Palmemordet för tjugofem år sedan..

Idag är det 25 år sedan Sveriges statsminister Olof Palme sköts ihjäl på Sveavägen på väg hem efter ett biobesök på Grand. Det skedde den 28 februari år 1986. Man påstår att Sverige förändrades efter att han mördats. Polisen har sina misstankar om vem som är mördaren, men man vet inte riktigt och man försöker fortfarande lista ut vem det är vad jag har för mig. Efterlyst som sänds på tv3 tog upp Palmemordet förra onsdagen och även idag så snackade nyheterna om det eftersom det var en stor händelse då han mördades, liksom det var då vår utrikesminister Anna Lindh mördades på NK.

Jag var inte född år 1986, och jag var inte ens påtänkt då, så jag har inga minnen från händelsen men jag kan fortfarande ha tankar omkring det hela. Min fråga är då varför han mördades och såklart vem som mördade honom?...
Många tidningar har också skrivit om Palmemordet idag, och även idag hyllades Palmes minne med kransnedläggning vid graven intill Adolf Fredriks kyrka I Stockholm, och även rosor på mordplatsen I hörnet av Tunnelgatan och Sveavägen. Det är tjugofem år sedan han mördades, så vad skall man säga? Rest in Peace Olof Palme fast jag inte fick se dig som statsminister men enligt vad vi alla hört så var du en duktig sådan! Vill också hurra de människor som lägger blommor till hans minne, det är en fin sak att göra för någon tycker jag!





Jag åt en bit choklad idag - ingenting med ögonen än så länge..!!

Godkväll bloggen!:) Ikväll så har man pluggat lite religion och nu blev man trött så jag satte mig vid datorn igen. Kollade lite på Miss Secret Agent 2 innan, men jag orkade inte det mer, har ju redan sett filmen så jag vet vad som händer! Tänkte därför skriva ett kort inlägg för att hålla er lite uppdaterade! Oscarsgalan var i helgen och jag tänkte skriva mer om det, men det gör jag någon annan dag eftersom jag inte orkar just nu. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar in facebook, men ingenting intressant verkar ha hänt.
Kollade in lite olika bloggar innan, men vissa hade uppdaterat och vissa inte! Ska väl ändå snart sova tänkte jag, ta och dejta sängen!Låter inte det som en bra idé?! Det tycker jag låter som en superbra idé! Vill ha min sköna kudde nu...;)

Imorgon blir det att göra matteprovet och det får gå hur det vill, klarar jag inte det så klarar jag inte det men det är faktiskt värt ett försök tycker jag, för då jag får reda på resultatet så får jag reda på vad jag måste öva mer på. Skulle egentligen gjort provet idag, men det blev ingenting eftersom det var inställt på grund av de nationella proven i matten. Skall ha det på onsdag, och jag längtar inte precis, men hellre det än provet imorgon.
Som ni förstår är matten inte min starka sida precis! Haha! Bild på skoltröjan kommer senare då jag fotograferat den, så ni får hålla ut så länge! Men jag är ganska nöjd med den! Skall såklart ha på mig den imorgon, som jag skrev i det förra inlägget! Skriver mer imorgon! Fortsätt läs och kommentera, gärna tips om vad ni vill att jag skall skriva om och så! Puss!=)

Och jag måste bara säga att jag åt en bit choklad för en stund sedan och jag märker inte någonting merd ögat än så länge, men det blir att fortsätta testa sig fram ifall ögonen börjar klia och om det börjar rinna...
Det är i alla fall jobbigt då det gör det, men just nu är det helt okey som tur är! Ingen gillar ju kliande ögon., inte vad jag vet i alla fall?! Ha en trevlig kväll och en trevlig dag imorgon!

Wl830g_large
Hmm, bilden säger allting!!!:) Tror att ni också håller med mig...Bild från weheartit!


Skolan började idag...!!

Heyy!! Sorry att jag inte kunnat uppdatera innan, men jag var tvungen att stiga upp i morse, men sov lite längre. Idag började skolan igen, fast vår lärare var inte där och sexorna och åttorna åkte till Gamleby i morse, så nu är det ganska lugnt på skolan! Fy fan vad skönt, haha! Men skolan var inte så farlig idag, det var att plugga, men om jag nu skall vara ärlig så skrattade jag mycket, jag och Frida ägde ut alla andra på att skratta..:)

Sitter och lyssnar på olika låtar, och jag bara älskar Danmarks vinnarlåt som de skall skicka med till Tyskland! Den är riktigt bra, så nu hoppas jag att Sverige också skickar med någon bra låt. Fick även våra tröjor idag, skoltröjorna! Whihooo!! Den passade ganska bra, beställde i storlek M, men var lite stor i armarna, men vadfan! Det gör ingenting tycker jag, haha! Är ganska nöjd, så den kommer helt klart användas imorgon!
Hoppas alla i klassen tänker så, i alla fall de som har en tröja! Fanns ju även någon som inte vill ha...
Fick massage idag i en och en halv timme, så jag är jätte nöjd! Skriver mer senare ikväll då jag kommer hem! Loove ya! Ha en bra kväll! Och läs och kommentera som ni brukar!:)


Bilder på det jag köpt!:)

Tänkte bara lägga in lite bilder på det jag köpte förra veckan på Entre i Malmö! Hoppas att ni gillar det ni ser, för det gör jag i alla fall!
Nu längtar man bara till våren och till sommaren så att man kan köpa nya saker! Haha!:) Bild på skinnjackan läggs upp då våren kommer, eftersom det är min vår/sommarjacka! Kommentera vad ni tycker!=)
Gillar i alla fall vad jag köpt! Är väldigt nöjd!

En grå stickad tröja från H&M!





Skorna som jag köpt! Väldigt snygga!:)


David Hissar!=)

Jag tänkte bara tipsa om ett vax som heter Garnier Fructis Style! Det är ett bra vax som är hårt och som fixar till håret direkt då du tar i det, vare sig ifall håret är vått eller torkat. Det funkar alltså både och. Jag tänkte först bara testa vaxet, men jag blev riktigt nöjd med det, då jag stylade mitt hår med det nya vaxet som jag köpt på HM på Entre i Malmö! Den kostade ungefär 60 kronor, om jag inte har fel för mig!
Så en stor HISS till Garnier Fructis Style Vax, och ett plus är att det luktar gott också!;)




It´s Sunday and School tomorrow - Lov en vecka till tack?

Godkväll alla! Hoppas ni haft en bra söndag. Själv har man pluggat lite och städat undan, kollat tv och slappat. Har försökt att fullfölja min ”To Do List”, vilket gått ganska bra. Nu håller jag på att rätta mitt tal i engelska som jag skall hålla vecka 10, och jag är ganska nervös, men jag hoppas att det kommer att gå bra! Haha! Måste verkligen göra matteprovet imorgon, så det blir bra! Har övat på matten, men jag hatar verkligen matte och har svårt för det så jag hoppas att det blir bra. Skall försöka göra det imorgon i alla fall, för jag kan verkligen inte skjuta på det mer. Det är bara att acceptera läget och bita ihop! Sedan måste jag också börja skriva mer på uppdraget i so:n, som handlar om religioner. Hatar uppdraget eftersom det är mycket som man skall skriva.

Annars har jag bara kollat på Brooke Knows best, ett program som går på MTV som jag älskar! Haha! Vad har ni gjort denna söndag då? Skola imorgon ju, och jag längtar inte precis, fast att det skall bli lite roligt att träffa vännerna och lärarna, men ändå.
So it´s back to life, kan man säga. Plugga dagligen och knappt någon fritid förutom på helgerna, om det ens räknas. Fokuserar såklart bara på betygen just nu! Men det är ändå väldigt jobbigt att behöva plugga så mycket, men jadå! Vill man bli nått så... :)


Och nu sitter man och kollar på ett naturprogram om djur med lillebror, och klockan åtta så blir det såklart Solsidan på tv4. Skall nog kolla på Wallander sedan klockan 21.00 på samma kanal! Kolla på det vet jag! Nu ska jag inte störa er mer, så vi hörs senare imorgon!
Loove ya! Hoppas ni får en bra skoldag imorgon eller en allmän bra dag ifall ni inte går i skolan!:)
Fortsätt gärna läs! Och kommentera!



Missa nu inte Solsidan om tio minuter!!:) <3


Nu MÅSTE man följa The To Do List!:)

Hallå alla! Idag är det söndag, vilket menas med att det är skola imorgon och det ogillas ganska mycket. Jag orkar inte vara i skolan imorgon, men så är livet, det är orättvist och hårt, haha! Låter precis som jag hatar skolan, vilket jag absolut inte gör. Kollar på Simpson just nu och sedan måste jag städa lite till. Måste verkligen följa min ”To Do List” idag, och det står mycket på den, så man får nog börja snart. Måste verkligen plugga. Vet inte om jag skall göra matteprovet imorgon eller på torsdag, men jag tror att jag gör det imorgon så det är överstökat. Problemet är att jag måste klara det, och jag skall verkligen råplugga på det idag, men ändå. Får nästan lite panik, haha! Hoppas ni har det roligt i alla fall! Ett tips är att skriva en lista med saker som ni måste göra, för då är det större chans att ni gör det! Skriver mer ikväll då! Måste i alla fall ha en liten bloggpaus under dagen, så att jag gör vad jag måste göra! Ha en bra söndag!:)

162687_1729498675867_1190469253_1936928_4823528_n_large

Hmm, till skillnad från bilden så har jag massor att göra, men det är bara att stiga upp ur sängen och börja!!;)


Desperate Housewives tillbaka den 15 mars!:)

Till alla trogna Desperate Housewives tittare så kan jag meddela att programmet kommer att sändas på kanal5 som vanligt den 15 mars! Det taggar vi såklart för! Jag är jätte glad och helt uppspelt för nu kommer mycket mer drama till hemmafruarna på Fairview!
Nu kommer fortsättningen av det som vi såg förra gången! Minns ni vad som hände i sista avsnittet som sändes? Nu kommer vi äntligen att få svar på vem som dödade honom (hoppas jag i alla fall!), kommer faktiskt inte ihåg hans namn som blev skjuten, och jag ska kalla mig ett Desperate Housewives fan, haha!:) Jag vet i alla fall att jag inte gillade honom. Men tänk om han inte är död utan lever… Det har vi dock inte tänkt på? Har ni någon favorit? Jag älskar helt klart Susan och Gabbi!;)
Kommer du att kolla på DH i mars då det börjar igen! Svara i kommentarfältet, men hoppas att du gör det såklart!



The wives are back... :)


Melodifestivalen 2011 - Tur att Lasse Stefanz åkte ut..;)

Truth be told… Jag kom hem lite efter åttatiden ikväll så jag var tvungen att slänga av mig ytterkläderna och sätta mig framför tv:n i vardagsrummet för att kolla på Melodifestivalen med familjen. Melodifestivalen var i Malmö idag, precis som jag skrev innan!
Men då jag kom hem skulle det första bidraget precis börja, så jag hann precis. Det var ju tur. Jag tycker att Melodifestivalen börjar bli för tjatig. Som vanligt så var det åtta bidrag som tävlade och sedan valdes fem bidrag ut för att gå vidare, och utav dem skall en åka ut och komma på femte plats och två bidrag skall gå till andra chansen, och slutligen så skall två bidrag gå till finalen.

