Kommer hemmafruarna undan med mord eller?;) Finalen på denna säsong!

I kvällens avsnitt av Desperate Housewives så fick Gabbi besök av sin före detta svärfar. Hon trodde att han var död, men tydligen inte. Han hade förgripit sig på henne då hon bara var femton år gammal och våldtagit henne flera gånger. Gabbi gick ut med sin väska där det låg en pistol i och körde iväg. Hon visste att han skulle förfölja henne dit hon skulle. Hon stannade till och gick in i en skogsdunge där hon hotade honom med pistolen och bad honom att aldrig komma i närheten av henne igen. Lynette och Tom har bråkat väldigt mycket, så nu bestämde han sig för att lämna henne. Det paret man trodde alltid skulle hålla ihop, men som man brukar säga, det brukar även hända de bästa, haha! Susan och Mike har flyttat in i huset igen på Wisteria Lane!
Det hölls en välkomstfest för dem och festen var hos de olika grannarna, fördrinkar hos Renée och salladen hos Lynette o.s.v. Bree brände till och med huvudrätten vilket aldrig brukar hända, men så går det då man har väldigt kul i sängen med sin pojkvän till polis!

Innan det sista avsnittet slutade så kom Gabbis svärfar hem till henne. Han försökte förgripa sig på henne, men Carlos slog ner honom. Det fanns ingen puls. Han var död, och det var inte självförsvar då han inte hade något vapen som Gabbi trodde att han hade.
Bree tyckte att vännerna skulle täcka upp för honom och så gjorde de, innan de andra kom till festen och så Bree´s kille som var polis. Jag längtar redan till nästa säsong av Desperate Housewives och till all drama på Wisteria Lane! Ellerhur? Gör inte ni också det? Kommentera gärna vad ni tyckte och tycker om Desperate Housewives och om avsnittet!:) Have Fun!!

227179_1903087590022_1626713662_1889845_5332535_n_large


Kommentarer
Postat av: milena malmros

*NOOOOOOOOOO Fail david.. man får inte berätta vad som händer i programmen har inte sett :P tack för din underbara kommentar!! Allt är bra med mig.. sj då? läser din blogg o du verkar alltid ha så mycket att göra :D stooor kram

2011-06-07 @ 23:16:36
URL: http://milenamalmros.blogg.se/
Postat av: Maja

orkar inte vänta en hel sommar på nästa avsnitt, åh!:(

2011-06-09 @ 17:02:09
URL: http://msomimaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0