http://davidspointofview.blogg.se

Jag har fått kommentarer att ni älskar bloggen och sådant! Jag har en ny nu, eftersom jag ville börja om från början igen och denna hackade lite då och då! Följ mig där istället så är ni snälla!:) Och lämna en kommentar då ni ändå håller på! Loove ya:)
http://davidspointofview.blogg.se


David har ny blogg!

Jag vet att många tittar in här ändå och att ni är runt 30-40 läsare om dagen, men nu tycker jag att ni ska ta en titt in på Davids nya blogg som heter davidspointofview och han har nästan nyligen börjat blogga där, men det går lite segt för honom eller iaf när det gäller kommentarerna och han har bara fått en hittills och det är lite snålt, sen så har han runt 15-22 läsare om dagen.. Men ni är förbaskat dåliga på att kommentera, så gör det nu.. Han skulle bli så himla glad, så do it! :) . Men jag hoppas ni går ni på hans blogg och läser den dagligen och kommentera i massor. Han skulle gilla det! :) Kram på er! :)Läs min nya blogg istället!:)

Hej alla! Detta är min nya blogg som ni borde ta och läsa istället!:) Hehe, dock är allting inte klart än, men det kommer att fixas under veckans gång, förhoppningsvis en del ikväll! Men jag hoppas att ni gillar den, så please enjoy! Fortsätt gärna läsa den som ni gjort med denna och kommentera massor! Loove ya all!:) Gonna miss this one!http://davidspointofview.blogg.se/


Bloggen läggs ned... Men en ny kommer!

Till mina kära läsare som fortsatt även om de minskat just nu, så vill jag bara meddela att bloggen läggs ned! Den kommer att finnas kvar så att man kan titta på den, men själva bloggen kommer inte att bli uppdaterat alls! Jag har gjort det valet, då mycket hackade på den osv… Dock kommer jag att skaffa en ny blogg, som jag redan gjort! Adressen till den kommer jag att skriva sen faktiskt!:)
Tack så jätte mycket för denna tiden! Kramar!

Och då den nya kommer, så skall jag göra allt för att få tiden till den och att uppdatera den så mycket som jag kan, som jag har gjort med denna innan allt gick åt helvete helt enkelt, hehe.


Är ni besvikna eller oroliga?

Ja det är ju frågan är ni besvikna eller oroliga för att David inte har skrivit på typ fyra dagar. Men ni kan vara lugna, han har inte slutat blogga han har bara tagit en paus för att tänka igenom några saker och snart sker det förändringar. Men jag (Lina) eller David själv kommer säga till när det är dags och tills dess får nog bloggen stå lite orörd. Så håll er uppdaterade! :)

Så nu hoppas jag att ni förstår ett och annat. Men om ni tycker det är tråkigt att vänta på förändringen, så kan ni läsa min blogg så länge LINA. Mer info kommer när det är officiellt :)


RSS 2.0