Jennifer Aniston is Hot!:)

Dagens heta Celeb blev Jennifer Aniston. Hon blev känd redan som ung eftersom hennes pappa bland annat är skådespelaren John Aniston. Hon startade sin karriär i tv-serien Days of our lifes där hennes pappa också är med i och spelar i. Sedan har hon gjort många andra filmer och tv-serier, bland annat om vännerna i New York där hon spelar Rachel Green i Friends!:) Go Jennifer!


Älska Solsidan?

Är det någon mer än bara jag som älskar Solsidan??!:) Jag såg den imorse på tv4play eftersom jag inte kunde se den igår då jag var hos en kompis. Serien är sjukt bra! Både bra skådespelare, och han där Ove går mig fan på nerverna, men det är såklart meningen att han skall göra det. Han är den typen av person, men ändå. Haha! Den går varje söndag klockan 20.00 på tv4. Så sjukt bra! Det är bara en serie av alla de jag följer, vilka följer ni egentligen? Om ni nu följer någon såklart.. Jag måste bara köpa säsong1 av Solsidan, så att man kan kolla på det då och då tror jag. Svensk humor det! Och bara så ni vet, alla har inte städerskor och man skall inte bjuda dem på middag och sedan inte säga att de inte tjänar så bra och att de oftast stjäl vid middagsbordet då de sitter med ;)



En Vanlig Måndag!=)

Sitter och försöker att skriva lite klart till svenskan som jag skall redovisa imorgon, men jag gör nog det då jag kommer till skolan imorgon. Orkar verkligen inte det just nu. Imorgon har jag idrott så jag har redan packat idrottskläderna, för en gångs skull, så nu får man inte glömma dem, haha! För då blir läraren sur! Kollar runt lite på facebook, och lyssnar på musik! Gjorde ett projektprov i svenska innan idag som jag berättade att jag skulle göra, och det gick väldigt bra! Jag fick MVG på det! Jätte nöjd med dagens prestation, så imorgon är det att redovisa själva steget 30. Sedan måste jag jobba stenhårt med matten.. Vår lärare är borta på semester så jag kan inte redovisa tyskan i veckan antagligen :( Så det får nog bli nästa vecka. Försöker att hålla min planering nu! Men det är lite svårt.. såklart...

Snart blir det nog att se lite på säsongens Spårlöst! Det brukar vara bra, en person vill hitta sin familj! Det brukar sluta lyckligt men ibland även lite sorligt. Men man får hoppas på det bästa såklart. Hoppas ni också har det bra! Ännu en vecka med skola, studerande och allt som jag inte behöver rabbla upp…Haha! Men längtar till helgen redan! Love ya!:) Ha det bra!:-) Läs gärna och kommentera!

39603_162799967069697_129255280424166_543587_6982702_n_large


Månadens Bäst och Sämst klädda Celebs!:)

Vilka är egentligen de bäst klädda kändisarna denna månaden? Jo, det kan vi berätta. Jag har själv valt ut från posh24 vilka jag tycker såg bäst ut. Håller ni med mig? Eller inte? varför inte i så fall kommentera vad ni tycker?

Paris Hilton är stilren på Golden Globes - grattis Paris!

Paris Hilton var stilren, helt fantastisk klänning. Den passar henne verkligen!

2. Trots att det är Leighton Meesters karaktär på Gossip Girl, Blair Waldorf som satte de stor trenderna förra året så tycker vi att Leighton har en sjukt snygg stil själv också! Hon är inte rädd för att ta risker och sticker alltid ut på den röda mattan med något lite annorlunda. Vi tippar att hon kommer att göra ännu fler fantastiska modeval det här året...

Gossip Girl stjärnan och även sångerskan Leighton Meester var på röda mattan som vanligt!! Klänningen är snygg och den passar på henne. Well done Blair Waldorf. Hon är aldrig rädd för att se fin ut på röda mattan! Fortsätt då!

OCH månadens sämst klädda kändis... Det finns fler som är dåligt klädda men jag tycker att Blake Lively gjorde mig lite besviken. Hon är alltid så snyggt klädd och det är hon på ett sätt även nu, men hennes utseende är lite annorlunda. Lite fake smile och inte så blek och snygg som hon brukar vara. Det gör då att klänningen ser annorlunda ut på henne. Men det är bara min egen åsikt, och ni får givetvis tycka vad ni vill!

3. Blake Lively, Hollywoods gyllene it- tjej just nu, kan inte heller begå några misstag när det kommer till stil. Det verkar som om alla vill synas med henne just nu och hon är ansiktet för Chanels nästa kollektion vilket betyder att hon antagligen kommer se ännu bättre ut i år också!

Är det inte Gossip Girl stjärnan vi ser? Jo, det är det.. Klänningen är fin, men hon är inte som hon brukar tycker jag. Vad har hänt? Blake Lively skiner alltid om ansiktet, för att hon har en sådan utstrålning, men det ser jag inte på denna bilden. Gör ni det?! Annars har hon alltid snygga märkeskläder till sin perfekta hy! Penn badgley måste vara nöjd med henne..;)


Dagens hetingar:)

Dagens hetingar, Blake Lively och Leighton Meester!:) Båda mest kända från Gossip Girl!


Söndag idag - Fan vad helgen går fort..:(

Godkväll alla läsare! Har varit hemma i över en timme nu, efter att man varit hos kompisen Lina! Vi hade det jätte roligt, haha! Jag tyckte att hon skulle städa sitt rum så det gjorde vi, och då menar jag STÄDA!! Vi lyssnade på musik och drack lite av pepsin som var kvar i flaskan, sedan åt vi lite chips också. Satt vid hennes datorn och kollade runt på facebook och på bloggar, och snackade helt allmänt en massa skit, bland annat lite gossip som vi alltid gör för att få det roligare! Nu sitter man och tittar på Wallander, men just nu är det de där jäkla nyheterna, så stängde av tv:n, men snart får man sätta på den igen. Det är Wallander - Hämnden, men den har jag redan sett men vad gör det att se den flera gånger?!

Innan då jag var hos mormor kollade jag på filmen Dear John med Amanda Seyfried och Channing Tatum i huvudrollerna. Så jäkla bra den var måste jag säga. Det är en romantisk drama film från 2010! Bättre än Ps I love you... Och då är den verkligen bra! Tänkte skriva mer om den senare någon dag då jag har mer tid. Skall skriva en recension tänkte jag eller kort om den, men en filmrecension blir det nästa vecka men vilken film det blir vet jag inte än. Det får ni reda på då! Skolan börjar igen imorgon, fan vad helgen går fort.. o jag längtar verkligen inte tills imorgon för jag skall ha prov i svenska., så lycka till David säger jag till mig själv:)
Ni får ha det så bra sålänge så skriver jag mer imorgon! Looove ya all as usual!:) ByeBye! XoXo // David


Gästbloggaren Lina!

