bli såhär, så får jag ändra det senare!
Hoppas att ni alla har det bra i alla fall! Kram på er=)

Tumblr_lp9jg3vhsl1r0k5gdo1_500_large


Ombyggnad!

Ser ni något konstigt på bloggen eller något som inte ser ut som det ska så är bloggen på ombyggnad!!
Den kommer bli bättre och snyggare och det är min fina vän Lina som gör det till mig=). En ledtråd är att det inte blir något mörkt!

Outfits från Juli Månad! :)


En snygg väska? ;)

Denna väskan tyckte jag var snygg! Det är lite England style på den och alla som verkligen känner mig vet att jag älskar London!
Men jag hittade en annan väska med, som jag vill ha! Haha! Men den visar jag lite senare kanske…
Eller någon som vill se den med?, Fashion?!



Hittad på Ellos!=) Dålig bildkvalitet här... Behöver en ny skolväska enligt mig själv ju, haha!


En tisdagsmorgon - Internet fungerar som det ska=)

Äntligen så är mitt internet bra igen! Det är inte längre segt. Det var det under en tid igår, och visst är det jobbigt då det inte fungerar som det skall? Jag fick panik och blev skakig, då jag inte har så bra tålamod då det gäller sådana här saker, haha. Det regnar ute och ser ut att vara dåligt väder hela dagen.
Sitter och kollar lite tv, och det blir att kolla mina tv-serier som jag följer på morgonen snart.
Sedan blir det att göra sig i ordning och fixa några ärenden tror jag. Har även bestämt mig för att läsa ut min bok idag, så att jag kan börja på en ny! Det är ju nu under sommaren som jag har tid att läsa, och inte då skolan börjar.
Designen på bloggen kommer också till att ändras under dagen, så jag hoppas den blir bra tack vare min kompis Lina som brukar göra den! Kramar på er alla och fortsätt gärna läsa och kommentera:)

Tumblr_lpng3vgkqa1r1oirwo1_500_large

Älskar bilderna från weheartit!


Länkbyte!

Valde att köra lite länkbyte, så kolla gärna in hans blogg! Bara till att trycka på bannern, hehe! =)


Internet är segt - bloggar imorgon

Ni förstår inte hur segt mitt internet är just nu. Även om det inte ser ut som det nu då jag bloggar så är det verkligen det.
Stänger snart av datorn och ifall det är lika segt senare ikväll så bloggar jag mer imorgon så ni vet!
Hoppas att ni har det bra i alla fall!
Haft en trevlig dag? Hoppas i alla fall det blir finare väder imorgon… Bjuder på denna låten som jag tycker är mycket bra! Har lyssnat på den några gånger idag, så snart fastnar den på huvudet.
Hmm, det har den ju redan gjort! ;) Loove ya!


Kollar på Mr Deeds! =)

Filmen som jag kollar på just nu heter Mr Deeds, ifall ni nu undrar, haha! ;) Den verkar mycket bra, så det blir nog att undvika att sova och kolla på den! Det är en amerikansk komedi från 2002. Deeds som driver en pizzeria i New Hampshire får en dag chockbeskedet att han blivit arvtagare till ett framgångsrikt mediebolag. Hans vardag vänds upp och ner när han helt oerfaren kastas in i affärsvärlden.
Han omringas snart av affärsmän som alla vill lura av honom pengar.
Journalisten Babe låtsas vara en oskyldig småstadstjej och bjuder ut Deeds.
Hennes egentliga uppdrag är att skriva ett reportage om honom i en skvallertidning.
Men snart inser Babe att hon fått känslor för Deeds.
I rollerna: Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Allen Covert, Peter Gallagher. Regi: Steven Brill.
http://tv.nu


Äntligen uppdatering - Gräddbullar!

Kom hem för en liten stund sedan då jag varit hos kusinen och träffat andra människor där, haha!
Lekte kurragömma med mitt kusinbarn som är så söt! Dagen har inte varit så bra, utan bara lugn vilket också är skönt. Har regnat och sådant, inte gjort något speciellt…
Då det var soligt väder tänkte jag gå ut, men orkade inte, så får ju skylla mig själv då det började regna, haha. Snart blir det att kolla lite på film tror jag! Har skrivit några listor över vad jag behöver handla inför skolan och vad jag behöver fixa!
Måste bara se till att följa den också! Börjar med att uträtta det nästa vecka och lite denna veckan!
Skriver mer senare!:) Kramar på er! =)



Och äter gräddbulle! Gott! Köpte faktiskt det på Gislövs marknad, typ bara jag som äter dem nu! :P


Druckit varm choklad till frukost och bloggläsande!

