En film som är sevärd - My Sister´s Keeper!

En film som jag sett är My Sister´s Keeper som på svenska heter Allt för min syster.
Jag tycker att filmen är väldigt sorlig.
Jag lever mig verkligen in i filmer som jag brukar titta på, men denna var bland de värsta som jag sett.
Många gråter till Titanic enligt vad jag hört, vilket jag också gjorde, men denna filmen är helt fantastisk!
Tänk er att detta händer på riktigt, eller i alla fall kan hända på riktigt vilket det säkert gör, med tanke på det samhälle vi lever i idag.
My Sister´s Keeper är en amerikansk drama film från 2009 som är regisserad av Nick Cassavetes.
Den är baserad på novellen med samma namn av Jodi Picoult. I rollerna finns de underbara Cameron Diaz, Abigail Breslin, Sofie Vassilieva och Alec Baldwin med flera! En film som ni borde se ifall ni inte har sett den innan!
Duka fram bordet med papper så att ni kan torka era tårar!:) Tänkte även bjuda på trailorn till filmen!
Den får såklart fem stjärnor av fem, av mig då!!


Gästisen här igen! :)

Hej på er igen! :)

 

Nu är jag här igen och skriver lite. Allt för Davids läsare. Hehe. Men David har nog bättre än någonsin på sin semester skulle jag tro. Lite avis är man ju, men han kommer hem på Lördag. Så det är bara tre dagar kvar, men de går säkert fort. Så snart får ni veta var han har varit. Så håll ut lite till.

 

Jag har fått lov av David att gå igenom hans kommentarer han får under tiden han är borta och det är några stycken. Men lite mer kan ni nog lägga. hehe. Så tror jag att David blir glad när han kommer hem :).

 

Detta är kanske sista gången jag skriver för denna veckan, för sen har jag lite annat att göra. Men jag lover att komma tillbaka så snart igen :P. Pussen på er ;)



Bild sen Februari i skolans studio. Jag går på Mediagymnasiet i västra hamnen
och ska börja i andra ring till hösten.

En stad som jag vill till...Rättare sagt städer?!

En stad som jag vill till… Haha! Det blir svårt! Jag älskar att resa och vill jättegärna till olika storstäder!
Jag har varit i London innan, men vill såklart dit igen då jag älskar den staden. Har även varit i Berlin och i Köpenhamn som också är storstäder! Någon storstad som jag skulle vilja till är såklart Los Angeles, New York, Paris och Tokyo!
Det är fyra städer som jag skulle vilja besöka!:)
Har ni några som ni skulle vilja till kanske, eller? Kommentera dem då tycker jag, haha! Loove ya!

Tumblr_lisvr0sjsm1qdfbhno1_500_large


Har ni varit på Glaciären i Karlskrona? Godaste glassen!

Till helgen så tänkte jag skriva om lite sommartips som jag tänkte tipsa er nu då det är sommar!
Men först tänkte jag tipsa om lite glass! Man äter såklart glass under sommaren. Ifall det är riktigt varmt så brukar jag äta isglass vilket är väldigt gott! Ett gott glasställe som finns är Glaciären i Karlskrona! Jag bara älskar deras glass! Jag brukar ta en kula (vilket är tre små kulor), så att det blir en stor kula istället, och sedan toppar jag den med mjukglass! Man ser även på då de bakar sina våfflor!
Gud vad gott deras glass är! Hoppas att jag skall dit någon gång igen, haha!:) Har ni något ställe som ni tipsar om?



Sådan lång kö brukar det vara för att köpa en glass i Karlskrona, som endast har öppet på sommaren!
Tog den lilla bilden från goolge. Men sedan så får man ju den goda glassen så då är nog det värt att stå i kö lite!
Det är inte så dyrt heller!=)


Gästis! :)

Tjena! :)

 

Mitt namn är Lina och jag är vän till David och jag har skrivit några gånger förut här på hans blogg. Så ni minns säkert mig. Jag bloggar själv på bloggen PinkLiina, gå gärna in där och läs + kommentera, ni skulle göra mig en stor tjänst ;).

 

Annars så rullar livet på eller vad man brukar säga. Men David ligger nog och glassar på en stekhet strand och lever livet helt enkelt. Han kommer tillbaka på Lördag i nästa vecka och då kommer han nog berätta vart han har varit och tills dess är orten hemlig. Han vill helt enkelt ha de så, så ni får ha tålamod. Men han har de säkert skit bra där han är och jag är inte de minsta avundsjuk eller jo kanske lite. Hahaha jag skojade klart jag är avundsjuk på att han får vara i ett varmt land och steka i solen, speciellt i ett fint land och ja jag vet var han är och de vet inte ni. Hahaha. Men hans närmsta och några vänner vet vart han är. Så nu vet ni de.

 

Jag har hjälpt honom lite med att publicera tidsinställda inlägg, för jag såg att han hade gjort några stycken, men inte publicerat dem. Så nu i veckan kommer de att komma lite inlägg som han själv har gjort. Så håll utkik efter dem i veckan.

 

Nu så får jag tacka för mig och gå gärna in på min blogg och läsa mer där om du vill veta mer om mig eller bara ta del av de jag skriver. Kram på er så hörs vi kanske snart igen, kanske i veckan. Puss på er :*




Dagens babe ;)

Dagens snygging blir såklart Cameron Diaz! Hon är väldigt snygg för sin ålder! Gillar lite äldre milfs, haha!
Jag skojade där ifall ni inte förstod det! Hon är också en sjukt bra skådespelerska!

Tumblr_lmm2ws8cxz1qannz9o1_500_large

Bild från weheartit!


California King bed - Rihanna!

Nu tänkte jag vara lite snäll och tipsa er om lite olika saker, då jag kommer publicera någon inlägg om det jag vill tipsa eller skriva om under veckans gång, fast endast vissa dagar. Kom på den idén eftersom jag har lite bloggtorka, haha!  Hoppas att ni kollar in då!
Det första inlägget börjar imorgon då jag tipsar om en film som jag sett! Ni får också komma med en massa tips till mig som ni tycker att jag skall skriva om, eller om det är någonting som jag skall kolla in!
Tack så jätte mycket att ni läser bloggen!
Utan er hade den inte varit någonting speciellt, hehe! Hoppas att ni har det bra där ni nu är!:) Midsommarkramar!



En riktigt bra låt som ni måste lyssna på! Älskar ni den också,hehe? =)


Glad Midsommar!:)

God eftermiddag kära läsare! Hoppas att ni har det bra! Är lite trött och det gör ont i huvudet, men det går över snart, hoppas jag i alla fall, haha! Idag är det midsommar som ni säkert har märkt! Vad skall ni göra då egentligen? Någon som skall dansa runt midsommarstången och sjunga små grodorna kanske? Det ska i alla fall inte jag, för en gångs skull! Skall bara ta det lugnt idag, städa lite och en massa annat! Skriver mer senare!:) Kramar på er! =) Hoppas att ni läser och kommenterar!!


Nu är filmen slut! Haha!

Är väldigt trött nu, haha! Har ingenting att göra just nu, så jag bestämde mig för att publicera ett inlägg…
Sitter och lyssnar på musik, så det är ju väldigt trevligt. Har även kollat på en film som heter Morrhår och ärtor vilken är en gammal svensk film, som jag sett innan, men kul att se den igen! Åt Marabou Cookies innan då jag var och handlade! Köpte även några tidningar som jag skall läsa sen. Hoppas att ni har det bra! Fortsätt gärna läs och kommentera så skriver jag säkert mer imorgon, haha! Love! =)

Typography_wallpaper_41_large


Sitter och har lite tråkigt en torsdagskväll!

Dagens frisyr: Liggandes, utan vax!

Dagens klädsel: Svarta jeans och blå skjorta       
                     
Dagens köp: Två skvallertidningar, cookies som jag åt ikväll från maxi, haha!

Dagens artist: Veronica Maggio tror jag, även Rihanna!

Dagens väder: Lite blandat…

Dagens planer: Hade inga speciella planer under dagen

Dagens dricka:  Te, som jag drack hos min kompis då jag var där och fikade!           
      

Dagens kaka: Kanelbulle med kompis!


Dagens film:
En gammal svensk film som heter Morrhår och ärtor som jag fortfarande kollar på, och som jag sett innan…
Den slutar snart!


Dagens tv-serie:
7th heaven, tror jag!


Dagens webbsida: Oj! Är inne på så många! Idag måste det bli bloggen!


Dagens godis:
Inget!!

 Tumblr_lli7hxvj5s1qgd27vo1_500_large



 


Godkväll alla!

Godkväll alla! Har haft supermycket att göra idag, så jag har inte hunnit uppdatera i huvudtaget. Ledsen för det!
Imorgon är det midsommar, men då skall jag inte göra någonting speciellt, inget firande i alla fall! Sedan har man ändå mycket att göra under dagen, haha! Hoppas att ni har det jätte bra! Fler inlägg kommer ikväll, och det lovar jag! Även imorgon! Måste först komma på lite saker att skriva, haha!:) Loove ya! Glöm nu inte att gilla min sida som jag skapade, haha! Snälla!=) http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Piieceofmebloggse/174049605987575

264558_208685622508695_100001017754936_608154_6966829_n_large

Cool bild från weheartit!


Godkväll alla!

Godkväll alla! Har haft supermycket att göra idag, så jag har inte hunnit uppdatera i huvudtaget. Ledsen för det!
Imorgon är det midsommar, men då skall jag inte göra någonting speciellt, inget firande i alla fall! Sedan har man ändå mycket att göra under dagen, haha! Hoppas att ni har det jätte bra! Fler inlägg kommer ikväll, och det lovar jag! Även imorgon! Måste först komma på lite saker att skriva, haha!:) Loove ya! Glöm nu inte att gilla min sida som jag skapade, haha! Snälla!=) http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Piieceofmebloggse/174049605987575

264558_208685622508695_100001017754936_608154_6966829_n_large

Cool bild från weheartit!


Godnatt bloggen och läsarna!:)

Med detta inlägget så skulle jag vilja säga Godnatt till er! Hoppas att ni har det bra ikväll! Det börjar bli lite sent och jag skall upp tidigt imorgon, vilket inte gillas alls! Haha! Ska inte gå och lägga mig än men senare så att ni vet, har lite annat att göra först!
Skriver alltså mer imorgon! Kram på er alla!:) Fortsätt gärna läsa och kommentera bloggen medan jag är borta och ligger i sängen, haha! Nä, men ha det så bra så länge! Läs och kommentera - Ni vet vad som gäller, haha!;)

125736073_large


Dagens...Hmm?;) Hehe!!

Tänkte lägga in Dagens nu vad man skall kalla det för… Haha! Någon som har ett tips på vad jag kan kalla det för så säg gärna till så är ni jätte snälla!:) Haha! Ett test eller dagens kanske... :P


Dagens frisyr:
 Liggandes, utan vax!

Dagens klädsel: Beiga shorts med lila skjorta!
                         
Dagens köp: Ett par hörlurar till min mp3 då de andra var sönder, haha!

Dagens artist: Britney Spears med låten I wanna Go!

Dagens väder: Soligt under dagen och nu regnar det för fullt…

Dagens planer: Jag gick i stan, handlade, åt och lite annat!

Dagens dricka:  Vaniljmilkshake från McDonalds! 
            

Dagens kaka: Ingen faktiskt…


Dagens film:
Ingen


Dagens tv-serie:
Upstairs Downstairs som jag kollade på, även 7th heaven!


Dagens webbsida:
Facebook såklart, vad annars?!=) Och sedan bloggen och andra bloggar som jag läser, youtube och sedan inte mer! Kan inte välja en;) Haha!

Dagens godis:
Inget!!


 Tumblr_ln51qpnxlu1qh70pso1_500_large_large

Fin bild från weheartit! Dit vill jag tror jag, haha! :P


Måste bli bättre?!

Godkväll alla! Hur har er dag varit då? Jag känner helt seriöst att jag har blivit sämre och sämre på att blogga… Jag har inte tid och ingen lust! Men jag hoppas på att jag skall bli bättre snart! Idag har jag varit i stan med familjen, ätit på McDonalds, och sedan varit lite hos mormor! Har precis kollat på Herrskap och Tjänstefolk!
Ett väldigt trevligt program som slutade idag, men varade också bara i tre avsnitt i år! Haha! Har funnits sedan jag vet inte när. Imorgon skall jag i alla fall ta spruta och lite sådant. Hoppas att ni har det bra!
Lovar att jag skall skärpa mig med bloggen nu! Både bilder och fina inlägg skall komma:) Loove ya!

Tumblr_ln7jun9svz1qlptyao1_500_large


Godmorgon eller God eftermiddag?!