Vad tycker ni egentligen om röstningen? Jag tycker i alla fall att det är väldigt överdrivigt med alla dessa röstningar om och om igen, men de gör det såklart bara för att tjäna pengar på det! Men många förstår inte det och ringer in flera gånger för att sin favoritartist skall gå vidare till finalen. The Ark uppträdde medan röstningen höll på, de hade Harry gjort om dem.
Låten hette Breaking up with God och de var iklädda i militärkläder. Den var ganska bra tyckte jag, och man kunde nästan tro att den var med som ett bidrag, fast att den inte var det. Bidragen ikväll var sådär, vissa var helt okey och vissa skulle inte ens få vara med tycker man. Allt känns så överdrivigt tycker jag. Varför gör vi inte som danskarna och har en tävling där bidrag tävlar och sedan röstar Sveriges befolkning på det bidrag som skall skickas till Tyskland? Låter det som en dum idé eller? Jag tycker den är bra, men alla har olika åsikter såklart. Visst är det roligt att titta på Melodifestivalen med familjen, men ibland är det överdrivigt och man skäms även ibland för att vara svensk!! Eller? ;)


Linda Bengtzing gick direkt till finalen och efter en stund så gick även Nicke Borg vidare till finalen. Linda Bengtzing tappade texten i några sekunder eftersom hon var glad att hon hade gått vidare, men det gjorde ingenting, då hon hämtade sig snabbt.
Men det var ändå lite roligt då hon börjar sjunga att hon glömt texten. Haha! Chillat Linda!=)
Linda Pritchard och Love Generation gick till andra chansen. Och som ni kan se på rubriken så var det tur att Lasse Stefanz åkte ut tyckte jag i alla fall. De var ju lite skämmiga eftersom de är gamla, och ett gammalt känt band.Tur att inte pensionärerna hann rösta så mycket, haha!
Men de kom i alla fall på femte plats!=)


Andra chansen sänds nästa vecka klockan 20.00 på lördag precis som vanligt! Då är jag i spetsen igen och kollar in det! Ni kan nu gå in och lyssna på alla 32 bidrag som varit i Melodifestivalen detta året! Har ni någon favorit? Här är länken; http://svtplay.se/v/2340347/melodifestivalen/e_det_fel_pa_mig_med_linda_bengtzing?sb,k151375,7,f,-1



Nu börjar nog Efterfesten om den inte redan börjat!;) Men jag skall faktiskt inte dit, haha! En gammal bild på Linda! Men duktig det är hon!


It´s Saturday Bitch!!=)

Good Evening bloggen eller ska jag kanske säga läsarna? Jag kom hem vid åttatiden efter att jag varit hos min kompis Maja. Det var trevligt och jag tror att vi hade det roligt, haha! Var där i torsdags också, men även idag, alltid roligt att vara med någon såklart!
Gick och handlade godis som vi såklart sedan åt, lyssnade på musik och sedan blev det att spela ett spel på tv:n som heter Buzz. Det är ett frågespel och jag vann båda gångerna! Yeah! The winner is me, fast att jag chansade på svaren flera gånger eftersom jag inte visste alla svar, men det var ändå bra gjort tycker jag, med tanke på att jag hade minst poäng den andra gången.
Åt god mat och sedan fixade vi lite bilder med mera. Var även ute lite så man fick frisk luft idag.

Sedan har jag bara suttit och kollat på Melodifestivalen och nu sitter jag vid datorn och kollar runt på lite bloggar, lyssnar på musik och chattar med vännerna på facebook såklart, my life! Det är nog inte bra att ens liv kretsar omkring facebook tror jag, men what the hell! Oj, där kom Avril Lavignes låt fram, som ni borde lyssna på om ni inte redan gjort det! Det är fan min drog! Haha! Fast jag har många låtar som droger! Skriver mer imorgon!:) Inlägget om Melodifestivalen kommer upp om en liten stund! Och imorgon måste jag verkligen göra massa saker både här hemma och i skolan! Har min "To Do List" redo, och nu skall den bara följas!
Ni får veta hur det går med det imorgon! Puss! Ha en trevlig kväll! Och festa nu inte ihjäl er;)

Tumblr_lfsnlskoki1qgzz1to1_500_large


En resa som jag gjort - London in my Heart!:)

Jag har gjort olika resor och alla har betytt väldigt mycket för mig såklart. Men jag tänkte välja ut en resa som jag gjorde, det var den första gången som jag åkte till London! Hade alltid velat se den staden och jag var ”kär” i den redan innan jag kom dit.  Hade suttit och kollat på en massa tv-serier som utspelar sig i London som är väldigt populära i hela England. Det var tv-serierna The Bill och EastEnders! Bara älskar de programmen, men kan inte kolla EastEnders mer eftersom jag inte har den kanalen, men The Bill ser jag fortfarande på eftersom jag har kanal9, den går måndag-fredag på eftermiddagen runt tretiden kan man säga ifall ni skulle ha lust att kolla på den! Den handlar om poliserna i London, utredningar och så vidare, fast det är en serie med skådespelare, typ som en Wallanderfilm men med avsnitt istället! Haha, svårt att förklara! Men tillbaka till ämnet!
År 2009 åkte jag till London för första gången.  Jag och min syster tog flyget från Köpenhamn (Danmarks huvudstad) till Heathrow Airport i London tidigt på morgonen. Man var helt överlycklig och man darrade nästan, haha!  Därifrån åkte vi  i en "black taxi” till Kensington där vi bodde. Hotellet hette Hyde Park  Towers Hotel och låg nära parkerna Kensington Gardens och Hyde Park. Hotellet var väldigt fint och om man skall vara ärlig så såg alla byggnader på den gatan likadana ut, stora vita byggnader med svart staket! Haha!


Man fick inte checka in på hotellet förrän efter tvåtiden och då vi kom dit var vi tvungna att lämna av våra väskor i receptionen och sedan vänta. Vi gick istället ut och såg oss omkring i parken och där hittade vi en söt ekorre. Men det fanns fler ekorrar och de var nära oss. Det var precis som om man trodde att man hade magiska krafter till djur eftersom de kom fram till en. Men då jag läste i guideboken så stod det att ekorrarna i Kensington Gardens var tama. Man skämdes lite där, så vi gick och köpte bröd och matade dem!
De blev superglada. Kommer inte ihåg vad vi gjorde mer på den första dagen, men sedan så sov i alla fall.
Vi åt god brittiskt frukost och gav oss iväg till busshållplatsen där vi bestämde oss att åka på en tur runt i London i en röd dubbeldeckare (En typisk buss på två våningar). Vi såg en massa turistattraktioner och jag tog flera bilder! Vi var även på Harrods och skrev bland annat i minnesboken av prinsessan Diana och Dodi Al Fayed som omkom i en bilolycka i Point De Alma Tunnel i Pars (Stavning?!)


På kvällen bar det av till att se Britney Spears Circus Tour. Vi hade beställt biljetter och resan redan några månader innan, för att vara säkra på att komma dit vi ville. Det var förseningar i trafiken och det gick knappt att komma fram, på grund av att tunnelbanan strejkade (vilket den ofta gör), så vi satt i en lång kö i taxin som hotellet varit snälla att beställa till oss, på väg till O2arenan.
Men vi kom fram i tid som tur är, så vi var väldigt glada. Det var att springa in och sätta sig på sin plats. Där nere satt hon, popstjärnan, Britney Spears och vinkade på alla! Shit! Haha! Det var helt underbart, och konserten var väldigt bra. Vi hade det väldigt kul i London och jag bestämde mig för att det skulle bli min favoritstad vilket den är! Det vet typ alla som känner mig. Det var en väldigt rolig tid i storstaden och förra året, år 2010 åkte jag dit igen! Det var superroligt! Då hände det mycket mer, men år 2009 åkte vi dit för att se vår idol såklart! Och det fick vi också! Den första gången stannade vi i tre dagar och övernattade alltså två nätter, medan vi stannade där lite längre förra året och då bodde vi en liten längre bit ifrån Kensington, då vi bodde precis vid Oxford Street.
Om jag nu skall vara ärlig så gillade jag vårt hotell vid Oxford Street bättre, som hette St Giles Hotel!
Skriver om den resan någon annan gång! Hoppas att ni nu vill åka till London! Några bilder kommer nedan, och var snälla och kommentera vad ni tycker!:)

 

 

 

 

Cheers!! Hmm, Old pic... Hope you enjoyed!=)


Melodifestivalen goes to Malmö!

Måste bara slänga in ett inlägg att idag så kommer Melodifestivalen till Malmö arena! Det är nästan i min stad, haha! Typ bara femtio minuter ifrån, men ändå! Jag ska själv inte dit och vad jag vet känner jag ingen som skall dit, men jag har faktiskt inte frågat mina vänner om de skall dit eller inte, så jag vet inte helt säkert. Jag kommer i alla fall sitta och kolla på det på tv:n, men jag hoppas att de som skall dit kommer att få det roligt! Igår var det genrep i arenan med publik, och det fanns fortfarande vissa detaljer som man behövde slipa på sade Linda Bengtzing som kommer att uppträda ikväll. Jag kollade in Elsas sida precis och såg en massa bilder från i torsdags i Malmö, då de anlände i limousine på röda mattan och möttes av riddare!
Sedan åt de massa gott och drack champagne. Hoppas att man lever ett sådant glamouröst liv någon gång, även om det kanske inte alltid är roligt!=) Detta är den sista deltävlingen och sedan blir det andra chansen och finalen! Jag kommer att skriva om Melodifestivalen ikväll och skriva om vilken som jag tyckte var bäst och vem som gick vidare till vad, precis som jag brukar göra!
Artisterna som kommer att uppträda ikväll är;

Melody Club – The Hunter
Julia Alvgard – Better or Worse
Lasse Stefanz – En blick och någonting hander
Linda Pritchard – Alive
Ander Fernette – Run
Linda Bengtzing – E det fel på mej?
Nicke Borg – Leaving Home
Love Generation – Dance Alone

Dagens fråga: Ska ni gå och kolla på Melodifestivalen eller kolla på den på tv:n? Svara gärna i kommentarfältet! Gå gärna in på svt:s hemsida och smyglyssna på låtarna! Jag har lyssnat på vissa av låtarna, men jag hade ingen favorit, men jag hoppas ändå att det finns några bra låtar ikväll som går till final i alla fall! Kramar på er! Som jag skrev innan kommer ett inlägg senare ikväll då Melodifestivalen varit, så kolla gärna in bloggen då och läs! Och fortsätt kommentera! Kom också gärna med tips! :) 






Gänget bakom Melodifestivalen år 2011 i Malmö!


GuTeN MoRgEn!:)

Guten Morgen som man säger i Tyskland! Haha! Jag lovade ju ett litet inlägg på morgonen, så jag fick starta datorn och börja skriva ett. Det andra inlägget som jag håller på att småskriva på kommer under dagen, antagligen ikväll tror jag. Det är lördag och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skall göra. Snart börjar skolan igen, och det ogillas tycker jag. Skönt att vara ledigt även om det inte varit så fint väder.
Var inte ute på hela dagen igår, helt sjukt! Jag satt bara inne i soffan och i sängen i morgonrocken. Haha!