Jag drack en kopp varm choklad och åt en bulle från bageriet till frukost precis, vilket var gott.
Sitter och tittar på 7th heaven, som jag äntligen har tid till att titta på då jag inte jobbar mer, haha!
Men jag planerar faktiskt att skaffa ett extrajobb i höst, bara för att tjäna extra pengar vid sidan om skolan (lagligt dock), haha!
Någon mer som tänker skaffa det eller som har det kanske?
Hade varit roligt ifall ni då berättade om det! Skrev en lista innan med saker som jag måste inhandla och saker som jag måste göra innan skolan börjar. Har även några saker som jag måste göra här hemma idag, som att plocka undan lite och då menar jag inte att städa för det har jag redan gjort.
Städade inte mitt rum kom jag på, men det kan jag ju göra imorgon! Behövs verkligen göra iordning rummet som jag har och köpa nya saker, som jag vill ha, haha! Skriver i alla fall mer senare!:)
Nedan är några fler bilder som jag och Emelie tog igår kväll…
Fortsätt gärna läsa och kommentera ni!



Emelie älskar att fota, precis som ni märker, haha!



Oh, what is happening?! Så grym bild!



Are we best, or are we? Haha! http://niemis.blogg.se



Cool bild! Jag älskar hennes Marilyn Monroe saker!



En läsare frågade om min fansida, ifall länken nu inte funkar så sök bara på piieceofme.blogg.se på facebook! Annars så hittar ni den här antagligen! Ifall det nu funkar, haha! :P


Skön kväll med Emelie!:)

Det blev att kliva ur den sköna morgonrocken och byta om till kläder, då man skulle upp och fixa lite saker hos mormor.
Sedan stack jag till staden där jag träffade en av mina bästa vänner Emelie Niemi! Vi åt Tom och Jerry kex och drack väldigt god chokladmjölk! Vi dansade också loss och sjöng på scenen i parken, haha!
Vi hade tre ankor som publik och sedan tre personer som gick förbi och klappade händerna! Stolta?*
Nästa gång tänkte vi i alla fall filma in det bara för att det skulle vara kul!
Har fotograferat en del och lite av det ligger såklart redan ute på min facebook, men addar ju bara vänner där! Ifall ni vill ta del av annan information och bilder som gäller bloggen så hittar ni det på min fansida på facebook as well.. ;)



Detta var en bild som vi tog ikväll! Gillar denna bilden skarpt! Vad tycker ni om den? Modell nästa eller? Haha!
De andra kommer i alla fall in imorgon då jag skriver mer:) Loove ya like always! You are the best!


Söndag eftermiddag!

Tumblr_lkc03z32fj1qdggtgo1_500_large

God eftermiddag alla! Det regnade imorse men nu så är det solsken på himlen, vilket alltid gillas.
Har ätit och städat klart, så jag är nöjd med dagens insatser. Jobbet avslutades ju i fredags så är ledig tills skolan börjar, vilket också är skönt. Sitter och spelar en massa tv-spel med lillebror! Inte likt mig alls…
Tänkte sedan läsa lite på boken så jag kan börja med de tusen andra böckerna som jag har att läsa, haha.
Skriver mer senare! Vad har ni själva gjort denna söndag då? Loove ya! :)


Videoblogga? Haha! :)

Jag har fått förfrågan ifall jag kan videoblogga, men har aldrig gjort det, haha! Har faktiskt videofyme, och jag har spelat in mig själv då jag pratar om min dag, men har inte publicerat det! Gjorde det för länge sedan dock…
Så jag vill höra vad ni tycker kring det? Ifall jag får en del kommentarer som tycker det så överväger jag att göra det, och skriv då vad ni vill höra också!


Bloglovin - följ mig!:)

Tumblr_lphk15z1341qglep7o1_500_large

Just nu håller jag på att kolla igenom min bloglovin! Jag har många som jag följer, och har inte varit inne och kryssat av att jag läst deras inlägg, så jag har omkring några hundra olästa inlägg enligt dem, fast jag har läst bloggarna! Jag orkar inte logga in på bloglovin och kolla ifall de uppdaterat eller inte, för jag kollar bloggarna regelbundet ändå, eller en gång om dagen! Ibland blir det flera gånger om dagen, men det beror på vilken blogg det är, haha! Någon som har lust att följa mig? Säg då till då ni följer mig så kanske jag också kan följa er!:) Någon annan blogg som ni tycker att jag borde lägga till i mina favoriter då, bland mina VIP:s?! Haha!
Har även blogkeen, så följ där med! Ha en fin dag – även om det regnar!!

