Julen börjar redan..

Panik?? Alla affärer e fan redan igång med julklappspyntet och allt det, även alla chokladtomtar o adventskalendrar. Innan var jag den personen som alltid skulle planera några månader innan julen, e det lite fortfarande med här gå ju gränsen. Det e ju Halloween o sedan jul!!! Var innte på Splash eller hur det nu stavas då en kund frågade om julklappspapper, hon skojade såklart men det var ändå hennes första julklapp som hon köpt i år. Jag har däremot inte köpt några julklappar än, lite tidigt, men man ska ju vara ute i god tid sedan!
Hahahaha!! Men jaja.. Har iaf bestämt vad jag ska fixa till syrran, hon kommer att bli så glad (får vi hoppas) =)

TIll de andra personerna får jag fråga om önskelista eller lista ut nått själv ju! Ta en dag i sänder iaf.


Let´s get this party started - Pink!

Det känns att det var längesedan man var hemma o att man inte skrivit här på ett bra tag.. Sorligt! Haha! Igår så var man trött efter den stressiga dagen, känns som att man är hemma nu! Haha. Det är ändå ganska skönt att vara hemma, o det är inte ofta som jag brukar säga det… Städade och handlade det sista inför kalaset och idag slog kalaset av! Hittade inget bra ord för det att säga, men det blev kalas idag för lillebror vilket var bra! Hans efterlängtade kalas, o dumma jag som varit sjuk innan och sedan smittat han. Jag bakade chokladmuffins med lite chokolate frosting och sedan en kladdkaka. Det blev mycket muffins över, då vissa gäster glömt det, o var i Göteborg istället. Men folket fick med sig muffins hem o de blev glada. Jag gav även muffins till våra snälla grannar. De satt o åt middag, o de hade ju tur då vi kom där med efterrätten! Tänkte nog ge några muffins till min kära syster också!
Kollade på Gossip Girl, men missade de sista minuterna (kvarten) då jag skulle hem. Sedan har man sett Starke Man o det e för j*kla roligt ju. Nu blir det snart Beck – flickan i jordkällaren fast man sett den ett par tusen gånger. Hoppas man inte somnar nu :)

 

Ser det inte gott ut? tasty?


Godmorgon Godmorgon

Godmorning.. Idag e man lite trött efter allting igår, haha! Det blir att planera lite kalas och städa, såklart att packa upp resten av sakerna också. Kollar på lite morgon program på tvn nu, väldigt roligt ju. Kände mig lite elak igår då Sabina ringde o ville gå i stan o ta en latte med mig :P Haha, det får väl bli nästa vecka! Snart e det Halloween, det e väl imorgon?! :D



I wanna go!


Miley Cyrus- You`ll Always Find Your Way Back Home

Hallå, igen! Det var väl längesedan eller? Nu e man hemma från Gamlebyveckan. Har haft slöjd och gjort en silverring som jag är ganska nöjd med till min syster, sedan hemkunskap. Många smakade vår kladdkaka vilket var bra!! Vi har ötit god mat, och det bästa var såklart att gå in på hemkunskapen och äta alla goda efterrätter vilket jag gjorde. Idag sprang jag men tappade bort de andra då jag kom till en sådan väg med tre olika gator.. Jag kan inte hitta i Gamleby! Jag hittade en kvinna som jag började powerwalka med som ändå skulle åt det hållet, så började vi snacka. Haha! Joggade två andra dagar också, o sedan somnade jag om i onsdags. Så nu e jag hemma, I found my way home with the bus, haha! Har sovit på bussen, lyssnat på musik och sett tre filmer, men jag såg bara en komedifilm och sedan FIightplan, så jäkla bra!!! Under Ice Age 3, så sov jag emellan åt, så den tittade jag inte på. O jag bröt inte mot reglerna eller?? Well, you´ll never know I guess..

Har haft labb i No, och sedan idrott med Linda. Nu ska man göra ett uppdrag under höstlovet i idrott. Jätte roligt ju=) Haha, nooot!! Det låter roligt, men man skall göra det på höstlovet.. Men det blir säkert bra. Men annars har vi haft jätte roligt, Sandra (läraren) bara började att skriva på facebook och visade mig vad hon hade skrivit, att hon hade haft en "sorts kanin" i örat hela kvällen som bara babblade... o matteläraren Sofie loggar såklart in på sin facebook och kommenterar inläggen "David oh David`!!", sedan e det musiklärare Andreas som läser det och skriver Hahahaha, och något annat som jag inte kommer ihåg, typ jag vet vem ni menar.. Haha! Så snälla e dom, skall ni veta! Nu i helgen, på söndag, blir det att baka kladdkaka för då e det kalas. Det blev inställt förra veckan då lillebror var sjuk, så nu är det äntligen o har han längtat? Jaaaadå! På höstlovet ska jag slappa, i stan med kolmpisar, ut o fika, plugga, och sedan hem till Maja och DISKA disken som hennes mamma tycker att jag är skyldig henne! Ah, vi får se, men det kommer inte att bli KLOCKAN 08.00...

Ha det bra!=)



Bilderna är tagna i morse av Linnéa O, som e en stolt fotograf*


Carla Bruni - L´ámoureuse

Nu e jag faktiskt lite stolt över mig själv! Har gjort klart all min hemkunskap som jag skulle skriva, plus att skriva rent alla recept o.s.v.
Sedan har jag gjort klart slöjden, fast det inte blev så bra och fint! Förberedelseuppgiften då.. Vi får hoppas att jag klarar det och inte blir så frustrerad som jag kan bli där uppe!=) En j*kla bussresa ser man ju fram emot, eller? Noooot!! xD
Orkar inte sitta i en buss så länge, ska fan sova o lyssna på alla bra ltåar som man fått av Lina!! Tack! Nu ska man packa lite till sedan packar man det sista imorgon. Hejdå! Vi ses snart igen! O hej Småland! Hahahaha!!

Kollade på Gossip Girl innan idag, o sedan Starke Man, skitroligt!! Nu kollar man på Beck sedan blir det att sova såklart:D



Lookbook 2010





Någon som får en ögonorgasm nu eller? Fina kläder från de olika märkerna! Någon som har lust att shoppa efter att sett detta?!







   



Stockholm i natt - Peter Jöback

Jag lägger på och springer ut utan att låsa
jag står på Götgatan det verkar alltid blåsa här
vid Skatteskrapan känns det som
om hela himlen håller på att falla ner

Jag skyndar vidare går norrut genom natten
jag minns att det var här på Medborgarplatsen
som Anna Lindh höll sitt sista tal
det var september 2003

Samma år som vi sågs nån gång på Gondolen
sen sågs vi igen och jag längtade så
det var nånting i luften den hösten
det var dimman och ljuset och rösten

Refr
Jag ser smutsen och mörkret i Gamla stan
känner doften av rädsla från Stureplan
och jag vill bara gråta
så vackert är Stockholm i natt


Stockholm i mitt hjärta...?

Godmorning everyone! Det e kanske lite sent att säga godmorgon eller? var själv uppe redan klockan åtta eller nått, om inte lite innan det! Idag har man massa att göra! Man ska packa och kolla listan som man skrev igår. Måste även skriva klart om slöjden och hemkunskapen! good luck to me! Sedan blir det att dra upp till mormor och lära sig laga kotlett och en god sås till det! Hon e typ expert :P
Tycker jag i alla fall... Sedan ska man fixa de sista låtarna till mp3n! Skriver mer senare of course!=)



Jag vill jätte gärna till Stockholm, fast det ligger i Sverige. Har varit i andra huvudstäder men inte i Stockholm :P Konstigt eller??!


Skottlossningarna i Malmö

Det skjuts jätte mycket i Malmö nu! Malmöpolisen har bara några få signalament, men kan inte säga någonting än. Det gör såklart människorna i Malmö och runt om i Skåne oroliga. Kommer mannen att åka fast eller inte? Jag och en kompis var inne i Malmö igår. Det var lugnt, men man kände även en del spänningar då vissa personer vände sig om och kollade runt omkring sig. Åkte hem igår lite efter sex tiden på kvällen och vid sjutiden sköts det vid Mobilia..
Ikväll var det ytterligare en skottlossning mot en butik, då två skott skall ha utlossats. Man vet däremot inte om det var "lasermannen" som man sade eller om det handlade om ett eventuellt rån. Varför kallar man ens personen lasermannen? Det har inte dödats någon än, utan bara skadats.. Det kanske inte ens kan vara en man som vår lärare säger. det kan även vara en kvinna, för så mycket krävs det inte för att avlossa en pistol?! Och än sålänge skjuter personen bara invandrare. Men många av de "invandrare" är svenskar fast mer mörk hy och utländs bakgrund. det är för sorligt. Det tyder på att det är en man och idag gavs några signalament ut. Stavning?!

Han som sköt mot butiken kan vara lasermannen men det vet man inte..
Han är cirka 1,70 lång, hade en orange arbetsjacka med reflexer på sig och bar keps, säger Hans Nilsson vid polisen.


