Gårdagens avsnitt av Gossip Girl;)

Jag tänkte att jag skulle skriva om gårdagens avsnitt av Gossip Girl. Lily väntar fortfarande på sin dom, efter att hon anmält sig till åklagaren, då hon förfalskade Serenas signatur en gång för längesedan. Hoppas bara på att hon blir frisläppt. Serena träffar sin kusin i stan och de börjar shoppa tillsammans. Det är väldigt svårt att komma in där Serena och hennes familj bor, då vägen är blockerad av tv, tidningar och av paparazzi fotografer, eftersom en av New Yorks mest rika och mäktiga kvinnor Lily Van de Woodsen skall dömas.


Blair och Dan försökte förklara för Chuck att det inte hände någonting mellan dem än en kyss, eller var det några känslor inblandade? Var det kanske känslor? Det återstår bara att se! Vanessa hörde då de pratade och pratade in på Serenas telefon om händelsen.
Innan avsnittet slutades så kom en kille med en sko i handen, precis som i Askungen nästan.
Kanske prince charming för någon? Vem vet! Det återstår också bara att se!

Därför det är en tv-serie såklart, haha! I nästa avsnitt på söndag, så kommer förmodligen Serenas kusin flytta in hos henne för att umgås lite tillsammans. Vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? Ifall ni såg det då alltså! Kommentera gärna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0