http://www.bloglovin.com/blog/2242792/piieceofmebloggse


Svaren på frågorna - frågestunden! :)

Äntligen tänkte jag svara på de frågor som jag fick då jag hade frågestund! Och ifall ni har någon mer fråga så är det bara att kommentera eller ställa den i blogresponse helst! =)

L
Nu kommenterar jag bara för att vara snäll (a)
Vad läser du för bok? :p

Svar: Haha, det var ju snällt du! Jag läser just nu en bok som heter Gamla Stan morden. Den fantastiska författaren Lars Bill Lundholm som skrivit boken och manuset till Skärgårdsdoktorn har även skrivit en deckarserie, om mord i Stockholms stadsdelar.
Läste Östermalmsmorden innan och nu är det Gamla Stan morden! Den handlar om en känd skådespelare på Dramaten som blivit mördad, och det roligaste med att läsa dem är både för att de är spännande så att man fastnar i boken, men även för att man varit i Stockholm och känner igen vissa platser!

Sanna om En liten frågestund :):
hur länge har du bloggat? :)

Svar: Jag har bloggat i snart ett år faktiskt, haha! Det är inte så länge, men ändå lite ju! Bloggen har vuxit genom året som gått tycker jag…

misslillen om En liten frågestund :):
Ställer en fråga för att vara snäll och hoppas att du kanske ställer en på min frågestund ;)
Är du och Lina bara vänner? Hur träffades ni? :)
Ha det bra!

Svar: Jag och Lina är bara vänner ja, och väldigt goda vänner med! Vi har gått på samma skola innan, men vi träffades på Kunskapsskolan då hon gick i nian, och jag i åttan. Sedan har vi varit vänner sedan dess!!
Vi träffas ju och hänger, haha, som det brukar kallas, fotograferar och allt möjligt tillsammans!

Anonym om En liten frågestund :):
Gillar du mode? :)

Svar: Ja, jag älskar mode! Många säger att jag har klädstil, men jag försöker så gott det går. Jag brukar klä mig snyggt då jag skall bort och sådant, typ med kavaj och så! Men jag ser ju direkt ifall det är snygga kläder eller inte som jag har på mig och som många andra har på sig. Mina vänner vill även att jag skall handla kläder med dem, haha! Det är något positivt tycker jag i alla fall! :P

Emelie den bästa (y) om En liten frågestund :):
Hur länge har du bloggat?
varför började du blogga?
Din förebild?
Favorit blogg? :D

Svar: Som jag svarade innan så har jag bloggat i snart ett år! Jag började blogga för mina kompisar gjorde det och jag ansåg det som en kul sak att göra, att få skriva av sig och sådant! Det bästa är givetvis alla fina läsare och kommentarerna som man får, så jag hoppas att ni fortsätter med det! Men jag drev en annan blogg innan denna, så har då bloggat längre än ett år, men denna bloggen är såklart den bästa jag haft än så länge, haha!

Det är lite svårt att nämna en förebild tycker jag! Låter kanske lite konstigt att jag inte har någon förebild på det sättet i familjen tycker jag, kanske i så fall pappa… Men tror inte det heller, haha.
Måste faktiskt ta och tänka på den frågan ni!!

Har många favoritbloggar! En blogg som jag verkligen älskar är Gaybloggaren Amirs blogg! Sedan läser jag många av mina vänners bloggar, och även såkallade småbloggar av personer som jag inte heller känner!

http://www.gaybloggen.com/
http://swaxu.myshowroom.se/



Hoppas att ni fick svar på era frågor! Ha det superbra alla! Gå gärna in på min kompis Linas blogg och ställ frågor till henne med!
Då skulle hon bli glad. Vad snäll jag är som länkar det och lite annat va? Haha!
http://pinkliina.blogg.se/2011/august/fragestund-5.html#comment
Dessutom så hänger denna bilden Droger Stjäl ditt liv, på Linas vägg, haha! En autograf med?
Ah, skojade bara! Hoppas att ni förstod det..
Vad faktiskt roligt att vara modell till hennes projekt tyckte jag. Det får vi göra fler gånger Lina?! =) Kramar!