Fotot är taget från Espressen.
Man kanske ska bli journalist eller nått nu då man skriver massa sådant här?! Hahaha!!


Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Sitter och skriver en packingslista! Har inte gjort det än. Kläderna ligger och tvättas eller vad man nu ska säga, vilket är bra! Var på Hemmakväll innan, i stan. Det var riktigt mörkt, men det blir det nu i höst och vintertiden.. Hade min höstjacka och min jätte fina halsduk på mig som jag fick av min syster förra året, halsduken då alltså. Vår dag är ju nästa år, så får tänka ut någonting som man kan köpa till henne. Har redan planerat världens bästa julklapp haha! Det är bra ändå, eftersom så vet man det och har det överstökat! Blir lite stressad, e det bara jag som blir det då alla affärer redan början julpynta och sälja adventskalendrar??! Det är fan inte jul än.. har inte ens varit Halloween, det är ju det nästa helg då man e bortbjuden och på söndagen efter det ska man ha kalas för lillebror eftersom det ställdes in idag, då han var sjuk. Stackaren!

Sitter även och tittar på mitt stora feta grekiska bröllop! Den är bra! Har nog sett den innan, men kommer inte ihåg. Sedan får man ont i magen av allt j*kla godis som man sitter och äter. Jag som sade att jag skulle vara nyttig idag med inget godis, också säger pappa att jag ska handla med godis hem. Jaja! Där försvann den tanken! Men godis e gott, ellerhur?
Bilden på idrottskläderna som jag köpte i Malmö kommer in i morgon, glömde fota dom, o nu e dom uppe hos mormor haha! Har fått en gymnasieguide igår, men det står typ inget i den. Har fått en hel katalog från Malmö också, som mormor fixat till mig, men annars funderar man på att gå i Lund. Långt att pendla såklart, men det löser sig! Tur att det inte är än, som man skall välja, men snart, för tiden går snabbt! Ha det jätte bra allihopa! Ska även försöka skriva lite uppe Gamleby! =) Ps; I hate you istället för Ps I love you....;)

  
Någon som kan hjälpa mig att äta? Hahaha!!!:)



Jätte bra låt! I have been falling in love in this song, just kidding!


Lördag...

Just nu sitter man och får låtar av Lina som jag ska ha med mig på mp3n i Gamleby! Det tar tid att sitta på den jäkla bussen, tyvärr, så det blir att sova och lyssna på bra musik! Haha! Kunde vi inte åkt flygplan istället????
Nu ska man äta, som familjen lagat. Sedan ska jag nog upp till mormor för att lämna kläder och så, eftersom man skall packa sedan! Något bra program på tvn idag?



Jätte fin bild! Har inte tagit den, sorry! X


Broken Hearted Girl - Beyonce

Igår var man i skolan som vanligt och pluggade. Redovisade engelskan och det såg bra ut, tyckte läraren! Jätte bra får man ju hoppas! Sedan bar det av till Malmö.. Staden där dom skjuter med Lina!! Men jag blev inte träffad av något skott smo tur var, och jag har heller inte någon utländsk bakgrund så det var kanske därför haha! Sedan såg man tv4 bilden då de skulle filma på stortorget. Handlade ett par idrottbyxor och en tjock idrottströja på Stadium och sedan bar det av att fika på Wayne´s Coffehouse. Espresse House´s Chai latte är godare tycker jag, så där hade Linda (idrottsläraren) fel!!

Det blir att plugga denna helgen och att packa alla sakerna! Nu tittar man på tv. Sedan blir man utan tv och så i fem dagar typ, så man får ta igen alla program på helgen. Gossip Girl i morgon - det missar man inte. Men sedan missar man Desperate Housewives och Cougar Town:( Kolla det i helgen.... Jaaa!!!!
Fan, jag har också lovat Linda att jag ska springa eller jogga varje morgon i Gamleby!!!! Jadå=) Good Luck to me!



Ser det inte gott ut? Kladdkaka med grädde.. och en Chai Latte! Mmmm. Fotograf: Lina Sandell


Morning!

Då har man gjort klart kursen, uppdraget i SO!! Jag e så glad bara för det! En stor analys, så nu hoppas man såklart att man får ett bra betyg på det! Haha! Sedan har jag skrivit ut engelskan som jag ska redovisa igen, fast för Sara, hon vill ju också höra mig snacka om min sånganalys! :P

Ätit frukost och så. Har massa att göra i skolan idag, sedan drar man till Malmö efter det=) Igår var man hos Emmy och bakade kladdkaka! Det är det vi ska ha till dessert i Gamleby! Det var gott. Antagligen blir det att baka kladdkaka på lördag till kalaset!
Ha det bra! Nu ska man göra sig i ordning, haha!



Ser det inte gott ut??!:D


Whatever you like... - Anya Marina :)

Stacks on deck
patron on ice
And we can pop bottles all night
Baby you can have whatever you like (you like)
I said you can have whatever you like (you like)
Yeah

Hellooo! Nu börjar det bli kallt känner man i luften, alla fall på kvällen. Det kom en stor regnskur för en liten stund sedan! Har börjat ta fram den svartvita halsduken som man fått av syrran på vår dag! Haha! Den är nästa vecka så att ni vet! Det blir snart vinterjackan också, haha! Älskar vinterjackan med pälsen på huvan, fast det är fake som tur är. Man vill såklart inte ha riktig päls då det är av djur men hade ändå varit lite coolt..

Nu börjar det närma sig inför Gamleby och jag har massor att göra innan det. Sitter och jobbar med kursen nu och det går ju bra än sålänge. Tycker att vissa frågor som man skall skriva om är svåra men det blir fan att försöka. Har imorgon också på mig. Bara så att ni vet är det inte bra att vara sjuk länge, fast det är kul att missa skolan lite då och då eller? För att man missar jätte mycket i skolan vilket inte är bra alls. Ligger back i vissa saker, så det blir att jobba på under Gamleby veckan och Höstlovet! Antagligen blir det att åka in till Lund, Nova Lund och centrum och handla lite och kolla kläder m.m. med kompis! Gött! Kursen skall jag lämna in på fredag, hemkunskapen måste jag börja med också, den andra uppgiften som man skall göra!!! Slöjden också, sedan städa o kalas på lördag för mormors sida av släkten! Mycket på en helg och packa där också! Det blir ju jätte roligt^^ Haha!

PLugga vidare och sedan blir det lite program av varje, efterlyst, Berg flyttar in men absoulut så får man inte missa Välkommen Åter! De spelas av olika komiker som Annika Andersson, Petra Mede, Babben Larsson, Sissela Kyla m.fl. Så jäkla rolig! Någon som sett den? Går ju fan bara inte att missa.. Nästa vecka kommer man att missa Desperate Housewives och alla tusen program också som kommer efter det! Hur skall det gå? Ah, det löser sig på något sätt! Söndagen går ju programmen i repris annars kollar man det på någons dator ju! :D

Vi ses och ha det bra! Kommentera gärna!

Baby i can treat you so special, so nice
I'll gas up the jet for you tonight
Baby you can go where ever you like (you like)
I said you can go where ever you like (you like)
Yeah

Anytime you want to pick up the telephone
You know it ain't nothin to drop a couple stacks on you
Want it you could get it my dear
Five million dollar home, drop Bentley's I swear
Yeah I want'cho body, I need yo body
Long as you got me you won't need nobody
You want it I got it, go get it I buy it
Tellem other broke niggas be quiet

Lyssna på sången som sjungs av Anya Marina, spelades bland annat i Gossip Girl då Dan, Vanessa och Hilary Duff skulle ha a threesome!



My heart will go on - Celine Dion

Bonjour!
Bloggade inte igår så jag får väl göra det idag! Haha! Igår var man trött efter den långa dagen. Det var att åka buss in till Malmö och gå på utbildning på Pauli gymnasiet som var jätte roligt. De gjorde det på ett spännande vis då de berättade om hur ett elevråd skulle fungera så man behövde inte sitta och titta på mobilen hela tiden. Haha! Sedan kom jag hem i tid då jag direkt gick till församlingshemmet för att repa med julspelet för barnen som är i slutet av november, så nu blir det att öva dansen och allt det andra! Så fick vi ett kuvert där planscherna är i, så vi ser hur de kommer att se ut, innan de går ut i publicitet!

Det blev att äta mat hemma hos mormor och vänta på att lillebror skulle bli klar med läxorna. Sedan var det mina läxor såklart.. Snart klar med hemkunskapen vilket är bra! Ska jobba med det idag i skolan också, sedan måste jag lägga ner all min tid på uppdraget idag! Shiit igen! Hur många gånger har jag inte sagt det? Haha!! Men seriöst! Sedan blev det Desperate Housewives och Cougar Town. Poor Gabbi! :) O innan det var det programstart för I Form med Anna Anka, vilket var roligt! Mycket på en dag.
Nu får vi hoppas att det blir en bra dag i dag med, och att det inte ska regna eller något sådant! Vill inte märka att det är höst så mycket i alla fall!

Au revoir!





