Skulle vilja ta och simma lite, relaxing

Tumblr_ls92fbixef1r010fmo1_500_large

Lång skoldag idag, varit på solot, pluggat och kollat på tv-serien Bron! Mycket bra faktiskt! Dock är man lite trött, och får nästan aldrig slappna av känns det som? Har precis skrivit klart min uppsats, men imorgon blir det till att läsa igenom den och rätta den etc.
Har även pluggat inför provet, men blir att göra det imorgon med!! Mycket med skolan nu, men vad skall man göra?
Uppdaterar alltså mer imorgon:) Kram!


Fick mitt betyg idag - A!:) Nöjd? Om jag är!

Jag gick igenom mitt betyg i samhällskunskap innan idag, för jag fick lite lågt betyg, alltså D! Men läraren visste att jag presterade sämre då jag var sjuk och ändå skrev provet. Förresten så fick vi reda på provet idag på historian! Jag fick A!:) Supernöjd faktiskt.
Gjorde ju provet muntligt då jag kände att jag inte kunde skriva, mycket snäll lärare ju! Ett grattis kanske? ^^ Haha!

Felix_socialist_large

Feeling a bit like this... Haha!


Skolan tar död på mig!!!

Skolan tar död på mig! Det känns så i alla fall! Slutade runt femtiden idag och sedan stack jag hem för att äta snabbt, innan jag skulle iväg för att repetera med de andra skådespelarna. Ibland är det bara för mycket och jag känner redan det. Så hela livet tar helt enkelt på mig. Haha! Sedan så läser man på facebookuppdateringar och på bloggar om andras problem. Ibland brukar jag bara skratta för att de har sådana problem som inte är allvarliga, alltså allt från smink till kärleksproblem. Men jaja! Har i alla fall mina problem jag med som vilken annan ungdom och människa i vårt samhälle och i resten av världen har.

Idag har jag i alla fall jobbat med engelska och historia. Då jag var klar med historieskrivningen i fredags så skickades jag och några andra ut på ett special uppdrag, men jag tänker dock inte säga vad det är, då inte de andra i klassen skall få reda på det enligt vad jag förstått, hehe. Både roligt och tråkigt i alla fall!
Skriver mer senare!:) Kramar på er alla!

Tumblr_lrygp2ld401qbw7odo1_500_large

Bilderna kommer från wehartit! Orkar inte ta egna för tillfälligt^^


Linnéa goes glidare? - David svarar på kommentar!

Linnéa om Finns det någonting annat som heter plugga?;):
Ni borde ha extremt mycket läxor för vi har nästan inga prov, har inte haft nåt prov alls faktiskt och kommer inte ha nåt på ett tag vad jag vet. Bara uppgifter som vi har på lektionen. Eller jag har bas läxor men det gör jag gärna ;)

SV: Haha! Sådan tur ni har, eller kanske inte. Det menas väl bara med att vi i vår klass eller rättare sagt på vår skola är bättre än din Linnéa??! Jag tror nämligen det! Men era läxor kommer så småningom tror jag. Hoppas det i alla fall, annars är det ju lite fuskigt.
Läser du fortfarande tyska eller? ;p Och klart du gör basläxorna, för det gillar du ju som du sa! :)


Finns det någonting annat som heter plugga?;)

Tumblr_lr6bglvlwt1r2ln80o1_500_large

Hej alla! Försöker skriva här så mycket som det går, som ni säkert märker. Gick och lade mig riktigt tidigt igår, då jag var supertrött. Jag skojar inte!
Har ätit frukost och nu sitter jag här och väntar på bättre tider? Haha! Nä, jag bara tar det lugnt. Tror att jag måste skriva lite sen, för jag har prov på torsdag… Och då har jag även en uppsats som skall vara inlämnad i svenska! Får se hur det går med det. Har också ett manus att läsa och försöka kunna utantill, så mycket som det går i alla fall, samtidigt som jag har ett annat manus med sånger till en annan föreställning. Busy life eller?! Ni får ha det så bra i alla fall! Skriver mer senare:) Puss o Kram på er alla!  


Skola, plugg, skådespelare, scenen, plugg - Davids liv!

Tumblr_ls574oayuc1qgd3o2o1_500_large

Tumblr_ls57hpm6r51qgd3o2o1_500_large

Hej!:) Har haft en fullspäckad dag kan man säga! Jag var i skolan väldigt tidigt, för att plugga inför bland annat ett prov och lite annat!
Fick även lite feedback på en uppsats som jag skriver i svenska, så det var ju alltid bra. Har lite väl mycket denna veckan känns det som. Blev en tur till stadsbiblioteket för att låna lite böcker till engelska projektet och sedan lunch med de fina vännerna.
Gick i skolan länge, och gick sedan till kyrkan där jag var och repeterade inför en föreställning! Kände som om man var en riktig stor skådespelare då man kom in och körde igång direkt.
Den andra gången fick jag ha myggan (en mikrofon) på mig! Yeah!
Nu återstår mera plugg och en kopp varm choklad till programmet Lykke (en bra dansk serie som jag följer) som börjar klockan 21.00! Själva då? =) Ändå en fin dag tycker jag, hehe^^


Middag på restaurang, vänner, varm choklad - söndag!

Godkväll alla! Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Åt på restaurang med min mormor! Våfflor igår och idag god ryggbiff med pommes och tryffelsås! Hur gott låter inte det? Det var supergott måste jag bara säga, hehe. Hon är väl för snäll? Bjuder ena barnbarnet på middag på en söndag! Häärligt! Trodde annars att jag skulle plugga en massa, men en massa blev det dock inte, haha.
Jag träffade mina vänner och umgicks med dem i staden på lite olika ställen^^ Mycket roligt i alla fall! Haft stalkers och lite annat, låter härligt va? Samtidigt lite scary kanske, haha! En kopp varm choklad i handen och sitter redo inför tv-tittandet denna kvällen!
Förtjänar det då jag varit ute så mycket som jag varit idag… Skall i alla fall läsa lite senare så jag har pluggat lite idag, och kanske lite manus antar jag. Möte imorgon ju! Ha det bra i alla fall! Skriver mer sen! Kramar på er!:)

Tumblr_ls20oxxurb1qf9rvjo1_500_large

I am feeling like this, relaxed... I can´t be on the Top everytime, or what?! And yes.. The autumn is comming.. ;)


Middag igår kväll!:)

Tumblr_lrz7wxrazl1qd64aho1_500_large
Varför finns inte denna?! 

God morgon alla glada! Hur mår ni idag? Var på middag hos Sara igår, vilket var supergott. Fick även dessert som bestod av glass med varma hallon och blåbär, mums! Hade sedan lite fest, haha. Kom hem på kvällen och lade mig ned i sängen där jag somnade direkt, så blev ingen uppdatering då inte. Dagen idag består annars av att äta frukost, hämta lite tvätt, vila och plugga!
Låter som en bra söndag med vila? Trots allt en vilodag vad jag fått veta… Väcktes by the way av brandlarmet idag^^
Skriver mer senare! Ha det bra! Glöm nu inte frågestunden;) Loove


Fika våfflor med sylt och grädde med mormor - Check!

Kom hem från staden för en stund sedan. Träffade mormor så vi gick och tog en fika! Det blev nygräddad våffla med grädde och sylt, en läsk till det! Passar väl bra en lördag? Haha! Det tycker jag i alla fall. Tänkte ta det lite lugnt och vila lite nu tror jag. Kanske finns det något bra på tv? Eller så får man ta och läsa en bok? Ah, det återstår väl att se! Vad har ni själva gjort idag? Denna lilla stunden som gått av den alltså, mycket tid kvar, flera timmar, så ni hinner en massa, städa och festa eller nu vad ni tänker göra?! ;)

Tumblr_lr2ttcurzo1qb6n1oo1_500_large

Bilden är från weheartit, eftersom bilden som jag tog inte sparades på mobilen, fuck* Haha! Inget att göra åt det ju. Förresten så tror jag att jag skall göra egna våfflor någon dag och då skall de se ut så här! Blir väl till våren eller sommaren då man får bär och sådant igen tror jag, ser ju mycket gott ut.. Någon som vill fika då? :P


Svarar på en kommentar!