God morgon höll jag nästan på att säga, haha! Redan ett, vad tiden går! Sov lite längre idag, eller inte länge men längre än vad jag brukar sova i alla fall, haha! Idag har jag lite ärenden att göra och sedan skall jag skriva en bra lista med musik, så jag behöver jättegärna tips på en massa låtar! Kan ni ge mig dem?
Så är ni jätte snälla!:)
Ha en jätte trevlig och bra dag! Please tell me about it later!;) Fortsätt läs och kommentera massor sööton! Haha! Loove ya always!! / D

Tumblr_ln0ubw7fqa1qin9zho1_400_large

Bild från wehearit! Ganska cool faktiskt, haha! :P


Britneys I wanna go - premiären i natt!=)

Britney Spears video I wanna go hade premiär i natt och det älskar jag! Älskar den verkligen, sjukt bra tycker jag! Vad tycker ni? Kolla på den tycker jag!:) Och säg sedan vad ni tycker så är ni mer snälla än vad ni redan är! Haha! Längtar i alla fall tills jag åker till Stockholm med Lina för att se henne, ellerhur Lina?
Har du sett videon än? Det måste du vadfan!!!!
Skriver mer senare! Puss o Kram på er alla! Fortsätt gärna läs och kommentera!:)


Teaser - I wanna go!



Kolla in teasern på Britney Spears nya video I wanna go! Den släpps imorgon! Undrar vem som längtar?
Haha, förrutom Gaybloggaren Amir så längtar såklart jag! Britney fan u know! Men det vet ni redan precis som ni sade! Längtar! :)


Lagar mat!

Kollade precis på klockan och såg att den snart var sex. Gud vad tiden har gått fort, haha! Har varit i stan och handlat, och sedan blev det fika med familjen, då jag åt god våffla med grädde och sylt! Mycket gott!
Nu sitter jag och väntar tills maten skall bli klar.
Jag och syrran har varit duktiga och lagat mat, lasagnette blir det! Gott ifall ni inte redan smakat det?!
Skriver mer senare också! Britney och Lady Gaga spelas högt i hela köket! Hoppas inte grannarna hör det, haha!
Fortsätt gärna läs och kommentera! Loove ya!:)

Eiffel,tower,paris,torre,eiffel,night,arquitectura,noche-a34e2e9811f32c8ab449c598bc27a4e9_h_large

Jag vill Paris! Någon som vill med mig dit någon gång? Haha!:)


Nyheterna och sedan fortsättning av Johan Falk!

Hey alla! Nu är det reklam, vilket är tråkigt då man kollar på en film, men även roligt och bra då jag kan blogga så ni kan läsa någonting nytt, eller vad säger ni om det? Haha! Kollar i alla fall på Johan Falk, och kompisen har stuckit hem! Åt precis upp den sista (stora) biten av kladdkakan och har diskat undan lite så här ser fint ut.
Mitt rum är även mycket fint nu då jag städat, men nu hoppas jag bara att jag kan hålla det så här fint och rent!
Vilket blir svårt… Men jag måste! Måste intala ett måste här! Vad gör ni denna kväll?
Kommenterade lite på Amir (Gaybloggarens blogg) och han svarade även på dem! Sjukt kul!
Skriver mer senare till er!
Skall komma på nått roligt att skriva tills imorgon men ett god natt inlägg kommer säkert senare!
Puss o Kram på er alla!
Fortsätt gärna läs och kommentera så jag blir glad;) Vi hörs sen, haha! Filmen fortsätter snart på fyran!

Berries-blue-delicious-milk-red-favim.com-66650_large


I want candy!



Kollade på denna för en halvtimme sedan! Den är faktiskt bra, eller inte jättebra men den är ändå värd att se. Mycket rolig också, haha!
Ett filmteam som skall spela in en porrfilm och de som filmar och regisserar är ett amatörgäng, men det verkar ändå lyckas då filmen blir nominerad till Golden Cock awards i London! Haha! Ni måste se den!=)
Carmen Electra så het, eller? :P  Hahaha!!
Åt god kladdkaka med glass och jordgubbar och mycket mer! Det var väldigt gott men också mäktigt!
Skriver mer senare! Loove ya!


Snart filmkväll och godsakerna står framme!

Hej alla! Det har varit en ganska tråkig dag idag, då jag städat och det varit tråkigt väder. Sedan kom min bästa kompis vilket blev mycket roligare, haha! Chokladen, jordgubbarna, och Marabou Cookies står framdukade på bordet, redo tills det blir filmdax!
Lite filmkväll ikväll tänkte vi, vilket är väldigt trevligt! Köpte även en fryst kladdkaka som håller på att tinas nu, så här skall det ätas gott! Låter inte detta härligt? Skriver mer senare! Puss på er:) Kommentera gärna o gilla min sida på facebook! Hehe!

Tumblr_ln2wzaowok1qzk5h3o1_500_large

Hot or what are u saying boys and girls? :P


Good Morning!

Good Morning! Hoppas att ni har det bra? Idag är det måndag som ni kanske vet, haha! Vaknade precis.
Brukar aldrig sova till nio, så det är väldigt skönt att jag gör det nu då jag har lov, fast det är kanske för att jag lägger mig väldigt sent. Idag skall jag städa och sedan tror jag att jag skall gå lite i stan. Vad ska ni själva göra då?
Det ser ut att bli tråkigt väder i alla fall tycker jag! Det vill inte jag ha!
Jag vill ju ha sol! Skriver mer senare! Kramar på er! Fortsätt gärna läs och kommentera så är ni supergulliga!

264518_2168823738123_1172589469_32635065_5751949_n_large

Haha. sjukt bra text och väldigt sant! Tagen från weheartit - det bästa fotostället på nätet, haha!;)
Skulle även vilja säga att jag hade väldigt tråkigt igår natt så jag gjorde en fanpage av bloggen för skojs skull, haha! Logga in och gilla min sida så är ni jätte söta! Snälla gör det, hehe! Puss!

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Piieceofmebloggse/174049605987575


Kollar på Kärlek på menyn (No Reservations)!

Godkväll alla! Efter att ha tittat på kvällens avsnitt av Gossip Girl, på Solsidan, C/O Segemyhr och sedan skrivit ett långt inlägg om säsongsfinalen av Gossip Girl, så har jag svarat på kommentarer, ett bloggsvar och nu kollar jag på film! Åt glass med fruktcocktail innan vilket var väldigt gott. Nu är det Kärlek på Menyn som gäller! Har sett den innan men den är väldigt bra tycker jag.
Då man kollar på tv-program som Gossip Girl så händer det mycket drama, men det gör det även i verkligheten! Det gick ett rykte exempel på festen igår så fort någon såg mig och då visste väldigt många att jag var där, haha! Sedan en massa andra saker som händer alla, så det är inte bara i tv-serier och i filmer som alla säger, men sedan är mycket av allt det påhittat såklart.
Så mycket drama som finns i ett avsnitt av Gossip Girl finns inte i verkligheten på en dag, tror jag då.
Eller vad tror ni? Händer det drama i ert liv också?
 Hade varit intressant att veta det och vad ni tycker kring tv-serier/filmer och verkligheten nu då jag tog upp ämnet! Min lärare kallade mig Mr Dramatic! Haha! Varför vet jag dock inte;) Skriver mer senare!
Ha en fortsatt trevlig kväll! Loove!:)



Kollar ni också på den?


Säsongsavslutningen av Gossip Girl!

Ikväll var det säsongsfinalen av Gossip Girl! Raina Thorpes pappa höll sig inlåst i ett rum med Blair Waldorf. Han tänkte bränna upp stället, då han satt och lekte lite med en tändare. Chuck älskar Blair, så det var därför Rainas pappa hade lurat dit henne med hjälp av Chucks mobil. Raina, Nate och Chuck kom sedan och tog Blair med sig. Raina sade att hon aldrig skulle hälsa på honom i fängelset, då det visade sig vara han som dödade hennes mamma som varit otrogen med Chucks pappa en gång i tiden, Bart Bass. Blair och Chuck åkte till en fest tillsammans där ingen såg dem och de låtsades vara två andra personer. Det slutade med att de två gick in i ett rum och hånglade, men även låg med varandra, vilket man tyvärr inte fick se! Haha! Men man såg det på kläderna och på deras kroppsuttryck ifall ni nu undrar. Blair sade att hon skulle göra slut med prinsen men Chuck tyckte inte att hon skulle göra det. Både han och Blair skulle gå vidare med deras liv, för de kunde aldrig bli lyckliga tillsammans, men de skulle ända älska varandra för alltid.

Bland annat Georgina Sparks kom tillbaka. Charlie var på väg att hoppa ut genom fönstret men gjorde inte det, då Serena stoppade henne. Hon åkte tillbaka till Florida där hon mötte sin mamma. Frågan är om det är hennes mamma, men enligt vad jag tror så är hon inte det. ”Mamman” sade att det hade varit trevligt att lära känna henne och att deras plan hade gått perfekt, och sedan fick hon massa papper som Charlie hade med sig och Charlie fick en massa pengar innan hon gav sig av. Hon tog då upp en papperslapp där det stod Georgina och hennes telefonnummer på. Undrar ifall hon har planer på att återvända till New York?!

Vanessa hittade Dans manus och hon tog det och gav det till ett förlag som skulle publicera det åt honom, utan hans vetskap. Blair skulle lämna New York för Monaco ett tag med sin drömprins, och trodde att bröllopet skulle bli av i november.
Serena åkte iväg för att vara själv på semester och träffade en känd regissör där hon fick ett jobb ganska plötsligt. Hon tycktes ersätta en kille som inte hade läst klart boken som skulle bli till film.
Men sköter man inte ett jobb, så kan ju allting hända! Nu längtar man tills det börjar igen!
Såg ni det och vad tyckte ni om avsnittet? Ifall ni missade det så får ni kolla på det på kanal5play eller nått, annars läser ni bara detta inlägg! Lika bra tycker jag! Läsare och fans av Gossip Girl som önskat så vad gör man då inte för dem? XoXo!

Tumblr_lmt0sheuae1qk44i7o1_500_large

Sorry it won´t be you to...


Säsongsfinalen ikväll:)

Det är säsongsavslutning idag… Inte roligt då tv-serier slutar upp för att börja spela in nästa säsong, men vad kan man göra åt den saken? Haha! Det är avsnitt 22 på säsong 4!

Storslagen explosiv säsongsfinal där Georgina Sparks och Constance Billards elaka tjejer Kati och Is kommer tillbaka. Även "Gossip Girl"-författaren Cecily von Ziegesar gör en cameo, Airborne Toxic Event uppträder och så blir det förstås några saftiga cliffhangers.
Visst låter det spännande? Jag skall givetvis kolla, men frågan är om du skall? ;)

Bjuder även på denna överheta bilden på "Blair och Serena", alltså Leighton Meester och Blake Lively!
Snygga ellerhur? Eller heta rättare sagt? Haha!



Klockan 19.00 på kanal5! Missa inte det om tio minuter! XoXo


Tråkig söndagskväll!

Hej på er! Har ni haft en trevlig söndag? Har sovit nästan hela dagen, då jag varit väldigt trött måste jag säga. Kollade lite på en bra film, och åt innan idag. Nu sitter jag med en skål med vaniljglass och väntar på att Gossip Girl skall börja! Sedan blir det c/o Segemyhr och några andra program ikväll tror jag! Tråkigt väder har det också varit idag tycker jag, knappt någon sol alls.
Hoppas på bra väder nästa vecka! Eller vad säger ni? Hoppas att ni har det bra! Skriver mer senare!
Och då kommer även ett inlägg om kvällens avsnitt av Gossip Girl som jag brukar göra, enligt vad jag lovat er! Kolla in då igen!
Loove yaa!;) Fortsätt gärna läs och kommentera!!!

179060_1575052179353_1327045297_31437578_1627348_n_large

Bilden är från weheartit! Dagens söting, eller? Haha! Nä, men gud vilken gullig hund, eller vad tycker ni??!



De firar sin Bröllopsdag idag!

Idag är det ett år sedan vår kronprinsessa Viktoria och hennes drömprins Daniel gifte sig! Först tänkte jag skriva att de fann varandra, men det gjorde de såklart innan det blev bröllop, haha! Fast de inte ser vem som gratulerar dem så tänkte jag ändå skriva ett inlägg om det! Hoppas att de har en trevlig bröllopsdag idag!
Undrar vad de gör, men det får man väl reda på i tidningarna tror jag, eller?
Släng in en kommentar och gratulera ni dem också tycker jag för skojs skull! Ha det bra!

