I´m Dreaming of a White Christmas

Så löd rubriken, och det är vad jag gör, jag drömmer om en vit jul, och än så länge så ser det ut att bli en vit jul. Men jag tycker ändå att det är lite tidigt att komma snö nu. Men det ser jätte fint ut med granen utanför fönstret som lyser. Julen börjar att kännas så nära.
Måste snart börja skriva min önskningslista till alla och börja handla till dem också. Älskar julen, men vem gör inte det? Haha!

Idag har jag redovisat min engelska och musiken i skolan. Hade elevråd så det blir att skriva elevrådsprotokollet i helgen tills nästa vecka, eftersom jag är sekreterare. Stannade till skolan till tre och efter det stack jag till kyrkan för att öva med julspelet. Det var väl roligt! Imorgon skall jag upp tidigt för jag skall vara i kyrkan redan vid niotiden eftersom julspelet börjar att spelas på måndag. Har även beställt tid för klippning och slinging hos min frisör.

På söndag är det första advent, tänk vad tiden går! Då blir det att gå i stan och se vem som blir årets lykttändare. Jätte roligt!
Då blir staden som ett litet New York, eller nått, haha då lamporna tänds! Det är vad jag annars brukar kalla Malmö för! Ha en bra kväll!
Det kan hända att jag skriver mer senare ikväll, chansen finns alltid. Nu kollar jag i alla fall på en svensk fars från 2009, med bland annat Annika Andersson i den. Kommer inte ihåg vad den heter, någonting med otrohet… :)
Ps; Datorn vill inte fungera med bilder just nu, så ni får bilder sedan!
Love ya! =)Därför fick jag ta en fin bild på google. Sorry:)


Kommentarer
Postat av: Lindberg - KILLBLOGG

Tack så mkt :)

2010-11-27 @ 00:55:02
URL: http://youfoundit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0