Linnéa om Uppdateringen kommer ikväll - please hold on!:
Chris Medina - What are words har jag Erika och en annan valt på engelskan, lääskigt ;)

Svar: Hehe, men det menas väl bara med att det är en populär sång?! Då båda tagit den! Hoppas det gick bra för er i alla fall! Vilken skola går ni förresten på ifall man nu får fråga? ;) Men låten är bra och även budskapet i den, glad för mitt betyg!


It´s all fake

Jag hatar människor som tror de är någonting som de inte är, som pratar skit om andra och som sprider ut rykten som är falska.
Varför ska man prata skit om någon, och verkligen visa sitt hat mot någon? Även om man känner personen så är det inte rätt att göra det, för man vet att den personen som man i detta fallet hatar blir utsatt. Det är ju inte roligt alls. Man skall bara ignorera den personen då tycker jag. Men om man inte ens känner personen som man hatar? Bilda dig en uppfattning och lär känna personen istället för att bara döma ut någon, eller vad tycker ni?
Ett bra budskap för det är såklart ”Döm inte hunden efter håret”. Vad säger ni kring detta ämne?
Jag tycker det är bra att ta upp, det är liksom ett måste! Just saying* Kommentera gärna, så jag vet vad ni tycker!

 Tumblr_lpnses7n3o1r1qhuao1_500_large
Weheartit.

You better watch yourself if you are doing something like this…


Har någon läsare en idé? Kommentera då här!

Jag känner att min inspiration är på väg till toppen igen! Det är ju bara bra tycker jag, så jag kan uppdatera oftare, haha. Men skulle ändå vilja ha tips av er! Var snälla att bara skriva i detta inlägg ifall ni vill komma med tips och sådant! Har inte hunnit fixa bloggen än, med tanke på att det hackar lite och sådant dumt, så ha lite överseende med det! Planen är att det skall bli klart i helgen! Kram på er alla:)


Godmorgon alla läsare!:)

Godmorgon alla läsare! Härligt att blogga igen tycker jag, haha! Vad tycker ni? Hoppas bara ni fortsätter läsa såklart. Skall städa mitt rum under morgonens gång, eftersom jag inte hann det igår kväll. Hade ett jäkla strömavbrott* Sjukt störigt! Hatar verkligen sådant, och jag som inte vet vad man gör med det, haha. Tog typ lite tid innan jag förstod varför det var mörkt. Men som tur var tog det inte jätte lång tid innan ljuset kom tillbaka, så jag slapp vara romantisk med tända ljus^^ Frukost står väl på schemat, kanske borde hälsa på mormor lite med. Hon tyckte jag skulle göra det! Men såklart kan jag göra det någon gång i helgen antar jag.
Har antagligen inte så mycket att göra under dagen, vad jag vet än så länge. Skriver i alla fall mer! Vi hörs alla!:)
Fortsätt gärna läsa och kommentera!

Tumblr_lqyt26a5jy1qk5b49o1_500_large


Frågestund=)

Tänkte även dra igång med en frågestund! Jag vet inte när jag svarar på frågorna, men det blir väl om några dagar kanske! Beroende på hur många som jag får^^ Haha! Men jag hoppas verkligen att ni kommenterar massor och skriver och ställer frågor till mig!
Jag gillar bara det! Ha det bra alla! Och som vanligt så svarar jag inte på för privata frågor, antar att ni själva förstår vad som menas med det, annars så lär ni väl märka det* Kram!


Skola, idrott, kompisar och fredag helt enkelt!

Godkväll alla! Hur har ni det? Själv har jag det bra. Skolan som vanligt idag… Läraren i historian var sjuk, så jag fick ha läraren i engelska i historia också, inte så mycket att göra åt det ju. Träffade och åt med kompis i staden, sedan gick jag till Kirseberg och hade idrott.
Ja, jag gick!! Sjukt långt, men kunde ju inte hjälpa att bussen körde ifrån mig så fort som den gjorde, haha. Dagens problem eller vad?! Åkte hem och började äta, sedan har jag städat och diskat! Känner mig väldigt duktig för dagen. Träffade lite kompisar och pratade en massa innan man skulle hem igen under kvällens gång. Mycket roligt, så tack:) No more comments…
Men nu är det äntligen helg så det är alltid härligt. Skriver mer imorgon, för jag har inlägg på gång! Yeah! Puss o Kram på er alla!=)

Tumblr_lrzxc8ifb51qfcyo3o1_500_large

Take it easy for a while*


Feelings and inspiration - on and off these days..

Hela veckan har varit lite on and off känns det som. Jag har haft mycket att göra, pluggat och pluggat, fått ett betyg och skulle egentligen få ett betyg idag med, men läraren var tyvärr sjuk så jag får vänta tills nästa vecka, så jag får två betyg, kanske samtidigt?!
Det märks såklart att man börjat på gymnasiet nu, även om jag hade väldigt mycket på min förra skolan under hela högstadiet.
Men vad skall man göra? Det är ju bara att plugga, få bra betyg för att sedan bilda en karriär eller vad man nu strävar efter.
Håller ni inte med mig?! Det är bland annat därför jag inte bloggat på ett bra tag. Jag har fått kommentarer och ni läsare fortsätter läsa, så snällt av er!:) Nu skall det bli ändring på det hela, då jag kommit in i hela skolprocessen, det nya med nya betyg från A-F… Man vill såklart inte ha F som ni säkert förstår! Haha! Har inte haft någon inspiration eller lust att skriva, men nu börjar det flöda i tankarna som jag har i huvudet. Bra va?! Bara det jag skulle säga, om varför jag inte bloggat och så!  =)

Tumblr_lewwyp38kb1qa0g12o1_500_large

Tumblr_leiwllvwbi1qc0dx7o1_400_large_large

(weheartit)


Uppdateringen kommer ikväll - please hold on!

Tumblr_lms6c70bhi1qh54obo1_500_large

Massor av uppdatering kommer ikväll då jag även spelar in en videoblogg till er! Har haft fullt upp hela veckan! Fick förresten A i engelska, då vi skrev om en artist och hans låt, Chris Medina - What are words. Idag får vi reda på historian - nervös, hehe! Tack för att ni fortfarande läser och uppdatering blir bättre, ikväll bland annat... Men som ni vet så har jag också ett privatliv, och det har varit lite upside down på sistone känns det som. Ha det bra alla! Loove ya massor ;)


Sjukt fin låt på ett annat språk! :)

Denna låten hittade jag på en blogg! Så fin och härlig låt alltså! Dock förstår jag ingenting! Någon som vill berätta vad den handlar om? Haha! :P Och vet någon läsare  vilket språk den är på?;)
I just love the song, härlig låt typ..
http://jummivonminji.webblogg.se/ - härlig blogg där jag tog låten ifrån, kolla in NU!  


Facebook - fuck this shit?!

Meddelande: Till alla er som har min facebook… Det hackar just nu lite hos mig och vill inte som jag vill! Hoppas att det snart blir ändring på det i alla fall, skall kolla det imorgon! Bara så att ni vet det i alla fall! I övrigt så får ni gärna gilla min fanpage, som ni hittar under fliken fansida* Det får ni gärna göra!


Nu e jag frestad - så sugen!