Hejhej! :)
Nu ville David att jag skulle gästblogga i hans blogg och nu undrar ni säkert vem jag är. Men jag är då kompis till David och jag har känt honom i ungefär 1,5 år typ och jag började lära känna honom när vi gick på samma skola och nu går jag i första ring på gymnasiet inne Malmö och David står in för ett val till gymnasiet. Så han går då i nian.
Men vad ska jag berätta om mig då. Hmmm. Jo jag är en tjej på 16 år och fyller snart 17 år och jag går då i första ring på Mediegymnasiet inne i Malmö i Västra hamnen och jag trivs väldigt bra där. Inriktningen jag går på är foto och det är kul. Hade öppet hus för ett tag sen på vår skola, men kommer ett om några veckor till. Så om det är någon av Davids läsare som är 95:a så tycker jag att du kan besöka vår skola, om du är intresserad av media.
Men nu så pratar jag bara på om allt och inget. Så här kommer min adress www.PinkLiina.blogg.se



Gratis Publicitet - Bloggar som jag läser:)

Jag tänkte att jag skulle tipsa om lite bloggar här som jag brukar läsa! Det är mest mina vänners bloggar, men även en killes blogg som jag inte känner, eller hur man nu skall uttrycka det!:)

http://pinkliina.blogg.se/

http://nattaekstrand.blogg.se/

http://msomimaja.blogg.se/

http://hundraprocentbella.blogg.se/

http://scenbloggen.com/joellindblad/

Ps; Jag har säkert missat någon blogg här, så vänligen kommentera vilken jag i så fall missat så att jag kan länka den senare! Ha det bra!:) Nu fick några av er lite gratis publicitet av mig! Love ya!:)

Candy is my Drug:-)

Hej igen! Då var det lördag idag då! Imorse så skrev jag klart min novell till svenskan, så nu sitter man och lyssnar på gamla klassiker och rättar svenskan. Kollar också in lite bloggar som jag brukar göra, precis som ni gör, haha! Tiden går ganska fort, tycker inte ni det? Helgen går väldigt fort tycker jag, o innan man vet om det så är det måndag o skola igen, och jobb för vissa om man inte har turen att vara ledig. Ikväll blir det att se tre filmer, så jag kommer vara lite trött imorgon tror jag. Har inhandlat godis och hyrt tre filmer så det är nice. Åt middag för en liten stund sedan. Det blev hamburgare, riktigt gott. Sitter och äter lite godis nu.
Det är fan som en drog. Man tar en godisbit, sedan fler och fler. Man blir fan beroende av dem:)

Först blir det att se Alice in Wonderland, sedan Dear John och senare ikväll blir det att se Beck - Levande Begravd. Det ska bli roligt att se de filmerna. Jag lovar att jag skriver vad jag tyckte om dem imorgon! Jag kan kanske skriva en liten filmrecension om den bästa filmen som jag såg och kort om de andra två, men vi får se vad jag gör. Yeeah!  Ha i alla fall en bra lördag! Love ya!:)
But I love one another person much more, so sorry to tell you that;) XoXo // David


New York Style!:)

Tumblr_lfnsct4js11qabct4o1_500_large

A taxi in New York. I took all the pictures from weheartit. I love this picture!

Tumblr_lfozy7ojzj1qagwh5o1_500_large

Snowing in the big city. I really want to go to New York someday.. I hope I´m getting there..

Tumblr_leu0b5xo6e1qchf8xo1_500_large

Niiice picture. Love this one!

4912276996_ace9e17f54_large

We are all living in a Gossip Girl style... but maybe you don´t know anything about that. We choose not to see it, but it´s true. Everybody are living in a Gossip Girl style. They are gossiping and telling things..  (This one is taken on the Empire Hotel Lincoln Center).

Th_500_348_1296095337_tumblr_lfh7iummnl1qbzak6o1_500_large

Hmm.. What movie should we see? So many to choose from! That´s the best thing with living in a big city, there is something for everyone. I was in London and there were lots of things! Trust me..

Tumblr_lfp1zglucj1qadiymo1_500_large

Haha! Lovely Picture.. New York to your left and if you are going to right, then you come to Canada and not to the big city! Well, it´s your decision.


One Day in my life - Haha:)

This is what I would like to do with my life, just for one day, or on the Fridays! Just wake up getting to work for some hours. Then I would like to walk home to change clothes and partying all night with my friends on a nightclub, and of course I would be the VIP. Haha! Finding a nice girl in the bar, that I could spend some money on, I mean buying her drinks and not anything else.. Haha:) Wake up the next morning in my bed, with a hungover and with her telephone number on my forehead. Wouldn´t that be a bit amazing?
Well, I´m not gonna live that kind of life, just so you know. But it would be fun to just test it. But there´s only one girl in my dream, and no, I don´t mean Britney! And I can tell that I don´t know why I wrote this... But it was fun!

Tumblr_lfhzhtlont1qcrdgwo1_400_large


Slutet av denna fredagen;)

Tjenare allihopa! Hoppas ni inte är trötta än! Helt ärligt så kan jag säga att jag är ganska trött. Jag tittade på en bra film innan tillsammans med lillebror, som hette Arthur. Den var faktiskt bra även om det var en barnfilm. Den måste jag bara se igen, haha. Sedan kollade man på Let´s Dance. Gjorde chokladpudding, men misslyckades lite. Den blev inte så som den brukar vara, men what the fuck, jag åt upp den helt själv för två stora portioner. Men det syns inte på mig ändå. Vissa har väl lite tur antar jag.

Sedan skrev man klart sin novell till svenskan, så det blir att renskriva den imorgon och resten till det steget som skall redovisas nästa vecka. Men annars så har det inte hänt så mycket antar jag. Får se vad man mer skall göra i helgen. Tror jag skall hyra film imorgon och ha filmkväll, vilket hade varit roligt. Men allt återstår och ser. Man skall ta en stund i taget, en dag i taget för man vet aldrig vad som händer dagen därpå. Lite läskigt och sorligt att säga sådär, men det är faktiskt sant. Det tycker jag i alla fall! Men jag skriver mer imorgon då jag vaknar. Love ya! Puss o Kram! XoXo // David
 
Tumblr_la5hos1prq1qamjfao1_400_large

Från Weheartit! Riktigt fin bild:)


I just can´t forget about you...:( - Någonting som jag bara slängde ihop precis=)

I just can´t forget you. I care about you, even if you don´t belive me. I can tell and my friends can tell that I do, but you have to belive it yourself. You are so bloody beautiful, smart, and whatever... Don´t have to make a list for all the things that I´m thinking about you, because that list would be LONG, LONG and LONG!! I really do care about you, and I just wanted you to know that. I´m not kidding so you know. I´m not kidding if you think I am.. I just can´t forget about you. A red Rose will grow for long... I belive in that.


Äntligen Fredag = HELG;-)

Hej! Sitter här och tänker lite, på allt möjligt. Haha! Jag har precis pluggat lite och skall fortsätta snart igen. Har så mycket till nästa vecka så det behövs plugga, verkligen. Men det är inte mycket att göra åt den saken, eller? Hmm, jag tror inte det.
Ikväll blir det väl att bli hemma och kolla på någon bra film, och kanske se lite av Let´s Dance eller nått tror jag. Alla ungdomar skall väl ut och festa på KRÄM, men jag tror inte att jag orkar det idag. Har haft mycket i skolan så det är alltid skönt att ta det lite lugnt ifrån skolan och så tycker jag. Men jag får se vad kvällen bjuder på ju! Äter lite gammaldags vaniljglass nu, vilket är supergott!! Yeah!
Reportaget eller texten som jag skrev om en kompis kommer nästa vecka istället. Jag råkade glömma texten i skolan som jag skrivit på datorn och sedan så var han inte där heller, och jag lovade att jag skulle visa vad jag tänkte publicera ifall det var okey för honom, och jag håller alltid vad jag lovar. I alla fall i de flesta fall..  Ska snart kolla på The Bill och sedan fortsätta på att skriva min novell till svenskan. Jag hoppas att den blir bra, eftersom jag skall redovisa redan nästa vecka. Hoppas även projektprovet går bra då.
Skriver i alla fall mer ikväll, men ni får ha det bra sålänge! Ha det! XoXo // David


Torsdag - Fredag imorgon:) Loove Helg!