Annars så har man precis kollat på Superman – Lois och Clark, och snart skall jag städa. Ibland känner jag att det kan vara lite avslappande att städa med musik i öronen, men det är nog inte alla som tycker det?! Måste även plugga idag, men jag måste plugga mycket mer än vad jag gjorde igår! Så jobbigt… Men sånt e livet ju, lika bra att börja nu så man är klar med lite då skolan har börjat.
Skriver mer senare! Ha annars en Toppen lördag;) Och fortsätt läs och kommentera! Loove ya!=)

Tumblr_lgz68xwp5a1qe43fgo1_500_large

Haha, jag skulle verkligen behöva en sådan nu! Var på Starbucks Coffee varje dag då jag var i London!:) Men annars brukar jag ju gå ner till Espresso House i stan och fika, och ibland äta frukost. Kan rekommendera att äta Scones med smör och marmelad och dricka antingen en stor varm choklad med grädde (alltså allting på!) eller en Chai Latte. Men för min del så blir det att äta frukost hemma, men det blir lika bra eftersom familjen handlar hem nybakat bröd!=) Gött!


Avril Lavigne - What The Hell! My New Drug!:)

Godkväll alla! Det blev inte att kolla på Let´s Dance denna kväll, eftersom vi hade lite familjemys. Vi kollade på Änglagård! De hade inte sett den tidigare, men det hade jag såklart! I just love that movie! Åt glass och hade det allmänt trevligt i två timmar och i sex minuter eftersom filmen varar exakt så länge, det står det i alla fall på baksidan av filmen! Glömde faktiskt sätta tiden bara för att kolla, men ändå!
Sedan så har jag bara suttit och slappat vid datorn, chattat med kompisar och nu håller jag på och uppdatera bloggen lite! Kul va?

Orkar inte skriva så mycket eftersom man skrivit mycket idag, så det blir nog mer imorgon!
Men jag hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll!:) Vi hörs imorgon! Det hoppas jag i alla fall! Ska väl slänga in ett inlägg då jag vaknar imorgon bitti, lovar er det! Får se vad som händer då, men roligare inlägg måste det bli i alla fall! Kommentera gärna tips och förslag så blir det enklare och då blir även jag superglad! Fredagskramar! ;) By the way så sitter jag och småskriver på ett inlägg som publiceras någon gång under morgondagen! Så ni får glatt ha tålamod att vänta!
Men det klarar ni säkert=) Vad händer imorgon då? Ut och festa..?!


Friday:-) Och nu Two and a half men..:)

Hey alla! Fredag idag, fast det typ inte märks. Har ju haft sportlov hela veckan och varit ledig så man märket inte det på samma vis. Hela veckan har varit en helg för mig tycker jag. Just nu sitter jag i sängen och kollar på Two and a half men medans man kollar runt på datorn. Har precis kollat på olika bloggar som jag läser, och sedan blir det nog myskväll med familjen.
Skall nog kolla lite på Let´s Dance klockan 20.00 på tv4, och sedan så skall vi nog se film, vilken vet jag inte. Ska nog äta lite glass sedan, eftersom jag inte orkade gå och handla godis ikväll. Det blir att göra det imorgon. Annars så har man pluggat lite idag, vilket var bra att få lite överstökat men det blir att fortsätta i helgen, för jag har MASSOR att göra! Vet inte vad som händer imorgon men det får vi se tycker jag! Tröjorna till vår klass kom igår och min kompis hämtade dem idag så jag är väldigt nyfiken på att de ser bra ut, även om jag sett dem på bild! Vill ni se bilder på tröjorna så kolla in http://nattaekstrand.blogg.se/
Fortsätt gärna läsa och kommentera! Hoppas att ni har det bra i alla fall!:) Trevlig kväll! Loove ya!:)
Bjuder på denna videon om Fredagsmys från yotube, och som många sett i reklamen många gånger (many to many times..!)


Sorry för ett snabbt inlägg - Pluggar...;)

Hey! Rubriken säger allt kan man säga! Har precis pluggat lite till so:n, som behövdes göra. Skall plugga lite mer senare men man måste såklart ta det lugnt också! Har haft lov snart en vecka, och jag kunde ju gjort läxorna i måndags eller nått, men nä! Det gjorde jag ju inte! Det blev ett väldigt kort inlägg idag, så jag skriver mer ikväll! Det lovar jag såklart! Får först se vad dagen har att bjuda på!:) Fortsätt i alla fall att läsa och kommentera, som ni är väldigt duktiga på, så skall jag komma på nått roligt inlägg!;) Loovee ya!:)

Plugg2_29716347_63882104_large

Haha, så här känner jag mig nästan nu kan jag säga!! Fast så mycket har jag såklart inte att göra, för då hade jag varit död vid detta laget... Bild från weheartit! =)


Question - Vilka Bloggar läser ni?

Har en fråga till och är väldigt tacksam om många svarar! Haha! Vilka bloggar läser ni och har ni någon/ några bloggar som ni kan rekommendera?:)
Kort fråga, men även en bra tyckte i alla fall jag! Alltid kul med frågor till läsarna, och vill ni fråga mig någonting så fråga på bara så svarar jag så ärligt och så snabbt som jag kan! Kramar=)


Question - Använder ni Ansiktskräm..?!

Haha, satt bara och tänkte på en sak! Använder ni ansiktskräm? Och vilken i så fall? Bara undrar om det finns en kräm mot finnar, har inte många utan några stycken bara men ändå. Jag har hört en massa olika saker om att de fungerar och vissa inte fungerar så jag vill gärna testa själv och sedan skriva om vad jag tycker om dem... Några tips? Kommentera bara i kommentarfältet så är ni gulliga!


Chokladmissbrukare - och nu inte äta choklad?!!..

En liten kort uppdatering innan jag går och lägger mig! Orkade faktiskt inte se klart hela Simpson filmen eftersom jag är supertrött, vet inte varför. Antagligen för att jag stiger upp tidigt på morgonen, eftersom hjärnan fortfarande är inställt på skoltid! Kommer ju inte att märka skillnaden på lördag och söndag, bara för att jag har haft lov hela veckan, haha! Imorgon är det ju fredag och det menas med att veckan snart är slut, tyvärr. Vill inte tillbaka till skolan för jag orkar inte plugga. Mitt löfte som jag lovar er och mig själv är att jag måste försöka plugga lite grann imorgon! Gör jag det tycker jag att jag själv är duktig, som pluggar på ett lov!

Har faktiskt en annan liten sak som jag måste berätta för er. Mina ögon var röda och de rann väldigt mycket både i måndags och i tisdags! Det är bättre nu, och nackdelen är att det kan vara chokladen som gör så att det blir så! Jag kan alltså vara "allergisk" mot choklad.
Det börjar då klia i ögonen, så nu måste jag vänta med att äta choklad tills ögonen är bra igen och efter en tid så kan jag äta choklad igen så att jag kan se om det blir någon skillnad. Börjar de att svulna, bli röda och rinna så är det problemet, och om inte så är jag bara superglad eftersom jag ÄLSKAR choklad med STORA BOKSTÄVER!! Men vem gör inte det?
Jag missbrukar choklad kan jag bara säga... Någonting man borde vara stolt över? Kanske, kanske inte.. Och det är bara inte chokladkakor och praliner som jag kan äta, utan även kladdkaka, chokladpudding, varm choklad, alltså allt med choklad. Störigt!
Men jag håller tummarna i alla fall på att jag kan äta choklad igen, för att jag klarar bara inte mitt liv utan den drogen;)! Hade ni kunnat vara utan choklad ett tag?





Glass och Simpson filmen!=)

Skall stänga av datorn lite för att kolla på The Simpson - The movie! Jag har sett den innan, men jag tycker om den serien och även filmen så det blir bara att se den igen. Orkar inte kolla på nått annat denna kväll, och det visas inget speciellt på tv:n ändå, så det gör ingenting! Man missar ju ingenting precis. Sitter med en skål med god vanlijglass och skall snart smaska i mig lite av det! Niice!!
Detta kallar jag lov och avslappnande! Håller ni inte med?
Slänger in en bild från idag som jag precis fick på mailen av Maja som är den stolta fotografen, haha!;)


Min Torsdag - Hittade ingen bättre rubrik..:)

Godkväll alla! Hemma igen nu efter en trevlig dag med kompisen Maja! Har haft det väldigt roligt. Först var jag på bokrean i stan på både Åhlens och på bokhandeln då jag kollade runt och jag köpte även en bok, en bok från den populära tv-serien som jag följt/följer då det börjar igen, alltså menar jag Desperate Housewives…=)
Just love that show, anyone else who does??!!

Hemmafruarna har skrivit ner både deras inköpslista och deras recept på god mat och på goda efterrätter såklart. Imorgon skall jag nog laga en god maträtt med en kompis, men vi får se hur det blir med det. Vi var även ute och fotograferade i det kalla vädret, fast vi fick många bra bilder! Jag tänkte lägga in lite bilder imorgon eller redan ikväll! Vi får se hur det blir med det. Sedan kollade vi på en gammal klassiker ”Pretty Woman” som var väldigt bra fast man sett den typ tusen gånger! Men det skadar såklart inte att se den om igen som jag brukar säga. Åt lite mat som hennes mamma hade lagat och nu är jag hemma igen! Det är väldigt varm och skönt att ligga i sängen och skriva, tycker inte ni det? Eller ni kanske inte har det så skönt då ni bloggar, haha!
Det kunde f*n misstolkas… Skriver mer senare! Detta var en tråkig uppdatering, sorry!=) Puss o Kram;)





Bilder ut boken som jag köpte idag! Love Desperate Housewives, but once again, who doesn`t?!!


Snabb Uppdatering - Varit på bokrean!=)

Tjenare allihopa! Nu sitter jag hemma hos Maja och vi har väldigt trevligt! Tänkte på att uppdatera lite snabbt medans hon plattar håret, haha! Har varit på bokrean på bokhandeln och jag köpte en kokbok från tv-programmet Desperate Housewives (bild kommer senare)!!
Snart så skall man ut och fota lite coola bilder, så ni får ha det så bra sålänge! Looove ya!=)

Slänger in en bild på Dagens Heting!!


Kärlekens Tunga - September!

Tjenare och godkväll alla läsare! Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag haft. Har faktiskt inte gjort så mycket idag, förutom att jag städade i förmiddags. Sedan duschade jag och sedan dess har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv och kollat runt på datorn. Har ju även bloggat en hel del så jag hoppas att ni har haft det roligt och läst en massa skit, haha! Bara det bästa hoppas jag i alla fall!
Det blev inte att kolla på bokrean idag, eftersom jag inte orkade. Jag har bara slappat idag och suttit i den sköna soffan och chillat! 
Men det är skönt det med, eftersom det är skola nästa vecka igen. Det skall både bli roligt och tråkigt, men jag hoppas ändå på att det skall bli roligt då man träffar lärare och vänner igen, men pluggandet är någonting som jag inte ser fram emot med stora bokstäver om man skall vara ärlig. Vi har sjukt mycket nu så jag orkar inte ens röra läxorna under sportlovet. Och det är katastrof då det gäller mig, haha!
Tror jag skall besöka bokrean imorgon om jag har lust! Men jag skall försöka!

Kollade lite på Efterlyst innan, bra att ett sådant program finns! Så ni killar måste nog kolla in tjejerna lite nogare, vilken personlighet de har så att tjejerna inte drogar ner er i Malmö och sedan tar alla era saker då ni bjuder hem dem! Haha!=) Hoppas nu att det inte snöar då jag skall sova för jag hatar verkligen snö, Jag läntar till våren precis som alla andra!! Det var en vild chansning att ni också vill ha vår och sommar med nytt hett sommarmode och vårmode, sedan med värme! Niice! Skriver mer imorgon! Love ya!:)
God natt alla! Hoppas än en gång att ni haft en bra dag!!