Tumblr_lrqatbgudh1qgd3o2o1_500_large

Tumblr_lrpb5aj0to1qbqh5xo1_500_large

Så gott! Fyfan vad jag blev sugen på detta nu, weheartit - ni gör mig hungrig och sugen! :P Hmm...
Vad skall David göra nästa helg?
Baka kanske?! :) Det får vi se, men är lite taggad på det i alla fall! Någon mer som är frestad som jag? ^^


Söndag - studerat klart!:)

Godkväll alla! Har ni haft en trevlig dag? Här har det liksom bara regnat en jäkla massa, haha! Ni får ursäkta mitt ordspråk men nu e jag väldigt trött så jag skriver så… Ah, det gör jag ju annars med, men jaja! Har varit mycket duktig idag! Har pluggat och pluggat känns det som. Jag studerade först svenska då jag fortsatte med att skriva på min uppsats i svenska. Jag blev klar, så imorgon skall jag sätta ihop det jag skrivit här hemma med det jag skrev i skolan! Inlämningen är på fredag, men känner att det var lika bra att göra det klart nu.
Sedan skall jag jobba igenom det så att det verkligen blir bra, vill ju inte ha vilket betyg som helst!!
Inte då det gäller mig! :P

Åt sedan pizza från pizzerian, inte gör man det själv inte och kollade sedan på Polisskolan! Var tvungen att ha en paus från allt kände jag. Skrev precis klart engelskan, och min bästis läser igenom det till mig för att säga vad hon tycker! Det är bra med folk som läser det och som sedan ger en feedback på det man gjort! Många gör det, exempel inom medievärlden. Ett bra tips ifall ni inte gjort det innan!
Man skall dock lämna det till personer som man vet man kan lita på och som kan saken, haha. Imorgon kväll skall man lämna in engelskan, så det e ju bra att den är klar nu! Redovisningen är på tisdag tror jag! ^^
Kommer faktiskt inte ihåg, men det står på mitt schema.

Vilket tråkigt inlägg detta blev nu med massa skola och långt dessutom, men så är det då det är söndag.
Oftast i alla fall, haha!
Eller vad säger ni läsare? Haha! Det kommer roligare inlägg!
Har ni också gjort någonting bra idag? Pluggat eller någonting liknande? Städade gjorde jag igår men ni kanske gjorde det idag, vad vet jag! Ni får ha det så bra så länge! Puss!:)



En gammal bild på mig med sångaren Anders Fernett! =)


Dagen består av plugg... :D

4079959124_1e3a18a605_large
Jag vill ha <3


Idag består dagen av plugg, plugg och plugg… Har en engelska uppgift som skall vara inlämnad imorgon kväll. Sedan så har jag matte och en uppsats i svenska! Härmed önskar jag er andra en fin dag, och jag försöker skriva så mycket som det går när jag får tiden över! Först lite tv-program tänkte jag;) Har redan ätit frukost, så..!

 


Härlig kväll i Lund igår!:)

God morgon alla glada läsare! Hoppas i alla fall att ni är det, haha! Igår var en härlig kväll. Satt hemma under dagen och tog det lugnt, städade på morgonen och lite annat. På kvällen blev det att ta bussen till Malmö för att sedan åka tåget till studentstaden Lund!
Blev väldigt stolt att jag hittade vart jag skulle i Lund, härligt! Sedan så gick jag till Bella som numera bor där, och åt trerättersmiddag. Mycket gott! Efterrätten var fan godast, haha. Skriver senare vad det var! Bussen hem hade gått tidigare än väntat så jag gick gå med några vänner till Lunds central för att sedan ta tåget tillbaka till Malmö och sedan bussen därifrån.
Lite störigt men roligt att göra det med ju! Vad gjorde ni själva igår då? :)

Tumblr_lrnzk9jm5h1qcxieko1_500_large
(weheartit)

Och förresten så är Lund en sådan härlig stad, fin och har en personlighet typ! Men det är såklart Malmö också ifall du frågar mig, hehe! Någon som vill skaffa mig en lägenhet där eller?! :P


A short update



Skulle bara vilja säga att jag åt denna precis, som familjen handlat hem! Mycket gott!:) Frestande... ?!^^


I miss you!:)

Jag saknar era kommentarer!:) Börja läsa och kommentera igen! Så lovar jag att vara duktig med uppdaterandet!
Skall försöka så gott det går, men nu har jag faktiskt kommit på en idé som jag skall jobba med så att det blir bättre! Puss på er;) Och jag hoppas att nästa gång jag loggar in på bloggen så har ni kommenterat lite extra! It would make my day!


Rooms should really learn how to clean themselves.

Tumblr_lqsjvzjgpu1r0nv8no1_500_large


Håller ni inte med bilden? Tror att jag måste städa nu! Så här tidigt på morgonen? Ja, faktiskt! Har haft så mycket i skolan så jag inte hunnit alla sysslor… Sätta igång att dammsuga tror jag! Diska lite också kanske, ifall jag hinner det sen! David goes duktig eller vad?!
Fortsätt läsa och kommentera! Skall komma på fler inlägg att skriva! Kramar!


Klarade inte provet i historia - black out!

Det blev aldrig något uppdaterande igår. Var lite arg på mig själv, haha! Jag klarade aldrig provet i historia. Jag skrev inget på pappret, vilket inte är likt mig. Jag hade pluggat jätte mycket inför detta men när det väl var prov i går så stannade allting.
Min lärare sade att vi skulle ta det nästa vecka istället! Hur snällt är inte det? :) Älskar att jag har bra lärare faktiskt. Jag skulle i alla fall leva livet på helgen och inte tänka på historian sade hon typ* Så får väl göra det!

Annars så har det inte hänt något speciellt. Satt och pratade mycket med Vendela igår! Gaybloggaren Amir är i Malmö, och vem vill inte träffa han? Haha! Men tyvärr så hinner man nog inte det… Ännu ett bekymmer eller vad?! Blir att plugga nu i helgen, svenska och engelska, även en del historia och matte. Mina kompisar frågar alltid när jag får en ledig helg. Det är faktiskt en svår fråga tycker jag!
Jag försöker få ledigt, men det går ju inte alltid^^
Hoppas i alla fall att ni läsare mår bra! Det är ju en av huvudsakerna!:)

_13_large

Bild från weheartit - London!


Lunch med vännerna, skola, stadsbiblioteket, promenad och nu plugg - check!

Godkväll alla! Kom hem för en liten stund sedan då jag varit i skolan och slutat fem. Blev både att sitta och plugga lite på stadsbiblioteket och gå en skön runda i parkerna med en fin vän innan man bestämde sig för att åka hem! Det blev Sibylla mat idag… Gott i alla fall, så tur det, haha. Tog faktiskt några chokladbitar som efterrätt;) Vet att det är en vanlig torsdag, men vem äter inte det då?! Haha!
Det finns liksom många som gör det, eller som jag tror gör det i alla fall. Mina lektioner har i alla fall varit de vanliga idag, tyska, samhällskunskap och svenska. Måste bara säga hur roligt vi har det på tyskan...
Läraren måste tro att jag och Emilia är höga då vi sitter och läser tyskan^^ Jag kan ju det och är duktig, men inte när man är trött! Som vi asgarvar, inte bra vad jag förstått!
Nu skall jag fortsätta plugga inför provet imorgon, många sidor att läsa vet ni! Jobbigt värre!
Ha det fint så länge – uppdaterar mer senare* I promise!

 Tumblr_lrj7x6k83l1qjzvcco1_500_large

Hehe, hittade denna bilden! Skriker den David Zaar eller gör den?! Haha! ja, det ser man såklart;) Passar även på att säga Välkommen Hem till min fina vän Lina som kommit hem från Öland!:) Vi måste träffas någon dag!


Modelljakten remix - Kenza och Andreas!!

