Vad tycker ni om dessa? Sätter sig på huvudet direkt..;)




Grattis kungen!

Jag säger ett stort Grattis till vår kung Carl XVI Gustaf som fyller år idag! Han blir 65 år!=) Måste medge att jag inte ens visste att han fyllde år idag, haha! Det har inte varit någonting på nyheterna om det vad jag sett...
Visste ni att han fyllde år egentligen? Kanske säga ett grattis till honom?


Min lördag!

Godkväll alla! Hur mår ni? Själv så mår jag ganska bra tycker jag. Känner mig lite yr just nu, varför vet jag såklart inte. Sitter och tittar lite på film och äter godis så jag har ont i magen nu, vilket inte är bra. Sov hos kompis igår och i morse så cyklade jag hem igen efter att jag varit i stan med kompisen Emmy. Städade då jag kom hem och duschade innan jag stack ut och fikade med mormor på ett fint café i stan. Väldigt härligt väder, fast det blåste lite! Åt rabarberpaj med vanlijsås. Sedan fick jag ett paket av henne med kläder vilket var väldigt snällt! Det var som ett försenat påskägg, haha! Hälsade på lilla kusinen på eftermiddagen!
Så jag är ganska nöjd med min dag.
Nu är det nyheterna på tv:n, vilket är drygt! Väntar på att filmen skall börja igen! Hoppas att in har det bra!
Skriver mer imorgon! XoXo all of you

Tumblr_lkdf2q1pzo1qgb22po1_500_large

Jättesnygg bild, eller vad tycker ni? Från weheartit såklart!


Sköna maj välkommen till vår byggd igen...

Idag är det den 30 april vilket betyder att det är Valborg! Jag tittade inte på elden eftersom jag inte orkade, utan vi stannade hemma istället. Har ni kollat på elden? Hur har ni firat valborg då? Kommentera gärna, då jag skulle tycka det var väldigt intressant att veta:) Ha det bra!!



Bild från google!=)


Jogging ikväll...

Joggat en härlig runda idag!:) Det var en runda i parken med Lina, så det var väldigt roligt! Skriver mer imorgon!
Hoppas att ni har det superbra! TIttar även lite på film och så, Mr Woodcock! Någon som sett den egentligen?:P

Tumblr_lk6qz8l1tm1qfmikdo1_500_large


Uppdatering denna fredag!! The WEDDING:D

Det har blivit lite bloggande på sistone. Det är inte så bra för er som vill läsa, utan det är lite bra för mig som inte blir så beroende av bloggen och känner att jag måste skriva hela tiden! Dessutom får jag saker gjorda till skolan, så att jag får bra betyg till sommaren (vilket jag hoppas på). Ska försöka uppdatera mer nu då det är helg! Jag lovar! Idag har jag varit i skolan som vanligt, och har även redovisat musiken. Var väldigt hes i rösten, så jag hoppas på det bästa såklart. Sedan har jag kollat på det brittiska bröllopet på tv:n, och dukade bordet i ett av klassrummen med den brittiska flaggan på och där satt jag och Valerie på första parkett som vi själva kallade det, och sedan några andra elever och lärare bakom oss! Skålade of course då de var gifta!
Riktigt vackert bröllop! Och drottningen satt nästan och halvsov i kyrkan!
Var det någon som såg det? Ah, nu skriver jag lite senare! Ha det jättebra så länge i alla fall!! Fortsätt gärna läs och kommentera eller ställ frågor eftersom jag lovar att uppdatera mer till er.. Haha! Have fun this Friday!

Tumblr_lkf6gyfxo11qaurhio1_500_large

Bild från weheartit, och vad tyckte ni egentligen om klänningen? Finare än Viktorias eller vad?
Såg inte det svenska bröllopet, eftersom jag inte var hemma då! Men det var roligt att följa den blivande kungen av Englands bröllop!:) Såg en dokumentär om William o Kate igår, och tårtan på sju våningar tror jag att det var, såg riktigt fin och god ut! Ska leta efter en bild på den som ni kan få se senare!


Grattis!:)

Puss, min prins!

Prince William and Kate!! Äntligen gifta, i Westminister Abbey i London! Här står de och kysser varandra för första gången offentligt medan fansen tittar på. De står på Buckingham Palace stora balkong tillsammans med de övriga i den brittiska kungafamlijen!
Och jag missade då de kysstes på balkongen, då jag var på väg hem från skolan....


Så Pinsamt...



Vad tycker ni? Pinsamt, ellerhur?!! Men det e ju kul att titta på... ;)


Skola, Öppet hus och plugga..!!

Tumblr_lih3af09rb1qag41po1_500_large

4942792787_77422758b6_z_large

Hey! Hur är det? Det är bra med mig i alla fall. Skolan har ju startat så man spenderar dagarna med att plugga, haha! Eller vad säger ni? Idag var jag ju i skolan som vanligt, och sedan åkte jag på öppet hus på ett gymnasie i Malmö! Det var väldigt roligt. Älskar den staden ju! Sedan så har jag pluggat tyska. Imorgon skall vi ha en språkdag i skolan, låter väldigt roligt eftersom jag är spåkintresserad och anser själv och många andra anser att jag är duktig på just språk. Hoppas på att det blir roligt.
Snart ska jag kolla igenom min kompis uppsats, och sedan så skall jag kolla vidare på Efterlyst som jag håller på att kolla på nu.
Sedan skall jag kolla upp några saker till skolan, eftersom jag håller på att skriva olika uppsatser just nu!
Skriver mer imorgon!:) Hoppas ni läser då med;) Skall försöka uppdatera mer i helgen!
Hoppas i alla fall att ni har det bra! Fortsätt läsa och kommentera som ni gör! Have Fun!


Inlägg från igår..;) School started again!

God morgon alla glada! Hann inte uppdatera igår, eftersom jag var på teatern på kvällen så jag kom hem lite sent och sedan blev det att direkt sätta sig i soffan och titta på Desperate Housewives, haha! Yeah!
Sedan kom äntligen Cougar Town igen, ett nytt avsnitt.
Kollade på The Middle efter det. Skolan började igår, och jag jobbade jätte mycket ”not”. Orkade inte, men gjorde lite bara.
Nu förstår jag varför man längtar till lov igen, haha! Vem orkar med skolan nu? Så mycket att göra, bara stress och allt annat!
Förlåt för ett tråkigt inlägg, så jag skriver mer senare idag och det skall bli roligare:) Fortsätt i alla fall att läsa och kommentera som ni är så duktiga på. Glöm också inte att ställa frågor i blossvar;) Love!
Ikväll blir det att åka in till city!!!

Tumblr_li6f6ywykv1qhnr4wo1_500_large


Monday Evening - School tomorrow..

Godkväll! Jag hoppas att ni har det bra. Idag så har jag gjort lite av varje. Inte så mycket faktiskt.
Städade i morse, sedan var jag liten stund med bästisen. Handlade kläder i stan idag. Handlade snygga kläder, och passade på då det var rea. Var ju helt chockad, haha!
Blir att ha på mig det imorgon tror jag! Sedan blev det att ta bussen till syster för fika. Nu sitter jag hemma och skall skriva protkollet till elevrådet tror jag, eftersom jag är sekreterare. Orkar inte men det måste ju göras. Haha! Kollar även på Mamma Mia.
Vill inte gå till skolan imorgon. Skönt att ha varit ledig nu. Har inte gjort några läxor vilket inte är bra, och ändå har jag stressat som en galning över allt annat som jag har in my mind! Någon som längtar till skolan?? 
Skriver i alla fall mer imorgon under dagen! Have Fun!:)

B217384773_large


Det ska va mamma,pappa barn, bara mamma pappa barn..

Detta klipp är från Gaygalan år 2008! Komikern Johan Glans och Skådespelerskan/komikern Josefine Bornebush sjöng en låt om att det skall vara Mamma, pappa barn och inte två av samma kön.
Så jäkla bra låt och roliga!=) Lyssna och kommentera!


Gästlistan till bröllopet!! Längar:)

Den 29 april, alltså nu på fredag, så är det äntligen dags för ”The Royal Wedding”. Prins William och sin Kate Middleton gifter sig i Westminister Abbey i London! Önskar att jag vore där. Kommer sitta och skåla på kvällen, och vara helt exhalterad i skolan.
Älskar England och London som alla vet. De som inte visste det, har verkligen missat någonting, haha!
Nu har äntligen gästlistan kommit ut! Bland annat så är David och Victoria Beckham bjudna, Elton John och Rowan Atkinson (Mr Bean) står också på listan såklart.
Många andra kändisar kommer på bröllopet, och inte minst kungligheterna i Europa, och även från Sverige!
Jag undrar vem av det svenska kungahuset som kommer till England och representerar vårt land?!
Kanske Victoria och Daniel, men jag tror också på prinsen Carl-Philip! Längtar tills fredag!

Gästlistan till Prins William och Kates bröllop avslöjad!

Rowan Atkinson

Bland annat de som står på listan! Bilder från Posh24.



Och ja, nedan stämmer priset på bröllopet! Och vem skall betala det? Jo, engelska medborgare... ;)



De enda kändisar som kan toppa detta dyra bröllopet är Angelina Jolie och Brad Pitt, men de kommer inte göra det, skrev en tidning. Är det inte sjukt med så mycket pengar?
Tänk då på alla som svälter som inte har mat och som inte har råd med någonting!
Men det kommer bli ett fint bröllop och jag läääängtar!:D Läs, kommentera och ställ gärna frågor! Love it!


Monday Morning!


Tumblr_ljxk58wnhe1qi5njto1_500_large

Tumblr_lk332xpb9j1qagcu9o1_500_large

Tumblr_lk2nj2k1qs1qgujfno1_500_large

1064000-9-1302861358062_large

Tumblr_lk4ef8ebtz1qc5cc5o1_500_large

God morgon! Uppdaterar lite mer idag som ni ser, eftersom jag inte gjorde det igår! Idag blir det till att först kolla lite på tv, sedan städa och plocka undan. Hoppas på att det skall bli fint väder, för i så fall skall jag ut och sätta mig på balkongen och läsa en bok!
Måste ju börja läsa bok till skolan…Och jag som inte pluggat under lovet! Panik! Ska antagligen vara med bästa kompis i eftermiddag, så jag skriver mer då tror jag! Om inte innan;) Ha det superbra allihopa! Loove!
De fina bilderna är såklart från weheartit, vart annars?!


Härlig dag i City!:) I love Malmö!

Hej alla kära läsare! Ber hemskt mycket om ursäkt för att det inte kom upp något inlägg igår. Bloggen har fått lida lite på grund av det fina vädret, som jag själv kalla vår och sommar. Haha! Var i Malmö igår och åt frukost på Café Mäster Hans, vilket var supergott.
Lina kom sedan in och träffade mig, så gick vi runt i stan och så. Hade först gått runt i Västra hamnen med en annan kompis. Fullt av turister i Malmö, inte klokt typ! De pratade allt från danska, tyska till kinesiska. Ganska coolt ändå.
De gick bara omkring och försökte hitta i staden runt stortorget och lilla torg. Köpte en vatten på Hemmakväll vid konserthus då det var riktigt varmt ute.

Gick i ett par jeans, en kortärmad skjorta och ett par solglasögon. Härligt!
Nästan bud på att jag skulle tagit shortsen på mig ju!
Låg och solade lite nere vid kanalen. Jag bara älskar Malmö! Gör inte ni det?! Efter en stund då vi gått där inne tog vi tåget till Hyllie där vi skulle hämta Linas mamma som kommit hem från Chicago.
Vi hann med tåget från centralen…
Fyfan vad vi sprang! Stackars folk som fick flytta sig i rulltrappan! På kvällen blev det till att hjälpa Lina lite med sin engelska till skolan, sedan blev det gott grillat!:) Härligt! Power Walkade sedan med bästis, vilket också var väldigt skönt! Älskar sådanna dagar! Hoppas att ni också hade det bra! Vad gjorde ni då?

