Kvällens Desperate Housewives!!=)

Jaha, då har man kollat på kvällens Desperate Housewives och nu sitter man och kollar på Cougar Town där även Jennifer Aniston medverkar i ett avsnitt. Men åter igen back till DH. Kvällens avsnitt var bra, liksom alla de andra avsnitten såklart, haha!
Susan fick ett jobb som Lynette´s nanny, men hon förväntade sig ett jobb i Renee´s och Lynette´s nya inredningsfirma. Kommer det att bli bråk mellan Lynette och Susan eller kommer det att lösa sig? Det löste sig till slut men man vet aldrig, hur länge det kommer att vara såklart. Bree har hamnat i klimakteriet och dejtar fortfarande Keith. Hon gick till en doktor, Dr Wagner men sedan visade det sig vara Keith´s mamma. Shit! Vad pinsamt, o där har Bree delat med sig av jätte mycket, och sagt att hon skall ljuga för sin kille för att han inte skall göra slut då hon kan verka äldre än vad hon redan är.

Gabbi fick en gaychock, då hon trodde att Bob skulle förföra Carlos. Men det slutade med att det inte blev en golfweekend för Bob och Carlos utan Bob och Lee hånglade, har de funnit tillbaka till varandra eller? Och något av det värsta av allt! Paul´s fru är Felicia Tillmans dotter och hon ringer och besöker henne för att säga allting vad Paul har för sig, och i kvällens avsnitt så fick hon reda på vad han skulle göra med sin före detta cellkamrat. Han skulle göra någonting som skulle få grannarna att lida… So what is going to happen?
Se nästa avsnitt på tisdag klockan 21.00! Nu ska man kolla vidare på Cougar Town! :)

Desperate Housewives   


Kommentarer
Postat av: ♥ L A I L A ♥

love dH =)

2010-11-17 @ 14:15:19
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0