Är det bara jag som fallit för Andreas röst? Det är bloggaren och modellen Andreas Wijk som gör en sorts ”remix” på låten Wonderchild. Han sitter med bloggerskan Kenza under modelljakten i Östersund… Vad tycker ni? Pratade med en kompis idag som också tycker han är bra! You go, haha! Och båda två verkar ha härliga personligheter. Varför har man inte träffat dem? En vän till mig hade i alla fall träffat någon av dem, tror jag! Kenza och sedan även Kissie, lite avundsjuk som jag är!



Så vad tycker ni då?!


Ett morgoninlägg utan rubrik...=)

God morgon alla! Hur har ni det? Jag har haft en stressig vecka som vanligt, men samtidigt försöker jag koppla av så mycket som det går. Imorgon kommer min underbara vän Lina hem igen! Hon har varit borta, men vet inte ifall jag skall säga vart hon varit eller inte, så jag nämner inte det än, haha. Sitter och kollar på Alla älskar Raymond på tv3! Har precis druckit en kopp varm choklad, duschat och snart tänkte jag studera lite, bland annat inför provet och till svenskan som vi hade tills idag. Många tror att det bara finns skola i mitt liv, och det är ju faktiskt sant… Men samtidigt försöker jag ha ett privatliv med där jag träffar mina underbara vänner, är ute och fikar, möten och allt annat! Ägnar ju även mig åt saker på min fritid, som skådespelandet! Vet faktiskt inte vad jag mer skall skriva så jag hittar väl på någonting senare!:) Kramar på er alla! Fortsätt gärna läsa och kommentera;)

Girl-rain-showers-taylor-swift-favim.com-144691_large

Det ösregnade och åskade hela morgonen, men har slutat nu. Undrar ifall det kommer till att fortsätta?! Förresten så är bilden tagen från weheartit med Taylor Swift på bilden! Mycket fin bild tycker jag, och jag som hatar regn^^ Någon mer som gör det egentligen?


David Svarar!!

denise om Please follow my life wherever you are...!!:
Hej! Jag känner inte dig men brukar läsa din blogg, tycker den är riktigt rolig och bra! Jag har en liten privat fråga men ka, whatever, jag vågar fråga! Är du hetro eller homosexuell? Ta inte illa upp eller något, jag bara undrar =)

Svar: Hej! Först och främst så tycker jag att det är kul att du läser min blogg och att du tycker som du gör!:)
Det gör mig såklart glad, haha! Jag är hetero men säger som jag gör till alla andra som kanske frågar samma fråga… Jag är bara mig själv! Jag tycker inte att killar skall vara på ett sätt och tjejer på ett annat!
Det gör oss inte speciella. Jag vill vara mig själv och that´s it! Tack för din fråga!


Prov på fredag i historia - vilket menas med läsa på?!

Il_570xn.225086813_large

Har precis läst lite historia i boken… Vi har nämligen prov på fredag vilket inte gillas alls. Det är många sidor som man skall läsa och mycket som man skall kunna. Imorgon blir det nog till att sitta och plugga med vännerna! Vad roligt, hmm… Inte att plugga en massa men det andra såklart^^ Nu skall jag leva mitt liv vidare… Vilket snart betyder sova tror jag! Kollar även på film på sexan!
Har sett den innan, men skadar ju inte att se den igen! Kollar på You, me and Dupree! Gör ni det med?!
Skriver mer imorgon i alla fall! Love*


United Kingdom or United States of America?! ;)

Godkväll alla! Dagarna blir långa denna veckan känns det som, haha. Har pluggat för fullt i skolan idag och är faktiskt mycket stolt över mig själv då jag klarade många uppgifter i matte. De som känner mig vet att jag har svårt för matte och att jag inte gillar ämnet i huvudtaget. Jag är i alla fall ärlig och säger att jag inte förstår så mycket även om många säger att jag inte är så dum i huvudet som jag tror jag är. Sedan hade vi lektion i engelska där jag jobbade med min kompis once again. Tror faktiskt att vår presentation och text om uppgiften vi fått kommer att gå mycket bra. Tro kan man ju alltid göra ;) Men jag vet ändå garanterat för vi jobbar väldigt bra tillsammans. Idag debatterade vi på engelska om vilket land som var bäst… England eller USA? Vad tycker ni? Och vilken sida tror ni jag var på? Såklart England! Engelskläraren bara skrattade men tyckte det var bra så mycket vi pratade på engelska och med två helt olika dialekter med, vilket såklart blev ett plus.
Undrar hur det blir imorgon?!

   Tumblr_lriwdqlbuw1qmspeuo1_400_large

VS;

Tumblr_lriyxgawpx1qhbitjo1_500_large

Förstår ni egentligen hur kul vi har det?! Haha:P


Please follow my life wherever you are...!!




Remember that you can follow me wherever you are in the world!:) This is my twitter so please follow me and I promise that I am going to update lots… so you can follow me and my lovely life as David Zaar, haha!
Looove ya all! http://twitter.com/#!/DavidZaar


Skola, Maria Montazami och teatern igår.. ;)

Hej alla! Hur har ni det idag? Förlåt för att jag inte orkar uppdatera eller för att jag rättare sagt inte har haft tid med det. Igår var jag i skolan som vanligt vilket var roligt för att man träffade sina vänner. Engelska projektet är ju roligt men samtidigt svårt, då man siktar på höga betyg, haha! Vem kunde liksom tro någonting annat?
Jag jobbar i alla fall tillsammans med en jätte snäll kompis, härligt va? Han heter faktiskt Tim! Man kunde jobba två och två ifall man ville så det passade ju bra, har alltså fler kompisar ifall ni nu undrar;)

Jag och några kompisar gick sedan till Åhlens där Maria Montazami var (ni vet hon från svenska Hollywoodfruar, med läppstift och att det finns sand i öken)!! Så roligt att träffa på henne=) Min kompis tog massvis med bilder men vi orkade inte stå i den långa kön, men hon är ju kvar idag fast på Hansa gallerian! Sedan stod jag på en scen, typ… Och övade inför showen i november, så hade fullt upp igår.
Har nog mer att skriva om men gör det ikväll då! Loove ya!

Tumblr_lri1krx0kl1qai6zio1_400_large

Såhär har jag typ känt mig i helgen, haha! nä, faktiskt inte, så mycket.. .;)


Godmorgon bloggen - fullspäckat schema en tisdag!

321106_261743563856305_215849358445726_858336_981557436_n_large´

God morgon bloggen!:) Fullspäckad dag känns det som! Inbokat möte, inbokad lunch, skola, och sedan stå på en scen i några timmar och reptera inför en show i november… Vad skall ni själva göra? Men sedan har man ju saker man måste göra till skolan, så jag får se vad jag hinner med idag. Så är det ju ibland, haha. Skriver alltså mer senare, men nu har ni denna lilla uppdateringen!


I am just walking around, is this really me?

Godkväll alla! Hur har ni det? Själv så har jag det ganska bra tror jag. Slutade klockan fem idag vilket är lite drygt, men så är ju livet då man går i skolan, right?! Hoppas verkligen att jag blir bättre med uppdaterandet! Skall försöka skriva inlägg som jag kan ställa på tidsinställda för då blir ju bloggen mer uppdaterad. Åt med familjen efter skolan och sedan har man pluggat och pluggat… Kollat på en dansk tv-serie som heter Lykke som jag följer! Mycket bra! Har sett den på den danska kanalen innan så vet att den är bra och vad den handlar om.
Det roliga är att det är en depressionsserie men vad gör det? Det kan ju vara bra det med tycker jag! Skriver mer senare!
Ha det bra så länge:) Love ya so muuuch! Haha! :P

304283_2175957169998_1578903153_2102673_1285491568_n_large

I am just walking around and thinking... Not feeling very good, feeling like Im not myself right now -_-
Bilden från weheartit såklart - love that!


Jag tror jag är tillbaka:) Haha!