Picc-7ccs73pih-82554-500-338_large

Tumblr_ljzo03os2s1qeo968o1_500_large

Tumblr_lk66vvx2qr1qgmhv3o1_500_large


Ett tips!:)

jojo  ([email protected]) om Elsas Mode?!:
Hej! Gillar din blogg! :-) skulle tycka det var roligt om du skrev mer om Gossip Girl för jag är ett stort fan av det ;D

Svar: Hej! Tack så mycket:) Jag kan försöka att skriva mer om Gossip Girl! Är också ett fan av det ju! Tack för tipset om vad man kan skriva om och vad du vill läsa!


Påskafton, trädgårdsjobb, grillning, och bakning! Vilken lördag..;)

Tjenare alla! Hoppas att ni mår bra i det soliga och det härliga vädret! Sov hos bästa kompisen igår ju, och vi satt i en och en halv timme för att få igång internet på min dator, vilket inte fungerade. Kunde därför inte publicera något inlägg som jag lovat. But what to do?! Haha! Har varit och hjälps syster i hennes trädgård så man är nästan slut. Nä, inte helt slut, men det märks att man har hjälpt till att arbeta lite på en lördag. För jävlig, eller vad säger ni??!
Det blev god grillat kyckling med pommes och sedan bakade jag en supergod kaka.
Det blev vit kladdkaka, vilket var jättegott och det tyckte alla.
Sitter och tänker ut vad jag skall baka till nästa gång då vi kommer dit!
Vi delar upp sysslorna kan man säga. Jag som är bra på att baka får göra det, någon städar o.s.v.
Lite svårt att förklara, men detta sättet var det enklaste.
Gömde även påskägg till familjen i hennes trädgård. Väldigt kul! De hittade dem efter en stund.
Dagen har alltså varit väldigt bra! Bara älskar värme, men det blev att dricka mycket vatten då det är varmt.
Tänk på det ni så ni inte svimmar som jag brukar göra;)
Ha det superbra alla och fortsätt läsa, ställa frågor och kommentera som ni gör!=)



Garnerade kladdkakan med färska hallon, vilket är ett tips! Sedan serverades den med gammaldags vanilj glass till! Mums som Maria Montazami säger då hon tar på sig läppstiftet!;)
Bilden är tagen av mig och får därför inte kopieras utan min tillåtelse.


Elsas Mode?!

Måste bara säga att jag började läsa femtiotre sidor imorse av Elsas Mode. Har någon läst den?
Jag fortsätter inte läsa den än då jag har mycket att läsa i skolan, men skall nog läsa den senare eftersom en läsare har tipsat om boken! Tipsa gärna om filmer och böcker, musik och låtar till mig som jag skall läsa, se eller lyssna på! Blir mycket tacksam för allt det :D
Skriv även om ni vill läsa någonting speciellt i bloggen! Ett speciellt inlägg eller någonting liknande...
Kanske skall jag också skriva en bok om mitt liv och om min blogg precis som Sofi Fahrman gjorde, fast hennes inte var sann?! Bara en roman... Ha det bra!!


Glad Påsk Läsarna!;)

Uova-decorate_large

Img_3844+copy_large

Bilder från Weheartit! Och imorgon ger jag familjen påskägg som jag köpt idag!=)
Skall bara fixa i ordning godiset, hehe!


En fredagskväll

Hej alla söta!=) Sitter och kollar lite på Så ska det låta! Ganska roligt faktiskt, haha! Inget bättre för mig en fredagskväll?
Jodå, om en stund skall jag till bästis och ha lite filmkväll tror jag. Det blir att snacka skit och så, eller?!
Kanske det, but I´m not telling you… ;) Haha! Nu blev ni väl lite ledsna? Nä, hoppas inte det, hehe!

Var i stan innan med kompis, och åt påskmiddag idag! Gott! Kort inlägg, men nu har ni fått uppdatering, haha!
Nu skall jag svara på några frågor på bloggsvar tänkte jag, sedan göra mig i ordning. Härligt väder idag och det skall bli det imorgon också! Bra för jag älskar sol! Men vem gör fortfarande inte det?!
Sommaren är snart är… eller typ här! Våren i alla fall!
Fortsätt läsa och kommentera/ställa frågor på bloggsvar så skriver jag antagligen ett inlägg senare ikväll!
Ha det jätte bra!:) Loove:D

Tumblr_ljo5w5bywz1qetpa3o1_500_large


Några frågor!:) Love it!

Anonym om Så ska det låta - Jessica Andersson!:
Låten är riktigt bra och Jessica sjunger riktigt bra, eller vad tycker du?!

Svar: Jadå! Jessica Andersson sjunger bra! Jag gillar inte henne så mycket, men denna låten tycker jag att hon gör extra bra! 

Anonym om Glass istan med bästis, och Power Walking om en stund;):
Ska du jogga ikväll då?

Svar: Inte ikväll vad jag vet... Men säkert någon annan dag... ;) 

Anonym om Långfredagen...:
hur många läsare har du? :)

Svar: Runt femtio per dag! :)

Hoppas att ni fick bra svar på era frågor, men annars finns det bloggsvar där ni kan ställa frågor på!
Men det går bra här också, kommentera bara inläggen:) Hoppas att ni har det bra! Fortsätt med detta! / David
PS; Publicerar inte era ip-adresser, på grund av att ni kanske vill vara privata!


Långfredagen...

Tumblr_ljlp16wioy1qbv6jeo1_500_large

Hey! Hoppas att ni har det bra! Var i kyrkan imorse för att lyssna på då mormor sjöng i kyrkokören.
Det var drygt i kyrkan, utan musik, eftersom det är långfredagen då Jesus korsfästes.
Det sägs så i alla fall, haha!!
Sedan har jag bara tagit det lugnt! Skall nog ut till stan och träffa en kompis om en stund, så jag skriver mer senare!:) Have fun! Ha det så bra och fortsätt läsa och kommentera! Tack för de fina frågorna på bloggsvar;)


Glass istan med bästis, och Power Walking om en stund;)

Tumblr_l8h7v077gh1qcysh1o1_500_large

Hej alla läsare! Hoppas att ni har det jättebra! Var i stan innan och gick runt lite med bästisen Emmy.
Har ätit god glass, och nu har jag precis ätit middag. Emmy sitter och läser en gammal skvallertidning och jag sitter bara vid datorn för tillfälligt, och chattar med olika personer kan man väl säga! Haha!
Det blir att gå ut en runda sedan på en power walking.
Emmy skall visa en runda i staden, så det kommer bli hur nice som helst!
Men nu får ni ha det så bra!:) Skriver mer senare! Another Thursday as me, hehe!;) Loove!


Mästerkocken Alexander was in da Town, haha!=)

Mästerkocken Alexander Nilson som är känd från programmet Kniven mot Strupen var i Trelleborg förra veckan!
Han hjälpte restaurangen Karaveller som ligger vid McDonalds!
Programmet kommer att visas klockan 21.00 den tionde maj på tv3!
Jag måste kolla på det, eftersom det är från Trelleborg, så vi får se hur det blir! Hoppas restaurangen gör god mat och att den fungerar bra nu då! Det stod i lokaltidningen, så det var där jag fick reda på det, samt från Nathalies blogg, haha!=)
Vissa av mina kompisar har också fotograferats med honom. Att de orkar!! Ska ni göra idag då?
Ha det jättebra! Solig torsdag så gå ut med er!



Bild från google, eftersom jag aldrig fotade det i tidningen. Vet inte vem han hjälper på bilden, haha!;)


Kenza´s Birthday

Idag säger vi Grattis till bloggerskan Kenza Zouiten!=) Hoppas att hon har en superdag!


Solen skiner in genom fönstret...

God morgon! Sov lite längre idag än vad jag brukar, typ till lite över nio, runt halv tio. Det låter kanske inte så länge, men det är länge för mig då jag brukar stiga upp vid sju tiden. Ibland är det lite svårt att sova i en stad tycker jag, men eftersom jag är van vid det så är det inte så svårt. Har precis ätit frukost och städat och plockat undan lite, så snart blir det duschen. Sedan skall jag nog träffa en kompis i stan, vilket kommer bli väldigt roligt, då vi inte setts på jätte länge, haha!=)
Hoppas att ni också har det bra! Det skall bli varmt väder idag, vilket kommer bli väldigt skönt.
Skriver mer senare! Love;) Fortsätt kommentera och att läsa!

Tumblr_lixyzyggdf1qh9nmso1_500_large


Kvällspromenad och film...;)

Efter att man varit hos bästa Gabbi så åkte man hem och städade undan. Duktigt, ellerhur?! Haha! Var sol ute så det blev att vara ute lite faktiskt. Åt sedan middag och efter det körde vi och handlade mat till påsk, så man slipper stå och slåss i affären om vem som skall ta vad och vem som skall stå i vilken kassa o.s.v. Haha! Men det var riktigt mycket folk i affären idag, men det brukar det ju vara.
No surprise! Varit ute på kvällspromenad med Gabbi, härligt!
Det var inte så mycket folk ute på kvällen, vilket var ganska skönt.
Det berodde även på i vilket område man gick i!
Men det var trevligt att snacka och gå lite, fast vi gick i över en timme om inte en och en halv eller någonting liknande. Kollade sedan lite på den svenska filmen Hundtricket! Måste se den från början. Det verkade väldigt bra!
Men nu skall jag i alla fall gå och lägga mig snart tror jag, eller i alla fall stänga ner datorn så att jag kan kolla på tv eller nått!
Ha det superbra!:) Fortsätt läsa och kommentera! Loove ya!;)

Tumblr_lfqrltpgli1qcfbnfo1_500_large


Another Wednesday 2011... - Varit med Gabbi!=)

Steg upp tidigt imorse, och sedan stack man till Vellinge. Där var man och umgicks med Gabbi, vilket var väldigt roligt. Sitter just nu hemma vid datorn en solig dag. Det skulle vara molnigt ute, vilket det var i förmiddags, men nu är det äntligen lite sol på himlen i alla fall.
Snart så skall jag städa, och måste senare läsa lite. Då pappa kommer så blir det att äta middag och sen får jag se vad jag hittar på, hehe! Sitter och lyssnar på musik för tillfälligt och har precis kollat in toppbloggarna som jag läser dagligen! Tänkte att jag behövde uppdatera lite för er! Men jag skriver mer senare!:) Have Fun!
Det blir nog en joggingtur ikväll! Någon som har lust att hänga med?!

Tumblr_ljy67n21sh1qddc2so1_500_large


Gårdagens avsnitt av Desperate Housewives!

Var det någon som såg Desperate Housewives igår eller? Susan och Mike firade deras bröllopsdag några månader för tidigt, eftersom hon är döende. Hon behöver en njure. Tjejerna ville hjälpa till och försökte hitta en njure genom att bjuda in grannarna på fest där alla fick testa sig. Det var två personer som matchade, Bree och Beth Young. Beth ville ge Susan sin njure, men det ville Bree också.
Sedan så försökte Renee ta hand om Lynettes barn, vilket inte gick bra, då hon tog med barnet på en dejt, på samma restaurang som Lynette och Tom satt på. Renne gav då bort barnet till en servitris som skulle trösta det för etthundra dollar. Lynette gav då servitrisen tvåhundradollar för att driva Renne till panik, vilket fungerade!
Avsnittet slutade med att Beth Young lämnade in sina papper om att donera njuren, och sedan sköt hon sig själv vid informationsdisken på sjukhusen. Vad hemskt! Jag trodde nästan inte mina ögon.
Hon var såklart skum, men innerst inne så hade hon ett gott hjärta precis som Bree sade. Alla hade bara sett henne som den person som var tillsammans med ett monster.

