Skottlossningarna i Malmö

Det skjuts jätte mycket i Malmö nu! Malmöpolisen har bara några få signalament, men kan inte säga någonting än. Det gör såklart människorna i Malmö och runt om i Skåne oroliga. Kommer mannen att åka fast eller inte? Jag och en kompis var inne i Malmö igår. Det var lugnt, men man kände även en del spänningar då vissa personer vände sig om och kollade runt omkring sig. Åkte hem igår lite efter sex tiden på kvällen och vid sjutiden sköts det vid Mobilia..
Ikväll var det ytterligare en skottlossning mot en butik, då två skott skall ha utlossats. Man vet däremot inte om det var "lasermannen" som man sade eller om det handlade om ett eventuellt rån. Varför kallar man ens personen lasermannen? Det har inte dödats någon än, utan bara skadats.. Det kanske inte ens kan vara en man som vår lärare säger. det kan även vara en kvinna, för så mycket krävs det inte för att avlossa en pistol?! Och än sålänge skjuter personen bara invandrare. Men många av de "invandrare" är svenskar fast mer mörk hy och utländs bakgrund. det är för sorligt. Det tyder på att det är en man och idag gavs några signalament ut. Stavning?!

Han som sköt mot butiken kan vara lasermannen men det vet man inte..
Han är cirka 1,70 lång, hade en orange arbetsjacka med reflexer på sig och bar keps, säger Hans Nilsson vid polisen.


Fotot är taget från Espressen.
Man kanske ska bli journalist eller nått nu då man skriver massa sådant här?! Hahaha!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Nu har jag kommenterat!! hahah kolla gärna in min blogg :D

2010-10-23 @ 22:51:32
URL: http://tinybutdangerous.blogg.se/
Postat av: Maja

usch, vem fan gör något sånt? så jävla störd.

2010-10-24 @ 11:23:55
URL: http://msomimaja.blogg.se/
Postat av: Fuck Google ask me!!!

Han kallas ju den Nya Lasermannen för att hans gärningar liknar Lasermannen som oxå sköt folk med mörkt hår och/eller mörk hudfärg. Från augusti 1991 till januari 1992 i Stockholm och Uppsala.

Han använde ett gevär med lasersikte (därav smeknamnet "Lasermannen"

2010-10-26 @ 14:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0