Ingen DH ikväll eller Cougar Town?

Hej igen! Idag gick julspelen bra tyckte jag, det var många barn som kom och kollade faktiskt och jag är ganska nöjd med min prestation! Efter det var det att gå till skolan i snön ochall ishalka på vägarna, men jaja, sånt händer då det är kallt och juletid väl! :P
Var i skolan och pluggade, haha, sedan fick jag gå hem. Min kompis höll på att säga att jag hade fina kläder hela tiden o att jag var modemedveten och så, så det var väldigt roligt att höra, fast min syster och min pappa hjälpte mig att välja kläderna, men jag hade ju inte tagit på mig vad som helst, så kan man också tänka ju...
Ikväll blir det att kolla på mina program som sänds på tv, mina och mina, de jag ser i alla fall! Skall snart plugga lite. Jag blev precis sugen på makaroner! Haha! Visste ni att det stod i tidningen att Desperate Housewives och Cougar Town inte kommer ikväll?
Jag vet inte om de har skrivit fel eller vad, för enligt tidningen så är det en film på kanal5 klockan 21.00... Skumt! Fyfan säger jag bara! Haha! Men vad kan man göra? Det är Cougar Town vid 18.00 tiden eller nått, men tror det e de gamla avsnitten. Men kolla på kanal5 i alla fall, så det är säkert att inte DH kommer att sändas! =) Man får ju bara inte missa det!


Några tips på Julmusik?

Godmorgon! Vet egentligen inte varför jag är uppe så här tidigt, så jag passade på att uppdatera lite mer som jag hade skrivit innan..
NU blir det snart att bädda sängen och att göra sig i ordning. Sedan skall man äta frukost och iväg till kyrkan fast dit går jag inte förrän vid efter åtta. Då blir det att sminka sig och allt det där, för då e man skådis igen! Haha:) Det e väl roligt, men hoppas nu att alla de som skall komma kommer, eftersom det var problem igår på grund av allt snöoväder, så bussarna hade ställt in som skulle köra många av dem, men jaja, sånt händer. Men man hoppas att det går bättre idag såklart:)
Sedan blir det skolan och det. Orkar inte just nu, men man måste ju. Men jag håller mig uppdaterad så att ni vet! Ska nog ta på min nya fina varma och sköna tröja. Nu nlir ni lite avis va? haha!! Desperate Housewives ikväll och Cougar Town, även I form med Anna Anka!! Det gillas väldigt mycket, så det blir att se på det. Vad ska ni själva göra under dagen?
Fortsätt ni läs och kommentera! Det är alltid roligt?=)


Gissa kändisen! Vem är det på bilden?

Kommentera om vem du tror är kändisen på bilden. De som svarat rätt svar kommer jag att länka i svarets inlägg:) Lycka till!:)


Dagens heting:)

Det blev den heta och snygga Amber Heard!! Hon har medverkat i en del filmer och tv-serier och blivit utsedd till en av hundra stycken mest sexigaste tjejerna i världen under åren.


Dagens fråga!

Hmm, dagens fråga! Vilka bloggar följer ni?? Svara gärna!:)


Premiär för julspelet and shopping!!

Tjenare! Äntligen så har ljusen i vår lilla stad börjat att lysa, för det gjorde dem inte igår i alla fall. Idag hade vi premiär för julspelet. Det kom ganska många personer på den första föreställningen men inte lika många på den andra, eftersom bussarna från skolorna var inställda på grund av allt snöoväder. Men det var väldigt roligt i alla fall, imorgon är det dax igen!
Sedan bar det av in till Malmö där man skulle gå i en massa affärer och kolla runt efter kläder och sånt. Det slutade med att jag handlade lite olika saker, en jacka bland annat och sedan blev det hamburgare på MAX emellan shoppingen. Det var jätte fint i Malmö med alla ljus och all belysning i stan, vilken julkänsla man fick!  Kom hem precis så nu blir det att plugga tyska tills imorgon!
Skulle lämnat in en filmrecension förra veckan och lämnar in den imorgon, så lyckat! Haha:) Hoppas ni också har det bra!
Skriver mer senare! Det blir väl att kolla på antingen Våra vänners liv eller Svenska Hollywoodfruar 21.00, vad tycker ni?!eller?


Tänd ett ljus och låt det brinna!

Första Advent redan, tänk vad tiden går! Idag har jag städat en massa här hemma och lillebror hjälpte till, vilket var väldigt snällt. Sedan har jag julpyntat lite här och var. Julkrubban sattes upp på byrån och det gjorde även vissa tomtar. Tände också det första ljuset i adventsstaken för i år. Det var jätte finns det var mörkt i köket under måltiden. Nu när jag sitter och kollar ut så lyser granen så fint på gatan och ljusen i träden, och även ljusslingorna på balkongen! Känns så mysigt, en sorts julstämning så pass inför jul.
Kommer inte ihåg vem lykttändaren var, eller rättare sagt jag hörde inte vem det var, men jag lyssnade på några låtar som luciorna sjöng på flaket ute på torget. Jag stod i fönstret för jag orkade inte gå ut just då. Var ute i stan innan idag, men det var inte så mycket marknad som jag trodde att det skulle vara. De hade spärrat av vägarna i onödan helt enkelt! Antagligen så börjar de att minska ner julmarknaden just nu, men man vet aldrig om det kommer att bli fler under månadens gång, många skall ju köpa julklappar, och det ska även jag.

Har ätit middag och en god pepparkaka innan det så nu blir det snart att slå in lillebrors julklapp som han skulle ha med sig till skolan och sedan skall jag sätta upp kulisserna ikväll i kyrkan, efter att konserten som hålls nu slutat. Det ska väl bli roligt att pynta den granen och allt det andra haha! Synd att man missar Gossip Girl och Starke Man, men det blir väl att se Beck filmen senare ikväll.
Sedan imorgon skall jag upp tidigt för då blir det julspelet, premiär! Men ni får ha det så bra så länge! :)
Några bilder från idag!


Heidi Montag and Specer Pratt - Gossip

I november förra året så plastikopererade The Hills stjärnan Heidi Montag sig. Hon ångrar sig och önskar sig att hon inte gjorde det. Hon ville då ha större bröst bland annat, men har nu ångrat sig. Hon önskar sig att vara sitt eget jag, orginalet. Själv skyller hon på den döde plastikkirurgen att det var han som lurade henne att göra operationerna.
- No more botox or anything... she says. Haha, som om det kommer att hålla. Alla i LA gör ju operationer för allting där handlar om att se snygg ut och att sköta sin kropp på ett bra sätt. Spencer Pratt (hennes man) säger att det är operationerna som har gjort att de har varit i äktenskapskris.

Men vad tycker ni? Dessa två människor gör allting för att få vara med i media. Hittar de på elelr vad? Eller tror ni att de talar sanning? Kommentera o rösta:) Det blev lite Celeb gossip nu eftersom jag inte orkat skriva så mycket innan!
Så läs gärna och kommentera how much you like!

Bildextra! Heidi Montag under kniven


Blake Lively and Madonna in NY!

Det var lite Fashion i New York och såklart kom Blake Lively dit, Gossip Girl stjärnan, men vad är det hon bär på fötterna?
Lårhöga stövlar?! Vad tycker ni? Coola eller?

Kändisduell: Blake Lively vs Madonna

Och Madonna var också där med samma likadana stövlar, men passade stövlarna bäst på Blake eller på Madonna? Vad tycker ni?

Kändisduell: Blake Lively vs Madonna


Första Advent:)

Idag är det söndag och det menas med att det är första advent. Ja, nu är det inte länge tills det blir jul. Skall snart städa och plocka undan, fixa lite med julpyntet och packa in julklapp till min lillebrors klass. De ska bytta julklappar imorgon. Sedan blir det att äta frukost och sen kommer syrran. Maten som serveras idag blir nog gryta. Ska ut till stan och se vem som blir årets lykttändare och allt det där, med familjen i eftermiddag. Ikväll så missar man tyvärr Gossip Girl, för att man ska till kyrkan och göra i ordning inför imorgon.
Jag ska hjälpa till med kulisserna, och pynta granen m.m vilket blir roligt. Ha det jätte bra allihopa så hörs vi:)
Glöm nu inte att tända det första ljuset i ljusstaken! För det ska jag göra idag! XoXo


Dagen innan Advent..

Tjenare igen! Genrepet i förmiddags gick väldigt bra, det var en förälder som kom och lyssnade också och han sade att det var bra. Sedan gick man till mormor för att lämna tvätt som hon var så snäll att tvätta till mig. Sedan blev det att leta efter en ny vinterjacka men vi hittade ingen fin så det blir att åka till Malmö på måndag som bestämt. Det blev att äta färdigmat från Sibylla, haha! Gott ju!
Sedan blev det kaka efter det. Vi hjälptes åt att sätta upp ljusslingerna på balkongen så det lyser jätte fint nu då det är mörkt, och snön gör så att det blir ännu finare, så snön är ju bra till någonting i alla fall! Ellerhur? Haha! Jadå!

Efter det var det att kolla på filmer Air Bud som var väldigt bra. har varit på Maxi och handlat en massa. Skall kolla på filmen Tomten är far till alla barnen, och den har jag sett innan men det skadar såklart inte att se den flera gånger! Det är en svensk dramakomedi som är väldigt bra, med bra skådisar också! Yeah! Sedan blir det att äta paradischoklad till det, och dricka det första glaset med julmust för i år! Nu väntar det varma badet så vi hörs senare! Love ya! Please read the blog and Comment how much you like.
Nu blir det genrep!