September kommer till Malmöfestivalen=)

Hej alla läsare! Berättade igår att jag hade haft det roligt på kvällen eller rättare sagt under hela dagen!
Vad gjorde ni själva egentligen? Fint väder först men sen kom såklart vädret som gubbarna på nyheterna hade lovat och sagt, haha.
Då jag satt ner och mös i soffan så fick jag ett sms av min kompis Lina!
Det stod att September kommer till Malmöfestivalen! Och vem är inte överlycklig?
Jo, jag! Jag har sagt till Lina innan att jag helst ville att Veronica Maggio och September skulle komma till Malmöfestivalen, för då hade jag blivit glad då jag vill se dem båda! Och nu slog min önskan in!
Detta kommer fan bli bäst!=) Bättre än förra årets festival och då var den ändå bra… Längtar!
Någon av läsarna som gillar September då? :)



Dessutom sjunger hon ju bra live och dansar bra med, det lilla hon gör, haha! Så snygg också:)
Detta var på Allsång på skansen!


Grillning, marknad och mys - A lovely evening :)

Hej alla! Det blev först och främst ingen städning i morse, vilket var väldigt skönt. Nackdelen är att det blir imorgon, haha! Var en tur i Malmö då vi skulle några ärenden och sedan bar det av till några som vi känner för att grilla gott! Mycket kött, potatis och god sallader, och prata inte ens om såserna till det!
Gud vad mätt jag blev, haha. Sedan fick man ju göra plats till gräddbullarna och munkarna med som man köpte på marknaden som man hade stuckit till innan dess! Satt och tog det lugnt, mös med filten i soffan och bara slappade helt allmänt på kvällen medan regnet öste ner och det blixtrade och åskade! Härlig dag helt enkelt!

Får se vad morgondagen bjuder på då… Hoppas faktiskt att det regnar för en gångs skull så jag kan städa och sedan läsa ut min bok!=) Och så småningom börja på de andra som jag har! Kramar på er!
Hoppas att ni har det bra där ni nu är? :)

5863647453_db97ecedcc_z_large

Weheartit - och glöm inte läsandet och kommenterandet! Gud vad han tjatar om det tycker nu ni ;)


Bilförare som inte använder blinkers

För några dagar sedan så skrev jag en slags pik till de som är småbloggare och som tror att de är kända.
Idag tänkte jag skriva om bilförarna! Många bilförare blinkar nämligen inte då de är ute och kör.
Ifall man själv är i trafiken och exempel är ute och går eller cyklar så vill man ju att alla använder sig av reglerna och att de följer dem. Men tyvärr gör inte många det. Inte så konstigt att det sker så många olyckor på våra gator då man tänker efter…

Då en bil stannar för en gående på gatan så tror man givetvis att bilen skall köra rakt fram då han inte blinkar åt något håll, men sedan så svänger den ändå höger. Skumt! Vad tycker ni om detta?
Jag har varit med om detta tusentals gånger faktiskt. Många säger också att det sker mest i storstaden Malmö ifall man nu räknar med städerna i Skåne, men det tycker inte bara jag. Det händer överallt, och givetvis också i min stad.
Jag kände bara för att skriva detta också, tycker detta var en viktig punkt till ett viktigt inlägg!
Hade varit roligt att veta vad ni tycker om detta, så kommentera gärna! =)



Men något vi alla måste tänka på är att det finns många bilförare som också är duktiga, hehe! Tog förresten bilden från google! Kramar på er alla!


Städning står på schemat för idag!

Beauty-blonde-demidiable-deviant-art-deviantart-favim.com-109972_large

Nu blir det att försöka sova lite till, eller i alla fall att ta det lite lugnt under morgonkvisten som man brukar säga. Sedan skall jag städa tänkte jag och plocka undan lite här hemma. Äta frukost är ju också en bra idé!
Gislövs marknad är idag, vilket började igår.
Tycker inte om den marknaden så mycket, men skall faktiskt dit senare idag tänkte jag, fast det får vi se då. Någon av läsarna som skall eller har varit där? Fortsätt gärna läsa och kommentera ni!:)
Bilden är förresten fårn weheartit - stämmer dock inte in på mig sådär, men jag skall ju städa!:P


There´s something about Mary.. ;)

Igår kollade jag på en film som heter Den där Mary! Den var mycket bra med bland annat Ben Stiller och Cameron Diaz!! Ni borde se den. Ifall ni vet vad som händer i slutet så får ni gärna säga det till mig, lämna då en kommentar (vilket ni även får göra annars!), för jag tror nämligen att jag missade slutet då jag somnade… Haha! Ni anar inte hur trött jag var igår!