Hej! Idag så har det inte hänt så mycket vad jag själv vet. Haft en föreläsning i NO där man fick lära sig lite nya saker, typ sådant som man inte visste innan:O Sedan så har jag bara jobbat med svenska. Ska försöka renskriva min novell denna veckan så att jag kan rätta den och arbeta igenom texten tills nästa vecka! Har mycket att redovisa då.. Shit! Haha! Sitter och pluggar tyska nu. Ganska kul att skriva om sin framtid på tyska, inte jätte svårt men ändå lite kämpigt eller vad man nu skall säga. Håller på att skriva på ett litet reportage som kommer på bloggen imorgon om min kompis, som gillar att designa så jag tänkte göra det för att han skall få lite publicitet om sin sida. Om ni vill så kan ni ju länka er blogg så kan jag kolla in den! Hade alltid varit kul att på feedback eller nått! Hoppas att ni har haft det bra idag! Imorgon är det ännu en skoldag, så det är bara att bita ihop. Men se det från den positiva sidan. Det är fredag imorgon! Yeeah=)
Love ya som vanligt:) XoXo // David



Satt och kollade på denna bilden som jag tog förra året då jag var i Lund, efter sjukhuset. Blev lite frestad, så det känns som om man behöver fika. Ett Café som låg vid torget! Mitt emot parkeringen, så det var ju ingen fin utsikt precis men fikan var jätte god ändå. Det är ju inte utsikten och vart man sitter som räknas, inte alltid i alla fall;)


Gossip Girl News:)

Jag vet att vissa av er som läser kollar på Gossip Girl, och det gör såklart även jag. En av de bästa tv-serierna som finns. Love all the drama in New York City, haha! Som ni vet så lämnade lilla Jenny storstaden och det verkade som om hon lämnade NY för gott, men är det verkligen sant? Då skådespelarna och filmteamen försöker spela in de nya avsnitten av den populära serien så stör all media.
Alla paparazzifotografer kommer och fotograferar bland annat Blake Lively som har blivit väldigt känd. Men vad är det vi ser?
Är det inte Taylor Momsen som är i New York? Jodå, hon spelar nämligen in i avsnitt till Gossip Girl. Om hon kommer att medverka mycket vet man inte, men man vet att vi kommer att se henne. You better Watch out Bitches, litte J is back! XoXo

Gossip Girl Skvaller: Lilla J är tillbaka i Manhattan!


Oliva palermo - Lovely Outfit and Well Dressed celeb!

Jag satt och kollade runt på olika modekläder och så, och kollade på de bäst klädda kändisarna, men det var inte så fina klädda förrutom Oliva Palermo som jag bara älskade. Denna outfiten var så jäkla snygg och det måste ni bara hålla med mig om! Dessutom så är hon snygg med men outfiten var lite speciellt. Lite enkelt men ändå Glamouröst med en pälskrage vid axlarna! Dock skall det inte vara riktigt päls, då vi måste tänka på djuren...

8. Simpelt och chict behöver inte alltid innehålla en massa statementplagg i en look. Olivia Palermo ser bekväm och luxuös ut utan att försöka för mycket. Vi hoppas att ni alla har hunnit skaffa er en jacka med pälskrage inför vintern!


Helena Bergström - Dagens Skådespelerska!

Dagens skådespelerska blev såklart Helena Bergström! Hon är en riktigt bra skådespelerska, och hon gör sina roller riktigt bra. Oftast så är det hennes man som regisserar filmerna! Hon har deltagit i många filmer, bland annat Änglagård. Och hon ser riktigt bra ut för att vara äldre också, fast hon inte är så gammal såklart!:) Go Helena! En av de svenska skådespelerskor som jag skulle vilja träffa..


Änglagård 3 - Bion ikväll:) Loved it!

Då var man hemma från bion då. En riktigt bra film, som ni alla borde se! Jag tycker själv inte att svenskarna är jätte duktiga att göra filmer och så, men Änglagård är riktigt bra! Även Milleniumfilmerna men nu såg jag Änglagård. Jag har inte sett ettan och tvåan, så jag måste se dem senare någon dag. Ska nog hyra dem! Men jag fick de två första filmerna förklarade så att jag förstod sammanhanget i den tredje filmen. Men som sagt, nu måste se den om ni inte redan sett den, men det skadar såklart inte att se den flera gånger!

Sitter nu och lyssnar på lite på musik. Just nu lite Ke$ha, eftersom hon är riktigt bra, eller vissa låtar som hon sjunger. Skönt att ta det lugnt och slippa plugga då man pluggat så mycket, men imorgon så är det dags igen, då man skall till skolan som vanligt. Vad händer för alla i helgen då? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Men det är två dagar kvar ju! Så då får man se. Skriver mer imorgon! Love ya!:) Lovar att jag skall bli bättre på bloggen, med att uppdatera! I promise.. Hoppas ni också mår bra precis som jag gör! Kramar!


Provet idag!:)

Hejhej!! Provet idag gick väldigt bra tycker jag, fast att man hade blackout på vissa frågor, men jag tog den tid som jag behövde såklart. Jag svarade nästan på alla, det var en som jag inte kunde och sedan en händelse som jag inte hann att skriva om så den händelsen skall jag berätta om nästa vecka, då man kan göra det muntligt, eftersom tiden rann ut då man satt och skrev så pennorna nästan gick sönder!!:) Snart ska jag iväg, sedan blir det att plugga. Bio ikväll med kompis då hon hade en biljett över så det blir att se Änglagård 3.
Den verkar i alla fall väldigt bra, har ni sett den?
Fick en kommentar innan idag, om att jag inte delar med mig om allt om mitt privatliv och sedan att jag skriver om kändisars privatliv. Det var en riktigt bra kommentar måste jag säga. Många tänker inte på att kändisarna också har ett privatliv fast tidningar skriver om dem, men själva så vill man inte ha någon som skriver någonting om sig själva. Good point till dig som kommenterade!=) Alltid bra med feedback, så att man kan göra saker bättre, och i detta fallet tänka efter! Till helgen då jag bestämt mig för att inte plugga så mycket utan ha mer fritid så lovar jag att jag ska skriva massa inlägg då! Har varit dålig på det sistone, och man förlorar tyvärr läsarna då.. Skriver mer ikväll!! XoXo // David


SO-prov imorgon - Ogilla* ;)

Tja!! What´s up??:) Själv så har jag precis pluggat klart inför det jäkla* provet som vi skall ha imorgon. So-läraren är sjuk.. precis som vanligt känns det nästan som, men ändå. Men antagligen skulle det ändå bli imorgon så man kan ju hoppas det nu då man har pluggat som bara den. Var tvungen att ta en paus nu, eller sluta helt enkelt så får vi se hur det går imorgon på provet! Har en tendens att få "blackout" varje gång då vi har prov, men vet inte varför.. Så störigt! Någon som känner igen sig där? Sitter och kollar upp lite kändisskvaller som jag kan skriva om, för skvaller om mig själv får ni ju inte reda på! Kan inte dela med mig av allt! cause I need to have som privacy!