Nu ska man äta frukost så vi ses sen helt enkelt, haha! Skall till kyrkan och öva på julspelet, det är genrepet idag. O dom har fått fört sig att man skall vara där redan vid niotiden. Nä! Det orkar jag inte,men det e väl att bita ihop ändå och gå dit såklart. Det finns ingen utväg! Men det är jätte kul att träffa alla så det blir roligt ändå! Och roligt att spela teater... :)
Det är väldigt mycket snö ute, som det snöade igår, jag tror inte vädergubbarna lyssnar ett dugg på mig som inte vill ha snö än. Måste ju handla ett par varma skor så det blir att putsa sina svarta Björn Borg skor och ta på dem nu då man skall ut då.
Sedan sin vinterjacka med trasigt blixtlås.. I hate it! Men jag skall inte lägga allting på er.

Igår var det Idol i Malmö Arena, jag var varken där och kollade på det eller såg det på tv. Jag följer inte idol mer, så jag vet inte vem som skall vinna eller vem som är bäst helt enkelt. Men det var Linnea som åkte ut! Det vet jag! Vad tycker ni om det då?
Nu skall jag fixa mig i ordning o bädda sängen. Snacka lite med familjen innan jag sticker så hörs vi senare! =) U know u love me!
XoXo - David

billy_iller_pa_julklappsjakt-75247-263690.jpg
Detta är föreställningen. Imorgon skall jag hjälpa till att sätta upp kulisserna på kvällen, så skall fota så ni vet hur det ser ut, men det blir på måndag. Får ju inte avslöja för mycket!


I´m Dreaming of a White Christmas

Så löd rubriken, och det är vad jag gör, jag drömmer om en vit jul, och än så länge så ser det ut att bli en vit jul. Men jag tycker ändå att det är lite tidigt att komma snö nu. Men det ser jätte fint ut med granen utanför fönstret som lyser. Julen börjar att kännas så nära.
Måste snart börja skriva min önskningslista till alla och börja handla till dem också. Älskar julen, men vem gör inte det? Haha!

Idag har jag redovisat min engelska och musiken i skolan. Hade elevråd så det blir att skriva elevrådsprotokollet i helgen tills nästa vecka, eftersom jag är sekreterare. Stannade till skolan till tre och efter det stack jag till kyrkan för att öva med julspelet. Det var väl roligt! Imorgon skall jag upp tidigt för jag skall vara i kyrkan redan vid niotiden eftersom julspelet börjar att spelas på måndag. Har även beställt tid för klippning och slinging hos min frisör.

På söndag är det första advent, tänk vad tiden går! Då blir det att gå i stan och se vem som blir årets lykttändare. Jätte roligt!
Då blir staden som ett litet New York, eller nått, haha då lamporna tänds! Det är vad jag annars brukar kalla Malmö för! Ha en bra kväll!
Det kan hända att jag skriver mer senare ikväll, chansen finns alltid. Nu kollar jag i alla fall på en svensk fars från 2009, med bland annat Annika Andersson i den. Kommer inte ihåg vad den heter, någonting med otrohet… :)
Ps; Datorn vill inte fungera med bilder just nu, så ni får bilder sedan!
Love ya! =)Därför fick jag ta en fin bild på google. Sorry:)


Ett tråkigt inlägg - roligare ikväll!

Hellooo! Igår så kollade man bara på lite olika program som på 24 timmar, och sedan på Maria Wern. Hade egentligen mycket att göra igår men gjorde inte så mycket, eftersom jag var riktigt trött.. Men det blir att göra det idag. Skall ha ph-samtal på morgonen antagligen och sedan så skall jag inte stanna till klockan tre i skolan idag, eftersom jag måste snabbt hem och bytta om innan jag skall och repa i kyrkan. Shit! Idag är man med i fösamlingsbladet och imorgon är man antagligen med i tidningen! Men det är alltid roligt, eller inte då de tar de fulaste bilderna haha! Vad ska ni göra idag?
Då jag kommer hem igen, senare ikväll så skriver jag ett roligare inlägg till er! Thank You for Reading!! Please Comment.. Love ya:)


Lussekatter e gott!=)

Var antaglien så trött igår kväll så att jag inte kunde skriva då, men annars glömde jag väl det. Kommer inte ihåg i alla fall. Men ikväll missar jag inte det, haha! Åt lussekatter idag! Det var den andra gången jag gjorde det. Efter skolan fick man snabba sig hem för att byta om för att sedan gå till kyrkan, då man skulle repetera julspelet som vi skall spela nästa vecka! Det ska bli jätte roligt! Har haft scenkläderna på oss, myggorna så man känner sig som en riktigt stor skådespelare.
Spelar även men en skådespelare som heter Tony Lundgren! Men det går väldigt bra för oss! Känns bra i alla fall..
På torsdag kommer pressen! Ikväll blir det att plugga lite och sedan skall man kolla på Desperate Housewives och sedan Cougar Town efter det! Kollar på Anna Anka nu! Älskar bara tisdagarna, haha! Ellerhur? Visst gör man!!=)

Skulle egentligen på teatern vid sjutiden men det blev inte, för att jag var klar i kyrkan då och behöver ta det lugnt efter det, om man börjat redan efter skolan i några timmar. Nu ska jag kolla vidare på tv:n och så får vi se vad som händer sedan! Men man missar inte de andra programmen! :) Ha det jätte bra!So we are going back on Wisteria Lane 21.00!!


Ny Design!! :)

God morgon! Skrev inte så mycket igår men det skall bli ändring på det haha! Idag så skall jag hålla i en debatt på steg 28 i svenska i skolan, jag skall argumentera med två andra personer som också är med mig på nej sidan och sedan är det tre personer på ja sidan, men vi skall krossa dem! Ellerhur? Det måste vi göra.

Först skall man äta frukost och göra sig i ordning, sedan visa alla bilder och filmer från konserten för en lärare som krävde att hon skulle se dem!! Sedan blir det matte och svenska. Måste även jobba med musiken som skall vara inlämnad på fredag, så man har lite panik där! Hoppas nu jag kan manuset ikväll då vi börjar repa med skådespelarna! Ha en bra dag! Så hörs vi senare! :) Love ya!
Vad tycker ni förresten om min nya design på min header? Kolla där uppe!


Dieselråtter och sjömansmöss

Tjenare!! Idag har man varit lite hos mormor och sedan pluggat lite på manuset, eftersom repningarna i kyrkan börjar imorgon vilket skall bli kul imorgon. Sitter hos Lina nu! Det är jätte roligt. Vi har fixat design och så...
Kollade även på julkalendern Dieselråtter och Sjömansmöss, en gammal julkalender sedan 2002.
Sedan ikväll blir det att plugga och efter det blir det antagligen Beck filmen på fyran.
Har precis ätit hemmalagad eller hemmabakad pizza!! Hur fan säger man det?! XoXo

 

 

 


In this Evening - nothing to do!

Jaha! Då har man kollat runt på olika tv-program ikväll, fast nu tittar man på Heartbreak Hotel! Maria Lundqvist och Helena Bergström spelar tillsammans, det är en svensk dramakomedi som är väldigt bra! Men jag blev så himla trött då är reklamer, om inte tala om nyheterna som kom klockan 22.00 – 22.20. Tycker inte ni också att det är störigt med så mycket reklam? Haha! Det är bra ibland då man måste på toa eller hämta mer sötsaker och så, ellerhur? Men det blir att kolla vidare på den, och att se slutet! Imorgon blir det att plugga till skolan och att öva manuset, eftersom vi ska börja repa nästa vecka! Men skriver mer imorgon! :) Love ya!!


Några bilder från Lady Gagas konsert!

Här kommer några av de bilder som jag fotade, men har en hel mapp på datorn fullt av bilder och av filmer! Nice=)
I´m really happy!!!  Love ya!Lady Gaga i Malmö Arena då jag var och kollade på henne med min syster och Emma :) Det var jätte bra! Älskade hennes stil och kläder fast hon inte hade några ^^ Haha!! =)

Lady Gaga i Malmö Arena då jag var och kollade på henne! Sjukt coolt att stå så nära Lady Gaga, nästan precis vid scenen!! :)Lady Gaga i Malmö Arena då jag var och kollade på henne! Sjukt coolt att stå så nära Lady Gaga, nästan precis vid scenen!! :)

Vad tycker ni?? Kommentera gärna, men jag har många fler foton fast orkar inte lägga ut alla! Ha en trevlig lördag för det ska jag ha, hoppas man!


Lady Gaga i Malmö igår kväll :)

God morgon allihopa! E fortfarande lite trött efter konserten igår. Det var många folk i Malmö Arena kan ni tro. Först då vi kom in blev man visiterad och en massa sådant, hög säkerhet, vilket är bra. Sedan kollade de biljetterna och de kollade biljetterna igen då man skulle till sina platser. Vi stod upp, och vi stod precis vid scenen. Så jäkla coolt!!