Caffe Latte och Pauli gymnasiet - En bra deal!


This is the life - Amy MacDonald

Bonsoir!

Jadå, idag var man i skolan! Man är frisk nu, fast man e fortfarande trött såklart! Snart ska jag äta, mackor och dricka en kopp te, hmm, typiskt brittiskt? :P
Hatar tabletterna som jag tar, bara för jag jag ska bli frisk. De är stora och äckliga! Haha! Sedan blir det att plugga! Har en hel hög med läxor som man måste göra ju! Jobbigt! Imorgon blir det att åka in och gå på utbildning som de kallar det i Malmö, till elevrådet! Det ska bli kul, så då ska man åka bussen! Det bjuds på lunch och fika! Gott gott! Imorgon ska man också öva och repetera inför teatern i november eller nu när det är! Och såklart så blir det de efterlängtade avsnitten till Desperate Housewives och Cougar Town! Sedan börjar det nya programmet I form med Anna Anka som jag skrev innan! Det får inte missas=) Nu blir det en kopp te och lite pluggande! Jippiiee! Not..

Vet inte riktigt vilket program som jag sak se på idag, något förslag?!

Au Revoir


I form med Anna Anka

Imorgon har programmet I form med Anna Anka premiär! Det börjar klockan 20.00 imorgon (tisdag) på tv3. Missa inte det! Haha!


Le Plus Beau Du Quartier - Carla Bruni

Bonne Soirée! Qu'est-ce que c'est?

Då har det varit ännu en vilodag idag! Och det blir det antagligen imorgon också. Sedan blir det skola på tisdag, eller ingen skoldag precis. Jag fick idag reda på att jag blev vald att åka på utbildning på Pauli gymnasiet i Malmö på tisdag! Vilket är roligt hoppas jag! Det ville jag också, för det är inte många som får det! Det är utbildning inom elevrådet och det kommer att bjudas på fika och lunch! Gott gott! Hoppas smaken kommer tillbaka då! Så det blir att redovisa bilden en annan dag, F*ck!!!

Kollade på Desperate Housewives och Cougar Town innan i repris eftersom man missade det i tisdags, då man låg och sov tidigt för man var sjuk redan då. Tänk att Bree körde på ännu en person inom Solis - familjen, och är turned on, on the Hany man, eller vad heter han? Keith? Don´t remember.. Men egentligen så körde Bree inte på någon mer i Solis - familjen eftersom Junitta inte är Gabbi´s och Carlo´s biologiska dotter. Dessutom var det Bree´s son Andrew som körde på Carlos mamma, för längesedan!

Nu ikväll har man kollat på Gossip Girl och snart blir det andra tv-program, för vad ska man annars göra? Haha!
Vanessa och Dan låg tillsammans och Chuck återvänder till New York! Nu blir nog många glada:P
Serena är tillbaka i New York och singel.. Ska man satsa lite?? Haha! Nädå, hon e ju bara singel i Gossip Girl! Annars är hon tillsammans med Dan (Penn Badgley). Vad väljer hon egentligen? Brooklyn eller Upper East Side? Vad skulle du ha valt?
Nu blir det att vila lite mer och kolla lite på Starke man på svt1, och sedan lite på Rallybrudar som man också sett tusen gånger.

 

Paris, Frankrike, där Gossip Girl utspelas i början då Blair och Serena är där! Je tiens à Paris! Vill överallt! Haha!

Au Revoir et Bonne Nuit!!=)


Bad Romance - Lady Gaga

It feels like my life just falling apart... hehe! Jag trodde att man skulle vara frisk idag eller iaf må bättre, men nädå! Istället vaknar man så att man skriker och allt möjligt för att det gör ont i örat. Trodde ju jag var crazy men så åkte man till akuten, o de tog inte emot en. Det var bara att åka hem och äta frukost! Sedan ringde jag till ett nummer som de bad mig att göra och jag fick en tid ganska så fort! De var jätte snälla. Så har min dag varit, väldigt intressant va? Har precis ätit igen, bra att äta ju! Det blev stekt torsk med potatis och sås, riktigt gott faktiskt! Tittade på Home Alone Lost in New York, den är jätte bra, har sett den tusen gånger men det skadar inte att se den igen. New York är verkligen en stad som jag vill besöka! Haha! Nu blir det att åter vila och äta lite glass. Hoppas ni har haft det roligare än jag! Men ibland är det bra att vara sjuk, då man har sina fördelar. Vad säger jag??! Man slipper torka disken och sånt! Det gillas faktiskt. Sedan ligger man bara och sover bort dagarma. Men sedan blir man stressad över att plugga också, som jag fortfarande inte har kunnat göra. Men det löser sig får man hoppas ju! Kalaset imorgon är därmed inställt. Nu e väl lillebror sur på mig:( ...

Skriver roligare och bättre inlägg då jag e frisk såklart! Haha! Grattis till Nathalie som blir 15 år idag!!=) Tack för att ni läser!



Fin bild eller? Vill dit! Haha!! Jag vet att fler vill dit, som inte har varit där! Åka dit? :P


Varför inte ha en zebra under armen eller runt halsen?!

Till e tjejer! Lite modetips som jag fick reda på, då jag läste olika artiklar! Det är tydligen inne med zebror! Släpp in zebrorna i garderoben! Kolla bara på Oliva Palermo och Cameron Diaz.Taget från posh24 eller nått!

Olivia Palermo mixar vanliga ränder med zebraränder!

Cameron Diaz bär sin zebra under armen!


Ett litet test:) Hur mycket vet ni?

1. Vilken känd tjej blev gripen för att hon hade knark på sig?

2. Vilken känd sångerska blev stämd av sin livvakt?

3. Vilket program började i söndags förra veckan där Blake Lively är med?

4. Vad heter området i filmen där Desperate Housewives spelas in?

5. Vad heter skådespelerskan i Desperate Housewives som stämde Marc på miljoner?

6. Vilka två personer brukar slåss om Brad Pitt?

Svaren kommer att publiceras imorgon!


Let´s go all the way tonight, No regrets, Just love...

Innan kollade jag på MTV Hoods, Katy Perry. Hon var galen redan då hon gick i skolan! Tro fan det! Hehe, men hon e bra, duktig eller vad man nu ska säga! Mår lite bättre, men ligger och vilar. Kollar på Bröllop och Jäkelskap på tv4+
Man har sett filmen flerea gånger men vad då då?? Gilla Dag Otto som inte kan säga R, haha!! Sedan blir det väl andra tv-program! Kanske idol, eller någon annan film...

Försöker kolla lite vad som har hänt i världen = Facebook.. :D
Börjar fan bli trött på att dricka vatten hela tiden. Men det är bra för kroppen såklart. Åt bra idag faktiskt, fast man inte kunde smaka hur det smakade, och det är jobbigt såklart. Hoppas ni också har det bra, och ser fram emot en bra helg! Haha!
Grattis i förskott till Nathalie som fyller år imorgon=)
Imorgon får man även se hur man mår. Hoppas jag mår bättre, shiiit alltså! Vill bli frisk! Ska lyssna lite på musik, tänkte jag, och läsa lite andra bloggar nu, det är sådant man gör då man e sjuk!! Sedan åter vilande, det e alltid skönt! Haha.,

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

Katy Perry - Teenage Dream



Indiens trafik - Motor skills?

Man kanske ska vara glad för att man bor i Europa eller nått? visst, kör man konstigt här med såklart, men ändå...
But I have to say the got motor skills in India! Detta är en vanlig dag i trafiken.


I saw him standin´ there in the parking lot...

He asked if I came here a lot. And this is how I responded

I forgot my name, I forgot my telephone number
If he wanna see me, he don't even know it
I forgot my address, damsel in distress
I forgot my boyfriend was the one that had bought me this rock

I get amnesia when I'm standin' next to you
He's been with me for several years I know this much is true
Didn't know it was over til you came on over
And told me that you just, just can't forget about me


Det var dagens låt av Britney Spears.. Amnesia - Minnesförlust. Jag har inte det så ni vet! Haha, men det finns tyvärr folk som har det. Ibland upplever jag att man själv kan ha det lite då och då, eller? Man måste tänka efter för man kommer ibland inte ihåg vad man gjorde igår eller vad man skulle göra. Man kanske går ut i köket och glömmer vad man skulle hämta!

Hmmm, idag mår man lite bättre. Men det blir att stanna i sängen och vila ut riktigt. Sluta stressa! Försök plugga lite men samtidigt ta det lugnt såklart. Snart blir det väl lite tv för en gångs skull... haha! Jag vill verkligen till skolan och då tänker väl ni, vem fan vill det??!
Men har man mycket att göra så, då vill man antagligen! På söndag ska man fira lillebror igen så det blir att vara frisk då! Ska följa mig av de tips som jag skrivit i det förra inlägget, eller förrförra blir det ju! Har så ont i halsen* Fuck, vad ont det gör då jag sväljer och så..