God morgon på er alla! Nu är jag tillbaka igen vad jag vet! Hela helgen har bestått av att vila ut efter insparksfesten i fredags, som inte alls gick så vilt till… Haha! Har sedan städat, suttit på ett möte angående en föreställning då jag är skådespelare på fritiden, och lite annat! Precis som Lina skrev så har jag ett privatliv jag med och det måste jag ha. Såklart så skriver jag om en massa saker på bloggen men det är väldigt mycket som inte ni vet om mig och mitt liv, för jag kan inte hänga ut mig själv här tycker jag! Vilket är ganska förståeligt enligt mig! Hoppas att ni börjar läsa igen och att ni kommentera som vanligt för jag saknar det verkligen!
Men jag har väl mig själv att skylla som inte uppdaterat! Har faktiskt en del vänner som inte bloggat över en månad, så jag skall nog inte klaga^^ ;) Puss o kram på er alla!

Tumblr_lrcgfw9dmi1r0xyfho1_500_large

Mila Kunis <3 (från weheartit)!


Mer inlägg!

Jag vet att jag har visat dem två första bilderna innan, men jag vill bara säga hur glad jag är att David får så många unika läsare. Så jag vill ännu en gång hylla dem och även berätta hur stolt jag är över David. Trotts att han har så passa mkt att göra i sitt liv så hinner han med att lägga en gnutta tid här på bloggen. Så jag vill bara säga att jag är stolt över dig David :D. Du är helt enkelt bäst xD

Lina Svarar!

Okej om Lina in da house :):
Sådan drama det är när han inte orkar blogga och det verkar ske rätt ofta.. (lina kanske borde ta över bloggen:D)
IP: 78.72.74.23
11 September, 22:46
Jag tycker inte att det blir så stor drama över att David inte orkar att blogga ibland och det är för att jag vet hur hans liv är alltså inte ingående men ändå så passa bra att de är självklart att han behöver hjälp ibland. Men nu vill jag bara klar och göra för dig att David försöker blogga varje dag och trotts de så har han skolan och tänka på + så går han i skolan varje dag. Han har även ett privatliv och där ingår hans familj och allt som tillhör där. Han måste även kunna ha en fritid också där han träffar vänner, släkt eller bara vill göra sådant som han tycker om. Han går även på teater som tar en del av hans fritid. Så det är inte de att han skyller på att han inte orkar blogg utan de är för att han har så mkt annat att lägga sin tid på, men ändå så försöker han blogga så mkt han kan. Men ibland så får han de stressigt eller att han inte mår så bra och då vill han verkligen ta hand om sig själv. Så du ska inte klandra David för att han inte bloggar exakt varje dag för han har ändå ett privatliv, skola, vänner och fritid som han vill egna sin tid åt. Så säg inte att de blir drama när han inte orkar blogga, för de tycker jag att de inte blir. Så tänkt efter innan du skriver en kommentar. För jag blev bara lite lack över att du inte vet hur Davids liv är egentligen, för han skriver inte ut allt om sitt liv som vissa andra göra. Så nu kanske du har lite mer förståelse över hur de egentligen ligger till. Så vakta gärna dina ord till nästa gång!!

Malmöfestivalen 2011!

David sa att jag även kunde lägga in bilder från när vi var på Malmöfestivalen, för som ni har sätt så har han inte hunnit lägga in några bilder eller inte orkat, så nu tänkte jag göra det och här har ni några av dem:










Detta var några av bilderna som togs och vi kollade på Veronica Maggio och September. Mer orkade vi tyvärr inte. Vi orkade inte stå och tryckas med massa folk. Men roligt hade vi iaf :)

Lina in da house :)

Hej på er! :)

 

Nu är jag tillbaka igen, Davids högra blogg hand eller vad man ska säga. Men han ber mig iaf alltid hjälp när han inte har någon inspiration till bloggen, trött eller bortrest och denna gången är det för att han är så sjukt trött och lite yr. Han har faktiskt varit ute och festat i Fredags och jag pratade med honom tidigare idag och då fick jag vet att dem hade kul iaf, fast David får berätta allt själv senare om han vill, såklart.

 

De kommer ske lite förändringar på bloggen, inga jättestora och det är David som har bett mig men jag fixar de nog imorgon eller på Fredag. Har inte tid sen senare i veckan.

 

Men nu vet ni typ varför David inte har skrivit på ett par långa timmar. Men jag är bara glad över att han vill ha min hjälp när han inte orkar med och blogga eller inte har någon inspiration.

 

Så vi hörs nästa gång när David behöver hjälp. Kram på er :)


Nu skall David städa - bloggen uppdateras idag!

Tumblr_lr7azc4oog1qk9fhpo1_500_large
Detta huset vill jag nog ha!! Eller?! 


Har tagit det lite lugnt och städat lite här och där. Kollar på några avsnitt av Gossip Girl då jag vilade, haha.
Nu blir det att grovstäda igen så att här blir riktigt fint här hemma! =) Eller nästan fint i alla fall! Sedan måste jag ju plugga också, men tror jag får göra det imorgon. Kanske lite idag då!
Skriver mer senare och då kommer de inläggen som jag lovat er men som jag aldrig publicerat!
Tror liksom att jag får tid idag. Kramar på er alla! :)


Fest i Kirseberg igår kväll - insparken!=) Looved it!

Tjenare på er alla! Idag är man lite sliten och trött sedan festen igår. Vi hade ju först Kick off med skolan då vi spelade en blandning av brännboll och baseball (vilket jag inte vet vad det heter). Jag var dock inte med då jag fortfarande var förkyld, haha! Inte roligt alls…
Åt sedan lunch på en restaurang med vännerna, men maten där var ju inte den bästa precis! Inte enligt mig i alla fall, men enligt dem, typ. Åkte hem för att vila ut och ta det lugnt. Packade och tog på sig nya kläder.

Skjorta, kavaj och… (nä, inte röda byxor utan vanliga jeans)! ;) Det blev att dra iväg till Malmö igen då man åt på Burger King, där man träffade två coola tjejer och den ena av dem var så aspackad! Sjukt roligt att höra henne… haha! Sedan blev det fest i Kirseberg! Looved it, like rubriken!
Gud vad roligt. Dansade sjukt mycket och ALLT det andra skall jag såklart inte skriva på bloggen!
Hoppas att ni också hade en trevlig fredag! :) Puss o Kram på er!

Tumblr_lpbm85ffah1qlelyfo1_500_large

Fick ta en fin och en cool bild från weheartit då vi glömde att fotografera, haha! Men mycket värre var det såklart, men så här såg vi alla kanske ut då man bara satt ned och snackade lite antar jag*


Godmorgon - fredag!

God morgon! Hur har ni det egentligen? Jag har det ganska bra. Känner mig bättre nu men är inte helt frisk, haha! Har massor att göra idag känns det som^^ Men jag skriver mer senare ikväll eller imorgon! Ha det bra så länge! Har heller inte hunnit publicera inlägg som jag har skrivit, så blir att göra det sen! Dessutom så har jag fått ogiltig frånvaro i skolan då jag gick hem igår… Helt sjukt!
Får väl snacka med någon lärare sen tror jag, någon dag! För vill inte ha ogiltig frånvaro såklart, haha.
Annars är det ju fredag idag, många festar väl på fredagar tror jag.
Skall ni på någon fest? Drick lugnt i alla fall ;) Puss o kram!



Då jag har ätit middag ute med skolan, vi äter ju ute, så går jag och en kompis så handlar hon goda Chocolate Chunk Cookies (tror de heter så) från Espresso House! beroendeframkallande helt klart ;) Mitt café*


Träffade en härlig dam idag - hon hade cancer:(

Jag förstår faktiskt inte hur förkylningar fungerar. Imorse var jag mycket sjuk och mådde inte alls bra men åkte som sagt till skolan, endast för att göra prov. Då jag åkte hem från de andra lektionerna så vilade jag och åt, vilket ledde till att det blev bättre. Men på kvällen så blev det sämre igen. Jäkla skit ifall man nu får säga det helt enkelt, haha! Jag skall i alla fall bli frisk och det är nu! Jag ger mig alltså inte.
Då jag säger det så tänker jag på en dam som jag mötte idag då jag satt och väntade på bussen i Malmö.

