Le Plus Beau Du Quartier - Carla Bruni

Bonne Soirée! Qu'est-ce que c'est?

Då har det varit ännu en vilodag idag! Och det blir det antagligen imorgon också. Sedan blir det skola på tisdag, eller ingen skoldag precis. Jag fick idag reda på att jag blev vald att åka på utbildning på Pauli gymnasiet i Malmö på tisdag! Vilket är roligt hoppas jag! Det ville jag också, för det är inte många som får det! Det är utbildning inom elevrådet och det kommer att bjudas på fika och lunch! Gott gott! Hoppas smaken kommer tillbaka då! Så det blir att redovisa bilden en annan dag, F*ck!!!

Kollade på Desperate Housewives och Cougar Town innan i repris eftersom man missade det i tisdags, då man låg och sov tidigt för man var sjuk redan då. Tänk att Bree körde på ännu en person inom Solis - familjen, och är turned on, on the Hany man, eller vad heter han? Keith? Don´t remember.. Men egentligen så körde Bree inte på någon mer i Solis - familjen eftersom Junitta inte är Gabbi´s och Carlo´s biologiska dotter. Dessutom var det Bree´s son Andrew som körde på Carlos mamma, för längesedan!

Nu ikväll har man kollat på Gossip Girl och snart blir det andra tv-program, för vad ska man annars göra? Haha!
Vanessa och Dan låg tillsammans och Chuck återvänder till New York! Nu blir nog många glada:P
Serena är tillbaka i New York och singel.. Ska man satsa lite?? Haha! Nädå, hon e ju bara singel i Gossip Girl! Annars är hon tillsammans med Dan (Penn Badgley). Vad väljer hon egentligen? Brooklyn eller Upper East Side? Vad skulle du ha valt?
Nu blir det att vila lite mer och kolla lite på Starke man på svt1, och sedan lite på Rallybrudar som man också sett tusen gånger.

 

Paris, Frankrike, där Gossip Girl utspelas i början då Blair och Serena är där! Je tiens à Paris! Vill överallt! Haha!

Au Revoir et Bonne Nuit!!=)


Kommentarer
Postat av: Bella

Jobba på franskan David!! ;D

2010-10-20 @ 16:42:18
URL: http://hundraprocentbella.blogg.se/
Postat av: E-K

Fina bilder av Paris!!

2010-10-23 @ 08:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0