Idag är det prov och inlämning av uppsatser - whihoo?;)

Tumblr_lm1l9u6npi1qihe63o1_500_large

Tired and I think I need a drink? Haha, skojade!*

Godmorgon alla! Idag är det nationella prov, eller egentligen inte, men ett prov som gör så att man klarar provet. Är väldigt taggad just nu, och hoppas att det kommer gå bra eftersom jag inte vill ha IG i mitt betyg till sommaren, haha! Uppsatserna som jag skrev igår är klara, så idag skall jag kolla igenom dem och så! Antagligen skall jag be min underbara kompis att läsa igenom dem! Haha! Sedan är det elevrådet som gäller, då vi skall fika och tacka för denna termin tillsammans. Är ju sekreterare så lite viktigt att jag är med tror jag.
Sedan är det bara engelska, musik, matte och tyska som står på schemat idag. Jag säger bara lycka till, till mig själv, men ni får också gärna göra det?! Skriver mer senare i eftermiddag då jag slutat skolan tror jag:)
Ha det superbra så länge! Loove ya all!

Men jag försöker i alla fall se lite positivt på dagen då den går fort i skolan, då man har mycket att göra, och att man får bra betyg (antaligen) men det får vi ju hoppas, haha, och det viktigaste är att det är tisdagskväll, min tv kväll! Desperate Houewives, Cougar Town and The Middle. Någon annan som är taggad för det då? ;)


Praktiserat idag - snart studerat klart!

Hej alla! Har pluggat en massa ikväll! Idag var jag och praktiserade på en teater! Det var väldigt roligt måste jag bara säga, haha! Jag kallades för sötnos och snyggingen. Haha! Jag fick kramar av alla och en pussade mig även på kinden.
De är för gulliga. Jag jobbade med ”vanliga” eller vad man nu skall säga, och med utvecklingsstörda skådespelare i en workshop. Gud vad roligt det var, fast jag satt såklart mest och tittade på! Efteråt blev det att sticka till stan och träffa Lina. Åt Burger King mat i Kungsparken och sedan snackade vi lite. Hon fick sin present av mig, eftersom hon fyller år på onsdag! Har nog sagt det flera gånger nu, så nu glömmer ni ju inte det, haha!
Köpte faktiskt presenten idag, eftersom jag inte hade tid förra veckan, och nu vet hon med det eftersom hon läser bloggen, men det gör inget. Hon har faktiskt lovat att inte öppna den förrän på onsdag, vilket jag tror att hon säkert håller.

Imorgon är det matteprov och en massa redovisningar, och alla avgör mina betyg. Hörde jag nervös? Haha!
Hoppas bara på det bästa av situationen! Skriver mer imorgon!:) Kramar på er! Take Care!
Blir mer uppdatering imorgon! I promise, and a promise is a promise;)

2961023351_30352371e4_150421843_large

Har varit jäkligt* varmt idag! Och det skall bli varmare imorgon! Längtar ni?!


Liten uppdatering från Lina! :)

Tjena era små bananer ^_^
Lina här igen :D
Jag vill bara säga att jag har fixat nytt bloggsvar till David, alltså den nya som bloggsvar har fixar nu för några dagar sen. Så nu kan ni ställa fler frågor till honom igen. Så jag hoppas att ni har flera färska nya frågor till honom :D. Ni kan även inom kort kunna göra det på min blogg :D . Have a nice day everybody! :)

Godmorgon - Praktik och inbokad fika i stan?!

Tumblr_llwxq7vfwm1qi2oiio1_500_large

God morgon bloggen och kära läsare, haha! Idag skall jag praktisera! Lite nervös, men säker på att det kommer gå bra. Snart blir det att duscha tror jag och sedan skall jag äta frukost. Handla lite mat på Ica, baguette eller någonting till lunchen idag tänkte jag, och sedan blir det att åka till storstan. Det blir nog roligt! Hoppas bara på soligt väder idag! Har en inbokad fika med min kompis Lina, så vi skall fira henne som fyller år på onsdag! Härligt:) Skriver mer senare!   Superfin bild från weheartit by the way...


Kan det bli bättre? ;)



Vaniljglass med jordgubbar och Irene Huss film! Kan det bli bättre denna kväll? Haha!:) Njuter verkligen och det är sällan jag gör det en söndag! Längtar tills jag skall praktisera imorgon! Skall praktisera på en teater så ni vet! Säger inte vilken än, eftersom ni kanske kollar upp mig där.. Haha! Skojade alltså! :) Skriver mer imorgon! XoXo


Gossip Girl - Prince Charming came to New York!:)

Prins charming från Paris har anlänt i New York för att träffa på sin älskade Blair. Han hade skon med sig som han hade fått av henne då hon var i Paris under sommaren. Man misstänkte att det var Dan som Blair skulle träffa, vilket det inte var. Blair träffade nämligen prinsen av Frankrike på ett café dit ingen av dem egentligen hade gått, men nu bara för att de skulle vara diskreta så att ingen såg dem. Raina Thorpe försökte hitta sin mamma men hade otur, då det inte var hennes mamma som var servitris i en annan stad.

Chuck försöker att undersöka ifall det var hans pappa som satte brand på en byggnad där Rainas mamma befann sig i, och därmed var skyldig till mord?! Lily fick sin fest hemma hos sig, fast hennes fotboja syntes och hon fick ett par kommentarer av någon som tydligen inte var hennes kompis längre, så Lily tog dit polisen och stoppade hela festen. Dan och Blair kysstes för att prinsens rådgivare inte skulle misstänka att det var någonting mellan Blair och prinsen, eftersom man tycker att hon måste vara av kunglig adel, men hon är ju trots allt en Waldorf! Tillslut offentliggjordes Blairs och prinsens kyss på gatan inför ett antal paparazzi och det kom i tidningarna. Det är allvar mellan dem!!
Dan sade till Vanessa att det var slut mellan dem som vänner. Nu misstänker jag bara om Dan och Serenas kusin gillar varandra? Hmm, det får vi se på söndag:) Såg ni avsnittet egentligen? :)

Tumblr_llea4fh8bf1qb9uyvo1_500_large


Söndag kväll - Praktik imorgon!

Godkväll alla! Idag så har jag träffat min underbara kusin som är fyra år. Han är härlig, haha! Frågade honom om han kunde engelska och han sade I love you! Så sött! Det enda som han kunde, fast nu har jag lärt honom att räka till tio också, så vi får hoppas att han kommer ihåg det! Kanske flytande snart?! Tittade lite på Desperate Housewives, det som jag missade förra tisdagen.
Sedan har jag kollat på Gossip Girl nu ikväll! Ett inlägg om det kommer senare tror jag, precis som ni önskar. Sitter och pluggar lite nu och sen så blir det att kolla på Irene Huss klockan 21.00!
Imorgon är det praktik som gäller då jag skall in till storstaden Malmö:)
Det skall bli väldigt roligt! Ha det bäst! Puss o Kram! Vad har ni själva gjort denna söndag då?

Tumblr_llyzkrli811qgr4f6o1_500_large

Hmm, så här pluggar inte jag! Gör ni? ;)


Mothers day!

Ni missar väl inte att gratulera era mammor idag? Det är ju mors dag! Hur skall ni gratulera dem? Med frukost på sängen eller med en bukett blommor kanske? Själv så skall jag iväg till kyrkogården senare, eftersom min mamma ligger där:( Men jag tror att hon ser på mig och ser familjen gör det fint!! ;) Ha det bra alla!

Mothers_day_01_large

227393_1703937638969_1253822063_31433010_4491624_n_large


En söndagsmorgon

God morgon alla! Har inte sovit så mycket i natt, då jag var väldigt pigg, så jag kommer nog att ta några tupplurar under dagen, haha! Idag gäller det att plugga för min del. Snart skall jag in och duscha innan jag skall till kyrkan, för att mormor och min underbara kusin skall vara där! Har sovit hos mormor i natt, och igår kollade man på Runaway bride. En bra film, som jag sett innan! Har också fotats med Julia Roberts vaxdocka på Madame Tussauds i London!:) Skriver mer senare! Hoppas att ni har det bra! Fortsätt att läsa och kommentera massor. Loove ya all! See ya – Don´t wanna be ya ;) (Skojade alltså!)

Tumblr_llwdabqmhu1qk87oro1_500_large


Kvällen är din - och snart film!

Tjenare alla eller godkväll! Ni får bestämma själv, haha! Sitter och kollar på Kvällen är din och sedan blir det nog till att titta på Runaway Bride! Har sett den innan men Julia Roberts är bra ju;) Haha! Annars har jag inte gjort någonting speciellt roligt idag, bara det jag skrivit i de tidigare inläggen! Skriver mer imorgon!
Ha det superbra alla och ledsen för ett kort och tråkigt inlägg denna lördagskväll, men en kort uppdatering fick ni i alla fall, haha! Ha det bra bitches som de flesta bloggarna säger;)
PS: Har nog bestämt mig för vad jag skall klä ut mig på spexet, men det är en hemlighet… Loove ya!:)

Tumblr_llx410ejnp1qax7k1o1_500_large

Tumblr_llipflfllv1qcqsvro1_500_large


Jag säger bara...

Jag säger bara... Skitsnyggt Selena Gomez!=) FASHION!

Lila är en underbar färg på Selena!


Selena ser söt ut i ränder!

Sexy chic right?!


Solig lördag - I like=)

Härligt väder idag! Först då jag vaknade i morse, så trodde jag att det skulle bli regn men som tur vad så blev det inte det. Haha.
Var ute och gick en runda i stan idag vilket var skönt.
Träffade min kompis Lina och hennes mamma och som vanligt satt min kompis med en cola i handen, haha! Träffade många i stan och det var som jag sade till pappa. Jag är känd här! Haha! Träffade på folk hela tiden, så det var ju trevligt. Gjorde också ett litet inköp till min dator, haha! Nu så sitter jag och funderar.
Nä, men jag skall väl ta och göra någonting vettigt.
Inte för att jag vet vad jag skall göra, någon som har nått förslag? Skriver mer senare!:) Kramar!

Tumblr_llwmfc7okl1qalwiao1_500_large

Hittade denna bilden på weheartit! Så sjukt snyggt, ellerhur? Tycker att Maja skall köpa det;) Bara för att hon är ett litet fashionfreak, eller är det jag som är det? Tycker att jag behöver någonting nytt till vecka 23, då det är student och lärarmiddag! Något förslag?
Typ shorts och skjorta eller någonting? xD Gärna öppen för förslag! Ha det superbra!


Godmorgon läsare!

God morgon bloggare! Eller ni som läser bloggen helt enkelt, haha! Jag hoppas att ni har det bra. Lade mig lite sent igår kväll och steg upp tidigt i morse. Det är lördag idag och då borde jag inte stiga upp vid halv åtta, men nu gjorde jag det. Alltid tvärtom, då det är skola vill jag sova längre och då det är helg så vaknar jag tidigt… Någon som känner igen sig eller?


Städade igår så behöver inte göra det idag, eller bara plocka undan på mitt bord tror jag. Sedan skall jag inte göra så mycket tror jag. Kollade precis på Nanny, på tv3, Fran Fine är bara bäst! Haha! Någon som sett det programmet? Inte? Då har ni missat humor till max från New York. Älskar hennes röst, men säger att det är tur att hon inte bor hos mig för den rösten hade jag fan aldrig klarat av, då hon piper så mycket.
Kanske skall plugga lite sen också, men nu får ni ha det så bra så att jag inte babblar på ännu mera;)
Loove ya!  Fortsätt gärna läs och kommentera! Ha det bäst!

                      Tumblr_lldsrdsszt1qiflxpo1_500_large     

Bild från weheartit - Cute picture, right?!


Wallander igår kväll

Kollade på Wallander Byfånen igår. Jag har sett den innan, men kom knappt ihåg filmen.
Jag tyckte att den var mycket bra. Spännande och så, så ni borde se den då den är en svensk thriller från 2005!
Men det är så störigt då reklamen kommer mitt i allt och man verkligen lever sig in i filmen, så avbryts den mitt i allt spännande bara för att en jäkla reklam kommer, haha! Är det inte störigt? Och särskilt då man kollar på tv4, och nyheterna kommer mitt i allt. Då brukar jag sätta mig vid datorn den stunden, för det tar ändå tjugo minuter innan nyheterna är slut. Så det är faktiskt en liten diss till tv4, haha!
Men såg ni filmen? :) Detta var då en gammal film, men jag älskar de nya också!
Wallanderfilmerna sätter ju Ystad på kartan! Känner några som medverkat i en Wallanderfilm, ganska coolt;)
Fast jag inte bor där, haha, men det ligger ju i Skåne! Johanna Sällström as Linda - Rest in peace!