Det blir antagligen lite mer inlägg ikväll, då jag uppdaterar mitt liv, hahaha!! Eller?? Nått ni vill veta? Det är roligt med hösten ibland, men ändå tråkigt. Jag längtar fan till vintern för då e det jul och nyår! Sedan e det sommaren! Ja, våren e ju före, men what the hell? Jag vill ha sommar! Men vinter e roligt det med. Men då får man hoppas att det snöar till jul! Det brukar ju snöa efter jul, men jag vill ha snö till jul! Vill inte ni det?

SeEyA LaTeR;)



I Berlin - Där har jag varit!! Men det var längesedan, med mormor. Inte jag som tagit bilden!


Sverigepremiär för Rihannas nya video

Rihannas nya video Only Girl in the world. Taken from Msn. Hope its working!

http://video.se.msn.com/watch/video/rihanna-only-girl-in-the-world/6f0dqavl


Så håller du dig frisk i höst - mina och andras tips!

Tvätta händerna, och undvik att gnugga dig i ögonen.
Jadå, det gör jag alltid! Tvättar händerna då alltså!

Ät bra! Ät gärna frukter och grönsaker.
Jag äter bra tycker jag, men nu då jag e sjuk så smakar jag inte maten vilket är jobbigt. Det gör att man inte kan äta så mycket.

Drick mycket! Vatten är bra, och även varma drycker. Tänk på att inte dricka för mycket mjölk om du har ont i halsen. Då blir slemmet tjockt och det gör att det vill komma upp, så drick då vatten som tunnar ut det. Varma drycker med honung är bra.

Prioritera sömn och vila.
Då jag är sjuk ligger jag bara och vilar och sover. Stressa inte! Det är jag dålig på, stressar alltid.... and that´s not good!

Rök inte!
Ah, det e lugnt. Jag röker inte. Rökningen sänker immunförsvaret.

Rör på dig där ute! Gå ut och gå men ha dock varma kläder på dig och framför allt halssduk, handskar och jacka!


Sweet Dreams and a Beautiful Nightmare - Beyonce

Godmorgon alla vakna!
Hoppas jag blir bättre snart. Sitter bara vid datorn då jag försöker plugga, vilket inte går jätte bra! Har huvudvärk då och då, ont och allt det där. Tur att jag i alla fall kan äta. Ibland känner man knappt smaken då man äter, som ni förstår. Det bukar man inte göra alltid ju! Men nu ska jag inte sitta och skriva om det! Kollar på According to Jim nu och snart ska jag vila igen. Hoppas jag kan gå i skolan imorgon, men jag vet inte. Det börjar bli bättre, ett steg i taget, som tur är. Men måste vara frisk till söndag då vi ska fira lillebror igen! Shiiiit!

Har verkligen en massa att göra till nästa vecka. Fuck fuck fuck! Sorry! Man får itne säga så hahaha xD
Hoppas jag inte missat massa kurser och andra lektioner i skolan! Ska försöka att läsa boken som jag håller på med på engelska som jag köpte på HMV i London, Ps I love you... Sedan blir det att titta på de andra programmen på tv då man e trött, 7th heaven o.s.v.

SeEyA LaTeR


Jätte fin bild! Vill verkligen till New York, har aldrig varit där. Men London är också fint!


The Bounty Hunter

Har ni sett The Bounty Hunter? Det har jag! Det var längesedan nu! Jag älskar Jennifer Aniston som är en jätte bra skådespelerska, så måste bara se filmerna som hon spelar i såklart! Att lyckas få till de olika scenerna i en romantisk actionkomedi är inte det lättaste…och inte ens The Bounty Hunter klarar det, men den är bra och är värd en kväll nu i höst att se då det regnar ute och är kallt.

Milo (Gerard Butler) är en före detta polisman som nu jobbar som prisjägare. Han jagar olika personer som inte kommer till rättegångarna som de skall och det får han bra betalt för. Hans exfru Nicole (Aniston) är en skjutjärnsjournalist som hamnat i trubbel. Milo får då i uppdrag att leta efter Nicole och ta med henne till polisen, då han får femtusen dollar. Självklart tänker Milo att det är den perfekta hämnden! Hämnas på Nicole! Under hela jakten eller resans gång så händer det mycket, då menar jag mycket. De blir snart jagade av män med mycket onda avsikter. The Bounty Hunter har ingenting speciellt som sticker ut, men det finns värre filmer inom den genren såklart, men jag tyckte att den var bra. Övrigt så tycker jag att Gerard och Jennifer spelar bra tillsammans.
It´s a job, it isn´t personal, well maybe a little!! Det är ganska personligt! Haha!

Har ni sett den?? Kommentera i så fall! Men om ni inte har någon film att se i helgen så tipsar jag er om den här! Kolla trailorn på youtube eller nått!

                                                             


Långa nätter - Melissa Horn

Igår fick man huvudvärk i skolan. Fick ta tablett och vila i vilorummet.. Sedan då man kom hem var det att lägga sig direkt och ställa in de saker som man skulle göra. Sov hela dagen, hade ont överallt osv. Missade Desperate Housewives och Cougar Town, så får kolla det på nätet sen då man orkar. Försöker att plugga på uppdraget men jag är jätte trött. Är hemma idag:(
Vf e det jag som måste vara sjuk?? Skolsystern hittade något vitt plakat i halsen, som kan tyda på halsfluss (stavning?:O) men jag tror inte jag har det. Huvudvärk, ont i magen och jag är jätte varm. J*kla basiller, gå o smitta någon annan!!!

Har jätte mycket att göra till nästa vecka så jag hoppas att jag kommer att må bättre! Men jaja... That´s life. Nu återgår man till att sova! Skriver mer senare, om jag orkar! Ha det bra och undvik alla sjukdomar!


Teardrops on my guitar - Taylor Swift

Någon röstade fram att Taylor Swift skulle vara dagens kändis, så då får hon väl bli det! Hon är en amerikansk sångerska, och har sjungit bland annat låtarna Romeo and Juliet, You belong to me och Teardrops on my guitar, men självklart många andra fler låtar!






Happy Birthday to you...

Nu så har man ätit Hallontårta och kakor! Gott! Men har lite ont i magen efterråt. Inte bra med för mycket tårta eller med socker! Drack en kopp kaffe och var social då lillebror fyllde år. De närmsta bara firade honom nu, mer kommer ju sen! Så Grattis till honom! Haha!

Måste plugga lite nu, då man inte fick gjort så mycket innan, utan bara sprang runt stressad som vanligt och plockade undan överallt. Sitter och funderar på vilka gymnasiemässor och öppet hus som man skall gå på..
Idag fick jag skolkatalogen med posten! Jippiiieee, hahaha:) Så det blir att sitta o glo i den lite också. Nu e det Svenska New York fruar eller vad det heter, ett dåligt program men roligt om man vill skratta lite då de skämmer ut sig!

Ser det inte gott ut??! Haha xD


Love The Way You Lie - Eminem ft. Rihanna

Sitter här hemma.. Inte trött än sålänge! Blev lite chockad att vi hade halvhemstudiedag idag! Men man blev glad av att höra det såklart! Idag ska man plugga lite o slappa, det måste man göra det med. Sedan får man plocka undan här hemma. Så det blir fint;) Eller?
Tårtan står i kylen och skall ätas upp ikväll o antagligen imorgon med. Gott gott!
Dessa veckorna har man mycket att göra i skolan, och samtidigt ska man ha roligt på fritiden?! Men jaja.. man får väl lösa det på nått sätt. Funderar på att åka in till Lund med kompisen och gå runt o kolla! Ta det lugnt någon helg eller efter skolan! På nått sätt iaf.
Igår blev man fotograferad haha! Till vad vet jag inte , men ändå. Hoppas ni med har det bra!


Du är;

Fan vad du e söt!!!<3 Du e jätte fin!=) Du är allt!! Do I have to say more?!


Söndag

Idag har jag gjort lite allt möjligt, varit och blivit fotograferad och så till julspelet för barnen.. Latat mig o pluggat som man måste i denna värld som vi lever i. Engelska och så, sedan har jag en massa andra saker och ämen som man måste plugga på.
Har precis kollat på Gossip Girl, som började idag! Har man sett de andra säsongerna så e det lika bra att fortsätta ju! Ellerhur? Nu längtar man till tisdag då det e Cougar Town och Desperate Housewives. Nu har man mycket att göra i skolan så man hinner inte skriva här hela tiden såklart! sorry about that! Vad har ni själva gjort?

Imorgon skall man sjunga för lillebror som fyller år, så säger Grattis redan nu! SeeYa!


Dagens "Kändis"

Dagens kändis blev Gabbi, Gabriella Pollak!! Det var Linnea som röstade fram henne, fast hon inte är känd, haha! Men bilden e jätte fin!


Dagens kändis


Olivia Palermo mixar vanliga ränder med zebraränder!

Ms Spears - Stämd sedan tidigare

Britney Spear är sedan tidigare stämd av sin livvakt Mr Flores. Han är bara ute efter kändisskapet menar man! Han har anklagat henne för att misshandlat sina barn och att poserat naken framför honom...
So not true!! I don´t belive him, och tror att ingen annan gör det heller!

