Godmorgon...

Orkade inte skriva om Desperate Housewives och Cougar Town igår som hade säsongspremiär.
Det var jätte bra, programmen var jätte roliga och som vanligt var det lots of drama i DH!

Det är en annan skådespelare som spelar Carlos. Och med en ny säsongspremiär menas med att en ny skådespelerska kommer! Denna gången var det tjejen från Ugly Betty, hon där divan eller vad fan man ska säga? Heter hon Vanessa? Ah, jag vet inte, men tar reda på det sen*

Paul Young är  tillbaka....not good at all! Alla fruarna blev helt galna och förvånade. Susan har börjat spela in filmer där hon städar i underkläder för att tjäna pengar så att hennes familj kan överleva och flytta tillbaka till sitt gamla hus som Paul Young hyr, men han är även sugen på att köpa sitt gamla hus som är till salu. Varför är han egentligen på samma gata, kvar på Wisteria Lane där ingen gillar honom?

Felicia Tillmann som visade sig leva, sitter i fängelse men planerar hur hon skall bli av med paul Young, som dödade hennes syster. Efter deras telefonsamtal i fängelset igår, mimade han med läpparna, I did! Han dödade alltså hennes syter.
Felica blev helt ifrån sig och bara tittade på honom. Vi får se vad som händer då hon kommer ut!

Kommer nu Gabbi att berätta för Carlos att det var Brees son Andrew som körde över hans mamma? Eller kommer Carlos att berätta för Gabbi att deras ena dotter inte är deras biologiska dotter då det blev något fel på sjukhuset?
Kommer Susan och hennes familj överleva och få tillbaka huset? Kommer Bree att klara sitt projekt att måla rummen i huset? Eller kommer Lynette och hennes Collegekompis att klara av att vara vänner utan att bråka?

Missa inte nästa avsnitt, på tisdag klockan 21.00 på kanal5! Klockan 21.55 är det Cougar Town, direkt efter DH!


Kommentarer
Postat av: Maja

det är ju inte alls en annan skådespelare, det är carlos fast utan skägg!!:D

2010-10-06 @ 15:46:57
URL: http://msomimaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0