Så var kronprinsessparets första år som gifta

Bild på det vackra brudparet som firar sin dag idag, och bilden är tagen från msn ifall ni undrar;)


Festen igår kväll/morgon!;)

God morgon alla kära läsare! Igår var jag på kalas, då jag skulle fira en i min släkt. Det blev gott grillat, mycket lek med barnen, haha, och en god kladdkaka med grädde, glass och jordgubbar. Tur man åkte dit, eller?! Sedan blev det att göra sig i ordning för att dra till Strandbaden i Falsterbo! Det var fest av invigning av sommaren, så man drog dit med Lina! Hade sjukt roligt då vi dansade och riktigt festade och dansade loss, haha! Kom hem vid halv fyra tiden, och runt fyra tiden gick man väl och lade sig efter att man druckit mjölk och ätit sockerkaka för man var lite hungrig, haha! Nu har vi precis vaknat, så jag vet faktiskt inte vad dagen har att erbjuda, men det återstår såklart bara att se! Skriver mer senare! Snart skall vi äta frukost! =)
Har ni också haft en bra lördag? Puss!:)

Tumblr_llo0rhgm9d1qbjof0o1_500_large


Ingen rubrik

Tänkte göra ett litet test, eller vad man skall säga! Såg att någon bloggare hade ett sådant, så jag tänkte ta det och göra ett sådant också, fast jag har ju ändrat om det såklart, haha! Lite roligt att göra sådant om sig själv i tråkigt väder, haha?!! Kommentera det gärna!


Dagens frisyr:
 Håret uppe med vax eller vad man skall säga :P

Dagens klädsel:
Jeans och en kortärmad skjorta                    

Dagens köp:
 Mormor köpte present som jag var med och handlade, haha!

Dagens artist:
Kesha!!

Dagens väder:
Regn

Dagens planer:
Handlat present, äta, sedan iväg lite kanske?!

Dagens dricka:  
Mjölk haha! 


Dagens kaka:
Sockerkaka!     


Dagens film:
Ingen


Dagens tv-serie:
Ingen än så länge, hehe!


Dagens webbsida:
Facebook såklart, vad annars?!=)

Dagens godis:
Inget

Tumblr_lmi0kmkwx01qeoj6ho1_500_large

Love this show! Who doesn´t?! :)


Dagens låt!

Har ni hört denna låten egentligen? Jag älskar Kesha! Sjukt cool och hade gärna sett henne uppträda live, haha! Lyssna gärna på låten och säg vad ni tycker! Tycker att den är väldigt bra och en riktig partylåt eller vad man nu skall säga! Gillar ni också Kesha?


Kommer ni ihåg då Gert Fylking...?

Satt och lyssnade på när Gert Fylking blev utskälld i direktsändning av sin chef, men frågan var rättare sagt om han blev utskälld?
För jag tyckte det lät tvärtom, som om det var Gert som skällde ut honom istället. Haha! Fan vad bra i alla fall! Den är gammal, men ändå! Ifall man inte har någonting att göra i detta vädret så kan man kolla in sådana klipp på youtube ju, och även läsa massa härliga bloggar! Det får man bara inte glömma!;)


Regnet öser ner, tråkigt väder = bad day?!

63610845_12842347_large

Tjenare alla! Gud vilket tråkigt väder vi har, och jag har själv tråkigt haha! Och nu har det givetvis börjat regna också!
Drack god varm choklad med grädde till frukost i morse, men lite lyx får man väl ändå ha en lördag?
Jag ska fira en person lite senare och om en stund skall jag äta. Sedan har jag varit i stan och handlat present och så.
Har kommit på ett sommarprojekt som jag skall göra, eller hålla på med i alla fall! Hoppas att ni har det bra i alla fall! Hoppas på sol nu i veckan! En dag med tråkigt väder skadar väl ingen? Kanske tid att man sätter sig med sin bok och läser lite då!
Skriver mer senare! Fortsätt gärna läs och kommentera, så lovar jag er mer uppdatering och roligare inlägg snart!!
Puss o Kram på er alla! :) Loove! / David


God frukost, Restaurangmiddag, Bakat och fikat = Härlig dag;)

Hejsan alla! Det blev inte så mycket uppdatering idag som jag lovade, men var inte hemma så mycket så det var ju inte så konstigt haha! Min lillebror slutade skolan idag, alltså gick han på sommarlov, så jag var på avslutningen med bland annat min syster. Sedan åkte jag och åt frukost med henne och några andra!
Det blev middag på stan på restaurangen då man åt en god planstek med fläskfilé!
Snacka om att det var gott, haha!=) Lite lyxigt såhär en fredag! Har kollat på studenterna som åker nästan fulla på flaken som körs på stadens gator av traktorer och lastbilar!
Längtar tills jag skall ta studenten, fast det är många år till dess, tre faktiskt!
Men längta det kan man ju alltid, haha! Bakade sedan en sockerkaka som jag lovade familjen, vilket serverades med vispgrädde och nyköpta jordgubbar. Visst låter det gott? Det var det också! Nu kollar jag på film!
Skriver mer senare! Ha det superbra! Puss!!

Tumblr_lmwkkqro2f1qdwcr5o1_500_large

Tumblr_lmxz2llz3e1qj9qkvo1_500_large

England style! Me like, haha!=)


What do ya want to read?!?!?!?!

Försöker faktiskt komma på vad jag skall skriva om! Nu är det dags för er igen att önska er vad ni vill läsa om! Snälla kommentera vad ni vill läsa och se i bloggen så är ni jättesnälla! Kramar på er alla denna fredagskväll!

Tumblr_lmy0ewpuu01qccvufo1_500_large

Ser fint ut va? :P


Fredag morgon!

God morgon alla kära läsare! Hoppas att ni har det bra?! Igår var jag hemma och gjorde inte så mycket, städade faktiskt vilket var bra så här blev lite renare, haha! Sedan var jag på en konsert på kvällen. Det blev att kolla lite på Jönssonligan på Mallorca men sedan var det inte så mycket som kvällen hade att erbjuda haha!
Sitter och tar det lugnt innan jag skall klä om och göra mig i ordning, då jag skall iväg på skolavslutning!
Jag har redan slutat ju, vilket är skönt, så nu är det de andras tur. Studenterna tar även studenten i staden idag, vilket kommer att synas och höras, haha! Känner ingen som skall ta studenten här, utan de jag känner har redan tagit den!
Ni får ha det så bra så länge så skriver jag mer senare! Lovar att uppdatera!:) Have Fun and Take Care!
Puss o Kram, haha! Fortsätt gärna läs och kommentera massor!!



Kolla in den ifall ni inte sett den, haha! ;) Vad tycker ni? Vi älskar Katy Perry, right??!


Sockerkaka och 7th heaven, sen städa!

Åt frukost för en stund sedan och sedan blev det att äta sockerkaka. Vet faktiskt inte hur mycket jag ätit nu, haha! Men den måste ju ta slut för sedan så blir den torr och då är den inte god ju. Tittar på 7th heaven på kanal5! Älskar det programmet! Innan kollade jag lite på According to Jim och på Sommarlov. Då de skall hoppa i vattnet och kolla temperaturen på vattnet så ryser jag nästan.
Det är aldrig för kallt för att bada brukar de säga, men 17 grader tycker jag är riktigt kallt i vattnet.
Tur jag inte är programledare på sommarlov! Haha! Men sedan så tar de ibland en från publiken eller en kändisgäst som får hoppa i vattnet. Hade ni ens kunnat hoppa i det kalla vattnet, haha?? XoXo!

Tumblr_l83xfaao9e1qcrnazo1_400_large

Någon mer som älskar 7th heaven förrutom jag?! :)


Sångerskan Joss Stone nästan mördad!

Fy vad hemskt! Läste precis en artikel om att två män nyligen arresterades för kidnappning och mord som aldrig hann hända på sångerskan Joss Stone. De hade kört runt i hennes område med kartor och foton på hennes hus, och var beväpnade med rep, svärd och en säck. Grannarna såg att de körde runt och kontaktade då polisen. Joss Stone har en förmögenhet på cirka 130 miljoner kronor. Det kanske är på tiden att skaffa livvakter? Det verkar ju som att hon inte har det… Haha! Visst är det hemskt?

Håll sig säker Joss! Vi är så glada över att du har så skyddande grannar!  

Tur att hon är okey, men det man inte får glömma är att man inte behöver vara känd bara för att bli kidnappad och mördad såklart, men visst är allt detta hemskt? Letade upp henne med hjälp av foton av huset och så...


Leighton Meester singing and with new haircut!



Älskar vi alla inte Leighton Meester? Hon är mest känd som Blair i den populära tv-serien Gossip Girl, ifall ni inte visste det. Haha! Hon uppträdde nyligen på The Troubadour i Kalifornien och hon hade även en ny frisyr, som jag verkligen gillade! Kolla in bilden och sedan på videon då hon sjunger sången The Stand In med Mike Frieman!!



Visst sjunger hon bra? Och visst är hennes nya frisyr snygg?


Skolavslutningen!:) Har nog aldrig gråtit så mycket.. ;)

God morgon alla glada kära bloggläsare! Haha! Lite fjäsk för er här eller? Kanske lite! Hann aldrig uppdatera igår då jag var väldigt upptagen. Så lite kort om gårdagen. Jag var hemma och var ledig vilket var skönt.
Jag lagade mat till mig själv och under tiden bakade jag en sockerkaka som blev supergod.
Cyklade sedan iväg för att sjunga och fixa håret inför kvällen. Sedan var det skolavslutning!
Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket i hela mitt liv då jag var och kramade min lärare och alla mina vänner. Min lärare grät nog mest av alla, så synd fast så sött. Man kunde bara inte hålla sig innan alla tårar rann ned för kinden… Fick fina betyg som jag är stolt över och sedan en fin röd ros som står i vasen på köksbordet.
Sedan blev det fest på stranden! Festen var ganska död tyckte jag, men jag var där ändå en stund!
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har precis kommit hem från tandläkaren och sedan måste jag städa. Haha!
Skriver flera inlägg senare! Puss! Fortsätt gärna läsa och kommentera era söta läsare! :)



God sockerkaka med mjölk är ett supergott tips! Har ni provat det? Gott ellerhur?!=)



Den fina rosen och betygen tog jag såklart inte bild på, haha!!


Godmorgon! Skolavslutningen idag!=)

God morgon alla! Det blev aldrig en uppdatering igår kväll, eftersom jag var på teatern. Då jag kom dit dansade de för fullt inför showen i höst och jag fick då reda på att jag inte behövde träna den kvällen. Gick då med min kompis och satt i hennes trädgård och fikade och snackade skit, innan hennes andra kompis också kom som joinade oss. Haha! Sedan kom jag hem vid halv elva, då jag kollade på en gammal Wallanderfilm där Rolf Lassgård spelade Kurt Wallander. Sjukt bra! Idag är jag i alla fall ledig, så det hurrar jag verkligen för!
Ikväll skall vi träffas och ha skolavslutning, så jag måste göra mig i ordning i eftermiddag. På kvällen är det fest, så jag vet inte om jag skall dit eller inte. Det är då en fest för niorna på vår skola som slutar idag. Känns som jag inte har mer att skriva just nu, så ska komma på nått att skriva tills senare! Lovar det! Puss på er!
Fortsätt gärna läs och kommentera!:)

Tumblr_lmsmj9ktax1qhi1w0o1_500_large


Vad män längtat efter... Haha!

Haha, läste på msn innan om det som männen längtat efter. En radiostyrd barnvagn! Är det inte för roligt eller? Männen gillar ju allting som har med radiostyrt att göra, eller vad man skall säga, verkar det som tycker jag i alla fall, och jag tror inte bara att det är jag som tycker det utan många fler tycker att de gör det. Men det är bara kul för dem ju, som inget illa menat! Radiostyrda flygplan, bilar, båtar och helikoptrar. Men nu en radiostyrd barnvagn? Det är faktiskt ingen leksak som allt det andra, utan där skall ett barn ligga i och därför skall man inte leka med det. It’s not a toy – and men should not play with it! Comment what you think about it! ;)


Cykelrallyt! Vi kom tvåa=)

Tjenare alla! Kom hem för en lång stund sedan från cykelrallyt som vi hade i skolan! Vi kom på andra plats av fem platser så jag tycker att vår klass klarade sig ganska bra faktiskt. Vi cyklade klassvis och följde en karta som ledde oss till olika stationer där lärarna var och delade ut uppgifter till oss. Man skulle bland annat rita, gå en runda med en sked i munnen med en potatis på, samtidigt som man skulle fjäska så mhycket som möjligt! Haha! En i vår klass hade kokat kaffe och bakat kakor, medan jag hade skrivit fina saker på papper och plockat blommor! Ganska nöjd ändå! Har svarat på vissa kommentarer som jag fått, älskar er!
Och har även ätit god mat som jag värmde snabbt i mikrovågsugnen, haha!
Nu väntar man på att pappa skall komma hem så vi kan laga mat tillsammans!  
Skriver mer senare! Loove ya!:) Läs och kommentera era söton! Haha!

Tumblr_lmrh1nfpeb1qgx7s3o1_500_large

Hittade denna bilden på weheartit! Någon som kanske vill åka dit med mig ikväll? Eller kanske imorgon? Haha!


Cykelrally idag...