Gaybloggaren Amirs Birthday

Säger ett stort Grattis till gaybloggaren Amir idag!! Någon mer som vill säga grattis till honom?
Här tänkte jag bara vara lite snäll, haha! =)  
Andra kändisar som också fyller år idag är bland annat Ann Wilson (från juryn i Let´s Dance)!



(bild från google så ni vet)


Old Dogs - sevärd komedi!

Kollade på filmen Old Dogs med Johan Travolta och Robin Williams i rollerna. När kollegerna och bästa vännerna Charlie och Dan plötsligt får ett 7-årigt tvillingpar på halsen så vänds deras liv upp och ner samtidigt som de försöker avsluta sitt viktigaste affärsuppgörelse. Deras tafatta försök att ta hand om barnen leder till den ena katastrofen efter den andra. Men mitt i allt kaos lär sig både Charlie och Dan vad som verkligen betyder någonting i livet. Disney familijefilm! En helgalen komedi måste jag säga! Den måste ni bara se!!
Har ni sett den redan eller?! :) Annars så måste ni bara göra det!


Filmkväll

Var nere och köpte godis på Hemmakväll med familjen, så nu är skålen helt full. Har ätit lite och har redan ont i magen, haha. Men ändå så fortsätter jag äta av en anledning..
Men det brukar man ju få då man äter godis, eller i alla fall jag får det då jag gör det. För det mesta i alla fall! Kollade på en film som heter Old Dogs! Tänkte skriva om filmen sedan lite kort. Snart blir det att titta på Så ska det låta, då bland annat Hanna Hedlund och Roger Pontare tävlar mot varandra! Det skall säkert bli kul att se. Sedan kommer Wallanderfilmen Byfånen ikväll klockan 21.30 på fyran, så jag tror att jag skall se den också fast jag säkert sett den innan! Hoppas att ni har det bra! Vad hittar ni på ikväll då?
Fortsätt gärna läsa och kommentera gärna! Skriver mer senare ikväll! Nått ni vill läsa? ;)



Bjuder på denna musikvideo eftersom det är fredag, och lite komedi i det hela så heter låten Friday av Rebecca Black! Mina vänner går omkring och sjunger på denna i skolan.. Vet alltså inte hur många gånger jag hört den, haha!!


Goodbye Englands rose...

Tänkte att jag skulle bjuda på denna låten av Elton John! Den är tillägnad Princess Diana som dog i en bilolycka år 1997. Älskar ju England! En på min skola hade skrivit en uppsats om detta och presenterade det muntligt idag. Var nästan nära på att gråta, haha, men de som känner mig vet varför ju… Englands Rose! Loove ya!!


Äntligen fredag o hemtentan inlämnad!

Tjenare alla! Hoppas att ni har haft det bra idag och att ni fortfarande har det såklart. Idag så var jag i skolan som vanligt. Jag har jobbat med matte eftersom jag skall få G i matte, så har övat på det. Sedan har jag jobbat med min engelska som jag skall lämna in nästa vecka. Jag fick skjuta på det som tur var, haha. Lämnade i alla fall min hemtenta om samhällsekonomi på europakursen som vi hade, som man skulle göra idag, så nu får jag ett betyg i alla fall! Om man inte lämnade in idag, så skulle man inte få ett betyg.. Men förstår att de gör så, eftersom många inte brukar lämna in förrän omkring en månad efter. Någon som känner sig träffad?! Haha!
Nu skall jag i alla fall städa så vi hörs senare ikväll! Vad skall ni hitta på? :)

Tumblr_ll5le2y1gd1qd0vk5o1_500_large


Vilse i bokskogen... Lost?!

Tumblr_llrbq3f8zb1qa3t7jo1_500_large

Äntligen hemma från Bokskogen med orientering? Haha! Gick fan vilse med gänget och har tagit oss igenom massa brännnässlor, elstängsel, mött en engelsktalande kvinna, massa vägar o träd! Sade jag vilse?
Det slutade med att vi hamnade utanför en flott restaurang på en golfbana i Bara och har alltså gått en halvmil vilse… Gick över en mil idag, fy!! Åkte med en man på ett flak fullt med gräs. Gunilla hämtade i alla fall oss på Torups slott så vi kom tillbaka till parkeringsplatsen=) Hemma och ska duscha :P
Sedan blir det att plugga en massa tills imorgon, så man har panik till max om man säger så, haha!!
Åt i alla fall baguette i skolan så ska äta mer sen. Skriver mer senare ikväll antaligen, först studerande!
Fråga inte om jag har dåligt lokalsinne för det har jag tydligen, haha! :D Hur har er dag varit då? Loove ya!

PS: Kändes fan som att man var med i en tv-serie, och det roligaste var att någon som jag känner hade mött på SVT i skogen.. Haha! Synd man inte mötte på dem då, så kunde önskningen blivit sann?!
Stackars lärare som var oroliga!


Orientering idag då!

Tumblr_llrypdftgu1qjk06co1_500_large

God morgon läsare, bloggen och bloggarna! Idag skall jag till Bokskogen för att orientera, och gissa hur det kommer gå, haha. Har ju världens bästa lokalsinne. Var mycket sarkastisk där så att ni vet! Men jag hittar ganska bra nu förtiden. Det var sämre förr då jag inte hittade så mycket. Så jag hoppas att det kommer gå bra idag, vilket det säkert kommer att göra! Sedan skall jag plugga och plugga, så att jag kan lämna in sakerna i tid!=)

Hoppas att ni har det bra! Förvänta er inte så mycket uppdateringar idag förrän ikväll så ni vet! Måste studera…
Ha det jätte bra i alla fall! Loove ya!:D Forsätt läs och kommentera massor!


Godnatt?!

Tittade lite på Stefan och Krister med lillebror. Han ville ju det! Har fan sett de filmerna tusen gånger om man nu skall säga så, så att jag kan replikerna utantill typ, haha. Sedan åt jag god glass med chokladsås. Tyckte att jag kunde ha det lite gott och roligt nu en onsdagskväll. Imorgon är det i alla fall orientering i bokskogen. Jag undrar hur det skall gå, haha! Sedan så måste jag fortsätta plugga en massa, både idag och imorgon. Hjälp mig, haha!! Har panik nu så ni vet. Mycket som skall vara inlämnat på fredag. Åter igen så har jag panik, haha! Hoppas att in har det bra i alla fall! Måste verkligen soova nu! Kramar så länge:)

728044-11-1304247001090_large


Stressig onsdag?

Tjenare alla! Hoppas att ni har det bra. Idag har jag varit i skolan, och sedan så kom jag hem ganska sent, eller inte sent, men senare än vad jag trodde. Sedan hade jag fyra minuter att ta mig till ett annat ställe, på typ andra sidan stan, vilket jag klarade! Man har ju skills, haha! Precis kommit hem från trivselkväll med lillebrors klass på stranden. Vi fikade och gick tipsrunda vilket var väldigt trevligt.
Nu är jag hemma och skall plugga lite, sedan blir det att läsa lite bloggar. Som vanligt då alltså! Sjukt stressig dag och kommer att ha det stressigt hela veckan, shit! Ta det lugnt! Förlåt för ett tråkigt inlägg nu, men jag skriver mer och roligare senare! Loove ya:)
Fortsätt ändå läs och kommentera;) Hehe

Tumblr_llrihkidri1qhju91o1_500_large


Norsk läsare?!! = fin kommentar!

Rikke om Lady Gaga har gått om Oprah!:
Hei! Vil bare si at jeg gillar bloggen din. Den er jette kul. ^^
Tyckar om det du skriver, du er flink! Stå på!
Jeg skal prøve å få lest så ofte jeg kan. c:

I'm norwegian and not certain of how much of my language you do understand, so I've tried to write in norwegian, but the words I tought you wouldn't understand I changed into swedish! =D

Svar: Hej! Jag brukar inte förstå så mycket norska annars, men i detta fall förstod jag vad du skrev!
Lättare att förstå skriven norska än någon som talar tycker jag, haha! Vet inte varför!
Tack för att du läser min blogg! Blev jätte glad för din kommentar, och jag tycker att du skall läsa den så ofta som du kan som du skrev, och gärna slänga in någon kommentar då och då på tips och så! Ha det superbra:)


Kvällens avsnitt av Desperate Housewives!

Precis som jag skrev innan, så missade jag Desperate Housewives i en halvtimme, men såg den andra delen av det kan man säga, alltså den andra halvtimmen tills det slutade.
Susan blev gripen för att ha förgiftat Paul, då ingen av dem vet att det är en annan dam som gjort det, som hällt i giftet i all mat som Susan sedan serverat till Paul. Kommer faktiskt inte ihåg vad hon heter just nu, störigt då man inte kommer på det ju… Hahaha!
Lynette och Tom bråkade inför Pollys ögon, så hon blev ledsen. De försökte övertala vilket resemål som var bäst. Hawaii eller Grand Canyon?
Nackdelar och fördelar, vilket tillslut blev att Tom och Lynette behövde åka en helg själva någonstans för att jobba på deras äktenskap, så att de inte bråkar mer.

Gabbi blev rädd då Lee kom med en yxa då hon tältade med Juanita. Sedan var där en annan man som kom vid tältet men hon trodde att det var Lee igen och sade till personen som stod där att det inte var roligt mer. Bree har börjat dejtat polismannen och innan avsnittet avslutades för kvällen så stod där en man utanför Gabbis hus och kollade upp mot hennes sovrumsfönster. Undrar vem det kan vara!

Vem tror ni? Har en idé om att det är hennes pappa eller nått! Såg ni avsnittet? Lite ledsen att jag missade första halvtimmen, men nu ser jag i alla fall på Cougar Town! Visste ni egentligen att Courtney Cox sökte som rollen Susan i Desperate Housewives? För att det var tur att hon inte fick den eftersom annars hade det inte blivit någon Cougar Town antagligen, men man vet aldrig, och dessutom är Teri Hatcher ämnad för Susan! Kommentera gärna*

Tumblr_lk83yjlhx31qhxu7so1_500_large

Kommer ni ihåg detta?! Längesedan faktiskt..


Missade en halvtimme på Desperate Housewives

Hey alla! Var på teatern ikväll, vilket var sådär kul, haha. Lite skäll på alla skådisar, som vanligt kan man väl säga. Då jag kom hem var det Desperate Housewives på tv, så jag missade drygt en halvtimme.
Fy fan vad störigt! Men jag ser det i repris på söndag eftermiddag.
Har pluggat lite hemtenta nu ikväll och ätit god glass. Lite får man väl ändå ta och unna sig själv?!
Sitter och tittar på Cougar Town och sedan kommer The Middle.
Fortsätt gärna läs och kommentera så skriver jag mer senare! Puss:)

804141_large

Längtar tillbaka till min stad London =)


En tisdagskväll som denna

Godkväll kära läsare! Hoppas att ni har det bra! Det har ni väl? Haha! Har varit i skolan idag, vilket var sådär. Ändå kul att träffa sina vänner ju. Jobbade mycket med engelskan och då jag kom hem blev det till att börja med hemtentan i So som skall vara inlämnad på fredag. Sitter och gör lite på den nu. Regnar ute och är tråkigt väder, så jag sitter fortfarande inne och pluggar. Snart skall jag till teatern och vara skådespelare som jag brukar vara på tisdagar, haha. Sedan är det dags för alla mina kära tv-program.
Skriver om avsnittet av DH ikväll, så att ni som är fans av det kan läsa någonting kul! Har fått förfrågningar om det och därför gör jag det varje tisdagskväll. Om ni vill läsa tidigare inlägg som jag skrivit om avsnittet så kan ni hitta dem under min kategori Desperate Housewives! Ha det bra alla så höres vi senare!
Förlåt för ett litet tråkigt inlägg;) Loove ya all very MUCH!

Tumblr_llndw2tsxk1qc6czfo1_500_large


Love tisdagskvällar!

Missa inte Desperate Housewives ikväll!! Det är som vanligt på kanal5 klockan 21.00. Sedan så kommer Cougar Town och The middle. Hela tisdagskvällen räddad eller? Haha! Jag måste nog säga att den är det för min del! Love Tuesday nights..


Säsong 7, avsnitt 21
Paul börjar misstänka att Susan är ansvarig för hans snabbt försämrade hälsa. Lynette och Tom grälar om vart de ska åka på semestern, Gaby låter Juanita titta på en skräckfilm men då vågar dottern inte sova i sin egen säng. Bree går på dejt med en detektiv men det går inte som planerat. (information från tv.nu)
En bra sida där man kan kolla tv-program!!
Visst låter det spännande? Skall ni också kolla på det ikväll?:)

230776_1903083589922_1626713662_1889838_4689779_n_large


Godmorgon bloggen!

