Gossip Girl - Prince Charming came to New York!:)

Prins charming från Paris har anlänt i New York för att träffa på sin älskade Blair. Han hade skon med sig som han hade fått av henne då hon var i Paris under sommaren. Man misstänkte att det var Dan som Blair skulle träffa, vilket det inte var. Blair träffade nämligen prinsen av Frankrike på ett café dit ingen av dem egentligen hade gått, men nu bara för att de skulle vara diskreta så att ingen såg dem. Raina Thorpe försökte hitta sin mamma men hade otur, då det inte var hennes mamma som var servitris i en annan stad.

Chuck försöker att undersöka ifall det var hans pappa som satte brand på en byggnad där Rainas mamma befann sig i, och därmed var skyldig till mord?! Lily fick sin fest hemma hos sig, fast hennes fotboja syntes och hon fick ett par kommentarer av någon som tydligen inte var hennes kompis längre, så Lily tog dit polisen och stoppade hela festen. Dan och Blair kysstes för att prinsens rådgivare inte skulle misstänka att det var någonting mellan Blair och prinsen, eftersom man tycker att hon måste vara av kunglig adel, men hon är ju trots allt en Waldorf! Tillslut offentliggjordes Blairs och prinsens kyss på gatan inför ett antal paparazzi och det kom i tidningarna. Det är allvar mellan dem!!
Dan sade till Vanessa att det var slut mellan dem som vänner. Nu misstänker jag bara om Dan och Serenas kusin gillar varandra? Hmm, det får vi se på söndag:) Såg ni avsnittet egentligen? :)

Tumblr_llea4fh8bf1qb9uyvo1_500_large


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan vad bra du skriver:-)

2011-05-30 @ 19:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0