Längtar tills nästa avsnitt som vanligt, konstigt eller? Haha! Om ni såg det, vad tyckte ni i så fall om det? Kommentera gärna vad ni tyckte!

Tumblr_lbjht77exk1qeeafeo1_500_large


Så ska det låta - Jessica Andersson!



Jessica Andersson har en riktigt fin röst och denna låten är riktigt bra! Den heter Shoreline!:)


Plankstek Fläskfile - SmåLyxig middag ute!:)

Img_9789_large
Fin bild från Weheartit! 

Godkväll alla kära läsare! Är allting bra med er? Hoppas det i alla fall! Var med en kompis innan och gjort lite andra saker som gå i stan och så! Haha! Kom precis hem ifrån restaurangen Harmony, eftersom pappa och jag gick ut och åt ikväll.
Det gäller att leva lite lyxigt och att skämma bort sig då man äntligen är ledig från skolan!
Tycker inte ni det är rätt? Det tycker jag i alla fall. Det blev att äta plankstek, med fläskfile! Riktigt gott!
Blev väldigt mätt måste jag bara säga, men det är ju bra om man nu skall säga så.
Om drygt fyrtiofem minuter så blir det till att kolla på Desperate Housewives, som jag längtat!:)

Skriver mer senare! Fortsätt läs och kommentera vet jag! Glöm också inte att ställa frågor på bloggsvar, och att skriva vilka bloggar som ni läser och som ni tipsar om! Inlägget om det finns längre ner på bloggen, så det är bara till att bläddra. Ha det super! Have fun, loove ya!=)


Bilder från bakningen igår, like I promised you:)



Ingredienserna på bordet och jag vid datorn då jag uppdaterade bloggen för er skull!=) Haha!



Lina som håller i skeden med choklad i! Gott!



Den färdiga kakan! Chokladrutorna! Det var supegott, men ät inte för många för då får ni ont i magen!;)
Det finns en del kvar hemma hos Lina och jag smygåt två stycken i morse!=)


Gårdagens Outfit!



Kommer ni ihåg att jag lovade er en outfit? Lina fotograferade denna bilden klockan elva igår;)
Kommentera vad ni tycker!
Jeansen är från JC och skjortan har jag fått av min kusins bror! Armbanden från syrran! Love it!
Tycker det är en sommaroutfit, fast det saknas ju ett par shorts, med vadfan! Detta var kväll:P


Joggade tidigt i morse sedan skola på ett lov? Vad har hänt?;)

Tjenare alla! Förlåt att jag inte bloggade mer igår. Sov ju hos Lina, vilket var roligt. Somnade faktiskt då hon satt och redigerade bilder på datorn, så det var ju lite oväntat, haha! Bilderna kommer alltså senare idag!
Kakan var väldigt god, och jag vaknade klockan halv nio i morse, då vi tog på oss joggingkläderna och började jogga i parken, omkring två kilomenter! Härligt! Måste göra det, så att min rygg och kropp blir bättre=)
Sedan handlade vi hem nybakta bullar till frukost! Stack vid elva tiden, då jag skulle till skolan och jobba med musiken. Klockan halv tre var vi klara för då kom en annan grupp som skulle öva. Skola på ett lov, hjälp! Haha! Är hos mormor nu och snart skall jag nog till stan med någon kompis. Härligt väder ute!=)
Hoppas att ni har det bra, så kommer bilderna senare! Lina säger säkert till mig då de är klara!
Have Fun! Loove ya;)


Tumblr_ljvg04qvin1qeu4kao1_500_large

Härlig bild by the way... ;)


Claudia Galli i parlamentet - Dissar "Hansa" :D

Haha! Min kompis visade mig denna länken på youtube, ett klipp från programmet parlamentet!
Så himla roligt!
Eller vad tycker ni? Claudia Galli är bland de bästa från Sverige tycker jag i alla fall! Diggar henne starkt i Starke Man, Svensson svensson och läser hennes blogg varje dag kan jag bara erkänna!
Kolla klippet nu tycker jag!


Klockan elva - Dags att baka kaka;)

Som ni kanske vet så sover jag hos min kompis Lina ikväll. Var nästan på väg att somna, för jag var lite uttråkad. Kollade på Skilda Världar och vi åt pasta. Nu då klockan var elva så visste vi inte vad vi skulle göra, så vi satt och tänkte på samma sak! Vad kunde det då vara tror ni??! Jo, att baka! Sega chokladrutor blev det och nu väntar vi på att de skall bli klara i ugnen! Sitter och lyssnar på Spotify sålänge, och passar då på att uppdatera lite på bloggen! Men det tycker ni ju om, ellerhur?!
Skriver mer sen!
Lina tog en bild på min outfit idag så den kommer senare, det lovar jag!
Vet att jag lovat er och då håller jag det (För det mesta i alla fall). Ha det jätte bra sålänge!
Vad gör ni egentligen själv en måndagskväll klockan halv tolv? Bakar kaka? Haha, tror det bara är vi som är så galna;) Bilder på kakan kommer också då! Kanske lägger jag upp receptet någon dag!

Soligt och Härligt;)

Tjenare alla läsare! Har lite dåligt samvete att jag inte skrivit något inlägg till er idag... Haha!
Har haft lite mycket att göra. Var hos syrran först innan jag åkte till Svedala för att kolla på lite kläder.
Men det blir att köpa jeans i Malmö istället! Yeah. Har varit väldigt skönt väder idag, soligt och härligt.
Har varit ute väldigt mycket, därför att jag inte bloggat idag. Har haft på mig den snygga skinnjackan och mina solglasögon på mig hela dagen typ, så det är inte jätte många som känt igen mig, eller jo, det var det!
Många sade hej i stan som de alltid gör, alla känner alla, fan vad tråkigt. Haha!
Nu sitter jag hos Lina och kollar lite på Skilda Världar, och jag skall sova här ikväll! Skolan imorgon ju, att öva musiken och allt det. Skriver mer senare och då lägger jag även upp en dagens outfit, eftersom ni får för lite av dem!:) Ha det jättebra sålänge! Måste bara säga en gång till att det är skönt med lov! Tycker inte ni det?
Alltså då ni som har lov, och ifall ni inte har det, så tycker jag lite synd om dig.

Bloggtips?!;)

Måste bara säga att jag tycker att det är riktigt bra då ni ställer frågor till mig på bloggsvar så att jag kan svara på dem så fort jag kan, vilket jag oftast gör. Blir väldigt glad då ni ställer massor av frågor, haha!
 Det är bara att fortsätta! Ni är bäst=) Ellerhur?!

Är det någon som kan tipsa om någon bra blogg/några bra bloggar som man kan kolla in och läsa?!
Vissa kvällar har jag inte så mycket att göra och då kollar jag igenom bloggar som jag följer och så, men ibland är det roligt att upptäcka nya bloggar som är bra!
Så har ni några tips så är det bara att skriva dem i kommentarfältet så är ni jätte snälla!
Vilket ni ändå är (hoppas jag)!

Tumblr_ljt5q35r8h1qeldjao1_500_large

Bild från weheartit givetvis! Vart annars?!;)


Någon som vill träffas under lovet?!;)

Normaltsätt brukar jag vara fullbokad man kan säga, eller inte fullbokad precis, men många av mina kompisar säger det. Jag har alltid massor planerat för varje dag varje vecka, vilket inte är hur bra som helst då man är så här ung, haha! Men nu har jag lov och det är jätte skönt!
Är det någon som har lust att vara under lovet så är det bara att kommentera!:)
Hoppas att ni har det bra förresten!

Tumblr_li44z8ugdv1qfwg0ho1_500_large


Robyn - Call your girlfriend

Jag bara älskar denna låten för tillfälligt! Det är Robyn som sjunger den!=) Såg lite av dokomentären med henne! Vad tycker ni om låten och såklart om artisten, alltså Robyn?! Visste ni att hon bor i Lund? Ganska coolt!
Nära där jag bor ändå ju! Men hon är ju mest i USA vad jag vet;) Det var bara ett litet låttips i alla fall!


Sunday Evening;)

Tumblr_ljoeynnkdp1qbpypmo1_500_large

Hej alla! Hoppas att allting är bra med er! Känner att jag får komma på någonting annat att skriva till er, men det är väl snällt att jag hoppas att det är bra med er eller?! Haha! Eller vad tycker ni?
Kommer ni på något annat att säga? ;P


Imorse var jag i kyrkan och kollade på då min fyraåriga fick en bibel! Härligt!
Sedan blev det fika i församlingshemmet.
Har varit ute en liten runda nu och sitter just nu och lyssnar på musik. Det blir väl att ta bort kontot från spotify sedan, eftersom det inte kommer att vara gratis mer.
För dåligt! Skaparen är fan bara ute för att tjäna pengar, men det förstår jag, men ändå.
Det kunde han i så fall gjort från början. Ikväll händer inte så mycket vad jag vet! Söndagskväll, så det blir väl att kolla på tv och äta upp resten av godiset som står på bordet. Skriver mer senare!=) Nu skall jag ladda datorn!




Gossip Girl om en timme;)

0723894691b491_large

Tumblr_ljsd0yywoj1qg1xgwo1_500_large

Tumblr_lfwi6zkpwh1qggymso1_400_large

Missa inte Gossip Girl ikväll på kanal5 klockan 19.00!:) Fick ett sms av min kompis förra gången om att det börjat igen! Hon frågade om det hade det, och jag svarade ja då såklart! Är det någon som skall kolla på det? Helt sjukt, för jag har fått min kompis att knarka Gossip Girl!
Hon har två säsonger som hon lånat av mig, medan jag har den tredje! Har ännu inte hunnit kolla på den… Panik! Haha!
Skojade, men så är det i alla fall!
Skall kolla om det kommer någonting annat intressant ikväll på tv:n, annars får man ta och läsa en bok för det måste jag verkligen göra, men orkar aldrig! Tipsa mig annars om saker man kan göra! Skriver mer sen! Love


Girls Generation - Mr Taxi

Kollade in Fokis blogg i morse och lyssnade på denna låten. Den är ganska bra ändå tycker jag!
Tänkte lägga upp den så att ni kunde lyssna på den och avgöra vad ni tycker, hehe! Snällt va?! ;)


Sunday morning

Tumblr_lf5z2qxorg1qdtpb3o1_500_large

Tumblr_lhhok6lufy1qd8vzuo1_500_large

12826489536417_large

Jag skulle verkligen vilja åka till Paris! Någon annan som skulle vilja det? =)  Eller New Yrok för den delen!

God morgon! Då har man vaknat till lite, hehe! Härlig dag igår precis som jag sade, men det ända som jag längtar efter nu är såklart solen. Men vem gör inte det om man skall vara hundra procent ärlig?! Haha!
Såg filmen Love and other disasters igår, precis som jag skrev!
Den var riktigt bra, tyckte jag och även min familj tyckte det fast de missat omkring en timme på filmen, hehe!
Idag blir det att äta frukost och sedan gå till kyrkan. Min kusin skulle få en bibel eller någonting och jag känner många som är där idag, så jag tänkte offra mig och sitta på en gudstjänst i en timme eller nått.
Sedan blir det såklart fika!
Skriver mer senare:) Hoppas att ni också har det bra såklart! Skönt att vara ledig tycker jag…
Fortsätt gärna att läsa, kommentera och ställ gärna frågor i bloggsvar så svarar jag så fort jag kan! Have Fun!