1297108918_63469_taylormomsen_lmualbum_shoot_2_122_351lo_large

God morgon! Blev inget inlägg igår kväll då jag var väldigt trött. Mår sådär, men idag går jag till skolan. Kollar lite saker nu på datorn, som bloggar, haha! Sedan så skall jag duscha tror jag och göra mig i ordning. Har lite lyx om mornarna på pappa kommer hem med nybakade bullar från bageriet. Gott! Skrev klart min uppsats i engelska igår, och då fick jag reda på att inlämningen hade blivit framskjuten. Jaha! Men idag skall jag rätta igenom den och jobba med min svenska bland annat tänkte jag. Vill inte gå i skolan, men vem vill det? Haha! Skriver mer senare! Fortsätt läs och kommentera så är ni söta! Loove ya:)


Nu var det Rihannas tur.. ;) Hmm, Lucky girl?!

Som jag skrev innan så uppträdde Rihanna och Britney Spears tillsammans live i helgen! År 2003 så fick Madonna äran att kyssa Britney, eller tvärtom under MTV-galan. Nu var det nämligen den lyckliga tjejen Rihanna som fick en intim stund med Brittan! Skulle fan vilja vara på Billboard Music Awards i Las Vegas MGM Grand Garden Arena! De var båda matchade i en bondage-outift då Britney hade svarta kläder och Rihanna vita. Det var Rihannas låt S&M som de uppträdde tillsammans med. En het version!
Fan skulle vilja vara hos Britney, haha! Se det alltså =) Vad tycker ni om detta?!

Här kysser Rihanna Britney!

(Bild tagen från msn)


Two hotties on Stage:D

Eftersom inte bloggen skall lida, så lägger jag upp denna heta video som var nu i helgen! Britney Spears och Rihanna gjorde en konsert tillsammans! Fyfan vad niiice:) Rihanna börjar sjunga sin låt och sedan kommer Britney (min idol för er som inte visste det) upp ur en lucka i golvet och börjar sjunga tillsammans med henne! Ni måste bara se den, haha! I love you Britney, forever and ever ;)
Vad tycker ni om det? Två hetingar på scen, men ni tjejer kanske inte tycker det, haha!


Mitt schema i veckan!

Saker som skall lämnas in denna veckan:

- Engelsk uppsats om Martin Luther King, som avgör mitt betyg = David Scared! Haha!
- Svenska Uppsats, en komparativ analys, vilket jag skall läsa igenom nu och rätta, innan jag lämnar in och redovisar.
- En musikuppsats i modern musikhistoria för att höja mitt betyg
- Hemtenta i So

Tumblr_lllffqaisn1qitxlwo1_500_large

Tror att jag glömt någonting nu, men detta är i alla fall en del av det. Nu skall jag i alla fall plugga vidare, haha! Hoppas att ni har det bra! Har sjukt ont i magen och värk, vilket inte är roligt. Men plugga det måste man. Försöker lugna ner mig med vaniljpudding och grädde. Hmm, nu undrar jag om det hjälper?!


Till the world ends - Britney feat Kesha and Nicki Minaj!

Tänkte bjuda på en liten goding här, eller några godingar blir det väl ändå? Haha! Britney Spears nya låt från albumet Femme Fetale; Till the world ends remix med Kesha och Nicki Minaj!
Kommentera gärna vad ni tycker!:) Själv tycker jag det var ganska bra och coolt! Vem hade liksom kunnat lista ut att de tre stjärnorna skulle göra en sådan här remix tillsammans, eller i huvudtaget ens sjunga tillsammans?!


Gårdagens avsnitt av Gossip Girl;)

Jag tänkte att jag skulle skriva om gårdagens avsnitt av Gossip Girl. Lily väntar fortfarande på sin dom, efter att hon anmält sig till åklagaren, då hon förfalskade Serenas signatur en gång för längesedan. Hoppas bara på att hon blir frisläppt. Serena träffar sin kusin i stan och de börjar shoppa tillsammans. Det är väldigt svårt att komma in där Serena och hennes familj bor, då vägen är blockerad av tv, tidningar och av paparazzi fotografer, eftersom en av New Yorks mest rika och mäktiga kvinnor Lily Van de Woodsen skall dömas.


Blair och Dan försökte förklara för Chuck att det inte hände någonting mellan dem än en kyss, eller var det några känslor inblandade? Var det kanske känslor? Det återstår bara att se! Vanessa hörde då de pratade och pratade in på Serenas telefon om händelsen.
Innan avsnittet slutades så kom en kille med en sko i handen, precis som i Askungen nästan.
Kanske prince charming för någon? Vem vet! Det återstår också bara att se!

Därför det är en tv-serie såklart, haha! I nästa avsnitt på söndag, så kommer förmodligen Serenas kusin flytta in hos henne för att umgås lite tillsammans. Vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? Ifall ni såg det då alltså! Kommentera gärna!


Godmorgon bloggen

God morgon bloggen och självklart till er kära läsare! Hela helgen har jag pluggat ihjälv mig, så jag hoppas att allt jobb är bra nu så att ingenting har gått till spillo. Idag blir jag hemma från skolan igen, då jag får tillbaka huvudvärken och magont. Det är antagligen på grund av all stress med skolan, men jag skall såklart både vila ut mig och försöka plugga på uppsatser som jag har. Lovar att uppdatera mera idag, så kolla in bloggen då och då så lovar jag att där kommer upp nya inlägg. Vad kan man annars göra då man är sjuk?! Haha!
Men är det någonting speciellt som ni vill läsa om så får vi säga det! Loove ya! Skriver mer senare!
Have fun and Take Care!

Tumblr_ljrgky1wwr1qezizlo1_500_large

Är inte den söt?


Solsidan säsong 1 repris!

Missa inte Solsidan idag! Det är repris från säsong 1 så att ni vet! Alex och hans sambo Anna väntar sitt första barn och skall flytta in i Alex gamla barndomshem i Saltsjöbaden. Om ni missat första säsongen så kan ni passa på att se det ikväll klockan 21.00 på tv4!


C/O Segemyhr:D



C/O Segemyhr har börjat igen! Vad tycker ni om det? Jag älskar den serien, men åter igen, nämn en tv-serie som jag inte gillar? Haha!
Ja, jag tänkte väl det! Det var ju faktiskt svårt...


Min söndagskväll...

Godkväll alla! Har pluggat väldigt mycket nu, och efter allt slit hela helgen är jag snart klar. Har lite till att skriva klart, men vi får se!
Hoppas bara på att det blir bra i alla fall. Såg Gossip Girl innan vilket var ett bra avsnitt som alltid, skriver ett inlägg om det senare.
Kollar just nu på C/O Segemyhr, ett jävligt bra program på fyran! Förlåt för det språket, men har längtat efter något svenskt program som detta. Blir att kolla på Solsidan senare, och sedan skall jag skriva mer på uppsatsen och några inlägg till! Hoppas att ni haft en trevlig söndag. Det har blixtrat, åskat och regnat en massa i eftermiddag. Det var nästan som om det var idag världen skulle gå under, haha.
Lite roligt jag var där va? Typ har inget att göra just nu, vilket ni vet. Skriver mer senare:) Loove ya!
Kommentera och läs som ni brukar göra!

Love-21_149135017_large


Sunday morning!

Tjenare alla! Fråga mig inte varför jag är så här tidigt uppe och skriver ett blogginlägg, men jag hade ingenting annat att göra, så det är ju bara bra för er som brukar läsa på morgonen tycker jag. Igår var jag med Maja som jag skrev, vilket var roligt.. Annars är det ju söndag idag, vilket betyder att det inte händer någonting speciellt idag. Det blir bara att plugga, och kolla lite på tv-program!
Gossip Girl ikväll ju, klockan 19.00 på kanal5, så missa inte ni alla ni som ser det! Och jag skall försöka att skriva om avsnittet, då det är några som vill det… Skriver i alla fall mer senare! Loove ya:D

Tumblr_llkx1swdec1qcdrybo1_500_large


Eddimusic - Sjukt härlig blogg!

Jag läser flera bloggar varje dag, och vissa uppdaterar inte lika ofta och då läser jag dem då och då. En blogg som jag vill dela med mig av är denna: http://eddimusic.blogg.se/ 

Det är en bloggare som bloggar om musik. Fan vad bra! Älskar den och han driver verkligen med alla dessa videor som bloggarna gör som Hugo Rosas låt som ett exempel. Så sjukt skönt! Kolla in hans blogg läsare! :) Ha det superbra annars idag!! Det sägs att det skall bli regn men jag hoppas på sol!
Fortsätt gärna läs och kommentera! Loove


Jag lever...?

Men vadfan är detta? Jag lever idag! Jorden skulle ju gå under igår kväll klockan 18.00 och då smsade jag min syster att jag åt min sista måltid, vilket var en stor skillnad ifrån Jesus sista då han åt bröd och drack vin. Men det är ju som jag sade, han som spred ut det (Harald) vill bara ha publicitet och det köper ju massmedian och alla tjänar nästan pengar på det… Vad händer nu då?
Skall det bestämma ett nytt datum för när nästa undergång skall komma? Eller är det som vanligt år 2012? Haha, så barnsligt!
Vad tycker ni om detta egentligen?! Kommentera!


Lördags kväll

Hej alla! Idag så har jag varit med Maja! Städade först på morgonen, sedan så stack man till henne för att plugga lite. Solade även, vilket var väldigt skönt! God mjukglass i stan och äcklig sushi, haha! Gillar inte det, har jag konstaterat! Nu sitter jag i alla fall med Spotify och kollar lite bloggar. Snart skall jag fortsätta plugga på uppsatsen, och sedan blir det väl film! Har ni haft en trevlig dag annars?
Hoppas att ni har det bra! Loove!

Tumblr_lljpb0tynw1qiqurlo1_400_large


Who belive that the world is going to end?

 

Such a bullshit! Många bloggare har skrivit om detta, och jag håller med om det! Jag tror inte på det, haha!

Gör ni? Harold vill bara ha publicitet och medierna tjänar lots of money på det =)


Svaren på frågorna!

Anonym om Frågestund! - For you!:
Varför gillar du att blogga? :)

Svar: Jag tycker att det är kul att skriva och att vara inne på datorn. Därför är det väldigt kul! Men min blogg skulle inte vara någonting utan er läsare och ni som kommentera! Tack så jätte mycket för att ni gör det!=)

Maja om Spela in låt då man är bloggare??!;):
om det inte är för sent för att ställa frågor till frågestunden, så; vem är din stilförebild? vem som skulle du vilja byta liv med för en dag?
:)

Svar: Haha, nä, det e inte försent att ställa frågor till frågestunden! Jag hade faktiskt glömt att svara, men kom på det igår kväll, så nu gör jag det. Det var faktiskt en svår fråga. Jag har ingen direkt stilförebild måste jag säga. Jag skulle vilja testa att vara känd för en dag, precis som Britney, men vem vet inte det? Haha! Kan tyvärr inte svara så mycket på frågan just nu, utan jag måste faktiskt återkomma med det!
_____________________________________________________________________________________________________________

 Någon fråga tog jag bort då den var privat, och sedan fick jag en fråga om vad man kan göra då man är i Malmö! Fick den för ett tag sedan! Jag gör ett eget inlägg till det faktiskt!:) Det kommer upp någon gång under dagens gång! Tack för de frågor jag fick, och sedan hänvisar jag till bloggsvar där jag även fick vissa frågor!
Hörs senare! Kram!

Tumblr_lli0zngvpy1qb13xjo1_500_large


Fredag kväll!

Har pluggat på min engelska uppsats idag, och jag känner att jag är väldigt trött på skolan. Men vem är inte det om jag får fråga? Snälla va hundra procent ärliga! Men nu så får jag nog ta det lite lugnt. Mådde bättre nu på kvällen, så jag var och köpte godis på Hemmakväll. Har lovat att inte äta godis ikväll, och det skall hållas.
Men då tänker jag hur jag skall kunna hålla det! Haha! Är typ en godisnarkoman kan man nog säga. Men istället skall jag äta glass tror jag. Snart börjar Så ska det låta och sedan skall vi titta på film. Imorgon blir det att plugga igen, och försöka städa. Eller så mår man inte bra då heller, och får värk igen…
Hoppas inte i alla fall! Inte på helgen, haha.
Vad har ni själva gjort idag? Kommentera gärna och fortsätt läs! Ha det superbra ikväll och festa järnet;)
Skall bli bättre på att blogga nu, men det som varit i vägen är uppsatser och uppsatser och uppsatser.
Jag överdriver alltså inte! Kramar! Loove ya!:) Skriver mer senare!

60887_155044687851004_100000364201446_338285_7198282_n_large


Hemma idag..

Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket, men i helgen skall det bli ändring på det. Har så mycket att göra i skolan så det inte är sant alltså, haha! Idag är jag hemma från skolan eftersom jag inte mår riktigt bra, lite huvudvärk och ont i magen. Vet faktiskt inte vad det kan bero på, men, men, vad skall man göra åt det? Skall i alla fall försöka att plugga. I helgen skall man i alla fall träffa en kompis som man skall plugga lite med, men antagligen annat också. Hoppas att ni har det bra! Skriver mer senare:)
Ha det superbra och fortsätt gärna läs och kommentera! By the way så täntke jag uppdatera tidigare, men det gick inte, då det inte fungerade. De höll på att fixa någonting med blogg.se, men nu fungerar det äntligen igen!

Tänkte bjuda på detta klippet av Tiffany Persson, hehe, som lite grädde på moset eller vad man skall säga =)  


AnimalCity!

Igår satt man och snackade med en bloggare på msn! Ganska trevligt, haha! Härligt att bara sitta och snacka bloggare emellan, eller vad säger ni? Tänkte länka hans blogg så ni kan kolla in den! http://animalcity.blogg.se/

Tumblr_llham6ilde1qe450co1_500_large


Smyggbloggar. Så sneky av mig. Haha :P

Hej alla Davids bloggläsare :)
Det är jag Lina, en vän till David. Jag vill bara säga att jag också har en blogg och vill dela med mig av den, för jag vet att David har många läsare. Så jag hoppas att ni också klickar er in på min blogg och den hitta ni HÄR. Så jag hoppas att ni orkar klicka in och kolla min blogg. Det skulle byta mycket för mig. Kram på er :)

Spela in låt då man är bloggare??!;)

Kolla in Hugo Rosas nya musikvideo till låten ”Glididsh”! Den är mer påkostad än vad Peter Nilssons låt var (Peter08:s Sture P). Till och med Hugo Rosa sjunger bättre än vad Peter gjorde och även musikvideon var bättre. Men tänk nu på att det är en blogglåt!
Man kanske skulle ta och skriva och spela in en sådan låt då man bloggar? Haha! Dum idé eller?


Het dans Beyonce!

Ni har väl alla hört Single Ladies av Beyonce? Nu är hennes nya låt Run the world (girls) ute. Kolla bara in den heta dansen! Vem vill inte kunna dansa så? Haha! och jämför dansen med Single Ladies. Vilken var bäst?


Torsdag idag..

Hey alla! Jag är ledsen att jag inte haft tid att uppdatera till er idag, haha! Har haft tusen saker att göra i skolan, och håller fortfarande på med det såklart! Sedan så mår jag inte riktigt bra… Huvudet värker lite och så. Har precis ätit middag och snart skall jag nog unna mig några Marabou Cookies!:) Låter inte det rätt bra och gott? Jag tycker i alla fall det! Vi är alla värda någonting tycker jag.
Skriver i alla fall mer senare! Hoppas att ni har det bra! Loove!

Tumblr_llb51ivkpb1qjct5do1_500_large

David need:-)


Lady Gaga har gått om Oprah!

Världens mäktigaste kändis i världen just nu är Lady Gaga! Det gillar vi såklart! Hon har gått om Oprah Winfrey och då tänker man bara hur är det möjligt? Haha! Vad tycker ni egentligen om det? Gillar i alla fall hennes låt Judas! Och de andra också såklart, hehe!

Tumblr_llfr7qatwj1qal86io1_400_large


Trött

Tumblr_llcft7rej01qaax1mo1_500_large

Skjuter upp på frågestunden! Svarar på era frågor imorgon kväll istället! Är väldigt trött efter att studerande, och har mycket kvar!
Hoppas att ni har det superbra! Fortsätt läsa bloggen och kommentera som ni gör! Ni gör min dag vadfan:) Skriver mer imorgon! Glöm nu inte att ställa frågor! Loove:D


Stuuudar till max idag!

Tumblr_lig31omh2a1qf3xego1_500_large

Hej alla! Hoppas att ni haft en bra dag, fast den fortfarande pågår. Har sjukt mycket att göra i skolan just nu så jag pluggar för fullt denna eftermiddag!!! Kommer därför inte att vara aktiv på bloggen förrän ikväll!
Glöm inte att ställa frågor i frågestunden då jag svarar på dem ikväll! Ni har ju till klockan 21.00 på er:)
Ha det superbra! Fortsätt läs och kommentera ändå vet jag! Loove!


OnSdAg MoRgOn:)

Tumblr_ll9nsug0do1qgjo83o1_500_large

God morgon! Idag så skall jag först till skolan som vanligt ju, haha. Sedan skall jag plugga en massa och sånt tror jag. Ikväll blir det att gå på Melodifestivalen som musikskolan i staden har planerat, vilket låter väldigt roligt. Det blir att lyssna på dem som skall uppträda, och sedan skall jag inte göra någonting speciellt.
Vad skall ni själva göra idag då? Skriver mer senare ju! Ha det bra!
Fortsätt gärna läs och kommentera!!


Frågestund! - For you!

Frågestunden är uppe! Ställ så många frågor som ni vill nu! Jag publicerar inga frågor än, utan jag svarar på dem ikväll! Jag svarar dock inte på för privata frågor som går djupt in i mitt liv. Fråga på så är ni gulliga!
Har ju bloggsvar också, men det känns lite överskattat haha!
Hoppas att ni nu törs fråga och att jag törs svara! Svaren publiceras senare ikväll! Ni har fram till klockan 21.00 att ställa frågor!
Sedan läggs frågestunden ned då jag svarar:D Kramar!



(Bild från google)


Han var in da town - på tv:n igår!

Då det var reklam på Desperate Housewives igår, så bläddrade jag förbi på olika kanaler under tiden. Hittade då programmet Kniven mot strupen på kanal3, som var från restauranen Kravaller (eller nu vad den heter) i min stad. Ganska coolt ändå! Någon som såg det? :) Staden är ändå liten, också har de filmat här. Haha! Vissa av mina kompisar träffade ju på själva mästerkocken Alexander Nilsson och fotograferades med honom.
Själv träffade jag inte honom, men det gör ingenting alls! Hehe!


Tack:D

Vill bara tacka alla mina super fina läsare som läser bloggen och som kommenterar massor! Fortsätt med det så är ni snälla! Gud vad jag blir glad! Ni är helt fantastiska! Hoppas att ni alla har det bra! Loove ya:) Som ett litet tack tänkte jag lägga in en frågestund i ett inlägg så jag hoppas att ni ställer frågor till mig nu ju!
Många läsare för mig ju! Ha det jätte bra!

Be_inspired__by_x_conversekid_x-d3gkncj_large


Dagens låt;)



Tycker att denna är väldigt bra! Vad tycker ni?!


Kvällens avsnitt av Desperate Housewives:)

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om kvällens avsnitt av Desperate Housewives till läsarna som kollar på det! Det var ett spännande avsnitt idag, precis som det alltid är. Annars slutar man ju att kolla om det inte är drama och spänningar i dem, ellerhur? Rätt så logiskt ifall man tänker efter tycker jag! Susan lagar mat och bakar åt Paul Young, och Felicia Tillman lade i massa gift och vätskor i maten som han sedan skulle äta.
I slutet kastade han ut Susan ur sitt hem, då han trodde och påstod att hon bara var snäll mot honom för att få tillbaka sitt hus då hon och Mike sparat pengar och betalat alla räkningar som skulle betalas. Han föll ihop innan avsnittet slutade, så nu får man se vad som händer nästa gång. Vad kommer att hända tror ni?
Kommer han att ha turen på sin sida att leva eller kommer han att dö?

Vad tror ni? Intressant att höra alla tolkningar ju. Sedan inredde Lynette och Renee Toms kontor, men Renee gjorde det rätta och ändrade tillbaka kontoret så som Tom hade sagt han vill ha det och inte tvärtom som Lynette gjorde. Gabbi flyttade äntligen hem efter att Carlos berättat för barnen om att Bree´s son Andrew kört över deras farmor för längesedan. De trodde då att Bree skulle döda dem och ringde 911 (larmnumret i USA). Polisen kom och jag tror att Bree och inspektören har lite kärlek på gång;)
Såg ni avsnittet och vad tyckte ni i så fall? Ska se klart på Cougar Town nu i alla fall och sedan The Middle!
Ha det bra!! Loove! Skriver mer imorgon!

Tumblr_lj4aaeud6f1qeeafeo1_500_large


Taggar inför Desperate Housewives nu:)

Nu taggar vi inför Desperate Housewives ellerhur? Börjar ju snart!! Sitter i sängen och är beredd haha! Ska nog ta fram någonting att äta och dricka till det tror jag. Skall ni också kolla på det? Och kollar ni även på Cougar Town och på The Middle? Min kväll är på tisdagskvällar som ni säkert förstått! Haha! Skriver mer senare:) Loove!

249157000026de524c484595_large

Kärlek till serien! Haha;)


Svenska polisbilen snart ute - vs England!

Har ni sett polisens nya bilar? Tycker att de är väldigt coola måste jag bara säga. Vad tycker ni om dem?
Någon sade till mig att de påminner lite om de brittiska bilarna. Hmm, kanske lite! Håller nog med om det där!




Någon likhet? :) Kommentera gärna det då! Vill veta, hehe!


Kort uppdatering - Hörde jag plugga?!

Tumblr_ld2oermuol1qzpe8uo1_1280_large

Hej alla! Nu taggar vi inför kvälllens program, haha! Sitter och pluggar just nu! Har ätit lite middag innan och nu åt jag precis en glass och en gräddbulle! Vad gott, haha! Det blev en kort uppdatering, men nu skall jag fortsätta! Hoppas att ni har det bra! Have fun and Take Care! Har även fått förfrågningar om att göra videoinlägg, men tror inte att det är någonting för mig precis, men vad tycker ni om det?
Om ni vill så gör jag det, men då skall många kommentera det vet ni! Loove ya!:D


Nationella döda mig

Hej alla! Är allting bra med er? Tänkte att jag skulle lägga upp ett litet inlägg nu på eftermiddagen innan jag skall plugga och iväg på teatern, fast det är ju inte förrän ikväll! Fick ig i nationella proven i matte. Jag vet att jag klarar det då vi får ett prov som vi skall göra för att få godkänt, så jag kommer såklart att öva massor inför det, haha! Men jag är ändå ganska nöjd med mig själv, då jag var sex poäng från ett g, vilket är ganska störig! Gratulerar de övriga i min skola som klarade det! Men det var trettio elever som fick ig, och då var jag ju en av dem…
Tog väldigt positivt på det hela, och det blev min lärare väldigt stolt över faktiskt! Brukar ju annars bli raka motsatsen då jag inte får det betyget jag vill ha, eftersom skolan och betygen betyder en stor del i mitt liv.
Ikväll är det Desperate Housewives, Cougar Town och The Middle! Vem längtar inte? Haha! Jaag! :P
Skriver i alla fall mer senare! Nu ska jag plugga och äta lite tror jag. Ha det bra! :D

Tumblr_ljdm64vljr1qhc6gpo1_500_large

Skulle verkligen behöva detta nu! Vem serverar mig? ;)


Gäbb's blogg!



Kolla in min kompis Gäbb's blogg allesammans!
Hon har äntligen börjat uppdatera på riktigt, grrr.. Haha =)

http://worldpeace.webblogg.se/


Jessica Szohr

Längesedan jag hade dagens snygging, haha! Så idag blir det Jessica Szohr. Hon är en amerikansk skådespelerska, och är mest känd för sin roll i Gossip Girl! Har även en tjej i skolan som jag och en annan person tycker liknar henne lite. Haha!
Fortsätt läs och kommentera så är ni super snälla/gulliga, eller vad man skall säga!



Och till er som inte visste det, så har hon varit tillsammans med Ed Westwick som spelar Chuck Bass i Gossip Girl! Tror faktiskt inte de är tillsammans mer, men what the hell! Their life;)


Dagens hitvarning!


Marabou mjölkchoklad cookies;)

Är det någon som smakat Marabou mjölkchoklad cookies? De är riktigt goda kan jag säga! Så jag hissar dem och även tipsar om dem ifall ni inte smakat dem! Köpte dem igår för att testa!:) Även goda till mjölk, såklart!
Har ni smakat dem? De finns även i schweizernöt…


Is it just a coincidence?



Or have the British Royal family watched Cinderella? What do you think? =)


Rainy weather..

God morgon! Vilket väder det är ute… Regnar alltså! Fy vad tråkigt. Idag skall man till skolan och plugga antar jag, haha. Sedan blir det väl teatern ikväll, och Desperate Housewives och alla de andra programmen som man vill se! Hoppas att ni har det bra!
Skriver mer senare! Love ya!

Tumblr_lkbxqiqygq1qd6l11o1_400_large


Måndag kväll!