Hon frågade mig hur mycket klockan var, men min mobil hade dött så vi fick fråga en man som gick förbi.
Hon tyckte att jag var trevlig att prata med och såklart tyckte jag detsamma om henne då. Hon berättade för mig att hon hade cancer men att hon levde livet och att hon skulle leva länge.
Hon hade en sådan stark och en härlig personlighet, sällan man möter folk med det faktiskt.
Blev väldigt glad då jag pratade med henne och om hennes sorliga sjukdom och liv. Hennes morfar hade också dött i cancer då han blev 97år, och hon tänkte bli äldre! Hoppas verkligen att hon får det bra och att hon lever längre än vad hennes morfar gjorde.
Hon hade även hittat på en egen vers till ”Gud som haver barnen kär”, vilket var mycket bra och påhittat som rimmade… Mycket trevigt att höra det! En gammal människa med svår sjukdom, och med sådant självförtroende och höga drömmar! Stor hiss* :)

Tumblr_lqvi3vcsl71qdivjpo1_500_large

Bilden är tagen från weheartit och har med kärlek att göra tänkte jag, vilket man också ser! Pretty obvious^^


Gossip Girl, sängen och bloggen!

Tjenare bloggen och mina kära läsare! Känns kanske lite dumt att kalla er för mina men det är ni ju egentligen ifall man nu ser på det på det viset! Haha! Ligger nerbäddad och kollar på Gossip Girl säsong fyra! Love it! Vilade ut innan, men gud vad mycket bättre jag mår nu!
Skall ta en till c-vitamin ikväll innan jag lägger mig för att vara säker på att bli friskt till etthundra procent imorgon! Då är det ju kick off för oss första-ringare vilket jag såklart längtar till, haha. Har ett inlägg som publiceras ikväll om hur man håller sig frisk nu till hösten och vintern. Tror att ni kommer gilla tipsen som jag ger er, eller hoppas det i alla fall! Ha det bra så länge, för nu skall jag gå och lägga mig igen… Och stänga av datorn också antar jag* Orkar inte chatta med massa personer på facebook eller läsa bloggar just nu!
Det blir senare ikväll, och då skall jag även unna mig någonting!



Detta blev min mat innan idag, hehe! Skall såklart äta mer senare! Snabbt, gott och enkelt*


Skrev provet och gick hem för att dejta sängen:(

Hej på er alla! Hur har ni det? Åkte hem tidigt från skolan, redan efter första lektionen idag… Mådde verkligen inte bra och man kunde se hur mina ögon rann hela tiden, vilket betyder att jag för förkyld. Är hur täppt i näsan som helst. Har precis vilat ut lite och nu skall jag äta! Hoppas att ni är friska i alla fall! Skriver några fler inlägg när jag orkar! Ha det superbra så länge i alla fall:) Kram på er!
Och by the way så gick provet ganska bra idag. Tror dock inte att jag får det betyget som jag vill ha, men man kan ju alltid hoppas på det bästa såklart, eller vad säger ni?!

Sick-teddy-bear_163029099_large

Naaw, härlig och söt bild från weheartit.com *


Dagens inköp - Gossip Girl säsong 4!=)


Mitt andra inköp idag blev såklart en av de tv-serier som jag följer skarpt och som jag älskar! Har de tre första säsongerna och detta är den fjärde som kommit ut! Längtar även tills det kommer på tv, den senaste säsongen som precis spelats in alltså! :) Just love it!
Och såklart har jag några kompisar som vill låna dem… Gud! Haha! Först min tur, sedan deras antar jag, är ju snäll!XoXo like they always say... //David*


Men David? Tar du droger?! Knarka C-vitamin!

Sitter just nu och kollar på Efterlyst och har än så länge inte sett några som jag känner igen där, vilket jag tolkar som något positivt, haha! Idag köpte jag två olika saker då jag var i stan! Någonting som jag behövde enligt mig själv! Har precis pluggat klart. Har en del att göra men det får jag göra imorgon, är sjukt trött nu (tidigt, jag vet!) och sedan är jag superförkyld… Vilket ogillas till max!
Hoppas i alla fall att provet går bra imorgon! Har varit på lektionerna, antecknat och läst sidorna som man skulle läsa. Sedan har jag faktiskt inte gjort mer, men hoppas ändå på det bästa. Kanske skall be till Gud om hjälp? Ironi till max ifall ni inte förstod det ;) Hehe. Uppdaterar mer imorgon såklart!



Dessa dagarna blir det att knarka c-vitaminer så att jag blir frisk! Köpte två rör med tabletter idag, lägg en i vatten och sedan dricker man det! Gott och bra – det hjälper faktiskt! Så pröva det ifall ni inte gjort det förr.
Två olika smaker dessutom.. Kram på er alla!


Jag svarar - på kommentar och inte i telefon;)

Frida om David videobloggar!!:
Hahahha, var det mig du menade David? :D
Giillar att du videobloggar igen! :)

Svar: Hehe, jag kommer faktiskt inte ihåg, för vet inte ens vad jag säger där i, kanske borde kolla på den själv?! Men jag tror att jag menade bland annat dig men även några andra!: ) Äntligen så kommenterar du bloggen ju, haha^^ Det får du fortsätta med!
Får se ifall det blir något till videoinlägg i veckan... Eller vad tycker du? :P


Pluggar inför prov imorgon - samhällskunskap

Sitter och pluggar lite inför provet imorgon! Har varit hur lugn som helst med det men nu är jag hur nervös som helst och bara tänker, ”skall jag klara det eller skall jag inte?” Vilket problem*

Jag vet att det är sjukt svårt att få högt betyg nu när vårt betygssystem har ändrats från A-F… Mycket jobbigt och mer komplicerat men ändå roligt då bland annat USA och England också har det så, haha. Lektionerna idag har inte varit så roliga precis. Jag har mått sådär.. Är förkyld, vilket inte är så roligt. Har i alla fall bokat in ett möte på lördag och har även fått några kommentarer eller rättare sagt frågor på blogresponse om personer som undrar ifall jag festar och är som en ”Stureplan ikon” eller vad man nu skall säga!
Har svarat ju, så kolla gärna in och ställ fler frågor;) Har även en del svenska att göra så måste sätta igång med det med! Tankekarta och lite annat!
Skall även se på Efterlyst klockan nio, kanske någon läsare som är med i programmet?! Haha! Hoppas inte det i alla fall^^ Skriver mer sen! Loove ya! Och just nu kollar jag på Simpsons, bara så att ni vet - anteckna det :P



Arena 123... Och sedan Svenska spår 1 eller nu vad den heter, hehe! Plugga eller? Hmm, en bra idé antar jag, ifall man nu vill ha ett bra betyg, hehe, eller vad säger ni?! Provet handlar om massmedia och källkritik! Skall läsa alla anteckningar som jag skrivit ner under lektionerna* Kram!




Uppdatering ikväll - Plugg och Gossip Girl som gäller nu!:)

Tumblr_lngzwhkpjy1qlwd47o1_500_large


Hej alla! Bara så att ni vet så kommer uppdatering med längre inlägg ikväll! Just nu är det plugg som står på schemat! Kollar även på den fjärde säsongen av Gossip Girl som jag köpte idag! Wihoo! Har prov i samhällskunskap imorgon… ;) Bilden är tagen från weheartit - pallade inte ta en egen, haha! Ha det bra alla så hörs vi senare ikväll! Följ mig annars på twitter så ni får veta!