Barn och familjeangelägenheterna har lagt ner fallet, men det är domstolen som avgör det hela. Ms Spears och hennes advokater tror att man kommer att lägga ner fallet och att han åker dit som snyltare! Britney försöker vara sig själv som vanligt och försöker inte bry sig om vad massmedian säger och skriver om henne. Nu kommer hon att vara med i tv-serien Glee, och gästspela! Inspelningen är redan klar och börjar snart visas på tv!


No movie...

Dagen idag har varit mycket! Det blev att vara hos mormor och äta frukost, ta det lugnt. Sedan gick man till stan med mobror och kusinen, såklart lillebror med!! Varmkorv med läsk blev det på Sibylla. Sedan blev det att äta igen då man kom hem. Nu har man jätte ont i magen efter allt godis som man köpte på Hemmakväll ikväll, haha:(
Men...man får ju skylla sig själv såklart! Det blev inte att hyra film idag, vi orkade inte. Träffade även Lina istan idag! Det var lite chockande, haha! Men staden e liten, eller världen som man brukar säga xD
Någon sa hej till mig och jag bara vände mig om och tänkte Who the hell can that be:P Sorry! Men det var kul!

Har också handlat present till lillebror som fyller år snart! Får hoppas att han blir glad nu då man köpt det! Men han får fler presenter (kan man hoppas). Imorgon skall jag iväg på fotografering till någonting, inte vet jag..antagligen bilder till saker med teater o så! I´m a actor, haha! På fritiden alltså! Det ska bli så kul att spela i november eller december.. kommer nt ihåg!
Hoppas ni också har det bra! Nu ska jag gå in och titta vidare på nått tv-program. Ps I love you har börjat nu, den filmen. Ska kanske kolla lite av den men jag håller på att läsa boken. Den e snart utläst. Har inte orkat läsa den så mycket så jag tog en paus. Men nu har jag börjat igen, för att det e bra med böcker och särskilt på engelska! Måste börja läsa boken som jag köpte i Lund på tyska! Senare ikväll e det American Pie Band Camp, men den har jag sett tusen ggr nu! Men har man inget annat att titta på så kan man bläddra förbi och kolla lite av varje! Ellerhur? Det blir säkert bra! Hoppas det gick bra med Emmy och de personer som skulle fota idag!


Lördag

Kollade på tv igår och sedan somnade man i soffan hos mormor då man var väldigt trött, men klockan var såklart mycket då! Steg upp klockan sju imorse för att man inte kunde sova.., och sedan blev det att äta frukost. Man var inte jätte hungrig så det blir att äta mer sen!

Senare idag står städning och pluggande på schemat! Men nu blir det först lite tv, och sedan blir det ut i stan för att fixa alla ärenden=) O det e såklart lördag idag så Lördagsmys ikväll då! haha! Finns det fredagsmys så kan det väl finnas lördagsmys?? Då blir det antagligen att hyra film!! Trevligt trevligt..

SeEyA lAtEr

Skolan..

Igår var det en tråkig dag i skolan som vanligt, men ändå rolig! Det var mycket att göra! Många steg som skall redovisas inom de närmsta veckorna, Gamleby och en kurs som skall lämnas in, även bilduppgiften och no-provet som skall göras!

That´s not fun!! Haha! Bilden är snart klar. Funderar på om jag ska fota mer eller inte?! xD
Sedan håller jag på med SO-kursen. Måste det, för att det är Geografibetyget och det är den sista kursen i geografi som vi har nu i nian. Sedan har vi inte mer geografi utan en massa annat skit! Försöker plugga matten, men det är svårt.. Fick reda på vad vi ska göra i slöjden, en silverring av något slag, och i hemkunskapen ska vi laga en tvårättersmiddag av de ingredienser som vi fått att dom har i Gamleby. Jaja! Jag ska jobba med Emmy i alla fall och sedan blir det såklart varmrätt och EFTERRÄTT, Mums=)


Kommentera vilken...

Kom på som de gör i tidningarna...

Kommentera vilken kändis ni vill att jag lägger upp en bild på eller någonting som jag ska skriva om! Skicka gärna in någon dikt som ni skrivit, skämt eller något annat liknande=)


Helloooo

Hellooo Everyone!

Igår så satt jag och tittade på Andra Avenyn och pluggade... Hjälpte lillebror med läxan också! Kände mig jätte duktig efterråt haha! Klockan åtta på kvällen fick jag för mig att laga makaroner! HUr fick jag det egentligen? Men det var jätte gott, with a lot of butter of course! Or it doesn´t taste very good!

NU sitter man och äter godis hos mormor. Åt kyckling innan idag. I skolan hade vi hamburgare men potatisen till var inte fräscha alls tyckte jag! All mat är ju inte bra, och det vet de flesta på vår skola!
Sitter och kollar runt vad som händer och snart blir det att kolla på Snålvatten och Jäkelskap som man har sett typ tusen gånger nu! Kan för fan replikerna till, men man tröttnar aldrig. Såklart är Dag-Otto favoriten som inte kan säga r... Haha xD

Det blir kanske idol efterråt, vem vet?! Ska se om jag hinner och orkar blogga senare såklart! Men antagligen så gör jag det, eller kanske inte. Please follow my blog and comment!!! A lot!!

sEeYa LaTeR!!


Barsebäck

Idag har man varit i Barsebäck! Eller på Barsebäck, (?) haha!!
Det var en guide som fick gå före oss, och sedan en vakt som fick gå efter oss. Vi blev kollade och scannade av någon maskin, o alla blev bara helt ifrån sig. Tänk om man nu åker fast!

Det var roligt och intressant, haha, speciellt filmen som vi fick se då vi anlände. En film om kärnkraftverk och hur man tillverkar ström (Evas funkprogram eller vad det nu heter!) Mycket enklare att förstå än Olas komplicerade föreläsningar^^

Kakan efterråt var jätte god! och saften med.. Ett chokladhjärta med nötter och en kakbotten! Gooottt! Mums= )Haha. Har bild på den, men den lägger jag in sedan såklart! Roligt va?




Sovmorgon (Det GILLAS)

Då man har sovmorgon kollar på man på tv, och försöker plugga. Skönt med att sova lite längre idag, man e ju trött som vanligt..
Sedan bär det av till Barsebäck med klassen! Det ska bli roligt att lära sig något nytt, hoppas det inte tar jätte lång tid utan att det är väldigt intressant!!
Kollar According to Jim och pluggar lite SO. Lika bra att man börjar plugga nu, då man har mycket att göra!! Steg och kurser. bild och snart musik! Shiiiit =)

Hoppas ni oxå har det bra! Här sitter jag o bara skriver en massa skit xD



Höstmode 2010...igen

För Tjejer

Hösten må vara kall och regning, men höstmodet år 2010 är hett. Så uttalar sig många personer som kan modet i år, bland annat designers. Jag har själv inte handlat höstkläder i år, så det börjar väl bli dags för det snart! Jag har fått en förfrågan från en person som kommenterat om jag inte kan skriva lite om modet för tjejer också! Jodå, det är klart jag kan! Det är mycket fuskpälsar i höst. Många vill inte ha riktigt päls och då är det bra med fuskpäls. Pälsen är populär under vintern också. Jag har en vinterjacka med fuskpäls på, vid huvan. Det är jätte fint!

Många föredrar stickade kläder i år. Man vill ha den rockiga looken och se glamourös ut! Det ska vara populära färger som lila och svart men även smycken som skall vara av hudfärg för att matcha! Handskar, sjal, halsduk är också jätte bra att ha. 
Skor och stövlar är också ett måste för tjejer, i exempel konstskinn!

Herrmodet i höst 2010 är mycket fint! Kappor i färgerna Beige, svart, grått och uniformstoner. Grova boots och feta grovstickade accessoarer är populärt! Det är många klassiska plagg som tweedblazers, jeans och hattar! Mycket av det skall vara skräddat förutom jeansen! Våga vara dig själv!

Någon fråga? Vad tycker du om höstmodet 2010? Det är frågan! Kommentera gärna! Måste verkligen ut i alla affärer och leta efter fina kläder nu till hösten och vintern!




Om Välkommen Åter - taget från tv4.se

Informationen är tagen från tv4.se så att ni vet! Programmet är jätte roligt!  Här kan ni läsa om vad det handlar om!

Välkommen åter
är en svensk komediserie från 2010 i tio avsnitt. I serien medverkar Sveriges främsta komiker i olika roller och konstellationer. Den utspelar sig på ett varuhus och här arbetar de ständigt rivaliserande sminktanterna Rose-Marie (Pia Johansson) och Ann-Marie (Sissela Kyle), den impulsiva och frustrerade vd:n Maj (Christina Schollin), den plågade mellanchefen Karin (Alexandra Rapaport) och den spåniga sekreteraren Ingegerd (Christine Meltzer).

