Om Välkommen Åter - taget från tv4.se

Informationen är tagen från tv4.se så att ni vet! Programmet är jätte roligt!  Här kan ni läsa om vad det handlar om!

Välkommen åter
är en svensk komediserie från 2010 i tio avsnitt. I serien medverkar Sveriges främsta komiker i olika roller och konstellationer. Den utspelar sig på ett varuhus och här arbetar de ständigt rivaliserande sminktanterna Rose-Marie (Pia Johansson) och Ann-Marie (Sissela Kyle), den impulsiva och frustrerade vd:n Maj (Christina Schollin), den plågade mellanchefen Karin (Alexandra Rapaport) och den spåniga sekreteraren Ingegerd (Christine Meltzer).

I varuhuset arbetar också olycksfågeln Iris Skarp (Annika Andersson) och hennes hårt prövade kollega, Eva (Katrin Sundberg), Monique (Petra Mede) en elak personal shopper samt väktarna Jenny (Babben Larsson) och Lisa (Liv Mjönes) som har annorlunda metoder för att ta fast snattare.

Tittarna lär också känna vinnarskallen Viktoria på sportavdelningen (Jospehine Bornebusch) som ser allt i livet som en tävling. En annan bekantskap är de tre generationerna Norén på elektronikavdelningen: Viktoria (Claire Wikholm), Janet (Petra Mede) och Moa (Nour El-Refai) som är i ständig konflikt med varandra.

I varuhusets butiker går den snälla kleptomanen Gunnel (Birgitta Andersson) omkring, ständigt på jakt efter nya prylar. Och utanför varuhuset, i rökrutan, står de arbetsskygga bolmande tjejerna (Anna Blomberg och Christine Meltzer) som ideligen tycks ha rast.

Här jobbar också Richter (Pia Johansson) som hela personalen skyr som pesten och trivselfascisten Lillemor (Anna Blomberg) som älskar att skramla till presenter och tvinga in alla i sina trevligheter. Mona (Sissela Kyle) vill väl men har kanske inte den koll som behövs för att sköta informationsdisken, och kultursnobben Åse (Pia Johansson) på varuhusets bokavdelning, gör allt i sin makt för att omvända kundernas deckarintresse.

Ny på varuhusets leksaksavdelning är överklasskvinnan Louise (Christine Meltzer). Det är hennes första jobb någonsin vilket gör det svårt för henne att förstå hur allt hänger ihop: är inte pengarna i kassan hennes? Och måste hon gå till jobbet varje dag?

                                                                                            

Detta hände i dagens avsnitt:

Del 4 av 10. Halvblinda Iris får ta hand om praktikanten Alice. Tjejerna i rökrutan försöker reda ut varför Abba är så bra. Janet misstänker att Moa är gravid. Richter är äntligen frisk och tillbaka på jobbet. I kvällens avsnitt kommer lönechefen Richter tillbaka. Överklasskvinnan Louise gör upp med några tonåringar inne på leksaksavdelningen och de rökande tjejerna diskuterar varför Abba är så bra. Åse drömmer en mardröm om Camilla Läckberg och överklasskvinnan Louise gör, på ett oväntat sätt, upp med några kaxiga tonårskillar inne på leksaksavdelningen. Lönechefen Richter, som alla skyr som pesten, är tillbaka från sin sjukskrivning.
De rökande tjejerna försöker reda ut hur det kommer sig att Abba är så bra. Kan det ha att göra med att deras låter går i fyrtakt? 

Ser du också programmet? Kommentera då och säg vad du tycker!


Kommentarer
Postat av: Maja

kollade inte på det, men låter kul ju!:) ska göra det nästa gång:D

2010-10-06 @ 22:17:32
URL: http://msomimaja.blogg.se/
Postat av: David

Ja, det måste du se!! :D

2010-10-06 @ 22:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0