Lite bilder från idag!:)








Bilder från "Celeb-spotting" idag!=) Haha! Signerad skiva och bild på mig och Anders Fernette! Härlig dag!:)


Love and other Disasters:)

Sitter och kollar på denna filmen! Har köpt godis från Hemmakväll då jag var på väg hem från bussen! Nice! Skriver en kort uppdatering nu alltså, eftersom jag snart skall stänga av datorn!! Filmen verkar skitbra!
Och det lilla som jag sett nu, är verkligen bra!
Måste se hela filmen, den slutar klockan 22.00!=) Brittany Murphy är med i den och ett plus är att den utspelar sig i min stad, London:):)


Härlig dag i Malmö!=) Och Celeb-Spotting;)

Hej alla superglada bloggläsare! Är allting bra med er? Hoppas det i alla fall! Det skulle bli fint väder idag, men det blev det inte! Jäkla vädernyhetsreportrar som ljuger för oss, haha! Det har varit lite småmulet och har regnar då och då! Idag var jag inne i Malmö! Härligt! Åkte in till centralen med Lina då vi skulle lämna av hennes mamma till tåget. Så vi slapp ta bussen, då hennes pappa körde oss in med bil som tur var.
Sedan gick vi till stan, alltså stortorget till en början.
Vi fikade på Café Mäster Hans och åt gott, kanelbulle och en varm choklad med vispgrädde! Gott!
Gick förbi handelsbanken och där skulle en artist uppträda. Det var Anders Fernette från Melodifestivalen!
Han är från Göteborg och hade kommit till Malmö idag!
Fick en gratis skiva och han signerade den till mig!=) Även ett foto av oss tillsammans! Haha!;)


Sedan gick vi en runda i stan, på olika ställen och jag besökte Caroli City för första gången, vilket verkligen inte var någonting att hurra för! Det blev Burger King mat innan man tog bussen hem från centralen.
Väldigt härlig dag måste jag bara säga!
Nu är jag hemma och tar det lugnt! Kollar på The Simpsons med lillebror, så jag får se vad som händer sen!
Ha det jätte bra och hoppas ni haft det lika bra som jag! Kanske ni också träffat någon kändis idag?:P
Skriver mer sen! Och bilder kommer också då:) Lots of Love!!

Tumblr_ljp8b2vlps1qdpsx9o1_400_large

197302_10150146236730349_598495348_6406751_5473217_n_large


So it´s Saturday...;)

God morgon alla glada läsare! Haha! Hoppas att allting är bra med er! Just nu sitter jag och är redo!
Hoppas bara på ett fint väder, så blir det superbra! Jadå! Längtar efter sommaren nu! När kommer den??
Jag vet inte, men har ni något svar så är det bara att kommentera tycker jag för jag letar och letar fortfarande. Haha. Jag har superkul nu så ni vet! Antar att jag har det...No life!


Har duschat klart och ätit frukost, väldigt gott faktiskt, så nu är man mätt. Städade också innan i morse, så jag känner mig faktiskt väldigt duktig! Så nu har man gjort några av sina uppgifter på veckans To do list! Yeah!
Har ni också en sådan lista?
Alltid bra att ha en sådan, även om man inte hinner göra allting som står på den. Då skulle man väl bara död vid detta laget tycker jag... Skriver mer senare!:) Have Fun everyone!
Ha en trevlig lördag och skriv gärna vad ni skall hitta på! Alltid kul att veta det;)

2753591889_d403618eaa_large_large

Romantic picture from weheartit!=)


Guten Nacht;)

Tjenare alla! Nu känns det verkligen som kväll, eftersom man är lite trött efter den långa skolveckan.
Är inte ni det? Har ju haft så mycket i skolan, och mer blir det! 
Jag har ett behov av att vara det! Haha! Kollade lite på Så ska det låta innan. Måste bara säga att kvällens avsnitt var så jäkla roligt! Humor till max, och ja, svaret på er fråga, svenskar kan också ha humor! Haha!
Nu skall jag väl bara chilla lite och ta det lugnt tror jag. Imorgon är det lördag och då är det bland annat städning som gäller! Usch…
Men man får någonting för det, vilket alltid är positivt!
Skriver mer imorgon! Ha det super bra! Läs och kommentera, eftersom det är det ni är bäst på! Guten Nacht=)

Har denna låten på huvudet av en konstig anledning. Lyssnade på den på radion och sedan sökte jag på låten och sedan har jag bara fortsatt att lyssna på den! Varför kan man då fråga sig?! Haha! Vad tycker ni om den? :)


Friday I´m in love.... ;)

Tumblr_lacwqe87ri1qc58rho1_500_large

Tumblr_l7lo2rdqdf1qc4942o1_500_large

Tumblr_ljozkhxtgn1qcuqzwo1_500_large

Tumblr_ljozvgutaa1qcuqzwo1_500_large


Orkade inte publicera fler inlägg igår kväll, så jag gör det idag istället, haha!
Idag lämnade min grupp in arbetet om etik och moral, vilket är bra! Vår lärare hörde också på oss då vi diskuterade om de olika frågorna, så nu hoppas jag bara på att jag får ett bra betyg!
Sedan var jag hos skolsystern, som hade en doktor på besök som skulle kolla olika elevers ryggar m.m.
Han kollade mina fötter och min rygg, men det var inget fel med dem, så det är bara positivt tycker jag.
Min massör tyckte att jag skulle fråga det, eftersom jag har väldigt ont i ryggen.
Var tvungen att vila ut lite då jag kom hem efter att hämtat min lillebror efter skolan, eftersom jag kände mig lite utarbetad, vilket jag ofta gör av någon anledning.


Det beror på all stress som jag har, vilket inte är bra i huvudtaget. Körde sedan och handlade med pappa och har precis ätit god mat. Kollar lite på Simpson nu! Ikväll blir det nog till att se Så ska det låta, och kanske några andra program.
Vi får se! Vad skall ni göra då? Skriver mer senare i alla fall! Have Fun and Take Care:D
PS; Härliga bilder från Weheartit! Hittade dem då jag kollade efter några! Snart känns det som vår!


Äntligen Lov!:)

Äntligen lov! Måste bara säga det! Det skall bli så skönt tycker jag!
Någon mer som har lov och som tycker det är skönt?
Behöver en paus från skolan känns det som. Hoppas bara på att det blir fint och soligt väder, för det behöver vi verkligen!=) Eller ni kanske inte håller med?
Jodå, det hoppas jag! Sol är ju härligt, hellre det än regn och rusk såklart!
Vad skall ni hitta på under veckan då? Tror jag skall vara med kompisar och så, även slappa såklart, haha!

Tumblr_lfpnnmyyx21qgxjppo1_400_large


Fick glass i skolan idag!=)

Fick glass i skolan idag, innan vi gick hem! Jätte gott! Jag fick två stycken, för jag frågade en lärare efter att många gått då de ätit upp, och då tyckte han att jag kunde få det! Nice;) Det var en strut med choklad inuti, sedan vanlijglass med choklad på! väldigt gott faktiskt!
Jag tror att många uppskattade det! Alltid kul då man får någonting i skolan och då de handlar in till oss elever.
Bra avslutning innan lovet, haha! Eller vad säger ni, är det inte det?!

Tumblr_lj0b81dkrn1qbl9uyo1_1280_large

Häftig bild som passar till texten, från weheartit!!


Preliminära beskedet....

Kollade det preliminära beskedet idag om gymnasievalet!
Jag kom inte in på mitt förstahands val utan på mitt andra.
Men man skall inte vara deppig för det, utan jag får försöka få bra betyg denna terminen vilket jag verkligen strävar efter, och det kan nog många intyga! Haha! Fick huvudvärk då jag öppnade brevet.
Stress är inte bra så ni vet! Skriver mer senare ikväll!
Detta var bara en kort uppdatering, så att ni hade någonting att läsa nu! Kolla vid nio-tiden eller nått så är det ett annat inlägg, får jag hoppas! Är det egentligen någonting bra på tv idag? Kommentera om ni har förslag;)

Tumblr_ljjzjapnox1qg7h98o1_500_large


Matteprov idag....Hjälp mig!!

Tumblr_lj12mtbbba1qhay3ko1_500_large

Ännu en morgon… Trött och ont i ryggen idag med! Har precis duschat och snart skall man äta frukost.
Matteprovet idag, omprov, så jag hoppas på att det går bra! Önska  mig gärna lycka till så är ni snälla! Haha!
Sedan skall vi lämna in arbetet om etik och moral till skolan, religionskursen. Vi har diskuterat i olika grupper och sedan har vi skrivit ner allt vad vi diskuterat om så att vår lärare kan läsa det och betygsätta oss. Skall bara fylla på vissa frågor, som Fanny har varit snäll och skrivit alla de andra! Duktigt! Hehe!
Fick en fråga att besvara på bloggsvar, så det är bara till att fortsätta vet ni!
Ha en superbra torsdag! Idag väntar jag på någonting speciellt med posten…. Usch och kul på samma gång;) Have Fun!


Har skaffat bloggsvar!=)

Nu har jag fått bloggsvar! Fick en inbjudan av min kompis Lina som var så snäll och skickade en!
Eftersom jag fixade massa skolsaker här, så fixade hon in den på bloggen! Så snäll hon är! Tack för det!
Det är bara att ställa frågor nu, så skall jag svara på dem så fort som jag bara kan! Det är väl bra? ;)
Ni kan vara anonyma om ni vill! Ni bestämmer själv såklart...


En onsdagskväll...

Tumblr_ljihbi9wsk1qfrxcjo1_500_large

Hej alla! Förlåt för att jag inte hunnit skriva så mycket idag, men så är det vissa dagar såklart!
Fick massage nu ikväll vilket var väldigt skönt och det varade två timmar. Yeah! Men det gjorde ont och det gör det fortfarande såklart. Har övat lite till matteprovet imorgon, så hoppas verkligen att jag klarar det! So:n skall även vara klar imorgon, och vi har skrivit det mesta och diskuterat om etik och moral i vår grupp!
Hoppas bara på att man får det betyg som man vill, ellerhur?! Skriver mer imorgon! Ni får ha det så bra så länge!
Fortsätt bara att läsa och kommentera! Have fun and Take Care! Det börjar ju bli mitt nya uttryck…;)


Bloggsvar!

Hej! :)
Nu har jag fixat in bloggsvar på Davids blogg. Men de var lite klyddigt. Men de lyckades till slut. Så nu kan ni ställa frågor till David via bloggsvar och han svarar nog så ärligt han kan. Ni kan även gå in på min blogg och läsa och ställa frågor på min bloggsvar Link.

Nationella prov idag - Snart akut Massage! ;)

Skola idag som vanligt! Gjorde nationella prov i engelska idag, uppsatsen! Det kändes ganska bra tycker jag. Nu hoppas man bara på det bästa såklart, vilket man alltid gör. Satt i arenan och skrev uppsatsen på engelska, med drickan och med mitt choklad bredvid mig! Gott!!

Har sedan varit i stan och kollat på olika saker tillsammans med syrran. Snart skall man äta och sedan skall jag iväg på massage.
Fick beställa en tid nu ikväll då jag har superont i ryggen. Jag vet inte vad jag gjort! Men ont gör det :(
Hoppas bara på det bästa nu såklart! Skriver mer senare!;) Have fun!