Sitter här och skall göra mig redo för cykelrallyt! Man måste ha hjälm annars får man minuspoäng, så jag får leta upp hjälmen här hemma ju! Haha! Kommer faktiskt inte ihåg hur långt vi skall cykla, men man skall varken ge kartan till mig och Andrea har vi ju bestämt!
Fjäska måste man också göra för att man skall få pluspoäng, så jag sitter och funderar här! Orkar inte pimpa cykeln och hjälmen så jag hoppas att någon annan i klassen gjort det! Nu satsar vi järnet på att vår klass vinner, eller? Haha! Skriver mer senare! Kram!
Fortsätt gärna läsa och kommentera så är ni gulliga!

5824112841_e9041dec8b_z_large

Bild från weheartit!


Godnatt snart...=)

Godkväll alla! Sitter och har precis kollat runt på bloggar en sista gång. Jag kommer säkert att blogga en massa under sommaren, då jag är ledig från skolan, haha! Men ska ju vara med kompisar också. Ska bli sjukt skönt att sluta nian faktiskt. Imorgon är det cykelrallyt vilket menas med att vi skall cykla en runda, och kartan ger de inte till mig och Andrea hoppas jag, då båda två gick vilse i Bokskogen, haha!
En halvmil utanför kartan ju! Hur lyckas man, eller vad säger du Andrea? Haha! Sedan är det skolavslutning på onsdag kväll, så jag längtar, haha! Hoppas bara på att allting går bra!
Ha det så bra så länge så skriver jag mer imorgon!

God natt nu kära läsare så ska jag snart lägga mig tror jag! Måste ju orka morgondagen haha! Har lite panik att Desperate Housewives inte visas imorgon ju, då det var säsongsavslut!! Någon mer som känner som jag? Känner du inte lite så Maja! Vi kan fan inte vänta tills nästa säsong, haha! XoXo!  



Loove! <33


The Twins birthday

Kändistvillingarna som är i centrum mycket, eller som mest var förr men som även är nu fyller år idag!
Det är givetvis Mary-Kate och Ashley Olsen som jag snackar om! Haha! Kanske ett litet Grattis till dem?
I övriga fall så fyller även Måns Zelmerlöw, Stellan Skarsgård och Tim Allen år! Det var alltså bara några av de kändisar som fyller år idag, och sedan fyller såklart många andra personer också år, fast som jag inte känner, lite skämt och sido.

2116427121_36877587_large

Tumblr_llo6hlku2p1qa42jro1_500_large

Looks like good sisters!! Pictures from weheartit!


Stekaren?!

Har haft en superrolig dag idag ändå! Var lite tråkigt på spexet men samtidigt roligt faktiskt. Sitter och kollar på The Simpson och snart skall jag in i duschen! Måste ta bort all smink som jag fick ha idag då jag skulle vara Peter08 haha! Sedan ska jag njuta framför tv:n och bara slappa, antagligen sitta och läsa era underbara bloggar också! Ifall ni vill att jag skall läsa er blogg så är det bara att kommentera det! Jag gör det så gärna och slänger nästan alltid in en liten kommentar för att vara snäll, haha! Har även precis ätit glass med jordgubbar vilket var väldigt gott! Tycker inte ni att det är det? Med vaniljglass är bäst, och varför vet jag faktiskt inte, haha!=)
Fortsätt gärna läs och kommentera! Bjuder på denna bilden på mig och Emma som är tagen av Sofie!!



Sjukt cool bild, ellerhur? Snygga va?! Haha! Hoppas jag fick lägga in denna Emma;)


Sorry Gabbi!;)

Hej alla! Måste bara säga att jag fick typ en liten utskällning av Gabriella för en liten stund sedan!
Jag stavade hennes efternamn fel, så nu vet jag hur det stavas och lär väl aldrig glömma det? Haha! Pollak stavas det med ett K och inte med CK! Bara så att ni vet;)
Men nu har jag ändrat det så hon blev glad! Tur hon säger ifrån i alla fall!
Vad gör ni själva denna måndags eftermiddag då? =)
Och sedan vill jag bara säga tack till er som tyckte att vi var fint utklädda, så vi kan känna oss stola Gabbi! Haha!:) Looove yaa!



Min klass i parken, haha!=) Tycker det ser bra ut! Eller?!:)


Lite bilder sedan Spexet!:)

Tjenare alla! Tänkte att jag skulle lägga in en bild på mig, alltså det som jag var utklädd till under spexet. Haha! Jag var faktiskt Kissies bror Peter08 med skjorta, kavaj och röda byxor! På händerna stod det Peter08 och Stureplan! Sedan på nacken stod det Kissie och ett hjärta! Tyvärr ser man ju inte det på bilden…
Min kompis Emmy fixade allting och hjälpte mig! Blev ganska snyggt tyckte jag.
För att göra det lite enkelt att gissa vad jag var hade jag satt fast en bild på Kissie och hennes bror på kavajen! Lyckat spex idag tyckte jag. Vi fotograferades i en park bredvid skolan, och är ganska nöjd tycker jag själv!
De andra som var utklädda var också bra!
Isabella kom bland annat som en gravid hippie, Maja som Ugly Betty, Nathalie som fe, läraren Camilla var häxa och lärare Gunilla var rödluvan som delade ut godis! Men jag fick faktiskt inget, för jävligt ju!
Men fick väldigt ont i magen efter att ha ätit tre supergoda kakor i klassrummet!
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna som Gabbi Pollak har tagit!



Me as Peter08!



Me and Gabbi (Catwoman)!! Hennes blogg hittar ni här



Fanny as Capten Jack Sparrow!!


Slutade tidigare idag! Vilket gillas hehe!

Hej på er! Kom hem för en liten stund sedan efter att man hade varit och fotograferat sig i parken som ligger bredvid vår skola, då det var spexfoton som skulle tas! Det menas med att man var utklädd! Vår klass hade den sista tiden och sedan fikade vi goda kakor i klassrummet efteråt. Sitter och tar det lugnt just nu, och skall nog kolla ifall det finns någonting bra på tv:n!
Ska sedan äta mat tänkte jag och sminka av resten som jag hade i ansiktet, massa puder och så!
Bilder kommer senare! Kramar på er alla! Måste ju ändra från puss till kram och sedan kram till någonting nytt så det inte blir för uttjatat. Haha! Skriver mer senare!
Kommentera gärna och fortsätt läs så är ni gulliga! Här är i alla fall några bilder sedan min outfit i fredags både under Annas utsläpp då hon tog studenten och som jag hade på mig under lärarmiddagen.
Ursäkta för att det tog lite tid innan jag publicerade fotona!



Så vad tycker ni då??



Två fina foton på mig och Lina!=) Visst ser vi glada ut? Hehe!

Irene Huss och spex imorgon!

Godkväll! Vad gör ni denna kväll? Det är söndag och skola imorgon. Det är inte vanlig skola precis för oss nior, utan det är spexet då man skall klä ut sig till någonting. Jag säger imorgon vad jag var för något, fast inte just nu! Vissa vet redan såklart. Som jag sade innan, kanske inte det bästa men alltid något ju!
Kollade på mina tv-program innan vilket var väldigt kul att titta på, haha.
Nu kollar jag på Irene Huss och undrar när de skall få tag i mördaren! På riktigt tar det ju längre tid, men jag vet fan vem det är i filmen! Haha! Så roligt man kan ha det av att kolla på film, ellerhur?
Ska snart lägga mig så att jag orkar med morgondag också! Skriver mer då! Puss på er!

Tumblr_lmc2dfska61qesvppo1_500_large


Kvällens avsnitt av Gossip Girl!

Blair och prinsen offentliggjorde sin förlovning under förlovningsfesten som Blair och hennes familj hade ordnat, då hennes mamma och styvfader också kom för att fira det hela. Drottningen hade låtit personer spionera på Blair och fick då reda på att hon hade träffat Chuck Bass. Hon var tvungen att berätta för prinsen att Chuck hade slagit henne och att det inte var porslinets fel.

Charlie blev bjuden på fest av Dan men Serena anklagade hennes kusin för att ha tagit hennes klänning. Stämmer det? Och är det allvar mellan Dan och Charlie eller är Serena bara avundsjuk på sin kusin med hennes ex? Det visade sig att det inte var Bart Bass som mördade Raina Thorpes mamma utan hennes pappa. Han hade fått reda på att hon var otrogen med Bart Bass.
Chuck gjorde det enkelt för honom och sade att han slapp fängelse ifall han lämnade New York för evigt.
Raina fick reda på det och nu återvände han för att utta hämnd. Han hade nämligen kallat dit Blair (den personen som Chuck aldrig skulle kunna förlora) till en takvåning där han låste dörren och sade att Chuck var på väg att hoppa från ett tak, vilket inte stämde alls. Kommer han att göra illa Blair Waldorf?
Tänk att hon snart är kunglig! Som vanligt längtar man till nästa avsnitt, haha! Gör inte ni det?
Kommentera gärna vad ni tyckte om avsnittet ifall ni såg det!=)  Längtar tills säsong fyra kommer på box!
Älskar verkligen serien men vem gör inte det, hehe?!

4770310403_8e3ddc5029_z_large

XoXo


Söndagskvällar är härliga, hehe;)

Hej allihopa! Idag så har jag städat faktiskt, så jag känner mig lite extra duktig, haha! Sedan var jag ute vid stranden där vi var lite, men inget solande och badande. Körde sedan och handlade och har precis ätit god mat. Köpte även jordgubbar idag så det blir att äta lite jordgubbar med glass och grädde sen! Har även köpt choklad, och har lite mörk choklad här hemma vilket lär vara nyttigt då det är i en viss mängd.

Mys med Gossip Girl på kanal5 klockan 19.00 vilket ni verkligen inte får missa! Skriver ju även om avsnittet sen!
Någon som kanske skall se det? C/O Segemyhr kommer klockan 20.30 på fyran och sedan blir det att kolla Irene Huss ikväll! Söndagskvällar är härliga! Spexet imorgon! Jag vet vad jag skall klä ut mig till! Kanske inte så bra, men alltid något!
Fortsätt gärna läsa och kommentera så skriver jag mer senare ikväll! Love;)

Bjuder även på denna låten som jag har börjat älska nu, haha! Visst är den bra? Hat på högsta nivå skulle jag själv vilja säga, eller vad säger ni om det? Undrar om den är sann eller inte;)
Lyssna gärna på den och säg vad ni tycker!


The Hills!

The-hills_large

Sitter och tittar på The Hills nu på MTV! Någon som också gillar det programmet?
Men Heidi och Spencer är bara för mycket tycker jag…
Är bara ute efter publicitet såklart och ringer paparazzi fotograferna och talar om vart de är.
Vem är er favoritkaraktär? Gillar faktiskt alla möjliga, hehe!


Några bilder från studenten i fredags!

Här kommer lite bilder sedan studenten i fredags, då min kompis syster Anna tog den! Ännu ett Grattis till henne! =)







(Några bilder bara tagna av Lina Sandell! Hennes syster då och min kompis, hehe! Var även tvugna att förminska bilderna för att jag skulle få plats med dem på bloggen!) Längtar tills min egen student, gör inte ni det?! Kommentera gärna! Kram!


Söndag morgon!

God morgon alla! Det blev aldrig ett inlägg igår kväll för klockan var mycket och givetvis så somnade jag. Filmen var väldigt bra igår, så den borde ni faktiskt se tycker jag!! Idag händer inte jätte mycket. Det blir att åka iväg en sväng senare och sedan skall jag även träffa Lina för att vi skall fotografera lite. Hon skall kolla mina kläder inför spexet på måndag, vilket är imorgon.
Det ska säkert bli kul får vi hoppas. Vad skall ni själva göra denna söndagen?
Fortsätt gärna läs och kommentera så ska jag komma på mer att skriva! Kram!

Tumblr_lk53qyjeqe1qcxieko1_400_large

Varför får inte jag en sådan här nu? :( Haha! Tror att alla känner detsamma!


Three to Tango!

Nu skall jag kolla på Three to tango! Skriver senare ifall filmen var bra! Det betyder alltså att jag bloggar mer då filmen är slut! Skall nog komma på någonting bra att skriva tror jag, hehe! 

Den är en Amerikansk komedi från 1999. Oscar och Peter är partners i en nyetablerad arkitektfirma och får plötsligt chansen att förverkliga sina drömmar. På uppdrag av den stenrike affärsmannen Charles Newman ska de designa och bygga ett stort kulturcentrum i Chicago. På grund av ett missförstånd tror Charles att Oscar är homosexuell och ber honom om en tjänst - att spionera på hans älskarinna Amy. Det sista den svartsjuke Charles väntar sig är att Oscar ska bli blixtförälskad i henne...
Bland annat är Matthew Perry, Neve Campbell, Dylan McDermott, Oliver Platt, Cylk Cozart med i rollerna! Matthew Perry från tv-serien Friends ni vet! Verkar som en bra film! Kolla på den ni med nu på tv3!=)



Ska ni kolla på den då? Eller har ni kanske redan sett den med tanke på att den är från 1999? :P


Gissa rätt så ger jag er en länkning?!

