Drömmen om att bli Designer - Passionen för modet växte!

Jesper Judge är en fjortonårig kille som drömmer om att bli en framgångsrik designer, och en ännu större dröm är att bli framgångsrikare och större än Alexander Mcqueen. Jesper fyller år den 21 maj och hans senaste kollektion släpps som en sen födelsedagspresent kan man säga, alltså i slutet av maj.
Då han endast var åtta år så började han designa egna kläder. Passionen för mode växte och blev större. Inspirationen får han bland annat från Vintage-modet från Paris och även från det gamla stuket av det lite äldre modet. Gammalt börjar bli modernt igen! Drömmar och ambitioner som han har, är att öppna ett eget modehus i Paris.

”Varför just i Paris?” frågar jag.

” För att Paris är modets ursprungsstad” säger Jesper.


För er som inte visste att Paris är Frankrikes huvudstad, så vet ni det nu. Det är säkert en härlig stad, själv har jag inte varit där men det är en dröm att få åka dit. Däremot så har Jesper varit där och han tycker att det är en underbar stad men såklart bryrs det på vart man är. Jesper arbetar med sin nya kollektion som skall släppas i slutet av maj. Han försöker då att göra plagg som kan förändra ens livsstil på saker och ting.
Man skall kunna känna sig söt och snygg i kläderna och inte behöva skämmas för den man är.
En fashionshow kommer att hållas, men datumet är obestämt. Jesper påstår att han arbetat med Mari Micco och designat skor med honom. Jag bad honom att välja ut en kvinnlig respektive en manlig kändis som han tycker bär fina kläder. Han tyckte då att Angelina Jolie och Jake gyllenhaal alltid bär fina kläder. De kan sitt mode säger han sedan.

” Någon stad som du vill besöka?”


”Jag vill gärna besöka Barneys (en affär) i New York" svarar han.


”Vart vill du bo någonstans då?"


” Jag vill gärna bo på Manhattan i New York, eller i Beverly Hills i Los Angeles, men såklart kan man alltid ha flera ställen att bo på..” svarar Jesper.

Vi önskar honom lycka till med hans kollektion som skall släppas om några månader, och längtar tills vi får se hans verk. Det skall bli spännande! Hoppas att han samtidigt håller sitt skolarbete igång, haha! Datumet och vart hans show kommer att hållas, kommer att meddelas då det är bestämt! Lycka till Jesper säger vi!

 

 Obs! Det är en gammal bild så ni vet... Jesper har läst igenom vad jag skrivit och godkänt bilden. Får ej kopieras utan tillstånd. Om ni har frågor så är det bara att kommentera dem! 

 

Bland annat kändisen Jake Gyllenhaal som hade bra smak när det gällde mode, enligt Jesper!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0