Ska kolla lite vidare nu så skriver jag ett till inlägg då jag hittat någonting, som jag tror ni kan gilla att läsa. Måste verkligen bättra mig att blogga nu, men det är skolan som tar för mycket tid. Skönt att jag slapp teatern ikväll i alla fall, så att jag fick pluggat, o att jag kunde sitta vid datorn just nu och skriva så ni har nått att läsa! Haha:) Vi ses och hörs. XoXo // David Ps, Love ya!:)



Öppet Hus på vår Skola:)

Tjenare alla glada! Vet ni att det är lite svårt att blogga då man pluggar väldigt mycket? Haha! Jo, men det är faktiskt sant! Jag pluggade ganska mycket i helgen, fast man var hos kusinen och sedan firade gammelmorfar...  Men jag e väl en sådan som man kallar "stud", vilket många kommenterat även om jag inte håller med. Studerar eftersom jag vill uppnå bra betyg och lära mig någonting ju! Så kan man också se det tycker jag. Har precis kommit hem igen då jag varit och guidat runt på öppet hus i skolan. Det var ganska kul förrutom att jag råkade ge vissa "komplimanger host" till vissa personer, but that´s me :P

Nu ska jag fortsätta plugga till So-provet som vi har på onsdag, vilket ogillas till max. Men ändå skönt att få det överstökat, haha! Sedan ska man väl kolla lite på tv. Solsidan igår var helt klart bara bäst!:) Ha det jättebra, så skriver jag imorgon! Då får ni lite kändisskvaller tänkte jag, någonting annat ni vill veta? Skriv det isf.. Love ya!:) XoXo // David


Inte bloggat på länge - Saturday again:)

Hej alla kära läsare! Lite fjäsk här eller? Haha! Har inte bloggat på några dagar nu då jag helt glömt bort det. Har haft väldigt mycket i skolan så har inte kunnat ta mig den tiden att blogga. Igår höll jag i alla fall en lektion på tyska, och det gick väldigt bra. Tror att det uppskattades av eleverna. Sedan har man suttit och pluggat väldigt mycket på SO:n som vi skall ha prov på nästa vecka, om det nu blir nästa vecka. Det är inte säkert eftersom vår lärare hela tiden ändrar det. Jag hoppas i alla fall att det blir framflyttat till nästa vecka igen. Kollade på filmen The Proposal innan idag då jag pluggade. Riktigt bra film med bland annat skådespelerskan Sandra Bullock som är super! Den borde ni se om ni inte redan gjort det! Har även städat imorse så jag känner mig ganska nöjd med min prestation av dagen.
Stack sedan till min kusin där man åt god middag, och hade precis ätit innan vi kom dit så då fick man offra sig och äta mer. Känns som jag ätit för flera personer och ändå syns det inte, haha! Riktigt nice! Så vill nog många ha det... lite jobbigt ibland också för den delen.
Till dessert blev det chokladpudding med vispegrädde och strössel till det, och några chokladpraliner innan det. Förstår ni om jag är mätt?

Sitter nu i soffan med datorn och lyssnar på musik och kollar runt vad som hänt i världen, alltså facebook! Haha!:) Som alla gör vid det här laget tror jag, eller?! Jadå! Imorgon blir det i alla fall att fira gammelmorfar som fyllde år idag så ett Grattis till honom! Ska dit imorgon o äta mera fika med några av släkten. Måste även plugga lite till imorgon. Synd man har så mycket att göra... Men samtidigt bra om man vill ha ett bra jobb ju! Undrar var jag ska praoa?!
Ha det gött så länge, o ha en trevlig lördag som jag har! Love ya!:) XoXo // David


Dikt till fjortisar o Skivarps Stolthet! What´s next?:)

Haha! Lyssnade precis på denna dikten om fjortisar.. Den stämmer in på dem så jäkla bra så det e inte sant! Haha! Vad elak jag e. Gillar människor som gör parodier på saker o ting, fast det ibland kan vara lite stötande! Den e ju lite gammal men whatever. Kommentera vad ni tycker, och håller med!:) Men ni får givetvis kommentera om ni inte håller med;) Haha!! Have fun*



Och kollade ni på nyheterna idag? Det gör vi varje morgon i skolan ju, o jag tror nog att nästan hela klassen skrattade åt sången som en kille skrev om deras mölla som var byns stolthet. Kommer inte på vad byn hette nu men han skrev en sång om deras kära mölla, som säkert kommer byggas upp igen nu snart med all respons av media och männsikor. Hur får man egentligen bara för sig att skriva en låt om en mölla? Det e ju ändå bra att han skrivit den, men man tänker ändå lite. Okey? Vad handlar låten om? Jo, byns stolthet, Möllan!
Vi hedrar den* E det bara jag som tycker det låter konstigt?!! Säg själva vad ni tycker så e ni snälla! Men o andra sidan så ska vi också skriva en egen låt i skolan så då kan man ta lite insperation, men vår låt ska inte handla om någon stolthet där vi bor eller om någon Mölla. Det e jag säker på till etthundra procent. Haha:)
Kom på vad den hette nu, Skivarps stolthet Möllesången.. Läste det på youtube, haha! Dum e man alltid inte:P


Wednesday - Lite uppdatering:)

Jag har inte bloggat igår och inte i morse heller. Det var för jäkligt av mig! Sorry! Har bara inte haft tid, utan haft jätte mycket i skolan så jag har pluggat. Det är därför jag tänkte publicera detta inlägget nu så att ni kunde läsa lite ju! Måste verkligen skärpa mig! Idag har man bara varit i skolan, sedan varit och sjungit efter det. Stannade till klockan tre idag. Lite drygt! Men kul hade vi i alla fall! Snackade om alla möjliga sjuka saker som ingen vill veta.. Tro mig! Det vill ni inte!

Sitter nu och lyssnar på musik och chattar lite på facebook. Sedan ska jag väl lägga mig så småningom, men inte på länge. Haha! Skriver mer imorgon! Jag lovar! Kan också nu berätta att Britney Spears album kommer i början av mars, tror att det var den elfte, men är inte riktigt säker. Men jag älskar bara hennes låtar! Lyssnade lite på sånger från Annie musikalen som är väldigt gammal, men Annie and the gurls uppträder från Broadway på Good Morning America. Riktigt bra o roligt:) Lyssna gärna o kommentera!:)


LäNgEsEn - PeTtEr & VeRoNiCa MaGgIo;)

En annan låt som också är bra är Längesen med Petter och Veronica Maggio! Ni har säkert hört den, för det har väl alla! Haha!:)
Nu kommer jag bara med en massa låttips!=) Men det är väl bra! Så har ni nått att lyssna på, tänkte jag!