I varuhuset arbetar också olycksfågeln Iris Skarp (Annika Andersson) och hennes hårt prövade kollega, Eva (Katrin Sundberg), Monique (Petra Mede) en elak personal shopper samt väktarna Jenny (Babben Larsson) och Lisa (Liv Mjönes) som har annorlunda metoder för att ta fast snattare.

Tittarna lär också känna vinnarskallen Viktoria på sportavdelningen (Jospehine Bornebusch) som ser allt i livet som en tävling. En annan bekantskap är de tre generationerna Norén på elektronikavdelningen: Viktoria (Claire Wikholm), Janet (Petra Mede) och Moa (Nour El-Refai) som är i ständig konflikt med varandra.

I varuhusets butiker går den snälla kleptomanen Gunnel (Birgitta Andersson) omkring, ständigt på jakt efter nya prylar. Och utanför varuhuset, i rökrutan, står de arbetsskygga bolmande tjejerna (Anna Blomberg och Christine Meltzer) som ideligen tycks ha rast.

Här jobbar också Richter (Pia Johansson) som hela personalen skyr som pesten och trivselfascisten Lillemor (Anna Blomberg) som älskar att skramla till presenter och tvinga in alla i sina trevligheter. Mona (Sissela Kyle) vill väl men har kanske inte den koll som behövs för att sköta informationsdisken, och kultursnobben Åse (Pia Johansson) på varuhusets bokavdelning, gör allt i sin makt för att omvända kundernas deckarintresse.

Ny på varuhusets leksaksavdelning är överklasskvinnan Louise (Christine Meltzer). Det är hennes första jobb någonsin vilket gör det svårt för henne att förstå hur allt hänger ihop: är inte pengarna i kassan hennes? Och måste hon gå till jobbet varje dag?

                                                                                            

Detta hände i dagens avsnitt:

Del 4 av 10. Halvblinda Iris får ta hand om praktikanten Alice. Tjejerna i rökrutan försöker reda ut varför Abba är så bra. Janet misstänker att Moa är gravid. Richter är äntligen frisk och tillbaka på jobbet. I kvällens avsnitt kommer lönechefen Richter tillbaka. Överklasskvinnan Louise gör upp med några tonåringar inne på leksaksavdelningen och de rökande tjejerna diskuterar varför Abba är så bra. Åse drömmer en mardröm om Camilla Läckberg och överklasskvinnan Louise gör, på ett oväntat sätt, upp med några kaxiga tonårskillar inne på leksaksavdelningen. Lönechefen Richter, som alla skyr som pesten, är tillbaka från sin sjukskrivning.
De rökande tjejerna försöker reda ut hur det kommer sig att Abba är så bra. Kan det ha att göra med att deras låter går i fyrtakt? 

Ser du också programmet? Kommentera då och säg vad du tycker!


Onsdag

Idag har jag varit i skolan som vanligt.. Hehe, vem e nt det? Jag var ovanligt trött idag i skolan på eftermiddagen. Vi skulle ha 2timmars musiklektion men eftersom jag var på elevrådet så måste jag ha det på fredag -_-

Imorgon blir det sovmorgon! Det gillas skarpt!!! Det behöver fan jag! Sedan bär det av till skolan att äta, hoppas det e god mat, men när e det det egentligen? inte alltid iaf!
Sedan blir det till barsebäck, lång tid men vi får hoppas att det blir roligt ändå xD

Sitter o kollar Andra Avenyn avsnitt nu! Har precis kollat på Välkommen Åter på fyran, hon i receptionen e fan jätte rolig!!! Men det e ju klart alla! En humorserie! Måste egentligen plugga So o No o sånt skit, men nu pallar jag nt. Tur att ingen lärare läser detta..
Kollat runt på gymnasium i katalogen från Malmö som jag fick av mormor som fixade en sådan till mig, från förra året. Kommer ut en ny sedan. Så det blir att planera mässor att gå på sedan!
Funderar på att gå i Malmö eller Lund=)

Vad har ni själva gjort idag då? Måste ju vara lite snäll o fråga er också! Bara babblar om mitt liv, hahaha!

Please comment*


Godmorgon...

Orkade inte skriva om Desperate Housewives och Cougar Town igår som hade säsongspremiär.
Det var jätte bra, programmen var jätte roliga och som vanligt var det lots of drama i DH!

Det är en annan skådespelare som spelar Carlos. Och med en ny säsongspremiär menas med att en ny skådespelerska kommer! Denna gången var det tjejen från Ugly Betty, hon där divan eller vad fan man ska säga? Heter hon Vanessa? Ah, jag vet inte, men tar reda på det sen*

Paul Young är  tillbaka....not good at all! Alla fruarna blev helt galna och förvånade. Susan har börjat spela in filmer där hon städar i underkläder för att tjäna pengar så att hennes familj kan överleva och flytta tillbaka till sitt gamla hus som Paul Young hyr, men han är även sugen på att köpa sitt gamla hus som är till salu. Varför är han egentligen på samma gata, kvar på Wisteria Lane där ingen gillar honom?

Felicia Tillmann som visade sig leva, sitter i fängelse men planerar hur hon skall bli av med paul Young, som dödade hennes syster. Efter deras telefonsamtal i fängelset igår, mimade han med läpparna, I did! Han dödade alltså hennes syter.
Felica blev helt ifrån sig och bara tittade på honom. Vi får se vad som händer då hon kommer ut!

Kommer nu Gabbi att berätta för Carlos att det var Brees son Andrew som körde över hans mamma? Eller kommer Carlos att berätta för Gabbi att deras ena dotter inte är deras biologiska dotter då det blev något fel på sjukhuset?
Kommer Susan och hennes familj överleva och få tillbaka huset? Kommer Bree att klara sitt projekt att måla rummen i huset? Eller kommer Lynette och hennes Collegekompis att klara av att vara vänner utan att bråka?

Missa inte nästa avsnitt, på tisdag klockan 21.00 på kanal5! Klockan 21.55 är det Cougar Town, direkt efter DH!


Gossip Girl börjar igen

Fick en förfrågan innan av en person om jag kunde ta reda på när Gossip Girl börjar! 

Det börjar på söndag klockan 19.00 på kanal 5, så missa inte det! På kanal 5 play så kan du i höst se Gossip girl avsnitten gratis på webben. Avsnitten kommer att finnas tillängliga på webben i två veckor efter tv-sändning.

 
Gossip Girl

Kolla gärna in vad som har hänt under senaste avsnitt: http://www.kanal5play.se/klipp/play/gossipgirl.s04e01-resume

Kommentera om du tänker följa Gossip Girl!

Hej

Helloo! Sitter just nu och pluggar. Kollar på The Bill och mellan pauserna blir det Andra Avenyn, men jaja! Det går bra det också! Bara jag får gjort allting som jag skall göra. Har fått ett uppdrag i skolan. Det sista vi behöver nu är ju nya uppgifter att göra!!! Men måste man så måste man. Det hänger på våra betyg och vår framtid. Hade nutidstest idag i skolan, det var inte svårt, men man svarade inte på alla frågorna ändå! Behöver inte överdriva.

Ikväll är det Desperate Housewives och Cougar Town, nya avsnittmissa inte det! Det ska i alla fall inte jag göra. Ska sitta fastlimmad framför tvn!

Kolla in Andra Avenyn


Ikväll

Kom hem för en lång stund sedan, eller lång o lång! Kollar på avsnitten som man aldrig tröttnar på från Andra Avenyn. Kanelbullens Dag idag ju som jag skrev om innan. Åt bulle tillsammans med Emmelie på rasten! Det var riktigt gott....o det satt fint efter en dålig tillagad lunch på skolan. Dricker varm choklad. Egentligen borde man plugga lite nu, eller läsa lite sen, men lite semester måste man ändå få!
Trött efter skoldagen. En massa lektioner i morse och sedan stan och ombokningar som man fått göra, hjälpa mormor och städa. Pust*

Hoppas ni också har det bra! :D NU ska jag fortsätta kolla vidare på AA sedan skall jag kolla vad ni kommenterat! Jag satte in bilder på Blake Lively från Gossip Girl, men har fått ännu fler kommentarer om vad ni vill läsa om! Ska göra allt i min makt för att fullfölja dem som man säger i domstolen! Eller som polisen säger, what ever!

Have a Good Time everybody! You are the Best!
Please Comment and check out my other blog about London
www.cityoflondon.blogg.se


Kanelbullens Dag =)


Mums, jätte gott o vad kan man mer säga om denna dag?!


Måndag

Idag har det varit mycket pluggande, och det blir det antagligen hela veckan, haha! Och nu på kvällen också förstås! Sitter och kollar på avsnittet på The Bill, och ska sedan städa. Är riktigt trött och vill bara sooovaaaa... Men nä då! Massa att göra ju! Hade ett ärende ner till stan o då jag hade gjort det gick jag hem. Vad gör jag inte sen? JO, jag kommer såklart på att jag glömde cykeln i stan och blev tvungen att gå ner dit igen och hämta cykeln!

Skriver mer senare antagligen!! Måste kolla fler Andra Avenyn avsnitt sedan (AA), man blir ju beroende av dem på youtube, ellerhur?