19128_large

I need it! Who doesn´t??!


Sveriges nya pengar! Astrid Lindgren på 200-lappen!

Det skall ju komma en 200 sedel till Sverige ju! Här är de nya ansiktena på de svenska sedlarna!
Vad tycker ni om dem? Och vem kommer vara bäst tror ni? Alla tror jag!
Men jag gillar ändå Astrid Lindgren eftersom hon skrivit så många fina barnböcker, så det var bra att hon fick komma på den nya sedeln tycker jag. Gör ni det också eller? Är väldigt glad för svar!


Och om ni hade valt en egen person (svensk då förstås), vem skulle ni då valt? Kommentera och säg!
Tycker det skulle vara väldigt intressant att se vad ni hade tyckt! Jag vet ärligt talat inte vem jag skulle välja!

Dessa ansiktena kommer att synas på de svenska pengarna, som kommer omkring 2014-2015!

20-lappen: Astrid Lindgren, författare (1907-2002), motiv från Småland
50-lappen: Evert Taube, författare, vissångare (1890-1976), motiv från Bohuslän
100-lappen: Greta Garbo, skådespelerska (1905-1990), motiv från Stockholm
200-lappen: Ingmar Bergman, regissör (1918-2007), motiv från Gotland
500-lappen: Birgit Nilsson, operasångerska (1918-2005), motiv från Skåne
1000-lappen: Dag Hammarskjöld, ämbetsman (1905-1961), motiv från Lappland

Astrid Lindgren som sedel. Foto: Jan Collsjöö/Scanpix och Nick Näslund/Sveriges Radio. Montage: Sveriges Radio

Bilden är tagen från Sveriges radios hemsida!


Ny säsong skall spelas in! Anyone Excited?=)



Yeees! Det blir ett åttonde säsong av Desperate Housewives så att ni vet! Längtar redan, haha!
Det kanske skall bli en nionde säsong, men det är inte säkert än. Den populära tv-serien kanske slutar efter åtta säsonger, men vi får väl hoppas på att det blir en nionde säsong också!
Jag undrar bara när det kommer att sändas då! Först måste det såklart spelas in, haha!:) Excited?

 


The days Episode of Desperate Housewives!

Bree lät Keith flytta till Florida, så att han kan vara nära och umgås med sin son som han precis lärt känna.
Det är svårt att ha ett förhållande på långt avstånd, så menas det då att det är slut mellan dem?
De passade faktiskt ganska bra tillsammans tyckte jag! Vad tyckte ni?! Det var Zac som dödade Paul Young! Susan använde sig av dialysis  (stavning?:O) då hon stod i matkön och hon svimmade även på restaurangen då hon väntade på ett bord tillsammans med Reneé.

Lynette försöker få sina pojkar att flytta hemifrån, och de flyttar då tvärs över gatan till Mrs McCluskey, innan hon slänger ut dem. Gabrielle Solis åker tillbaka till sin hemstad där hon är kändis.
Hon trodde ingen brydde sig om henne, och då hon kommer dit, så hänger det bilder på henne på väggarna på caféet och sedan frågar alla om autografer och om bilder på henne.
Pressen ringer då de är på hotellet, och hon bearbetar sin dåliga uppväxt så, säger hon.
Meningen var att hon skulle åka till graven där hennes mamma låg begravd och säga allting som hon hade hållt hemligt för henne och säga det över graven, men gjorde inte det då hon gjorde det till nunnan som inte trott henne, då hon en gång berättade om att hennes styvfar varit på henne som liten.
Nunnan vägrade då tro henne och sade bara att hon hittade på och att hon hade en livlig fantasi.
Det fick nunnan höra, då Gabbi skällde ut henne i en av skolans lokaler, där hon var och hälsade på!  
Kvällens avsnitt slutade med att Bett blev utslängt av Paul Young, eftersom han visste att hon var Felicias dotter… Och Bett har ju ingenstans att bo på nu! Undrar vart hon kommer att hamna..
Vad tyckte ni om kvällens avsnitt då?! ;) Kommentera gärna vad ni tyckte!
Som vanligt längtar man till nästa vecka, haha! Ellerhur?! Det blev ju ett ganska långt inlägg om kvällens avsnitt!

Susan-mike-desperate-housewives-2817973-1024-768_large

Mike and Susan!!


What´s going to happen in Gossip Girl?!;)


Tumblr_ljir9rxoni1qiw8y8o1_500_large


Är det någon som vill veta hur det kommer gå i nästa säsong av Gossip Girl?! Om inte, så läs inte detta, haha! Dan och Blair kysstes och det kommer inte att hålla för dem så ni behöver inte vara oroliga att någonting skulle hända mellan dem. Blair och Chuck kommer inte att bli tillsammans på ett tag antagligen, eftersom det finns en ny Prins Charming som är förälskad i Blair!
Det går rykten om att Serena är förlovad och att Dan skall göra någonting spännande, vilket han aldrig gör!
På tiden, eller?! Haha! Någon som längtar efter den nya säsongen, förrutom jag?! :)
Kommentera vad ni tycker!
Källa: www.posh24.se

 


Don´t miss Desperate Housewives;)

Desperate_housewives_by_zouilletmf_large

Missa inte Desperate Housewives ikväll! Det skall jag definitivt inte göra. Kom precis på att det var ikväll, då det är tisdag idag, om ni inte redan visste det;) Satt och funderade på vad som kom på tv idag, då jag kom på att en av mina favoritserier kom! Yeah! Haha!
Skriver väl om avsnittet imorgon om jag inte orkar ikväll! Vi får se! Fortsätt att läsa och kommentera i alla fall!
Någon av er som följer Desperate Housewives?! Och vad tycker ni om programmet? ;)


Rain - I don´t like it!

Tråkigt väder idag! Tycker inte ni det? Jag cyklade hem från skolan i det mest tråkiga vädret som jag någonsin cyklat i, alltså i ösregn. Det var inte alls roligt måste jag ju bara säga! Det var kallt och hur blött som helst.
Snacka om att jag var riktigt våt då jag kom hem.
Satte mig då under täcket för att värma mig i mitt rum medan jag satt och drack en kopp varm choklad med alla papper framför sig som man skulle plugga på. För några dagar sedan var det varmt och soligt, och vart tog våren vägen nu? Någon som vet?!
Tycker att den kan komma tillbaka! Vill ha värme och vår, sol, ja, allt som har med det att göra!
Det blev ingen teater idag för min del, så det blir efter påsklovet! Längtar dit! Till lovet då alltså!

 
Imorgon är det nationella prov i engelska, delprov C, alltså uppsatsen! Är inte speciellt taggad inför det, men man får ju bara göra sitt bästa! Har handlat ett choklad och en dricka som jag skall ha imorgon då jag skriver tänkte jag. Hoppas ni också har det bra!
Hoppas bara på varmare väder imorgon och att vi nior får sluta lite tidigare, vilket inte är så troligt, haha!
Skall ju träffa syrran imorgon då hon kommer hem till oss! Roligt! Skriver mer senare!:) Love ya!!

Tumblr_lj20c6pokg1qa3yjwo1_r1_500_large

Tumblr_ljio6gp0hr1qc38zjo1_500_large


Tisdag betyder skola...

God morgon! Bäddar sängen just nu och snart skall jag gå ut i köket och göra lite frukost, hade jag tänkt mig. Hade inget annat att göra en tidig morgon som denna, så därför tänkte jag lägga in ett snabbt inlägg, haha! Hoppas att ni har det bra!
Idag vet jag inte vad jag skall göra i skolan, kanske so:n, har en ny kurs! Det blir väl att kanske jobba med den och sedan har jag idrott. För en gångs skull har jag med kläder! Haha! Ehm, det brukar jag faktiskt ha!
Men inte alltid… Haha!
Plugg och teater ikväll! Skriver mer senare!:) Fortsätt läs och kommentera!

36715_10150209017745291_782350290_13171887_2914356_n_large

Min stad!=)=)


Frukost på Espresso House och Årets första mjukglass ute!;)

Då man var ledig från skolan, eller hade hemstudiedag, så var man och åt frukost på Espresso House med syrran!:) Vi snackade massa skit och hade allmänt trevligt.
Gick en runda i stan och fixa några ärenden, och efter det, köpte jag glass till oss!
Det blev årets första glass ute, alltså två goda mjukglassar till oss med strössel och nötter på!=)
Sedan satt vi på Gågatan och glodde på folk i det fina vädret.
Tycker att det var varmare på eftermiddagen än vad det var på förmiddagen.

Sedan städade man undan lite på rummet här hemma och nu sitter jag vid datorn. Åt Sibylla mat innan, då jag inte orkade laga mat till mig själv! Härlig dag idag! Hoppas bara att mina lärare inte läser bloggen och ser att jag inte pluggat så mycket, haha!
Skriver mer imorgon!:) Hoppas ni också har haft det trevligt! Vad har ni gjort?! Have fun and Take Care;)

Foto1846_129981097_large

Bild från Weheartit, eftersom jag glömde att fota! :P


Hemstudiedag på en måndag:)

Tumblr_ljhaz1lrkn1qfaoo2o1_500_large

Igår somnade jag framför tv:n som vanligt, haha! Men jag såg i alla fall klart Stockholm-Båstad och åt päronglass som fanns i frysen.
Idag vaknade jag tidigt och åt lite frukost. Kokte ägg och hade det på bullarna som pappa hade köpt.
Nu sitter man i sängen och utmanar sig själv att stiga upp! Så nu skall jag bädda sängen och städa lite på rummet, plocka undan som hastigast, och sedan skall jag vänta på att syrran ringer så att jag kan gå till stan för att äta mer frukost på Espresso House!
Sedan blir det att plugga, eftersom det är hemstudiedag! Men vem följer det egentligen? Haha!
Skall följa min To do lista nu, så det blev en kort och en snabb uppdatering för er!
Hoppas att ni nöjer er med det sålänge, så skriver jag mer senare:)


Statistiken verkar funka igen!

Måste bara säga att statistiken verkar funka igen! Det har hackat innan tyckte jag och några andra, men nu verkar den vara normal igen! Vet inte vad som hände, men det är tekniska fel, antar jag! Ha en superbra dag! Hoppas på att det blir varmt idag med, då man är ledig=)


Statistiken på bloggen hackar?!

Jag tycker att statistiken på bloggen hackar! Den fungerar inte som det ska! Ibland står det olika datum, ibland inga läsare, vilket inte stämmer! Vad fan är det som händer? Någon annan än mig som är drabbad?!
Har en kompis som också säger att det inte fungerar som det skall, men vadå då? Hoppas bara på att det blir bättre!
Vill gärna veta hur många som läser o.s.v.! Shit!=)


Reserverade platser på församlingshemmet - och nu Stockholm-Båstad!

Varit på församlingshemmet och såg en uppsättning med sånger ur musikalen Annie. Det var trevligt.
Hade reserverade platser på läktaren!=) Härligt! Haha! Nu sitter man och tittar på Stockholm-Båstad!
Ett ganska bra program tycker jag! Sedan blir det att fika lite.
Ledig imorgon, och det är så jäkla* skönt, tycker jag! Skriver mer imorgon! Fortsätt läs och kommentera gärna!


Härligt väder idag med - Love life!