Det var en DJ som dansade runt till musik och hon levde sig verkligen in i det. Hon drack även en amerikans whiskey på scenen.. Sedan så kom förbandet som jag inte kommer ihåg vad de hette, men de var faktiskt bra! Killen som bland annat sjöng var klädd i en klänning, kjol, som han sedan tog av så att han bara stod i ett linne och något annat. De var också från New York fucking* City som Lady Gaga, som de själva sade. Orkade inte räkna hur mycket han svor haha! Höjdpunkten på kvällen var då Lady Gaga började sjunga sitt öppningsnummer. Alla skrek under hela konserten och hoppade runt, sedan var det någon dansk som var jätte jobbig och knuffades…

Men, men, det var jätte bra! Vi var The Ball monsters, och vi såg monstret på scenen. Det var helt fantastiskt att stå så nära Lady Gaga på riktigt, eftersom vi stod precis vid scenen bakom två andra personer. Shiit! Nice! Haha! Så det var The Monster Ball Tour, och jag fick många foton också som blev bra, även filmer. Så det blir att lägga ut dem här och visa för lärarna som ville se det på skolan, och antagligen att lägga ut det på facebook sedan kanske. Hon sjöng många låtar som var bra som man hört tusen gånger, hehe, sedan så berättade hon en massa om att man skall vara säg själva och släppa loss, bry sig inte om alla andra. Hon var själv mobbad i skolan, och titta var hon är nu! En världsartist. Hon hade även sina jätte fina klänningar på sig! Ha det jätte bra! Hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera! Vet inte om jag ska till Ikea idag, antagligen blir det att åka dit, och sedan ta det lugnt. Love ya!Fler bilder kommer i ett eget inlägg!! :)


Lady Gaga i Malmö Arena

Jadå! Som ni ser i rubriken så kommer Lady Gaga i Malmö Arena ikväll, den 19 november. And guess what? Jag har biljetter dit med min syrra och hennes kompis! I´m so lucky haha! Det ska bli jätte roligt. Får hoppas att hon är lika bra som Britney Spears då jag såg henne år 2009 i London...
Har lovat att kolla kläderna som Lady Gaga har på sig eftersom mina lärare vill veta! Först ska jag till skolan så jag åker senare i eftermiddag. 19.30 drar det igång! Fick reda på att vissa av mina kompisar och att någon i min släkt ska dit, så det blir att hålla utkik från dem! Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning och äta frukost, sedan skall jag plugga som fan i skolan så att det blir klart, så att jag sedan kan njuta av att bara släppa loss i arenan! Security here I come=)
Skall ladda kameran sedan då jag kommer hem, för man måste ju försöka att fota! Sedan får man öva in lite sånger av Lady Gaga för vi sjunger alltid med! Haha :) Love ya!


Imorgon blir det Malmö och se...

Tjenare igen! Tänkte att jag måste blogga lite nu haha! Ellerhur? Idag har ännu en skoldag gått och jag är ganska nöjd med min prestation i skolan. Stannade till klockan tre eftersom jag hade ph-samtal idag. Sedan blev det att gå till stan med Emma och Thea som skulle handla, så man gick in i olika affärer, sedan postade jag kedjebreven till olika personer som jag skulle göra. Det är ett kedjebrev som varit igång från 1998, vet faktiskt inte om man skall tro på det eller inte, men nu valde jag att skicka vidare det som det stod på lappen. Det var min lillebror som hade fått den. Sitter nu och kollar på våra vänners liv i repris, varför har jag inte följd det innan? Tycker att den är bra nu då jag sitter och kollar på det. Har precis druckit upp en kopp med varm choklad, fast drack dock inte koppen! Haha :)
Hoppas att ni också har det bra! Jag blir jätte glad av era kommentarer så att ni vet! Ha en skön kväll, för det tänker jag ha!
Nu ska jag kolla vidare på datorn, sedan imorgon är det dags för Lady Gaga konserten!! Love ya!


Photo from google!


Cykla eller gå??! :)

Hej allihopa! Idag så har jag mycket som jag skall göra faktiskt. Skall skicka vidare sex stycken kedjebrev, sedan så skall jag till skolan och plugga som fan. Imorgon är det ju konserten så det blir att jobba på nu, eftersom imorgon kommer man bara att gå och längta ihjäl sig ellerhur? På dagens schema i skolan så blir det engelska, No och svenska tänkte jag. Tur att man får bestämma själv! Haha!
Har PH-samtal idag, vilket inte är jätte roligt, eller roligt är det ju för att vi alltid har roligt med vår lärare som snackar om allting, o då menar jag allting, men ändå. Jag måste stanna i skolan till klockan tre. Därför tänkte jag nu... Ska jag cykla eller gå hem från skolan? Får skjuts av pappa till skolan men måste i så fall gå hem som jag brukar.. I don´t know!
Glömde även säga att jag såg en film igår på tyska, och utan någon text alls, fast det var inte så svårt. Jag förstod vad den handlade om. Det var redovisningen av steg 30 i tyska, och sedan pratade vi muntligt om den. Det blir att skriva en recension om filmen på tyska tills nästa onsdag då den skall vara inlämnad! Lola rennt hette den (Spring Lola blir den svenska titeln).
Det blev också ett kort inlägg nu på morgonen, ska komma på någonting att blogga om senare!
Och ni måste läsa allt på lördag, för då står det om Lady Gaga konserten! Have fun! You know you love me! XoXoI miss that time! I wanna go back to my city! :)American Dream - Marina and the Diamonds

Idag har man varit i skolan. Vad veckan har gått snabbt, redan torsdag imorgon vilket är bra. Då har jag mitt Ph-samtal och skall stanna kvar i skolan tills klockan tre. Har kollat på i 24 timmar, då det var Anna Book och Maria Montazami som skulle bo tillsammans. Maria är helt klart bästa i Hollywoodfruarna i alla fall, nu då inte Ms Anka är där!!

Skulle sedan se dubbelavsnitten av Välkommen åter på kanal fyra, men vad tror ni att jag gör? Jodå, jag somnar och ser typ fem minuter innan det slutar… Detta var ett kort inlägg och jag kommer såklart att skriva mer någon annan dag! Men nu tror jag att sängen kallar, eller snart i alla fall! Godnatt på er!=)
You do what you got to do, and don’t fuck up on me! Haha! Det måste bli mitt nya citat..Kvällens Desperate Housewives!!=)

Jaha, då har man kollat på kvällens Desperate Housewives och nu sitter man och kollar på Cougar Town där även Jennifer Aniston medverkar i ett avsnitt. Men åter igen back till DH. Kvällens avsnitt var bra, liksom alla de andra avsnitten såklart, haha!
Susan fick ett jobb som Lynette´s nanny, men hon förväntade sig ett jobb i Renee´s och Lynette´s nya inredningsfirma. Kommer det att bli bråk mellan Lynette och Susan eller kommer det att lösa sig? Det löste sig till slut men man vet aldrig, hur länge det kommer att vara såklart. Bree har hamnat i klimakteriet och dejtar fortfarande Keith. Hon gick till en doktor, Dr Wagner men sedan visade det sig vara Keith´s mamma. Shit! Vad pinsamt, o där har Bree delat med sig av jätte mycket, och sagt att hon skall ljuga för sin kille för att han inte skall göra slut då hon kan verka äldre än vad hon redan är.

Gabbi fick en gaychock, då hon trodde att Bob skulle förföra Carlos. Men det slutade med att det inte blev en golfweekend för Bob och Carlos utan Bob och Lee hånglade, har de funnit tillbaka till varandra eller? Och något av det värsta av allt! Paul´s fru är Felicia Tillmans dotter och hon ringer och besöker henne för att säga allting vad Paul har för sig, och i kvällens avsnitt så fick hon reda på vad han skulle göra med sin före detta cellkamrat. Han skulle göra någonting som skulle få grannarna att lida… So what is going to happen?
Se nästa avsnitt på tisdag klockan 21.00! Nu ska man kolla vidare på Cougar Town! :)

Desperate Housewives   


Desperate Housewives ikväll:) <3

Har städat idag, och håller just nu på att öva på mina glosor i tyska samtidigt som jag kollar på I form med Anna Anka.
Imorgon ska man kolla på en film på tyska, sedan skall man prata om den. Jag vet inte vilken film det är, och det får man inte heller reda på eftersom man inte skall kunna se den innan och sedan fuska. Haha! Det är jag och Sofie som skall redovisa steg 30 imorgon, och det kommer ta nästan hela dagen. En film och sedan att snacka om den. Filmrecensionen skall vara inlämnad på onsdag nästa vecka i alla fall, så det är lugnt. Antagligen kommer det att vara tysk text på filmen också.
Är det någon som kan fixa några cider till mig imorgon? För om jag skall överleva att kolla på en tysk film så behöver jag nog sprit, ellerhur? Hahaha, nä, jag skojar bara såklart!

Det är nog inte så jobbigt, och jag får väl skylla på mig själv eftersom jag har valt att läsa det själv. Det är ju bra att jag övar nu, så att jag klarar av att snacka tyska imorgon, för jag tänker alltid på engelska då jag ska snacka tyska, och det får bara inte hända imorgon, eftersom det handlar om mitt betyg.

På kvällens schema står även att göra lite av resten av läxorna som man har denna veckan, sedan ska jag kolla på Desperate Housewives och på Cougar Town, och jag längtar till de programmen! Yeeaaahhh! Eftersom Jennifer Aniston (min favorit skådespelerska) är med i kvällens avsnitt av Cougar Town. O Desperate Housewives får man inte bara missa så ni vet!
Jag vet att många av er också ser på det:)

Do what you got to do and don’t fuck up with me!Jennifer Aniston och Courtney Cox spelar tillsammans och möts igen i serien Cougar Town, då de inte spelat tillsammans sedan serien Friends. Courtney Cox spelar i Cougar Town, där hon har huvudrollen, och Jennifer Aniston deltar i kvällens avsnitt! Don´t miss it!


Prince William of Wales is getting married! - London

Eftersom jag älskar England och har koll på vissa saker där, så kan jag säga att prins William av Wales som kommer att bli kung av England då drottningen väljer att avgå eller då hon dör, har förlovat säg.
Prins William fölovade sig med Catherine Middleton, även känd som Kate. Under våren eller sommaren år 2011 kommer det att ske ett kungligt bröllop i London. Förra månaden skedde förlovningen under en resa i Kenya, säger Hovet. Då bröllopet är skett så sägs det att de kommer att flytta till norra Wales, eftersom prins William kommer att fortsätta att tjänstgöra vid flygvapnet.
De är 28 år och har varit ett par sedan år 2001, men har dock haft en paus under år 2007.

Prins William har förlovat sig!


The Bill

Tjenare! Jaha, då är man hemma. Två skoldagar har gått, och hoppas dessa två dagar som kommer går lika snabbt, för jag bara längtar tills på fredag då det är Lady Gaga konserten i Malmö Arena! Shit! Vad jag längtar! Ska dit med syrran o Emma, vilket ska bli kul såklart. Sitter just nu och kollar på The Bill, en brittisk tv-serie som handlar om polisutredningar i London såklart. Haha! Are you surprised? No, cause it´s about London.