Talk that sexy talk to me (huh)

Vad jag blir så "obsessed" to Britney.. Lite svengelska här, ja! Haha!! Hennes låt Phonography är riktigt bra!:) Love it! Please Listen to it, really good and nice.. Som alla redan vet så gör Britney många låtar om sex och allt sådant, men det gör fan alla artister om nu mera. Se bara på Kesha! Om inte sångerna handlar om deras kändiskap och hur trötta de är på alla paparazzi så handlar de om sex. Håller ni inte med mig? Eller är det bara jag som tycker så? :) Haha!=)


Måndagen - Helgen över..:(

Helgen har gått väldigt fort, som vanligt! Och nu så är det skola och jobb för vissa, haha! Idag måste jag i alla fall jobba SO och svenska. Igår blev det att se filmen Brudens bäste man ( Made of honor). Den var riktigt bra, så den ska ni se om ni inte har sett den tycker jag! Sedan kollade jag på den danska serien Lykke, eftersom jag har följt den, så det blir att kolla på Solsidan på webben tror jag! Men nu måste jag dra och fixa mig i ordning! Yeeah! Det blev ett kort inlägg nu på morgonen för att ni skulle få någonting att läsa! Haha:)
Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi senare... XoXo // David



Såg också filmen med engelsk subtile, som en bra övning! Tog inte bara engelska eftersom jag pluggade samtidigt så orkade inte koncentrera mig på att höra allting i så fall!:) Ett tips, om ni vill öva! Det är väldigt lätt att förstå! Men vissa har kanske svårare.


Säsongstart för Solsidan ikväll!:)

Har precis njutit av skön massage och nu sitter jag och ska kolla på en film tror jag, sedan måste jag verkligen plugga svenskan. Den ska helst vara klar till nästa vecka, enligt mig själv! Det blir nog att kolla på antingen Brudens bäste Man eller The Proposal, som jag lånat av min snälla kusin! Vilken film tycker ni att jag ska se egentligen? Sedan blir det väl att äta middag, fast vet inte vad vi ska äta idag.
Hoppas också att syrran blir bättre<3 Love ya!!

Ikväll så får ni inte missa One Tree Hill på kanal5, klockan 18.00!=) Sedan så är det säsongstart för Solsidan, men en ny säsong. Men jag ska se det avsnittet på webben, för att jag följer en dansk serie som går exakt samma tid, så det blir lite problem där, tyvärr. Men så är det om man är tv-tittare eller vad säger ni som vet hur det är?! Haha! Solsidan går ikväll klockan 20.00 på tv4! Missa inte det!
Ha en bra söndag, åter skola och jobb för vissa imorgon. Ogilla skarpt* Eller? Jooodå! Ha det bra i alla fall, så skriver jag mer sen:)




Saturday..:):):)

Då var man hos mormor i morse, och åt både frukost och sedan en god middag, och dessert som hon hade gjort! Åt sedan lite mer dessert som glass och kanelbullar, haha! Gottegris! Har varit så duktig och städat det sista, så det är ju bra att ha det överstökat. Suttit och läst olika gymnasiekataloger, så att jag snart kan välja vart jag skall gå någonstans. Skrev ner några gymnasium där jag vill gå på öppet hus, så det får man göra i februari då de flesta hade öppet hus. Såg Polisskolan 3 på tvn innan och kollade precis klart på Uptown Girls. En jättebra film med Brittany Murphy! R.I.P. Brittany Murphy som dog år 2009... Hon var så duktigt! Men tyvärr klarade hon inte kändisskapet, men det gör typ ingen kändis alls, och dog av en överdos. Hennes mamma ringde larmcentralen, men då var det försent. :(

Nu sitter jag vid datorn igen och lyssnar på Britneys Quicksand. Haha, What I am obsessed to that song... Don´t know why. Its my drug! Det blir nog att kolla en film till tror jag, känner att jag är på filmhumör idag, haha! Men mer glass och choklad blir det i alla fall inte, man får ju försöka att vara lite nyttig fast det inte går! Imorgon blir det skön massage som väntar:) Ha en trevlig lördagskväll så hörs vi senare! Hoppas ni mår bra och håller er friska..=) XoXo // David





R.I.P Brittany! We Miss You:)


Quicksand - Britney Spears:) Looove!!

Britney Spears låt Quicksand som Lady Gaga skrev till henne!! Älskar denna låten=) Fan vad jag e obsessed to it! Listen to it all the time.. What´s happening David? Haha! Well, I just have to say, good that you are back Britney to beat all the other artists down... like Miley!


I´m obsessed with Britneys new song:)

Oh My God!! I am just like Miley Cyrus, I have got obsessed to Britney Spears new song Holt it against me!!!:) Miley Cyrus skrev på sin officiella sida att hon bara dansade omkring och var helt nerdrogad kan man kalla det i denna sången av Britney. Haha!! Men nu förstår jag henne. Åter igen, så kommer Britney Spears nya album ut i mars. Så det kommer att bli en bra present till mig då jag fyller år i mars!
Det är som en av mina lärare sade, när man lyssnar på en av Britneys låtar en gång är de inte bra, men lyssnar man på dem två gånger eller mer så är de jätte bra. Det är sant har jag kommit på nu! Min idol, och jag har sett henne live i London 2009! Ett oförglömligt minne:)


Confessions of a broken heart - Lindsay Lohan

Nu då Lindsay Lohan är ute från rehab, så börjar man kanske undra då hon kommer att åka in igen?! Det är ju så, tyvärr. Det lär hända igen. Poor Lindsay, är bara 24 år gammal. Men hon får skylla sig själv så växt till en skandaldrottning! Jag lyssnade på en av hennes låtar, och jag är så kär i den, haha! Den är verkligen bra tycker jag, fin röst och en jättefin text som säger ganska mycket. Lyssna:)


The Ugly Truth - Ett litet filmtips inför helgen:)

Ett litet filmtips här, både för tjejer och killar, eller kanske för en romantisk date? Vem vet?! Filmen heter The Ugly Truth, och jag tycker att ni ska se den, eller inte tycker, ni måste se den!! Den är riktigt bra..., fick låna den av min kusin för att vi gillar ungefär samma filmer vilket är roligt. Gerard Butler och Katherine heigl spelar huvudrollerna. 

Abby är en framgångsrik tv-producent med HÖGA krav då det gäller män. Mike som är sjtärnan i hennes tv-program vet att män bara är ute efter en viss sak, och vilken e det tror ni? Haha! Abby följer Mikes råd under en romans, för att bevisa att hon kan lyckas i kärleken, men då händer något oväntat resultat! En riktigt bra romantisk komedi. Den är på engelska, och jag tog engelsk text istället för svensk text. Den måste ni bara se!:) Ett litet filmtips nu inför helgen är ju alltid bra! Hoppas ni fyllt godisskålen



Well, the battle of the sexes is on!=)


Tillfälligt Avbrott på bloggen imorse...