206384_1794088864843_1618322137_1769127_7894670_n_large

Härligt väder idag! Det är allting som jag kan säga, haha! Det var soligt igår med, men idag är det underbart, och det blåser inte så mycket! Fjorton grader där jag bor fick jag reda på! Vad gör ni? Solar eller?
Själv har man precis kommit hem efter en promenad nere i stan med världens bästa Gabbi! Wonderful!
Funderar på att gå ut sen igen då man ätit… Just nu sitter man vid datorn, vilket man inte skall göra då det är sol! Vad hände där?! Det kan man undra!
Skriver mer senare! Uppdaterar mer ikväll! Ledig imorgon ju;) Så hoppas det är sol då med!


Rachel Zoe project - Someone who´s seen it?!

Måste bara fråga er en sak! Är det någon av er som läser bloggen, som ser på Rachel Zoe Project?
Har inte gjort det innan, måste jag säga, men en lärare på vår skola, sade att det programmet var bra och att hon steg upp bara för att se det! Så det gjorde jag också.
Såg det förra söndagen med! Vet att en av mina vänner skall bli stylist, så jag hoppas att hon tittar på det!
Men jag tvivlar på att hon sover då… Haha!! Känn dig träffad, haha!!


Ganska bra program ändå! Stackars Rachel som är stressad, och är nära på att svimma av…
Om ni vill veta en rolig sak så har jag svimmat några gånger, vilket inte är bra, men då jag svimmade på scenen en gång, toppar nog alla ställen=) Haha!
Det var inte roligt, men ändå! Fortsätt läs och kommentera!

5557603191_e768fdb392_b_large

Hon är väldigt snygg också, så det är bara ett plus på programmet!=) Hehe^^


Monte Carlo är äntligen ute! Love Leighton Meester;)

Superstjärnorna Selena Gomez och den kända Gossip Girl stjärnan Leighton Meesters film kommer äntligen ut!
Eller rättare sagt, den är äntligen ute! Den heter Monte Carlo! Den verkar jättebra måste jag bara säga!
Kolla in trailern och kommentera vad ni tycker om den? Verkar den bra eller inte? Och kommer ni till att se den? :) 

 


Gossip Girl on kanal5, 19.00 today!

Tumblr_l97rpdjy131qb9uyvo1_500_large

Kollade precis på tv-tablån och där står att Gossip Girl är ikväll klockan 19.00 på kanal5.
Det programmet sändes inte förra söndagen, så det blir väl att titta lite på det sen tror jag!
Den fjärde säsongen är inspelad år 2010 och även år 2011!
Vissa delar är fortfarande inte helt inspelade, vad jag förstått!


Om avsnittet;
Säsong 4, avsnitt 12

En av Bart Bass före detta kollega återvänder till Manhattan för att ta tag i oavslutade affärer.
Serena och Chuck går emot Lily.
Blair inser att hennes mor kan komma att bli nyckeln till hennes egen framgång.

Har nog sett lite av det innan! Någon som skall se det?! Kommentera!


Ännu en söndag

Tumblr_ljaz6paavv1qb7dgdo1_500_large

Tumblr_lhfysntaza1qzikzco1_1280_large

God morgon! Nu är man uppe ur sängen och lyssnar på lite musik. Måste bädda sängen och sedan blir det att sortera kläderna, så att jag vet vad jag har för någonting! Haha! Hade en hel hög med kläder liggandes på min stol igår, eller hela veckan!
Det är verkligen inte bra… Sedan blir det frukost och lite annat. Har min att göra lista som jag skall följa!
Hoppas bara på att det blir lika soligt idag som det var igår! Skriver mer senare;) Have Fun!


It´s a sunny Saturday!

Haft en trevlig dag hos kusinen med det soliga vädret! Träffade även min andra kusin där! Roligt, roligt!
Har varit väldigt varmt idag, så jag har bara suttit i skjorta och solglasögon. Ja, även i ett par jeans, till er som inte förstod det, haha!! Väntar på att maten skall bli klar just nu! Planerar vad man skall hitta på, på måndag, då man är ledig från skolan! Det blir att fika med syrran och antagligen en runda i stan med en kompis, och plugga..., vilket man inte kommer över!
Har lite ångest över en sak, en stor sak, och den kanske ni får veta sen;) Lite hemlighetsfull här vet ni?!
Ha en fortsatt solig lördag=) Fortfarande ljust ute och klockan är snart sju! Helt sjukt!

Tumblr_lj29owqf5t1qbcs4so1_400_large

Tumblr_lj2t5yg3ws1qg1gb8o1_400_large

Tumblr_licvt126tk1qf8in6o1_500_large

Pictures from Weheartit of course!


I wanna wake up in Paris...;)

Tumblr_livw6iuyjf1qd2x4go1_500_large

Tumblr_ljbgzf3ibk1qifaxzo1_500_large

Någon som har lust att åka till Paris?! Hahaha!! 

God morgon på er! Äntligen helg och jag stiger upp klockan sju på en lördag. Jag ska inte till skolan idag ju!
Så jag kunde sovit längre...  Vad händer?! Haha!
Men jag ska väl kolla lite tv-program nu på morgonen, eftersom jag inte kan somna om.
Sedan får man se vad dagen har att erbjuda ju! Ska träffa min kusin och lite så, vad jag vet.
Är så himla trött. Tänkte att jag fick uppdatera lite! Hoppas att ni sover längre än vad jag gjorde;)
Fortsätt att läsa och kommentera massor! Have fun!


Bländades av blåjusen från polisbilen utanför...

Igår satt jag och tog det lite lugnt framför tv:n, då jag kollade på filmen, och plötsligt bländades jag av ett blått ljus. Jag tittade ner mot gatan och såg polisbilen. Det var blåljusen av polisbilen som bländade mig, haha!
Den hade stannat en personbil utanför, men efter att poliserna kollat bilen så fick den köra iväg igen.
Antagligen med en varning, eller någonting liknande.
Bryr mig egentligen inte om det, som det verkar, men jag blir helt galen då jag ser polisbilar. Haha!!
Tycker bara att de ser fina och intressanta ut. Jag ville ju faktiskt bli polis eller brandman då jag var fem år.
Det vill jag såklart inte mer.Annars så gjorde man ingenting igår. Satt bara och tog det lugnt!
Vad gjorde ni själva då?!

Tumblr_lhrljta9cl1qb2kg8o1_500_large

Tumblr_l2skp1yg7m1qb250uo1_500_large


Allt flyter, någon som sett den?!



Då sitter man och tittar på denna filmen, allt flyter som går på svt1! Började klockan 21.00! Har inte sett den förr, så jag vet inte om den är bra. Verkar inte så av det lilla som jag sett av den just nu, men jag får väl ge den en chans antar jag! Får ju vara lite snäll, även om jag inte är ett stort fan av svenska filmer..
Vad hittar ni på denna fredagskväll då? Om ni inte tittar på Allt flyter och inte är på bio i Malmö som Gabbi är, vad gör ni då? Hahaha! Festar eller nått?! Eller bara slappar i soffan efter den långa skolveckan?!:)


And so it is Friday again=)

Tumblr_lj8xw2izrc1qfyo1yo1_500_large

Tumblr_lj8z01lxsw1qg4scxo1_500_large

5596256259_79e17a59fd_z_large

Dreaming away... Lovely, isn´t it?;) 
________


Idag hade jag nationella prov i engelska, vilket gick ganska bra. Visst fanns det saker som jag kände mig osäker på, men gjorde helt klart mitt bästa, vilket man alltid skall göra, oavsett vad det gäller!
Sedan lämnade jag in bilden som jag kämpat med så nu hoppas man på ett bra betyg i det med!
Äntligen fredag och helg!
Vad mer kan man egentligen längta efter? Haha! Jo, titta på bilderna också!


Är ledig på måndag också, då vi har hemstudiedag på vår skola! Härligt! Har kollat lite på Så ska det låta precis, och nu skall jag se om där finns någonting på tv:n! Pratade lite med Gääbbbsss innan, så det blir väl att smsa lite med henne efter att hon kommit hem från bion! Hoppas att ni har det bra! Skriver mer imorgon!;)
Ska uppdatera mer i helgen, promise you:D Have fun!


Datorn måste levt sitt eget liv...?!!

Haha! Måste bara säga att jag precis fick ta bort två inlägg av samma som jag lade in i morse.
Har ett inlägg kvar nu, som tur är!! Såg det precis, och min kompis Lina skrev det till mig, så tack för det!! 
Skriver mer om en stund! Sitter i skolan, hahaha!! Nationella proven är över för idag!


Nationella idag - Ogilla*?

Tumblr_lj6uf0mhzz1qgkqx2o1_500_large

God morgon! Bilden blev äntligen klar igår! Är jätte nöjd faktiskt, så nu hoppas man bara på ett bra betyg också! Haha, vem gör inte det?!Skall upp och äta frukost. Har precis gått igenom vad jag skrivit i mina analyser… Sedan blir det till att sticka till skolan.
Har engelska nationella idag! Wish me good luck??

Hoppas på att allting går bra! Skriver mer då jag kommer hem såklart! Have a nice day! Have fun and Take Care! Kommentera o läs;)


I am not Awake..

Tumblr_lj1713uyl51qzbdsao1_500_large

Bilden som skall vara inlämnad imorgon är klar! Har kämpat i flera timmar med mina bildanalyser och allt det skitet. Hoppas bara på att jag får ett bra betyg nu efter allt detta slit, haha!
Finslipar på min storyboard nu och imorgon blir till att lämna in den så fort jag kan, så att jag blir av med det från mina tunga axlar…


Nationella prov i engelska imorgon, jadå! Hoppas bara på att det blir ett bra betyg på det också, och att jag klarar det! Någon som vill önska mig lycka till?! Tack då!
Skriver mer imorgon i alla fall! Have fun!
Om en halvtimme blir det Two and a half men och sedan skall man dejta sängen som alla säger nuförtiden!;)


Bilden skall lämnas in i morgon..vilket betyder göra klart!;)

Tumblr_lj9pkhkx1r1qbx4dro1_500_large

Pablo Picasso, bild, målning och ritning, skisser, bildanalyser… Do I have to say more?
Pluggar för fullt för att det skall lämnas in i morgon! Hoppas verkligen att jag hinner!
Skriver alltså mer senare! Men fortsätt ni läsa och kommentera!
Har ni inget att göra, så är det bara till att läsa gamla inlägg eller ställa hur många frågor ni vill!=)
Have a nice day! Haha;) Har ni också mycket i skolan eller?!


Britney!!!<3<3<3<3

Jag älskar Britney Spears musikvideo på låten Til the world ends, som kom ut på hennes nya album Femme Fetale! Hon är riktigt het i videon! Ni kan ju inte neka det, haha! Vad tycker ni om den?!
Det blev den korta uppdatering denna kväll!!=)  


Wanted and Studying!

Tumblr_li4bji2dji1qdosqvo1_500_large

Nu blir det till att titta på Efterlyst på tv3, alltså Wanted, haha!! Sedan skall man plugga lite, har bara gjort det i skolan, men inte då jag kom hem, då jag haft tusen andra saker att göra! Hoppas att ni har det bra!
Tror inte att jag hinner uppdatera mer ikväll, utan det blir nog imorgon istället! Ska hinna under morgondagen!
Matteprov imorgon, vilket man måste klara.
Sedan är det superfokus på bilden och på nationella proven i engelskan på fredag.
Hoppas bara att jag hinner med allting som har med skolan att göra! Har ni också en massa att göra? :O
Skriver mer imorgon då! Lots of hugs and kisses, haha;)


Stress är bara förnamnet..;)

Tumblr_lj6rekcak71qcqbdbo1_500_large

Det blir en snabb och en kort uppdatering just nu! Haha! Har precis kommit hem.
Ni anar inte hur mycket som jag har i huvudet nu…
Inte klokt! Cyklade hem efter att man hämtat lillebror och sedan har jag bara hållit på med en massa saker, ringa personer och plugga m.m. Måste plugga mer sen!