Tumblr_lh395opezx1qhojwpo1_500_large

Fin bild! Eller vad tycker ni om den lilla katten? Är lite rädd att den skall ramla ner från räcket, hehe!


Uttrycker en snabb Åsikt om Bloggvärlden!=)

Läste på en kompis blogg innan att hon tyckte att det var tufft i bloggvärlden. Det är en tuff värld, och det kan jag bara hålla med om. Jag vet att många bloggare får negativa kommentarer, och jag har som tur är bara fått några stycken men mest bra som man helst vill ha! Men det jag hakar upp mig på just nu är att det inte bara är tufft i bloggvärlden. Jag menar såklart inget illa mot min kompis som jag tycker om och älskar att umgås med eftersom vi är bra vänner, men jag vill ändå att ni andra skall veta att hela livet är tufft.
Man går i skolan och har massor att göra, bråk med föräldrar, sedan måste man ge sig ut i arbetslivet och tjäna pengar på exempel att sälja hamburgare på McDonald’s. Det var ett exempel bara, kanske ett dåligt sådant. Men tänk på alla fattiga människor som finns runt om i världen och barnen som svälter ihjäl i Afrika! De har inte ens en dator… De skulle bli så glada om någon gav dem rent vatten och någonting att äta, och här blir vi sura i dagens samhälle som ändå lever som många andra ungdomar gör, och klagar på om maten smakar dåligt och tjatar om de nyaste skorna eller kläderna… Är det inte lite patetiskt om man bara tänker efter?

Ville bara skriva min åsikt här just nu! Så jag hoppas att ni håller med mig! Det är inte bara bloggvärlden som är tuff utan hela världen och livet rent ut sagt. Alla möter vi motgångar och även framgångar i livet! Men om du nu får negativa kommentarer så radera dem och radera dem ur minnet eller försök att förklara dig! Alla har rätt att leva sitt eget liv precis som man vill, och jag hoppas att ni inte får negativa kommentarer, men snälla tänk er för, och det gäller alla, så säg inte att bloggvärlden är tuff för det är inte hela sanningen! =)

Tänk då på den övriga världen! VI har det så mycket bättre en många andra, men vi uppskattar det inte lika mycket! Det är egentligen lite sorligt tycker jag, vi borde lära oss efter våra misstag. Gör det! Lär er av era misstag! Tack för min åsikt och kommentera gärna er åsikt! Skulle uppskatta det:) Uttryck bara era åsikter så skall ni se att det känns lite bättre, tror faktiskt lite på det!



Gör precis som på bilden! Uttryck era åsikter till en debatt! Jag tycker den är väldigt bra! Men alla tycker vi såklart olika. Sedan förstår jag också de bloggare som inte vill kommentera allt om sitt privatliv för sådan är jag själv, så jag vet precis, men om man lägger ut sitt liv på nätet som många säger så får man även skylla sig själv! Alla personer vill inte dig väl utan de vill även förstöra för dig för att de kanske är avundsjuka eller någonting som det där... Thank you!:)


FaShiOnToAsT!:)

Här kommer några snygga bilder från Fashiontoast
Vad tycker ni? Skitsnyggt mode för tjejer helt klart!=) Någon som egentligen vet någon bra modesida för killar?
Jag bara undrar, eftersom det hade varit kul att veta och få inspiration av nått, om ni förstår vad jag menar!=)



Snygg Leopardjacka i regnet! Men just nu vill jag såklart ha vår, me nså vitt jag vet så lär det inte hända på ett tag så det är bara att vänja sig och klä på sig lite mer varma kläder som ändå är snygga! Detta är exempel för tjejer!







What do ya think? :-) Hot Fashion!


Allsång på Skansen - Anders Lunding lägger sånghäftet

Anders Lundin har lagt sånghäftet på hyllan, så det kommer att vara en ny programledare på Allsång på Skansen. Programmet kommer att sändas i sommar, med Måns Zelmerlöw i spetsen och med sånghäftet i handen då han kommer att sjunga alla de gamla godingarna, haha!:) Det är han som är den nya programledaren för Allsång på Skansen. Måns Zelmerlöw är 24 år och uppfödd i Skåne, i Lund! Nice! Eftersom jag själv bor i Skåne då… Under tisdagen avslöjade SVT att Anders Lundin skulle lägga av med programmet och om den nya programledaren som skulle ta över, i en presskonferans i huvudstaden Stockholm där programmet spelas in! Som många andra program..
Lasse Berghagen har bland annat varit programledare för Allsång på Skansen sedan innan. Kommer ni att titta på Allsång på Skansen? Och är det nu bara för att Måns Zelmerlöw är programledare??! Måns Zelmerlöw är en känd svensk artist.  Han har bland annat sjungit Cara Mia som vi såg i Melodifestivalen. Han medverkar bland annat just nu i Romeo och Julia, som spelas i Stockholm! Svara gärna på frågorna som jag ställde och kommentera dem precis nedan i kommentarfältet!:) 

Måns tar över "Allsång på Skansen"


Missa inte Bokrean!:-)

Tänkte bara att påminna er som vill köpa billigare böcker som nu är på rea! Jag tänkte nog också gå ner till stan och kolla in bokrean som är på bokhandeln och inte i kulturhuset eller nu vad det heter där det varit de andra åren som gått, fast det är såklart då i min stad, men i andra städer vet jag inte hur det är! Ska nog gå ner och kolla om det finns någon bok som man kan köpa och läsa!
Vilket är en fördel att läsa böcker som man köpt... Har faktiskt inte orkat läsa en bok detta året, vet inte varför men jag har så mycket att göra i skolan, och de som går i min skola förstår säkert vad jag snackar om! Många kurser och steg samtidigt, vadfan!
Vill lärarna att vi ska plugga ihjäl oss? Haha! Låter lite patetiskt!=) Men man borde egentligen läsa under loven, men man orkar inte då heller (i alla fall inte jag)! Måste bättra mig, ett löfte som jag skall försöka att uppfylla! Bokrean år 2011 är igång och den brukar vara i några dagar... Så passa bra om ni exempel behöver en bok till tyskan eller en kokbok! :)

Dagens fråga; Ska ni gå på Bokrean år 2011? Eller har ni varit där?


Det snöar...

Hej! Tänkte att jag bara skulle uppdatera lite nu! Jag förstår inte vårt väder… Gör ni det? Jag blir bara så lurad känns det som, jag letade faktiskt efter ett annat ord men jag kom inte på det nu! Haha! För en liten stund sedan sken solen och det snöade på samma gång, kan det egentligen göra det tänker man? Jadå, det kan det antagligen eftersom det gjorde det då. Men nu är det bara snön som ligger ute på gatan och det är lite molnigt! Jag började i alla fall förmiddagen bra då jag städade överallt (eller nästan överallt).
Det kändes faktiskt bra att göra en insats denna dag, men städa måste man också göra precis som man måste äta några gånger under dagen. Sitter och funderar vad det skall bli till middag idag men som vanligt så kommer man typ inte på någonting! Har ni något förslag? Hade varit bra om ni skrivit det i så fall, haha! Tack!:)

Måste plugga lite och städa mitt rum eftersom jag inte gjort det än. Städade överallt utom mitt rum, så skall det nog inte gå till tror jag. Duschade innan så nu sitter man och tänker vad som skall göras under denna tråkiga onsdag. Det blir genast tråkigt då det är kallt och då snön ligger på alla gator, tycker inte ni det? Men ni får ha det bra så länge så skriver jag mer ikväll! Har redan hittat på någonting som jag skall skriva om, en resa som jag gjort, men om ni har andra förslag så kom gärna med dem! Är väldigt tacksam för tips!=)
Till skillnad från vissa bloggare, enligt vad man läst…
Skriver mer senare!;) Glöm inte Bokrean, eftersom det är idag!! En bra låt som jag tipsar om med Avril Lavigne!


Nu väntar Cougar Town!:-)

Good Evening alla läsare!=) Haha, här blir det lite blandade språk tror jag! Det var jätte gott med både lasagne och med chokladpuddingen som jag själv gjorde, eller köpte i affären och blanda pulvret med fem decilitet mjölk… Vad enkelt! Annars älskar jag att baka!  Det är faktiskt ett av mina intressen, men jag tror att det är det bara för att det är så gott att äta allting sedan! Tycker inte ni det??
Tyckte att min syster och min lillebror fixade maten perfekt så det blev jätte gott, men receptet är sekretesslag, haha! Alltså är det hemligt! Många kockar vill ha sina recept för sig själva och även jag ibland då jag bakar vissa goda saker som jag fått av bekanta!

Snart blir det att kolla på Cougar Town som börjar på kanal5 om en kvart, alltså 22.00! Bara älskar det programmet!  Det är ju Cortney Cox från serien Friends som har huvudrollen i tv-serien Cougar Town tillsammans med många andra sköna personligheter, haha!  Men jag älskar annars Jennifer Aniston ifrån Friends, eftersom hon bara är en duktig skådespelare och hon är även väldigt attraktiv för att vara en medelålderskvinna nu! Det tycker jag i alla fall. Nu har jag i alla fall uppdaterat er lite idag, så blir det mer imorgon!=)  Ha en bra kväll och kolla gärna på Cougar Town för det är ett väldigt bra program! Andra säsongen som visas på tv:n nu! Love ya!:)

Jag lade upp denna videon från youtube, brukar såklart lyssna på musik på Spotify men eftersom ni också skall kunna höra den just nu så lade jag upp en video med lyrics i fall ni vill sjunga med, haha! Det är September som sjunger denna låten som heter Resuscitate me! Älskar bara den låten och Kärlekens Tunga såklart, och September är hur het som helst då det gäller att sjunga!=)



Anna Anka - Nästan gripen av polisen

Den skånska Hollywoodfrun som nog alla sett på tv:n i olika program ( mest känd från Svenska Hollywoodfruar) skilde sig med sin Paul Anka (känd låtskrivare) förra året. Nu är de i offentliga bråk och även polisen var tvingade att komma. Det var inte bara bråk med Paul Anka utan även med hennes förste make Lou Yeager. Enligt Nöjesbladet tvingades polisen igår ingripa under ett våldsamt bråk mellan dem båda. Anna Anka väljer att inte kommentera händelsen. Både Lou och Anna har olika versioner.

Enligt honom själv skall Anna Anka ha skickat två okända personer hem till honom för att hämta deras gemensamma dotter Ellie, fast han vägrade att lämna över barnet då han inte visste vem personerna var. Anna Anka stormade då fram enligt honom och bultade på hans dörr… Enligt min egen åsikt så tycker jag att han gjorde rätt i att inte lämna över barnet då, men man vet heller inte vilken version som stämmer! Paret som skulle hämta dottern sade sig vara Ellies morfar och mormor, vilket antagligen inte stämde…


Han ringde då polisen. Anna Anka har delad vårdnad om Ellie som är åtta år med Lou och sedan har hon även en delad vårdnad om sonen Ethan som är fem år med Paul. Varken Anna eller Lou blev gripna, men de särades åt och en rapport sägs ha skrivit.
Vad tror ni om detta då är då frågan som jag tänkte ställa er läsare!??



