Whatever you like... - Anya Marina :)

Stacks on deck
patron on ice
And we can pop bottles all night
Baby you can have whatever you like (you like)
I said you can have whatever you like (you like)
Yeah

Hellooo! Nu börjar det bli kallt känner man i luften, alla fall på kvällen. Det kom en stor regnskur för en liten stund sedan! Har börjat ta fram den svartvita halsduken som man fått av syrran på vår dag! Haha! Den är nästa vecka så att ni vet! Det blir snart vinterjackan också, haha! Älskar vinterjackan med pälsen på huvan, fast det är fake som tur är. Man vill såklart inte ha riktig päls då det är av djur men hade ändå varit lite coolt..

Nu börjar det närma sig inför Gamleby och jag har massor att göra innan det. Sitter och jobbar med kursen nu och det går ju bra än sålänge. Tycker att vissa frågor som man skall skriva om är svåra men det blir fan att försöka. Har imorgon också på mig. Bara så att ni vet är det inte bra att vara sjuk länge, fast det är kul att missa skolan lite då och då eller? För att man missar jätte mycket i skolan vilket inte är bra alls. Ligger back i vissa saker, så det blir att jobba på under Gamleby veckan och Höstlovet! Antagligen blir det att åka in till Lund, Nova Lund och centrum och handla lite och kolla kläder m.m. med kompis! Gött! Kursen skall jag lämna in på fredag, hemkunskapen måste jag börja med också, den andra uppgiften som man skall göra!!! Slöjden också, sedan städa o kalas på lördag för mormors sida av släkten! Mycket på en helg och packa där också! Det blir ju jätte roligt^^ Haha!

PLugga vidare och sedan blir det lite program av varje, efterlyst, Berg flyttar in men absoulut så får man inte missa Välkommen Åter! De spelas av olika komiker som Annika Andersson, Petra Mede, Babben Larsson, Sissela Kyla m.fl. Så jäkla rolig! Någon som sett den? Går ju fan bara inte att missa.. Nästa vecka kommer man att missa Desperate Housewives och alla tusen program också som kommer efter det! Hur skall det gå? Ah, det löser sig på något sätt! Söndagen går ju programmen i repris annars kollar man det på någons dator ju! :D

Vi ses och ha det bra! Kommentera gärna!

Baby i can treat you so special, so nice
I'll gas up the jet for you tonight
Baby you can go where ever you like (you like)
I said you can go where ever you like (you like)
Yeah

Anytime you want to pick up the telephone
You know it ain't nothin to drop a couple stacks on you
Want it you could get it my dear
Five million dollar home, drop Bentley's I swear
Yeah I want'cho body, I need yo body
Long as you got me you won't need nobody
You want it I got it, go get it I buy it
Tellem other broke niggas be quiet

Lyssna på sången som sjungs av Anya Marina, spelades bland annat i Gossip Girl då Dan, Vanessa och Hilary Duff skulle ha a threesome!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0