Igår så var man åter igen i skolan. Det var ganska roligt, för att man träffade sina vänner ju, och sedan fick man gjort en hel del. Efter skolan åkte jag in på gymnasiemässan i Malmö. Fick olika informationsblad som jag ska läsa, innan jag ansöker. Hoppas man gör ett bra val nu. Idag är det fredag. Skola som vanligt. Men sedan är det äntligen helg. Orkar ju inte skolan just nu! Och värre blir det, då alla Nationella prov kommer… Ogilla skarpt*

Sedan på kvällen så såg man Maria Larssons Eviga Ögonblick. Den filmen var bra! Jag som var så trött och tänkte lägga mig tidigare, stannade uppe och såg en film över två timmar! Och då vi kollade på filmen så upptäckte jag att prästen som döpte mig spelade en roll i filmen! Haha! Fan vad coolt, en liten roll. Shit, det e ju prästen som döpte mig!=) Det blev ett kort inlägg, men jag ska skriva lite senare ikväll! Denna gång lovar jag! Haha! Det blir lite kändisskvaller och någonting annat! Love ya! Ha en underbar fredag:)
Det skulle egentligen publiceras i morse, men då jag var inne på bloggen så gick det inte, det var ett tillfälligt avbrott. Jag fick damp! Haha! Tittar på The Bill nu och sedan blir det att städa. Kanske någon film ikväll, vem vet?! Äter massa godis nu... XoXo // David


Första Dagen denna terminen:)

Hejhej! Igår hann jag alltså inte blogga alls, förlåt. Fast att jag var ledig från skolan, fast det blev att gå hem till en kompis och försöka plugga lite, sedan blev det en tur i stan. Efter det åkte jag iväg för att träna med teatern. Det var väldigt roligt! Idag så började skolan, och det var väl ganska roligt, fast samtidigt tråkigt. Hade så mycket som vi gjorde idag, för att vara första dagen då alltså. Hade olika övningar inför Nationella Proven… Inte roligt och jag längtar verkligen inte, fast längtar ändå tills gymnasiet. Hur får jag nu det att gå ihop? Haha! Sitter här med datorn i knäet och pluggar, skall skriva ut en novell som jag skall analysera. Får se om jag hittar någon så är det bra. Sedan ska jag kolla om det finns något bra på tv:n idag, något ni vet som man kan sitta och titta på? Haha!
Skriver mer senare ikväll! Jag lovar! Ska skärpa mig med bloggen;) Haha! Det säger alla bloggare, fast gör de verkligen det? Ah, bättre att jag skriver någonting än inget alls, ellerhur? Fortsätt gärna läsa och kommentera vet jag! Ha det gött! XoXo  // David


Måndagen har gått... - Konferensresan start:)

Hejhej! Då har denna måndagen också gått som ett skott, eller vad fan skall man säga?! Haha! Var i Malmö innan idag med en kompis, och imorgon blir det att gå i stan för att handla saker till skolan med en annan kompis! Det ska bli väldigt roligt! Just nu sitter jag och kollar på Konferensresan som hade premiär idag på kanal5. Tittar ni också på det?! Det är ju inte ett jätte bra program, men helt okey ändå. Isabella Löwengrip "Blondinbella" medverkar i programmet med ett bloggföretag eller nått, har nog inte lyssnat så noga! Som heter Spotlight.
Imorgon måste jag plocka undan lite på rummet och plugga lite, för det behövs om jag nu vill ha bra betyg tills gymnasiet. Shit, jag ska ju också snart söka in! Fan!=) Haha, hoppas det går bra ju! Sorry för ett litet tråkigt inlägg, men ni fick ju en kort uppdatering! Fortsätt läs! Love ya:) Imorgon blir det att gå på utvecklingssamtal i skolan, så hoppas läraren bara säger bra saker ju!;)


Sitter redo för att kolla bloggarna, blir de godkända eller inte godkända? Vad hade jag blivit? vad tror ni? Kommentera och säg vet jag! Kramar!:)


Leighton Meester - Country Strong (One of the first movies this year?!)

Den sjunde januari hade filmen Country Strong premiär. Den kommer till Sverige senare. Gossip Girl stjärnan Blair Waldorf (Leighton Meester) som spelar henne, medverkar i denna film som nyss hade premiär i år 2011... Leighton Meester spelar en framgångsrik Country sångerska, en stjärna i filmen. Här är en sång som hon sjunger, lyssna om ni vill!:)


Ännu en söndag is passing by, good or not?! :)

Hej igen allihopa! Ni fick en kort uppdatering om vad jag gjorde nu, eller gör nu rättare sagt, om att jag kollar på säsongstarten av One Tree Hill. Roligt ju! Det blir att kolla klart på detta programmet nu, sedan så måste jag försöka plugga. Har inte gjort det och behöver göra lite i alla fall. Fan också! Mmm:( Men vill man ha sina betyg så vill man. Jag skall se den danska serien Lykke. Jag älskar danska och tycker att den serien ändå är bra. De är duktiga på att göra serier, enligt mig i alla fall. Duktiga skådisar har de också i det landet. Vårt kära grannland, haha! Sen så tror jag att jag skall in på datorn igen och läsa lite bloggar för skojs skull, har ju några jag läser nästan varje dag, vissa av mina vänner då. Åt en jättegod sockerkaka med hallon i idag, jättegott måste jag bara säga. Min kusin hade bakat den, så den måste jag bara ha receptet på! Yeah! Blir väl att äta lite glass senare! Ha en bra söndag i alla fall! För snart börjar skolan igen...
Åter back to the Hell! Or what do you say? Love ya! XoXo // David =)

central park 2

Jag vill till New York:) Någon gång i mitt liv, kanske flytta dit? Haha!:)  Men alla vill ju till NY förtiden...


The Drama in One Tree Hill is back:)

One Tree Hill - Söndagar 18:05

Sitter just nu och kollar på One Tree Hill! Det är jätte bra, eller inte jätte bra än men det kommer att bli antagligen. Det har inte hänt jätte mycket än. Haha! Lite uppdatering i fall ni inte kollar på programmet. Men det går säkert i repris. Det kommer att gå på söndagar klockan 18.00 på kanal5. För mer information så kan ni besöka kanal5:s hemsida; www.kanal5.se =) Bilden ovan är kopierad från kanal5:s hemsida, tyckte den var väldigt fin! Haha:) Kollar ni också på OTH? Kommentera och säg vet jag!;)

Haley James Scott är gravid, och hennes första son frågar pappa Nathan om sex... Hur skall man förklara det för ett bra? Brooke Davis blev gripen av polisen, och kom precis ut igen. Ah, det händer lite drama i alla fall! Men mer kommer det säkert att bli.
Serien är inspelad i Wilminton! Sätt på kanal5 nu och börja titta på det du med! Eller kollar du/ ni på något annat?! Kramar!


Söndag...:)

Söndag. Vad skall man göra då egentligen? Gå i kyrkan kanske? Haha! No, I don´t think so! Jag sitter i rummet och kollar lite på Gossip Girl, och sedan blir det väl att kolla om det finns en bra film ikväll eller nått. Sedan måste jag verkligen plugga. Jag har lite matte och svenska som måste göras, så det tänkte jag göra idag och imorgon, samt att jag måste göra i ordning i rummet, har så mycket papper som ligger och stökar. Och vems fel e det? Mitt eget kanske?! Snart blir det nog att äta frukost. Skriver mer senare! Love ya!