Godkväll! Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Tog det väldigt lugnt i förmiddags då jag sov och tog det allmänt lugnt bara framför tv:n. Sedan så började jag sätta fart med svenskan. Det tog såklart lång tid och nu är jag klar. Har ätit och handlat däremellan och lite annat sådant. Prövade faktiskt några nya kex idag, som jag skriver om imorgon, för nu orkar jag inte. Är väldigt trött om sanningen skall fram. Ska nog snart lägga mig, men ni får ha det så bra ikväll, så skriver jag mer imorgon!:) Då ska jag uppdatera lite till för er! Have fun! Loove!:) Desperate Housewives imorgon ju… Någonting att se fram emot;)

Tumblr_ll9pi8mw2q1qb8a3ro1_500_large

Cool bild från weheartit! Det är onödigt med båtar då man har skor som dessutom är billiga... Haha;)


Måste man studera så måste man..!!

Tumblr_llajjck9hq1qhck6ro1_500_large

1292193352_5_kqmz_large

3753509977_058b76e586_large

Tjenare alla! Hoppas att ni har det bra! Har inte kunnat uppdatera mer idag, eftersom jag pluggat, vilket jag fortfarande gör. Skriver svenska uppsats, vilket är lite jobbigt. Mycket att skriva, också är det analyser vilket gör det lite extra jobbigt. Haha! Som jag klagar, men tänk då som jag! Vill du ha ett bra betyg så gör du det som krävs och det du ska på uppgiften. Har även en Hemtenta som jag måste börja på, men jag tror jag gör det imorgon eller senare ikväll. Sedan blir det att äta middag tror jag!
Sitter och lyssnar på musik till pluggandet, vilket är nice! Skriver mer senare:) Ha det bra så länge!
Have fun and Take Care! Och tack till alla fantastiska läsare som läser bloggen och kommenterar, fortsätt så;)


Måndag - Ledig:) Whiho?

God morgon alla! Sverige förlorade igår, vilket inte var så bra. Finland vann finalen i ishockey med 5-1 (tror jag). Sedan så vann MFF igår mot Örebro i fotboll, så det är bra! Heja de blåa som Nathalie brukar säga, haha!
Idag är det hemstudiedag. Men det låter väl inte lika lyxigt att man är ledig, då jag säger att man måste plugga?
Skall skriva uppsatser idag, vilket är jobbigt, men det måste ju göras.
Sedan skall jag kolla lite på tv. Alla de efterlängtade programmen som man inte kan se då man är i skolan annars. Ska faktiskt kolla sjunde himlen! Älskar det programmet!:) Någon mer som gör det?
Nu är det i alla fall Mumintrollen på tv, men det ska jag nog inte se, haha.
Någon mer som är ledig idag? Blev lite sugen på kaffe... Kanske ska gå ner och ta en latte i stan? ;)
Skriver mer senare! Ha det superbra! Fortsätt gärna läs och kommentera som ni är bäst på! Love=)

Tumblr_ll586fybli1qjsveoo1_500_large

Äter lite choklad just nu... Har ju ätit frukost, så what the hell?! Men bilden är från weheartit!


Glass med varma hallon och ishockey;)

Hej alla! Har inte haft tid att skriva mer idag, haha! Det har inte hänt någonting speciellt men lite grann. Åt i alla fall pizza innan idag, och har fixat några saker. Var och hälsade på mormor då man blev bjuden på god gräddbulle och så… Även en kanelbulle då man kom dit. Gott! Spoiled?;) Kollade lite på Gossip Girl eftersom jag missade första halvtimmen, då jag var iväg. Osis! Haha! Nu sitter man i alla fall och kollar på ishockey finalen mellan Sverige och Finland! Go Sverige!! Vem hejar ni på? Till detta har man glass med varma hallon. Supergott:) Skriver mer senare! Är ju ledig imorgon! Nice! Loove ya!

Tumblr_ll9105r0bt1qfthmwo1_500_large


Finalen ikväll! Vinner Sverige?

Klockan 15.30 idag så är det match mellan Ryssland och Tjeckien. Vem kommer att få tredje plats, och alltså bronset? Och vem kommer vinna finalen av ishockey VM? Det återstår att se ikväll då Sverige möter Finland och gör upp om guldet! Hoppas att Sverige vinner! Det kommer att bli mycket jämt tror jag… Men jag hejar på vårt land. Ska nog sitta och kolla på båda matcherna tror jag. Finalen spelas klockan 20.00 ikväll, och båda på tv3.


Lever vädret sitt eget liv?

Tjenare! Har ni det bra? Hoppas det! Själv så mår jag ganska bra idag, hehe, som om jag inte skulle göra det eller?! Förstår mig alltså inte på vädret eftersom det är sol ibland och sedan kommer molnen, sedan regnar det och sedan är det någonting helt annat. Men vadfan! Vad är detta? Får nog ta och kolla in vädret på datorn.
Idag har jag småstädat lite, det som jag inte hunnit innan. Sedan har jag varit duktig och bäddat sängen och så... Kollat lite på tv, så nu får man se vad man skall göra! Missa inte Gossip Girl ikväll, klockan 19.00, och jag kommer att skriva om avsnittet precis som jag lovat de som läser bloggen. Annars väller det in kommentarer och frågor varför jag inte skriver om det jag lovar, haha. Tror det i alla fall. Skriver i alla fall mer senare!
Have fun och Take Care! Loove ya!

Tumblr_lkai65psvz1qenzl9o1_500_large


Azerbajan vann - Grymt besviken

Fan vad Eurovision Song Contest suger! Ryssland och alla de länder röstar bara på varandra, så Azerbajan vinner! De var inte ens värda att vinna, eller vad tycker ni?! Ah, Sverige kom ju ändå trea av många låtar så det är superbra men ändå! E lite upprörd som det kanske märks.. Men United Kingdom - always in my heart:P
Detta var då min senaste facebook uppdatering så ni vet.
Ni som är vän med mig på facebook, vet såklart redan det ifall ni läst det, haha! Följde ni egentligen Eurovision Song Contest?
Ett helt jäkla skämt egentligen, och det säger många som jag känner. De fattade inte ens varför jag tittade på det. Inte jag heller just nu, men ändå! Haha! Kollade ju på det för att se vilka låtar som var bra och vilka som skulle vinna och vilka bidrag som jag tyckte om!
Tänker i alla fall inte hylla årets vinnare, men ett litet Grattis kan de ändå få... Skriver mer imorgon! Godnatt;)



United Kingdom!! :D:D


Nu kollar jag på Eurovision Song Contest..

Lovade er att skriva lite kort på kvällen. Så här kommer en kort uppdatering som ni kan checka in och läsa! Haha! Nu sitter jag och kollar på Eurovision Song Contest 2011 finalen! Kollade innan på filmen Crocodile Dundee i Los Angeles, som var en riktigt bra film.
Hade faktiskt inte sett den innan, som jag trodde. Så där ser man. Sverige har uppträtt med sin låt Populär med Eric Saade.

Vem hejar ni egentligen på? Jag gillar Danmarks låt, hejar såklart på dem, Sverige och såklart ENGLAND!
Men vi får se vem som vinner. Tror faktiskt United Kingdom, så jag håller med gaybloggaren Amir!
Han tror nämligen också det… Skriver mer senare eller imorgon! Kommentera gärna för jag vill veta vad ni tycker!
Ifall ni tycker att det är för lite inlägg, så läs bara gamla inlägg. Det skadar ju aldrig. Bara ett tips till er läsare;) Have fun!

5715595496_50336a39cf_large

5712440993_51baaf6187_large

Tumblr_lkh2qpsiv81qe3j17o1_500_large

Hmm, can you notice that I like weheartit? Hehe:)


Nu mat, Sen filmkväll:-)

Som jag skrev i det förra inlägget så har jag kollat på Greven av Monte Cristo. Nu väntar man på att maten skall bli klar, och sedan skall man kolla på Crocodile Dundee i Los Angeles! Har nog sett den innan, men vad skadar det att se en film om igen? Tror faktiskt inte att det skadar någon, haha! Det ösregnar för fullt utanför och man ser bara vattnet som rinner ner på fönsterrutorna. Ikväll blir det även att se Eurovision Song Contest då det är final, så jag tror att jag skall skriva ett inlägg innan det börjar! Eller kanske under tiden, haha!
Vi får se, så kolla in bloggen då! Hoppas att ni har det bra! Vi hörs sen! Måste också bara säga att jag fick ett mms på mobilen i morse av min morbror. Han träffade på Mikael Nyqvist i Stockholm! Riktigt coolt!
Längtar ju tills jag skall dit:) Fortsätt läs och kommentera! Take Care!

Tumblr_ll706b2g6w1qhioqno1_400_large

Beautiful picture from weheartit


Greven av Monte Cristo

Såg precis Greven av Monte Cristo! Det är en brittiskt äventyrsfilm från 2002. Edmond dantés förråds av sin bästa vän som vill åt hans trolovande. På falska grunder så kastas Edmond i fängelse och under tretton år i fångenskap växer tankarna på hämnd.
När han lyckas fly återvänder han till sina tidigare kretsar, som den gåtfulle greven av Monte Cristo!
Har boken, men har faktiskt inte läst den, haha! Men denna film rekommenderas! Har ni sett den?


Det kommer gå bra! - David svarar

Anonym om Nationella proven i matte muntligt idag...:
Jag är väldigt nära g sa min lärare, har ca 15 p sa hon så jag måste klara nationella muntliga matte som jag har på tisdag. Hur går allt till ? Va de jättesvårt ? Är skitnervös :((

Svar: För att få godkänt i matte så behöver du ju ha 20 poäng, som du säkert vet! Det nationella provet i matte, den muntliga delen är olika uppgifter som du skall lösa tillsammans med andra personer som antagligen är med i den grupp som du är med i. Sedan sitter lärare och lyssnar på dig då du pratar och förklarar.
Mer än så kan jag ju inte säga, och jag kan även säga att jag själv inte kommer ihåg så mycket kring det hela.
Du är inte ensam att vara nervös för det är jag med, för mitt betyg. Hoppas såklart på det bästa, haha!
Önskar dig all lycka till och oroa dig inte, för det kommer gå bra! Intala bara dig själv att du kommer klara det så gör du det… Tack för frågan i alla fall, och hoppas att svaret var bra nog.


Eurovision Final Countdown..;)

Eurovision Song Contest ikväll då!=) Skall ni se på det och vem hejar ni på? Har inte hört alla bidrag än, men än så länge sitter jag och hejar på England, Danmark och såklart Sverige! Det börjar klockan 21.00 på svt1!


Saturdag morning

God morgon alla! Hoppas att ni har det bra! Idag skall jag försöka städa undan här hemma, sedan så blir det väl att se vad som händer resten av dagen, haha! Skall nog ut en stund också eftersom det verkar bli fint väder vad jag vet! Ha det superbra så länge så skriver jag senare! Uppdaterade en hel del igår, så jag får se om det blir lika mycket idag! Ha det bra och Take Care! Loove:D











Lovely pictures from Malmö! Vad tycker ni om dem? Det står på bilderna vem som tagit dem..


Lady Gaga på Madison Square Garden

Kolla in konsertfilmen då Lady Gaga är på Madison Square Garden i New York! Jag kan säga att jag inte skall se så mycket av det, eftersom jag sett henne live! Coolt va? Hon är riktigt duktig och berättade så mycket om hur hon var då hon var tonåring och blev mobbad i skolan. Titta vart hon är idag! Hon är en av världens kändaste sångerskor! Egentligen en förebild för många tror jag! Eller vad tror in?! 
 I love her! Förutom Britney Spears då, som jag också sett live!:) Have fun!

Tumblr_ll0aptynyq1qbg5ufo1_500_large

Bild från weheartit, men själv så har jag också många jättefina bra bilder tagna på henne! Har lagt upp de på bloggen förra året i november då jag var och såg henne! Vad tycker ni annars om artisten då? :D


Då var det Prinsens tur att fylla år.. ;)

Passar på att säga Grattis till vår svenske Prins Carl Philip som fyller år idag! Grattis!:)


Fredagen den trettonde...

Fredagen den 13 idag! Jag har inte råkat ut för någon otur idag i alla fall. Det lär vara ett otursnummer och dag då det är fredag den trettonde. Har det hänt er någonting? Det ända som jag kan tänka på är att det har regnat, åskat och blixtat, men ingenting annat, haha! Det kan ju också vara en myt, annars så har man väl varit snäll och duktig så att man inte drabbats av någonting speciellt idag.
Kan ju alltid hoppas det! Vill gärna höra vad ni gjort idag och om ni råkat ut för någonting speciellt denna fredag den trettonde;) Kommentera gärna! Hoppas i alla fall på att ni inte gjort det!
Fortsätt läs och kommentera, precis som ni är bäst på!