Sedan blir det att städa och plugga vilket behövs. Funderar över vad jag ska önska mig i julklapp av alla, och det är verkligen svårt. Mmm, men det löser sig. Det är inte ens december men tiden går fort, alledes för fort, och egentligen så har man tusen saker att göra i skolan för att få sina betyg, och att välja gymnasium. Funderar på att önska mig pengar, kläder, parfym, med mera. Massa mera. Haha*
Skriver mer i kväll så hörs vi! SeEyA LaTeR!:)


Svenska Hollywoodfruar - 21.00

Godkväll! Det är väl ett ord som sitter i hopa eller? Jag brukar vara bra på särskrivning eftersom man gör det ibland annat engelskan. Haha! Jadå. Idag har man varit i skolan, ännu en skolvecka som skall passera. Man har pluggat på det man ska. Var även uppe hos mormor idag och åt Banana Split som jag gjorde till mig själv, riktigt gott faktiskt och nu blir det väl att kolla lite på programmet Ung och Bortskämd. Sedan blir det Svenska Hollywoodfruar som man definitivt inte missar, ellerhur? Yeah!
Jag kan säga att ny design är på väg i slutet av veckan, då min kompis skall hjälpa mig. Ha det gött allesammans så hörs vi sen!
Någonting som ni förresten vill läsa om och som jag ska skriva om så kommentera bara i kommentarfälten!
XoXo :)Just nu är Maria Montazami min favorit i Svenska Hollywoodfruar eftersom Anna Anka inte deltar mer... O hon använder ju läppstift 24/7 och har lärt sig hur man tjänar sina egna pengar. Om ni vill ha ett stiltips från henne så sätt gärna några olika "tassels" toffsar, runt om i huset! Haha!


Ännu en måndag o helgen e förbi

Godmorgon alla glada! Fattar inte varför jag går upp nu, men snart ska man väl äta frukost och göra sig iordning inför ännu en skoldag. på schemat idag så ska jag gå och träffa studievägledaren har jag bestämt mig för, rektorn har ju äntligen anställt en. Sedan är det mattegruppen, svenska och tyska som gäller även lite engelska. Jag börjar tänka på julen redan. Måste snart börja handla vissa julklappar. Men vet inte vad alla önskar sig så jag måste fråga dem ju. Vet i alla fall vad jag ska ge till min syster men det säger jag inte här, eftersom hon läser bloggen då o då. Haha! Jag vet inte ens vad jag själv önskar mig, så jag får gå runt och kolla runt och skriva ner en meters lång önskelista.
Nä! Julen handlar faktiskt om att man är med familjen och släkten, äter god mat och allt julgodis, spelar spel och kollar på Kalle Anka på tv. Eller? Jag tycker julklapparna också är en del av julen och tomten, men inte det allra viktigaste...
Men det är bara november nu, så what the hell? Ha en bra dag i alla fall så hörs vi sedan!


Mona Sahlin avgår

Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin avgår. Jag tycker själv att det är bra, men ska inte säga så mycket om vad jag tycker. Vad tycker ni egentligen? Det är många som säger att hon har levt sitt liv för politiken, som hon också har gjort. Men man vet aldrig om hon kommer att komma tillbaka. Jag tror att det kommer bli ännu större rebalder om detta än vad det redan är.


Jealousy - Paris Hilton

Jaha, då sitter man och kollar runt på datorn igen. Har precis sett klart Starke Man och såg alla repriser idag av de program jag missat, samt Gossip Girl som jag skrev i inlägget innan. Snart blir det att kolla Beck lite sedan får man väl sova så att man orkar med skoldagen imorgon. Jag har lagt upp en liten egen plan till nästa vecka. Jag ska redovisa tyska och engelska i veckan som kommer. På fredag är det konsert i Malmö! Jadå! Jag har biljetter till Lady Gaga! Som om inte alla redan visste det. Haha! Men det ska bli super roligt! Det kommer det att bli! Måste vara självsäker på det ju, o jag ska fan vara först i kön! Den som kommer före mig vet jag inte vad jag gör med^^ Haha igen!

Ska väl läsa några tyska glosor nu eller något sådan, inte vet jag. Pallar inte en skolvecka till, helgen har gått så snabbt, så himla drygt ju! Det är fortfarande Fars Dag idag så jag hoppas ni inte glömt att fira honom. Vi ska fira min pappa nästa vecka istället.
Fortsätt läs så håller ni er uppdaterade om mitt liv! Love ya all=)

Skulle ju lägga upp en outfit ikväll, men den blev inte jätte bra eftersom kameran slutade fungera. Måste ladda den sedan! Så ni får nöja er med min tröja som är köpt på Primark i London=) O sedan blir det snyggare bilder någon annan dag får vi ju hoppas.

 


Gossip Girl

Oh, Jenny is back again. Vad hände egentligen med bråket mellan Blair och Jenny och Jenny´s utvisade. Blair förstörde Jenny´s klänningar, men hon fick en ny intervju hos modedesignern Tim Gunn. Under festen så skall Blair ge igen på Jenny, men där får hon tänka om lite. Plötsligt får alla ett sms där det står sanningen om Blairs och Jenny´s bråk, och att det var Chuck Bass som tog Jenny´s oskuld. Is it gonna be a World War 3 on Upper East Side in NY?
Oh yeah, it´s true. Jenny is back, but she is leaving again. Hon har en gång varit en Gossip Girl, men åker nu från New York, men man vet aldrig om hon kommer tillbaka eller vad som kommer att hända. We´ll see what happens.
Längtar tills nästa vecka, då nästa avsnitt kommer såklart!! XoXo


Desperate Housewives i repris

Tjenare! Sorry att jag inte skrivit någonting idag. Var i kyrkan innan eftersom kusinen skulle få en present där då han döptes år 2007, sedan blev det att fika och äta mat. Nu kollar jag på Desperate Housewives i repris eftersom jag missade det i tisdags. Sedan blir det att kolla på Cougar Town, Gossip Girl, Starke Man och antagligen Beck filmen som jag tror jag sett.
Ska nog kolla om jag behöver plugga någonting inför veckan. Skriver mer ikväll, då jag lägger upp någon bild tror jag, ska nog fota lite!=)Ha det bra! x


Susan, one of my favourites=)


Ett lyckat barnkalas - nu e man lite trött

Då man gick upp till mormor innan idag så fick man handla bullar och bakelser för kusinen och mobror var där. Väldigt kul att träffa dem men man träffar den lilla busiga kusinen imorgon då vi ska gå på någon familjegudtjänst i kyrkan eftersom han är döp år 2007 så får han en bibel eller något sådant.
Nu har man i alla fall haft ett lyckat barnkalas för lillebror. Det var ganska stimmigt och rörigt eftersom de är barn ändå, men då började jag fixa lekar och sedan kom maten och efterrätten och såklart godiset som alla längtat efter! Bilder från kalaset kommer imorgon! Fotade bland annat den goda efterrätten. Nu ska man kolla lite på Saltön igen fast med mormor som inte kommer ihåg de senaste och sista avsnitten, säsong tre. Sedan vet jag inte vad jag ska göra, kanske någon film eller nått, om vi hinner och orkar, för vi båda brukar ju somna framför tv:n! Min kompis ringde under kalaset men får ju ringa tillbaka till henne imorgon, inte nu, pallar inte, så snällt! Haha! Ska alla fall gå in och kolla på säsong tre nu igen och äta lite godsaker som vi har över. Det är självklart det bästa! Skriver mer imorgon, hoppas ni längtar haha! Har ni också haft det trevligt? En superhelg eller vad? :)
Puss som många säger=)Snygg outfit på snygg person!!!!! Vad tycker ni?


Another day is passing by

Jaha, då blir det snart att städa och sedan äta frukost. Måste till mormor sedan tror jag och förbereda inför barnkalaset. Så man får hoppas att de kommer så mycket man handlat! Det var så roligt igår, då vi skulle få plats med sju kassar fyllda med varor i bilen och bilen var nästan redan full... Shit! Men det gick ju, man fick organisera om! Funderar lite om jag ska baka lite idag, men tror inte det.
Jag kommer inte ihåg vad det serveras till mat, men sedan är det i alla fall Banana Split med glass och chokladsås. Vi ska lägga upp det så det blir fint! Skriver mer sedan! Läs gärna och kommentera, det är in bäst på=) Tänkte slänga in ett inlägg om vintermodet sedan, vad tycker ni om det?! Haha!
SeEyA LaTeR :)


Glöm inte fars dag imorgon!!

Imorgon är det farsdag. Glöm inte det! Vad ska man köpa på farsdag då? Köp någonting som han gillar. Ibland blir jag trött då man ksall handla slips och så eftersom det är så gammalt, eller uttjatat! Många gör det...
Men en skjorta eller trisslotter och choklad brukar alltid gå hem! Det är bara att kolla på erbjudanden i affärerna! En annan sak är att köpa en radiostyrd hellikopter eller någonting sånt! Det går hem hos papporna, eftersom de ibland är lite barnsliga och älskar motorer.


Bean - Den totala katastroffilmen

Mr Bean är tillbaka. Den är inspelad år 1997. Jag har sett filmen innan men man kan se om den igen! Han skickas från National Potrait Gallery i London, till Los Angeles i USA för att vakta ett konstverk, och det har ju givetvis konsekvenser...
En blandad brittisk och amerikansk humor tycker jag. Filmen är regisserad av Mel Smith.
I de andra rollerna ser vi bland annat Peter MacNicol, John Mills, Sandra Oh med flera.


File:Bean movie poster.jpg


This evening - taking it easy!

Jag är nöjd med mig själv idag. Jag stannade kvar tills klockan tre i skolan för att skriva klart min analysering i idrotten och lämnade in allting som hade med uppdraget i idrott att göra. Vi hade även elevråd idag också var jag med och planerade arbetsgången inför den nya kursen om Kalla Kriget, trådkurs 7. Orkar verkligen inte en kurs nu!