Anna Anka och förra maken Paul Anka på röda mattan...


Britney Spears Köper Herrgård!=)

Britney Spears köper en herrgård i The Hiddens Hills I Kalifornien I USA. Det är en stor egendom på 1858 kvadratmeter, och hon kommer att få bland annat Osbournesfamiljen, Jennifer Lopez och Kardashiansystrarna som grannar. Undrar hur många kändisfester de skall ha? Haha! Antagligen blir hennes nya album ”Femme fatale” en stor hit eftersom herrgården kostade 129 miljoner kronor.
Det är sjukt mycket pengar, men såklart så skriver jag också om det eftersom jag är ett sant fan av Britney Spears. Ska vara ute den 25 mars då albumet kommer ut, helt klart!


Vad tycker ni om Britney Spears egentligen? Divig, duktig sångerska? Kommentera om vad ni tycker om henne! Alltid roligt att veta vad alla andra tycker… I
 just love her! But everyone already knows that, haha!;)


 

Det var kära Britney Spears och nedan kommer lite bilder av huset som jag hittat!!

Britney Spears Mansion


Men ni måste ju bara erkänna att det är ett snyggt hus!=)


Middagen väntar...

Hej! Fan vad jag börjar uppdatera nu för mina läsare, haha! Men det är väl bara bra? Sitter i köket och väntar på maten. Var i stan innan idag med min kompis Lina, men det var bara en snabb tur. Vi skulle kolla på bokrean men den hade ju inte börjat än, trodde den började redan idag. Den börjar imorgon stod det, fast det var förfest på bokhandeln med bokrean ikväll, så det blir kanske att gå på den och kolla på det. Chokladpuddingen och grädden som jag fixat står i kylen och väntar, lasagnen i ugnen och alla goda sallader på bordet! Tycker att min syster är väldigt duktig som lagar mat, och jag som gör dessert! Lillebror hjälper såklart också till, syskona goes duktiga!
Det blir musik under tiden från spotify, bland annat September och Enrique Inglesias - Tonight (I´m fucking you).
Skriver mer senare!:) Hörs senare då! Ha en fortsatt bra dag!

Tumblr_lgwb3xs5rd1qcbenfo1_500_large

Och en sådan här middag blir det såklart inte, haha! Men nära inpå tycker jag ändå!:)


Britney Spears förväntas stämning...

Britney Spears förväntas stämning av ett gammal musikband som tycker att hennes nya låt "Hold it against me" är för lik deras låt... E det inte helt sjukt? Det verkar som om alla är ute efter att stämma Britney, stackars henne! Hoppas i alla fall att det inte går igenom, för att låten är jätte bra och hon är säkert en helt underbar person som mamma och som en bra kompis.
Bara för att hon är känd betyder ju inte det att hon är sämre eller bättre, så att hon förväntas bli stämd hur som helst.
Tycker ibland att det är helt vansinnigt, men det är såklart bara min åsikt eftersom hon är min idol!=)

Vad tycker ni egentligen om hennes nya låt Hold it against me??!!


Britneys Top 11 songs on MTV!:)

Finns här någon Britney Spears fan? Haha! Just nu spelas Britneys top 11 låtar på MTV på tv:n, vilket jag bara älskar! Nu är det låt nummer fem! Undrar vilken låt nummer ett är, jag försöker gissa haha! A truly Britney fan as me!;)
Det blev en kort uppdatering om detta! Älskar Britney!!!! :) But who didn´t know that already? Jag såg henne förresten i O2arena i London under hennes Circus Tour för er som inte vet det! Det var riktigt häftigt!


Goodmorning - idag e det tisdag!=)

God morgon allihopa! Jag är vaken nu, eller har varit det ganska länge. Jag vaknade typ vid sextiden först men sov till kvart i sju. Jag ville inte sova mer, eller rättare sagt, jag kunde inte sova mer.
Så det blev att kolla lite på tv-program som Nanny och According to Jim på kanal3. Har ätit frukost, vilket blev god kräm och äggmackor! Näsan och ögonen rinner hela tiden vilket är väldigt störigt! Jag började få det igår då jag var i Malmö, efter att vi varit i djuraffären men vi var aldrig inne hos djuren utan tittade bara på dem genom en glasdörr eller vad man skall säga. Trodde först att det kunde vara någon allergichock men vad jag vet så har jag inte någon allergi i huvudtaget, men nu lutar det åt att jag kan ha fått något i ögat eller någon mindre förkylning. Tur jag hann handla lite igår i alla fall! Haha! Mormor bara tittade på mig då jag visade upp mina kassar…
Hon sade att jag var lik min mamma då hon var ung.

Idag vet jag inte vad jag skall göra! Jag kan bara tacka er eftersom jag hade runt 66 läsare igårJ Yeeah! Haha! Skriver väl mer senare! Men nu väntar nog ett varmt och ett skönt bad och lite tv innan det, tror jag skall kolla på 7th heaven! Alltid skönt att ta det lugnt då man har lov, men jag måste verkligen börja plugga lite också, typ religion och sådant tråkigt! Det är intressant att lära sig, men att plugga på ett lov är lite på gränsen tycker jag;) Ha det bra! Så hörs vi senare ikväll eller eftermiddag! =) Fortsätt läs och kommentera gärna!;)
 


Gymnasievalet klart - och Shopping!:)

Godkväll alla läsare! Är ganska nöjd eftersom jag har kommit över 40 läsare idag, haha! Har gjort det innan också fast inte på länge… Men jag är väldigt glad för de läsare som jag har eftersom man inte är någon storbloggare!Kom hem för en stund sedan från Malmö! Har gjort mitt gymnasieval, gjorde fyra stycken och nu är det ingen återvändo förutom i maj då man kan göra omval! Haha! Var även och shoppade på Entre vilket var väldigt roligt. Var där med syrran och med Carro! Tack för en trevlig dag by the way!=)

Åt även på Burger King! Köpte en snygg stickad tröja, ett par snygga skor, vax till håret och en snygg skinnjacka! Jag är väldigt nöjd med min dag idag!=) Sa jag att jag älskar lov och mitt liv ibland?? Haha!:)
Men nu kallar nog tv:n, det blir väl 2 and a half men eller nått! Sorry för att lite kort inlägg men nu har jag i alla fall uppdaterat er med min dag så det är ett plus tycker jag! Skriver mer imorgon!=)
Och då kommer nog även bilder på det jag köpt! Kan inte fota sakerna just nu…
Love ya! Ha en fortsatt trevlig måndagskväll! Fortsätt läs och kommentera gärna!:)

Img_1169b_large

Tumblr_lgvyhlv9jk1qdnlnxo1_500_large

I love shopping, but it was in Malmö and not in London..!:)


Godmorgon!:)

God morgon allihopa! Jag tänkte att jag skulle vara lite snäll och skriva ett kort inlägg nu på morgonen. Steg typ precis upp, men är fortfarande trött idag. Skall kolla lite på tv och äta frukost lite senare. Vid tolvtiden ungefär så skall jag träffa min syster och hennes kompis som skall hjälpa mig att söka in, så mitt gymnasieval blir rätt. Jag tror att jag ska kolla runt på datorn på olika gymnasier nu som jag skall ta som extra val. Alltid bra att ha flera val ju, och e jag inte nöjd så gör jag väl omval i maj då man kan göra det!


Annars kommer nog inte mycket att hända idag, men ni får ha en bra måndag. Skönt att det är lov i alla fall, tycker jag! Hoppas bara nu att det blir soligt väder också, det hade varit nice! Vill ha våren och sommaren här! I alla fall våren och sedan den sköna sommaren.
Någon som håller med mig? Fortsätt gärna läsa och kommentera massor! Puss o Kram, haha!:)

Tumblr_lghzuo1s3v1qeetlko1_500_large_large

Jag skulle vilja vakna upp till denna frukosten på sängen! Ska nog skaffa mig en hushållerska då jag flyttar hemifrån och är rik, haha!:) Allas dröm eller? Yeeah!


Svar på frågestunden!:)

Hej! Just nu tänkte jag svara på kommentarer som jag fått då jag hade frågestunden, det är bara lite men ändå. Jag svarar ju ändå, haha! Jag tittar annars på Wallander – Tjuven. Har sett den innan men det skadar såklart aldrig att se den igen! Jag vill tacka de som skrivit frågor och det är klart att ni kan skriva frågor även i andra inlägg när som helst! Och jag skall försöka svara så ärligt som jag kan på dem!


Saaraa om Frågestund?! :-):
Var vill du bo? Stad o land? Sverige eller? Där du bor nu?

Svar: Jag vet inte riktigt vart jag vill bo! Jag vill i alla fall flytta utomlands, och det är en sak som är säker! Det kommer inte att bli där jag bor där, och det hoppas jag verkligen inte att det blir. Jag vill flytta till London i England, sedan till New York i USA och även till Los Angeles i USA. Hade även varit kul att bo i soliga Miami, men som ni förstår så är jag en storstads människa! Det är jag kan jag bara säga…
Jag vill gärna bo i ett engelsktspråkigt land, men även prata de språk som jag kan exempel på jobbet eller någonting, kanske med vänner från andra länder. Om jag skall bo i Sverige så skulle jag nog vilja bo i Stockholm. Det är också en storstad och det verkar mysigt där!


 Anonym om Frågestund?! :-):
vad vill du jobba med då du blir stor?

Svar: Det vet jag inte riktigt än. Som många andra så har jag drömmar om vad jag vill bli, men drömmarna är många och svåra att uppnå. Jag skulle vilja jobba som skådespelare både på teater men mest på film och i serier. Jag skulle vilja jobba inom tv alltså!
Annars skulle jag tycka det var väldigt intressant att jobba med media och journalistik, typ som journalist eller redaktör för en stor tidning!


Anonym om Frågestund?! :-):
Jag undrar en sak, du ska ju börja gymnasiet men vart ska du gå? Vilken stad?

Svar: Jag skall göra mitt gymnasieval imorgon och det kan jag redan säga. Vilka gymnasier som jag tänker välja tänker jag dock inte säga, eftersom jag själv anser att det är mitt eget val och ingen annans, och det hoppas jag att alla håller med om. Jag hoppas även att ni som skall välja ett gymnasium gör ett bra val och lyssnar på vad ni själva vill!
Jag vill gå i Malmö, vilket jag redan bestämt mig för! Hur många val jag kommer att göra vet jag inte, men det blir några stycken, kan nämna det imorgon!

Tack för era frågor! Har försökt att svara så ärligt som jag kan! Skriver mer imorgon tror jag! Orkar nog inte skriva mer ikväll...;)


Death is a Destination that we all share together..

Idag är det åtta år sedan min mamma dog... Tänker inte skriva mer om det eftersom det är ganska sorligt men även ganska privat. Men jag vet att många bryr sig och jag är väldigt glad för det! Hoppas ni har det bra! För det har jag! För att vara lite snäll denna mörka kväll så tänkte jag tända ett litet ljus på bloggen!

1019734-9-1298146613239_large

Bild från Weheartit!


Söndag - Solsidan väntar!!