Godkväll alla! Har ätit massa goda jordgubbar med vaniljglass vilket var supergott! Sedan har jag läst igenom en massa bloggar och så! Har inte haft så mycket annat att göra faktiskt. Imorgon blir det att åka lite till stranden, fast inte för sol och bad tror jag!
Sedan ska jag iväg till min kompis Lina som skall fotografera mig inför spexet på måndag.
Ni får faktiskt ingen sneak peak?
Någon som kan gissa vem jag skall vara utklädd till? Och Lina, får inte gissa, då hon redan vet det! Ifall ni gissar rätt så ger jag er en länkning! Haha! Nu skall jag i alla fall kolla lite på film! Skriver mer senare!:) Puss!

Easy-a-lawnmower_large

från weheartit såklart!


Blake and Leighton = Fashion!!

Stjärnorna från den populära tv-serien Gossip Girl, Blake Lively och Leighton Meester är två stjärnor som alltid befinner sig i rampljuset, oavsett om det är på röda mattan, på fester eller på gatan där de går då det är flera fotografer och fans efter dem.
De har ofta mycket modekläder på sig! Snygga kläder menar jag då! Deras karaktärer i tv-serien är mycket olika och det är även de i verkligheten då de har olika stilar. Jag tycker att båda två klär sig supersnyggt så jag kan inte välja vem som är snyggast och vems stil som är min favorit, men kan du? Kommentera gärna?
Väldigt svårt val tycker jag, precis som de på posh24 tycker och som jag läste detta på och tog bilderna från!
Känner du dig vågad att säga vem? Gör det!;) Hehe

En typisk signaturlook för Leighton Meester! Kort och mönstrat!

Blake älskar blått! Här poserar hon i en klarblå långklänning.

Sexig i rött!

Den här galna oufiten är det få som kan bära upp, men Leighton lyckas!

En kort silverfärgad klänning med täckta axlar - typiskt för Leighton!

Så snygg i hellång svart klänning!

Blake Lively eller Leighton Meester? Blair eller Serenea? Hmm, BÅDA!!!=)



Miley Cyrus rikast av tonårsstjärnorna!

Miley Cyrus är god för hela 764 miljoner kronor! Det är riktigt mycket pengar! Hon har jobbat sedan hon var nio år och förra året köpte hon ett hus, för hur mycket vet jag dock inte. På andra platsen kom Justin Bieber som har en nettoförmögenhet på 418 miljoner kronor!
Själv tycker jag att det är helt sjukt att man kan ha så mycket pengar… Vad tycker ni? Jag menar alltså att det finns folk som behöver pengarna bättre än dem. Men annars hade det varit kul att ha lite pengar ju!
Köpa allt man ville utan att tänka på att gå i konkurs och behöva tänka på socialen.
För att vara helt ärlig trodde jag faktiskt att Justin Bieber skulle ha mer pengar än henne, men nej då!
Där hade vi nog många fel! Vad tycker ni annars om Miley Cyrus? Jag tycker hon är duktig, har dock inte träffat henne men enligt vad jag sett på intervjuer så gillar jag inte hennes personlighet så mycket!
Annars är hon super tror jag=) Kommentera gärna vad ni tycker!

1. Miley Cyrus är god för hela 764 miljoner kronor! WOAH! Miley har arbetat sedan hon var 9 och köpte ett hus förra året. Galet!


Snart jordgubbar och glass - vilket kallas sommar?!

Hejhej på er! Kom precis på att jag aldrig publicerade ett inlägg i morse, vilket jag först tänkte göra, haha.
Sov lite längre än vad jag brukar, vilket var mycket härligt. Sedan var jag nere i stan i det härliga vädret, träffade på lärare som var ute och gick och sedan lyssnade jag på då min lillebror spelade i stan. Det var någonting som kallades för Sommarsaluten, där jag varit med och medverkat i flera år fast inte i år faktiskt. Åt god fisk till lunch och snart väntas jordgubbar med glass! Gott!!
Vad skall ni själva göra denna lördag?
Blir nog filmkväll ikväll tror jag, ifall jag hittar någonting bra att se;) Skriver mer senare! Love ya!

Tumblr_lmdzzspcap1qbgeafo1_r1_500_large

Kollade även på MTV Movie Awards i repris innan! Går i repris nästan hela dagen verkar det som, haha!
Kollade in både Blake Lively och Leighton Meester på galan! Sjukt snygga! Älskade bådas klänningar!
Vad tyckte ni om det ifall ni såg det?:)


Nu är lärarmiddagen och praktiken över!

Tjenare alla! Hoppas att ni haft en bra dag! Min har varit ganska stressig och tidsplanerad till max kan man nästan säga, haha! Var och hade möte i skolan, klippte mig, vilket blev skitsnyggt ifall ni frågar mig!
Sedan åt jag och hämtade massor av saker. Åkte sedan in till Malmö där jag satt i praktiken på en liten konferens och sedan tog jag direkt bussen till en park där jag skulle se på utsläppet. Min kompis syster Anna tog ju studenten idag så det var väldigt fint och massa galande att de hade tagit studenten! Haha!

Jag hann till lärarmiddagen i min fina outfit och hade väldigt trevligt. Orkar inte berätta så mycket mer just nu faktiskt, för jag måste nog sova efter denna dag tror jag. Fick i alla fall ett brev av min engelska lärare, gulligt skrivit av henne! Skriver om detta imorgon så ni får läsa! Sedan då våra lärare i årskurs nio höll tal så pratade de om mig, att man såg mig på skolan och att jag skulle bli något stort i London vilket de hade rimmat superbra! Musiken drog igång och festen började, haha! Gick efter en stund med några kompisar, eftersom jag var lite trött. Skriver mer imorgon och bilder kommer senare! Puss på er! God natt:) Fortsätt gärna läs och kommentera!

Tumblr_ljr2k3c0bt1qcrsn7o1_400_large

Tumblr_lluo8zvbts1qiyg3so1_500_large

Bilderna säger nästan allt, fast ingen alkohol! Haha:P


Sjung om Studenternas lyckliga dar!

Skulle vilja säga ett stort Grattis till Anna som tar studenten idag! Hoppas att du har det jätte bra och att du får en Toppen Dag!
Önskar dig också lycka till i framtiden! Och så gäller även Gustav som tog studenten igår! Truth be told så längtar jag faktiskt till min egen student, haha! Gör inte ni också det? Ifall ni skall vara lite ärliga?;)


Lärarmiddagen ikväll - Tagga ;)

God morgon! Passar på att uppdatera massor nu då jag har tid och fortfarande är halvvaken! Vill sova nu, men det får jag tydligen inte, haha! Idag skall jag först ha möte i skolan då vi skall kolla allt det sista inför lärarmiddagen ikväll! Jag vet redan vad jag skall ha på mig och kläderna kommer jag att byta om inne i Malmö innan studenten och lärarmiddagen! Jag skall gå på min kompis Linas syster Annas utsläpp på Bladins, så då kanske ni ser mig? Haha! Det kommer bli väldigt roligt. Har fixat en jättefin sommarbukett som jag tänkte hänga runt hennes hals och sedan ett fint kort där jag skriver någonting till henne! Hoppas att hon blir väldigt glad för det eftersom jag inte är så nära kompis med just henne, eller vad man nu skall säga.
Har privatchaufför idag vilket är min mormor så det är ju alltid bra!

Lärarmiddagen ikväll! Taggar denna dagen och mellan allt detta har jag samtidigt konferensmöte på praktiken! Full rulle som vanligt David!! Skriver mer senare ikväll eller imorgon! Ha det superbra alla! Kramar och fortsätt gärna läsa och kommentera så gör ni mig väldigt glad!=)



Blev så frestad av detta! Någon som vill äta dessa med mig i sommar? ;) Hehe^^


Grattis till vår prinsessa!

Jag säger ett stort Grattis till vår prinsessa Madeleine som fyller år idag! Kollade det på posh24, för annars hade jag ju inte vetat det! Vilken koll man har eller vad tycker ni? Haha! Ni kan också säga grattis till henne här även om hon inte får veta det…
Och vad jag vet så är hon fortfarande kvar i New York? Och hörde ni förresten att hon flög hem sin hund i privatjet? Helt sjukt!


Filminspelning och fotografering hela dagen igår med skådisarna!

Igår var det filminspelning hela dagen nästan. Teatern skulle spela in en reklamfilm som sedan skall visas i tv4 i höst. Väldigt roligt att kolla på hur det fungerade. Nio tagningar blev det nog, för att vara säker på att det blev bra! Träffade även personer som ägde företag som filmar filmer och så, så det är alltid bra att knyta kontakter ifall man säger så eftersom jag vill bli skådespelare.

Sedan var det fotografering, då det togs pressbilder tror jag med två skådespelare och då var jag och tittade på. Sedan tog jag bussen till en skola i Malmö där jag skulle möta min mormor där hon jobbar, för att hon skulle köra hem mig. Vi hämtade studentbuketten och sedan bar det av till student i Räng Sand! Vi var hos min mammas kusin Gustav. Jätte roligt och supergod mat. Efterrätten måste jag bara fresta lite med, att det var chokladkaka med chokladpudding i mitten och grädde på toppen! Supergott! Vill också ha det på min student om tre år, haha! Hoppas att ni har det bra!:) Loove ya!



Weheartit uppgraderar sidan så jag lånade en bild av Lina på hennes facebook, och kommer låna flera tror jag! Hoppas det går bra? Haha!:) Vi ses senare förresten!


Förlåt för dålig uppdatering!

Hej alla! Förlåt för lite dåligt uppdatering! Jag hade fullt upp igår och kommer tyvärr att ha det idag igen.
Inlägg kommer massor imorgon och det lovar jag såklart! Tänkte skriva lite inlägg om vad jag gjorde igår, så ni får läsa det! Puss på er!


Godnatt och dröm sött?!!

Godkväll alla! Tittade på Herrskap och tjänstefolk som det heter på svenska. Gud vilken bra tv-serie! Den skall jag fortsätta följa tills den slutar! Haha! Tyckte om den och deras härliga brittiska dialekt! Även att de befann sig i London! Härligt… Snart får jag väl gå och lägga mig eftersom man skall upp och praktisera imorgon med!
Ha det superbra alla så skriver jag mer imorgon! Då skall man även på student kom jag på;) Puss o Kram!
Läs och kommentera så blir jag nöjd! Svarade även på vissa frågor innan som jag fick i kommentarer och jag måste bara säga att jag blir så glad då ni skriver hur fin blogg jag har och frågar om allting är bra med mig och så vidare!:)
You make my day, just so you know, haha! Svarade även på en fråga i bloggsvar, lite dumt att man aldrig kan se på sin egen blogg då man har fått nya frågor utan att man måste logga in på bloggsvar... Störigt!
Ska nog kolla bloglovin och checka av alla inlägg som jag redan läst, haha! Hörs imorgon igen!
Godnatt och dröm sött eller vad man skall säga:P

Tumblr_lmhnd6wmo21qchnylo1_500_large


Going to watch Upstairs Downstairs this evening!

Ikväll skall jag se Herrskap och tjänstefolk som kommer på tv4 klockan 21.00! Den tv-serien verkar bra.
Det är säsong sex, så det är lite synd att man inte sett alla de andra säsongerna, men skit i det, haha!
Nu tittar jag på detta ikväll i alla fall, för vad skall jag annars göra?!  Sir Hallam Holland och hans fru lady Agnes ärver Eaton Place och sätter i gång att renovera huset. Den tidigare hushållerskan Rose Buck får till sin stora glädje återvända till huset. Men ankomsten av en ovälkommen gäst påverkar både herrskap och tjänstefolk.
Skall ni också se det? =) Det är en brittisk tv-serie från 1971. De nyinspelade avsnitten sändes först år 2010.
Utspelar sig på 165 Eaton Place London, i min staad!! LONDON!:)


Drama, Drama and Drama!

Hej alla! Nu är jag hemma från jobbet, eller från praktiken som man kanske borde säga. Började med konferens idag då de skulle bestämma uppkommande teaterföreställningar och sådant. Idag stod jag mycket på scenen och skådespelarna fick spela mycket mot och med mig idag. Det var väldigt roligt.
Mycket dramascener, men det gillar ju jag! Sedan åkte jag hem och jag verkar alltid ha lika tur med bussarna.
Det är precis som om de väntar på mig, för att då jag stigit på bussen kör de alltid iväg, haha! Nice om man säger så ju!

Sedan beställde jag studentbukett till Gustav som tar studenten imorgon! Jadå! Så roligt! Sedan åt jag lite och nu sitter jag och kollar runt på datorn. Skolan är äntligen slut eller arbetena som skall vara inlämnade är inlämnade, så har inget annat att oroa mig för omkring den delen vad jag vet i alla fall. Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag! Imorgon blir det att kolla på filminspelning för deras nya föreställning som kommer i höst! Bara älskar deras skådespelare, många med Dawn syndrom! Reklamfilmen kommer att visas på tv senare under året, och fotona kommer att visas runt hela Malmö vad jag vet! Mer än så tänker jag dock inte avslöja.
Skriver mer senare:) Fortsätt gärna läs och kommentera! Lots of  Loooove:)

Beach-bff-bff-have-fun-friends-have-fun-summer-favim.com-48023_large

Bilden är tagen från weheartit!