Hmm..Taggad eller?!?! =)

Ruw3fb_large
http://weheartit.com

Är sjukt taggad till Insparksfesten på fredag. Först skall vi ha en kick-off med skolan då vi skall grilla eller äta frukost, vet inte riktigt beroende på vädret såklart. På kvällen blir det en stor fest i Malmö på en restaurang, och man är väl taggad? Hmm… Lite i alla fall!
Någon annan som skall dit egentligen? Det finns biljetter att köpa såklart så skall göra det fort som satan tror jag ;) Förfest hos någon eller vad säger ni?


Espresso House... Espresso House - Did I say Espresso House?!

Tjenare alla fina läsare! Hur har ni det idag då? Själv har jag det sådär… Har gått i skolan som vanligt och tänkte plugga på inför provet som vi har på torsdag i samhällskunskap! Sedan skall jag vila lite tänkte jag.
Blev fiskgratäng till middag, och måste vila ut mig då jag är förkyld… Vilket inte är roligt :( Lunchade med mina vänner innan idag innan tyskan på Caroli City och sedan blev det att ta en god kaka med en vän på Espresso House. Åkte sedan hem och vad gör jag inte då? Jo, träffar syster på Espresso House och tar en ischai!
Så är det att leva mitt liv helt enkelt! Haha! Har precis läst lite bloggar och kände att det var dags att uppdatera. Blir att se på Idol senare tror jag, som börjar klockan åtta! Någon annan läsare som skall se det? =)
Ha det fint så länge! Skriver mera ikväll! By the way så ställde jag in teatern idag.. Puss,



Har även ett möte att boka in, läxor, prov, var på möte i helgen, en trerättersmiddag på lördagkväll, fest... Mitt liv<3
Someone who wants to live it with me? :P


Selena Gomez - en bra sång!

Godkväll alla kära läsare! Hur har ni haft det idag? Då jag åkte bussen i morse så fick jag stå upp hela vägen… Gud vad jobbigt det var! Trängas i en fullsatt buss och fullt med människor som stod i gången, en av dem var då jag. Hatar sådant kom jag på, haha!
Jag var i skolan som vanligt och efter det blev det att äta med de fina vännerna. Gick sedan och träffade min kompis då vi skulle handla bland annat present till sin mamma! Kom hem för en stund sedan och har precis ätit och druckit ett glas oboy! Kollat på Cougar Town och just nu på Friends! Blir snart att plugga…
Skriver alltså mer senare! Loove ya all like I always say! Men jag menar ju det, hehe! ;) Fortsätt gärna läsa och kommentera!



Sjukt fin låt och sådan fin spanska hon har! Sjunger mycket bra med.. Trodde inte ens att hon kunde spanska^^ :) Är inte så stort fan av henne annars, men har en vän som typ är:P


Jag är ett måndagsbarn, hela livet blev en fest!

34709_1200090300623_1779537165_403676_5120369_n_large

Paris - bild från weheartit*

Nyduschad, frukosten på gång, Vakna med The Voice – check!  


Ärenden, möten, ärenden, städning på hög nivå - my day!

Godkväll fina ni!:) Idag har jag verkligen bränt massor av energi. Jag cyklade i morse några ärenden och efter det blev det att handla bullar på bageriet för att sedan gå till mormor och äta frukost! Gott måste jag bara säga! Fick ett sms där jag min kompis frågade ifall vi skulle ses innan mötet. Jag hade tydligen ett inbokat möte idag både med styrelse och ett årsmöte då jag är skådespelare på fritiden! Alltså gud! Fick gå hem och laga pasta som jag åt snabbt. Sedan stack jag till mötet och satt och fikade där!:)
Fick en kopp kaffe så att man blev lite piggare, haha. Missade dock styrelsemötet men det gjorde ingenting som tur var. Hade helt glömt att skriva in det i planeringen, och jag måste bli bättre på att kolla min kalender nu för tiden! Missar en massa annars har jag märkt!

Kom hem igen och vad gör man då? Jo, man städar som satan i gatan (Veronica Maggio) och sedan så diskar man undan resten av disken, sorterar tvätt och kör ut några ärenden. Har precis pluggat lite tills jag inte orkade mer och äntligen kan man ta det lugnt!
Sitter med en kopp varm choklad och kollar på Hemsöborna (Stefan och Krister)! Hur har er söndag varit då? Man skall ju egentligen vila då det är en ”vilodag” såkallat, men det har inte David gjort! Jag lever mitt stressiga liv som vanligt^^ Loove ya all!:) Skriver mer senare!



En gammal bild, hehe!:) Men jag läser fortfarande boken för jag har inte haft tid att göra det! Har ju börjat ny skola och allt så jag har inte den tiden längre. Men försöker läsa då jag pendlar såklart! Gör mitt bästa!
Annars läser jag ut böcker väldigt snabbt;) Eller enligt vad jag själv tycker dock*


Söndagsmorgon - frukost?

303558_2283364814257_1552969581_2449853_32907_n_large

Snart blir det frukost, men skall dock inte äta detta goda!* 


God morgon alla kära! Hur har ni det? Stiger upp tidigt på en söndag, men skola imorgon ju. Idag måste jag plugga en massa känns det som. Jag har både läxor och prov tills nästa vecka så vi får väl se hur det går! Hoppas såklart på det bästa, haha. Som ni ser så är jag ”Back on Track again” och det tycker ju jag är jätteroligt. Är så glad att ni fortsatt läsa bloggen under dessa dagarna då jag inte varit aktiv på grund av olika saker kring mitt privatliv. Jag lovade att nämna två kompisars namn som går i min nya klass så tänkte göra jag det då! Amira och Johanna O – Ni är bäst;) Är ni nöjda nu?!!!

Har även några inlägg på gång för ikväll som jag tror ni skall gilla, även några för veckan. Har skrivit ner en lista med inlägg som jag skall skriva, ett bra sätt faktiskt! Då man har inspirationen så skall man göra det…
Ha det fint! Skriver mer senare! :) Puss o Kram!


Premiären av bloggandet igen - frågestund!:)

Då jag varit borta ett antal dagar från bloggen så tänkte jag att det hade varit bra och roligt med en frågestund eller? Ställ så många frågor ni vill så tror jag att jag svarar imorgon kväll!:) Hoppas nu ni ställer frågor så att jag kan svara på dem sen!! Inga frågor publiceras förrän det är dags och för privata frågor svarar jag inte på!
Jag avgör själv alltså! Men nu är det erat jobb att trycka på kommentera! Loove ya:)



Moi - som ni ställer frågorna om, hehe! ;) Svårt att tänka sig det va?!


En superfin kommentar - blev nästan lite rörd hehe! :)

Jag kände att jag var tvungen att publicera denna kommentar! För hur kan man välja att inte göra det? Min vän Lina, som också bloggat här är så supersnäll! Jag får inte sluta blogga av henne, så jag lovar att jag inte tänker göra det! Men vill ändå veta vad ni andra läsare tycker? ;)

Lina om David uppdaterar igen! :):
Haha tack så mycket :)

Jag tycker inte att du ska sluta blogga, för då mister du många bloggläsare och sen så ska ju dem inte förvänta sig att du ska uppdaterar varje dag heller. De få helt enkelt acceptera att du har ett privatliv också och inte alltid kan lägga bloggen i första hand, men jag är glad över att du hinner blogga när du väl får tid. Så min åsikt är att du inte ska sluta blogga. För jag tror att du kan bli känd en vacker dag.
Du har redan på börjat de så fint. Så ja tror på dig. Ibland vill man sluta blogga helt och hållet, men om man skulle sluta helt så skulle man nog sakna de till slut. Om man känner att man inte ha lust att blogga så kan man ha bloggpaus. De har jag ibland och det funkar bra då jag inte pallar blogga. Men jag skulle aldrig drömma om att sluta bllogga. Men du gör ju som du själv vill och jag tror nog att du kommer fatta rätt beslut. Men jag tror att många av dina läsare skulle bli besvikna, kanske dina vänner i skolan skulle bli de också.
De gillar ju att du bloggar, vad jag har hört från dig :P. Men som sagt du bestämmer helt själv. För de är bara du som kan bestämma hur du vill göra, inte dina läsare. Men att de får tycka till kan de ju, men det är bara du som kan göra valet mellan att blogga eller sluta.
Men jag vill att du forsätter, för du är en av mina favorit bloggare :D

Men jag tror på dig och stöttar dig till 110 %. Så får du de jobbigt någon mer gång, så ryker jag in och bloggar ett eller två inlägg :). Stora kramar på dig :D

______________________________________________________________________________________________________________

Blev nästan rörd av inlägget men jag säger bara ett stort tack! Och ger dig STORA KRAMAR tillbaka!=)
Hoppas ni andra också vågar skriva vad ni tycker, hehe.. Lina är ju en av de bästa*


David Svarar på en fråga!