Godkväll alla läsare! Har ni haft en bra söndag? Det hoppas jag att ni har haft i alla fall… Själv har jag varit lite hos mormor och tittat på de två Änglagård filmerna eftersom jag såg trean på bion för några veckor sedan! Alla är bra tycker jag, men ettan slår ändå ut allting för det är den som är mest dramatiskt och början på allting enligt min åsikt! Jag är väldigt ledsen över att jag inte bloggade igår, men jag hade inget tillgång till internet då, det hackade sig kan man säga. Så det är därför att jag bloggar lite snabbt nu! Tänkte skriva om Änglagård filmerna sedan och då svarar jag även på frågorna som ligger under frågestunden! Det blir väl bra eller hur? Haha!:)

Snart väntar solsidan på tv4 klockan 20.00 och det skall man såklart se, men vi hörs efter halv nio då jag skriver och svarar så passa på att fråga frågor nu!=) Ha det gött alla!! Söndagskramar eller vad man kan kalla det! Imorgon skall jag göra gymnasievalet..=)

Love-statue-nyc_large


Melodifestivalen ikväll!:-D

Melodifestivalen ikväll! I kväll sänds den som vanligt klockan 20.00 på svt1. Det är direktsändning från Linköping denna gång, och nästa vecka kommer det till Malmö, fast jag skall inte titta i arenan då! Men ändå! Roligt att de kommer till oss nästa vecka typ…
Programledarna är beredda som vanligt, Marie och Richard. Lyssnade innan idag på Eric Saades låt som han skall uppträda med ikväll, den är riktigt bra! Gillar den skarpt, så jag kommer att sitta fastklistrad framför tv:n ikväll och kolla på det medans jag äter godis! Haha!
Gör ni detsamma!=) Hans låt heter Popular… Gå ni också in och lyssna på svt1:s hemsida! Han är garanterad en finalplats tror jag, han går direkt till Globen i Stockholm! Om inte så är det nått fel på det svenska folket ;)


Yeah - It is LOV!:)

Det var fredag igår och jag orkade inte blogga. Jag tittade på Let´s Dance, men jag glömde att kolla efter vem det var som åkte ut… Men det tog jag givetvis reda på! Det var Helena Lundbäck som åkte ut ur Let´s Dance igår. Hon fick ta det sista danssteget för den sjunde sändningen av Let´s Dance år 2011! Det var rumba och quickstep som bjöds på igår med livsång av Orup!

Sedan kollade jag även på en svensk film, men jag kommer faktisk inte ihåg vad den hette. Det var en svensk dramafilm från 1993, och den var verkligen inte bra. Det var såklart kända svenska skådespelare med i den, men ingenting för mig. Jag kan kolla på vissa dramafilmer men då skall de vara på engelska, vet inte varför, men jag tycker att de är bättre! Städade i morse och är väldigt nöjd med den lilla prestationen idag, haha! Sedan blev det att kolla olika program på tv:n. Bläddrade förbi America Got Talent, och där var en söt liten flicka som bara var fyra år som var iklädd i kläder precis som en prinsessa och hon sjöng väldigt bra.
Blev chockad att hon bara var fyra år och de blev alla de andra också. Publiken älskade i alla fall henne.

Kom precis hem från Hemmakväll då jag lämnade tillbaka tre filmer som vi lånade förra veckan, handlade även godis och köpte två filmer till mig själv. Det var Änglagård och Änglagård andra sommaren som jag länge velat se. Det var rea så jag passade på att köpa den såklart. Såg ju Änglagård 3 på bion för någon månad sedan så det är läge att kolla på ettan och tvåan denna vecka då det är lov!
Jag kan knappt fatta att det är lov! Så jäkla skönt. Har verkligen längtat efter det, fast att jag måste plugga. Men man pluggar hellre i soffan eller i sängen till sitt favoritprogram än att sitta vid skolans tråkiga bord. Håller ni inte med mig?

Måste i alla fall fixa lite andra saker, men bloggen är med mig sedan ikväll!=) Love ya! Ha en jätte bra lördag, och missa inte Melodifestivalen ikväll! Den sänds från Linköping ikväll klockan 20.00 på svt1! =)

Helena Lundbäck  Foto: TV4


Pluggat mycket idag... :-DDD

Hejhej! Idag har man hunnit med mycket i skolan, inte jätte mycket men ändå en hel del. Det känns väldigt skönt faktiskt! Det måste jag bara erkänna, haha! Har skrivit klart mitt tal till engelskan och är ganska nöjd med det, så nu blir det att bearbeta det riktigt ordentligt.
Gjorde inte matteprovet idag, eftersom jag först hade elevrådsmöte och det tog tid, sedan hade jag kurs i no inför de nationella proven. Får göra provet efter sportlovet... Visst ja! Vi har sportlov nästa vecka, fan vad skönt! Det blir ett kort inlägg, eftersom jag är ganska trött efter allt pluggande ikväll! En fråga till er bara, säger ni Malmö med Ö eller med E?? Frågade på facebook o typ alla sa med ö...
Och nej, jag är inte stockholmare!:) Ha en bra kväll! Loove! Fredag imorgon, Tagga!!


Hiss eller diss? - Lady Gagas nya Born This Way!

Många har spruckit av väntan på Lady Gagas nya hit, hennes nya singel och nu är den här!
Vad tycker ni om Lady Gagas nya hit "Born this way"? Jag tycker den är ganska bra ändå. Gå in och lyssna på den på youtube, för jag tror att den inte finns på spotify än... Det är mycket hårdare sound i låten, som hon lovat. Kommentera vad du tycker!
Är det Hiss eller Diss? :-)

Gagas "Born This Way" - Älska eller hata den?





Grammy Awards - The Main winner Gaga!

Hmm, på Gramma Awards i USA kom många kändisar i vackra klänningar och i snygga kläder, men vad gör Lady Gaga? Hon skapar mycket uppmärksamhet då hon anländer på röda mattan i ett ägg... Ägget bars av slavar. Men vad tycker ni om det?
Lady Gaga var i alla fall kvällens största vinnare, då hon vann Grammys för bästa popalbum för hennes skiva The Fame Monster, plus Bästa kvinnliga pop-framträdande och bästa musikvideo för Bad Romance. Grattis Gaga!:)
Det var inte bara hon som vann, utan många andra kändisar men hon var den största vinnaren.

Gaga stal kvällens uppmärksamhet totalt! 

Vad tycker ni om hennes entré?


Grattis Paris!

Grattis Paris Hilton som fyllde 30 år igår!=) Här är en bild på henne då hon kramar en annan person!

Bakom kulisserna på Paris Hiltons 30-års kalas!


Dagen idag!:)

Tjenare allihopa! Idag var det en vanlig skoldag kan man säga. Har haft det stressigt i skolan som vanligt, så det är ju ingen nyhet! Hade nationella prov idag, muntligt i engelska. Det kändes ganska bra så jag hoppas att jag får ett bra betyg på det också!
Kunskapsgymnasiet var på vår skola idag och vi fick gå på olika korta föreläsningar, vilket var sådär, fast vissa av dem var roliga. Nu vet vi hur vi skall meditera, då en lärare snackade om religioner. Sjukt pinsamt då han satt i Buddhaställning, trodde jag skulle börja skratta, vilket jag också gjorde kom jag på precis. Haha! Men annars så har det inte hänt så mycket idag.

Har precis renskrivit min So, en förberedelseuppgift som vi har. Sedan har jag skrivit klart min tyska! Är ganska nöjd med mina prestationer idag! Både i skolan och här hemma. Blir väl att kolla lite på efterlyst eller nått på tv3, eftersom det inte finns någonting bra på tv ikväll. Annars sitter jag med Spotify och lyssnar på musik och chattar på facebook. Vilket liv! =)
Jag vill bara tillägga att jag är glad att ni läser bloggen, och att jag skall komma på någonting roligt att skriva om till helgen!! Och det är bara att fortsätta kommentera! Missa inte er chans att att fråga frågor till mig då jag svarar! Det hittar ni under inlägget frågestund...
Men ni får ha en superkväll! Love ya!:)  Måste ju överleva morgondagen, eftersom skall göra matteprov då! Hjälp! Hoppas nu att jag kan det bara... Save my ass GOD!:)

Tumblr_lgp5r1xrwy1qfic2vo1_500_large

Tumblr_lf8na4rlcp1qaofnyo1_500_large

Tumblr_lgoy60yfby1qgv54to1_500_large


Cougar Town just nu!:)

Tjenare allihopa! Sitter just nu och kollar på Cougar Town som äger fett! Haha! En av de bästa tv-serierna, men om jag skulle välja den bästa tv-serien som jag följer så skulle jag inte kunna välja en, utan flera stycken... Haha! Kom hem från teatern innan idag, vid nio-tiden ungefär. Det var ganska roligt, skrattade gjorde vi massor. Har ont i armarna efter att ha stått med armarna utsträckta då jag skulle föreställa Jesus som är uppspikad på ett kors. Ikväll blir det att ta det lugnt, sedan så skall jag väl lägga mig så att jag är pigg imorgon bitti, då jag har Nationella Prov i engelska, den muntliga delen! Skriver mer imorgon!:) Love ya!


Svar till frågestunden!:)

Jag fick en fråga innan på bloggen, så tänkte jag att ni kanske inte orkar vänta på svar tills på söndag..eller så e det kanske jag som inte orkar vänta? Haha! Men i alla fall, jag svarar så ärligt som det går om mitt privatliv.

Sofie om Frågestund?! :-):
Kanske lite privat, men hur går det med ditt kärleksliv? Har du någon tjej eller kille? :)

Svar: Tack för din fråga Sofie! Hmm, hur skall man säga att det går? Inte jätte bra precis. Jag har ingen på gång, men jag gillar en tjej, men man vet aldrig, men just nu har jag tyvärr ingen.. Hoppas att du fick svar på din fråga!:)


JaG vIlL På SeMeStER!:)

Jag vill åka iväg på semester!=) Haha, men nämn någon som inte vill det? Wow! I mitt liv vill jag kunna åka utomlands mycket i hela världen! Men det gäller förstås att man har bra ekonomi då såklart! Just nu vill jag till Stockholm och besöka Sveriges huvudstad, har aldrig varit där :O
Åka runt i skärgårdarna och ta en tur runt slottet och i gamla stan! Sedan vill jag såklart till London som jag varit i två gånger nu!:) Love it! Andra ställen som jag gärna vill åka till i mitt liv är New York, Los Angeles och till Miami! Vill även på en solsemester och ligga och chilla i en pool där folk passar upp en då och då. Det är semester!
Men som ni förstår så gillar jag mest storstadslivet!=) Vart vill ni själva då? Och vart tycker ni att jag skall åka?
Svara gärna i kommentar! Kramar! XoXo // David


Frågestund?! :-)

Haha! Jag tänkte precis på en sak. Ni vet inte så mycket om mig, och inte jag om er heller såklart eftersom jag inte vet vem som läser min blogg varje dag :P
Jag delar inte med mig av så mycket saker, varför vet jag inte. Det är väl precis som kändisar inte vill dela med sig av saker heller fast alla tidningar skriver om dem. Jag ger er chansen att ställa så många frågor som helst om mig så svarar jag på dem i slutet av veckan! Jag publicerar dem, och svarar på dem senast på söndag!
Så håll utkik! Elaka kommentarer eller väldigt privata frågor tas bort! Lycka till! :)


Tisdag!=)

Hej allihopa! Dagen har varit som vilken skoldag som helst, fast jag hade föredragit att vara ledig precis som igår, haha! Sitter hemma hos mormor nu, eftersom jag lovade henne att hjälpa till med någonting på datorn.
Med vad vet jag dock inte. Pluggade innan och har även ätit middag, vilket blev klyftpotatis! Gott! Skall plugga lite till, matte måste jag göra, eftersom skall ha prov på torsdag. Lämnade in min femsidors uppsats idag om SO, där jag skrev om medborgarrättsrörelserna i USA och i Sydafrika. Tanken är att höja mitt betyg på provet från VG till MVG som jag brukar ha annars, så vi får hoppas på det bästa. Ikväll blir det teatern, vilket skall bli roligt.
Skriver mer då jag kommer hem!=) Loove ya!:) Missa inte Cougar Town klockan 22.00, promise!


