Säsongsavslutningen av Gossip Girl!

Ikväll var det säsongsfinalen av Gossip Girl! Raina Thorpes pappa höll sig inlåst i ett rum med Blair Waldorf. Han tänkte bränna upp stället, då han satt och lekte lite med en tändare. Chuck älskar Blair, så det var därför Rainas pappa hade lurat dit henne med hjälp av Chucks mobil. Raina, Nate och Chuck kom sedan och tog Blair med sig. Raina sade att hon aldrig skulle hälsa på honom i fängelset, då det visade sig vara han som dödade hennes mamma som varit otrogen med Chucks pappa en gång i tiden, Bart Bass. Blair och Chuck åkte till en fest tillsammans där ingen såg dem och de låtsades vara två andra personer. Det slutade med att de två gick in i ett rum och hånglade, men även låg med varandra, vilket man tyvärr inte fick se! Haha! Men man såg det på kläderna och på deras kroppsuttryck ifall ni nu undrar. Blair sade att hon skulle göra slut med prinsen men Chuck tyckte inte att hon skulle göra det. Både han och Blair skulle gå vidare med deras liv, för de kunde aldrig bli lyckliga tillsammans, men de skulle ända älska varandra för alltid.

Bland annat Georgina Sparks kom tillbaka. Charlie var på väg att hoppa ut genom fönstret men gjorde inte det, då Serena stoppade henne. Hon åkte tillbaka till Florida där hon mötte sin mamma. Frågan är om det är hennes mamma, men enligt vad jag tror så är hon inte det. ”Mamman” sade att det hade varit trevligt att lära känna henne och att deras plan hade gått perfekt, och sedan fick hon massa papper som Charlie hade med sig och Charlie fick en massa pengar innan hon gav sig av. Hon tog då upp en papperslapp där det stod Georgina och hennes telefonnummer på. Undrar ifall hon har planer på att återvända till New York?!

Vanessa hittade Dans manus och hon tog det och gav det till ett förlag som skulle publicera det åt honom, utan hans vetskap. Blair skulle lämna New York för Monaco ett tag med sin drömprins, och trodde att bröllopet skulle bli av i november.
Serena åkte iväg för att vara själv på semester och träffade en känd regissör där hon fick ett jobb ganska plötsligt. Hon tycktes ersätta en kille som inte hade läst klart boken som skulle bli till film.
Men sköter man inte ett jobb, så kan ju allting hända! Nu längtar man tills det börjar igen!
Såg ni det och vad tyckte ni om avsnittet? Ifall ni missade det så får ni kolla på det på kanal5play eller nått, annars läser ni bara detta inlägg! Lika bra tycker jag! Läsare och fans av Gossip Girl som önskat så vad gör man då inte för dem? XoXo!

Tumblr_lmt0sheuae1qk44i7o1_500_large

Sorry it won´t be you to...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Looove your blog! Du skriver så sjukt bra! Saknar Gossip Girl nu, men vad ska man göra? Haha!!

2011-06-22 @ 12:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0