Seeya later!
And Don´t fuck (duck) up!! Som vi brukade säga..

Fotboll

Malmö FF vann mot Trelleborg med 3-0

Jadå, så kan det gå så att ni vet!!! O vi älskar Malmö FF, ja, vi brinner för vårt lag!! Haha =) Det var live och jag tror att många såg det, antingen på TV eller såg det på Vångavallen i Trelleborg, jag lyssnade däremot då dom vann på radion.. Annars pallar man ju såklart inte! Nu sitter jag o tänker! Jätte intressant ellerhur! Orkar inte skola imorgon, men måste man så måste man! ^^

Nathalie sitter i alla fall och pluggar engelska -_- Good Luck! And just so u know, she won´t answer you! She says "No comments" on msn! :D Isn´t that right?


Ny Design

Ny design på bloggen igen! O åter igen, tack tack Lina!! Nå, vad tycker ni om den? Nått som jag ska skriva om? Har redan fått några olika saker som läsarna vill veta och läsa om, så ska göra det då jag hinner! Bara ge mig tips och andra roliga och bra kommentarer i kommentarfältet haha!!

Thank you

Det börjar igen!

Desperate HouseWives och CougarTown börjar igen på tisdag... Jätte efterlängtade!!!!!!!! I just love it*

Och nya avsnitt dessutom! Det blir TV hela den kvällen, så snälla lärare, förstör inte mina tisdagskvällar med en massa plugg!



Hemma igen

Ja, då har man kommit hem från Lina! Riktigt mörkt därute, moohahaha!!

Fotade och freakade som vanligt! Fotade bilder till mitt bildprojekt i skolan, så hoppas att det blir rba nu ju! Såklart man hoppas det! Kollar På Andra Avenyn avsnitt på youtube som Lina tippsade mig om. Tack!
NU då det börjar att bli kallt är det riktigt skönt med höstjacka och en fin halsduk till det! Bild har jag inte nu!

Haha, vi försökte imitera fjortisar, men filmen läggs inte ut som tur e. Men man vet aldrig om den gör det?! Åt kåldolmar som hennes föräldrar hade lagat, jätte gott! Skola imorgon o en j*kla massa plugg^^^^

SeeeYaaaa LaTeR

Blake Lively

Jag blev tillfrågad om att lägga ut lite olika bilder på Blake Lively, och vad gör man inte för sina läsare?? Haha!! Blake Lively är mest känd från tv-serien Gossip Girl i New York. Hon har varit med i många olika filmer efter det! Jag tycker att hon är jätte bra (och snygg).
Här är två bilder från premiären på hennes film The Town

 

                                                                             Sedan har vi henne från Gossip Girl också!

                                              
                                              

Hoppas att du blev nöjd av bilderna! Och till er andra! Om det finns något speciellt som ni vill läsa om så kan ni bara kommentera det i något kommentarfält så ska jag fixa det!! O vad tycker ni förresten om bilderna? Fina ellerhur?! ;)




Waka Waka


Idag

Jadå! Då ska man ut och fota höstbilder och bilden till projektet! Men det blir senare! Haha=) Med min stolta fotograf Lina! :D Men, nu när hon går på Media linjen så kan hon väl lite gärna lära sig mera, ellerhur??!
Bilder kommer antagligen sedan!

Var ju i kyrkan idag... mormor smsade mig om att jag skulle dit då det var någon familjegudtjänst, så jag gick ju dit. E man konfirmerad så e man ju! Men det betyder nt att man måste gå i kyrkan, detta var nog första gången på jätte länge!!!


Haha!!

söta bilder


Skämt från After Dark Show =)

Det var en kvinna och en man som skulle ha sex. De tyckte att någonting var fel med deras sexliv så de gick till doktorn och frågade om han skulle kunna ta och kolla på när de hade sex.

- Javisst, sa doktorn, det kan jag göra.
- Det är inget fel på er sade han, då blir det 150 kronor tack!
- Tack så mycket doktorn sade dem o gick..

Nästa dag kom de tillbaka och frågade samma sak. De gjorde det igen och doktorn tittade på!
- Det är inget fel, inget problem alls! Det blir åter igen 150 kronor sade han
- Tack sade dem då.

Dagen därpå ringde de doktorn och frågade vad problemet var.
- Det finns inget problem sade doktorn då!
- Jo, det finns det sade mannen. Kvinnan är gift så vi kan inte vara hemma hos henne. Jag är gift så vi kan inte vara hemma hos mig och att ta in på hotell eller att hyra stuga är alledes för dyrt, men doktorn tar bara 150 kronor, så vi kan vara hos dig, billigt o bra!!!!

Haha, ändrade den lite men den e jätte rolig. Man skall ju klart höra Babsan säga den på After Dark Show som jag såg på tv4 en kväll =)


Café - Me like and everyone else I hope!

Det var jätte trevligt en dag, några veckor sedan, precis innan skolan började.
Jag var inne i Lund och åt på ett Café, o vad jag längtar tillbaka dit!! Det var jätte mysigt. Hela den dagen var helt okey! Och det är vad jag tycker om hösten, att sitta någonstans och dricka något gott och äta något gott. Livet kan vara bra ibland och helt underbart, sedan kommer ju alltid någonting i vägen som Skolan som exempel.. Men det vi inte får glömma e att skolan ger oss kunskap. O den kunskapen ska vi ha med oss hela livet! Någon som vet vilket gymnasie de ska gå eller i vilken stad än??

       

A Cup of Hot Chocolate in Lund and it was not even cold outside.... and a muffin! Tasty or what?

Annars gillar jag ju Espresso House och det åt jag under Malmöfestivalen med Lina!!!

    

Is Chai - My f*ucking favorite!!!              Och vad hette nu gatan som vi var på Lina? Hahaha!! Glömmer fort ju..


Herrmode 2010

 
                     Pris 349 kronor                                               Pris 799 kronor

   
                         Pris 799 kronor                                                                  Pris 399 kronor


Dessa kläder finns på HM. Ingenting som jag har själv, utan jag har andra kläder! Kan visa lite andra höstkläder sedan! Tyckte faktiskt om den första och den andra jackan! Väldigt coola i designen! Någon annan som är bra på mode är min kompis Nathalie, fast tjej mode då alltså=) Besök gärna hennes blogg http://nattaekstrand.blogg.se/

Please Comment

Hösten

Vad betyder ordet Höst för dig? Visst e det skönt att bara sitta inne, då det regnar och blåser. Det börjar bli riktigt kallt där ute nu och man måste ha på sig både tröjor och jackor! Sitta i soffan med en kopp varm choklad eller the kanske? Det är riktigt mysigt med hösten tycker i alla fall jag...
Men såklart sommaren är ändå bäst!

Kommentera om vad ni tycker är bäst med HÖSTEN!


Kesha;)




I´m not a Robot...


Frisk?

Äntligen! NU mår jag bättre!! Försöker att plugga lite, hmm, ja, så här sent på kvällen!! Annars bara jag kollar runt på olika saker^^
Var hos mitt kusinbarn idag, den lilla treåriga ungen och såg Nalle Puh, haha! Jätte roligt faktiskt! O sedan har jag läst en hel del. Fick precis ONT i magen för att ha druckit för mycket (pepsi) och ätit glass-_-

Tack till Lina som fixat design! (e väl skyldig att tacka henne lite? :P)

Hoppas att ni oxå har det bra!

Krönika till skolan

                                                        Svenska Hollywood fruar är väl ett bra program eller?!

 Vi skulle skriva en krönika i skolan och jag bara hittade på en, fick dock bra betyg. Snälla kommentera och säg vad ni tycker!! Jag tycker annars att Anna Anka är rolig =)

                                        Hemmafruar, män och sex, men vart går gränsen?

 Igår såg jag svenska Hollywoodfruarna på TV. Jag älskar det programmet. Jag har hela tiden tyckt att Anna Anka är bäst av fruarna, för att hon är så skämtsam och snygg.

…Men för några dagar sedan hörde jag när Anna Anka pratade på radion, Rix Fm.

Jag var på väg till jobbet då jag satte på radion. Hon sa det mest förnedrade saker som jag någonsin har hört. Enligt Anna Anka så är kvinnorna i USA är tvungna att ge sina män en avsugning varje morgon.

Jag säger bara att det är tur att jag inte bor i USA, vem är sugen på att suga av någon på morgonen?!

Man har hört att man säger eller gör vad som helst i USA. Man har sett tusen TV-serier där de tar upp dessa saker, men då undrar jag vart gränsen går. Hon var ju faktiskt i Sverige just då. Och jag fick veta vad hon och Mr. Anka gör varje morgon… Hur sugen är jag på att veta?! Jag är en tjej på 33 år. Jag satt i bilen och var på väg till jobbet. Anna Anka avslutade radiointervjun och ur högtalarna fick jag veta att ”Mrs. Avsugning” är gift med ”Mr. Bästa slickaren.”

Jag fick dåligt samvete, jag ville inte höra på när hon pratade om sitt sexliv, privata saker.

