Anna Anka - Nästan gripen av polisen

Den skånska Hollywoodfrun som nog alla sett på tv:n i olika program ( mest känd från Svenska Hollywoodfruar) skilde sig med sin Paul Anka (känd låtskrivare) förra året. Nu är de i offentliga bråk och även polisen var tvingade att komma. Det var inte bara bråk med Paul Anka utan även med hennes förste make Lou Yeager. Enligt Nöjesbladet tvingades polisen igår ingripa under ett våldsamt bråk mellan dem båda. Anna Anka väljer att inte kommentera händelsen. Både Lou och Anna har olika versioner.

Enligt honom själv skall Anna Anka ha skickat två okända personer hem till honom för att hämta deras gemensamma dotter Ellie, fast han vägrade att lämna över barnet då han inte visste vem personerna var. Anna Anka stormade då fram enligt honom och bultade på hans dörr… Enligt min egen åsikt så tycker jag att han gjorde rätt i att inte lämna över barnet då, men man vet heller inte vilken version som stämmer! Paret som skulle hämta dottern sade sig vara Ellies morfar och mormor, vilket antagligen inte stämde…


Han ringde då polisen. Anna Anka har delad vårdnad om Ellie som är åtta år med Lou och sedan har hon även en delad vårdnad om sonen Ethan som är fem år med Paul. Varken Anna eller Lou blev gripna, men de särades åt och en rapport sägs ha skrivit.
Vad tror ni om detta då är då frågan som jag tänkte ställa er läsare!??



Anna Anka och förra maken Paul Anka på röda mattan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0