Slutade jobba igår, tårta, fira pappa - härlig fredag!:)

Godmorgon alla! Jag orkade inte uppdatera igår kväll så jag gör det nu istället, med många inlägg under dagen, haha! Igår slutade jag att jobba vilket var väldigt skönt! Vi åt min goda kladdkaka, glass, grädde och kladdkakemuffins som Emelie hade bakat. Gud vad gott!
Då man kom hem så blev det en god tårta, dock inte jag som hade bakat den! Pappa fyllde år igår så vi firade honom lite på kvällen… Mycket trevligt! Godis till det också, så ni kanske förstår varför jag fick jätte ont i magen? Skriver mer senare! Kram på er!:)Fortsätt gärna läsa och kommentera kära läsare!



Här är tårtan! God va? Maräng, frukt och bär, bland annat chokladfyllning och chokladsås! Mmm i livet! ;) Haha!


En GossipGirl blogg!:)

Till alla fans av Gossip Girl! Jag vet att vissa av er som läser bloggen är det! Jag fick reda på en blogg som skriver om Gossip girl!
Har läst en sådan innan, och den uppdaterades aldrig! Men denna uppdaterar väldigt ofta med mycket god och smaskig information om både skådespelarna och om själva tv-serien! Kolla gärna in den ni!=) Ha det bra!

Tumblr_lph7cmg2j31qfovbeo1_400_large

http://ggossipgirlsweden.blogg.se/index.html


Jag älskar kladdkaka!

God morgon alla fina läsare! Just nu har jag stått och bakat tidigt på morgonen och kakan är äntligen ute ur ugnen innan den skall sättas in i kylen. Det blev kladdkaka och hoppas bara på att den är god och kladdig.
Skall provsmaka lite senare tänkte jag.
Sedan blir det att diska undan all disk som man dragit fram, haha! Vad skall ni själva göra idag?
Ikväll blir det i alla fall att fira min pappa som fyller år idag och att städa (vilket är ett måste just nu)!
Hoppas ni får en toppen dag! Skriver mer ikväll:) Kram!

 

Glöm inte att fråga frågor i frågestunden som jag har, och som avslutas imorgon!


Dagens snygging

Dagens snygging blir Leighton Meester som alltid klär sig sjukt snyggt, eller i alla fall en av de personer som kan mode! Riktigt snyggt!
Hon är mest känd som Blair i tv-serien Gossip Girl och är även sångerska!

Meester_makeup_large


En liten frågestund :)

Jag tänkte att det var dags att ha en liten frågestund så att även ni som börjat läsa bloggen kan få ställa frågor till mig! Jag svarar på dem imorgon kväll tror jag, haha!
Eller på lördag! Ställ nu massor av frågor så är ni ställa! Skall vara helt ärlig!



Bilden är tagen från google..


Dissen till småbloggare som beter sig som kända!

Någonting som jag ogillar är bloggare som är diviga till max. Vad tycker ni om sådana?
Visst kan jag förstå att många storbloggare är det då de har många fans, men inte då småbloggare är det. Inte undran på att de får elaka kommentarer då och då.
Riktar verkligen denna stora dissen till de bloggare och jag nämner inga särskilda namn!
Det är nog tur att jag inte gör det i alla fall!
Tro i alla fall att ni inte är någonting då ni inte är det! Eller vad tycker ni? =)



I say like Lilly Allen - Fuck you! Haha! Otherwize it´s war... (mycket ironisk där!) ;)


Godkväll läsarna!

Godkväll alla! Har haft en liten deppig dag idag, vilket jag inte förstår varför, men man kan ju inte ha bra dagar alltid, ellerhur?! Var uppe hos mormor en liten stund och innan det var jag en runda i stan…
Blir kanske till att kolla lite film senare eller att läsa, vet inte vad jag skall göra ärligt talat.
Hoppas att ni alla har det bra!
Skriver mer senare då jag får komma på något roligt inlägg ni! Kramar på er! =)

 Tumblr_lpc495tcsu1qiwm0vo1_500_large

Och förresten så vill jag återigen be om ursäkt till en blogg då jag kopierade hennes bilder som var redigerade. Trodde faktiskt att de fanns i en tidning! Lite pinsamt då man gör det, haha…
Så ett tips till alla er, kolla upp sådant innan! Ha det fint!
Blev förresten så sugen på Starbucks nu! :P Blev inte ni?!


Politikernas dag? Haha! ;)

Idag fyller USA:s president Barack Obama år! Ett stort Grattis till honom! Tycker att han är mycket duktig och han blev även den svarta första presidenten, så jag säger bara fortsätt med det du gör, och ha en jättefin födelsedag! GO Obama! =) Haha!