ÖRK…varför satte jag egentligen på radion?

När jag kom till jobbet hade alla kolleger hört vad hon hade sagt. Vi pratade om det hela dagen, men de andra tyckte att det var roligt och skämtsamt.

Mina kolleger frågade mig varför jag inte gillade hennes perversa och pinsamma sexliv och uttalanden. Men man kanske kan förstå hur det är om man har barn och en pojkvän som sliter för fullt för att hjälpa till att försörja sin familj. Där sitter ju en lyxprostituerad och pratar om sitt sexliv med sin äckliga Paul Anka.

När jag kom hem till min pojkvän skrattade han åt mig. Han skulle njutit om han haft en fru som Mrs. Anka, istället är han gift med en bitterfitta i bomullstrosor.

Jag hade inte kunnat suga av min kille varje morgon. Det räcker med att man har barn och lever livet. Anna Anka saknade dessutom sexet. Det var tråkigt i Sverige, för att hon ville ha sin make och göra de saker som hon är van vid att göra. Hela den tanken äcklar mig lite grann.      Inskickat av: Linda Pettersson


Lina

Tack så jätte mycket Lina! Du är en jätte bra vän =)


Britney on Glee

Oh Yeah, that´s right! Britney Spears appears on the show Glee!! Don´t miss it =)


A bit of the Book Analysis

Well, a bit from my book analysis about Twilight! Sorry if there are any wrongs with the grammar! I don’t know if this is the correct one. I wrote it a long time ago! Well, what do you think of it? Any Twilight fans? I am so not a fan at all, hate Twilight.. But I know people who loves it, and even adults which scares me! Ha-ha

Twilight is set in Forks, but some scenes are in Arizona, like when Bella hides herself in a hotel. The Twilight series is a set of four novels; Twilight, New Moon, Eclipse and Breaking Dawn. It’s not a beautiful environment. It is raining a lot and it is a small town, which I can’t handle in the same way. I like big cities. My favorite part of Twilight is when Bella and Edward are in the woods. Edward is climbing on all the trees upside down, from one tree to another. The wood is a beautiful environment, green grass, tall trees, really cozy. 

The language is not that hard to understand. Some words are quite difficult. 

The book is really interesting. It happens something all the time in the book, which makes it difficult stop reading. It’s not a big difference between the sentences, some are long and some are short. It is not a comedy book. It is a vampire story, with blood and all that. You are getting to know the characters well. I think you need to be a teenager to understand why the book is good, and even to understand the language. People from England and from the USA understand the English text, but I think it’s hard for an 11-year old boy or girl to understand all the words and to read a book that long.

I didn’t found any similes or metaphors in the book. The sentences are really long and they are really descriptive in all detail, like when Bella is meeting Edward. Then she is describing all of him really good and you get a picture of how he is like.

It is a serious story with a sense of humor in it. There is always something funny that they are thinking or saying. The scenes in the wood are really picturesque, very cozy. Miss Meyer has described everything in such of detail. It is a first person who is telling the story. The narrator is of course Bella.

There are many messages that the author would like to convey. I have been thinking a lot because I think it’s really hard sometimes to find any messages. You got to be a bit cleaver!

One of the messages is that you always can find something that you like in the other person and then that person can find something in you. I think it’s a great message, and a important one. There are many motives in the story, like loneliness and love. Bella is lonely in school and sometimes also is Edward. They have an impossible love, he is a vampire and she is a human being. Then when Bella and Edward meets they are getting a connection, love in the first sight as you say. The story is written in chronological events. Bella is telling everything, one thing by another.

 (I wrote this a long time ago)


What do ya think?

Vad tycker ni om Taylor Momsens stil? Tidningarna kallar det för lyxprostition..
Kommentera om vad ni tycker ;)  Hon är mest känd från Gossip Girl men är även sångerska

Modekollen: Taylor Momsen


My Teacher is nice - Gave me Britney articles

E inte mina lärare snälla? Fick dessa av en av mina lärare! She knows that I am Crasy about Britney and gave me these. Hon klippte till o med ut dom ur sin tidning! Vad snällt!
Thank you, thank you! Ska kanske hänga upp dom på väggen bara för det  :P


Love My London Pillow

Jag bara älskar min kudde!! Det är en kudde med London på! FIck den av bästa syrran ever=) Visste fan inte ens att det fanns sådanna :P


Idol 2010 Ikväll

Ikväll är det ju kvalfinal i Idol 2010, och då avgörs det vilka elva personer som kommer att gå vidare till nästa vecka då den första riktiga veckofinal börjar! Svenskarna har röstat fram åtta deltagare som gått vidare till kvalfinalen ikväll, men sedan har juryn valt ut fyra stycken wildcards som också ska gå vidare till nästa veckas kvalfinal! Men sedan har även en femte person röstats fram! Vem hejar/hejade du på av alla?

Kommentera och berätta!


My Sister´s Keeper

Är det någon som har sett My Sister´s Keeper? Allt för min syster är titeln på svenska.

Den handlar om ett par vars dotter Kate får diagnosen leukemi vid två års ålder. Hon förväntades inte att överleva men mot alla odds fick hon uppleva sin 16-års dag tack vare sin lillasyster Anna, en perfekt medicinsk donator. Men när hon är 13 år gammal så vill hon helt plötsligt inte vara donator längre. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontroll över sin egen kropp. Men är det verkligen hon som bestämmer det eller vad har de i tankarna? Och vad händer med Kate som har leukemi? Filmen är jätte sorlig och den är bland de bästa filmerna som jag har sett på jätte länge måste jag bara säga. Jag grät till och med. Hela familjen och en del släkt satt och kollade på den.

Den får 5/5 av mig!

Den finns i bok också, men har inte läst den än, men det måste jag bara göra!

  


Singing in the Rain - Ett Minne

Jag var och såg Singing in the Rain för länge sedan! Men eftersom bloggen är ny så känner jag för att dela med mig av vissa saker!! Och jag vet att min kompis också älskade Singing in The Rain så jag hoppas att hon läser detta! Haha.
Här kommer några bilder.

 

                                                                                                    


Förvirrad?

Visst blir man förvirrad då det gäller ens utbildning till ens framtida liv! Man måste välja rätt.. Sitter och kollar runt på olika hemsidor. Men det ordnar sig säkert. One problem! Så e det nog för alla (hoppas jag!) haha. Vart ska man gå? Malmö eller Lund?


Kladdkaka A´La David

E du sugen på en god kaka? Jag har många recept. Jag hittade faktiskt inte mitt vanliga goda recept, men denna är också god!

Ingredienser
2 ägg
3dl socker
1 ½ dl mjöl
3 msk kakao
100 g smör/margarin
1 ½ tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

Smält smöret
Vispa ägg och socker poröst
Blanda torrvarorna
Häll i det smälta smöret i ägg/socker skålen och häll sedan i torrvarorna och vispa runt.
Häll smeten i en smörad rund avtagbar form

Kladdkakan gräddas ungefär i 20 minuter i 175grader i ugnen

Låt den gärna stå i kylen och kallna. Sedan är den beredd på att bli uppäten med vaniljglass, grädde eller bär! Lycka till!


Längtar till november

För då åker jag till Malmö med syrran och hennes kompis för att se den bästa Lady Gaga ever, men jag tycker fortfarande att Britney Spears är bäst! Jag såg Britney i London år 2009 och nu ska jag se Lady, undrar vem jag ska se nästa gång? Hmm, det får vi vänta och se!!




Hmm, varför inte?

Det är klart att killar kan blogga. Blir man inte lite pissed off när någon säger att killar inte bloggar? Idag läste jag om olika bloggar som killar har, de var kanske inte de bästa men ändå!

Blir man inte lite trött då alla sätter etiketter överallt, på allt o på alla?

Kommentera om du håller med! Här ska det bli rättvist! Annars kan vi inte leva i detta samhälle! Eller?!


Sjuk...

Fortfarande sjuk…
Men jag önskar alla som ska uppträda på showen idag, Lycka till! Hade gärna varit med och dansat fast jag inte fattade ett skit eller rättare sagt inte kunde dansa, men what the hell?

Kollar på Idol 2010 just nu, och snackar med kompisen Lina!

The Young Americans är en skattebefriad ideell förening som driver en skola i Califonien som utbildar unga artister från hela världen. Skolan grundades 1962. Och nu e det på turnéer och i vår stad i Sverige! De har olika workshops där man går och sjunger och dansar. Dom var här förra året med!


Tjenare

Nu kommer det en massa saker på en gång, sorry. Men jag hoppas såklart att ni orkar läsa! Detta är en blogg om allting från mitt liv till debatter och allt möjligt. Om ni vill att jag ska skriva om något särskilt, så kommentera bara det i kommentarfälten!

Bloggar då jag har tid och så. Skolan tar ju mycket av våra liv, haha! Än så länge i alla fall!
Kolla gärna in min andra blogg om London och kommentera hur mkt som helst!
www.cityoflondon.blogg.se

Thank you!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0