Mubarak avgick igår!!

Egyptens expresident har flytt landet och istället flugit till de Förenade Arabemiraten säger man. Han lämnade sin post som Egyptens president igår. Folket blev antagligen glada, eftersom de demostrerat mot honom... Innebär det att man snart kan åka till Egypten?
Det återstår att se. Svenskarna blev hemflugna väldigt fort efter att allt detta hänt i landet, och resebyråerna stoppade alla resor till Egypten. Innan var det att man inte åkte till Sharm El Shaik för att hajarna var vid stranden, utan nu var det även för att det var många oroligheter där nere! Men sedan säger även andra källor att han är kvar i Egypten, vid Sharm El Shaik vid Röda Havet, så man vet inte riktigt vart Mubarak håller till, förrutom han själv då förstås.
Men man tror att han lämnat Egypten. Det är tur för honom om han gjort det tror jag, med tanke på människors ilska mot honom som man sett i tv...

Man kan då fråga sig själva om det drabbar oss i Sverige. Ja, det drabbar alla i hela världen. Exempel att vi inte kan åka till Egypten på semester, och ett annat exempel är att en svt-reporter blev knivskuren av de som demostrerade... Så visst drabbar det oss!
Men nu hoppas man såklart på att det skall bli bättre!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0