Kollar lite på The Bill, eftersom jag älskar London, haha, och sedan skall jag cykla iväg igen!
Det var inte lika roligt, inte då det inte är sol ute. Vart har den egentligen tagit vägen? Någon som vet?!
Skriver mer ikväll i alla fall! Passa på att läsa de gamla inläggen och kommentera=)
Ni är bäst ju! Ha det superbra så länge!! Love ya!
Bilden är bara bäst på Blair i Gossip Girl! "Jag ska inte vara svag något mer..." Måste vara stark!!


Take me away...!!;)

Tumblr_liffskpxlz1qhzs4po1_400_large

Fuck you Sweden and Fuck you School! Haha!=)

P1070156_large

P1070173_large

Miami_large

Tumblr_lg8q7h82yl1qcrss4o1_500_large_large

Tumblr_lixv8ze11p1qgn3qgo1_500_large

Någon som vill följa med och rymma ifrån allt? Haha!!=) 

Hej alla läsare! Hoppas att ni har det bra! Skriver det i början, så slipper jag skriva det i slutet, haha!
Idag har man varit i skolan som vilken annan tisdag.
Sedan var man lite på teatern, och efter det åt man pizza med familjen.
Min syster kom hem och hälsade på oss, vilket var väldigt trevligt. Har pluggat, men har mycket kvar.
Har en stor inlämning på fredag, och jag är inte ens klar.
Jag hoppas bara att jag hinner klart, så det blir bara till att jobba på!
Det säger jag bara… Skriver mer imorgon! Kramar på er! Have Fun!


Missade en del av Desperate Housewives - Panik:)

Shit! Haha! Missade en stor del av Desperate Housewives ikväll, eftersom min syster var och hälsade på.
Det är inte ofta som vi ses, och därför tyckte jag att det var roligare att snacka med henne.
Får kolla repriset på söndag! Lite panik för min del! Haha!
Stort fan av programmet liksom. Såg ni det? Och är det någon av er som kan säga vad som hände?!=)

Vet att det var Zach (stavning?!) som sköt Paul Young… Vad tror ni om det?
Och jag såg slutet då Mike och Paul Young stod utanför hans dörr. Längtar såklart tills nästa tisdag!

Desperate-housewives-back_large


Svar på en fråga!

Anonym om Man sover tungt....:
Hur ser tjejen ut som du gillar? Smal, kurvig, blond, brunhårig och känner ni varandra bra?
Ge oss lite så det blir roligare att läsa bloggen =)

Svar: Jag tänker såklart inte säga så mycket om det. Det är mitt privatliv, vilket jag inte vill hänga ut på bloggen.
Vi känner väl varandra sådär… Inte jätte bra och inte dåligt heller, utan sådär tror jag. Haha! Hon är väldigt söt. Mer än så säger jag inte. Mina kompisar vet såklart vem det är, så fråga någon av dem om ni vill veta!;)


School....

Tumblr_lixf1qytgt1qg6yi2o1_500_large

Sitter i skolan just nu bredvid Thea! Ska plugga vidare, innan man skall iväg och göra massa ärenden, som man kan kalla det. Blir lite stressigt, men det är ju jag van vid, precis som många brukar säga! Haha!
Sedan skall jag hem igen och studera vidare. HUr mycket behöver man plugga? Det undrar jag!
Skriver i alla fall mer senare! Have fun! :))


Man sover tungt....

452827-11-1295627931986_large

Tumblr_lj4xp978lp1qdb825o1_500_large

Tumblr_lcf7maxsvz1qa6ki5o1_500_large

God morgon! Nu har man stigit upp ur sängen och man är riktigt trött. Bäddar sängen till spotify, haha!
Riktigt roligt, eller?! Hmm..Blir ju roligare att bädda sängen och allt sånt då! Tycker jag iaf.. 
Försöker även få upp brodern som sover tungt i sitt rum. Sedan blir det till att äta och att göra sig i ordning innan man cyklar till skolan. Hoppas ni också har det bra! Måste skriva klart mina två andra saker som jag också skall redovisa idag, men det är inte förrän i eftermiddag, så lite tid har jag kvar att göra klart det! Skriver mer senare!:) Take Care!! Läs & kommentera som ni gör!


Tokyo/Japan Style!:D

Tumblr_lizg2ssbr61qezz9vo1_500_large

Tumblr_lj16wz8e3u1qfypldo1_500_large

Tumblr_li342t1cz51qesp91o1_500_large

Tjenare! Hoppas ni har det bra! Ser att ni fortsätter läsa vilket är bra. Ibland skäms jag lite då jag inte hinner uppdatera så mycket, men ni får vara nöjda med det ni får just nu! Haha! Har pluggat hela dagen så nu säger mitt huvud verkligen nej till allt som har med studerande att göra. Har skrivit en författarbiografi om August Strindberg på fyra sidor, vilket var väldigt drygt, men nu är jag äntligen klar med det!
Det blir till att läsa igenom det imorgon också i skolan, har precis skickat det till skolmailen.
Hoppas bara på att det bra, eftersom jag skall redovisa det imorgon eftermiddag. Hoppas på det bästa såklart!!

Annars har jag inte haft så roligt i mitt liv idag som det brukar vara annars.
Det har bara varit skola, plugga och snart sova.
Cyklade bort till biblioteket i staden innan och lånade en till bok av August Strindberg.

Hur skall jag hinna med allting som jag har att göra i skolan? Hjälp mig! Haha! Har ni haft det bra då?
Skall inte plåga er med detta mer, med skolproblemen, utan ni får ha det så bra så länge så lovar jag ett roligare inlägg imorgon! För det vill ni vill ha? Något tips?!
Ska även försöka uppdatera i skolan imorgon då ingen lärare ser!;) Love ya!! Take Care!

Bara en kort fråga! Vill ni till Tokyo? Döpte ju inlägget till Tokyo Style, pga bilderna från Weheartit!
Stor stad, men jag skulle nog vilja komma dit för att se hur det är där!=) Skulle ni?!


En ny kategori..

Nu har jag skaffat en ny kategori på bloggen som heter David svarar!;) Där kommer jag att svara på era kommentarer, frågor som ni skickar in! Hoppas att ni fortsätter med det!
Som jag sade innan var att jag inte kommer att publicera dumma eller stötande kommentarer som jag får!
Jag väljer även själv om jag vill svara på kommenterarna eller inte. Ifall jag glömmer göra det så bara påminn mig igen!
Hoppas att ni har det superbra denna måndag? Snart tisdag…

Tumblr_liy7b3dmvh1qc5fjdo1_500_large

Bra bild från Weheartit! So true, so true! Så allting delar man inte med sig;)


Svar på frågor!=)

Frågorna kom från samma person, eller från samma ip-adress rättare sagt, men jag svarar så gärna ändå.
Förlåt om den ena frågan kom lite sent, men den andra frågan kom in idag!
Det är bara att kommentera så svarar jag så fort jag kan. Det alla måste tänka på att jag inte svarar på vissa dumma kommentarer, och att jag själv väljer om de skall få publiceras eller inte!

Clara om MFF-TFF!!:
Hej! Har bara en fråga, vem av både tjejer och killar har bäst klädstil i din årskurs, alltså i nian då? :P
Och vem tycker du ser bäst ut? Blir jätte glad för svar!

Svar: Oj! Det var en väldigt svår fråga. Jag kan inte svara vem av killarna som klär sig bäst, men jag tycker att alla personer i min årskurs har olika sorters klädstil, vilket jag tycker är väldigt bra.
Många av dem är modemedvetna! Jag kan inte nämna några namn eftersom det känns lite dumt att göra det.
Jag tycker i alla fall att min kompis Maja har väldigt coola kläder och hon klär sig mycket snyggt. Sedan finns det flera andra personer som klär sig bra, exempel den jag gillar;) haha!

Anonym om Plugg, plugg och Spotify;):
Var har du sökt till gymnasium?

Svar: Jag har sökt in till gymnasium i Malmö. Vilka nämner jag inte än, eftersom jag är lite osäker på mina val.
Det blir man tycker jag, eller jag blir det i alla fall! Några av mina kompisar vet vad jag sökt, men jag meddelar er andra så fort jag vill! Hoppas det var ett bra svar! Tack för dina frågor!:)


Plugg, plugg och Spotify;)

Taylor_swift_large

Hej alla! Får uppdatera lite snabbt, eftersom jag hade tänkt att uppdatera i skolan under rasten, men den idén krossades. Haha! Just nu sitter jag och försöker plugga i sängen. Måste verkligen redovisa svenskan denna veckan, och helst imorgon, så det blir att jobba med det just nu! Lyssnar på Spotify samtidigt såklart, så hoppas att det hjälper en på vägen! Det brukar det göra i alla fall.
Senare blir det väl att ta nått att äta! Måste också säga att jag väntar på ett mail från en person, men jag säger inte vem! Det är hemligt än så länge men det är till praon som vi skall ha om några veckor i skolan i alla fall!
Skriver mer senare!:) Ha det bra så länge! Hoppas ni haft en bra dag i skolan, eller vart ni nu varit!!=)


Nightlife:-D

New-york-4_large

Tumblr_liyauwsq461qh5z8yo1_500_large

New_york___times_square_iii_by_darksaif_large

Ddf65f83000ae3744d948fa1_large
Härliga bilder!:)


Det blev inte mycket till pluggande idag nä, men vi får hoppas att det blir det imorgon istället, då jag är i skolan.
Såg lite på film innan, men sedan orkade jag inte mer. Lyssnar just nu på musik och sitter och chattar på facebook, haha! Kollar även in lite bloggar. Funderar på vilka bloggar som jag skall följa!
Några idéer? Bara skriv dem i kommentarfältet vet jag!


Tror att jag snart får gå och lägga mig, så att jag orkar skoldagen imorgon.
Gud vad helgen går snabbt, eller vad tycker ni?
Ska ha på mig min nya skjorta imorgon och mina nya snygga skor! Hoppas att ni också gillar dem!
Bild kommer in imorgon!!
Kramar på er=) Vill säga tack till Lina för hennes snabba inlägg på bloggen, som jag såg innan jag publicerade mitt eget! Haha! Hon är bara för rolig, för det mesta i alla fall! HaVe FuN!!


Har skaffat Bloglovin!;)

Godkväll kära läsare! Är väldigt glad att ni läser min blogg!:) Och kommenterar gör ni också, så det är alltid ett plus, haha!
Eller vad tycker ni? Har fått olika kommentarer som jag blir jätte glad över. Jag har faktiskt skaffat ett konto på Bloglovin, eftersom vissa av er vill följa mig där! Blir hur glad som helst av det!
Som ni skriver så kanske jag följer er blogg också.
Då ni kommenterar med en url, så kollar jag alltid in er blogg och ibland svarar jag även tillbaka!
Skriv gärna i kommentaren om ni vill att jag skall svara på er blogg, eller om ni vill att jag skall exempel svara på någon fråga i ett inlägg, så att alla kan se det! Ni bestämmer själva, men ibland bestämmer jag såklart!
Så följ mig gärna på Bloglovin! Länk hittar ni nedan på bloggen :) Vill även tacka min kompis Lina som fixade så att länken syntes på bloggen, eller vad man nu skall säga!! Hoppas att ni annars gillar bloggen! Ha det bra! =)



Bloglovin =)

Cha cha! :)
Lina här :D. Nu är de så att jag har hjälpt David att skaffa bloglovin ikon på bloggen. Så nu kan ni följa honom där och det är bara att scrolla ner och hitta ikonen. Ni kan följa mig med på bloglovin :P

MFF-TFF!!