Filmtips till Alla Hjärtans Dag :-)

Nu när det är Alla Hjärtans Dag, så tänkte jag att jag skulle lägga upp lite filmtips som man kan titta på ikväll eller under dagen om ni är lediga, så länge ni inte skolkar så, haha!! Ni kan titta på filmerna tillsammans med kompisar, själva eller med era nära och kära.
Kanske så har ni en älskade så det är ju bra i så fall. Det har inte jag! Och inte så många som jag känner heller.. Men filmerna som jag tänkte tipsa om är olika romantiska kärleksfilmer, eftersom det är Valentines Day!=) Så jag hoppas att ni kommer få en bra dag och en trevlig kväll med filmtittandet. Filmerna finns säkert att hyra på hemmakväll om ni inte har dem!
Köp hjärna lite godis, typ som gelehjärtan för att göra stämningen bättre!  
























Happy Valentines Day!:)

Hej allihopa! Jag märkte precis att Lina hade skrivit ett inlägg på bloggen, haha! Men det får hon lov att göra, eftersom jag precis kom på hennes lösenord så jag gjorde samma sak! Fast mitt inlägg där blev faktiskt en aning större! Men skit i det! Man kanske inte har så mycket att skriva ju. Idag har jag hemstudiedag. Så jäkla skönt! Tänkte sova lite längre idag men jag fick nog inte det eftersom pappa kom in och väckte mig. Min lillebror hade dukat bordet så fick jag ett fint kort som han hade gjort där det stod att jag var världens bästa bror och en massa annat. Så gulligt av honom, trodde ärligt nästan att jag skulle börja gråta! Haha! Mm, killar kan ju också ha känslor :P

Idag blir det att ta det lugnt. Det är hemstudiedag som jag sade innan, så det blir att plugga lite, eftersom man måste göra det.
Skall även kolla på mina efterlängtade tv-serier tänkte jag. Skall klippa mig tidigare idag, eftersom jag bokade om min sena tid till redan halv tolv så det är ju bra. Sedan skall jag ut och fika med syrran på Espresso House och gå en runda i stan, vilket alltid är skönt! Hoppas solen snart skiner fram!=) Har även en liten överraskning till syrran och skall fixa en liten överraskning till pappa och lillebror tänkte jag!
Men ni får ha det så bra i alla fall, så hörs vi senare! Loove ya!:) Take Care!:) Åter igen, Happy Valentines Day!

Tumblr_lgkawcjmzc1qh7t6fo1_500_large

Tumblr_lgk1x83ry41qarz64o1_500_large

BIlderna är tagna från världens bästa Weheartit!


Bloggrapce!

HeJ alla Davids läsare ;)
Det är Lina som skriver nu. Jag kan Davids lösenord och han har precis kommit på mitt lösenord. Så jag tror nog han kommer smyg blogga lite på min blogg faktiskt. Men gör inget. Men jag ska vara så snäll och länka min blogg. Så ni kan läsa min också.
www.PinkLiina.blogg.se

Ny BloggDesign!:)

Jaha, då har man fått ny bloggdesign av min kompis Lina! Vad snäll hon är som alltid, det är hon som fixar det till mig då jag vill. Kände för en ny header så slog vi våra kloka huvuden ihop! Haha... Men sedan tyckte hon att bakgrundsfärgen behövde ändras, och jag kunde inte annat än att hålla med om det eftersom jag annars alltid haft svart bakgrund! Hoppas att ni tycker den är fin! Kommentera gärna:) Love ya!!

En Helt Vanlig Söndag!!:-)

Tjenare allihopa! Idag är det söndag, vilket kallas för Vilodagen. Haha! Så vilat det har man också gjort... Vaknade tidigt imorse, och det e typiskt då det är helg fast jag tror att det är skolrutinerna som sitter i huvudet! Man stiger upp kvart i sju på morgonen på vardagarna, och jag steg upp sju idag. Fuck that shit! Så det blev att titta på tv-program vilket var väldigt roligt. Plugga gör jag imorgon eftersom det är hemstudiedag då. Skönt att få vara ledig från skolan då. Det blir kanske fika på espresso House och kanske lite annat, skall även klippa mig då! Nice!:)
Ni får se bild om kameran och sladdarna funkar då! Nu sitter jag hos Lina och ser på när hon äter...Haha!!
Vi hörs senare!:) Loove ya!:) Vad ska ni göra ikväll då? Inte festa då det är söndag antar jag, men kanske kolla på Solsidan och på Wallander? För det skall jag!=)

Besviken på Röstningen - Melodifestivalen 2011...!:(

Dagen idag har gått ganska fort tycker jag. Har kollat lite på tv, och lite på Gossip Girl. Sedan ringde syrran så gick man ut och åt med familjen, vilket var väldigt trevligt. Det var längesen man åt ute så det var riktigt roligt att göra det nu! Haha! Det var riktigt gott.. Tog en panerad rödspetta med pommes, typiskt brittiskt med friterad mat kom jag sedan på! oh jag som älskar England!:)

Kvällen har tillbringats lite med familjen men nu sitter jag i mitt rum. Såg på Melodifestivalen 2011, den andra deltävlingen. Jag hade tre favoriter, Sanna Nielsen, Anniela och Babsan.. Christer Sjögren drog igång festivalen men en låt och avslutade nästan också den med en annan låt. Nu får vi se vad det blir för bidrag nästa vecka och vilket bigrag som egentligen kommer att skickas till Tyskland.
Valet är i våra händer, Sveriges befolkning, tittarna! Om ni inte redan visste det!:P Blev faktiskt lite besviken på hur svenskarna hade röstat. Alla bidrag som jag gillade gick ju inte vidare, men Sannas gick vidare så jag får väl vara glad för det antar jag! haha;)
Kvällens program var mycket bättre än det första tycker jag! Vad som annars kommer hända ikväll vet jag inte, men det blir att ta det lugnt. Just nu sitter jag och tittar runt på datorn och lyssnar på musik. Men ni får ha det så bra!:) Love ya! Hörs imorgon I guess!



Haha, Babsan! Ps; Kan säga att ny header kommer att komma! När vet jag dock inte...


Mubarak avgick igår!!

Egyptens expresident har flytt landet och istället flugit till de Förenade Arabemiraten säger man. Han lämnade sin post som Egyptens president igår. Folket blev antagligen glada, eftersom de demostrerat mot honom... Innebär det att man snart kan åka till Egypten?
Det återstår att se. Svenskarna blev hemflugna väldigt fort efter att allt detta hänt i landet, och resebyråerna stoppade alla resor till Egypten. Innan var det att man inte åkte till Sharm El Shaik för att hajarna var vid stranden, utan nu var det även för att det var många oroligheter där nere! Men sedan säger även andra källor att han är kvar i Egypten, vid Sharm El Shaik vid Röda Havet, så man vet inte riktigt vart Mubarak håller till, förrutom han själv då förstås.
Men man tror att han lämnat Egypten. Det är tur för honom om han gjort det tror jag, med tanke på människors ilska mot honom som man sett i tv...

Man kan då fråga sig själva om det drabbar oss i Sverige. Ja, det drabbar alla i hela världen. Exempel att vi inte kan åka till Egypten på semester, och ett annat exempel är att en svt-reporter blev knivskuren av de som demostrerade... Så visst drabbar det oss!
Men nu hoppas man såklart på att det skall bli bättre!











Dagens Heting...!=)

Slänger in en liten dagens heting också! Haha! Det blev Sophia Bush som är mest känd från tv-serien One Tree Hill!!


Lördag!! :-))

Hej! Idag mår jag mycket bättre, men det gjorde jag som tur igår också så att jag kunde vara i skolan.. Såg på Let´s Dance, men jag var så trött så att jag gick och lade mig ganska tidigt. Nackdelen var att man vaknade runt halv åtta i morse och då blev det att tittta på Jesse, haha! Andreas och Sigrid åkte ut! Yees! Jag vet inte varför, men jag tyckte att de skulle åka ut, vilket jag tyckt i några veckor nu...
Figge var helt klart bäst på dansgolvet! Idag har man städat lite grann och igår med, så jag är väldigt nöjd. Skall plugga lite sen eftersom jag verkligen måste det. Håller på att skriva mitt tal som jag skall hålla i engelskan, så pinsamt då många sitter i arenan och lyssnar :O

Ikväll skall jag ut och äta med familjen tror jag, för att fira systern som fyllt år. Skriver mer senare! Det hoppas jag i alla fall;) Ha det bra!
Ät inte för mycket godis nu så ni får hål i tänderna! Loove Ya!:)


Sjuk idag:(

Hej allihopa! Hoppas att ni hållt er friska nu i dessa kalla tider, haha! Själv så började jag må dåligt i tisdags efter det första nationella provet som gick ganska bra, sedan var jag i skolan igår men mådde även dåligt då. Idag är jag hemma från skolan, för att jag verkligen inte mår bra, och det är inte kul att vara hemma.. Vad kan man göra? Sova, kolla på tv..Det kan verka roligt att vara hemma från skolan men jag tycker inte det eftersom jag missar nationella provet nu! Hoppas att jag kan göra det nästa vecka. Min kompis var sjuk i tisdags då det första provet skrevs och hon skall göra det nästa vecka, och jag är sjuk idag då hon gör det andra provet! Haha, låter lite roligt :P

Men jag känner att jag börjar bli bättre vilket är positivt så det är bara att vila hela tiden och äta och dricka mycket så att man blir frisk! Men ni får ha det så bra sålänge så skriver jag mer senare:) Loove ya!! =) XoXo // David

Tumblr_lg9wtjsbk11qayvd5o1_500_large


Nationella Prov idag...:(

Hej allihopa! Idag hade vi nationella prov i svenska, del A (läsförståelse). Det har alla nior i Sverige samtidigt och det började idag..
Vi fick åttio minuter på oss att skriva provet. Vi satt utspridda i svenska workshopen fast jag satt i ett klassrum. Så skönt eftersom alla var tysta! Haha! Det var inte jätte svårt, men jag tyckte att man fick tänka en hel del för att alla svar till frågorna stod inte i texten.
Hoppas att det gick bra i alla fall. Det kändes bra, men har lite ångest eftersom jag inte hann en fråga, men jag kunde inte den iheller, orkade fan inte tänka. Det var frågan om datumet. Vet inte hur jag mer skall förklara det, men de som gjorde provet vet vad jag snackar om! På torsdag är det dags igen, då är det svenska uppsatsen som gäller. Och jag längtar inte precis, det kan jag säga! Men vem gör egentligen det?! Och engelskan börjar nästa vecka har jag för mig i alla fall, den muntliga delen då.