Tumblr_ll57v3onre1qikktwo1_500_large


Along came Polly:)

Sitter och kollar på filmen Och så kom Polly med Ben Stiller och Jennifer Aniston! Som jag sade innan så älskar jag Jennifer Aniston! Haha! Det är en riktigt bra film! Skall kolla klart på den tänkte jag, sedan får man se vad man skall hitta på. Är lite chockad att jag inte somnat framför tv:n än, men det lär säkert hända då filmen är slut! Det tvivlar jag på… Tittar ni också på den? Eller har ni sett den redan?


Filmfestivalen i Cannes = Love:D

Den stora franska festen har börjat, och då talar jag såklart om den berömda filmfestivalen i Cannes!
Älskar verkligen filmer och alla skådespelare som gör fantastiska jobb, i alla fall många av dem! Haha!
Många kändisar har setts på röda mattan, bland annat den stora sångerskan Lady Gaga som blivit världskänd!
Började skriva lite sent om festivalen, förlåt men har verkligen inte haft tid att göra det innan. Detta var då en rapport från dag ett, och tänk då vad som kommer att hända lite senare i veckan, alltså nu! Härligt!
Skulle verkligen vilja vara där nu!:) Får väl bli skådespelare! Hmm, det jag vill bli ju, bland annat det i alla fall!

Lady Gaga - en blå sångfågel

Lady Gaga såklart! Who else?;)

Fan BingBing

Fan BingBing i en fin klänning, lite annorlunda men ändå stil på den! Kolla bara alla fotografer och de som filmar i bakgrunden. Smile for the cameras and don´t fall! Haha=)

Rachel McAdams i en Asiatiskt inspirerad klänning!

Rachel McAdams! Cool klänning säger jag bara!

Uma Thurman

Och detta är min absoluta favorit än så länge!:) Uma Thurman!
Visste ni egentligen att superstjärnan har varit i min stad? Antar att ni inte visste det!
Eller rättare sagt i den stad som jag bor i? Hon var och besökte den skola som jag gick på innan!
Träffade själv aldrig henne, men min mormor pratade med henne på engelska och förklarade vart hon skulle få tag i rektorn! Hon hade nämligen släktingar som hade bott där innan! Ganska coolt, ellerhur?
Så vad tycker ni nu om klänningarna på festivalen? Vilken är snyggast? :)


Gött Sverige - Lyckas nu bara i finalen också!

Det var semifinal idag mellan Sverige och Tjeckien i ishockey! Sveriges Tre Kronor tog hem matchen med 5-2. Jättebra Sverige!
Äntligen kan man vara stolta över er, haha! Skojade! Men väldigt bra gjort!
Ikväll avgörs även vem som skall möta Sverige i finalen!
Det är den andra semifinalen mellan Ryssland och Finland. Vem tycker ni Sverige skall möta? Det återstår att se, men kommentera gärna vem ni tycker! Tänk då på det lag som kommer ha mindre motstånd mot Sverige, alltså vilket lag som Sverige skulle kunna vinna över.
Lite svårt att säga vid detta laget, då både Ryssland och Finland är mycket bra, vad jag förstått!
Är själv inte ett sportsfan precis, haha!;)


Another Friday evening

Tumblr_lkuiovwlnp1qfivyvo1_500_large
Love<3 

Fredagskvällen är här! Vad skall man då hitta på? Hmm, jag vet inte! Något förslag? Jo, först så blir det att se på Så ska det låta, vet faktiskt inte vem som skall tävla idag, alltså är de inte kända för mig, haha! Men det blir nog till att se på det! Sedan så skall jag kolla på Så kom Polly! Det är en film som Jennifer Aniston medverkar i!
Älskar henne! Typ en av mina favoritskådespelare, sedan har vi givetvis Blake Lively också men hon är inte med i denna filmen! Haha! Skriver alltså mer senare:) Fortsätt gärna läs och kommentera!


Regn, åska, blixt...

Tur att man hann hem innan det började ösregna. Det är lite uppehåll nu, men jag kan nästan slå vad om att det kommer börja regna igen. Det åskade och blixtrade också. Vilket hemskt väder. Har solen tagit semester idag? Hoppas bara på att den är ledig idag och inte i helgen! Vill ju ha sol och fint väder, men vem vill inte det?
Har sagt det tusen gånger ju, och jag tror att nästan alla vill ha fint väder med mycket sol och värme.
Annars är det väl bara jag som vill det kanske! Haha. Idag är det äntligen fredag vilket betyder helg.
Vet inte vad jag skall hitta på, men det återstår bara att se! Tror att jag skall sätta mig ner i sängen eller soffan och läsa en bra bok! Härligt att göra det då det regnar!
Hoppas att ni också har det bra. Vad skall n i själva göra denna fredag då? :)

Tumblr_ll3xufiaov1qfk0tbo1_500_large


Godmorgon

Tumblr_ll3vhpyffg1qhn7xdo1_500_large

Såg Eurovision Song Contest Semifinal två igår. Det var ändå ganska bra låtar. Jag gillade inte alla, men en hel del var ändå okey. Den svenska Eric Saade gick vidare till finalen! De som jag kommer heja på är nog Sverige, Danmark och England tror jag! Men kanske någon mer. Får se då! Finalen är på lördag i alla fall! Såg ni det? Ingenting speciellt egentligen, för jag tycker det börjar bli lite tjatigt eller vad man skall säga… Men jag kollade på det ändå. Säger även god morgon till er, då jag precis vaknade. Äntligen fredag! Hoppas på att det blir soligt väder, men vem vet! Kan ju alltid hoppas och önska, ellerhur?! Vad ska ni själva göra idag då? ;)
Skriver mer senare! Have fun! Fin bild från Weheartit by the way..


Kollar på Semifinal två av Eurovision - Gå vidare Sverige!

Har varit ute på en härlig fotorundan med kompis och sedan gick jag hem efter det. Har precis ätit god vanlijglass, det sista direkt ur glasspaketet. Här är man ego, haha!! Sitter och kollar på Eurovision Song Contest Semifinal 2, vilket är sådär. Fast dagens avsnitt är ändå ganska bra. Eric Saade kunde texten och dansen, och satte det tyckte jag. Har en liten fråga till er, ser ni det eller inte?
Och vem var i så fall bäst? Fanns en person som kunde göra ansikten och en massa sådana konstnärliga ting av sand, vilket man fick se i bakgrunden. Riktigt coolt! Hon var begåvad. Det var under låten ”Angel” och naturligtvis så kommer jag inte ihåg vilket land det var som uppträdde med den! Kan ju kolla upp det, men om ni vill ha reda på det, så tycker jag att ni kan göra det själva, haha! Så snäll jag är… Imorgon är det i alla fall skola som vanligt, och det viktigaste av allt är att det är fredag. Vem längtar inte?!
Skriver mer imorgon! Ha det superbra och fortsätt läs och kommentera!:) TaKe CaRe!


 5982-11-bondedbyivyizzard_large

Hittade denna bild på weheartit, ganska häftig bild tycker jag...


What are words if you really don´t... ;)


Snoop Dogg ft Charlie Sheen? :O



Hmm, visst! Vi förstår att Paris Hilton släpper ett album med låtar som Stars are blind, för det förväntar man sig nästan av henne och även av de andra kändisarna som inte är artister eller någonting liknande. Men Charlie Sheen från Two and a half men och Snoop Dogg tillsammans?? Det kunde man inte tänka sig!
Dessutom så hör man Carmen Electras röst i början av videon.. Kommentera gärna vad ni tycker, haha!


Streetstyle - Celebrities;) What do ya think?

Vad tycker ni om kändisarnas klädstil? Här är de snyggaste som jag hittade för denna veckan! Vad tycker ni om dem?
Det verkar vara väldigt varmt i Hollywood med och inte bara här;)

Även ett nedklätt besök på nagelsalongen kan innefatta trendiga mönster när du är Whitney Port!

Whitney Port

Den coolaste mamman - vi får inte nog av Gwen Stefani!

Gwen Stefani

Vi älskar hur Christina Aguilera faktiskt klär sin lilla son Max i samma avslappnade dans-stil som hon själv.

Christina Augilera


Orientering

Hey! Idag hade vi orientering i skolan. Kan ju säga att jag egentligen inte har något lokalsinne, men det gick ganska bra ändå. Nu sitter jag och kollar på The Simpson och snart skall man plugga vidare…
Hmm, roligt? Skulle inte tro det, eller vad tycker ni?!
Ha det så bra så länge så skriver jag mer senare eller imorgon. Har ju lovat att bli bättre med uppdateringen. Have fun! :)

Tumblr_lhpq25ayiv1qcwi7lo1_500_large


Eurovision Contest ikväll - Semifinal 2!

Ikväll är det Eurovision Song Contest 2011, andra Semifinalen. Jag såg inte den första i tisdags, men jag ska nog se lite på det ikväll. Ikväll så skall Eric Saade och hans låt ”Popular” tävla… Tror ni att han kommer gå vidare till finalen som hålls på lördag? Semifinalen sänds direkt från Düsseldorf Arena i Tyskland. Länderna som skall tävla ikväll är Bosnien-Hercegovina, Österrike, Nederländerna, Belgien, Slovakien, Ukraina, Moldavien, Sverige, Cypern, Bulgarien, Makedonien, Israel, Slovenien, Rumänien, Estland, Vitryssland, Lettland, Danmark och Irland. Programledarna för programmet är  Anke Engelke, Judith Rakers och Stefan Raab

Ad1_5196_large

Tror ni att han går vidare idag så han kommer i final?


Tisdagens avsnitt..;)

I förrgår så visades Desperate Housewives på kanal5, precis som vanligt. Jag skulle skriva om avsnittet igår, men jag gör det idag istället. Hann inte igår, vilken bra ursäkt, haha! Gabbi och Bree får inte träffas av Carlos, men det gjorde de ändå, vilket Carlos tillslut fick reda på. Susan började drömma om Paul Young, och det var inte vanliga drömmar utan sexdrömmar i duschen…
Hon började sedan gå och träffa honom i hans hem och lagade en soppa tillsammans med honom, för att muntra upp honom lite, vilket inte Mike gillade. Hon tyckte givetvis synd om Paul efter att han mist sin fru som dött. Lynette skulle få en spa behandling, medan hennes man Tom skulle vara på en föreläsning med hans jobb, men hon stack dit istället och låtsades vara en annan person, och man kan ju tänka sig hur det gick! Haha! Detta var då kortfattat vad som hände i tisdags, och det kommer igen i repris på söndag så ni vet!
Hoppas nu att ni blev lite gladare då jag uppdaterade om detta. Vet ju att jag har läsare som frågar om Desperate Housewives, hehe;)
Ha det bra! Vad tyckte ni om tisdagens avsnitt då? :)

Tumblr_lk8psbgitc1qeeafeo1_500_large


Vill du bli länkad?!;)

Så var det väl tid för en länkning? Kommentera varför just ni skall vinna och sedan väljer jag ut en av er som kommer att bli länkade på min blogg, i ett eget inlägg för en tid! Det är bara att sätta fart! Ett plus är att ni skriver vad ni skriver om i just er blogg!;) Lycka till och må bästa man/tjej vinna! Haha!



(Bild från google)


Hmm, driver med Kristna och med Regeringen? Hehe;)





Ni måste se båda och inte spola fram! Se hela!!


De är ute ur Gossip Girl..

Taylor Momsen (Jenny) eller Jessica Szohr (Vanessa) kommer att delta i säsong fem av Gossip Girl. Vad tycker ni om det? De kommer att dyka upp lite som gäster i säsong fem, antagligen…
Istället kommer det att komma några nya karaktärer i den populära tv-serien. Är ni redo att ta emot och se vem de nya personerna är som kommer till Upper East Side?
Titta då på säsong fem då den kommer ut!




Hon passar in bättre någon annanstans

Bilderna är från Posh24 som kommer från bildbryån Wenn.com



Onsdag eftermiddag - Dax för en uppdatering?!

Igår var jag på teatern, ifall jag skall kortfatta det lite för er. Orkade inte skriva så mycket igår, så ni vet!
Hemskt ledsen för det, haha! Skriver ett inlägg om gårdagens Desperate Housewives som jag publicerar ikväll.
Vet att vissa av er vill läsa det, och vad gör man inte för sina läsare, som jag sagt omkring hundra gånger nu?!
Idag var jag i skolan som vanligt, och hade nationella prov i matte, del C.
Nu är de nationella proven slut, äntligen! Hmm, oroar mig mycket över mitt betyg i matte just nu, eftersom det inte gick särskilt bra på provet/proven. Sedan hade jag hemkunskap, då jag skulle komplettera mitt betyg i det. Hoppas att det blir det betyget som jag vill ha då! Maten var i alla fall ganska god, så det gjorde vi bra, alltså min grupp då som jag var med i. Bjöd matteläraren på mat också, vilket uppskattades då hon och de andra satt och rättade prov för fullt, fast till skillnad från de andra så hade hon inte ätit.
Skriver mer ikväll! Om en stund blir det fika:) Have fun! Fortsätt läs och kommentera!