Sedan blev det att åka till Maxi för att handla hem lite varor och att handla till lillebrors kalas imorgon, då vi följde med mormor. Har precis ätit lite godis och mer blir det sedan. Jag kan antagligen inte vara nyttig, o jag som var hos tandhygienisten idag ju! Haha!
Köpte även ett Marabou White, eftersom jag tyckte det var gott. Men vet inte om jag orkar äta det nu, kommer bara ta en bit då och då i så fall och inte proppa i mig det i fall ni trodde det. Det blir att bläddra runt på lite tv-program nu ikväll. Allting krockar tycker jag. Ska se lite på Två ägg i högklackat, men har sett den filmen tusen gånger nu känns det som och jag har även den. Sedan blir det såklart Mr Bean klockan kvart i åtta, har jag för mig att den började. Han är för rolig, typisk brittisk humor, o vad fan? I love Britain! Haha.

Någon som har några förslag på lekar som man kan ha på ett barnkalas förresten? Haha! Har redan några som jag tänkte köra, men är öppen för förslag! O skriv gärna om ni vill ha något speciellt inlägg på bloggen, eller nått.
Puss som alla skriver då^^

Tycker synd om ni inte har godis så här är lite (ögongodis) ! !=)Girl getting annoyed because she can´t sing the right tones

Haha! Har ni sett denna tjejen? Hon skriker då hon inte tar tonerna rätt. Helt roligt blir det men hon e ju också helt sjuk! Is this a joke?!!


Godmorgon alla trötta...

Vad det är mörkt ute nu på morgonen. Fick tvinga mig upp ur sängen precis. Ska till tandhygianisten senare eller nått... Då jag kommer till skolan blir det att gå på engelska lektionen som man inte varit på åratal, inte konstigt alls eftersom alla pass krockar med varandra på något sätt. Sedan blir det att jobba med uppdraget i idrott som skall vara inlämnat idag!! Shit! Men det ska jag klara, har jag bestämt mig för!
Det är elevråd idag också, det orkar jag verkligen inte med. Ska även följa med och handla till lillebrors barnkalas imorgon! Nu ska man komma på roliga saker tills kalaset. Jätte roligt! Hoppas ni också har det bra då! Så ses vi sen, roligare inlägg kommer ikväll och i helgen, så läs då och kommentera gärna.
XoXo

Se hela bilden


Teenage Dream - Katy Perry

Har äntligen gjort klart den ena uppgiften i idrott, vilket är bra men ändå! Ska göra den andra uppgiften imorgon. Kollade lite på tv innan, på bygglov tror jag att det hette haha!  

Har förlorat lite av mina läsare de senaste två dagarna eftersom alla har så mycket i skolan och även jag. Imorgon kväll skall det bli ett roligare inlägg vilket jag lovar nu! Men ni får nöja er med detta så länge! =) PS; det blåser som fan ute!!


Hero - Enrique Iglesias

Ett litet låttips - en jätte bra och fin låt! Lyssna! vad tycker ni? Den är ju gammal, men den har inte dött ut;)


Ett inlägg utan någon speciell rubrik!

Godmorgon! Steg precis upp, så nu tänkte jag bara slänga in ett kort inlägg på bloggen haha! Tittade på 24 timmar igår, med Pernilla Wahlgren och Marcus (modellen) kommer inte ihåg efternamnet på honom. Sedan blev det att titta lite på efterlyst, o man var inte efterlyst som tur var, haha! Sedan blev det åter igen Välkommen Åter som är skitbra. Men jag tror jag somnade mellan pauserna lite då o då.
Idag ska jag snacka med min NO-lärare om mitt prov och så, så jag får hoppas att jag får göra om det ändå. Hört rykten av folk att man inte får göra om det men det ska jag fan se till att jag får göra. Kan inte gå ut med IG i Kemi och i Fysik ju, ellerhur?
Annars ska jag inte göra något speciellt idag, jo, redovisa matten faktiskt! Så jag hoppas verkligen att jag klarar det. Ska öva in stegtestet nu så att de går bra! Sedan ska jag nog gå på en sådan övning i tyska steg 29 om hur man skriver en filmrecension på tyska, eftersom vi skall redovisa steg 30 nästa vecka. Oh nä! Jag är inte sjuk! Jag bara är så högt kanske, men lågt i matten, därför jag sällan snackar om den! Nu blir det att göra sig i ordning och äta frukost tror jag. Men ha det bra! Duschen kallar! :)


De tjänar bäst

Vem tjänar bäst i Hollywood? Det är många unga personer som Miley Cyrus, Lady Gaga och Taylor Swift men som samtidigt är stenrika! Den eviga ettan är fortfarande kvar på tronen som den som tjänar mest, och det är såklart Oprah Winfrey som tjänar 700 miljoner dollar…
För mer information så kan du söka på google eller gå in på msn! E det verkligen inte sjukt att tjäna så mycket???
Det är som en lärare i skolan sa idag till mig, skit i proven o bli bloggare=) Hahaha!!=)

Unga och snuskigt rika 

But sorry girls, Oprah Winfrey earns much more then you... :)Amarula Tree - Amanda Jenssen

Idag så hade man ett NO-prov vilket gick ganska dåligt, så nu mår man själv lite dåligt för att inte klara det. Gjorde kanske fem-sex frågor och alla kanske inte var helt rätt. Hade pluggat in alla G-frågorna för det betyget men bara några kom och sedan var det ihop blandat med VG och MVG frågor. Shiit! Har aldrig fått göra omprov innan eftersom jag alltid klarat det, men någon gång skall väl vara den första? Eller? Haha, då får vi se vad pappa säger då. Sedan hade jag engelska och en SO-film om Kalla Kriget som vi antagligen skall jobba med på trådkurs 7 nu, som varar till nästa år. Har väldigt mycket nu i nian vilket märks!

Nu ska jag i alla fall sticka iväg och sedan ska jag till mormor som skall hjälpa mig med matten, eftersom jag avskyr ämnet. Men det är ganska kul nu då man förstår det man sysslar med! Det är ju faktiskt sant, det blir roligare. Hoppas ni också har haft en trevlig dag (i skolan)…
Xx


NO-prov idag (Katastrof!)

Vaknade precis efter en lång natts sömn eller vad man nu skall kalla det, men har i alla fall sovit jätte gott, vilket alltid är skönt. Sorry att jag inte hann blogga igår. Känner mig lite elak, haha! Efter skolan igår så tog jag bussen ut till min syster så började vi att umgås. Då hon följde med mig hem så åt vi och sedan stack jag till teatern. Riktigt mörkt ute vid sjutiden så det gäller att ha ljus på cykeln som jag hade. Duktig David! Man hade missat en massa och inte fått samma häfte som de hade och sånt skit, men det ordnar sig. Nästa gång det är kan jag inte heller komma eftersom då repar jag inför julspelet i kyrkan. Vi dansade pardans på idrotten igår, fast det var mer folkdans, tre olika danser. Ändå lite roligt måste man kanske säga, men jaja. Sedan dansade jag Cancan på teatern.
Vet ni hur roligt och samtidigt skitsvårt det kan vara?

Missade också Desperate Housewives och Cougar Town, KATASTROF!!! Men jag behövde verkligen plugga inför NO-provet idag. Känner mig hur panikslagen som helst, IG here I come? Eller? Jag började kanske plugga lite sent men jag hoppas att jag klarar det ändå…Jag får se mina program på söndag i repris som tur är! Har faktiskt bara haft min blogg i någon månad och lite mer än det och har fått över hundra kommentarer, så grattis till mig eftersom man är nystartad och så!
Men nu måste jag verkligen gå och plugga vidare och fixa lite andra saker innan frukosten kallar! För att klockan 09.00 kommer jag antagligen att sitta i matsalen med en penna och suddi i handen och några papper framför mig. Hope I don´t get a blackout as usual!
Wish me good luck=) O jag lovar att det blir ett roligare inlägg ikväll!

SeEyA LaTeR:)


Programstart - Bortskämda ungdomar

Kommer inte ihåg vad programmet heter så nu har jag döpt om det såklart hehe!
Hmmm... Måste bara säga att jag sitter och kollar på det programmet på svt1 om bortskämda ungdomar som skall bo i ett hus tillsammans och se hur de kommer att klara sig. Det verkar inte gå bra i alla fall, hahaha! De fick 80 kronor var i tre dagar att leva på i tre dagar sedan skulle de jobba ihop sin lön för att kunna överleva vilket gick sådär. De flesta bor forfarande hemma, deras föräldrar städar allting och gör allting till dem och betalar allt de ska ha, typ kläder för 14000 kronor eller nu vad det var. Den ena killen hade även ett kort som var kopplat till hans pappas konto. Man förstår väl att tjejer kanske är så, men killar också. Shiiit! Haha!

Så nu vill jag säga till mina vänner och så, kom inte och säg att jag är bortskämd! Desire åkte precis ut eftersom hon inte visade sig att hon brydde sig, och inte gav allting för tävlingen. E ni bortskämda? Nu blir det i alla fall att kolla på SVENSKA HOLLYWOODFRUAR!!
Har precis pluggat klart men ska plugga på provet också som jag inte gjort alls, hur skall det gå på onsdag? PANIK, OMG!!=)


Höstlovet - the End and School - start again...

Jaha då. Skolan började idag. Man var väldigt trött i skolan men man fick göra sitt bästa såklart. Är faktiskt stolt över mig själv. Jag är klar med både bilden och slöjden, och skall redovisa det imorgon! Nu börjar jag också förstå matten och det är jävligt positivt haha. Har gjort ganska mycket matte i skolan idag så det blir att fortsätta imorgon, efter skolan tror jag. Har mycket på schemat imorgon, och hela veckan ut. Vi skall dansa pardans i skolan imorgon vilket kommer att gå sådär, och det är idrotten som vi ska hålla på med i två veckor tror jag innan vi går över till att dansa streetdance. Hoppas man inte glömmer idrottskläderna då! Pluggade hemma hos mormor o hon tyckte nog lite synd om mig då jag klagade på allting jag skulle göra så att hon började komma in med några mackor och sedan en skål med glass med chokladsås. Är inte det lyxigt? Då blev det genast roligt!