Har jobbat klart med matten igår så jag känner mig lite duktig just nu. Skall redovisa matten imorgon om jag är frisk då. Känner att jag börjar bli sjuk, och jag var jätte yr i skolan idag så jag fick en huvudvärkstablett av min kompis som hade en i sin väska. Räddaren i nöden kan man ju säga! Haha! Tack Felicia S:) Men mår bättre just nu, men det ändrar sig hela tiden ju. Det blir väl att knarka halstabletter och allt annat.. Kom precis på att jag även måste börja välja gymnasie snart, för ansökningen skall vara inlämnad senast den första mars och tiden går väldigt fort! Så jag får väl göra det! Men jag skriver mer imorgon!:) Ha det bra allihopa! Love ya!


Call 911 - Jag har jobbat matte!:)

Hej!! Jag är väldigt nöjd med mig själv idag eftersom jag precis jobbat klart med matten, fick ett MVG på novellen som jag skrivit och redovisat i svenskan! Niice! Snart skall jag nog börja med musiken, att skriva en låt vilket är ett måste.. Call 911 jag har jobbat med matte och jag förstod det, ett så jäkla roligt uttryck!:) Haha! Imorgon är det Nationella prov i svenska, delprov A, vilket inte är roligt, men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa antar jag. Kollar lite på Cops nu och sedan blir det väl The Simpsons, vet inte riktigt om det är ett bra program på tv:n ikväll, men det återstår och se! Det blev ett ganska kort inlägg, sorry om det var ett tråkigt ett. Men skriver mer imorgon! Då skall det bli roligare!=) Loove ya!!! Wish me Good Luck inför NP imorgon!:)

Tumblr_lg9awnxjgd1qftycho1_500_large

Hmm, ser gott ut! :P


Your Love is My Drug!:)

I found a poem by a guy named Martin! I would like to share it with you all. 

Infinite reasons, why I love you,
Straight from the heart, ever so true.
Let us begin with one of your hugs,
Followed by coffee, in one of our mugs.


You are sweeter than sugar and pie,
Funny and silly, who could deny?
Even when I’m in a crappy old mood,
You surprise me, with excellent food.


Thoughtful and caring, that is for sure,
You make me feel very secure.
I must say, you certainly inspire,
One of those things, I truly admire.


We are definitely, a wonderful team,
Believing in me and every new dream.
You always keep my feelings in mind,
What can I say, you are one of a kind.

by Martin Dejnicki

12806578371801_large
A picture from Weheartit!:) The best website.. accept facebook, haha!


Melodifestivalen 2011 - En besvikelse eller?!

Ikväll så såg man Melodifestivalen 2011, den första deltävlingen i år! yeeah! Men jag tycker att det bara blir sämre och sämre, lite överdrivigt då det är så många tävlingar innan man väljer en som skall gå vidare. Men att följa vägen dit är ändå roligt!
Annars så var det bra tycker jag. Älskade bara Marie Serneholts ena klänning, haha! Jag gillade inte Dilbas bidrag, och vissa av de andra bidragen var sådär. Det var inte så många bidrag som sade wow direkt, förrutom min favorit In the club med Danny! Den gick direkt till final med Me and my drum... Nästa vecka följer vi det också, och då hoppas jag att det finns bättre artister och bättre urval av låtar!

Just nu sitter man och lyssnar på musik, men sedan tittar man även på This is it med Michael Jackson! Fick ett tips från en på facebook att se den nu på tv, så det gör jag samtidigt som jag sitter och skriver här, haha! Hoppas ni haft en bra lördag! E det bara jag som tycker dagen gått fort? Som alltid.. Tyvärr! Har nog lite planer för morgondagen, så vi får se hur det blir då! Skriver mer imorgon!:) XoXo // David

Ps; I love you ..... :)




Melodifestivalen 2011 - Ikväll!:)

Ikväll så börjar Melodifestivalen 2011!! Är det bara jag som tycker att det blivit lite för mycket och sämre än de andra åren? Men vem vet? Detta året kanske blir bra. Vi har flera deltagningar medan Danmark bara har en stor tävling. Årets programledare är Elsa, Richard och Marie. Man kan redan nu på in på svt1:s hemsida och smyglyssna på kvällens bidrag. Jag skriver mer om festivalen då jag sett den ikväll då jag avgör vem jag tycker skall gå vidare o.s.v.!:) Följ bloggen då och kolla!
Kvällens bidrag är:
Dilba – Try Again
Swingfly  Me and My Drum
Jenny Silver -  Something in Your eyes
Jonas Matsson – On My Own
Rasmus Viberg – Social Butterfly
Pernilla Andersson – Desperados
Danny – In The Club

Kolla in Melodifestivalen år 2011 ikväll klockan 20.00-21.30 på svt1! 

 


Lördag - Äntligen Helg!:)

God morgon alla glada! Igår kollade man på filmen Morrhår och ärtor, en gammal svensk film, men den var ganska bra tyckte jag. Det gav mig längtan till att åka till Stockholm, Sveriges huvudstad eftersom filmen utspelade sig där. Det blev alltså inte att kolla på Let´s Dance, men jag tog ändå på vem som åkte ut. Björn Ranelid åkte ut ur tävlingen, men han sade att han kommer minnas tävlingen med värme.

Nu sitter man och kollar på And then came love, en amerikans komedi från 2007, med bland annat Vanessa Williams i rollerna. Idag måste man i alla fall plugga lite, framförallt matten!! Och sedan lite andra ämnen också. Jag känner inte att jag är ledig då det är helg eftersom man har mycket att göra. Helt sjukt egentligen! Men vill man ha bra betyg så vill man! Handlade ett par snygga jeans igår och en mapp till skolan. Det kanske kommer en bild på det senare om ni vill! Haha! Annars händer inte så mycket idag tror jag.
Bara att slappna av, plugga och se film. Vilken lördag.. Vad ska ni själv göra? Skriver mer senare! Love ya!


Äntligen Fredag:-)

Tjenare allihopa! Hoppas allting är bra med er! Har inte kunnat blogga på två dagar nu eller nått, eftersom jag har varit på öppet hus i Malmö och sedan haft mycket att plugga, men nu skall det bli bättre. Eller jag skall försöka, eftersom jag säger det varje gång känns det som!

Jag var på öppet hus på Procivitas i onsdags. Jag älskade bara skolan, fin miljö osv. Tyckte om lärarna och eleverna, och det var inte så snobbigt som man hört enligt alla rykten. Men åter igen så skall man inte lyssna på rykten som går. Jag tänker i alla fall jobba på mycket, så att jag kan få de betyg som jag vill ha.
Igår var jag på Borgarskolan och det var också bra, blev en aningen besviken men annars var det helt okey. Men vi får se vilket val jag gör, hoppas det blir bra i alla fall!

Idag lämnade man tillbaka filmerna som man lånade, och sedan har man även handlat ett par jeans, alltså utnyttjat mitt presentkort... Handlade även en sak till skolan. Ikväll blir det väl att chilla och ta det lugnt!:)
Måste plugga i helgen så mycket som jag har att göra, men allting återstår att se! Skriver ett inlägg till senare!
Jag lovar! I promise!

Slänger in en liten dagens fråga nu då! Vem tror ni egentligen åker ut i Let´s Dance ikväll? Kommentera vad du tror!:) Klockan 20.00 på tv4, som vanligt. Love ya all! Have fun tonight! XoXo // David



Drömmen om att bli Designer - Passionen för modet växte!

Jesper Judge är en fjortonårig kille som drömmer om att bli en framgångsrik designer, och en ännu större dröm är att bli framgångsrikare och större än Alexander Mcqueen. Jesper fyller år den 21 maj och hans senaste kollektion släpps som en sen födelsedagspresent kan man säga, alltså i slutet av maj.
Då han endast var åtta år så började han designa egna kläder. Passionen för mode växte och blev större. Inspirationen får han bland annat från Vintage-modet från Paris och även från det gamla stuket av det lite äldre modet. Gammalt börjar bli modernt igen! Drömmar och ambitioner som han har, är att öppna ett eget modehus i Paris.

”Varför just i Paris?” frågar jag.

” För att Paris är modets ursprungsstad” säger Jesper.


För er som inte visste att Paris är Frankrikes huvudstad, så vet ni det nu. Det är säkert en härlig stad, själv har jag inte varit där men det är en dröm att få åka dit. Däremot så har Jesper varit där och han tycker att det är en underbar stad men såklart bryrs det på vart man är. Jesper arbetar med sin nya kollektion som skall släppas i slutet av maj. Han försöker då att göra plagg som kan förändra ens livsstil på saker och ting.
Man skall kunna känna sig söt och snygg i kläderna och inte behöva skämmas för den man är.
En fashionshow kommer att hållas, men datumet är obestämt. Jesper påstår att han arbetat med Mari Micco och designat skor med honom. Jag bad honom att välja ut en kvinnlig respektive en manlig kändis som han tycker bär fina kläder. Han tyckte då att Angelina Jolie och Jake gyllenhaal alltid bär fina kläder. De kan sitt mode säger han sedan.

” Någon stad som du vill besöka?”


”Jag vill gärna besöka Barneys (en affär) i New York" svarar han.


”Vart vill du bo någonstans då?"


” Jag vill gärna bo på Manhattan i New York, eller i Beverly Hills i Los Angeles, men såklart kan man alltid ha flera ställen att bo på..” svarar Jesper.

Vi önskar honom lycka till med hans kollektion som skall släppas om några månader, och längtar tills vi får se hans verk. Det skall bli spännande! Hoppas att han samtidigt håller sitt skolarbete igång, haha! Datumet och vart hans show kommer att hållas, kommer att meddelas då det är bestämt! Lycka till Jesper säger vi!

 

 Obs! Det är en gammal bild så ni vet... Jesper har läst igenom vad jag skrivit och godkänt bilden. Får ej kopieras utan tillstånd. Om ni har frågor så är det bara att kommentera dem! 

 

Bland annat kändisen Jake Gyllenhaal som hade bra smak när det gällde mode, enligt Jesper!


En ny Månad! - Jag vill ha Sommar:)

Tja:-) Hur mår ni? Själv mår jag väldigt bra, förrutom att det är lite kallt, haha! Jag vill ha vår och Sommar men det fattar inte vädret... Haha! Vad jag hatar det. Längtar inte ni till sommaren då man ligger på stranden och försöker sola sig brun, och sedan tar ett dopp i havet och äter glass! Niice! I just love it, I just had to say that! Då är det varmt och man slipper vinterkläderna. Gå runt i shorts och t-shirt. Men nu är det den första februari så det närmar sig i alla fall, om vi nu skall tänka lite positivt..

Idag har jag redovisat min svenska så nu hoppas man att ett bra betyg kommer att sättas. Sedan har man haft idrott, det var roligt faktiskt, och jag brukar ju inte säga att idrott är roligt. Jag borde faktiskt jogga mer..och jag har intalat mig det flera gånger, men det blir typ aldrig av, haha! Varit på teatern och fikat lite med syrran här hemma med familjen, vilket också var skoj. Sedan kollade jag lite på Sommar i Sverige innan, roligt roligt! Nu skall jag kolla lite på datorn, samtidigt som man lyssnar på musik på spotify såklart.
Skriver mer imorgon!:) Love ya!:)

Tumblr_lfsltocchr1qb9uyvo1_500_large

Tumblr_lfygh9yobg1qg3h1fo1_500_large

Tumblr_lfy28nctfy1qzf7mro1_500_large

Fina bilder från Weheartit!:)



RSS 2.0