Tumblr_lkxvwhes5v1qaax1mo1_500_large


Pluggar inför prov! Roligt? Skulle inte tro det..;)

Tjenare alla läsare! Hoppas att ni haft det bra! Var i skolan idag, och har pluggat som en dåre, haha!
Hjälpt mormor med en sak och ätit god middag, även städat lite, så man har varit stressad som fan kan man nästan säga, vilket absolut inte är bra.
Jag måste ta och lugna ner mig såklart…! Pluggar just nu inför ett prov som jag har imorgon i musik, som jag skall göra om eftersom jag vill förbättra betyget, så jag hoppas på det bästa vilket jag alltid gör och som jag tycker att alla skall göra! Man skall göra sitt bästa alltså;) Läste även ut min bok i svenskan, en bok av August Strindberg (Fröken Julie) som jag skall analysera till skolan.
Började med boken idag och läste ut den efter lunchen i skolan. Härligt! Snart skall man börja på den andra boken som jag valt att läsa.
Ha det bra så länge och fortsätt läs och kommentera! Have fun!:D

Tumblr_lkokymtdng1qdivl8o1_500_large

Bild från Weheartit, som passar in på inlägget;)


Problem med bloggen...

Hej! Det har varit lite struligt med bloggen så att ni vet, då det stod ett driftmeddelande på blogg.se.
Jag misstänkte att det hade varit någonting fel, eftersom jag publicerade ett antal inlägg igår kväll men de kom inte upp på bloggen… Så jäkla störigt! Och jag som tänkte att ni skulle bli lite besvikna för att ni inte fick någonting nytt att läsa, men nu funkar allting igen! Som tur är, haha!
Så nu kan ni läsa och kommentera utan något problem:) Take Care!


Ändringen av Spotify...

Vad tycker ni egentligen om ändringen av Spotify? Har ni det kvar eller har ni tagit bort det?
Eller så kanske ni har premium?
Vill gärna veta vad ni tycker, och höra om era åsikter, så skriv gärna det! Jag tycker att det är dåligt att man bara kan lyssna på en låt fem gånger åt gången… Helt sjukt! Varför skapa en gratistjänst om man sedan skall ändra den? Är inte det lite onödigt? Jo, det tycker jag. Många som jag känner har inte Spotify kvar.
Jag har Spotify Free kvar, och nu lyssnar jag knappt på Spotify längre, utan skall jag lyssna på någonting så lyssnar jag på det på youtube, då man kan lyssna på samma låt hundra gånger om man vill!
Det var en åsikt som jag skulle vilja dela med mig om!
Fick förfrågningen om att skriva om åsikter så därför gjorde jag det.
Håller ni med mig eller inte om detta? Intressant att veta faktiskt!


Lady Gagas nya "Judas" ;D

Hissar ni eller dissar ni Lady Gagas nya musikvideo och låt "Judas"? Kolla in den och skriv gärna vad ni tycker!
Hon är ändå en av världens hetaste artister just nu och ligger på supermånga topplistor runt om i världen!
Såg henne live i Malmö förra året, en oförglömlig konsert!:) Men det var såklart Britneys också!



Tycker att låten är rätt så bra och cool, fast det är ju alla hennes låtar;) Nästan alla i alla fall! Musikvideon tyckte jag var helt okey!


Kvällens Gossip Girl

Sade ju att jag skulle skriva ett inlägg om kvällens avsnitt av Gossip Girl (GG). Eric trodde att han kunde lita på sin vän Damien då han berättade en hemlighet, men tydligen inte… Damien skulle smuggla in knark till New York och Eric skulle vara knarkkurir, för att annars skulle Damien avslöja att det var Serenas mamma Lily som hade förfalskat Serenas underskrift en gång, vilket skulle leda till fängelse. Men Serenas pojkvän Ben hotade Damien att inte hota Lily och hennes familj, så han fick tillbaka checken på etthundratusen dollar, som han sedan gav till Lily. Hon hade Serena att tacka. I slutet så gick Damien till Thorpe Industries (tror det heter så!)  för att berätta hemligheten, och nu undrar man såklart vad som kommer att hända.
Det är ju därför vi skall titta nästa gång;)
Reina Thorpe och Nate umgicks under dagen och han lärde henne bland annat att åka skridskor.
Blair kom hem till Dan och de åt pizza tillsammans i Brooklyn, inget fint ställe för Blair… Vad har hänt??! Haha!
Undrar om Dan och Blair kommer att bli tillsammans. Tror ni det? Jag hade tyckt det var både bra och roligt!
Kommentera gärna vad ni tycker och jag hoppas att ni är nöjda nu som längtat efter någonting nytt om tv-serien!

 Tumblr_lku0s7ivxe1qji37wo1_500_large

Hoppas nu att alla trogna Gossip Girl fan som kommenterat och tjatat om inlägg är glada!:) Hehe!
Det var lite kortfattat men hoppas att det räcker och att det blir bra. Nu ska jag i alla fall kolla vidare på en film!
Ha det bra alla! Loove


Årets sommarplåga? :O



Hmm, hoppas inte det i alla fall! Eller vad tycker ni?? Kissies bror som gjort den ju;)


Godkväll läsare!

Godkväll! Hoppas att ni har det bra! Äntligen lade jag upp lite av bilderna från i fredags då jag var i Malmö med Lina! Var hemma hos henne idag, för att fotografera henne till hennes projekt som hon har till skolan.
Det gick väldigt bra! Sedan solade jag lite i hennes trädgård, eller rättare sagt låg lite obekvämt på trappan intill huset på baksidan, haha! Fick även en puss av hunden Nisse! Gulligt namn på en hund, eller vad tycker ni?
Sedan lade vi in vissa bilder, så nu lade Lina in dem på min blogg så att jag kunde publicera dem!
Lovade ju er att jag skulle lägga upp bilder sedan fredagen, och nu har jag äntligen gjort det, sorry för att det var lite sent, hehe!
Tack så mycket Lina för hjälpen, och hoppas bilderna jag tog till projektet blev bra! Om drygt en kvart så är det Gossip Girl på tv:n, vilket jag såklart skall se. Har även lovat en läsare att skriva lite om Gossip Girl som den vill läsa, så jag publicerar ett inlägg senare ikväll om kvällens avsnitt för att vara lite snäll!
Är alltid snäll mot mina läsare ju! Getting back to my life, so take care:)





Bilderna är tagna av Lina som ni ser på kanten av bilden. Det var en dagens outfit sedan i fredags, som en läsare önskade då jag frågade om vad ni ville se mer i bloggen;) Vad tyckte ni om den då?!


Bilderna från Malmö;)

I stan Malmö!












Resten av bilderna är tagna i Kungsparken/Slottsparken!=) Vem som tagit bilderna, står på dem! Haha!
Vad tycker ni om dem då?
De är tagna i fredags eftermiddag, mot kvällen! Kommentera gärna! Kanske fotograf nästa? Skoja*


Drogar denna låten just nu;)


Eva Longoria - egen kokbok!

Kanske är matlagning vad som hjälpte henne genom den nyliga skilsmässan med Tony Parker?

Haha! Läste precis på en sida att Gwyneth Paltrow släppt sin kokbok ”My father´s daughter” för ett tag sedan, och nu har även kändisen Eva Longoria släpps sin kokbok som heter ”Eva´s Kitchen”!
Är matlagningsböckerna då det nya sättet att skriva självbiografier på?
Hmm, det kan ju diskuteras! Kommer ni att köpa Eva Longorias kokbok? Och tror ni att hon har bra smak då det gället maträtter? Kommentera gärna vad ni tycker!


En mor till salu

Igår kväll så såg jag på En mor till salu. Det är en svensk fars från förra året av Stefan och Krister. Tycker det är underhållande och väldigt roligt att ibland kunna sitta och kolla på deras farser. Fick låna filmen av min syster, så hon skall få tillbaka den då vi ses nästa gång. Farsen utspelar sig år 1926 och dottern Rut blir inte glad då hennes far Valter Liljefors inte lämnar några pengar kvar då han dött.
I testamentet står det att om hennes mamma Elsa gifter om sig så tillfaller huset Rut. Huset betyder pengar och pengar betyder Rut älskar, kan man nästan säga. Hon bor i Stockholm, och upprepar det tusen gånger genom hela filmen, så ni är föreberedda på det, haha!
Nästan så att hon gör lite narr av Stockholmarna, eftersom det är så ”fint” att bo i Stockholm.
Personligen gillar inte jag Ruts karaktär på grund av att hon är egotrippad, men det kanske ni gör då ni ser den?!
Kommer Rut att hitta en friare till sin moder Elsa och kommer hon att få huset så att hon kan få pengar?
En bra film som ni borde se en kväll med familjen! Bara ett tips från mig=)


Sommaren börjar närma sig...

Roses_600-500x375_large

Fint väder idag! Tror att jag skall ut i det fina vädret lite senare! Just det, det skall jag då jag skall till Lina och fotografera! Det kommer att bli roligt! Men nu sitter jag inne och uppdaterar bloggen och kollar runt på facebook, innan det blir till att äta! Ha det bra!
Sommaren börjar närma sig, sjukt härligt, eller vad tycker ni om det?!


Sunday Morning

Tjenare alla läsare! Det blev att städa lite igår men idag skall jag fortsätta. Tänkte bara vara lite duktig och snäll och lägga upp ett inlägg på bloggen haha! Men det är väl bra? Jag tycker i alla fall det! Igår var syrran här och vi hade det väldigt roligt! Sedan så såg vi på en film, då syrran hade gått. Tänkte skriva lite om filmen sen!
Då jag bläddrade förbi på MTV så var det Britney Spears – I am a Femme Fetale, så det var tur att jag kollade på det! Ett äkta fan ni vet;)
Skall träffa Lina senare idag, för att hjälpa henne med ett fotoprojekt som hon har till sin skola. Jag skall fotografera och för en gångs skull inte vara modellen i det hela! Lite kul med variationer eller vad man nu skall säga.
Ikväll blir det väl också en joggingtur, så jag skall få med Lina på den tänkte jag! Haha! Så snäll jag är…
Så jag skriver mer senare! Ha det superbra alla!=)

Tumblr_lkusc7loot1qh7a1to1_500_large


Godmorgon - Mer uppdatering på gång!

Tumblr_ldk4cdgh0q1qa7bd1o1_500_large

God morgon! Dagen idag är inte riktigt bestämd än, men än så länge så är det städning som gäller… ;) Ha det bra alla!
Hoppas att ni fortsätter kommentera och läsa nu då jag uppdaterar mer, haha!


En lördagsuppdatering!

Ingen uppdatering på två dagar eller nått, så jag kände att jag behövde skriva lite nu då! Haha! Hoppas att ni inte blivit för besvikna.
I torsdags hade jag nationella prov i matte, vilket gick sådär, jag gjorde i alla fall mitt bästa och nu hoppas jag bara på det bästa också. Den sista delen skall vi ha på onsdag nästa vecka så det gäller att ge järnet där, som man brukar säga. Igår var jag i Malmö och fixade några ärenden. Jag åkte in dit med Beatrice och med Gabbi, och sedan lämnade jag dem då jag skulle någon annanstans.
Sedan mötte jag upp Lina som hade slutat, så vi gick i stan och njöt av det vackra vädret. Köpte en frapino på Espresso House, och sedan gick vi till Kungsparken/Slottsparken. Riktigt fint! Jag bara älskar parkerna i Malmö, och staden i huvudtaget, hehe!
Bilder kommer senare idag så att ni vet! Nu skall jag bli bättre på att uppdatera! Dagen avslutades i alla fall med Burger King! :)
Det var en härlig dag! Skriver mer senare! Kramar! Fortsätt läs:D

Tumblr_lbuagkabs91qdbbywo1_400_large


William and Kate goes dirty;)



Hmm, vad händer här? Jag håller med Josephine Bornebush om att sätta en bildtext nedanför! Vad gör hon?? Det undrar jag, hmm, som alla andra så misstolkar jag också denna bilden, haha! Dirty dirty William and Kate! And in front of a litte girl live? What is happening England? :)


Och jag...

Och jag hatar att jag älskar dig, Älskar dig så mycket att jag hatar mig

Tumblr_ljz7x9hnby1qdzctoo1_500_large


Många bloggare har publicerat detta, så det gör även jag:P

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma
Pinocchio var en lögnare
Robin Hood var en tjuv
Tarzan gick utan kläder å lekte med sin ”apa”
Snövit levde ihop med 7 män, den lilla slampan
Pippi jagades av soc
Emil söp sig full i unga år

Det här växte jag upp med! Så klaga inte på hur jag har blivit…

Tumblr_ljsn8d5khx1qi9x3uo1_500_large
Fin bild från Weheartit!;)


Svar på några kommentarer!