 


Det roligaste var att Fredrik Reinfeldt (vår statsminister i Sverige) också fyller år idag! Ett grattis till honom med!
Nu undrar man ju bara ifall politikerna är födda på denna dagen, haha, så ifall du vill jobba som statsminister eller liknanade så skall du helst vara född den fjärde augusti eller födas idag! :P


 


Flicka blev avslängd av tåget... Skäms!

Lyssnade på radion i morse och hörde och såg det på nyheterna nu på kvällen med om den elvaåriga tjejen som hade blivit avkastad från ett tåg av en kvinnlig konduktör eftersom hon inte hade någon biljett.
Hon kunde inte svenska så hon kunde ju inte förklara att hennes storasyster hade gått på toaletten och att hon hade biljetterna till dem båda…
Flickan blev avkastad i Kumla, och tänk en utländsk person i en främmande stad, hade lika gärna kunnat vara en svensk, och så liten… Herregud vad jag blev sjukt upprörd! Som tur är blev kvinnan på SJ avstängd och hoppas verkligen att hon blev sparkad.

En snäll dam hittade flickan på tågstationen och larmade polisen. Det tog många timmar innan de hittade flickans anhöriga och damen tog med henne hem till sig så länge där hon både fick sova och äta!
Tur att det finns så gulliga människor! Vad tycker ni egentligen om denna saken?
Jag kom faktiskt till jobbet helt irriterad just på detta, haha!


Solig kväll - Härligt! :)

Godkväll alla! Jag älskar denna veckan för vi har haft mycket underbart väder tycker jag!
Nu får det verkligen inte ändra på sig, haha!
Har jobbat som vanligt och precis ätit middag. Diskade och plockade undan och tänkte därför skriva ett inlägg till er! Funderar på att gå ut och sätta mig med en bok i handen och läsa tror jag!
Vad gör ni själva denna härliga kväll?
Skriver i alla fall mer senare och då blir det ett intressantare inlägg som bland annat handlar om musik tänkte jag! Kram på er sålänge!=) Men ni får gärna läsa och kommentera tills dess.. ;)

Kiss,words,_couple,love,message,truth-1055a5d50464788a974a9987241bc1dc_h_large


Vad tiden går fort - sommaren snart slut..!

Nu när jag sitter och tänker efter så går tiden väldigt fort. Om bara knappt två veckor så börjar jag i skolan igen, på ett nytt gymnasium i en ny stad. Gud vad jag längtar måste jag bara säga, haha! Några av mina kompisar som också gör det eller någon läsare som tycker det skall bli roligt att börja skolan igen? Kanske ni jobbar…
Då kanske det är kul att börja jobba igen då? Haha! Kanske inte.
Det var ju skönt väder igår, så hoppas det blir det nu med i några veckor framåt vilket jag verkligen tvivlar på!
Och samtidigt vill jag ju inte att sommarlovet skall ta slut, eftersom det är skönt att vara ledig, men ibland blir det lite tråkigt.. då man inte har någonting att göra ifall ni nu förstår det, hehe!
Fortsätt i alla fall att läs så blir jag glad, och kommentera gärna med! Love you ;)

Tumblr_lou5vu55wv1qa7gi1o1_500_large

Så vackert det ser ut där! Dock vet jag inte vart det är, haha.


Ingen rubrik på detta inlägget

22_large

Hej alla! Det blev ändå att gå ut en runda närmare kvällstiden! Kom hem för en liten stund sedan och vad lite folk det var i staden, haha! Inte så konstigt faktiskt. Mötte på några som jag kände och sedan snackade vi en massa! Nu sitter jag och äter en god kärleksmums och dricker ett glas mjölk. Känner faktiskt att detta inlägget inte blir längre, men det var ju kul att skriva lite ändå! Så nu har ni nått nytt att läsa ifall man nu skall säga så, och mer kommer imorgon tänkte jag!
Hoppas att ni också haft en fin kväll! Loove ya all;) Cool bild från weheartit förresten, hehe!


En härlig solig tisdag! :)

Godkväll alla! Vilken ångest man har då det är soligt och varm väder, och så jobbar man, haha! Men jag har fått mycket sol på mig idag vilket var väldigt skönt! Hoppas att det blir sol nu i dessa dagarna, eftersom jag vill ha det härliga vädret! Åt faktiskt en glass i staden innan idag då vi hade rast, och sedan kom man till jobbet då man fick jordgubbspaj med vispgrädde! Vad gott!
Det blev McDonalds mat till middag idag vilket heller inte sitter fel.

