Detta snöoväder!!

Hey! What´s up today, this morning? Själv har jag precis ätit frukost och kollat på julkalendern. Skall snart öppna luckan i kalendern och äta den lilla biten choklad som finns, haha! Undrar vilken figur det är idag då, igår var det ett tåg. Sedan skall jag till kyrkan igen då det är två föreställningar, julspelet. Efter det blir det skolan. Lite drygt faktiskt men nu är det inte lång tid kvar tills lovet. Sorry, för ett litet tråkigt uppdateringsinlägg, det blir roligare ikväll får jag hoppas! Skall ut i snön med den nya fina jackan som jag inte fryser i, och sedan så skall jag försöka att inte halka på gatorna! Eller? Det är riktigt halt ute ibland. Lamporna lyser så fint i vår lilla stad så det känns riktigt mysigt att gå ute nu, men jag föredrar mer och större städer annars såklart. Men man kan ju inte få allting. Vad önskar ni er i julklapp egentligen? Funderar på vad jag vill ha, men egentligen så är det inte det viktigaste. Bland det roligaste är att vara tillsammans med familjen och släkten och bara fira jul, äta gott och dansa kring granen, eller vad tycker ni?
Men det är såklart roligt att få julklapp också, och att handla dem! Ut i julhandlarna i stressen och shoppa, så jäkla roligt! Men nu måste jag ut i snön, annars kommer jag ju inte till kyrkan så ni får ha det så bra =) :D Love ya all:)
Comment and read!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas julspelet/spelen gick bra då!! O ja, det var ett jäkla snöoväder!=) Jag kollade med på julkalender, men skall du följa det då?

2010-12-02 @ 22:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0