Har även varit runt och kollat på lite möbler, med pappa och syrran. Det var väl roligt, så har jag även fixat en present till min syster på ”vår lilla dag” i sista minuten, så hoppas att hon blir glad för den då. Haha. Jag tyckte inte att ringen som jag gjorde var den enda presenten. Hon har sagt till många att jag har gjort den, hoppas de tror henne, hehe. Det blir väl att kolla vidare nu och plugga inför provet på onsdag, vilket man HATAR!!! Som jag säger, oops. Tur ingen lärare läser detta!
Sorry för ett tråkigt inlägg, hoppas det blir ett roligare ikväll då! Är det inte Svenska Hollywoodfruar ikväll egentligen? Tror det… Det kanske kommer ett inlägg till ikväll, så ni får hålla ut! Läs gärna och kommentera:)

 


Ni missade väl inte EMA igår??

Jag kan själv säga att jag tittade lite grann på EMA, annars kollade jag på Beck- gamen. Men jag såg då och då på EMA och det var jätte bra tyckte jag=)

”Den desperate hemmfrun” Eva Longoria var The Host. Hon pratade mest engelska men hon pratade även spanska. Hon var jätte fin i sina klänningar. Gillade inte den första så mycket men den andra som hon hade på sig var jätte fin!
Artisterna som uppträdde var bland annat Shakira, Miley Cyrus med flera. Justin Bieber dök också upp som ”the digital host”, men det var Longoria som skötte det andra. Olika artister öppnade kuvertet och sade vem det var som vunnit vad.

Lady Gaga var inte i Madrid utan hon var och hade konsert i Budapest, så de filmade henne live då hon tackade för det pris som hon hade vunnit. Andra artister som vann pris var bland annat Kesha och Katy Perry. Men allt det andra var jätte bra tyckte jag...
Frågan: Såg ni det?

Bilder från Röda Mattan på EMA 2010 Europe
Eva Longoria

Eva Longoria "The Host"

Ke$ha

Kesha

Katy Perry

Katy Perry and the fans


Marabou White - Real tasty

Nu blir det att kolla på Beck- Gamen men tror att jag sett den, eller kanske inte. Det lär jag i så fall märka. Skall även äta upp mitt choklad, Marabou White. Ja, jag köpte det idag då jag handlade på Maxi. Det var jätte gott! Smakade en bit innan. Så har ni inte smakat det så måste ni smaka det! Det är ett tips! Det är av vit choklad, vilket man hör på namnet, haha. En fin förpackning tyckte jag och inlindat i ett guldpapper. Hittar man egentligen en guldbiljett i den? Det kan man ju undra, för det gör man i Kalle och chokladfabriken.

Det är även den där EMA galan eller nu vad den heter, på MTV klockan 21.00! Kommer att bläddra mellan programmen, men jag kommer såklart att skriva om det imorgon om hur det gick! Så att ni får veta det. Eva Longoria skall vara The Host, men är det inte tillräckligt fullt av desperate hemmafruar eller människor som är desperata som Miley Cyrus som skall uppträda? Den människan är för fan mediakåt ellerhur? Sorry för de dumma orden, men ändå. Tycker det i alla fall. Men hon e duktig, det är bara att erkänna!
XoXoHar ni smakat det? Vad tyckte ni om den? Jätte gott!! Really Tasty... (var tvungen att ta en bild från nätet eftersom jag inte hittar min sladd till m obilen just nu, men den dyker väl upp så småningom...)


This Evening - my life in my own point of view

Då såg man Gossip Girl klockan sju, och nu längtar man såklart tills nästa vecka, och undrar vad som kommer att hända, haha! Såg ni också det? Och vad tyckte ni? Såg sedan Starke Man, vilket också är roligt. Men det är humor till max, Svinarps kommun i Skåne… Spelade även lite kortspel med lillebror, Bluff, vilket gick sådär-:)
Skall nog skriva rent texten till bilden så att den blir klar. Vet inte när jag ska redovisa, antingen i morgon eller på tisdag tror jag att det var. Ser ju så i fram emot nästa vecka, stressiga veckan! NOT!

PS; Jag fick VG då vi skulle skriva uppdraget, skriva om något land om social hållbarhet o.s.v. Jag satsar på VG i geografi, men ändå. Vet inte om jag skall komplettera för att höja mitt betyg, eftersom detta var den sista geografi-kursen. Vi ses=) Ha det gött!!Såg ni det? Vad tyckte ni?!


This is my life - Anna Bergendahl (eller rättare sagt mitt!)

Hellooo på er!

Är så himla trött nu… snacka om det! Har varit en jobbig dag måste jag säga, eller i slutet i alla fall, haha. Jag städade imorse som jag brukar göra två gånger i veckan. Efter det så ringde min bästa kompis Emmy och vi har inte träffat på jätte länge. Vi var idag och hade kul! Hon spelade mot min lillebror i ett spel, men jag tror han vann! Haha!

Sedan ringde pappa och sa att han inte kom hem från om några timmar, då de inte hade kommit så långt. Brodern ville inte ha pizza eller någon annan köpmat, så det var att sätta sig på cykeln i det kalla vädret och cykla till MAXI! Passade på att handla det som behövdes också, så slapp vi göra det sedan. Efter en kvart eller nått så kom David iväg med två tunga kassar på cykeln och började cykla hem igen. Då packade man in varorna och började att laga mat.  Det blev pyttipanna med stekt ägg, vilket var gott men mycket mättande. Diska undan disken och då börjar telefonen ringa sedan den andra telefonen. Shit! Vänta! Varit uppe hos mormor och hämtat gitarren för att lillbror skall öva på läxa tills i morgon.

Nu blir det att plugga de sista sakerna sedan måste jag ta det lugnt, så det inte händer någonting som många brukar säga. Kunde inte få hjälp av mormor med läxan då jag var tvungen att laga mat, och handla, och nu var hon på opera. Jadå! Snart blir det att kolla Gossip Girl så man får lite ro, sedan Starke man och Beck tror jag=) Hoppas ni inte har det stressigt! Skriver mer ikväll!


Stoppa utrotningen av tigrar!!

Tigern är utrotningshotad. Jag kan själv erkänna att tigern är mitt favoritdjur, dock den vita tycker jag är finast. Det finns bara 3200 vilda tigrar kvar och den beräknas vara utrotad om cirka tolv år…

Sprid runt det till dina vänner, läs på olika sidor om tigrarna och läs om hur man skall kunna stoppa det. Vi behöver stoppa vissa tjuvjägare som skjuter tigrarna och även samla in underskrifter hela världen runt, vilket redan nu pågår. År 2022 skall tigrarna vara fördubblat, säger man! Kommer det att hända? Det hänger på jordens befolkning. Man kan även bli tigerfadder så att ni vet, för det läste jag om i en artikel.


La Tortura - Shakira feat. Alejandro Sanz

Det blev lite ändrade planer angående ikväll… Mormor frågade om hon fick gå ut och äta på restaurang med sin väninna och väninnans man efter att de sjungit i kyrkan, o då sa jag ja. Vi skulle annars kolla på Saltön men det gör ingenting. Jag håller på att kolla klart på avsnitten från den sista säsongen nu, pluggar också samtidigt, vilket behövs. Som jag skrev innan så har jag panik då det gäller studerandet. Fy fan! Måste sätta fart, så mycket tills nästa vecka och hela helgen e typ uppbokad nästa vecka också, så när har jag tid att ta det lugnt? I don´t know, känns som never. Haha!

Grannarna höjer musiken hela tiden. Det hörs dunka dunka, nedanför. Det är antagligen förfest eftersom de brukar vara tysta sen då de går ut och festar. Jag känner också för att festa. Man kanske skulle ringa in lite folk här och börja nu? Haha, har dock inte tid. Jag hoppas att ni också har det bra, kommentera och läs! Vi ses=)´
XoXo, like u say in England and in America, hehe!Allhelgona helgen


Kladdiga chokladmuffins - recept

Det är alltid gott med kladdiga chokladmuffins ellerhur? Såklart att det är. Jag bakade dessa muffins till min lillebrors kalas och bjöd även på några andra som grannarna, och de älskade det.

Tid: 25 minuter, varav 10 minuter i ugnen
Ungefär 16 stycken

Ingredienser:
2 ägg
2½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält smör eller margarin

Sätt ugnen på 200 grader. Placera ut 16 stycken bakformar i papper på en plåt. Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.
Klicka ut smeten i bakformarna. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter. Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.Såhär kommer de att se ut om ni lyckas! De var jättegoda, måste baka fler en annan dag! Jag använde även glasyr på vissa. Här är receptet på den jag gjorde:

Chokolate Frosting
2 dl florsocker
40 gram smör
4 msk starkt kaffe
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Om hur du lagar frostingen (glasyren):
Rör ihop frostingen eller glasyren.
Låt muffinsen eller kakan svalna innan du brer på den i ett jämnt lager med en slickepott eller spatel.

Good Luck and have fun=)


Sovmorgon... I like it so much!

Sovmorgon! I like it!! Sov länge idag, men jag kanske lade mig lite senare också än vad jag brukar, vem vet? Haha! Det blev varm choklad med mackor och ägg till frukost vilket gillas, då det är jätte gott. Var även på graven innan. Handlade två fina buketter och lade på graven så det såg fint ut. Sedan blev det fika i kapellet som vanligt då man fick lyssna på några ”kära tanter” som satt och babblade om allt möjligt. Skulle säga kära tanter tyckte mormor istället för ett annat ord, o jag tror ni vet vilket!