Anonym om Usama bin Ladin - Dead (Breaking news yesterday):
Men nu är de ju inte säkra på att det e han!

Svar: Nä, det är ju det de inte är! Men vi får väl se! Själv så tror jag att det är Usama bin Ladin som de skjutit, men det var som en lärare i skolan sade, lita aldrig på amerikanarna, haha! Inget dumt mot dem alltså;)
Det var mest för att de tycker att det är konstig att han kan ha hållt sig gömd i tio år då han varit efterlyst!


Maja
om Vad vill ni läsa?!:):
kan du inte göra videoinlägg? haha:D
annars, outfits och åsikter;D

Svar: Hmm...Vi får se!:) Skall försöka mitt bästa! Åsikter om vadå? Och är det någon speciell outfit som du vill ha, exempel outfit som jag haft en dag eller?! Tack så mycket för tipsen i alla fall!:D

jojo om Måndag imorgon:
kanske typ lägga ut ngn bild från avsnittet som gått, skriva lite kort om det? och kanske skriva några news om gg :D

Svar: Jodå, det kan jag göra! Skall lägga ut bilder, skvaller och skriva om avsnitten! Jag tror att jag kommer att göra det i helgen så du vet! Kolla gärna in bloggen på söndag vid nio-tiden eller någonting så har jag uppdaterat med ett Gossip Girl avsnitt som visas på söndag klockan 19.00 på kanal5! Är det okey?:)


jojo om Godmorgon:
vilka fina bilder du hittat!

Svar: Tack så jätte mycket!:)

Till alla er andra som kommenterar och som skriver att jag har en bra och en underbar blogg säger jag bara ett stort tack! Brukar även kolla in era bloggar, och ibland slänga in en kommentar, då ni är supersnälla!:)
Ifall ni inte vill kommentera och bara vill ställa en fråga eller någonting så hänvisar jag er till bloggsvar som finns längst upp på högra sidan! Ha det bra alla! Take Care


Snabb uppdatering - Tuesday!

Hej alla läsare! Hoppas att ni har det bra! Har inte uppdaterat sedan igår, då jag inte kände för det, så jag skriver lite idag istället, haha!
Nu har ni redan kollat om jag uppdaterat och antagligen blivit lite besvikna på mig, men då får ni någonting att läsa imorgon! Eller vad säger ni om det?!

Gårdagen: Skolan började som vanligt, då det var måndag. Sedan så var jag ute och gick lite på kvällen med kompis, så det hände inte så mycket… Inte vad jag vet i alla fall! Haha!

Idag har jag varit i skolan som varit, sorry, men ingenting annat att skriva ju! Sedan har jag tagit det lugnt.
Var inte på teatern idag då jag inte mådde särskilt bra, men nu mår jag mycket bättre. Har precis kollat på Desperate Housewives, och nu kollar man lite på Cougar Town och sedan The Middle som man brukar göra varje tisdagskväll. Börjar bli tradition nu, haha! Skriver mer imorgon!:)
Ha det superbra så länge! Love


Har börjat älska...



Älskar denna låten! Och har fan börjat älska Veronica Maggio jättemycket! Någon mer som gör det?
Vad tycker ni om denna låten? Jättebra ellerhur?! Måste nog ta och köpa hennes nya album!
Ursäkta svärordet i början, haha;) Ha det bra! Love


Party at a rich dude´s house

Hej alla! Hur har ni haft er måndag idag? Jag tyckte det var roligt att komma tillbaka till skolan efter helgen och att få träffa kompisarna där. Men samtidigt längtade man hem till den sköna sängen där man skulle kunna sova och titta på en massa bra tv-program dagen lång, haha. Idag har jag mest pluggat tyska och läst lite i boken till svenskan. Känner att jag har super mycket att göra i skolan, så det är väl bara till att sätta fart!
Någonting bra på tv idag förresten, ni som har koll?! Ha det bra så länge så skriver jag mer sen! Loove:)
Uppdaterade lite extra för er skull så se till att läsa det nu och kanske slänga in en kommentar?
Haha! Ni är bäst!



Älskar Kesha och denna låten!:) Vad tycker ni om den?


David dissar:

Tycker alla dessa reklamer om Ica är jobbiga... Och speciellt då det är så här många långa sånger om dem! Eller vad tycker ni? Bara jag som inte tycker om denna? Haha!


Usama bin Ladin - Dead (Breaking news yesterday)

Al-Qaidas terrorledare Usama bin Ladin dödades igår i en lyxvilla utanför Pakistans huvudstad Islamabad.
Det var någon som hade tipsat USA vart han fanns och de kollade då upp spåren som ledde till honom.
USA har kroppen säger de amerikanska nyhetsmedierna.
Usama bin Ladin har varit gömd i tio år och varit efterlyst, men har inte hittat honom förrän nu.
Amerikanska soldater fick klartecken av USA:s president Barack Obama att gå in och skjuta honom.
Usama bin Ladin låg bland annat bakom terrorattackerna på The Twin towers i New York i USA.
Då nyheten kom till USA så firade dem. Det fanns många människor som skålade och som festade med den amerikanska flaggan i luften utanför Vita Husen i huvudstaden Washington DC.
De ansåg det som en tröst och som att de äntligen hade fått någonting igen, precis som en sorts hämnd.
I morse hölls även en presskonferens om det som inträffat. Vad tycker ni om detta?
Usama bin Ladin tillhörde även världens mest jagade man! Kommentera gärna era åsikter kring detta=)



Usama bin Ladin på bilden då!


Grattis Beckham!

Vi säger Grattis till fotbollsstjärnan David Beckham som fyller 36 år! Just nu väntar hans tjej Victoria Beckham deras fjärde barn!:)


Godmorgon


Tumblr_lk6rwnrc0i1qakm6lo1_400_large

Tumblr_leeqztdgjq1qcgc6xo1_400_large

Idag blir det skola, plugga, plugga och plugga... Skriver mer sen! Ha en trevlig dag alla!


Måndag imorgon

Tjenare! Hur är det med er denna söndag innan måndagen? Snart är det måndag igen, som ni säkert förstår! Orkar inte med skolan, men det är bara några veckor kvar, så det är bara att hålla ut eller vad säger ni?!
Har tagit det lugnt idag, och även pluggat lite tyska och städat lite. Kollade Gossip Girl innan och jag vet att jag lovat en läsare att skriva mer om Gossip Girl, men vad vill du då att jag skall skriva! Kommentera det gärna så att jag vet, lite svårt annars ju. Var ute på en kvällstur med min kompis då vi gick och snackade lite skit.
Nu sitter man hemma i den sköna sängen igen med datorn i knäet. Haha! Skriver mer imorgon!
Hoppas att ni har det bra! Lev livet kära läsare! Får hitta på nya saker att skriva varje gång även om inte det går…
Fortsätt med ert läsande och kommenterande, det går bra vet ni;)

Tumblr_lk37x55yca1qcxieko1_500_large


Vad vill ni läsa?!:)

Tumblr_li0vchg6g41qbq44so1_400_large

Bästa Läsare! Här ska ni få komma med tips på vad ni vill läsa i bloggen! Måste ha idéer om vad ni vill läsa om och om det finns någonting speciellt o.s.v. som ni vill veta och så! Blir jätte glad om ni säger vad ni vill!
Det blir då enklare för mig att ha någonting att skriva om och som jag vet att ni vill läsa om! Tips är alltid roligt!:)
Så vad ska ni göra? Jo, kommentera nu såklart och skriv allt som ni tycker!
Ha det jättebra!! Hoppas på att ni nu skriver vad... ;)


Jespers modevisning blir av i maj!

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om min kompis Jesper som drömde om ett fashionweek? Det var ett tag sedan, men jag skall leta upp inlägget. Han sydde olika kläder, och skulle ha visning i maj. Nu blir det av!
Det blir en modevisning den 28 maj och jag skall få biljett dit! Den kommer då att vara på den skolan som han går på och den som jag också går på såklart, haha! Eftersom vi går på samma skola om man nu skall skriva så att ni förstår. Han skall då visa upp sina kläder och klänningarna som han sytt kommer då kosta omkring femtusen kronor eller mer! Jag läste en artikel om honom i tidningen.
Blev lite chockerad över hur fina klänningarna var! Foton på hans kläder kommer upp då visningen varit!
Vad tycker ni om detta inlägg? Ung och kreativ? Kanske nästa modedesigner precis som han drömmer om?!
Vi får väl se… Skriver i alla fall mer senare! Ha det bra så länge denna söndagskväll!

Tumblr_lkixoxpup61qcuj4to1_400_large

And I will be there to take pictures! Bilden är från weheartit, eftersom jag inte hade någon på mig själv då jag stod med kameran. Får väl börja fotografera lite snart igen tror jag så man har nya bilder!
Då har jag en egen fotograf som är duktigt, nämligen Lina:) Kan du tänka dig det? Då det blir sol + Malmö?! Haha:D


Stackare...

Skydda era djur mot fästingar! Jag har haft katter innan, men de var inomhuskatter. Jag har inte hund heller. Hittade denna bilden då jag sökte på google. Detta är lilla Jessie som var nio veckor gammal då bilden togs. Hon hade 1000 fästingar... Gud vad hemskt alltså!
Detta är då extremfall men det kan gå så hemskt ifall man inte tar hand om djuret! Vad tycker ni om bilden?
Jag tycker att det är jätte synd om hunden, och jag undrar faktiskt vart den varit för att få alla de fästingar!
Och kom ihåg att kolla att ni själva inte får fästingar nu i sommar, eftersom de sätter sig på oss också.
De är svarta och väldigt små, äckliga kryp! Kommentera gärna vad ni tycker om detta!

fästingar

Ursäkta ifall ni är känsliga tittare! Själv tyckte jag med att det är hemskt! Och här sitter man och tycker synd om sina kompisars hundar som har fem färstingar eller något... Vart ligger då skalan ifall denna hade 1000??!


Satan i gatan;)

Är det någon som hört på Veronica Maggios nya album Satan i gatan? Har lyssnat på vissa låtar och jag kan säga att det är en hit, om jag själv får säga vad jag tycker, haha! Hoppas att hon uppträder på någon festival nära där jag bor, haha! Såg henne med en kompis för två år sedan, men det var inte lika bra låtar då som det är nu. Lyssna gärna på låten och kommentera vad ni tycker!=)


Första maj!

Vaknade tidigt imorse och började kolla lite på det som fanns på tv. Sedan har jag bara tagit det lugnt idag. Duschade och har sedan pluggat lite till skolan, vilket jag verkligen behövde. Sitter och pluggar lite nu också, och snart skall jag läsa en bok… På en söndag! Haha! Idag är det den första maj, och jag såg en hel del personer som gick och demonstrerade i stan med orkester och allting.
Polisen gick framför alla och visade vägen. Själv så var jag inte med och demonstrerade, haha!
Om ni hade varit med och demonstrerat idag, vad skulle ni då demonstrera om?
Skulle gärna uppskatta ett ärligt svar! Själv tror jag att jag måste tänka lite!
Tänk nu på att Sverige är ett fritt land, haha.
Hoppas att ni har det bra! Skriver mer senare! Fortsätt gärna att läsa, kommentera och ställ gärna frågor!:)
Have Fun everyone! Skola imorgon ju...

Tumblr_lkilhucav21qjn3cio1_500_large

Missa inte Gossip Girl klockan 19.00 på kanal5 ikväll!:D En läsare ville att jag skulle skriva mer om Gossip Girl, så jag skall verkligen försöka att göra det! Det är bara med att komma med förslag om vad ni vill läsa ju, som jag alltid sagt!


Virus i Bataljonen!

Tittade på ”virus i Bataljonen” igår kväll! Orkade ju inte se elden så det blev att äta godis och kolla på den filmen på tv:n. Den var bra, men jag kan säga att det finns många bättre Stefan och Krister filmer än denna som jag såg igår!! Stefan och Krister är typisk svensk fars så att säga. Någon som såg den igår kväll? Och är det någon läsare som sett någon Stefan och Krister film? Vilken är i så fall er favorit? Jag har många favoriter så jag kan inte välja. Mest gillar jag såklart engelska/amerikanska filmer, men ibland kan det vara roligt att se någon av dessa bara för skojs skull. Det lättar upp stämningen en kväll då man inte har någonting att göra ju.
Föreställningarna visas i Falkenberg, på Vallarnas Friluftsteater.  Jag skulle faktiskt vilja se en där någon gång.
Jojje Jönsson som spelar ”Dag-Otto” är bara bäst, haha! Eller vad säger ni?
Vad gjorde ni själva igår kväll då? Lade mig faktiskt sent igår, då jag var pigg, vilket jag aldrig brukar vara på kvällar, haha!


RSS 2.0