Börjar nio idag antagligen... :(

Hej alla! Trodde min praktik började klockan tio som vanligt, men idag var det klockan tio fick jag reda på, så det blir att göra sig i ordning nu en aning stressad som vanligt, haha! Mår ni annars bra? Mår mycket bättre nu, men inte helt i topp form än! Skall beställa studentblommor idag till studenten imorgon och sedan till studenten på fredag! Det lär bli varmt idag så det blir shorts som gäller!
Skriver mer senare:) Love! Fortsätt läsa och kommentera så är ni duktiga!

Tumblr_lmc4vvsarg1qk44i7o1_500_large

Fin bild från Weheartit!


Vit Chokladkladdkaka med hackad Mörk Choklad!

Fick VG på min engelska uppsats och VG på min muntliga presentation… Jag var lite ledsen och sur över det eftersom jag satsar stenhårt på mina betyg, men ibland kan man inte göra mer än det man gjort ju.
Nu skall jag i alla fall tänka positivt för jag kommer ju in på något gymnasium! Haha! Det värsta av min förkylning är borta nu, så jag hoppas på det bästa att det inte kommer tillbaka.
Men har fortfarande väldigt ont i halsen. Bakade innan och det blev väldigt gott. Hade lite gäster vilket var mycket trevligt. Tänkte snart gå och lägga mig eftersom jag skall jobba imorgon, då jag skall fortsätta min praktik i Malmö! Kanske vi ses där? Hoppas att ni har det bra i alla fall! Håll er friska så är ni snälla! Loove ya all!
Ha det superbra och fortsätt gärna läs och kommentera massor! Ni är bäst!



Vit Chokladkladdkaka med riven mörk choklad ovanpå, med vaniljglass!:) Muums, väldigt gott vill jag lova, då det är jag som bakat den! Haha! Var mycket populär! Men glömde ta foto på hela kakan så jag fick ta en snabb bild innan jag började äta. Ser det gott ut eller?
Kan lova att det var/är godare i verkligheten! Lite tråkig bild, men här är fotobeviset Lina!:)


Kommer hemmafruarna undan med mord eller?;) Finalen på denna säsong!

I kvällens avsnitt av Desperate Housewives så fick Gabbi besök av sin före detta svärfar. Hon trodde att han var död, men tydligen inte. Han hade förgripit sig på henne då hon bara var femton år gammal och våldtagit henne flera gånger. Gabbi gick ut med sin väska där det låg en pistol i och körde iväg. Hon visste att han skulle förfölja henne dit hon skulle. Hon stannade till och gick in i en skogsdunge där hon hotade honom med pistolen och bad honom att aldrig komma i närheten av henne igen. Lynette och Tom har bråkat väldigt mycket, så nu bestämde han sig för att lämna henne. Det paret man trodde alltid skulle hålla ihop, men som man brukar säga, det brukar även hända de bästa, haha! Susan och Mike har flyttat in i huset igen på Wisteria Lane!
Det hölls en välkomstfest för dem och festen var hos de olika grannarna, fördrinkar hos Renée och salladen hos Lynette o.s.v. Bree brände till och med huvudrätten vilket aldrig brukar hända, men så går det då man har väldigt kul i sängen med sin pojkvän till polis!

Innan det sista avsnittet slutade så kom Gabbis svärfar hem till henne. Han försökte förgripa sig på henne, men Carlos slog ner honom. Det fanns ingen puls. Han var död, och det var inte självförsvar då han inte hade något vapen som Gabbi trodde att han hade.
Bree tyckte att vännerna skulle täcka upp för honom och så gjorde de, innan de andra kom till festen och så Bree´s kille som var polis. Jag längtar redan till nästa säsong av Desperate Housewives och till all drama på Wisteria Lane! Ellerhur? Gör inte ni också det? Kommentera gärna vad ni tyckte och tycker om Desperate Housewives och om avsnittet!:) Have Fun!!

227179_1903087590022_1626713662_1889845_5332535_n_large


Nu skall jag baka!

Mår inte jätte bra, men nu känner jag att det börjar bättra på som tur är! Slutade lite tidigare i skolan och här sitter jag med huvudvärk, vilket inte är så roligt som ni säkert förstår! Nu skall jag i alla fall börja baka en god vit chokladkladdkaka! Hoppas att den blir lika god som förra gången, haha! Det får man ju se då man skall äta den ikväll med vaniljglass till=) Och Lina, jag har lovat att jag skall ta bildbevis!
Ha det superbra så länge! Loove!

Tumblr_lm34z7xcdl1qe6940o1_500_large


BIljetterna bokade!:D

Tumblr_llmguddkde1qjzrh9o1_500_large

Tjenare alla läsare! Jag måste bara dela med mig av en glad nyhet, haha! Nu är biljetterna bokade till Britney Spears Femme Fetale Tour i Stockholm! Jag skall ta på mig mina röda byxor, skjorta och kavaj och åka till Stureplan med Lina, haha! Lite skämt och sido där…
Men det skall bli supercoolt att se min idol igen! Jag bara längtar!! Vi skall såklart stå jätte nära scenen, inom Golden Circle vilket ni ser på bilden! Lite dyrt fast ändå inte, men det är det såklart värt för att se henne igen! Skriver mer senare! Fortsätt läs och kommentera!
Gillar ni också Britney och skall ni se henne? =)


Godmorgon!

Tumblr_lm17j2s3xq1qbaypno1_500_large

Godmorgon! Hoppas att ni har det bra! Jag stör mig så mycket på denna förkylningen alltså. Måste ändå gå i skolan eftersom jag har saker att göra där, tråkigt men sant. Haha! Hur mår ni själva? Har förkylningen också drabbat er eller vad? Hoppas inte det i alla fall! Tråkigt och jobbigt att ha det tycker jag.
Tänkte bara att ni skulle få en kort uppdatering nu på morgonen så skriver jag mer senare!
Och vet ni vad som kommer hända idag? Mina biljetter till Britney Spears konserten beställs!
De släpps klockan 09.00 så vi skall vara på dem direkt, haha! Hoppas nu att jag och Lina får dem!
Puss på er så länge så hörs vi senare;)


Gossip Girl stars at MTV Movie Awards

Blake Lively

Blake Lively i höga klackar och en ganska snygg klänning! Snyggt, som vanligt då!:) Älskar henne och hennes karaktär Serena i Gossip Girl! Det är min favorit!

Leighton Meester

Sjukt snyggt Leighton Meester som spelar Blair i den populära tv-serien! Också lika snygg som vanligt ju, och detta tycker jag klädde henne perfekt, eller vad tycker ni?!

Jessica Szohr

Sedan så kom Jessica Szohr som spelar Vanessa i serien. Vilken besvikelse. Ful dress och ful min då hon blir fotograferad... Dåligt gjort! Enligt mig så ligger hon på dåligt klädda listan, vilket jag tror att hon gör redan nu, för att alla blev chockade då hon kom klädd så här. Annars tycker jag hon har en ganska fin stil! Men pluspoäng till Blake och Leighton i alla fall;) Kommentera gärna vad ni tycker!


Det regnar och åskar och blixtrar och...

Tjenare alla! Har inte kunnat plugga då jag inte mått särskilt bra. Det blir att plugga massor imorgon, samtidigt som man har möte med festkommitén i skolan, haha! Fullt upp som vanligt David! Nu ösregnar det ute, och jag menar att det verkligen ösregnar ute. Det åskar och blixtrar nästan hela tiden, vilket gör det skönt att man är inomhus. Nu skall jag snart gå och lägga mig då jag är trött! Hoppas att ni har det bra! Regnar det hos er också eller? Måste bara säga att jag är väldigt glad att det var soligt hela dagen då man hade trevligt och att det började regna nu istället. Tänk bara om det hade regnat innan! Det hade ju inte varit särskilt trevligt, haha!
Skriver mer imorgon! Loove ya like I always say, but I do mean it!

Tumblr_lmdnq4zsv91qkpgpbo1_500_large

Det regnar alltid i London brukar man säga, fast det är faktiskt inte sant! Brukar vara sol då vi är där, och har regnat en av gångerna, haha! Eller så blir det fint väder då jag kommer dit, måste ju vara så eller?!
Men nu regnar det för fullt här där jag bor i Sverige.
Inte riktigt klokt, men skönt att man är inne som jag sade innan! Vad gillar ni mest att göra då det regnar?
Jag brukar sitta med en varm kopp choklad och läsa en bra bok! Väldigt mysigt faktiskt som ni borde testa medan dropparna faller ner hela tiden, men i övriga fall så gillar jag inte regn!


Idag var det släktträff och sitter här med en jäkla* förkyldning!

Godkväll alla! Jag är fortfarande förkyld vilket inte är så roligt. Näsan rinner hela tiden och även ögonen.
Vart skall detta ta vägen? Haha! Idag har jag varit på släktträff, vilket var väldigt trevligt. Satt i solstolen hela tiden med solglasögonen som vanligt och med min ENGLAND handduk virad omkring mig, haha.
Min morbror tyckte jag var en badkruka som inte badade i poolen som hade 23 grader.
Tycker faktiskt det är för kallt, och ja, ni får bedöma mig hur ni vill just nu! Helst 25 eller 26 grader innan jag badar… Tycker även det är varmare i havet ibland på grund av allt salt. Min morbror slängde naturligtvis i mig bland alla ungar. Min kusin som är fyra år badade väldigt mycket och såklart gjorde min bror också det.
Åt god mat och massa goda kakor och sedan blev det lite snacks. Rabarberpaj med glass = mmm!!

Nu sitter jag här och kollar efter några olika bilder. Sedan skall jag plugga lite på en sak som skall lämnas in imorgon och sedan har jag övat lite på gitarren. Spelar inte gitarr utan min bror gör, men tänkte prova lite, och det gick ändå ganska bra för att vara första gången. Hoppas att ni har det bra och att ni har haft en bra nationaldag för det har jag minsann haft! Puss och kram på er alla:)
Fortsätt gärna läs och kommentera!

Tumblr_lmdlynjbo61qbukryo1_500_large

Någon som vill hänga dit med mig snart för jag vill dit? Haha! Men jag skall faktiskt till Stockholm med Lina så jag har inte tid att åka till Paris... Men hade ju gärna velat göra det någon gång i mitt liv, vilket jag säkert kommer göra;) Have Fun and Take Care!


Släktträffen idag då!

God morgon alla! Hoppas att ni har det bra där ni nu är, haha!! Vaknade faktiskt lite senare idag, vilket är väldigt konstigt för att vara mig. Det blir bullar från bageriet som vanligt, tror jag. Vi får väl se om de har öppet fast det är nationaldagen, fast de brukar ha öppet där ändå, vad jag vet i alla fall. Sedan blir det att äta frukost och knarka tabletter och vitaminer eftersom jag åkt på något konstigt virus tror jag. Sedan blir det släktträff!
De har lovat regn idag men det ser ut att bli sol ändå, så jag hoppas att vi har turen på vår sida, haha!
Det blir att duscha och packa ner badkläderna eftersom det blir att bada i poolen. Eller inte jag tror jag, för jag är fortfarande en badkruka, haha! Förlåt med så är det! Vad skall ni själva göra denna dag då?
Skriver mer senare! Take Care and Have Fun! Love ya all;)



Love this song!:) September! I don´t care if the whole club is dead...


Vår nationalsång - som en heder;)

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.


Sveriges Nationaldag!