Det är Allhelgonahelgen idag. Om en stund blir det i alla fall pannkakor hos mormor. Ska dit där ikväll också, och kolla på Saltön men jag har redan kollat på tre avsnitt, men inte på det fjärde. Men jag somnar ändå så det gör ingenting haha! O det gör hon också. Det blir kanske att handla lite godis tills ikväll också. Så gött man ska ha det då…:) Skriver mer sen antagligen! Läs gärna bloggen. Fick även kommentarer av en bra killbloggare, som jag är väldigt glad över, då han gav mig tips o lite sånt! Nu ska jag skriva vidare och kolla runt. Hoppas ni har det jätte bra, för blogga e det enda man kan göra under höstlovet om man då inte räknar med att plugga, men ärligt talat så har jag inte pluggat så mycket, men det måste jag göra idag. PANIK!!!!=)Fin eller?

Kaffe och saft samtidigt.. Chillat!


You belong with me - Taylor Swift

Då sitter man och kollar på Saltön. Skall kolla det på lördag med mormor antagligen, men jag somnar ändå framför tv:n så det e lika bra att man ser det nu. Ah, hon brukar också somna framför tv:n, så det är inga problem, då har jag inte missat det i alla fall! Sett det på svt innan men bättre att man har säsongerna ju. Annars gör man inte så mycket, chattar och kollar runt på vad som hänt i världen. Haha! Tack för att ni tycker det är en bra blogg och om ni har några tips eller undra något så är det bara att skriva det i ett kommentarfält! :D
Man ska värna om sina läsare, eller hur fan säger man? Hahaha!!

Eftersom man själv inte ser på Idol så får man ta reda på vem som åker ut, haha, ska börja följa det då det är semifinal. Men jag behövde inte leta upp vem som åkte ut på datorn utan jag bara frågade en kompis. Mycket enklare så. Man orkar såklart inte leta reda på allting här i världen, eller?! Det var Geir som åkte ut.. Han sjöng väldigt bra tycker jag, fast jag hörde inte honom idag. Han sjöng en kärlekssång till sin fru har jag för mig eftersom det var ett sådant tema. Sorligt nog fyllde han år idag, o då e det kanske inte så roligt att man åker ut ur en tävling om att bli Sveriges nästa idol, men man ska ge allt och det tror jag inte att han har gjort. Han har bara tagit det lite lugnt och inte gett de hundra procenten på scenen som man skall göra. Det var allting för ikväll tror jag. Nu ska man kolla vidare på säsongen så får ni ha det jätte bra! Kommentera gärna! =)

Olle, Linda, Daniel, Alice, Sassa, Elin, Linnea, Andreas, Jay, Minnah och Geir är årets idoler. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

 

 


Learn how to get away from paparazzi - Taylor Momsen escapes from them

Just in case if you are going to be a celebrity....


Dagens inköp som alla brukar kalla det för..

Någon som känner till Saltön? Det är en serie som gått på tv, som är svensk. Har första och andra säsongen men så köpte jag den tredje säsongen som man skall kolla på sen i helgen eller nått! Kanske lite idag också om man har lust! Haha..

Det är den sista säsongen av Saltön. Emily har tagit över Blomgrens tobak och Blomgren han har börjat måla nakna kvinnor. Sara och den gamle MacFie har blivit föräldrar vilket skapar lite problem mellan dem. För det är inte alltid problemfritt att ha barn! Oftast inte!!
När MacFies syster Gertrud dyker upp, blir problemen lite större. Det har öppnats en ny krog vid kajen av några turkar (Amir och hans familj från Göteborg). Johanna har öppnat en ostronbar. De lever på som vanligt, och många saker har förändrats, men en dag blir det panik på ön och ett stort problem kommer då en pyroman går löst på Saltön. Äntligen har journalisten Tommy någonting att skriva om!

Fortsätt gärna titta som Viveca Lärn brukar säga!


Dagen i StudentStaden=)

Det har varit en bra dag idag. Varit i den blåsiga och regniga studentstaden Lund med kompisen Lina! Det var väldigt roligt, fast inte när det började regna och blåsa mycket, så det blev att springa in i alla affärer som man ville kolla i för att undvika kylan, haha! Sedan åt man på McDonalds och åkte även till köpcentrumet Nova Lund! Så man har hunnit med en del… Hittade faktiskt i Lund, i centrum så jag blev faktiskt chockad själv, men sedan hittade man inte till centralen men vad fan? Haha! Det fick Lina göra, o jag som trodde jag var på rätt väg, men gick rakt fram istället för att gå till vänster. Men jag skyller på att jag var trött!

Nu blir det att ta det lugnt, o det är ändå ganska skönt att man är hemma då det börjar mörkna. Det blir mörkt jätte tidigt på kvällen nu, vilket både är bra och synd. Sedan kallar tv-programmen. Något bra man måste se idag på tv? Kom inte med något idol, för det orkar inte jag följa mer utan jag kollar då det är semifinal och final! Det räcker för mig just nu. Skriver mer sedan då jag orkar. Något speciellt jag ska skriva som ni vill veta? :DA Desperate Housewive is the Host on MTV!=)

I helgen så är det dags för MTV Europe Music Awards, där självklart många av superstjärnorna kommer att åka och gå på. Det är i Madrid, som är Spaniens huvudstad om ni inte visste det!

Man kommer bland annat att kolla på uppträdanden från Kesha, Miley Cyrus och Rihanna men det kommer fler artister så det är lugnt! Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso är nominerade i Best European Act (trion från Swedish House Mafia). Justin Bieber kommer att medverka i egenskap av digital värd, men The Host är såklart den desperata hemmafrun Eva Longoria!!!!! Hon tar över yrket som värd från Katy Perry, och hon är jätte laddad inför MTV galan!  

Har ni hört henne rappa och sjunga om att hon e The Host? Ja eller nej? Ah, lyssna o kolla ändå!=)I am the host and anytime I want I can order french toast! Yo anytime.!


Lady Gaga and Britney Spears Remix

Hahahaha! Denna videon måste ni bara kolla in!! Remix med Britney Spears och Lady gaga=) Det passar ändå lite ihop, med låtarna då de har klippt in de olika sångerna, annars gör det inte det såklart.. What do ya think?Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare, det gör det bara tristare idag!

Sitter här och filosoferar, nä jag bara skojade! Klart jag inte gör det, eller lite kanske...
Vad kommer jag bli när jag blir stor? Var kommer jag att bo? Skaffar jag mig familj? Hahaha! Alla tänker så men man tar en dag i sänder såklart. Håller på och lyssnar på låten av Leighton Meester om och om igen! Gillar hennes sätt på att sjunga och framträdandet inför publiken=)
En kompis till mig ringde innan och grät då hon var lite ledsen, problem med kompisen, och jag försökte hjälpa lite innan jag skulle iväg, vilket var lite stressigt. Imorgon blir det i alla fall Lund med kompisen Lina. Där ska man väl kolla runt lite o såklart äta och fika, som man alltid gör! Haha! Är man i Sverige så e det oftast Espresso House och Starbucks Coffee då man e i London! Saknar England faktiskt, men nu har jag bestämt mig att jag ska ta en liten paus från London och besöka vår vackra huvudstad som alla säger, som jag aldrig varit i. När jag ska dit vet jag inte, för har inte planerat någonting som gör att jag ska till Stockholm, men jag ska dit någon gång i alla fall! xD

 SeEyA LaTeR


(Fin bild från google) Ni ser väl vilken stad det är??


Hitta fem fel!!Kan ni hitta de fem felen?? Jag har redan hittat dem!=) Tog bilden från google. Good luck!


Britney Spears släpper ny skiva - 2011

Senast i mars år 2011 kommer Britney Spears att släppa sitt nya album som hon håller på att jobba med just nu. Hon arbetar bland annat med den svenske Max Martion och med den amerikanska producenten Dr Luke. Det kommer att bli hennes första skiva sedan The Circus som släpptes år 2008. Såklart har Britney släppt många skivor innan det, men det blir det första skivan på så länge! Vilket är jätte bra tycker jag som är ett fan, haha! =)
Vad skivan kommer att heta är ännu oklart. Lite måste man ju vänta på!

 


Den motvillige Monarken - Premiär idag!

Idag har man bara tagit det lugnt, kollat lite på tv och så. Alla programmen som man kan se på morgonen som 7th heaven o.s.v., för man bläddrar ju inte till svt1 självmant för att kolla på nyheterna som man gör i skolan, utan det är bara om det är något speciellt som hänt och som jag vill följa. Har ätit mat nu, vilket var gott!

En ny bok har kommit ut, " Den motvillige Monarken Carl XVI Gustav". Den handlar bland annat om massa rykten om vår kung i Sverige, om hur han skall ha varit otrogen och så. Tror svenskarna på det? Det är kanske frågan!
Många av ryktena stämmer enligt vittnen, men jaja. Idag klockan 15.30 hade kungen en presskonferans som man kan kalla det för. Efter jakten kom han och höll sitt lilla tal.
"Jag har inte läst boken, därför är det omöjligt för mig att recensera den. Det som hände har hänt för lång tid sedan, därför väljer jag och min familj att vända blad och se framåt". Det var bland annat det han sade.

Nu funderar jag på att läsa boken för skojs skull, finns den på biblioteket egentligen? Inte för att det är hur intressant som helst, utan det hade varit roligt att läsa den och kanske recensera den. Det är Lind & CO som ger ut boken, vilken släpptes idag.