Har redan sett den andra säsongen, för den fanns i affären närmast, fast har köpt den första säsongen också. Den tredje säsongen står på inköpslistan. Haha!!=)


On The Manhattan Elite!! - XoXo

 För alla er Gossip Girl fans! Här kommer en liten specialare! Eller en liten nyhet kan man kanske kalla det för.. Det kommer att bli ännu spännande nu i Gossip Girl. Chace Crawford (Nate) har en liten flamma. Fotografer och tidningar såg Tika Sumpter då hon filmade med Crawford igår. Inspelningarna av Gossip Girl var alltså igår!:) De har varit innan också, men nu kommer ett tips om vad som kommer att bjudas. Raina Thorpe är en dotter till Russel med samma efternamn, och Tika spelar då Raina. Efter de bilder som togs så tror man att hon är en elak tjej i Gossip Girl. Det innebär alltså ännu mer DRAMA! Well, we have to see what´s waiting on the Manhattan Elite!=)



Saturday - School on Wednesday:(

Hejhej! Äntligen är det lördag, eller det borde man kanske inte säga. Det menas ju med att det snart är skola... Ah, min skola börjar inte förräns på onsdag, men ändå. Idag har man städat och sedan slappat. Åt precis gammaldags vanilj glass, vilket var supergott!! Kollade lite på Gossip Girl innan, och nu ser man på filmen Police Academy på kanal5. Den har man sett innan, men man kommer inte ihåg hela filmen. Sitter även med datorn i knät så det gör inget om jag missar lite av den, eftersom jag redan sett den. Ikväll blir det väl att kolla lite film och se om man har någonting gott här hemma. Sitter och kollar runt på facebook och på några andra bloggar just nu. Roligt!
Skriver kanske mer senare ikväll eller imorgon!:) Love ya! Have fun tonight!:) XoXo



Lindsay Lohan is out!=)

Nu är äntligen Lindsay Lohan ute från rehab. Äntligen får hon lite frihet! Enligt tidningar såg de henne äta sushi med sina vänner igår i Los Angeles. Det måste ha hänt någonting, för att när paparazzifotograferna kom i fatt henne, så brydde hon sig inte. Hon skällde inte ut dem utan hon bara log. Undrar hur länge detta kommer att hålla! Nu väntar man bara på att se när filminspelningarna börjar till filmen som handlar om henne. Undrar hur hon kommer att reagera på den! Hon är ju inte ens med i filmen i huvudtaget...



Ett inlägg utan rubrik;)

Tjenare! Det har varit en hård dag, och nu börjar ögonen säga ifrån att de är lite trötta. Men jag är inte så trött, så jag orkar inte gå och lägga mig nu. Haha! Det skall jag tänka på fler gånger, mina ögon är trötta så de orkar inte gå och lägga sig. Hur dumt låter inte det?!Imorgon blir det att göra i ordning här hemma och sedan så skall jag försöka plugga lite svenska, för det måste jag verkligen göra innan skolan börjar! På tal om skolan så börjar jag nästa vecka. Tiden går väldigt fort, och det har jag sagt i nästan alla de tidigare inläggen, men det är ju sant. Man kan inte fatta. Vi har redan städat ut julen så det känns skönt att inte ha en stor gran i vägen.

Sitter och lyssnar på Spotify just nu, lite katy Perry och sedan lite andra blandade artister. Jag har i alla fall börjat lyssna mer på Kesha just nu, så får vi se hur lång period det varar. Längtar redan till Mars, inte bara för att jag fyller år utan för att Brittans album kommer ut, Britney Spears nya album kommer ut! Yeah! Det skall bli så roligt. Det var inget speciellt bra på tv idag, det som kommer har jag redan sett. Göta Kanal 3 har jag sett och jag har filmen Dumpad vilken jag sett några gånger nu. Men nu skall jag återgå till min sköna soffa och datorn! Ha det gött allihopa! Love ya:) Jag tänkte på att jag hört att vissa av er också gillar Eva Rydberg och hennes humor. Jag har hittat ett väldigt bra klipp från Fredrikdalsteatern där även Pernilla Wahlgren är med och spelar som en piga åt frun (Eva Rydberg). Lägger upp klippet här nedan. Är det egentligen någon som kan gissa hur gammal Eva Rydberg är?! Hon skall fylla 75år i år, så gammal och så sprallig. Hon ränner ju omkring på scenen så man vet inte hur hon orkar. Själv känner man folk som inte ens orkar gå och bara sitter ner hela dagarna. Men inte Rydberg. Det är krut i henne!:) Haha! Föreställningen hette Kärlek och Lavemang!! Enjoy! Please comment and read!:)



En av mina favoriter som Eva Rydberg gjort!! Var dock bara sex år gammal då denna spelades...


Britney´s Singel - Ni får ett smakprov:)

Detta är en DEMO. Låten kommer att låta annorlunda, alltså typ flera tusen gånger så bättre då den kommer ut. Det är Britney Spears låt, fast det är inte hon som sjunger den nu fast när den kommer ut så är det hon som sjunger den, vilket kommer låta bättre (får vi hoppas!). Allting kommer att låta annorlunda, och det räknas med att låten kommer att släppas som en singel kanske redan på måndag, men vi får se. Albumet kommer ut i mars. Men den som väntar på något (bra) väntar aldrig för länge;)




Gröna Hissen - Also a Drink!!

På tal om Gröna Hissen på fredrikdalsteatern så är Gröna Hissen en drink, en cocktail drink. Jag tänkte vara väldigt snäll och lägga ut receptet på den! Haha!:) Som jag hittade.. Och ni som såg Eva Rydbergs Gröna Hissen, såg att de drack en sådan då de sedan blev fulla. Haha! Men här är receptet! O bara så ni vet, så ska ni vara 18år för att dricka;) O det var inte riktigt alkohol på teatern.. Det kan jag nog försäkra er om, yeeah!

Så här gör du Gröna Hissen

4 cl gin
2 cl grön curaçao

Fyll med Pommac
Serveras med is i ett highball-glas.
Garnera med ett par russin. Om allting fungerar som det ska så åker russinen hiss upp och ner i drinken. Därav namnet.




Fredriksdal 2010 - Gröna Hissen!;)

Jag bara älskar Eva Rydberg och hennes uppsättningar! Hon är en jätteduktig och rolig skådespelerska och regissör!:) Såg på Fredriksdalsteatern 2010 - Gröna Hissen nu ikväll på svt1 20.00. Den var riktigt bra! Och hennes barn är också bra!! Såg ni den på tv eller kanske irl? Jag skulle vilja se någonting hon gjort på Fredriksdal i Helsingborg irl, så jag får väl hitta någon bra uppsättning!:)




My Day:)

Tjenare! Eller Godkväll rättare sagt! Vad tiden går, redan lite över halv sju. Haha! Är ganska nöjd över mina insatser idag, följde det lilla schemat med saker som jag skulle göra och det har jag nästan lyckats uppnå. Jag får ta resten i övermorgon, för imorgon är det en hård dag det med, haha! Sitter och kollar på Jönssonligan får Guldfeber just nu, men den slutar snart. Såg den från början som tur var. Och därför tänkte jag passa på att skriva lite nu! Och det gillar ni, ellerhur?! Jadå!
Ikväll blir det att titta på Gröna Hissen och kanske någon annan bra film senare. Får se hur länge man orkar vara vaken. Ska äta lite choklad och ta en skål med vaniljglass. Lite lyx på en onsdag är väl aldrig fel? Tycker att ni också borta skämma bort er lite.
Ta ett varmt bad, ät nått gott, kolla på en bra film, eller kom på vad ni tycker är lite bortskämt. Man får skämma bort sig själv då man har lov, och om man inte har lov så kan man göra det ändå tycker jag i alla fall, för att man skall kunna må bra. Nu skall jag återgå till filmen och kolla runt på de andra bloggarna som jag läser. Om ni vill att jag skall kolla in er blogg så kan ni kommentera i kommentarfältet nedan. Tänk om jag redan läser den;) Love ya! Ha en bra kväll!:)


Per Oscarsson död - Bekräftat!

