Slutade tidigare idag! Vilket gillas hehe!

Hej på er! Kom hem för en liten stund sedan efter att man hade varit och fotograferat sig i parken som ligger bredvid vår skola, då det var spexfoton som skulle tas! Det menas med att man var utklädd! Vår klass hade den sista tiden och sedan fikade vi goda kakor i klassrummet efteråt. Sitter och tar det lugnt just nu, och skall nog kolla ifall det finns någonting bra på tv:n!
Ska sedan äta mat tänkte jag och sminka av resten som jag hade i ansiktet, massa puder och så!
Bilder kommer senare! Kramar på er alla! Måste ju ändra från puss till kram och sedan kram till någonting nytt så det inte blir för uttjatat. Haha! Skriver mer senare!
Kommentera gärna och fortsätt läs så är ni gulliga! Här är i alla fall några bilder sedan min outfit i fredags både under Annas utsläpp då hon tog studenten och som jag hade på mig under lärarmiddagen.
Ursäkta för att det tog lite tid innan jag publicerade fotona!



Så vad tycker ni då??



Två fina foton på mig och Lina!=) Visst ser vi glada ut? Hehe!

Kommentarer
Postat av: Malin - En musikblogg

Nu finns vinnarna av "Veckans blogg" uppe på bloggen. Vann du inte, så finns det en ny chans här: http://mallemusic.blogg.se/2011/june/veckans-blogg-vecka-24.html

OBS! Vinnarna kommer upp om 2 veckor och inte om en vecka. :)

2011-06-13 @ 14:22:57
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: emmi

Dagens länkar är nu uppe och en ny tävling är igång! Här hittar du de; http://fashiontwisted.blogg.se/2011/june/dagens-lankar-ny-tavling.html#comment



För större chans att vinna sänd flera kommentarer. Och för dig som fick en länk så kan du anmäla dig igen, du kanske har tur att få flera länkar!

Kom igen och anmäl er! :)

2011-06-13 @ 14:42:26
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0