Idag är det den sjätte juni, vilket är Sveriges nationaldag som även kallas för den svenska flaggans dag.
Sedan år 2005 är det en helgdag i Sverige, vilket betyder att vi är lediga från skolan och även vissa människor är lediga från sitt jobb (fast det beror på vad de jobbar med). Varför firar vi då nationaldagen? Jo, den firas till minne av dagen då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung år 1523, vilket ni inte glömt va? Haha!
Skall ni hissa den svenska flaggan idag då? Eller fira nationaldagen på något sätt?
Vad jag hört så har danskarna tillåtit att vi skall få åka in med billigare pris till Danmark för att hedra oss lite, vilket är väldigt snällt tycker jag! Så åk in till Köpenhamn ifall ni vill;)

Dscn3323_large


Kvällens avsnitt av Gossip Girl!:D

Blair är väldigt förälskad i Prince Charming, alltså prinsen av Frankrike. Serena tar kontakt med drottningen och skvallrar till henne om Blair och om prinsen. Gjorde hon detta för hämnd för att Blair och Dan kysstes en gång? Vem vet?! Blair blev bjuden till en bal där hovet fanns och flera andra tjejer, mest prinsessor från Monaco och så vidare, kom till balen för att umgås med prinsen. Men han vill såklart bara ha Blair, precis som han sade till henne. Chuck kom och förstörde en massa för Blair och han blev utkastad av vakterna.
Prinsen kom hem till Blair och friade till henne och hon sade ja. Gud vad roligt! Det visade sig även att Chucks pappa var ansvarig för branden för några år sedan, men han är död och kan därför inte få något straff. 
Raina Thorpes mamma dog i branden då det visade sig att hon hade en affär med Bart Bass. Raina vet nu sanningen, eftersom Nate berättade för henne, men han valde Chuck (hans bästa kompis) framför sin kärlek, då han visade sig göra fel och ringde upp Raina igen och bad henne förlåta honom.
Chuck slog nämligen Blair då hon sade att hon inte ville ha honom utan att hon ville det en gång i tiden, och att hon skulle förlova sig med prinsen av Frankrike!
 En sak som jag undrar är om Dan och Charlie (Serenas kusin) kommer att bli tillsammans? Han vill inte det enligt honom själv, hon vill, men jag tror ändå att han börjar gilla henne, eller vad tror ni? Det återstår såklart bara att se!=) Kollade ni på avsnittet, och i så fall vad tyckte ni om det? :) XoXo Gossip Girl!

 

Det var ett väldigt kortfattat om avsnittet så att ni vet, men detta var såklart det viktigaste, haha!=)
Bilden är tagen från google.


Denna Söndagskväll

Har precis kollat på Gossip Girl! Skall snart skriva om avsnittet, men tänkte först publicera detta i alla fall, haha! Åt jordgubbar med vaniljglass precis vilket var supergott! Vi har en fågelholk på vår balkong ju som jag har byggt för något år sedan. Vi brukar ha några talgoxar som häckar där och nu har deras ungar kommit ut. De är så söta, och ibland blir det rädda för oss. Den ena av dem skulle ha lite roligt, så rätt som det var då vi kollade på tv:n i eftermiddags, så kom den flygandes och landande på golvet bredvid soffan. Haha!
Pappa fick ta ut den igen, eftersom han vet hur man gör. Ganska coolt och roligt ändå, eller vad säger ni?
Den ville väl hälsa på!
Nu kollar jag lite på Maria Vern på danska ettan, och sedan blir det C/O Segemyrh klockan 20.30 på tv4! Älskar det programmet måste jag bara säga! Skriver mer senare! Missa inte Irene Huss ikväll, hehe! Puss på er alla:)

Tumblr_l7ri86i4pf1qzh73lo1_500_large_large


Gossip Girl ikväll!

Snart skall jag äta, så jag ville bara påminna alla er att missa inte Gossip Girl ikväll! Det kommer på kanal5 klockan 19.00!  Missa inte det, hehe! Vem skulle göra det? Inte jag i alla fall!
Blairs drömmar ser ut att bli verklighet, men Serena kan förstöra allt. Charlie blir vän med Vanessa, men har hon en hemlig plan? Och klarar Nate av att dölja Chucks stora hemlighet för Raina? Det tog jag från tv.nu, så att ni vet! Även en bra sida att kolla om det är någonting bra på tv:n, haha! Skriver även om kvällens avsnitt senare ikväll! Kolla efter då!

Blake-lively-glamour_6-1_large

Sexy like HELL!!!:D Eller vad säger ni?


Dagens låt!

Vad tycker ni om denna låten? Jag älskar Veronica Maggio, en av de bästa svenskar artisterna som finns, enligt mig, eller vad tycker ni? Denna låten har jag fallit för just nu! Jag faller lätt för låtar, haha! :P


Nu mår jag bättre vilket skall firas med jordgubbar, haha!

Displaypicture_large

Har inte mått så bra innan så jag har legat och sovit i några timmar. Sedan mådde jag mycket bättre som tur var, så jag gick ut och satte mig och läste lite. Det var väldigt varmt så nu lyssnar man på musik för fulla rullar, haha! Förstår att ingen bloggare uppdaterar just nu, då vi har sådant skönt väder som det här! Kycklingen står i ugnen och beräknas vara klar om en stund. Pappa har även varit snäll och duktig och köpt jordgubbar, så det skall bli väldigt gott! Som tur är har jag vaniljglass i frysen, haha! Skriver mer senare!:) Loove!


Hur skall det gå med våra bloggare?!!

Måste bara fråga er om ni läser Gaybloggaren Amirs blogg? Jag har gjort det några gånger, för att han är väldigt rolig. Han skulle ta med sig en livboj från Helsingborgs hamn, men polisen kom. Han släpptes men hans kompis Rosanna blev gripen, enligt vad jag förstod.
Det gick tydligen inte att muta polisen med att suga hans kuk enligt dem, vilket Rosanna ville, och om ni frågar mig så tror jag även att Amir skulle kunna tänka sig det, haha! Ni måste kolla inlägget ifall ni inte läst det…
Hur skall det gå med våra bloggare? Är de dumma till max eller vad? Men jag menar alltså inte något dumt nu, utan detta är bara några personliga åsikter som jag har! I övrigt fall så tycker jag Amir är ganska ball!
Skriv gärna vad ni tycker! Hehe. Ett litet inlägg som jag precis bestämde mig för att publicera:P


Good Morning

God morgon alla! Är fortfarande lite trött, men ändå kan jag inte somna om. Mådde inte riktigt bra igår kväll, men det verkar gått över nu. Vaknade vid halv nio och satte mig för att läsa bloggar! Men nu tänkte jag att jag fick skriva ett inlägg till er också så att ni också har någonting att läsa, ellerhur? Om en stund blir det frukost och sedan städa lite kanske, eller vad vet jag! Ska nog vara med en kompis idag, så hoppas på att det blir varmt och skönt för då blir det kanske stranden. Jag är en badkruka så jag kommer ändå inte våga bada, haha! Skriver mer senare! Hoppas ni får en toppen söndag och jag lovar att komma på någonting roligare att skriva sen!
Fortsätt ändå läsa och kommentera! Loove ya:) Och då du läser detta Lina, så kan vi kanske höras senare idag om vår lilla Trip till huvudstaden eller vad säger du? ;) Have Fun, because I will!

Tumblr_lmb1i2qb2v1qdpm3oo1_500_large

Bild från weheartit! LIte somrig därför jag tog den! Älskar bara vårt väder just nu, och imorgon skall det bli regn enligt vädergubbarna, men det hoppas jag verkligen inte, för då skall jag på släktträff och bada i deras pool! Haha! Hoppas i alla fall på att blir fint väder då, gör inte ni?!


Hollywood Hills

Hej alla! Klockan är lite över nio på kvällen, som ni säkert vet, haha! Härligt då det är ljust ute fortfarande, det tycker i alla fall jag!
Förr vad det alltid mörkt, så det är bra med ljus himmel nu! Har varit hos min kusin och ätit god smörgåstårta, sedan blev det att spela kubb och som vanligt så vann inte jag, haha! Men jag brukar faktiskt vinna ibland.
Vi visste inte vilka regler vi skulle köra, så de sade då vi är hemma hos dem och spelar så körde de ”Vellinge – regler” medan jag körde ”London – regler”, haha!! Men roligt det hade vi.
Sedan blev det massor av goda kakor och goda jordgubbstårtor som vad hembakade! Gott!

Har lite huvudvärk men mest ont i halsen, så skall ta det lite ont. Precis knarkat halstablett och druckit vatten. Som jag drogar! Haha!
Snart blir det att titta på film, och sedan händer ingenting annat speciellt ikväll. Skriver mer imorgon eller senare ikväll! Ha det superbra så länge, och fortsätt gärna läs och kommentera! Take Care and Have Fun! Love!
Bjuder på denna låten som jag älskar! Vad tycker ni om den? Hollywood Hills!


Solig dag - som vi alla älskar!

Tumblr_lgh29rt6nr1qghhgqo1_500_large_132901838_large

Det blev inte kaffe till frukost, utan varm choklad istället, haha! Så onyttig man är! Är det någon som provat Activias yoghurt? För de är riktigt goda! Blåbär och jordgubbe är bäst såklart! Haha! Bra för magen också, så jag tar dem för att jag brukar vara stressad.
Sitter ute på balkongen och läser boken som jag planerar på att läsa ut nu när jag har tid! Hoppas att ni också har det bra! Glöm bara inte att smörja in er i massor av solkräm för det har jag gjort! Sedan borde ni smörja in er i After Sun som man tar då man har solat, precis som det hörts på rubriken ”efter solen”.
Två bra produkter som ni borde ha nu i sommar! Brukar vara lite dyra, men det är det värt! Bränn er inte!
Skriver mer senare! Kram på er alla:) Fortsätt gärna läsa och kommentera!   


Guten Morgen

God morgon! Varför vaknar jag alltid så här tidigt då det är helg? Jag vet faktiskt inte, men lite sjukt och dumt tycker jag ju. Idag skall jag fira min kusin som fyllt år eller som fyller år, inte vet jag, haha! Sedan vet jag inte vad som mer händer under dagen, utan det får man se vad den har att erbjuda! Glöm nu inte att ställa frågor i bloggsvar eller här, kommentera och fortsätta läsa ändå! Man vet ju aldrig då jag uppdaterar mer, haha!
Skall försöka att komma på något roligt att publicera! Skriver mer senare:) Puss på er!

Tumblr_llu61xjrdj1qc0s6oo1_500_large

Är sugen på någonting att dricka... Hmm, kanske kaffe till frukosten? Dricker ni också kaffe? Dricker sällan kaffe, endast då jag är bortbjuden, haha! Men då är det mjölk och socker som gäller! Sockret är i alla fall viktigast!
Kan vara gott svart med...  Fast latte och sådant från Espresso House är pluspoäng!


Nytt rekord!

Skulle vilja säga ett STORT SUPERTACK till er som läser min blogg!=) Nu har jag fått nytt rekord på läsare, vilket var 152 stycken igår! Kanske inte så mycket, om man jämför med storbloggarna såklart, men mycket för mig, haha! Det är väl bra? Hoppas bara på att ni fortsätter läsa! Loove ya massor:) Ha en superbra lördag!

Tumblr_lhrhjkrplm1qza0fjo1_500_large

Som betyder tack på franska, som säkert många vet, men säger det i alla fall, hehe!
Bilden är tagen från weheartit.


Wallander

Sitter just nu och kollar på Wallander – bröderna! Har sett den innan, men det är alltid roligt att se den igen, eftersom Johanna Sällström är med i den! Mitt inlägg som jag höll på mig publicerades för några minuter sedan, ett snabbt och ett enkelt inlägg.
Orkade inte skriva så mycket, och hittade inte alla mina fina bilder, haha! Jag lovade ju en läsare ett inlägg om vad jag gillar att göra i Malmö och vad man skall besöka, haha! Tycker att det är roligt att skriva om någonting sådant. Har pluggat väldigt mycket de sista veckorna, så var redo att ge er min del av storstaden!
Det lät väl bra eller? Haha! Nu skall jag fortsätta kolla på film och kolla runt på datorn.
Har precis kollat lite bloggar, men alla har ju inte uppdaterat vadfan! Störigt! Dagens i-lands problem, haha!
Skriver mer senare, så ni vill ha det så bra så länge! Have fun! =)

Tumblr_lm8b5otuvp1qch9dho1_500_large

Gud vad denna här hade suttit gott nu! Eller vad tycker ni? :)


Mitt Malmö!

Jag älskar att gå på Gustav Adolfs Torg och på Stortorget i Malmö! Triangeln brukar jag alltid gå igenom, men jag handlar aldrig där.
Om jag skall shoppa så blir det varuhuset Entré eller Gågatan för min del! Jag älskar även Lilla Torg där det är fullt med folk som sitter och äter och dricker både på dagarna och på kvällarna under våren och sommaren. Brukar fika på Espresso House då jag är i Malmö och sedan på Café Mäster Hans!
Ifall man vill känna storstadspulsen slå så går man in och tar en latte eller någonting liknande på Espresso House, då det finns gott om dem i stan! Waynes Coffee är också någonting som jag gillar, så den kommer på tredje plats.

En promenad i Kungsparken, Slottsparken, Pildammarna eller nere i Västra hamnen är alltid härligt då det är varmt och skönt! Glöm inte att ta med kameran då!
Haha! Möllevångstorget gillar vi också! Brukar sitta och sola vid kanalen där det är super fint att sitta och kolla på utsikten över själva kanalen och på alla folk som kommer och går. Det var mina topp tips som jag brukar göra då jag är i Malmö!
Vad är era? Ifall ni varit där alltså, haha! Man vet ju aldrig! Hoppas att du blev nöjd nu! Ha det bra alla!  



Bild från Kungsparken! Bland mina första topplistor, haha! Älskar deeen!!



Bild från google. Turning Torso i Västra Hamnen! Fint där! Malmös symbol;)


Något förslag till spexet?!!

