Gårdagens avsnitt av Desperate Housewives!

Var det någon som såg Desperate Housewives igår eller? Susan och Mike firade deras bröllopsdag några månader för tidigt, eftersom hon är döende. Hon behöver en njure. Tjejerna ville hjälpa till och försökte hitta en njure genom att bjuda in grannarna på fest där alla fick testa sig. Det var två personer som matchade, Bree och Beth Young. Beth ville ge Susan sin njure, men det ville Bree också.
Sedan så försökte Renee ta hand om Lynettes barn, vilket inte gick bra, då hon tog med barnet på en dejt, på samma restaurang som Lynette och Tom satt på. Renne gav då bort barnet till en servitris som skulle trösta det för etthundra dollar. Lynette gav då servitrisen tvåhundradollar för att driva Renne till panik, vilket fungerade!
Avsnittet slutade med att Beth Young lämnade in sina papper om att donera njuren, och sedan sköt hon sig själv vid informationsdisken på sjukhusen. Vad hemskt! Jag trodde nästan inte mina ögon.
Hon var såklart skum, men innerst inne så hade hon ett gott hjärta precis som Bree sade. Alla hade bara sett henne som den person som var tillsammans med ett monster.

Längtar tills nästa avsnitt som vanligt, konstigt eller? Haha! Om ni såg det, vad tyckte ni i så fall om det? Kommentera gärna vad ni tyckte!

Tumblr_lbjht77exk1qeeafeo1_500_large


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0