"Det som hände har hänt för lång tid sedan"


Blair Waldorf - Leeighton Meester goes singing

Leeighton Meester som spelar Blair Waldorf i Gossip Girl är inte bara en skådespelerska utan även en sångerska, och sjunger även väldigt bra. Taylor Momsen som spelar Jenny i Gossip Girl sjunger också, fast i ett band och mest rock.
Please Listen - from youtube


My Heart will go on - Celine Dion

Godkväll kanske man borde säga! Jag är jätte trött, som vanligt, haha. Stolt över mig själv idag faktiskt för jag pluggade lite grann, och det hade jag inte gjort i veckan. Men imorgon måste jag plugga mycket mer… om jag skall hinna tills nästa vecka, eftersom det antagligen blir en tur till Lund på fredag. O sedan orkar man inte ägna hela helgen att läsa och skriva, men kan man egna lite av höstlovet att göra det så kan man nog ägna helgen också^^

Träffade syrran idag, då jag fick en present på vår dag! Jätte snällt, thank you! Det blir att fixa en liten present till henne också, fast hon redan fått ringen. Men vad vet jag inte, men jag vet i alla fall vad hon skall få i julklapp. Åt även en kanelbulle, gott gott, o jag som tänkte vara nyttig. Det finns inte tid till det! Man bjuds på sötsaker hit och dit, sedan är man så dum att man själv går och handlar vissa saker. Kommer ni ihåg att jag har sagt hur stressad man blir och chockad att de redan börjat julpynta i affärerna och börjat sälja julsaker? Idag fick jag en adventskalender av syrran o det fick lillebror också. Det var såklart inte fullt allvar att vi skulle ha dom så här tidigt, hon skulle bara skoja med oss! Men nu har man en sådan! Vill ha en till sedan eftersom ska ha en chokladbit på morgonen och en på kvällen alla dagar i december har jag bestämt. Det blir säkert bra då! Just nu sitter man och kollar på Efterlyst! Försöker att inte somna i sängen, men annars tittar man på Välkommen Åter vilket är klockan 21.30 på tv4. Det programmet är ju humor till nästan max! Skitbra! Missa inte det=)

Bara ett inlägg idag. Rekord eller? haha!!

 

Cause Santa Claus is coming to Town!!
Seeeya! Bonne Nuit=)


Natteravn - Rasmus Seebach

Kommer inte ihåg om jag sade det innan, men jag har just nu en hel hög av gymnasiekataloger och sånt som ligger i hörnan på skrivbordet, och precis då jag sitter och sorterar det och gnäller över att jag inte orkar välja gymnasium just nu, så får jag en till katalog i brevlådan. Det var ju väldigt bra timing där! Ellerhur?..
Nu har man kollat på I form med Anna Anka och Desperate Housewives. Kollar även på Cougar Town. Desperate Housewives och Cougar Town är helt klar höjdpunkterna på hela kvällen, haha!

Vad kommer nu att hända? Gabbi har en fejkad näsa, plastikoperation och den nya hemmafrun hade legat med sin advokat för miljoner, efter sin förra man. Bree hade sex flera gånger om dagen, högst i sex timmar, vilket hon inte orkade, men nu kommer det nog bli bättre då hon och Keith pratat ut. Men vad kommer att hända med Susan? Kommer hon att sälja huset till Paul? Jag hatar verkligen Paul, Susan är en av mina favoriter i serien och jag anade att detta var det som skulle hända eftersom Paul hade sagt i början att de skulle ångra sig om huset. Lite smart måste man ändå vara!

Och har Tom Scavo´s mamma en sjukdom? Demens? Hon glömde ju vem Penny var!

Nu ska man i alla fall kolla klart på det sista programmet tror jag och sedan göra massa annat, måste plugga imorgon med. Fick inte gjort så mycket igår, så det blir skärpning där! Good grades here I come. Haha!

Bonne Nuit=)


Halloween i USA - Vampire

Det var Halloween i helgen i USA. Då var också kändisarna framme! Sångerskan och skådespelaren Taylor Momsen var utklädd till vampyr! Men vem tycker ni egentligen är mest lik en vampyr? Är det Taylor Momsen från Gossip Girl eller Kristin Stewart från Twilight? Eller alla kanske bara säger att det är Edward Cullen......

Hot or not: Taylor Momsens vampyrlook

Väldigt cool dräkt ändå, men nackdelen var att hon inte hade några byxor på sig!


Lasermannen Vs Laserturken

Har någon sett Laserturken? Han skall hitta lasermannen säger han, han har letat efter honom i flera dagar. Det värsta är att han är seriös! Han skall ta han o göra massa saker, ta hans familj o.s.v. Ta alla med samma namn o efternamn, så det gäller att ingen heter något som honom i efternamn då ju! O jag känner faktiskt en person som träffade på laserturken på en mack i Malmö... Lite läskigt eller?!


Skilsmässa mellan Brooke o Charlie

Charlie Sheen och Brooke Mueller ligger i skilsmässa. Charlie blev arresterad för misshandel förra julen år 2009 i Aspen. Är det hans ursäkt för hans festande förra veckan eller? Att de ligger i skilsmässa? Brooke kräver dock full vårdnad över barnen och Charlie får då bara besöka dem. Kommer det att bli så? Kommer det att gå som det gjorde för hans första x-fru? Bäst för Charlie är rik och tjänar massa pengar om han skall kunna försörja alla.. Det blir kanske som det blev mellan Anna Anka och Paul Anka? Anna stämde honom stup i kvarten! Haha!=) Charlie är mest känd som sin roll i Two and a half menBlondinbella - Bloggerska

Blondinbella, bloggerskan, kommer att medverka i en ny realitysåpa på kanal5. Det är inget program av Kungarna på Tylösand eller hemmafruar, utan hon kommer att vara med i ett avsnitt av programmet Konferensresan, då det såklart skall handla om just konferenser.
Varje avsnitt handlar då om en känd profil som ett kamerateam följt under ett dygn då de har konferens på en herrgård någonstans utanför Stockholm. Vad tror ni om programmet egentligen? Kan det bli spännande eller vill ni har fler hemmafruar? För då kan jag även meddela att Ladies på Östermalm börjar snart...

Bara business!

Streetfashion New York

Taylor Momsen på inspelningsplatsen av Gossip Girl i ett par sexiga knähöga boots och en rutad kappa - snygg vinterstil!
Taylor Momsen på inspelningsplatsen Gossip Girl.

Street Style: Stjärnmode direkt från gatorna!

Kläderna är väl fina tycker man, men ska inte rynkorna bort? I need botox som alla brukar säga... Haha!


Everbody happy? Höstlov!, men en massa plugg...

Idag vaknade man tidigt igen, e det abra jag som tycker att tiden lurar? Haha! Har ätit god mat som mormor lagade i söndags, sedan åt jag två bitar kladdkaka som jag bakat och vanlijglass till det. Sedan rusade man iväg till församlingshemmet då man skulle öva inför julspelet som spelas i slutet av november och början av december!

Höstlovet går ut på att vara med kompisar och att ha kul, sova och ha lov helt enkelt. Men jag tror inte jag är ensam då jag säger att man måste plugga över lovet? eller? Jag har en massa skit som  jag just nu själv kallar det för att göra.. Ska snart hem till Thea tror jag och plugga lite No inför provet nästa vecka. Dessutom ska bilden vara inllämnad nästa vecka, engelskan, tyskan och matten skall också redovisas då. Fuck! Det får man säga i detta läget. Längtar tills om  ungefär två veckor om man inte räknar med denna veckan som går, för då blir det att se Lady Gaga i Malmö!! Undrar var hon kommer att bo? I Malmö? Eller Köpenhamn? I don´t know, men jag vill veta snart! Haha, stalker eller? Noooo!!

Vi ses, o ha det bra=)


Gammal Sång - Veronica Maggio

Man vaknade tidigt i morse och började kolla på According to Jim, om man inte nu redan har sett det tusen gånger.. men det är ändå lika roligt varje gång! Man åt sedan frukost och åkte till Imse Vimse Spindel mässan på Tropikariet i Helsingborg. Där såg jag bland annat världens största spindel, världens giftigaste och farligaste spindel. Det var inte hur roligt som helst att gå och kolla runt, men jag gjorde det för familjens skull såklart. Lite kul var det ändå! Haha! Sedan såg man hajar, krokodiler, apor som var lösa och även flygande hund. Det var riktigt läskigt då jag stod och kollade på ett djur och plötsligt känner hur någonting flyger ovanför mitt hår. Fyfan!!!!Efter det blev det McDonalds och en runda i Gamla stan, shoppingturen i Gamla stan som det stod på skyltarna. Sedan kom vi ner mot en annan gata där det var lite andra affärer som låg vid stadsteatern, men kollade bara där som hastigast, var det nya stan då?!

Dagen avslutades med att man åkte hem och stack till Lidl för att lämna chokladmuffins till syrran och även ringen som jag gjorde till henne i Gamleby. And guess what? Den passade perfekt och hon blev superglad! Det var ju tur.

Cyklade därefter hem till Thea för att snacka lite om uppdraget i Idrott då man skall skriva en hälsodagbok, så jag sa att vi måste ut och gå o jogga lite i veckan. Där blev man bjuden på kakkalas, då de hade haft bakdag. Fick även med muffins hem men det har jag en massa av redan. Kaffet kokar nu och snart blir det mer fika. Ska sedan plugga manus tills imorgon då det blir rep vid kyrkan, och om en stund börjar Svenska Hollywoodfruar! Man måste ha humor.. Ellerhur? Antagligen blir det att åka in till Lund i veckan också med Lina. Ska snart snacka med henne om det tror jag. Muffinsen kallar så vi hörs ikväll :P

 

 

 

Bilderna är tagna i Helsingborg.. 

SeEyA LaTeR=)


Höstlov!! Who doesn´t like it?

Det är väldigt skönt med höstlov just nu.. vad ska ni hitta på? Själv ska jag nog till Lund med Lina och en massa mer! Plugga och ta det lugnt också såklart! O alla tv-program som man kan se på morgonen! Efterlängtat...Bilden är tagen i Helsingborg, vid Stadsparken!


RSS 2.0