Carro om Ett tack i slutet av videoinlägget till Emmelie så hon inte dödar mig;):
Hejj David! Kan du inte lägga in en video när du sjunger :)

Svar: Haha! Är du rolig nu eller? Vi får se! Tror dock inte att jag tänker det, men det vet man såklart inte! ^^ Tack för din fråga i alla fall! Vi får helt enkelt se! Hoppas bara jag inte gör dig för besviken.. ;)  Kram!


David videobloggar!!

Har fått förfrågningar på videoinlägg så jag tänkte att "varför inte?!". Nu när jag har kommit tillbaka till bloggen så kan man väl lika bra börja med ett videoinlägg haha! Kommentera gärna och säg vad ni tycker, kom med tips eller liknanade! Loove ya!



Fika, trerättersmiddag - a view of my day as David Zaar;)

Hej alla! Lite sent nu tycker man, haha! Har haft fullt upp i veckan som jag skrev i det förra inlägget!
Var och fikade innan idag hos min gammelmormor och min gammelmorfar. Min mormors bror hade fyllt år så vi var hos deras såkallade föräldrar och fikade gott.
På kvällen blev det att åka till min kompis och äta en trerättersmiddag med mina två andra kompisar! Vi härmade såklart tv-programmet ”Halv åtta hos mig”! Mycket trevligt och väldigt god mat!

Blev att ta bussen hem då jag inte mådde riktigt bra, men det är mycket bättre nu ifall ni undrar, haha. Mår bättre nu! Hade tur, för bussen slutar gå vid halv tio på helgerna har jag för mig så jag hann precis med bussen på sex sekunder! Det kallar jag såklart skills!
Men det är inte så konstigt då jag är van och springa snabbt då jag stressar, haha.
Hade inte hunnit ta på mig ytterkläderna riktigt ordentlig, så fick ju göra det på bussen som jag satt ensam i… Ingen annan som ville åka buss på kvällen nä, ingen som hade festat vid stranden^^ Och busschauffören måste ju ha trott att jag var full dessutom då jag kom lite hur som helst, haha! Men det var jag dock inte ;)
Har ni själva haft en trevlig dag/kväll då? Gjort vad? Skriver mer imorgon!
Ha det bra så länge så hörs vi senare! Uppdateringen kommer i alla fall att komma igång nu och saker på bloggen ändras i veckan! Kramar på er alla!=) Hoppas ni fortsätter läsa som vanligt nu :-)



En bild på mig som bloggar - då jag var i Stockholm! Längtar dit, snart ju.. ;)


David uppdaterar igen! :)

Tjenare alla underbara läsare! Jag älskar er för att ni fortsatt läsa bloggen även om jag inte uppdaterat! Jag har inte haft tid då jag har haft för mycket att göra, gått i skolan till klockan fem om dagarna, pluggat och haft fullt upp med privatliv för jag hoppas att ni vet att jag har ett sådant med! ;) Funderade även på att lägga ner bloggen helt, men tror inte jag gör det, haha!
Har läst en massa bloggar nu och de har uppdaterat massor, så har läst väldigt mycket! Har inte läst bloggar eller någonting på några dagar och verkligen inte uppdaterat på över tre dagar vilket inte är likt mig!
Jag kommer att uppdatera mycket mer nu då jag har tid igen!:)
Hoppas att ni har förståelse till det i alla fall! Sen så har jag inte mått så jättebra, men ingenting som jag vill ta upp i bloggen ^^ Det tillhör också mitt liv utanför bloggen, så att ni förstår…! :)

Skulle även vilja tacka Lina som publicerade två inlägg igår kväll! Tack så jätte mycket! Smsade ju henne precis som hon skrev, och sedan uppdaterade hon precis som jag ville! Så snällt! Man kan alltid lita på henne, så hon är ju min gästbloggare såklart!:)
Puss och Kram på er alla! Kommentera gärna!



Frågan som jag ville ställa er var, Vad tycker ni om bloggen? Skall jag fortsätta som bloggare eller lägga ner? ;) Väntar på svar! Ha en fin natt!!
Bilden är tagen från Linas blogg som ni hittar här då jag redan publicerat de bilder som jag har på henne, tråkigt med bilder som man alltid tar, så tog denna fina bild! Cool tröja ju, haha! x))


Underbart!

Jag här igen! :)

 

jag vill bara säga vilka gulliga bloggläsare David har och jag är så glad för hans skull att hans statistik var upp i så höga siffror i slutet av Augusti, jag är så stolt över honom. Trotts att han har mycket med skolan o så, så hinner han med att blogga också och han gör det för sina läsares skull och det glädjer mig. Men han tycker de är roligt också med att skriva och förmedla en härlig känsla och han har med bilder i varje inlägg och folk gillar de han skriver och det gör jag med :)

 

Så jag ville bara säga att jag är så himla stolt över honom. Du är väldens bästa bloggare och bästa vän. Massa med stora kramar till dig. Kram! :)


David har tusen saker att göra - Hans bästa blogg vän ställer såklart upp! =)

 

Hej på er! :)


Nu skriver jag igen, Davids trogna blogg vän, men även vanliga trogna vän. Han smsade mig tidigare ikväll och då ville han att jag skulle skrivett inlägg, för han har inte skrivit ordentligt sen Onsdags kväll och det är för att han har varit upptagen med sitt privatliv och även skolan. Han tycker att det är mycket i skolan nu och denna veckan har han dessutom gått till inprincip fem varje dag och det är tufft. Jag minns själv hur det var i första ring att gå till halv fem några gånger i veckan eller så. Men David klarar det så finfint :)

 

Men imorgon så kommer han vara back on track och blogga som vanligt. Så ni kan inte förvänta er att han ska blogga på topp på vardagarna. Men han ger lite extra då de är helg, för då har han tid att göra sina inlägg. Men han försöker så gott han kan annars också och det är ju bra. För han vill ju att ni läsare ska stanna kvar och fortsätta läsa :P

 

Så nu vet ni lite varför han har varit seg på att skriva. Men som sagt han är tillbaka imorgon igen. Så kram på er så hörs vi någon annan gång! Kram :)




Sång till Stina - bjuder på denna låten!



Bjuder på denna videon denna morgonen! Denna låten har satt sig på huvudet, haha! Så dålig att den är bra, men han sjunger ju bra!
Det är bara låten som inte är så bra i sin helhet, men samtidigt är det ju från en teater. Kollar på Vakna med the Voice då jag har tid! Väldigt bra program såhär på morgonen… ;) Love it!
Frukost och varm choklad är ju inte så dumt till det heller..
Det var precis en rapatack och såklart är den som vanligt mycket bra! Skulle vilja vara med i det programmet, hehe! Loove ya!


RSS 2.0