Det var Per Oscarsson och hans fru som hade dött då deras hus brunnit ner. Polisen vet inte hur branden startade och de lär antagligen inte veta det heller, eftersom huset är så pass nerbrunnit så de inte kan hitta vad som var felet. Tänk om man aldrig får veta det..
Detta säljer såklart tidningarna. Jag kan nästan slå vad om att de sitter och trycker upp stora reportage om deras död nu. Det kommer att komma i alla tidningarna imorgon, och det har redan kommit ut på nätet och i media i överhuvudtaget. Han och hans fru Kia bodde i den lilla orten Bjärka Långöna utanför Skara. De identifierades med hjälp av tandkort och deras anhöriga har blivit underrättade. Per Oscarsson var en mycket folkkär svensk skådespelare och har varit med i många filmer så som Bröderna Lejonhjärta, Kaspar i Nudådalen med flera. Här är han i julkalendern Kaspar i Nudådalen.




Surfing Shark Attack with Two Great White Sharks!

Det är inte bara en vithaj, utan två vithajar. En surfare hamnar under vattnet och är nära att bli dödad av två vithajar, men vad händer? Måste vara ett mirakel… Den ena hajen tar tag i hans arm medan den andra simmar och öppnar hans huvud för att äta honom, men då kommer plötsligt en våg och gör så att hajarna kommer bort från honom och han kan simma upp.
Kolla videon om ni har lust! Jag är glad att inte jag var i hans skor..;)


Who Doesn´t love Kesha??!!

Hon har en speciell röst, men vissa låtar som hon gör är så bra. Men ibland stönar hon fan mer än vad hon sjunger! Haha:)


Den femte januari 2011

God morgon allihopa! Jag är lite ledsen för att jag inte skrev någonting till er igår. Haha! Men vad jag har sett så är det många bloggare som inte uppdaterar så ofta mer. Men har man ingenting att skriva om så har man inte. Jag ber er gärna om tips som ni kan skriva i kommentarfältet för det hade varit superbra! Igår var man på Espresso House med syrran och sedan åkte man med henne hem och hjälpte henne att städa eller jag underhöll henne rättare sagt med allt mitt snack. Jadå! Sitter och kollar på lite tv nu, just nu är det According to Jim som är sjukt bra men det har man sett tusen gånger redan, och emellan åt bläddrar man kanaler till MTV med flera. Kesha uppträdde precis med Tic Tok på MTV, hennes musikvideo. Den är bra! Fast det finns bättre såklart! I love Kesha…

Idag blir det en dag men mycket städning och undanplockning. Det ogillas lite. Man har ju lov och då vill man inte städa en massa. Haha! Sitter även och kollar runt och bokar in dagar och tider till gymnasium, öppet hus. Vilket gymnasium går du på? Eller vilket vill du gå på?!
Nu tror jag att jag skall fortsätta med att starta dagen med att bädda sängen, fast jag inte orkar. Sedan blir det frukost! Nice! Längtar redan till sommaren, men det är väl inte så konstigt eftersom det blir så mycket intensivt med skolan just nu... Haha:) Ha det bra idag!


Per Oscarsson död??? Latest news

Jag läste på nyheterna innan att Per Oscarssons hus hade brunnit ner och att de hittat ett eller två lik där har jag för mig. Ingen vet var Per Oscarsson och hans fru är, så de misstänker att det är de som är döda. De har antagligen blivit innebrända. Per Oscarsson är en gammal folkkär skådespelare, och har medverkat i många filmer. Han är 83 år. Polisen har inte identifierat kropparna än, men om det är Per Oscarsson så tror jag att det kommer att stå i alla löpsedlarna! Men vi får se vem det är, om man nu ens kan se vem det är…
Fy vad hemsk! Men som sagt det kanske inte är han och hans fru, men vem skulle det annars vara?... Hoppas polisen snart klargör vem det är och vad som egentligen har hänt.


Over Her Dead Body - Lite filmtips nu då det är lov:)

Over Her Dead Body är en bra film. Kollade på den filmen för en liten stund sedan! När kommer man egentligen över sin frus död? Möt ett medium som pratar med den döda frun och bestämmer sig för att dejta mannen. Men vad tycker den döda frun om det egentligen? Skall hon bara tillåta en annan kvinna dejta hennes man? Fast hon är död?... Möt Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell and Jason Biggs i Over Her Dead Body!=) En film som är sevärd. Den får 3,5/5 stjärnor av mig!


Sprängaren - En sevärd film!!

Jag såg på filmen Sprängaren igår. Den är riktigt bra! Olympiastadium sprängs i Stockholm där OS skall hållas. Annika Bengtsson tar tag i pennan och pappret, för nu kommer jobbet… Hon är en skicklig journalist, men även hon möter många motgångar. Skall hon klara sitt jobb? Kommer de att få reda på vem som sprängde Olympiastadium? Dessutom så dog en kvinna på stadium då hon hade varit där mitt i natten, hon var känd och det skapar löpsedlar. Kallas inte det förresten för mord? Eller visste inte sprängaren att kvinnan var där inne?

Vad kommer nu att hända och vem är det egentligen som kidnappat Annika? Se filmen, en jättebra film. Den får 5/5 stjärnor av mig. Jag satt spänd genom nästan hela filmen. Riktigt bra! Det finns en annan film också som heter Paradiset. Har dock inte sett den. Se Helena Bergström spela journalisten Annika Bengtsson. Rollen är som gjord för henne, ingen kan spela den bättre. Dessutom möter vi på Maria Lundqvist i filmen. Ännu en gång, en bra film! Värd att se! Bra med lite filmtips nu då man har lov, eller?!:)


HejHej:) Uppdatering sedan igår o idag!!

Hejhej! Jag kunde inte skriva igår, då jag inte var närvarande med datorn. Men jag kan berätta lite kort om vad jag gjorde igår. Man försökte att sova länge då det nya året började, men det gick inte så bra. Kollade på lite tv-program och åt frukost. Efter det så blev det att åka hem och kolla vad som hade hänt på datorn, alltså facebook, haha!=) Känner ni igen er?!

Åkte sedan ner till en bekant och där åt jag middag. Jag kollade på en bra film, Sprängaren. Helena Bergström spelar en journalist på Kvällsposten. Den är riktigt bra och en sevärd film som jag rekommenderar starkt. Tänkte att jag skulle skriva lite mer om den sen! Efter den filmen kom en annan film som hette Paradiset, som också är med journalisten på Kvällsposten, men det såg jag tyvärr inte. Jag satt då och spelade spel och mitt lag vann! Yeah! Håller på att boka in olika dagar och tider, då man skall gå på öppet hus inför gymnasievalet. Spännande och samtidigt lite skrämmande. Tänk om man inte klarar det… Men nu får vi ju inte tänka så, haha! Ellerhur? Känner mig lite elak ibland, då ni går in och läser på bloggen så har jag inte skrivit någonting nytt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Men fortsätt gärna läsa! Men ni måste bli lite bättre på att kommentera;) XoXo // David


RSS 2.0