Hur onyttig kan man egentligen bli? Haha! Nu sitter jag och tar det lugnt i alla fall. Är väldigt trött och funderar nästan på att sova… Tappade förresten mina solglasögon igår i parken och hittade inte dem idag heller:(
Jag älskade mina solglasögon men det är tur att jag har ett reservpar men de älskar jag inte lika mycket.
Gillar stora solglasögon, då solglasögon är mitt liv, haha!
Precis som Monica Zetterlund brukade säga då hon var med i filmen Söderkåkar ifall ni sett den!
Vad har ni själva gjort idag då? Här skriver jag bara på! Kramar på er så skriver jag mer sen! =)

Img_0532-764x1024_large

Detta hade ju suttit bra nu! Inte helt fel eller? ;)


Länkbyte!

Tycker att ni skall kolla in denna tjejens blogg! =) För en gångs skull gör jag länkbyte faktiskt, ganska stolt!
Ha det bra alla och släng in några kommentarer till henne med!


According to Jim and breakfast!

God morgon alla! En kopp varm choklad, två nyköpta bullar och ett glas proviva sitter aldrig fel på morgonen! Haha! Det skall bli soligt väder enligt SMHI så jag hoppas verkligen att det blir det. Jag får väl lita på dem antar jag, haha. Igår var det början på en ny månad, och det innebär att sommarlovet snart är slut.
Vi börjar snart skolan. Givetvis har jag lite annat att göra innan skolan börjar!
Jag skall bland annat gå på ett bröllop, handla skolsaker, och såklart Malmöfestivalen som jag längtar efter! Haha! Har faktiskt inget annat att skriva just nu så inlägget får bli lite kort, men hoppas att det också går bra. Skriver mer senare ikväll då!
Kramar på er alla och hoppas ni fortsätter läsa och kommentera :)



According to Jim som jag kollar på varje morgon!:) Äter frukosten till detta programmet, haha! Visst är det bra?


Det är inget fel med Pride - tummen upp för inlägget?!

Här kommer inlägget som jag lovade er, haha! Som ni kanske läste för någon dag sedan så skrev jag om etiketter och om samhället. Denna gången tänkte jag skriva om någonting som är relaterat till Pride festivalen i Stockholm som håller på just nu och ni kan då gissa vad det är! Jo, sexualiteten! Jag skulle tycka det var roligt att vara i Stockholm just nu, eftersom det hade varit kul att stötta de som är bisexuella/homosexuella/transsexuella! En sak som jag inte förstår är varför många är emot dem?
De är likadana som oss...
Man ser inte alltid på om en kille är homosexuell eller inte och detsamma gäller tjejer.
Skillnaden är bara att man gillar personer av samma kön som sig själv. Jag är inte homosexuell men det betyder inte att jag inte tycker det är okey att vara det, för det gör jag. Jag har ingenting emot det alls!

Det debatterades mycket kring att homosexuella inte skulle få gifta sig i kyrkan, men då tänker jag bara en massa kring det. Har de ingen rättighet eller? En man och en kvinna som älskar varandra gifter sig ju oftast, och ifall två män eller två tjejer gifter sig så är det helt plötsligt fel. Skall inte de få visa sig sin kärlek då?
Det tycker jag i alla fall att de skall få! Helt klart! Och sedan är det också ett annat fel som jag stör mig på.
Ifall två tjejer tycker om varandra så är det inte lika äckligt som om två killar skulle gilla varandra.
Det är ingen skillnad!
Varför tänder många killar på lesbiska tjejer?

Hmm, det kan man då allt bra fråga sig! Därför tycker jag att Pride festivaler är mycket bra, så att de som är homosexuella/bisexuella eller transsexuella skall få rätt att vara det och att visa att de är det!
Vad tycker ni själv om detta egentligen?
Håller ni med mig eller har ni någon annan åsikt?
  Tycker nämligen det är bra att skriva lite om seriösa saker som händer i vårt samhälle… Vill gärna höra vad ni tycker – så kommentera!

Tumblr_lp7pp6s3ia1qc594jo1_500_large

Lite skämt och sido med bilden hehe, men vi måste verkligen förstå att vi alla är lika värda! Även om vi inte är homosexuella eller vad de nu är så är vi inte bättre än dem... De tycker såklart det är lika konstigt i så fall att jag gillar en tjej som om de gillar en av samma kön. Förstår ni vad jag menar med det?
Tror i alla fall det och hoppas att ni gör det! Kommentera gärna!


En härlig kväll som denna - i dimman..

