Kvällens avsnitt av Desperate Housewives!

Precis som jag skrev innan, så missade jag Desperate Housewives i en halvtimme, men såg den andra delen av det kan man säga, alltså den andra halvtimmen tills det slutade.
Susan blev gripen för att ha förgiftat Paul, då ingen av dem vet att det är en annan dam som gjort det, som hällt i giftet i all mat som Susan sedan serverat till Paul. Kommer faktiskt inte ihåg vad hon heter just nu, störigt då man inte kommer på det ju… Hahaha!
Lynette och Tom bråkade inför Pollys ögon, så hon blev ledsen. De försökte övertala vilket resemål som var bäst. Hawaii eller Grand Canyon?
Nackdelar och fördelar, vilket tillslut blev att Tom och Lynette behövde åka en helg själva någonstans för att jobba på deras äktenskap, så att de inte bråkar mer.

Gabbi blev rädd då Lee kom med en yxa då hon tältade med Juanita. Sedan var där en annan man som kom vid tältet men hon trodde att det var Lee igen och sade till personen som stod där att det inte var roligt mer. Bree har börjat dejtat polismannen och innan avsnittet avslutades för kvällen så stod där en man utanför Gabbis hus och kollade upp mot hennes sovrumsfönster. Undrar vem det kan vara!

Vem tror ni? Har en idé om att det är hennes pappa eller nått! Såg ni avsnittet? Lite ledsen att jag missade första halvtimmen, men nu ser jag i alla fall på Cougar Town! Visste ni egentligen att Courtney Cox sökte som rollen Susan i Desperate Housewives? För att det var tur att hon inte fick den eftersom annars hade det inte blivit någon Cougar Town antagligen, men man vet aldrig, och dessutom är Teri Hatcher ämnad för Susan! Kommentera gärna*

Tumblr_lk83yjlhx31qhxu7so1_500_large

Kommer ni ihåg detta?! Längesedan faktiskt..


Kommentarer
Postat av: Maja

längtar redan till nästa avsnitt, hihi!



sv: tackar David, kul att du gillar den!:)

2011-05-25 @ 21:47:34
URL: http://msomimaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0