Någon som har en idé eller ett förslag vad jag skall vara på spexet? Först tänkte jag vara Lady Gaga vilket många vill, haha! Men sedan så hittar jag inga kläder till det, och jag vill inte lägga ut pengar på sådant som jag inte kommer till att använda sedan!
Någonting som ni tycker? Är öppen för förslag och gärna någonting crazy? :D Annars får jag ju gå till Ica och köpa lövbiff och sy en klänning som Lady Gaga, haha! Eller? ;) Lite humor där ja!

Marylin1_large


Ingen rubrik

Hur är det med er egentligen? Jag ville bara säga att jag börjar få fler läsare just nu, vilket är superroligt! Vann en dagens blogg idag också, precis som igår, så jag är glad såklart! Hoppas att ni gillar bloggen?! Tänkte att ni skulle få önska vad ni ville läsa så att jag vet vad jag skall skriva om och så!:)
Håller på med ett inlägg som publiceras senare ikväll! Loove ya!

Tumblr_llq93nse5y1qiw84uo1_500_large

Superfin bild från weheartit!


David goes Paparazzi?;)





Detta var en härlig sommardag i Kungsparken i Malmö för några veckor sedan med Lina! Kände för att lägga upp bilderna! David goes paparazzi stod det på rubriken.. Hmm, vad tycker ni? Undrar om de vet att jag stod och fotograferade dem;) Cool bildserie också! Nu är det ju bara texten som fattas som i en serietidning, haha!


Outfit till lärarmiddagen är fixad - thanks to mormor;)

Efter att man hade städat och varit duktig, så blev det att gå till stan en runda med kära mormor. Köpte en sorts kavaj/blazer som jag tänkte ha på lärarmiddagen nästa vecka! Skitsnygg, i alla fall tycker jag det, haha!
Hoppas att ni också gör det, fast ni får inte se den förrän på fredagen då jag lägger upp min outfit!
Sedan så var jag och hälsade på gammelmormor och min gammelmorfar.
Cyklade sedan ner och handlade med mormor och har precis kommit in från balkongen då jag satt och läste boken som jag håller på med och åt marabou cookies med mjölk! Gott! Nu skall jag kolla lite vidare på Så ska det låta och sedan blir det Wallander ikväll!
Fortfarande skönt väder, fast det är svalare! Ha det superbra! Skriver mer senare:)  Puss på er!!



Gårdagens outfit=) Vad tycker ni om den? Lina som är en stolt fotograf haha*


Duscha, Städa, sen vad?

Hej alla! Somnade om i soffan, vilket var väldigt skönt. Nu tänkte jag gå in och duscha och sedan måste jag nog städa lite, annars får jag göra det i eftermiddag, haha! Vad skall ni själva göra denna sköna dag?
Skriver mer senare, då det blir lite roligare, haha!:) XoXo

Midnight_eyes_i_by_54ka_large

Tog bilden från weheartit! Vill ha en sådan här mask, ganska cool!! Hehe!


David Svarar!

Anonym om Otur eller?!:
vet du var den där bilden är tagen !? :D eller var hittade du den? <3

Svar: Jag vet tyvärr inte var bilden är tagen. Skulle också gärna vilja veta det, då det ser superfint ut, hehe! Hittade bilden på weheartit!

A truly Britney Spears fan!:)

Jag är så överlycklig, så det går inte ens att beskriva det med ord, haha! På tisdag klockan 09.00 bokas biljetterna till Britney Spears konsert i globen under hennes Femme Fetale Tour i Stockholm! Jag och min kompis Lina skall då upp själva till Stockholm och göra stan! Coolt va? Längtar! Jag är ett truly Britney fan like you already know! Hoppas att det blir lika bra eller even better än The Circus Tour som jag såg i London!
Ville bara säga det, haha! God natt:)


Denna torsdagskväll

Godkväll alla! Hoppas att ni har haft en fin dag! Det har jag i alla fall haft. Låg och solade innan som ni såg, men blev röd, vilket hör till haha! Tur att det finns After Sun som man kan smörja in huden med efteråt. Ifall ni inte har det så tycker jag att ni skall köpa det!
Sedan var jag och tog en promenad med min kompis Lina och vi gick en lång runda idag, så vi kom till ett koloniområde. Träffade på min kompis mamma där och hon bjöd oss på ballerinakex och saft. Lite weird men trevligt, haha:) Har lite ångest över saker och ting, men ingenting som jag vill nämna på bloggen precis.
Så farligt är det faktiskt inte, haha! Kollar på Jönssonligan nu! Ni får ha det så bra sålänge!
Skriver mer senare! Puss på er!  PS; Fortsätt läs och kommentera massor tycker jag. DS

Tumblr_lm6i68ltqc1qzyd2oo1_500_large

Härligt bild!! Vem vill dit med mig? Haha;)


Läser och solar på balkongen! Lyxlivet idag?:)

Sitter ute på balkongen och solar! Har precis kommit hem efter en cykeltur! Tänkte lägga in några bilder för skojs skull, haha! Kanske inte världens finaste, men ändå något ju! Vad gör ni själva denna soliga dag? Bilderna är sedan i förmiddags då jag låg och slappade i solstolen, men ska snart ut där igen! Härligt väder ju:)
Skriver mer senare! Love ya!




Kunglighet?! Haha!



Iskall pärondricka med is och ett glittrigt sugrör! Jag kan piffa till det ibland som ni ser!



David goes reading and relaxing on the balcony!



Läser Östermalmsmorden! En bra bok, haha! Nu ska jag väl ut och sätta mig igen, så hoppas att ni blev glada efter denna härliga uppdateringen denna soliga torsdag! Lyxliv idag eller? :) Kommentera gärna!


Då var det Kristi Himmelsfärd

God morgon bloggen och läsare! Idag är det äntligen torsdag. Det skall man egentligen inte bli glad för men det är ju långhelg.
Kristi Himmelsfärd idag! Först så skall jag städa, sedan blir det frukost antar jag. Inget annat som jag skall göra idag vad jag vet nu i alla fall. Det är soligt ute så jag hoppas verkligen att solen kommer att vara framme dessa dagar, då man är ledig. Vad skall ni själva göra idag då? Skriver mer senare! Loove!
Fortsätt gärna läs och kommentera massor, hehe!

Tumblr_lm5d2cyzww1qcci1fo1_500_large

Romantiska scener ur Disney filmerna! Vilken är bäst egentligen? Rösta på vem du tycker är bäst, hehe;)
Själv tycker jag att alla är bra eftersom de är bra på sina sätt!


Äntligen Långhelg! Några filmtips?:)

Sitter just nu och kollar på en film som heter Alla älskar Alice! Det är en svensk film. Jag har inte sett den från början, men det struntar jag i, haha! Lena Endre är med och spelar i filmen, och hon är en av mina favoritskådespelerskor i Sverige! Sedan sitter jag och hänger på facebook! Haha! Nu är det äntligen långhelg och vissa saker är planerade, men har ändå dagar då jag inte vet vad jag skall göra.
Imorgon skall jag städa och sådant. Hoppas bara på att det blir fint väder! Har ni några filmtips som man kan se nu då man är ledig då? Alltså på kvällarna, för på dagarna skall jag ju försöka att göra en massa andra saker, haha! Kommentera gärna bra filmer:)
Delar även med mig av denna låten som jag har börjat gilla eftersom min kompis Emmelie har gått och sjungit på den tusen dagar nu kan man nästan säga… Love it! Fortsätt gärna läs och kommentera!



Dagens låt också!;) Ha det superbra!


Marilyn Monroe!

Idag skulle Marilyn Monroe fyllt år ifall hon fortfarande levde! Hon föddes år 1926 i Los Angeles i Kalifornien i USA. Hennes smeknamn var The Blonde Bombshell! Coolt smeknamn ifall man nu tänker efter.
Har ni något smeknamn? Och vad skulle mitt smeknamn egentligen vara? Hon hade en tuff barndom men sedan började hon som modell och hennes stora genombrott som skådespelerska kom med filmen ”Gentlemen Prefer Blondes” år 1953. Marilyn Monroe dog av en överdos år 1962. Hon är en av världens mest kända kvinnor genom tiderna och många ser henne fortfarande som en förebild!


Dagens elektronik eller? Saker slutar fungera!

Statistiken hackar på bloggen, så jag kan inte se hur många läsare och sådant jag har.
Väldigt störigt måste jag bara säga! Haha! Någon mer som är drabbad?
Tror faktiskt det gäller alla som har blogg.se! Hoppas bara på att det snart fungerar igen!

Tumblr_lm4p241zej1qgg9zmo1_500_large

Äntligen fungerar Weheartit igen!!


Är Trelleborg det nya Hollywood? Haha=)

Idag är det onsdag. Ledig ändå tills tisdag då jag börjar skolan och praktiken igen, haha! Satt och kollade på nyheterna på svt1 då jag såg två av mina kompisar på tv:n som blev intervjuade. Sedan såg jag på Fyra bröllop som idag sändes från Trelleborg! Kände även prästen som vigde dem! Man börjar ju undra ifall Trelleborg börjar bli en filmstad?
Nu kanske man inte skall flytta här ifrån då? Jodå! Jag vill flytta till en storstad, men vem vill inte det?!
Sitter och äter fruktcocktail med kaffegrädde och tittar lite på Söderkåkar av Stefan och Krister med familjen.
Det är ganska trevligt ju! Skriver mer senare:) Loove ya!



Fick bjuda på en bild på mig själv idag eftersom weheartit verkar strejka för tillfälligt, haha!! Men outfits kommer massor denna veckan så att ni vet!;) Och jag lovade ju er att uppdatera mer! By the way så har jag beställt tid för att klippa mig nästa vecka. Något förslag?


Jag blev Dagens Blogg!:)

Gud vad jag blev glad precis! Gick in på en blogg och såg att jag hade blivit Dagens blogg för några dagar sedan! Tack så jätte mycket! Gå gärna in och läs hennes underbara blogg! Hon skriver riktigt bra och följer även den på bloglovin kan jag bara erkänna!
Snygg är hon också så det är väl ett plus? Haha! Ha en fortsatt trevlig dag! http://sannalitens.blogg.se/


Grattis underbara vän!:)

Skulle vilja säga ett STORT GRATTIS till min kompis Lina idag! Hon fyller 17 år, så Happy sweet 17, haha! Träffade henne lite i måndags då hon fick min present som hon öppnade idag. Hon sade att hon blev glad, så det hoppas jag! Köpte ett halsband som jag tyckte var sjukt snyggt till olika outfits och som passar till väldigt mycket, så det var coolt! Ikväll skall hon äta jordgubbar med choklad, så jag kommer då? Haha! Lite avis här! Hoppas att du får en fortsatt trevlig dag Lina och hoppas att du är glad för alla dina presenter som du verkar vara! Tack för att du är min underbara kompis! :) Säg gärna ett Grattis till henne och kolla in hennes blogg http://pinkliina.blogg.se/


Britney kommer till Stockholm!

Måste bara säga att min idol Britney Spears kommer till Globen i Stockholm den 16 oktober… Jag vill dit, haha!:):)
Det är hennes Femme Fetale tour!


Otur eller?!

Idag åkte jag in till Malmö för att praktisera men då jag väl hade kommit in efter massa stress och ringde chefen så sade han att det var inställt idag… Vadfan tänkte jag! Hade så mycket annat som jag skulle kunna göra under tiden faktiskt! Men nejnej! Stod utanför dörren nära parken och väntade, men dörren var låst, vilket inte var så konstigt nu då man tänker efter. Gick en runda i stan innan jag tog bussen hem en timme senare på eftermiddagen. Imorgon och fram tills måndag är jag i alla fall ledig, så det är någonting att se fram emot!
Puss så länge! Fortsätt gärna läs och kommentera nu då jag uppdaterar!

22ix74_large


Ingen sommarskola!!

Först och främst skulle jag vilja be om ursäkt för att jag inte uppdaterat igår! Så jag tänkte gottgöra er och uppdatera massor idag! Haha! Igår hade jag matteprov och idag fick jag reda på att jag hade klarat det för godkänt och att jag slapp gå på sommarskola.
Jag är överlycklig kan man säga! Var även på teatern igår och övade på tre olika danser inför vår show.
Det roligaste är att jag inte kan dansa alls;) Sedan blev det min tisdagskväll med Desperate Housewives och alla de övriga programmen! Väntar väldigt mycket på att min engelska skall komma in nu… Kan också säga att på hemtentan så fick jag VG så det var ju bra! Synd att jag inte fick MVG, men jag satsar ju VG kom jag på, haha!
Nu måste jag bara börja skriva tal eftersom jag slått vad med en i min klass att jag lovade hålla tal nästa vecka ifall jag fick mindre än MVG, men hoppas ändå att han också får det! Så snällt! Skriver mer senare!

Tumblr_lm47bz1inu1qihe63o1_400_large


RSS 2.0