Tjenare alla! Hur är det ikväll då? Jag jobbade innan idag ju, och sedan stack jag till parken för att lyssna på storbandet i staden med min kompis Lina, då hennes pappa är med och spelar i det! Riktigt bra var dem! Träffade även min ”gamla” musiklärare som också är med i det bandet. Efter det så träffade man några kompisar och hängde med dem! Yrade runt lite här och var, haha och kom hem för en liten stund sedan!
Sitter och äter lite godis just nu och skriver klart inlägget om Pride! Det blir nog att publicera det imorgon tror jag! Haha! Vad gör ni själva då?!
Eller lite senare! Jag försöker hinna i alla fall=) Kram på er alla från mig!

Tumblr_lp9o1yfkvt1qlboszo1_500_large


Fick utrymma köpcentrumet - brandlarmet gick!

Hej på er alla! Hur har ni det idag? Jag har det bara bra! Slutat jobba för en stund sedan, och vet ni vad jag var med om idag?
Fick utrymma köpcentrumet i staden innan i förmiddags då brandlarmet gick och ryktet om att det brann gick! Brandbilarna och ambulansen kom på noll minuter, då de nästan bor granne med köpcentrumet.
Fick skjuts av min gamla konfirmationsledare till hamnen där vi skulle vara och möta turister för jag skulle aldrig hinna dit då jag gick. Någonting spännande som hänt er kanske? Haha!
Skriver mer senare och då kommer även inlägget som jag pratade om att publicera innan! Kram!

Tumblr_lp993etgjx1r04l7ro1_500_large

Inte varje dag man är med om någonting sådant som brandlarm, haha! :P


Stockholm Pride börjar idag!

Idag är det premiär från Stockholm Pride festivalen! Jag skulle jätte gärna vilja vara där, bara för att se hur allting är! Haha! Skulle inte ni vilja det?!
Är ju inte homosexuell men hade varit roligt att stötta dem ändå tycker jag. Bloggaren Amir skall ju såklart vara där, hade jag redan räknat ut för längesedan, haha! Fast läste det på hans blogg för en stund sedan!
Vad tycker ni om Stockholm Pride? =)

 

Förresten så kommer ett inlägg som är relaterat till detta senare ikväll, så kolla gärna in då och läs!
Det går även bra imorgon då det kommer finnas kvar, haha! Men hoppas ni läser det jag skriver innan dess också! Kramar på er alla och fortsätt med läsandet och kommenterandet!


Someday you find the one

Hej! Hur är det med er egentligen? Det är bra här! Såg ju filmen På spaning med Bridget Jones igår, och den var väldigt bra faktiskt.
Just nu sitter jag och kollar på According to Jim på tv3! Vad gör ni själva? Antar att ni inte är vakna än… Haha! Har precis ätit frukost och funderar ifall man skall unna sig en kärleksmums på morgonen.
Jag kan ju äta när jag vill då jag inte går upp i vikt just nu.
Men det blir kanske en joggingrunda ikväll igen! Någon som vill hänga med då? Det är väldigt bra att motionera och att få bättre kondition! Jag gör det alltså inte för att gå ner i vikt så ni förstår det, haha.
Skriver mer senare! Hoppas att ni får en fin dag!
Har för mig att det inte skall bli så fint väder men man får väl ändå hoppas på det bästa tycker jag:)
Kramar! Fortsätt gärna läsa och kommentera ni!

Tumblr_ky76pwfmpb1qaobbko1_500_large_159377992_large


Hittade förresten denna bilden! Väldigt bra och fint budskap, och ett plus är att det är två äldre människor på bilden. Vill ni också hålla ihop så länge? Jag är inte riktigt säker!
Lite tidigt för att tänka på det tycker jag… för min del då! Haha!


It´s an Animal City..!

Tycker att denna låten är bra och den är även sann! Shakira sjunger om att många vill bli hennes vän så fort man är rik och känd. Det stämmer in på dagens samhälle.
Vem vill inte bli vänner med kändisar och med rika personer? Helt sjukt ju!
Denna låten representerar mycket av det så den är värd att lyssna på! Till skillnad från många andra låtar som exempel Britney Spears och Lindsay Lohan har så sjunger Shakira inte om paparazzi och hur trött hon är på kändisskapet i denna utan denna handlar just om en värld full med djur som är redo att bita er ifall man nu skall översätta det! Sedan får man ju tänka på att det är en direktöversättning och att man måste gå mer in i texten, alltså djupare, för att förstå själva handlingen.
Det handlar att läsa genom raderna som man får göra på många låttexter och även i böcker.
Vad tyckte ni om låten då?


Har ni någon låt som ni tycker är värd att lyssna på? Och varför är låten speciell för er? :)


RSS 2.0