Det var match idag i Malmö! TFF – MFF! MFF tog hem matchen med 4-2! De hade filmat mycket i Trelleborg, även i Malmö så att man såg det på tv:n, på nyheterna, inför matchen. Alla trelleborgare var helt övertygade om att de skulle vinna, men Malmö tog hem det!
Vad tyckte ni om det då? Vem hejade ni på egentligen?:) Bryr mig inte om fotboll faktiskt, men hejade på båda bara för att jag inte kunde välja ett lag. Haha! Lika bra att göra det tyckte jag!
Någon som var i Malmö och såg det?!! Måste bara säga att Nathalie är ett sant MFF-fan så ni vet! ;)
Hoppas jag fick nämna det! Så säg nu inte någonting dumt om det laget...



Je t´aime

I am crazy about you. Why don´t you get that? I am really in love with you.
You are one of the things that means something for me… Haha!;)

Tumblr_lj0l9519x41qa5qbpo1_500_large


Jag kommer... (misstolka inte!) :)

Måste bara slänga in denna videon! Älskar denna låten! Det är Veronica Maggio! Lyssna gärna och kommentera vad ni tycker om den? Och hon är snygg också, så det är ett plus, ellerhur?! :) Någon låt som ni tipsar om då?


Hope for the best,

Tumblr_lj22ejm9ac1qb59amo1_500_large

Idag har man inte gjort så mycket. Var uppe hos mormor innan och hälsade på henne. Fyraåriga kusinen var där, så det blev att busa lite med honom! Sedan kom morbor också. Fikade lite glass och kanelbulle, innan man gick hem och började laga mat. Hjälpte faktiskt till med att laga mat idag, skalade potatis, haha!
Sedan körde jag och familjen och handlade lite som behövdes.

Snart blir det att fika lite till. Har bara läst lite i min bok, drygt tjugo sidor. Skulle pluggat mer än det lilla, men har bara inte orkat på en helg! Har ju ingen fritid om jag pluggar varje helg, haha!
Lika bra att gå i söndagsskola då? Eller?! Det tycker jag i alla fall, alla har rätt till lite ledighet!
Skriver mer senare eller imorgon! Ha det så bra så länge! Hoppas ni haft en trevlig dag i det tråkiga vädret;)
Självklar bild förresten från Weheartit!!


Skrivit CV...

Lämnade in mitt CV innan idag, en ansökan om sommarjobb i sommar! Hoppas att jag får ett bara! Haha!
Det var inte så svårt att skriva ett CV tyckte jag, ganska roligt ändå. Skrev en sida!
Nu hoppas man bara på det bästa såklart!
Det är många som har sökt sommarjobb, men man skall ju tänka positivt. Bra att redan skriva CV, eftersom man har nytta av det sedan då man är vuxen. Har ni också sökt sommarjobb? :) Och vad vill ni då jobba med?!

Tumblr_lj2vc7nddh1qiy6fuo1_500_large

Bilden från weheartit passar inte till inlägget, men vadfan! Vill också ha glass och dessa tjejer? Haha!:)
Love Gossip Girl, and Blair/Serena! Don´t you?!


Guten Morgen!=)

Tumblr_lj1drvkv6l1qh17cqo1_400_large

Guten Morgen! Låter faktiskt finare på franska, än på tyska. Men jag läser tyska, så jag kan det språket bättre än kärlekens språk! Men jag funderar på att läsa franska på gymnasiet. Vad tycker ni om det?
Säg gärna vad ni tycker om det! Vilket språk läser ni och vilket tänker eller läser ni mer?!
Städade ju igår, så det slipper jag göra idag. Måste bara plocka undan på bordet i mitt rum eftersom man inte ser glasskivan på bordet alls, utan det ligger en hög med papper över allting. Haha!
Men nämn någons rum som är helt rent? Nä, jag tror inte det!


Ligger fortfarande i sängen och tittar lite på Gossip Girl, säsong tre som jag köpt. Hoppas på att det blir fin väder idag! Måste verkligen plugga, så det blir till att göra det sen! Vad ska ni själva göra?
Annars får man ju se vad dagen har att erbjuda tycker jag.
Så jag skriver mer senare!:) Ha det bra sålänge! Väntar på att frukosten skall komma hem på bordet!


En lördagskväll

Tumblr_liznsfw0h31qh17cqo1_500_large

Sitter och kollar lite på Rosa Pantern. Men orkar knappt se den just nu. Är lite trött efter dagen idag, så vi får se hur det går, om jag somnar eller inte! Haha! Brukar somna framför tv:n annars faktiskt, om jag nu skall vara ärlig. Det blir nog inte mer godis för min del, för jag börjar få lite ont i magen nu.
Härlig bild från weheartit i alla fall! Tyckte den var cool!
Det blir nog till att se Full frys av Stefan och Krister, eftersom lillebror ville kolla lite på den!
Hoppas ni har det bra där ni är! Säger god natt nu, fast jag inte skall lägga mig på länge…
Men så har jag i alla fall varit trevlig och sagt det till er läsare!!:)


Ni har ett ord...

Läsarna får bestämma lite! Tänkte att ni kunde kommentera vad ni vill läsa mer och vad ni tycker är bra o.s.v.
Tar gärna emot mig av vad ni säger, så att jag kan ändra någonting eller skriva om något som ni vill läsa!
Det är bara till att kommentera och att tycka till!


Shopping,Malmö,Soligt väder!:)

Dscf7790-copy_101738516_large

Hemma från en härlig dag inne i stan! Var först på Entré och handlade ett par till nya skor! Älskar dem!
Sedan älskar jag min nya skjorta också, och även mina nya solglasögon! Hoppas bara att vädret blir lika fint som det varit vissa dagar nu i veckan, så att man kan klä sig lite våraktigt, eller vad man nu skall säga!
Skön promenad nere i Västra Hamnen, måste bara säga att jag älskar Malmö!
Älskar är kanske att ta i, eftersom jag älskar London också, men ändå! Man kan älska många saker/städer!


Sitter och äter lite godis, vilket inte är bra för tänderna. Men det är lördag idag, så what the hell?!
Snart blir det att kolla lite tv, eller läsa en bok kanske! Vad har ni själva gjort i det härliga vädret?!
Jag tycker att man mår bättre då det är sol ute, tycker inte ni det?
Skriver mer senare i alla fall!:) Någonting bra att se på tv:n ikväll egentligen? Kram på er alla!!
Fortsätt gärna läs och kommentera!;) Det är ni bra på!!


Bilder från Linas projekt!



Lina tog bilden till hennes projekt ANT i skolan!



Det senaste projektet som hon hade!=) Vad tycker ni?! Hon är duktig! Tog bilderna från hennes facebook, men jag vet att jag får det, eftersom jag är modellen på dem! Hahaha!! Ha en fortsatt trevlig dag! Kommentera gärna!


Drömfrukosten eller?!

Food_bread__rolls__croissants_sweet_pastry_012836__large

Varför vaknar jag aldrig till en sådan här frukost??! Haha! Städat klart nu, så nu väntar frukosten på bordet.
Det blir nybakat bröd från bageriet, och någonting gott att dricka!! Väntar bara på att solen skall komma fram, vilket jag tvivlar på... Måste bädda sängen också, sedan kallar boken, eftersom jag måste läsa ut massor av böcker till skolan! Gaah! Ses senare!;)


Svar på en fråga!=)

Penny om Gossip Girl..!;):
Lurade du någon på första april? och isf vad gjorde du? :)

Svar: Tack för din kommentar! Valde att skriva det här i ett inlägg, så att alla kunde få läsa det! Nämnde inte din mail, eftersom den kanske var privat. Jag lurade min lärare faktiskt. Jag sade till henne då vi hade ph-samtal, att jag skulle börja med tekniken igår då den skulle vara inlämnad. Hon fick då panik, och det såg man verkligen på henne. Var lite rädd att hon skulle svettas, haha!
Men sedan sade jag at tjag hade lämnat in det och då frågade hon vilket av dem som var ett aprilskämt, alltså om aprilskämtet var att jag inte hade börjat, eller om det var att jag hade lämnat in det.
Jag hade lämnat in det, och aprilskämtet var då att jag inte hade börjat med teknikarbetet!
Lurade även några andra personer under dagen, men kommer inte ihåg vad jag sade till dem!


Gossip Girl..!;)

Någon på bloggen som följer Gossip Girl? Det räckte med att jag tittade på det några gånger, sedan var man fast, haha!
Eller vad man nu skall säga. Har tre säsonger på dvd!=) Köpte den tredje säsongen nu i veckan så det blir att titta lite på den, sedan kallar väl sängen efter den långa dagen. Städning står på schemat imorgon, eftersom jag inte hann/orkade idag! Livet är tufft ibland, att man måste städa då! Skriver mer imorgon! Eller senare…




Säsongsstart för Talang 2011!

Ikväll börjar Talang 2011! Det är klockan 20.00 på tv4. Någon som skall se det i år? Det blir nog till att se lite i repris, och såklart finalen. Tycker att alla dessa program börjar bli lite överskattade, idol, melodifestivalen, talang, körslaget osv., och jag har säkert missat något, haha! Vad tycker ni? Det blir i alla fall att kolla på Så ska det låta med familjen!
Var på Hemmakväll innan och handlade godis, och lämnade tillbaka filmerna som vi hyrde förra fredagen.
Det ska bli lite mys ikväll, tänkte jag!=) Åt även goda hamburgare innan till middag nu ikväll, så det är alltid nice!
Livet är bra härligt ibland! Inte alltid… Just nu sitter man och kollar på Simpsons och lyssnar på Spotify, samtidigt!
Skriver mer senare! Hoppas att ni också har det superbra?! Ni kanske ska ut och festa eller? :)





Kollar film innan städningen!=)

Amanda_seyfried_i_l_162930s_large

Sitter och tittar på Letters to Juliet, som jag hyrde förra veckan! Den är riktigt bra! Efter filmen blir det till att städa! Skriver mer senare! Slänger kanske in vad jag tyckte om filmen också!;) Amanda Seyfried är bara bäst!=)


April april din dumma sill.....

Sorry, för att det inte blev någon uppdatering igår! Så det blir många denna helgen, och det lovar jag! Egentligen skall man inte lova någonting som man inte kan hålla, men jag skall göra ett bra försök i alla fall! Lämnade in teknikuppdraget som skulle lämnas in idag, så jag är väldigt nöjd! Hade även idrott igår och idag, så det är väldigt bra! Mycket idrott är bra för hälsan! Haha! Nu sitter jag och skall kolla på en film tror jag, eftersom vi hyrde tre filmer förra veckan, och den sista dagen är idag, så jag måste lämna dem sen! ¨
Måste även städa ikväll, så det blir att göra det idag! Får se vad man hittar på sen då! Vad ska ni göra?

Det är den första april idag, som många säkert märkt. Har ni blivit lurade eller själva lurat någon?
Tycker faktiskt att alla skämt är överskattade… Vem bryr sig? Orka bli lurad hundra gånger på en dag!
Skriver mer sen!:) Have fun this Friday! Äntligen Helg!=)

Tumblr_lixph1ehcg1qiw3wuo1_500_large

 Även introt till Andra Avenyn som gick på tv innan! vet att vissa av er som läser gillar den tv-serien!
Synd att den inte finns mer bara, haha! Eller vad tycker ni? Har ni sett den?!


RSS 2.0