Lady Gaga i Malmö igår kväll :)

God morgon allihopa! E fortfarande lite trött efter konserten igår. Det var många folk i Malmö Arena kan ni tro. Först då vi kom in blev man visiterad och en massa sådant, hög säkerhet, vilket är bra. Sedan kollade de biljetterna och de kollade biljetterna igen då man skulle till sina platser. Vi stod upp, och vi stod precis vid scenen. Så jäkla coolt!!

Det var en DJ som dansade runt till musik och hon levde sig verkligen in i det. Hon drack även en amerikans whiskey på scenen.. Sedan så kom förbandet som jag inte kommer ihåg vad de hette, men de var faktiskt bra! Killen som bland annat sjöng var klädd i en klänning, kjol, som han sedan tog av så att han bara stod i ett linne och något annat. De var också från New York fucking* City som Lady Gaga, som de själva sade. Orkade inte räkna hur mycket han svor haha! Höjdpunkten på kvällen var då Lady Gaga började sjunga sitt öppningsnummer. Alla skrek under hela konserten och hoppade runt, sedan var det någon dansk som var jätte jobbig och knuffades…

Men, men, det var jätte bra! Vi var The Ball monsters, och vi såg monstret på scenen. Det var helt fantastiskt att stå så nära Lady Gaga på riktigt, eftersom vi stod precis vid scenen bakom två andra personer. Shiit! Nice! Haha! Så det var The Monster Ball Tour, och jag fick många foton också som blev bra, även filmer. Så det blir att lägga ut dem här och visa för lärarna som ville se det på skolan, och antagligen att lägga ut det på facebook sedan kanske. Hon sjöng många låtar som var bra som man hört tusen gånger, hehe, sedan så berättade hon en massa om att man skall vara säg själva och släppa loss, bry sig inte om alla andra. Hon var själv mobbad i skolan, och titta var hon är nu! En världsartist. Hon hade även sina jätte fina klänningar på sig! Ha det jätte bra! Hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera! Vet inte om jag ska till Ikea idag, antagligen blir det att åka dit, och sedan ta det lugnt. Love ya!Fler bilder kommer i ett eget inlägg!! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

En bra bild, hoppas att du hade kul i arenan!

2010-11-20 @ 23:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0