Dagen innan Advent..

Tjenare igen! Genrepet i förmiddags gick väldigt bra, det var en förälder som kom och lyssnade också och han sade att det var bra. Sedan gick man till mormor för att lämna tvätt som hon var så snäll att tvätta till mig. Sedan blev det att leta efter en ny vinterjacka men vi hittade ingen fin så det blir att åka till Malmö på måndag som bestämt. Det blev att äta färdigmat från Sibylla, haha! Gott ju!
Sedan blev det kaka efter det. Vi hjälptes åt att sätta upp ljusslingerna på balkongen så det lyser jätte fint nu då det är mörkt, och snön gör så att det blir ännu finare, så snön är ju bra till någonting i alla fall! Ellerhur? Haha! Jadå!

Efter det var det att kolla på filmer Air Bud som var väldigt bra. har varit på Maxi och handlat en massa. Skall kolla på filmen Tomten är far till alla barnen, och den har jag sett innan men det skadar såklart inte att se den flera gånger! Det är en svensk dramakomedi som är väldigt bra, med bra skådisar också! Yeah! Sedan blir det att äta paradischoklad till det, och dricka det första glaset med julmust för i år! Nu väntar det varma badet så vi hörs senare! Love ya! Please read the blog and Comment how much you like.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0