Premiär för julspelet and shopping!!

Tjenare! Äntligen så har ljusen i vår lilla stad börjat att lysa, för det gjorde dem inte igår i alla fall. Idag hade vi premiär för julspelet. Det kom ganska många personer på den första föreställningen men inte lika många på den andra, eftersom bussarna från skolorna var inställda på grund av allt snöoväder. Men det var väldigt roligt i alla fall, imorgon är det dax igen!
Sedan bar det av in till Malmö där man skulle gå i en massa affärer och kolla runt efter kläder och sånt. Det slutade med att jag handlade lite olika saker, en jacka bland annat och sedan blev det hamburgare på MAX emellan shoppingen. Det var jätte fint i Malmö med alla ljus och all belysning i stan, vilken julkänsla man fick!  Kom hem precis så nu blir det att plugga tyska tills imorgon!
Skulle lämnat in en filmrecension förra veckan och lämnar in den imorgon, så lyckat! Haha:) Hoppas ni också har det bra!
Skriver mer senare! Det blir väl att kolla på antingen Våra vänners liv eller Svenska Hollywoodfruar 21.00, vad tycker ni?!eller?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kolla lite på både och=)

2010-12-01 @ 06:20:38
Postat av: Anonym

Våra vänner liv, lätt! :D Fast jag e jättedålig på att följa serier tyvär..... xD

2010-12-02 @ 21:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0